BigCommerce áttekintés

Az e-kereskedelemmel kapcsolatos megoldásokat, például a BigCommerce-t olyan üzleti tulajdonosok számára hozták létre, akik nem rendelkeznek műszaki know-how-val, vagy nem rendelkeznek a szükséges tervezési készségekkel, hogy egy online boltot felépítsenek a semmiből. A BigCommerce e-kereskedelem platform, amely átfogó funkciókkal rendelkezik a sikeres online áruház felállításához és működtetéséhez, ideértve a webtárhelyet, a gyönyörűen megtervezett kirakatsablonokat és az eszközöket a webhely értékesítéséhez és a termékek reklámozásához..


Miért olyan sikeres ez az online áruház-készítő, és melyek azok a szolgáltatások, amelyek kiemelik a többi népszerű e-kereskedelmi platformhoz képest? Ez a BigCommerce áttekintés megkísérli megválaszolni ezeket a kérdéseket, és segít kideríteni, hogy ez az online áruház-építő megfelelő-e az Ön számára.

BigCommerce áttekintés

A BigCommerce-t 2009-ben alapították, és manapság az egyik legnépszerűbb e-kereskedelmi megoldás, amely versenytársai vannak más olyan rangsorolt ​​e-kereskedelmi platformokkal, mint a Shopify vagy a Volusion. A BigCommerce több mint 100 000 online boltot üzemeltet és több mint 8 milliárd dollár tranzakciót dolgozott fel. Nem számít vállalkozásuk méretétől – kicsi, közepes vagy nagy e-kereskedelmi boltok – a BigCommerce több mint 150 országban szolgálja a vállalkozástulajdonosokat.

A cég székhelye az ausztráliai Sydney-ben található, de irodákat is működtet az Egyesült Államokban, nevezetesen a kaliforniai San Francisco-ban és a texasi Austin-ban..

A BigCommerce néhány hatékony funkciót becsomagol a termékébe, létrehozva egy olyan platformot, amely az online áruház kiépítésének és működtetésének minden szempontjára összpontosít. Minden megfelelő eszközt biztosít az üzleti folyamatok korszerűsítéséhez, így időt szabadít fel, így a vállalkozás más szempontjaira összpontosíthat, például a termékoptimalizálásra vagy az ügyfélkapcsolat kiépítésére..

BigCommerce szolgáltatások

A bigcommerce műszerfal-elemzéssel rendelkezik

Ha olyan online boltot építne fel, amely hagyományos, nem kulcsrakész megoldásokat használ, például a Magento vagy a WordPress & A WooCommerce, az online bolt egyes alkotóelemeivel külön-külön foglalkoznia kell (tárhely, tervezés stb.). Az olyan hosztolt megoldások, mint a BigCommerce, mindent átfogó megközelítést alkalmaznak az online áruház felépítéséhez, amelyet a következő tulajdonságok tükröznek:

 • Menedzselt tárhely és többrétegű biztonság (99,99% üzemidő, 1. szintű PCI-megfelelőség, DDoS-védelem, behatolás-észlelés, tűzfalak, beleértve megosztott SSL-t, helyszíni HTTPS, gyors tartalomszolgáltatási hálózat, beleértve korlátlan sávszélességet stb.);
 • CMS funkció & ingyenes sablonok (7 ingyenes és 70+ prémium sablon az üzlet öltöztetéséhez, mobilra optimalizált sablonok, könnyen kezelhető felület, fejlett testreszabási keret);
 • Beépített marketing & SEO eszközök (integrálódik olyan vezető e-mail marketing platformokkal, mint a MailChimp vagy a HubSpot; integrálódik az összehasonlító webhelyekkel, a Google Shopping-nal és az online piacokkal, mint például az eBay vagy az Amazon; teljes ellenőrzést nyújt az URL-ek, metaadatok, címek, fejléccímkék testreszabása érdekében);
 • Átváltási eszközök és vásárlókat ösztönző eszközök (elhagyott kosárkímélő, PayPal One Touch, egyoldalas pénztár, beépített kuponok és többféle árengedmény, teljesen automatizált Google Trust Stores integráció, termékértékelési szolgáltatás, nyilvános & magán kívánságlista, termék-összehasonlítás, valós idejű szállítási ajánlat stb.);
 • Egy kattintással történő fizetési átjáró integrációja (PayPal, Stripe, Simplify, Amazon Pay, Apple Pay stb.);
 • e-kereskedelem elemzése & jelentés (információk az átváltási arányról, látogatásokról, megrendelésekről, AOV-ról, vásárlói utazási jelentésekről, termékteljesítmény-mutatókról);
 • Beépített értékesítés a közösségi média platformon (Facebook és Pinterest);
 • Globális értékesítésre optimalizálva (Az olyan globális fizetési szolgáltatókkal való integráció, mint a WorldPay, PayPal, 2Checkout stb. lehetővé teszi bármilyen pénznemben történő fizetés elfogadását; nemzetközi szállítási és adózási lehetőségek; többnyelvű online áruház);
 • Integráció az e-kereskedelmi alkalmazásokkal (integráció marketing és konverziós alkalmazásokkal, szállítási alkalmazásokkal, ERP csomagokkal, CRM alkalmazásokkal, könyvelési alkalmazásokkal, adószámítási alkalmazásokkal és egyéni integrációkkal erős API-val);

A BigCommerce lehetővé teszi, hogy teszteljék platformjukat egy 15 napos ingyenes próbaverzióval, anélkül hogy megkérnék a hitelkártya adatait. Az ingyenes próbaverzió segít felmérni a BigCommerce alkalmazást és eldönteni, melyik terv az Ön számára.

