Hvorfor få en dedikeret server til din online butik i Australien?

dedikeret server-online-shop-australien


Webhosting kan oprette eller ødelægge en online forretning, da det er den bogstavelige rygrad på et websted. De fleste virksomheder kanaliserer med rette tid og ressourcer til at finde en fremragende webhostingudbyder. Den sidste ting, du har brug for, er overfyldte og svage servere, der ikke kan følge med på trafikken på dit websted.

Der er primært tre webhostepakker. Delt hosting er den mest økonomiske af hostingplaner, hvor du kan betale månedlige priser, der starter ved $ 3. Opstart tynger mod denne pakke, der viser sig at være utilstrækkelig, når webstedet vokser. Delt hosting betyder generelt, at du deler servere med andre sider. Risikoen, der er inkluderet i denne plan, inkluderer langsomme belastningstider og nedetider.

Dedikeret hosting er en opgradering fra delt hosting, hvor du ikke behøver at dele webservere. Denne løsning tillader fuld kontrol af serversoftwaren og hardware. Dedikeret hosting rummer vækst, hvilket gør den ideel til voksende virksomheder. Pakken kræver flere tekniske færdigheder, og det er typisk dyrere end delt hosting. Årsagerne til, at dedikeret hosting er ideel til online butikker inkluderer:

1. Bedste oppetid

Betydningen af ​​en stærk oppetid kan ikke understreges nok. Det er ikke ualmindeligt, at onlinebutikker går ned i perioder med stor trafik. Click Frenzy kender denne risiko alt for godt, da dens websted styrtede ned i november 2018 midt i et salg. Shoppere henvendte sig til sociale medier for at forklare deres skuffelser. Webstedets servere viste sig at være utilstrækkelige til den mere end sædvanlige trafik.

På det digitale område kan nedetid sammenlignes med at vende købere væk i en fysisk butik. Nedetid omdirigerer dine kunder til andre sider. Nogle onlineadministratorer er af den opfattelse, at korte nedetidsperioder ikke er skadelige for salget, men at de ikke kunne være mere forkerte. I 2018 tabte Amazon mellem $ 72 og $ 99 millioner i løbet af sin årlige premierdag. Selv hvis din butik ikke kan tabe så mange penge som Amazon, illustrerer den bare den potentielle størrelse af nedetidstab.

Nye kunder måler en online butik efter ydelse. Intet frustrerer en kunde mere end et firma, der mangler forventninger. Uptime hænger direkte sammen med omdømme. E-handelsbranchen er mættet, og nye virksomheder hænger konstant op. Et solidt omdømme er vigtigere end nogensinde. Søgemaskiner rangerer sider med høje driftsstop dårligt, hvilket betyder, at dine konkurrenter bliver rangeret mere gunstigt og tiltrækker flere kunder.

I virkeligheden er der intet som 100% oppetid. Kombinationen af ​​menneskelig dygtighed, hardware og software kan ikke være helt idiotsikker. Målet er at minimere de mulige fejl i disse systemer så meget som muligt. Hostede løsninger er avancerede med hensyn til opbevaring, båndbredde, serverkapacitet og CPU-allokering. En oppetid på 99,99% er ønskelig og garanteres ofte i kontrakten med hosting manager. Du kan bruge softwareprogrammer til at overvåge den faktiske oppetid og sikre, at værten lever op til sin aftale.

2. Hastighed og ydeevne

Tid er penge, og denne kendsgerning gælder især for e-handelswebsteder. Belastningstiderne, som kunderne forventer i online butikker, falder fortsat. I 2006 forventede den gennemsnitlige onlineforbruger f.eks. Sider at indlæses på omkring otte sekunder, mens de i 2010 var faldet til to sekunder eller mindre. Nøgleaktører som Google og Amazon har masser af rapporter, der illustrerer vigtigheden af ​​belastningstider for kunderne. Undersøgelser viser endvidere, at øget webstedshastighed kun en smule kan forbedre konverteringer markant.

Hvis dit websted kører på en delt server, fordeles ressourcer mellem dig og andre websteder. Uanset hvilket websted, der får ressourcerne først, skal høste frugterne. På en dedikeret hostingplan tildeles du dog en vis mængde ressourcer, og ingen har adgang til din del. Afhængig af din pakke, får du tildelinger til ram, båndbredde, opbevaring og sikkerhed. Du kan vælge en højere plan, når dit websted vokser. At have dine egne ressourcer betyder også, at du kan konfigurere indstillingerne igen og integrere andre applikationer for at forbedre webstedshastigheden.

At have dedikerede ressourcer reducerer nedetiden for dit websted. Hurtig belastningstider har flere fordele. 46% af kunderne, der for eksempel opgiver indkøbsvogne, beskylder de langsomme belastningshastigheder for denne handling. Når købere vælger “køb nu” eller “check-out”, forventer de, at den efterfølgende reaktion vil ske hurtigt. Et langsomt sted tilskynder ikke konverteringer, og det afskrækker kunderne yderligere fra at gennemse gennem din platform.

