Com crear una xarxa de blocs privats (PBN) que a Google li agrada?

crear xarxa privada de blocs


Ho sé, ho sé! El títol és dur, perquè Google odia literalment les xarxes de blocs i qualsevol esquema d’enllaços que es crei per a la manipulació de SERPs. Hem vist molts exemples en el passat, quan hi havia xarxes completes, que contenien centenars de blocs desindexada per Google. El fet d’haver esborrat una xarxa de blocs de SERPs pot arruïnar moltes empreses.

Primer, el propietari de PBN perdrà tots els seus ingressos procedents de la xarxa de blocs, ja que no podrà obtenir ingressos. En segon lloc, totes aquelles empreses que hagin confiat en la xarxa per classificar els seus llocs web perdran la classificació, el trànsit i els ingressos.

La compra d’enllaços d’una xarxa de blocs públics pot ser arriscada. No obstant això, hi ha opcions per utilitzar una xarxa de blocs per ajudar al vostre lloc de diners a obtenir classificacions més altes. En aquest article us detallaré els passos sobre com crear una xarxa de blocs privats, que és propietat íntegrament gestionada per vosaltres.

Aquesta no és una manera ràpida de classificar el lloc web, ni tampoc serà barat, sinó que hauríeu de considerar-lo com una inversió a llarg termini en el vostre negoci..

Per tant, per iniciar una xarxa de blocs privats que estigui al llarg del temps, haureu de centrar-vos en tres aspectes principals:

 • Comprar noms de domini bons i envellits
 • Compreu allotjament web barat però fiable
 • Creeu els vostres llocs web mitjançant un CMS

Com comprar els millors dominis per a la vostra xarxa de blocs?

Podeu trigar molt a triar i comprar els dominis adequats per a la vostra xarxa de blocs privats. No només podeu comprar cap domini que hi sigui. En comprar dominis, us heu de centrar en l’adquisició de dominis antics i antics, que antigament es feien servir per al lloc web existent. També és important triar dominis relacionats amb el vostre nínxol. El perfil d’enllaç del domini també és un aspecte clau que heu de comprovar abans de comprar. Un domini brossa no serà bo per a la vostra xarxa de blocs i perdreu els vostres diners. Proveu de triar dominis que tinguin un perfil d’enllaç net procedent de llocs web de confiança i d’autoritat.

On comprar noms de domini envellits?

Hi ha molts llocs web on podeu comprar dominis envellits. Probablement el més popular és GoDaddy Auctions, on podeu triar entre centenars de milers de dominis en caduca o en subhasta. També podeu comprar dominis caducadors a NameJet o Dynadot Auctions.

Com comprovar si un domini és adequat per a la vostra xarxa de blocs?

Per comprar dominis per a la vostra xarxa de blocs privats és fonamental comprar dominis relacionats amb nínxols amb un historial net. Per comprovar els paràmetres d’un domini que voleu comprar, podeu utilitzar diverses eines.

DomCop és una eina en línia que recull informació de domini de diferents llocs web, com ara l’edat del domini, Domain Authority (DA), Page Authority (PA), Citation Flow (CF), Trust Flow (TF), nínxol de domini i altres mètriques. DomCop és un servei premium, però podeu tenir accés amb el pla de prova gratuït. El cost de DomCop comença des de 39 dòlars al mes. Si només compreu dominis de parella, probablement no val la pena comprar una subscripció, sinó que utilitzeu eines gratuïtes.

També podeu consultar les mètriques del domini mitjançant eines gratuïtes:

 • At Arxiu.org podeu veure l’historial complet del lloc web que es va crear en un domini concret. Aquí podeu veure clarament, quin contingut es va penjar i quin nínxol era el domini utilitzat.
 • SeoMastering.com us farà una auditoria completa sobre un domini determinat, inclosa l’edat del domini, les mètriques de Google (classificació de la pàgina real i real), l’activitat de les xarxes socials i alguna informació bàsica d’enllaç recollida de l’eina de comprovació d’enllaços premium de Majestic.com..
 • Amb BackLinkWatch podeu esbrinar el perfil d’enllaç complet d’un lloc web o d’un domini en particular. Aquesta eina no és molt precisa i potser falten alguns enllaços a la base de dades, però és gratuïta d’utilitzar. És una manera excel·lent de detectar si un domini té correu brossa amb enllaços no naturals o no.

