Per què obtenir un servidor dedicat a la seva botiga en línia a Austràlia?

dedicat-servidor-en línia-botiga-australia


L’allotjament web pot fer o trencar un negoci en línia ja que és l’eix vertebrador literal d’un lloc web. La majoria de les empreses canalitzen correctament temps i recursos cap a buscar un proveïdor d’allotjament web excel·lent. L’últim que necessiteu són servidors sobrecarregats i febles que no poden estar al dia amb el trànsit del vostre lloc web.

En primer lloc, hi ha tres paquets d’allotjament web. L’allotjament compartit és el més econòmic dels plans d’allotjament on es poden pagar tarifes mensuals a partir de 3 dòlars. Les startups graviten cap a aquest paquet que resulta ser insuficient a mesura que el lloc creix. L’allotjament compartit generalment significa que compartiu servidors amb altres llocs. Els riscos inclosos en aquest pla inclouen temps de càrrega lenta i temps d’inactivitat.

L’allotjament dedicat és una actualització d’allotjament compartit on no cal que compartiu servidors web. Aquesta solució permet controlar completament el programari i el maquinari del servidor. L’allotjament dedicat permet el creixement, cosa que el fa ideal per a negocis en creixement. El paquet requereix més habilitats tècniques, i normalment és més costós que l’allotjament compartit. Els motius que fan que l’allotjament dedicat sigui ideal per a botigues en línia són:

1. Millor horari

No es pot subratllar prou la importància d’un temps de vida fort. No és infreqüent que les botigues en línia s’estavellin en períodes d’alt trànsit. Feu clic a Frenzy que sap aquest risc, ja que el seu lloc web es va estavellar el novembre del 2018 enmig d’una venda. Els compradors es van dirigir a les xarxes socials per detallar les seves decepcions. Els servidors del lloc no són adequats per al trànsit més que habitualment habitual.

En l’àmbit digital, el temps d’aturada es pot comparar amb allunyar els compradors en una botiga física. Els temps morts redirigeixen els clients a altres llocs. Alguns administradors en línia creuen que els períodes d’inactuació breus no són perjudicials per a les vendes, però no podrien equivocar-se més. El 2018, Amazon va perdre entre 72 i 99 milions de dòlars durant el primer dia anual. Tot i que la vostra botiga no pot perdre tants diners com Amazon, només cal il·lustrar la magnitud potencial de les pèrdues d’aturada..

Els nous clients avaluen una botiga en línia segons el seu rendiment. Res no frustra un client més que una empresa que no supera les expectatives. L’horari d’hora correlaciona directament amb la reputació. La indústria del comerç electrònic està saturada i les noves empreses creixen contínuament. Una sòlida reputació és més important que mai. Els motors de cerca classifiquen malament els llocs amb temps morts alts, cosa que significa que els vostres competidors seran classificats de manera més favorable i atrauran més clients.

En realitat, no hi ha res similar al temps de vida al 100%. La combinació d’habilitat humana, maquinari i programari no pot ser del tot infal·lible. L’objectiu és minimitzar al màxim les possibles interrupcions d’aquests sistemes. Les solucions allotjades s’han avançat en termes d’emmagatzematge, amplada de banda, capacitat del servidor i assignació de CPU. És desitjable una ocupació del 99,99% i sovint es garanteix al contracte amb el gestor de hosting. Podeu utilitzar aplicacions de programari per supervisar el temps de funcionament real i assegurar-se que l’amfitrió compleix el seu acord.

2. Velocitat i rendiment

El temps és diners i això és cert sobretot en els llocs de comerç electrònic. Els temps de càrrega que esperen els clients a les botigues en línia continuen disminuint. El 2006, per exemple, el consumidor mitjà en línia esperava que les pàgines es carreguessin al voltant de vuit segons mentre que el 2010 s’havia reduït fins a dos segons o menys. Els reproductors clau com Google i Amazon tenen molts informes per il·lustrar la importància dels temps de càrrega per als clients. Els estudis demostren a més que augmentar una mica la velocitat del lloc web pot millorar notablement les conversions.

Si el vostre lloc web funciona en un servidor compartit, es distribueixen recursos entre vosaltres i altres llocs web. Qualsevol lloc que obtingui els recursos primer aconsegueix obtenir els fruits. Tanmateix, en un pla dedicat d’allotjament, se li destinen una quantitat de recursos i ningú pot accedir al seu recurs compartit. En funció del vostre paquet, obtindreu assignacions en funció de l’amplitud, l’amplada de banda, l’emmagatzematge i la seguretat. Podeu optar per un pla més alt a mesura que el lloc web creixi. Tenir recursos propis també significa que podeu configurar la configuració i integrar altres aplicacions per millorar la velocitat del lloc web.

El fet de dedicar recursos redueix el temps d’inactivitat del vostre lloc web. Els temps de càrrega ràpida tenen diversos avantatges. El 46% dels compradors, per exemple, que abandonen els carretons de la compra, culpen aquesta velocitat de càrrega lenta. Quan els compradors seleccionen “comprar ara” o “check-out” esperen que la reacció posterior es produeixi ràpidament. Un lloc lent no afavoreix les conversions i, a més, descoratja els compradors a navegar per la vostra plataforma.

