Sitejet-arvostelu

Etsitkö tapaa luoda uusi verkkosivusto? Nykyään moderni tapa suorittaa tämä tehtävä on käyttää sivuston rakennustyökalua. Verkkosivuston rakennusalusta on juuri miltä kuulostaa: työkalu, jonka avulla voit suunnitella ja kehittää omaa verkkosivustoasi.


Ja tiedätkö mikä parasta siinä on? Että sinun ei tarvitse olla web-kehittäjä voidaksesi käyttää sellaista alustaa. Toki, jos osaat koodata verkkosivusto, voit tehdä sen myös. Sivuston rakennuksen käyttäminen tarkoittaa kuitenkin vetämällä ja pudottamalla -työkalun tai sisällönhallintajärjestelmän (CMS) käyttöä ilman, että sinulla on oltava ohjelmointitietoja.

Tässä artikkelissa tarkastellaan Sitejetiä. Tämä on sivustojen rakennusalusta, jota monet ihmiset käyttävät ympäri maailmaa. Alusta alkaen voin kertoa sinulle, että kannattaa tarkistaa, haluatko luoda oman verkkosivustosi nopeasti.

Tarkastellaan sen esittämiä ominaisuuksia, hinnoittelua ja verkkosivustojen malleja, joita käytetään uuden sivustosi suunnittelussa. Mutta ensinnäkin annetaan Sitejetille lyhyt johdanto:

Yleiskatsaus Sitejetistä

Aivan kuten edellä mainitsin, Sitejet on verkkosivustojen rakennusalusta, jota tuhannet ihmiset käyttävät maailmanlaajuisesti. Sen tavoitteena on ottaa vastaan ​​jättiläisiä, kuten WordPress. Se ei ole helppo tehtävä. Loppujen lopuksi kaikista nykyisistä verkkosivustoista yli 25% on WordPressin ohjaamia. Tämä kertoo paljon Sitejetista, lähinnä siitä, että yrityksellä on loputon pyrkimys saavuttaa suuria tavoitteita.

Olla yhtä hyvä kuin WordPress tai vielä paremmin ei ole helppo tarkoitus. Sitejet kuitenkin panostaa paljon WordPressin kanssa kilpailevan työkalun kasvattamiseen ja kehittämiseen. Tämän artikkelin perusteella huomaat, että Sitejet sisältää paljon ominaisuuksia (emme edes mainitse niitä kaikkia) ja etuja, jotka antavat uusien verkkosivustojen omistajille luoda itsensä verkossa.

Puhutaanpa eräistä ominaisuuksista ja resursseista, jotka Sitejet sisältää ilman lisäohjeita:

Sitejet-ominaisuudet

Ensinnäkin sinun pitäisi tietää, että Sitejet on WYSIWYG-sisällönhallintajärjestelmä. Mitä tämä tarkoittaa? WYSIWYG tarkoittaa ” mitä näet, mitä saat ”. Nyt kun tiedät tämän, on melko selvää, mitä Sitejet tekee.

Sitejet-ominaisuudet

Voit luoda verkkosivustosi tavalla, jolla näet tarkalleen, mikä tulos on, kun sivustosi on online-tilassa, jotta kävijät voivat tarkistaa sen. Periaatteessa kaikki, mitä teet editorissa, näytetään suoraan selaimessa, joten tiedät varmasti, mitä muutat mielesi mukaan.

Toinen hieno ominaisuus, joka vain harvoilla verkkosivustojen rakentajilla on, on mahdollisuus mukauttaa verkkosivusto yritysidentiteettiin. Annan selittää vähän. Oletetaan, että omistat yrityksen ja haluat luoda oman verkkosivustosi siirtymällä online-sivustolle uuden verkkosivuston avulla. Koska omistat jo yrityksen, on melko todennäköistä, että sinulla on myös sen kanssa käytetty logo.

Tuo logo on tärkeä näkökohta tässä. Kun luot uuden verkkosivustosi yrityksellesi tarkoitetulla Sitejetilla, voit antaa kuvan käsillä olevalla logolla, ja Sitejet mukauttaa verkkosivuston suunnittelun jo olemassa olevaan logoon. Tällä tavalla kaikki yhdistetään, ja online-läsnäolosi näyttää paljon ammattimaisemmalta. Kuinka mahtava se on?