Si bé DA, PA (mètriques de Moz) CF, TF (mètriques de Majestic.com) és molt important a l’hora de seleccionar dominis per a la vostra xarxa de blocs, potser haureu de comprar alguns dels serveis premium per comprovar-los. Segons els experts, es pot obtenir bons resultats amb dominis amb mètriques (DA, PA, CF, TF) per sobre de 15.

Quant haureu de pagar per un nom de domini?

És molt difícil donar-vos consells sobre quant haureu de gastar en un bon domini. El preu varia de nínxol a nínxol i de domini a domini. No hi ha un preu fixat i realment no es pot estimar quant val un nom de domini. Simplement, poseu-lo així: un domini que val fins a la mesura que algú estigui disposat a pagar-lo.

El meu suggeriment és que no haureu de pagar més de 100 dòlars per un domini que formarà part de la vostra xarxa de blocs. A més, us recomano que no compreu massa dominis alhora.

Eviteu les dades de contacte falses: utilitzeu la privadesa del domini!

Google pot cercar les xarxes de blocs fàcilment; especialment els que estan en perill on no s’amaga la informació sobre qui està relacionada amb el domini. Molts propietaris de xarxes de blocs fan servir dades de contacte falses per estalviar diners en les taxes de registre privat. La majoria de les vegades perdran els seus dominis perquè està prohibit utilitzar informació falsa. Heu d’evitar a qualsevol preu l’ús d’informació de contacte falsa dels vostres noms de domini.

En lloc registreu el vostre domini amb la privadesa del domini. Aquest cost té al voltant de 10 dòlars anuals i amagarà la informació de contacte personal de la ciutadania i també de Google. D’aquesta manera és impossible detectar qui és el propietari del domini. Certament, en alguns casos (si el domini està implicat en activacions il·legals), la privadesa del domini no protegirà la persona que està al darrere del domini, però per a una xarxa de blocs, la privadesa del domini és obligatòria..

Quin tipus d’allotjament heu de comprar per a la xarxa de blocs?

Podeu utilitzar diferents opcions d’allotjament per a la vostra xarxa de blocs privats. Podeu utilitzar allotjament de SEO, diferents proveïdors d’allotjament compartit barats, VPS o servidors dedicats amb diverses adreces IP dedicades. Cada tipus d’allotjament té els seus avantatges i desavantatges. A continuació, us explicaré quin tipus d’allotjament és millor per a una xarxa de blocs privats.

SEO Hosting

Quan les xarxes de blocs van començar a augmentar, l’allotjament de SEO era la millor opció. Aquest tipus de servei va ser dissenyat per oferir als administradors web una plataforma, on puguin gestionar tots els llocs web des d’un mateix lloc, alhora que els difonen en diverses adreces IP. L’allotjament SEO va ser una gran solució fins que Google va començar a penalitzar les xarxes de blocs, basades en les adreces IP on hi havia allotjats. Bàsicament, Google va començar a llistar totes les adreces IP associades a diferents proveïdors d’allotjament SEO.

Suggerim evitar qualsevol proveïdor d’allotjament que afirma que és una empresa d’allotjament de SEO. Han passat aquests temps en què l’allotjament de SEO era bo per a una xarxa de blocs.

VPS & Hosting dedicat

Els servidors virtuals o dedicats són excel·lents per allotjar diversos llocs web. Podeu afegir diverses adreces IP al mateix servidor, d’aquesta manera podeu allotjar diversos llocs web en diverses adreces IP, alhora que les teniu al mateix servidor.