BigCommerce tervek & Árazás

A BigCommerce 4féle típusú választást kínál Önnek, két csoportra osztva, attól függően, hogy Ön új vállalkozás vagy gyorsan növekvő és megalapozott márka: Standard, Plus, Pro és Enterprise.

bigcommerce tervek árképzés

A szokásos tervet évi 50 ezer dolláros eladásra tervezték, és havi 29,95 dollárba kerül. A Plusz terv, amely havonta 79,95 dollárba kerül, a BigCommerce legnépszerűbb terve, amely olyan vállalkozások számára alkalmas, amelyek éves eladása akár 150 ezer dollár is lehet. A gyorsan növekvő és megalapozott márkakategóriát a Pro terv képviseli, havi 249,95 dollárba kerül, amelyet olyan vállalkozások számára terveztek, amelyek éves eladása akár 400 ezer dollár is lehet. Az vállalati terv egy végső felhőalapú e-kereskedelmi értékesítési megoldás, amelyet testreszabhat az Ön vállalkozása számára. Ha úgy dönt, hogy évente fizet, 10% kedvezményt kap minden tervvel.

Minden terv korlátlan termékeket, fájl tárolást és sávszélességet, valamint korlátlan személyzet-fiókokat tartalmaz. Más e-kereskedelem építőinek többségével ellentétben a BigCommerce nem számít fel tranzakciós díjakat, amelyek egyébként beépülnének a haszonkulcsába..

BigCommerce ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat a BigCommerce másik erős öltözete. Házon belüli támogató csoportjuk éjjel-nappal elérhető élő csevegés, e-mail és amerikai alapú telefonos támogatás formájában. A hívásokra kevesebb, mint 2 perc alatt válaszolnak, és a problémák 90% -a az első hívás során oldódik meg. A BigCommerce emellett prémium szolgáltatási csoporttal is rendelkezik, amely arra koncentrál, hogy segítse vállalkozása növekedését.

A BigCommerce arra törekszik, hogy elősegítse ügyfeleinek a lehető legtöbbet hozza ki a BigCommerce szolgáltatásait, videócsomagok és mélyreható tudásbázis nyújtásával. Még létrehoztak egy BigCommerce Egyetemet is, amely egy sor ingyenes leckét tartalmaz, amelyek az online áruház felépítését, az ügyfelek üzletbe vonzását és a márka lojalitásának felépítését tanítják..

nagykereskedelmi közösség online ügyfélszolgálata

A BigCommerce Közösségi Fóruma segítséget nyújthat olyan problémák megoldásában is, amelyekkel felmerülhet problémája, és eltekintve attól, hogy megkapja a válaszokat a BigCommerce támogatási csoportjától, más BigCommerce felhasználók és üzleti tulajdonosok szintén bekapcsolódhatnak, felbecsülhetetlen értékű tanácsokat kínálva az esetlegesen felmerülő problémák kezelésére..

Előnyök & Hátrányok a BigCommerce

A BigCommerce egy kiemelkedő e-kereskedelmi platform, amely egyszerűsíti az online áruház felépítését és karbantartását. A dobozon kívüli e-kereskedelmi eszközök egy hatalmas ütést tartalmaznak, de nézzük meg, vannak-e hátrányai a BigCommerce használatának:

Előnyök

 • A használatra kész e-kereskedelmi eszközök arzenálja;
 • App Store – korszerű funkciók és funkcionalitások hozzáadásához az áruházhoz;
 • Nincs tranzakciós díj;
 • Tervek bármilyen méretű vállalkozás számára;
 • A közösségi média kihasználása és integrációja számos más piactéren;
 • Könnyen kezelhető felület;
 • Nagyszerű ügyfélszolgálat;
 • Könnyű migráció más platformokról.

Hátrányok

 • Korlátozott számú ingyenes sablonok;
 • Éves értékesítési korlátok bevezetése;
 • Szállítói bekapcsolási probléma, ha úgy dönt, hogy az üzemeltetett e-kereskedelmi megoldásokról egy önálló üzemeltetett megoldásokra vált (webhelyének kialakítása és funkcionalitása beépítve van a BigCommerce platformjába).

A BigCommerce áttekintésének következtetése

A BigCommerce nagyszerűen alkalmazható mindenkinek, akinek szüksége van egy teljesen működőképes online áruházra, amelynek funkciói műszaki ismeretek nélkül működnek a dobozból. A BigCommerce megkönnyíti a SEO-t és a marketingtechnikát, lehetővé téve a szociális média csatornáin és más piacokon történő tőkeáttételt. A BigCommerce bármilyen méretű vállalkozásra alkalmas, függetlenül az eladott termékek típusától vagy számától.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map