Søgemaskiner elsker hurtige websteder og rangerer dem typisk højere på søgesider. Google har brugt hastighed i sin placering siden 2010. Et e-handelssted skal udnytte SEO med henblik på synlighed, hvorfor belastningshastigheder er vigtige end nogensinde. Det er også en fremragende strategi at have ubegrænset add-on e-mail-konti, domæner, database med din dedikerede hostingplan, hvis du starter et andet projekt omkring dit websted.

Dedikeret hosting er en mere pålidelig pakke, da den er mindre tilbøjelig til at gå ned eller gå ned end et websted på delt hosting.

3. Forbedret sikkerhed

Online-salg tilbyder masser af muligheder for iværksættere, men de er også risici. Den mest kendte trussel mod digital sikkerhed er svig. De fleste online butikker har kundefunktioner til at gemme information som leveringsdetaljer og købshistorik. Hackere kan få adgang til disse konti og bruge dem til at foretage uautoriserede køb. Hvis du ikke beskytter kundeinformation tilstrækkeligt, åbner du dem for hacking og svig. Kreditkortsvindel er ret almindeligt, da du i modsætning til fysiske butikker ikke har nogen måde at undersøge køberens identitet.

DDOS-angreb er en anden almindelig sikkerhedstrussel. Hackere kaprer typisk dine hosting-servere og går på kompromis med deres funktionalitet eller bruger dem til at angribe andre servere. DDOS-angreb er især uønskede, fordi de forårsager alvorlig nedetid, og hvis de fortsætter med at ske, kan det koste dig salg og dit omdømme blandt kunder. De fleste webhosts leverer godkendelsessystemer til at supplere standardløsninger baseret på adgangskoder.

Når du vælger en webhost, skal du vælge pakker, der inkluderer:

 • SSL-certifikater – Secure Sockets Layers er designet til at kryptere information mellem en sælger og køber. E-handelstransaktioner involverer udveksling af så følsomme oplysninger som kreditkortoplysninger, adresser, bankoplysninger og købshistorik.
 • VPN – Offentlige netværk er tilgængelige for mange mennesker, hvorfor de er ret sårbare over for cyberkriminelle. Et virtuelt privat netværk har servere på stedet foruden kryptering af oplysninger. De mest effektive indstillinger er SSL-VPN og Open-VPN.
 • Sikkerhedsrevision – Din webhost skal overvåge dit websted regelmæssigt yderligere. Revisioner registrerer sikkerhedstrusler og håndterer dem i overensstemmelse hermed.
 • Beskyttelse mod DDOS-trusler – DDOS-angreb giver sikkerhedsteam hovedpine, da de ofte ændrer form for at modstå foranstaltninger, der implementeres mod dem. DNS-faciliteter bruges ofte til at fjerne mistænkelig trafik.

Ovenstående funktioner er tilgængelige med de fleste dedikerede hostingpakker og er vigtige for, at du kan køre dit websted med e-handel uden problemer. Nogle planer tilbyder dedikerede firewalls til ekstra beskyttelse. Firewalls er standard-software på computere, og de begrænser brugerne fra at få adgang til bestemt indhold eller websteder. Når du bruger delt hosting, kan anmodninger, der er blokeret fra adgang til et andet sted, også blokeres på dit websted. Med dedikeret hosting er der specifikke regler for adgangen til din platform, som er ideel til følsom information.

Ud over de sikkerhedsindstillinger, der leveres af din webhost, kan du også implementere flere af dine egne inklusive antivirus-software.

4. Fuld kontrol over dit websted

Med dedikeret hosting afhænger succes af dit e-handelswebsted fuldstændigt af din indsats. Du skal sikre dig, at serveren er godt vedligeholdt og beskyttet mod trusler. Delt hosting er ikke specielt ideelt til e-handelswebsteder, da nogle websteder kan ende med at bruge store dele af ressourcer, så dine fungerer dårligt som resultat. Med dedikeret hosting bruges en server med visse tildelinger til det optimale på dit websted.

Da dedikeret hosting giver dig mulighed for at konfigurere dit software- og hardware behov, er det første skridt at sikre dit websted korrekt. Du har fuld kontrol over dine krav til sikkerhed og tilladelse, så du kan kryptere kundens oplysninger. Når dit websted vokser, vil du være i stand til at tilføje og slippe af med alle applikationer eller software.
En anden fordel med dedikeret hosting er fleksibilitet, hvor du kan bruge din server til et hvilket som helst antal projekter, så længe det er inden for de givne grænser med hensyn til opbevaring og båndbredde.
Der er ubegrænsede værktøjer til at hjælpe med at optimere ydelsen af ​​et e-handelswebsted inden for kategorierne marketing, forretning, websted, forskning og analyse.