Hi ha alguns inconvenients. El manteniment d’un servidor VPS o dedicat requereix un cert coneixement en aquest fitxer. Aquests servidors són costosos i també heu de pagar de més per adreces IP addicionals. No podreu utilitzar un servidor dedicat a un parell de llocs web d’allotjament potencial, per la qual cosa no val la pena llogar-ne un. A més, hi ha una quantitat limitada d’adreces IP que podeu afegir a un servidor i, moltes vegades, els proveïdors d’allotjament no us donaran IP de classe C, que són les millors per a les xarxes de blocs..

Si tot just comença amb la seva primera xarxa de blocs privats, no hauria de molestar a llogar un servidor; en canvi, heu de buscar alguna cosa més senzill i rendible.

Hosting compartit

En aquest moment, l’allotjament compartit és el camí a seguir, si esteu construint una xarxa de blocs privats. L’allotjament compartit és rendible, fàcil de gestionar i de mantenir, i proporciona totes les eines necessàries per a la vostra xarxa de blocs.

Si pagueu per avançat durant un o dos anys, el cost d’un pla d’allotjament compartit és d’uns 4 $. La majoria dels plans d’allotjament permeten allotjar més d’un lloc web, cosa que és excel·lent, ja que podeu crear diverses xarxes de blocs amb els mateixos recursos.

És important triar proveïdors d’allotjament bons i fiables. A continuació, es mostra una llista dels millors amfitrions compartits que podeu utilitzar per a la vostra xarxa de blocs privats:

 • iPage
 • FatCow
 • JustHost
 • BlueHost
 • En moviment
 • HostGator
 • HostMonster
 • WebHostingHub
 • GreenGeeks
 • InterServer

Per descomptat, hi ha diverses altres empreses d’allotjament que hi són, però us suggereixo començar per aquestes. Hi ha preus assequibles, bones hores de servei i una bona atenció al client. No heu d’acollir els vostres llocs web en algun amfitrió aleatori. Aneu només amb proveïdors d’allotjament bons i fiables. No té sentit comprar algun domini caducat, invertir temps i diners en contingut i crear el vostre lloc web i sortir barats al servidor. Seria com tenir un cotxe agradable, però no conduir-lo a tota velocitat perquè no es pot permetre el combustible.

Creació dels vostres llocs web de la vostra xarxa privada de blocs

Suposo que saps indicar els noms de domini cap a un compte d’allotjament mitjançant el canvi de servidors de noms. No entraré en detalls, però si voleu obtenir més informació sobre els servidors de noms i voleu saber com funcionen, llegiu la nostra guia enllaçada.

Un cop el DNS s’actualitzi i el vostre domini estigui apuntat al vostre compte d’allotjament, podeu començar a crear el vostre lloc web. Per accelerar una mica les coses, podeu utilitzar l’eina d’instal·lació d’un clic que ofereix la majoria de les empreses d’allotjament. Amb aquesta eina podeu instal·lar WordPress, Drupal, Joomla o altres CMS al vostre lloc web amb només uns clics. No heu de dedicar massa temps a configurar el nucli del vostre lloc web.

Elecció d’un CMS per a la vostra xarxa de blocs

Molts diuen que no heu de deixar cap petjada a l’hora de construir una xarxa de blocs. Per això, els experts recomanen l’ús de CMS diferents per a cada lloc web. A partir de l’experiència personal, puc dir-vos que no hi ha diferències entre les xarxes que només funcionen amb WordPress i les xarxes on cada lloc web es construeixi en un sistema diferent..

Dit això, us proposo triar un CMS simple, ja que us és més fàcil gestionar-lo. Prefereixo utilitzar WordPress, no només per a xarxes de blocs, sinó també per a tots els llocs web que construeixo. La bellesa d’utilitzar WordPress és que podeu personalitzar cada lloc web de la vostra xarxa sense deixar cap petjada.

Construir els seus llocs web sense deixar petjades

Utilitzar només WordPress per a la vostra xarxa, pot ser una petjada. No obstant això, la meitat de la web es basa en WordPress i, sovint, els llocs web només tenen enllaços enllaços de blocs de WordPress. És realment una petjada? En la meva opinió no ho és.

