Sådan starter du en vellykket rejseblog?

start rejse-blog


Så du har en konstant sugen efter vandrerlyst, som du ikke kan ryste? Hvis du ikke er den type person, der kan bo et sted alt for længe og gerne vil blive en nomad som en livsstil, end du har den perfekte mulighed foran dig. Du kan tjene til livets ophold ved at gøre det, du elsker, rejser, skaber og lever din drøm.

Rejseblogging kan være din hobby eller dit fuldtidsjob, men uanset hvad det kræver, at du lærer nogle tekniske færdigheder. Ikke meget, bare lidt. Du bliver nødt til at oprette et websted, administrere det, skrive godt og markedsføre dit websted også. Heldig for dig kræver det, at du opbygger et websted, ikke, at du lærer dig kodning eller at udvikle overlegne tekniske færdigheder. Du har kun brug for viljen til at lykkes og være opmærksom på et par enkle ting.

Takket være WordPress er opbygning af et websted en mulighed for alle med internetadgang. Det er det bedste CMS til opbygning af en blog, da det er utroligt nemt at bruge og har en fin række funktioner, der gør dit liv meget lettere. Når dit websted er konfigureret, er alt hvad du skal gøre, at skrive indlæg og klikke på offentliggør. Desuden skal du også fokusere på at forbedre din SEO og markedsføre dit websted på sociale medier. Til det har du masser af fantastiske plugins, som jeg vil liste i de kommende sektioner.

Men inden vi finder ud af, hvordan du kan oprette et websted og begynde at skrive indlæg, vil jeg først dele, hvordan det er at være rejseblogger. Selvom det er et drømmejob, er der en masse ikke så drømmende aspekter, som du er nødt til at møde. Faktisk, når du skal sætte ind i værket, vil det ikke være så sexet, som du ville forvente. Så lad os komme videre til det uden videre!

Blogging er hårdt arbejde

Rejseblogging tager masser af indsats. Denne kendsgerning kan ikke understreges nok. Hvis du ønsker at oprette en rentabel rejseblog og bruge den til at støtte dine rejser og endda hjælpe dig med at lægge nogle penge i banken, bliver du nødt til at afsætte meget af din tid og kræfter.

Opsætning af et websted er kun den første ting. Du bliver også nødt til at mestre skrivning og enhver anden position, som en traditionel publikation beskæftiger. Dette inkluderer vedligeholdelse, redigering, skrivning, grafisk design og fotografering af WordPress. Heck, du bliver sandsynligvis også nødt til at mestre et par videografiske færdigheder.

Når du mestrer disse færdigheder, vil arbejdsbyrden ved at køre din blog kun øges, da du ved, hvad du laver. Produktion af indhold regelmæssigt, promovering af det nævnte indhold, oprettelse af produkter til salg, pitching af andre blogs, netværk og opbygning af din virksomhed er alt, hvad du skal være opmærksom på hver dag.

Dette vil betyde, at du bliver nødt til at bruge mere tid foran din computer, end du ville gjort på et traditionelt kontorjob, men det er det værd. Eller er det?

Mens fysiske kvæstelser ikke er noget, du måske kan lide under blogging (medmindre du falder ud af din stol eller noget), er blogger-udbrændingen meget ægte. Selv enormt populære bloggere går væk fra deres bloggingkarriere efter et par år på grund af dette. Det er meget arbejde, og det er ikke altid lykkeligt arbejde.

Blogging kan virkelig udtømme dig, men det kan også give dig en masse glæde. At skrive om noget, du elsker og dele det med andre mennesker, er en af ​​de bedste ting, der er. At blive rejseblogger er utroligt givende, men det kommer også med meget belastning.

Du bliver nødt til at møde din frygt for dom

Internettet er fyldt med alle mulige mennesker, der ikke er bange for at dele et stykke sind i kommentarsektionerne, hvad enten det er et godt stykke eller et grimt sjælsugende stykke. Uanset hvad, det er det, de fleste bloggere frygter ved at klikke på knappen for at offentliggøre. Når du først har skrevet alle dine tanker ned, er du et sårbart sted. Alle kan angribe og bedømme dig, selvom de eneste, der læser dine indlæg, er din familie og et par støttende venner.