Els motors de cerca els agraden els llocs web ràpids i els classifiquen normalment a les pàgines de cerca. Google utilitza la velocitat en el seu rànquing des del 2010. Un lloc de comerç electrònic ha d’aprofitar el SEO per a la visibilitat, és per això que les velocitats de càrrega són essencials que mai. També és una excel·lent estratègia tenir comptes de correu electrònic, dominis, base de dades addicionals il·limitats amb el vostre pla d’allotjament dedicat en cas que engegueu un altre projecte al vostre lloc web.

L’allotjament dedicat és un paquet més fiable, ja que és menys propens a caure o baixar que un lloc web d’allotjament compartit.

3. Millora de la seguretat

La venda en línia ofereix tones d’oportunitats per als empresaris, però també són riscos. L’amenaça de seguretat digital més coneguda és el frau. La majoria de botigues en línia tenen funcions del client per emmagatzemar informació com ara detalls de lliurament i historial de compra. Els pirates informàtics poden accedir a aquests comptes i utilitzar-los per realitzar compres no autoritzades. Si no protegeu de forma adequada la informació del client, l’obriu a la pirateria i al frau. El frau a la targeta de crèdit és força freqüent, ja que a diferència de les botigues físiques, no teniu cap forma de constatar la identitat del comprador.

Els atacs DDOS són una altra amenaça habitual per a la seguretat. Els pirates informàtics generalment segresten els servidors d’allotjament i comprometen la seva funcionalitat o els utilitzen per atacar altres servidors. Els atacs DDOS són especialment indesitjables perquè causen greus temps d’inactivitat i, si continuen passant, poden costar-vos vendes i la vostra reputació entre els clients. La majoria dels servidors web proporcionen sistemes d’autenticació per complementar solucions estàndard basades en contrasenyes.

Quan trieu un amfitrió web, opteu per paquets que incloguin:

 • Certificats SSL: les capes Secures de Sockets estan dissenyades per xifrar informació entre venedor i comprador. Les transaccions de comerç electrònic comporten l’intercanvi d’informació sensible com informació de targetes de crèdit, adreces, dades bancàries i historial de compres.
 • VPN: les xarxes públiques són accessibles a moltes persones, per la qual cosa són molt vulnerables als ciberdelinqüents. Una xarxa privada virtual ofereix servidors fora de lloc a més de xifrar informació. Les opcions més efectives són SSL-VPN i Open-VPN.
 • Auditoria de seguretat: el vostre host web ha de controlar el vostre lloc regularment. Les auditories detecten amenaces de seguretat i les tracten en conseqüència.
 • Protecció contra les amenaces de DDOS: els atacs DDOS ofereixen mal de cap als equips de seguretat, ja que sovint canvien de forma per resistir les mesures que s’implementen. Les instal·lacions DNS s’utilitzen habitualment per eliminar el trànsit sospitós.

Les funcions anteriors estan disponibles amb la majoria de paquets d’allotjament dedicats i són essencials per executar fàcilment el vostre lloc de comerç electrònic. Alguns plans ofereixen tallafocs dedicats per a una protecció afegida. Els tallafocs són programari estàndard en equips i restringeixen els usuaris a accedir a contingut o llocs web concrets. Si feu servir allotjament compartit, les sol·licituds bloquejades per accedir a un altre lloc també es podrien bloquejar al vostre lloc web. Amb un allotjament dedicat, hi ha normes específiques que regulen l’accés de la vostra plataforma que és ideal per obtenir informació sensible.

A més de la configuració de seguretat que ofereix el vostre host web, també podreu implementar diversos programes propis, inclòs el programa antivirus.

4. Control complet del vostre lloc web

Amb un hosting dedicat, l’èxit del vostre lloc web de comerç electrònic dependrà completament dels vostres esforços. Haureu d’assegurar-vos que el servidor estigui ben mantingut i protegit de les amenaces. L’allotjament compartit no és especialment ideal per a llocs de comerç electrònic, ja que alguns llocs web poden acabar utilitzant grans porcions de recursos, com a conseqüència del vostre rendiment. Amb l’allotjament dedicat, s’utilitza un servidor amb determinades assignatures per a l’òptim del vostre lloc web.

Com que l’allotjament dedicat us permet configurar les vostres necessitats de programari i maquinari, el primer pas és protegir el vostre lloc correctament. Teniu un control total sobre els vostres requisits de seguretat i permís perquè pugueu xifrar la informació dels clients. A mesura que el vostre lloc creixi, podreu afegir i desfer-vos de qualsevol aplicació o programari.
Un altre avantatge amb l’allotjament dedicat és la flexibilitat en què podeu utilitzar el vostre servidor per a qualsevol nombre de projectes sempre que estigui dins dels límits donats quant a l’ample d’emmagatzematge i l’ample de banda..
Hi ha eines il·limitades per ajudar a optimitzar el rendiment d’un lloc de comerç electrònic a les categories de màrqueting, negocis, lloc web, recerca i analítica..