Tässä on toinen hieno bonus: Sitejetin avulla voit palauttaa verkkosivustosi aiempaan malliin milloin tahansa pidät. Kuinka tämä on mahdollista? Sitejet sisältää integroidut varmuuskopio-ominaisuudet. Voit luoda varmuuskopion nykyisen verkkosivustosi suunnittelusta milloin haluat.

Koska sinulla on tämä bonus, palauttaminen edelliseen versioon on erittäin helppoa. Ota vain yksi aiemmin luomista varmuuskopioista ja tee siitä pääsuunnitelma, jolla parhaillaan työskentelet. Tällä tavalla sinulla on jokainen malli tai sivuston versio käyttövalmis.

On syytä mainita, että varmuuskopiot eivät ole yleinen ominaisuus kaikissa verkkopalveluissa, ja sivuston rakennusalustat eivät ole poikkeus. Suurin osa muista yrityksistä veloittaa melko paljon säännöllisistä varmuuskopioista. Sitejetin avulla sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Jos haluat työskennellä verkkosivustollasi yhdessä ammattilaisten kanssa, voit tehdä sen myös. Alusta luotiin alun perin tukemaan ryhmätyötä. Voit antaa työtovereidesi ja jopa asiakkaidesi luoda merkintöjä suoraan uuteen sivuston luonnokseen. Tuottavuus on standardi sellaisilla etuisuuksilla.

Mikä on jotain, jota jokainen verkkosivusto tarvitsee tyypiltään riippumatta? Kyllä, isännöinti. Onneksi Sitejet tarjoaa myös web-isännöintipalveluita sivustoille, jotka on rakennettu heidän työkalunsa avulla. Kun olet valmis verkkosivuston kanssa, sinun ei tarvitse välttämättä etsiä muuta web-hosting-suunnitelmaa kuin Sitejet. Ne tarjoavat kohtuulliset ja tehokkaat web-hosting-suunnitelmat jokaiselle asiakkaalle (koskemme tätä, kun pääsemme hinnoitteluun).

Oletko freelancer? Jos kyllä, tiedät mielelläni, että Sitejetin ominaisuuksissa on erityisesti luotu auttamaan freelancereita kasvattamaan liiketoimintaansa. Voit esimerkiksi luoda verkkosivuston asiakkaillesi helposti, kuten tehdä sen itse. Ja niiden toimittaminen on myös helppoa. Ei monien palvelujen avulla voit tehdä tämän. Mutta onneksi Sitejet on yksi niistä harvoista yrityksistä.

Voimme luetella täällä monia muita ominaisuuksia. Mutta asia on, että Sitejet voi hoitaa melkein kaiken, mikä liittyy verkkosivustojen luomiseen ja ylläpitoon. Puhutaanpa nyt vähän teemoista, joita voit käyttää Sitejetin kanssa:

Sitejet-teemat

Henkilökohtaisista tarpeistasi riippuen Sitejet asettaa saataville monia erilaisia ​​malleja, jotka ovat valmiita kaikkien käytettäväksi. Esimerkiksi, sinulla on teemoja, jotka on erityisesti luotu henkilökohtaisille salkusivustoille tai pienille yrityksille, kansainvälisille yrityksille ja jopa blogille. Tietenkin jopa freelancerit voivat helposti luoda oman henkilökohtaisen verkkosivustonsa mainostaakseen palveluitaan.

Jokaisella nykyaikaisella verkkosivujen rakentajalla on yksi erittäin tärkeä näkökohta: käytettävien mallien on oltava reagoivia. Tämä tarkoittaa, että kun luot verkkosivustosi tietyllä teemalla, sen on näyttävä hyvältä kaikentyyppisissä laitteissa (pöytätietokoneet / kannettavat tietokoneet, tabletit ja älypuhelimet). Koska yhä useammat ihmiset surffavat verkossa kannettavien laitteiden avulla, tarvitset reagoivan teeman verkkosivustosi perustaksi.

Sitejetissä on sellaisia ​​teemoja. Voit etsiä monenlaisia ​​tuotteita, ja ne kaikki on mukautettu näyttämään hyvältä käsillä olevasta laitteesta riippumatta.