Hvad er du mest bange for? Er det sådan, at de vil kritisere dig? Korrekt dig? Eller endnu værre, dømme dig? Du vil aldrig vide, hvad der vil ske, før du offentliggør dit indlæg og lærer af oplevelsen. Desuden kan de virkelig beundre dit engagement, din dygtighed og dine vittige tekster. Så det er bestemt værd at få springet og klikke til at offentliggøre.

Den måde, du ser på at rejse på, vil ikke være den samme

Før du begynder at blogge, er det meget romantisk at være rejseblogger. Du sidder på en strand med din bærbare computer i skødet og en cocktail i hånden og føler at sommerbrisen børster dit hår. Det er en vidunderlig måde at se det på; desværre er det ikke sandt. Der er ingen Wi-Fi på de fleste strande, og sandet sidder fast i dine tastaturer, muligvis ødelægger din bærbare computer.

At være i stand til at rejse og leve af din blog er en velsignelse, men det ændrer måden du rejser på; især hvis du blogger for at støtte din nomadiske livsstil. For at få det til, skal du skabe balance mellem fuldt ud at opleve det sted, du besøger, og arbejde på din blog, så du også deler det med et stort publikum.

Hvad har du brug for for at kunne skrive og være produktiv foran din computer? Hvilken slags plads har du brug for at arbejde i? Hvor lang tid har du brug for for at udvikle en idé og skrive et fantastisk blogindlæg? Hvilket udstyr har du brug for, når du er på farten?

Hver af disse ting vil påvirke, hvordan du arbejder på vejen og på hoteller. Alle disse er meget vigtige at overveje, før du rent faktisk starter en rejseblog. At rejse, fange busser og fly, mens du prøver at være produktiv, er noget, der ikke er for let at balancere i livet. For ikke at nævne, at Wi-Fi mange steder er knappe. Kort sagt, planlæg alt inden du starter, og søg at etablere en arbejdssløjfe, som du kan stole på.

Oprettelse af produkter er en nøglekomponent i din succes

Hvis du tænkte på at tjene penge fra Google AdSense, så glem det. Det beløb, du tjener på det, dækker kun dine blogudgifter. Hvis du vil tjene nogle faste kontanter fra din blog, bliver du nødt til at nærme sig den som en platform for at sælge noget andet. Uanset om det er dine egne produkter eller en andens, skal din blog sælge ting.

Når du først kommer på nogle få selskabers radarer, kan du begynde at oprette sponsorerede poster, offentliggøre deres bannerannoncer og opbygge dit websted til en passiv indkomststrøm. Den mest pålidelige måde at tjene penge på din blog er imidlertid ved at sælge dine egne produkter og tjenester. Dette kan være e-bøger, onlinekurser, konsulenttjenester, dit designarbejde, fotografering og kunst og så videre.

Opret et produkt, der direkte relaterer til dit publikums behov og interesser, nemlig de emner, de læser om på din blog, og du vil vinde. Det er noget, du kan gøre ganske let, og det vil generere en stabil strøm af kontanter, når du har nok trafik på din blog.

Vær altid ærlig over for dine læsere

Forsøg på at glide tilknyttede links, narre dine læsere til at klikke på dem eller være lyssky på nogen måde vil skade din blog. Hvis du har nul vildledende intentioner, begynder publikum at stole på dig og vende tilbage til dig som en pålidelig kilde til information.

Når du når et vist niveau af popularitet, vil mulighederne begynde at dukke op. De vil medbringe penge og freebies. Du får erstatning for alle de måneder og år, du har pumpet til at opbygge din blog.

At promovere ting, som du faktisk ikke bruger eller skrive en fantastisk hotelanmeldelse, da tjenesten var forfærdelig, er noget, som dine læsere måske ikke finder ud af det med det samme. Men giv det lidt tid, og løgnene koger altid op til overfladen.