Si utilitzeu el mateix tema i complements per a cada lloc web que creeu, es tracta d’una enorme petjada que hauríeu d’evitar. Cal pensar en cada lloc web com un projecte diferent, que no està relacionat amb l’altre. La millor manera d’evitar petjades mentre creeu els vostres llocs web és:

 • Logotip personalitzat: crea un logotip per a cada lloc web; si no esteu bé a Photoshop o no sabeu res sobre com crear un logotip, podeu cercar alguns dissenyadors de logotip barats a Fiverr o fòrums.
 • Tema diferent: hi ha milers de temes gratuïts. només cal utilitzar un tema diferent per a cada projecte
 • Pàgines personalitzades: cada lloc web té una pàgina Sobre, Contacte, Política de privadesa, Condicions d’ús. Hauríeu de crear aquestes pàgines per a cada lloc web. Certament, hauríeu de presentar històries úniques i no utilitzar el mateix contingut en aquestes pàgines.
 • Diferents complements: sé que Yoast és el més popular i probablement el millor plugin SEO, però no l’hauríeu d’instal·lar a cada lloc web. Cerqueu altres complements que facin el mateix i barregeu-los.
 • Contingut exclusiu: creeu contingut únic per a cadascun dels vostres blocs i no el publiqueu el mateix dia. Amb WordPress podeu programar publicacions, de manera que no haureu de tornar al vostre lloc web cada vegada que vulgueu afegir un nou article. Inclou també imatges, vídeos i, eventualment, altres coses útils que es poden descarregar a les teves publicacions. Per accelerar el procés, podeu contractar un escriptor o dos per ajudar-vos en la creació de contingut.
 • Construir backlinks: és una mala idea interconnectar la vostra xarxa de blocs. Aquest és el major error que comet la gent. És cert que la connexió dels vostres llocs web pot donar un gran impuls inicial a tota la vostra xarxa i lloc de diners, però a la llarga, no és beneficiós. Intenteu adquirir enllaços enllaços de diferents llocs web de tercers mitjançant comentaris de blocs, propietats de la web 2.0, publicacions de fòrums, etc..
 • Make it Natural: un lloc web que s’actualitza regularment sembla molt natural, no només per als usuaris, sinó també per a Google. Tot i això, vincular-se una vegada i una altra amb els mateixos llocs sembla estrany. Quan us enllaceu amb el vostre lloc de diners des de la vostra xarxa, proveu d’afegir altres recursos, que no són els vostres competidors, sinó alguns llocs web informatius d’alt valor.

Establir i fer créixer la vostra xarxa

Per crear el vostre PBN cal molt de temps i esforç. També consumirà una quantitat enorme de diners. Dit això, haureu de fer el màxim que pugueu permetre en termes de temps i diners. Així doncs, no té cap sentit treballar en 30-50 llocs web consecutivament mentre no tingueu prou temps i pressupost.

Heu de centrar-vos en menys llocs web, creant-los des de terra. Un cop establerts els llocs web i rebut una mica de trànsit, podeu continuar i començar amb nous llocs web, però no oblideu tornar als vostres antics i actualitzar-los puntualment..

El final

Crear la vostra pròpia xarxa de blocs privats és el camí a seguir si voleu classificar els llocs web de nínxol. És difícil i es requereix molt temps per crear un bon PBN, però els resultats són sorprenents. Tenir algú que us ajudi és un bon avantatge, perquè es poden subcontractar algunes tasques com ara escriptura de contingut, actualització de llocs web, creació d’enllaços, etc..

Finalment, la meva recomanació personal: no us molesteu en construir una xarxa de blocs personals si no sou una persona persistent, si renunciareu al cap d’un o dos mesos. La creació d’una xarxa de llocs és un procés llarg i no obtindrà els resultats durant la nit. Aquesta és una estratègia i inversió a llarg termini, que us donarà resultats només a llarg termini.

Si teniu preguntes o observacions sobre aquest article, no dubteu a deixar cap comentari a continuació.

Bona sort en crear el vostre PBN!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map