Jos tiedät tiensä web-kehitykseen, tiedät mielelläni, että Sitejet antaa sinun mukauttaa käsillä olevan sivuston suunnittelua käymällä lähdekoodia. Kyllä, ne antavat sinun muokata HTML-, CSS- ja JS-koodeja, joihin verkkosivustosi on rakennettu.

Sitejet-hinnoittelu

Entä hinnoittelu? Saatat ajatella, että tällaisen palvelun on maksettava omaisuus, eikö niin? No, ei tarkalleen. Kun aloitat, saat 14 päivän ilmaisen palvelukokeilun. Joten, sinulla on runsaasti aikaa kokeilla kaikkia tämän upean alustan takana olevia näkökohtia. Kun esittelyaika päättyy, sinun on valittava kuukausittainen tai vuosimaksu tarpeitasi vastaavasti.

Sitejet-hinnoittelu

Voit valita kolmesta eri suunnitelmasta:

 • Ammattilainen: maksaa 5 dollaria / kk, jos maksat vuoden etukäteen (7 dollaria kuukaudessa)
 • Joukkue: 19 dollaria kuukaudessa vuosimaksulta (25 dollaria kuukausittain)
 • Toimisto: 89 dollaria / kk vuosimaksu (99 dollaria kuukausittain)

Jos tarvitset palveluita vain itsellesi, sinun tulee käyttää Professional-suunnitelmaa. Jopa kuukausittain, se on melko halpaa (vain 7 dollaria / kk). Tästä hinnasta saat:

 • 1 isännöity verkkosivusto ilmaiseksi. Lisäsivusto maksaa 5 dollaria / kk.
 • Verkkosivun rakentaja kaikilla ominaisuuksillaan.
 • Automaattinen verkkosivustogeneraattorityökalu (käsitelty yllä).
 • Asiakkaiden mahdollisuus jättää palautetta tietyistä luonnoksista.
 • Anna asiakkaidesi (vain jos haluat) räätälöidä heidän verkkosivujaan tietyssä määrin.

Kuten yllä näet, isäntä sisältyy jopa halvimpaan pakettiin. On kuitenkin syytä huomata, että useasta verkkosivustosta se voi tulla melko kallista (5 dollaria kuukaudessa jokaista lisäsivustoa kohti). Tämä on parasta, jos luot verkkosivustoja säännöllisesti freelancerina.

Plussaa ja miinusta Sitejet

Sitejet on todella hyvä verkkosivustojen rakentaja ja voi kilpailla suurten toimijoiden kanssa sekä hinnoittelussa että tarjolla olevilla ominaisuuksilla. On kuitenkin joitain haittapuolia, jotka haluat ehkä tietää. Täältä löydät Sitejetin edut ja haitat:

Plussat

 • Helppo käyttää WYSIWYG CMS
 • Upea asiakastuki
 • Automaattinen verkkosivustogeneraattori
 • Varmuuskopiointi ja palauttaminen
 • Projektinhallintaominaisuus
 • Nopea isäntä CDN: llä ja SSL: llä

Haittoja

 • Widgetien ja lisäosien puute
 • Ei APP-markkinoita
 • Ei ilmaista suunnitelmaa (ilmainen kokeiluversio on saatavilla)
 • Vähemmän malleja kilpailijoihin verrattuna

Johtopäätös – Jos käytät Sitejet-ohjelmaa?

Nyt tiedät kuinka Sitejet toimii ja miksi niin monet ihmiset valitsevat sen. Puhuimme hienoista ominaisuuksista, jotka saat jopa halvimman paketin mukana. Nämä ovat kaikki tyytyväisiä bonuksia, joita tarvitaan verkkosivuston tehokkaaseen hallintaan.

Sitejetin käyttämät mallit ovat myös huippuluokkaa. Kaikki ovat reagoivia, mikä tarkoittaa, että sinulla voi olla moderni verkkosivusto, joka näyttää täydellisesti kaikentyyppisiltä laitteilta. Parasta niistä on se, että sinun ei tarvitse maksaa ylimääräisiä maksuja niiden käytöstä.

Kaiken kaikkiaan Sitejetistä voi helposti tulla kilpailija muihin sivuston rakennusympäristöihin nähden. Et tule pettymään siitä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map