Hvis du virkelig ønsker at blive en digital nomad og tjene penge på dit publikum, skal du i det mindste være forkant og ærlig med dem. At følge denne etik vil blive sværere i praksis, men det at være ærlig over for dine læsere skal altid være din yderste prioritet, når du står over for forretningsbeslutninger nede på vejen.

Din e-mail-abonnentliste er din mest værdifulde investering

Du skal konstant holde styr på dit websteds statistikker og Google-analyser, men dine sidevisninger er ikke dit vigtigste nummer. Når dine tal begynder at hæve pludselig, kan det være virkelig spændende. Du bør dog ikke blive fanget af dette spil. Selvom det er vigtigt at fange e-mail-adresser for at udvikle et vedvarende publikum og vokse det.

Hvis din læser giver deres e-mail-adresse, siger de, at de er klar til mere, og at du allerede har givet dem værdi. Desuden vil de måske vide, hvornår du lægger nyt indhold, og du kan også dele, når du har oprettet et nyt produkt. På denne måde kan du sikre dig, at de ikke glemmer dig. Men hvis du ikke fanger deres e-mail, vil de bare køre gennem din artikel og aldrig vende tilbage igen.

Det vil helt sikkert synes frugtbart at starte en e-mail-liste, når du lige tager de første skridt, fordi dine numre vil være lave. Men hver eneste læser og hver eneste e-mail-adresse tæller. Dette gælder især, når dette er læsere, der elsker at læse din blog lige fra starten.

Start af din rejseblog er et eventyr og en udfordrende vej, der vil være det værd, hvis det er det, du vil gøre. Nu hvor du ved, hvad det kræver at blive rejseblogger, så lad os komme til at oprette din rejseblog!

Trin til at starte din rejseblog

Start af din rejseblog indeholder en række indledende trin, både ikke-tekniske og tekniske. Nedenfor finder du de trin, du skal tage for at få showet på vejen.

1. Vælg et navn

Den første og en af ​​de vigtigste ting, du skal gøre, er at vælge et domænenavn. Det er let at blive overvældet af dette trin, fordi der er et utalligt antal muligheder og ingen regler for, hvordan du skal vælge. Der findes ikke noget som et “dårligt domæne”. Der er dog et par ting, som du først skal forstå, inden du vælger et navn.

Vælg et navn, der er lavet til at vare

Sørg for, at du vælger et navn til din blog, der kan vare evigt. Det kan forbindes til dit navn, din stil eller næsten alt, der antyder, at dette bliver en rejseblog. Du kan endda gå med noget som “BillsTravels”. Bare sørg for, at du ikke forbinder det med et bestemt kontinent som “BillInEurope” eller “EuropeTour”. Vælg et navn, der ikke er for fokuseret på noget, så når du skifter mening, kan du bare skifte gear og se din blog i en anden retning.

Undgå at bruge Buzz-ord

Der er masser af ord, der er overbrugt i rejsebloggerens verden. Dette er ord som “fortrop”, “vandrerlyst”, “nomad” og “eventyr”. Prøv at undgå dem, fordi de antyder, at din blog er “bare en anden” blog blandt mange. Gå med noget ukonventionelt i stedet.

Vælg et navn, der beskriver, hvad du laver

Hvis du rejser på en luksuriøs måde eller som en video-grapher, skal du bruge ord, der formidler det til dit publikum. Du vil have, at folk skal få, hvad webstedet handler om, lige efter de har set dets navn.

Hold det så kort som muligt

Ingen vil hurtigt kunne læse „MySuperDuperTravelBlog4You.com“. Vælg i stedet noget med 3-4 ord maks. Det skal let rulles af tungen. Hvis du kan forkorte noget, så gør det. Jo kortere din blogs navn vil være bedre.