Dedikeret hosting kræver en masse praktisk indsats fra klientens side, og nogle udbydere af webværter administrerede dedikeret hosting mod et ekstra gebyr. Din udbyder vil udføre det meste af opsætningen for dig. Du kan købe denne løsning som en pakke eller købe tjenesterne, når du har brug for en tekniker, der kan hjælpe dig.

5. Dedikeret teknisk support

Et websted med e-handel er især skrøbeligt, fordi eventuelle fejl direkte påvirker salget. De fleste hostingkunder ser derfor efter udbydere, der tilbyder 24/7 support på alle dage af året. Dette personale skal ikke kun være tilgængeligt, men skal også være eksperter. Hvis du har brug for at konfigurere en kompleks softwareindstilling, skal udbyderens team være kyndigt nok til at hjælpe dig tilfredsstillende. En hostingudbyder bør yderligere tilbyde flere kanaler for at få adgang til supportteamet. Disse kanaler kan omfatte live chat, e-mail, ticketing og telefon. De fleste dedikerede hostingpakker giver disse garantier, hvilket betyder, at den hjælp, du muligvis har brug for, er tilgængelig døgnet rundt. Dedikerede hostingudbydere overvåger regelmæssigt websteder, hvilket er en ekstra sikkerhed for, at dit websted vil være beskyttet mod fejl og sikkerhedsrisici.

Hvorfor jeg anbefaler WP Hosting

wphosting-dedikeret server-australien

WP Hosting – dedikeret server Australien

En af de mest bemærkelsesværdige dedikerede hostingudbydere i Australien er WP Hosting. Det blev grundlagt for at implementere hosting-tjenester af høj kvalitet til australske-baserede websteder og blogs. Med kunder, der spænder fra regering, virksomhed, små virksomheder og enkeltpersoner, har WP Hosting tilstrækkelig infrastruktur til at imødekomme alle former for hostingbehov. Den grundlæggende plan er opstartpakken ideel til personlige blogs, der ikke bruger en enorm mængde trafikbåndbredde og opbevaring. Business-pakken opgraderes til også at omfatte telefonstøtte ud over e-mail-pakken. Hvis du har et komplekst websted, der dagligt modtager trafik fra adskillige samtidige brugere, så er Corporate-pakken perfekt til dig.

WP Hosting er skabt til at arbejde problemfrit med WordPress. Når det kommer til e-handel, dominerer WooCommerce 32% af markedet. Det er e-handelsudvidelsen til den endnu mere populære webstedsplatform WordPress. Når det kommer til SEO, skinner WooCommerce + WordPress over alle de andre konkurrenter. Brug af denne kombination øger din synlighed på søgemaskiner, som er blandt de primære mål for en online butik. Adskillige tilføjelser er blevet udviklet for at gøre WooCommerce endnu mere kraftfuld inklusive e-mail-marketingværktøjer og medlemskabsstedets funktionalitet. Udbyderen har integreret mange tweaks i tjenesten for at indstille den til WordPress.

WP Hosting sørger for gratis indgående migrering, hvor dit WordPress-sted flyttes til den nye hostingplatform med nul nedetid. Australske webadministratorer vil elske det lokale personale på WP Hosting, hvilket betyder, at intet vil gå tabt i oversættelsen, når de interagerer med dem. 24/7 supportcenter er en betydelig fordel, og du kan kontakte dem når som helst på dagen eller natten. Udbyderens flerlags sikkerhed suppleres med altid tilsluttet DDOS-beskyttelse. Disse sikkerhedsforanstaltninger er praktisk talt idiotsikre, når det drejer sig om at drive en e-handelsbutik. WP Hosting har arbejdet med flere topmærker som University of Melbourne og Melbourne Convention Exhibition Center.

Konklusion

En e-handelsbutik har brug for flere ressourcer end dem, der kræves af et standardindholdsside. Du kan blive overvældet, når du bygger en funktionel e-handelsbutik. Du har sandsynligvis hørt om platforme som Shopify og Magento, der lader dig dykke direkte ind i uploade produkter. Endnu mere populær er WordPress med sin vært af plugins, der gør et e-handelssted højtydende. Det indholdsstyringssystem, du vælger, er op til dig, og det skal imødekomme dine øjeblikkelige og fremtidige bekymringer.

De fleste administratorer forsøger at spare penge ved at vælge en delt hosting, som snart bliver ineffektiv for en ressourcehungrig platform som en online butik. Da du deler ressourcer med andre sider, kan dit websted muligvis tabe oppetid på kritiske timer. Dedikeret hosting er muligvis den dyrere mulighed, men dit websted vil drage fordel af den opgraderede oppetid, flere sikkerhedsindstillinger, fuld kontrol og et dedikeret supportteam. I Australien kan du få adgang til en dedikeret server fra WP Hosting for at tage din e-handelssatsning til næste niveau.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map