L’allotjament dedicat requereix un gran esforç per part del client i un proveïdor d’allotjament web va gestionar un allotjament dedicat per un suplement. El vostre proveïdor executarà la major part de la configuració per a vosaltres. Podeu comprar aquesta solució com a paquet o comprar els serveis quan necessiteu un tècnic per ajudar-vos.

5. Suport tècnic dedicat

Un lloc de comerç electrònic és especialment fràgil, perquè qualsevol problema afectarà directament les vendes. Per tant, la majoria de clients que acullen serveis busquen proveïdors que ofereixin suport 24 hores al dia durant tots els dies de l’any. Aquest personal no només hauria d’estar disponible, sinó que també ha de ser un expert. En cas que necessiteu configurar una configuració de programari complexa, l’equip del proveïdor hauria de tenir prou coneixement per ajudar-vos de manera satisfactòria. Un proveïdor d’allotjament hauria d’oferir més canals per accedir a l’equip d’assistència. Aquests canals poden incloure xat en directe, correu electrònic, entrada de bitllets i telèfon. La majoria de paquets d’allotjament dedicats proporcionen aquestes garanties, cosa que significa que l’assistència que pugui necessitar està disponible tot el dia. Els proveïdors d’allotjament dedicats monitoren els llocs web regularment, la qual cosa és una garantia addicional que el vostre lloc estarà protegit contra els problemes i la seguretat..

Per què recomano allotjament WP

wphosting-dedicat-servidor-Austràlia

WP Hosting: servidor dedicat a Austràlia

Un dels proveïdors d’allotjament dedicats més destacats a Austràlia és WP Hosting. Va ser fundada per desplegar serveis d’allotjament de qualitat en llocs web i blocs basats en Austràlia. Amb clients que van des del govern, empreses, petites empreses i particulars, WP Hosting disposa d’una infraestructura adequada per satisfer tot tipus de necessitats d’allotjament. El pla bàsic és el paquet d’inici ideal per a blocs personals que no utilitzen una gran quantitat d’amplada de banda i emmagatzematge de trànsit. El paquet empresarial s’actualitza per incloure suport telefònic, a més del paquet de correu electrònic. Si teniu un lloc web complex que rep diàriament trànsit de nombrosos usuaris concurrents, aleshores el paquet corporatiu és perfecte per a vosaltres.

WP Hosting està dissenyat per funcionar a la perfecció amb WordPress. Quan es tracta de comerç electrònic, WooCommerce domina el 32% del mercat. És l’extensió de comerç electrònic per a la plataforma de llocs web WordPress, encara més popular. Quan es tracta de SEO, WooCommerce + WordPress brilla sobre la resta de competidors. Utilitzar aquesta combinació millora la vostra visibilitat als motors de cerca, que es troba entre els objectius principals d’una botiga en línia. S’han desenvolupat nombrosos complements per fer que WooCommerce sigui encara més potent, incloses les eines de màrqueting per correu electrònic i la funcionalitat del lloc de membres. El proveïdor ha integrat molts retocs en el servei per ajustar-lo a WordPress.

WP Hosting proporciona una migració d’entrada gratuïta, on el vostre lloc de WordPress es traslladarà a la nova plataforma d’allotjament amb temps inactius. Els administradors web australians encanten el personal local del WP Hosting, la qual cosa significa que no es perdrà res en la traducció al interactuar amb ells. El centre d’atenció 24 hores al dia 7 és un avantatge important, i podeu contactar amb ells a qualsevol moment del dia o de la nit. La seguretat multicapa del proveïdor es complementa amb la protecció DDOS permanent. Aquestes mesures de seguretat són pràcticament insensibles a l’hora de funcionar una botiga de comerç electrònic. WP Hosting ha treballat amb diverses marques més importants com la Universitat de Melbourne i el Melbourne Convention Center.

Conclusió

Una botiga de comerç electrònic necessita més recursos que els requerits per un lloc de contingut estàndard. És possible que us sentiu aclaparat quan creeu una botiga de comerç electrònic funcional. Probablement heu sentit a parlar de plataformes com Shopify i Magento, que us permetran submergir-vos directament en la càrrega de productes. Encara és més popular WordPress i té una gran varietat de plugins que fan que un lloc de comerç electrònic tingui un alt rendiment. El sistema de gestió de contingut que seleccioneu us correspongui i ha de complir les vostres preocupacions immediates i futures.

La majoria dels administradors intenten estalviar diners en optar per un allotjament compartit que aviat es converteix en ineficient per a una plataforma amb recursos de recursos com una botiga en línia. Com que compartiu recursos amb altres llocs, el vostre lloc web pot perdre’s a la vostra disposició en hores importants. L’allotjament dedicat pot ser l’opció més cara, però el vostre lloc es beneficiarà del temps de funcionament actualitzat, més opcions de seguretat, control complet i un equip de suport dedicat. A Austràlia, podeu accedir a un servidor dedicat des de WP Hosting per portar la vostra empresa de comerç electrònic al següent nivell.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map