Hold det simpelt

Brug ikke for komplekse ord eller slang-jargon, når du vælger dit domænenavn. Jo mindre omfattende dit domænenavn er, jo mere vil det forvirre folk. Du ønsker ikke, at de skal tænke over, hvad det endda betyder.

2. Få en pålidelig webhostingtjeneste

Du skal have plads til lagring af dit websted, og du bliver nødt til at registrere dig på en webhostingtjeneste for at få det. BlueHost er dit bedste valg, når du arbejder med et WordPress-websted. De er en af ​​de 3 bedste hostingudbydere, der anbefales på WordPress.orgs officielle websted. BlueHost har god støtte, og deres priser er også temmelig lave. Du kan få en hostingplan for $ 3,95 pr. Måned, som giver dig mulighed for at starte tingene med meget lidt forhåndsinvestering. Desuden kan du også registrere dit domænenavn gratis, hvilket vil koste dig mellem $ 10 og $ 15. Du kan bruge disse penge på 2-3 måneders hosting-service i stedet for at få en meget bedre aftale for dig selv.

3. Installer WordPress

Når du har konfigureret din hostingplan, er den første ting, du skal gøre, at installere WordPress. WordPress er det, der faktisk kører din hjemmeside. BlueHost har en installationsmulighed til et klik, så alt hvad du skal gøre er at klikke og køre opsætningen. Du skal kun tilføje enkle ting som din blogs titel, dit navn, e-mail og så videre.

Når WordPress er installeret på din server, viser det din blogs navn på en eksempelside, og du kan begynde at arbejde på dit næste trin.

4. Installer de nødvendige plugins

Når du har installeret WordPress og er logget på dashboardet, er det tid til at installere de plugins, du har brug for til at køre din rejseblog. Plugins er udvidelser, der tilføjer en bestemt funktion til dit WordPress-drevne websted. Du kan installere dem fra CodeCanyon med et par klik.

Det meste af det, du skal bruge, er gratis, men du kan opgradere dem til deres premiumversioner for at få yderligere funktionalitet. Dette er bestemt ikke alt hvad du har brug for. Du har muligvis brug for funktioner, som jeg ikke engang tænkte på at tilføje her, men som kommer med erfaring. Med det sagt er her nogle af de bedste, du kan bruge på din rejseblog:

Yoast SEO – Det allerbedste SEO-plugin til WordPress derude. Det giver dig muligheden for at oprette metabeskrivelser, SEO-titler og tilpasse, hvordan dine indlæg vises på forskellige sociale medieplatforme. Desuden vil den også kontrollere din tekst for SEO og for læsbarhed. For at afslutte det, vil Yoast SEO også oprette et sitemap, som søgemaskiner kan læse. Det er også utroligt nemt at bruge og kommer også med masser af idiotsikre instruktioner og informative artikler, du kan læse.

Google Analytics til WordPress – Du vil bruge en masse tid på at analysere, hvordan dit websted har det. Desuden er det stedet, hvor du kan finde ud af, hvor de fleste af dine læsere kommer fra og bruge informationen til at fokusere på dem. Det er meget nemmere at gøre det i WordPress ‘dashboard via et plugin.

Jet pakke – Jetpack’s mål er at supercharge dit websted med masser af funktioner. Du kan tilføje et vanvittigt antal nyttige funktioner som kontaktformularer, en stavekontrol, ekstra widgets og listen fortsætter. Det er simpelthen et af de mest pakket plugins, som du kan downloade gratis.

Akismet – Dit websted bliver konstant bombarderet af spammere, der lægger en masse søde, tilknyttede links og andre irriterende ting. Du ønsker at fjerne dem så hurtigt som muligt. Akismet reducerer antallet af spam-kommentarer, du får ved automatisk at filtrere dem for dig. Dette plugin vil allerede være installeret på WordPress, så alt hvad du skal gøre er at aktivere det.

Relevanssi – WordPress har masser af fantastiske funktioner, men det har ikke søgning, og det er her Relevanssi kommer ind i billedet. Det er et plugin, der løser dette problem og giver dine læsere nøjagtige resultater, når de søger efter noget på dit websted.

BackWPup – Hvis din blog begyndte at tjene et par dollars, ville du være sindssyg med ikke at tage backup af den. Hvis du ikke gør det, end du risikerer at miste alt det arbejde, du har lagt i. BackWPup løser dette problem og giver dig mulighed for at foretage planlagte sikkerhedskopier af dit websted. Du kan sikkerhedskopiere alt det indhold, du havde derop, i tilfælde af, at der sker noget med din blog.

5. Installer Divi-temaet

Når du har oprettet et solidt fundament, er det på tide at få dit websted til at se godt ud. Udover godt indhold skal en blog også have et godt design. Folk vil inden for to sekunder beslutte, om de har tillid til dit websted og fortsætter med at gennemse det eller klikke væk. Hvis et websted er visuelt ikke tiltalende og ikke har en unik karakter at vise, slukker det dine læsere, og du får meget mindre besøg. For at skabe et godt design skal du bruge et fantastisk WordPress-tema.

En af de bedste ting, du kunne gøre, er at købe et tema / temahoved og oprette dit eget design. Det er lettere, end du tror, ​​fordi du kan gøre alt med træk og slip-værktøjer. Alt hvad du skal gøre er at sammensætte elementerne, og du får dit eget unikke design. Et af de temaer / bygherrer, der kan opnå dette, er Divi-temaet.

Det er en af ​​de 3 største bygherrer på markedet og er berømt for sin brugervenlighed og effektivitet. Selvom det er et premium-tema, dækker Divi alle dine behov og hjælper dig med at skabe et design, der er virkelig unikt og overbevisende. Uanset hvad du har forestillet dig til din rejseblog, kan du oprette den med Divi.

Med det er det en tur i parken at oprette dit websteds individuelle sider og håndtere ethvert designarbejde, så Divi er bestemt investeringen værd.

6. Tjen penge på dit websted

Når du har et websted i gang, er det tid til at begynde at tænke over, hvordan du tjener penge på det. Du har masser af muligheder, når det gælder at tjene penge på dit websted, og du bliver nødt til at vælge, hvilken der passer bedst til dig. De bedste måder at tjene penge på en rejseblog er:

 • Brand sponsorater
 • Oprettelse af dine egne e-bøger
 • Fremme af tilknyttede produkter
 • Oprettelse af kurser
 • Tilbyder tjenester

Du bliver nødt til at fordoble en af ​​disse eller finde en anden måde at tjene penge på dit websted så tidligt som du kan. Sådan tjener du penge med dem, så du skal investere så meget arbejde og opmærksomhed, som du kan.

7. Byg din trafik

Når du har din rejseblog op og kører som en velsmurt maskine, bliver du nødt til at fordoble markedsføringen og få så meget trafik som du kan. Du kan starte organisk ved at forbedre din SEO og markedsføre dine indlæg på sociale medier, og du kan også arbejde med betalte trafikkilder.

Betalte trafikkilder som PPC-netværk og andre nichespecifikke netværk vil hjælpe dig med at få trafik med det samme. Afhængig af kvaliteten af ​​den trafik, du modtager, kan du tjene forskellige penge fra dem. Hvis du finder en god trafikskilde, vil du kunne få mange besøgende, der konverterer til købere, hvilket er, hvad du vil.

Selv hvis betalte trafikkilder fungerer rigtig godt, skal du dog altid dobbelt ned på din SEO. God hjemmeside SEO er, hvad der giver dig masser af gratis trafik af høj kvalitet, som du kan forvandle til kunder.

Konklusion

Når det hele er sagt og gjort, er det at køre en vellykket rejseblog noget, som masser af mennesker har gjort før dig. Du har alle de oplysninger og værktøjer, du har brug for for at få det til at ske; nu skal du bare have viljen til at lykkes. Det kræver masser af arbejde for at få din blog til det punkt, hvor den vil støtte alle dine rejser, men når det sker, får du din drøm til at blive en realitet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map