Преглед на BoldGrid

Тези дни не е нужно да сте уеб дизайнер или разработчик, за да създадете професионален уебсайт. Има много инструменти и софтуер, който ви позволява да създадете страхотно изглеждащ сайт, без да е необходимо да пишете един ред код. В тази статия ще разгледам BoldGrid, мощен конструктор на уебсайтове за влачене и пускане WordPress.


Благодарение на хостинг InMotion имах възможността да изпробвам BoldGrid. По-нататък ще споделя своя опит със създателя на сайта и ще ви кажа какво харесвам и какво не харесвам в BoldGrid. Продължете да четете този BoldGrid преглед; Ще ви дам и няколко съвета!

Какво е доброто за BoldGrid?

Изградена за WordPress: като разработчик, през повечето време избирам WordPress, за да създам уебсайт за себе си или за клиенти. BoldGrid е чудесно разширение за WordPress, което ще направи работата ми много по-лесна и по-бърза, докато създавам персонализирани оформления и страници.

Бърз старт на вашия уебсайт: изберете дизайн и структура от секцията „Вдъхновение“ на BoldGrid и я разгърнете на вашия уебсайт. Тази функция ще инсталира темата и ще попълни вашия уебсайт с персонализирани страници и оформления.

Лесен за използване редактор: BoldGrid рекламира нов бутон стандартния редактор на WordPress WYSIWYG, който ви позволява да добавяте персонализирани мрежи в страници или публикации. Това ви позволява да създавате оформление на няколко колони с бутони, текстови блокове, полета и изображения. Функцията за плъзгане и пускане позволява да се движите около тези кутии, така че вариантите за оформление са неограничени.

Easy Form Builder: имате нужда от персонализирана форма за вашия сайт? Изберете от предварително изградените формуляри, редактирайте ги и персонализирайте или създайте нов от нулата. Функцията за създаване на формуляри се захранва от NinjaForms.

Изображения на мухата: Търсенето на BoldGrid connect е API, който ви позволява бързо да вмъквате първокласни или безплатни снимки от акции направо от вашето табло за управление на WordPress. Не ви трябва инструмент за редактиране, просто изберете изображението, което искате да добавите към вашия сайт, изберете желания размер и системата автоматично ще изтегли и изрязва изображението за вас.

Страхотна съвместимост: ако не искате да използвате темите, които са достъпни с BoldGrid, можете да използвате всеки по ваш избор, безплатен или премиум. Освен това, ако искате да разширите функционалността на уебсайта си с други плъгини на трети страни, не е нужно да се притеснявате от проблеми с несъвместимостта. BoldGrid е съвместим с всеки WordPress плъгин и тема.

Лесно да започнете с: BoldGrid се е подобрил много за последните няколко месеца. Строителят на сайтове е супер лесен и забавен за използване, а да започнете с него също е супер лесно. Можете да поискате инсталация на BoldGrid при качване в InMotion хостинг или да я изтеглите за вашия InMotion хостинг AMP (панел за управление на акаунти) и да я инсталирате на съществуващия си уебсайт на WordPress. Всяка BoldGrid инсталация изисква Connect Key за валидиране на лиценза.

Какво е лошото в BoldGrid?

Не мога да го придобия отделно: Въпреки че можете да използвате BoldGrid, дори и да спрете да използвате InMotion хостинг, за съжаление не можете да получите ръка, само ако първо купите хостинг акаунт. Няма тестова версия, така че не можете да я изпробвате преди да купите. Въпреки това, InMotion предлага 90-дневна гаранция за връщане на парите, така че ако сте закупили хостинг плана си само за използване на BoldGrid, можете да поискате възстановяване на сумата, ако не сте доволни.

Лично бих препоръчал да използвате BoldGrid за създаване на WordPress сайт за себе си или за вашите клиенти. Сега нека да разгледаме как да инсталирате и как да използвате този страхотен конструктор на уебсайтове, но първо гледайте следното видео, за да разберете за какво е BoldGrid.

Как да инсталирате BoldGrid?

Докато BoldGrid не е наличен в хранилището на WordPress, инсталирането на този плъгин е малко по-различно. Ще ви покажа стъпка по стъпка как да изтеглите и инсталирате BoldGrid на вашия уебсайт. Има две опции, които можете да настроите BoldGrid на вашия уебсайт:

1. Можете да заявите автоматична инсталация на BoldGrid, когато пеете до хостинг InMotion

auto инсталатор на boldgrid

2. Можете да го изтеглите от вашия InMotion AMP (в секцията Инсталиране на BoldGrid) и да използвате ключа за свързване за валидиране.

изтегляне boldgrid безплатно използване ключ за връзка

Първият метод е идеален за тези, които тепърва стартират свеж уебсайт на WordPress, докато вторият може да бъде полезен, ако искате да използвате BoldGrid на съществуващ уебсайт на WordPress. Изберете най-подходящия за вас метод.

Как да използвате BoldGrid?

 • тъй като не можете да изпробвате тази приставка, докато не получите хостинг план от официалния хост BoldGrid (InMotion), ще ви дам няколко съвета и примери скрийншоти как да го използвате; само за да добиете представа как работи.

Изграждане на множество сайтове с BoldGrid

След като получите хостинг акаунт от InMotion и получите достъп до BoldGrid, можете да го инсталирате на толкова много WordPress сайтове, колкото искате. Няма ограничение за това колко сайтове можете да използвате BoldGrid. Просто инсталирайте приставката, активирайте я, като поставите вашия уникален ключ за свързване на API и започнете да създавате желаните оформления.

BoldGrid е по-добър от другите?

На този етап (бета версия) е много трудно да сравним BoldGrid с другите популярни създатели на уебсайтове, но като съм голям фен на WordPress, по-скоро бих изградил сайтовете си с помощта на BoldGrid, отколкото с помощта на Wix или Squarespace. Не само защото мога да разширя функционалността на моя WordPress сайт по всяко време, но мога да го преместя и на друг уеб хост, ако искам. С други създатели на сайтове трябва да останете с една и съща компания завинаги.

Тук има формуляр за екранна снимка BoldGrid.com което показва как те се сравняват с други създатели на уебсайтове:

смело сравнение

Плюсове на BoldGrid & Против

Там няма перфектен софтуер. BoldGrid има своите предимства и недостатъци. Ваша задача е да решите дали BoldGrid е нещо, от което се нуждаете.

Професионалисти

 • Съвместим с всяка инсталация на WordPress
 • Имате пълна собственост върху вашия уебсайт
 • Прехвърляемо на нов уеб хостинг доставчик
 • Той е отзивчив & удобна за мобилни устройства
 • Настройте уебсайт бързо и лесно
 • Готови сте за използване на предварително изградени теми и оформления
 • Вдъхновения с населено съдържание
 • Възможност за настройка на уебсайт за поставяне
 • Създавайте и редактирайте неограничени страници
 • Съвместим с всяка тема на WordPress
 • Вградена огромна библиотека с изображения с функция за изрязване

Против

 • Няма интегрирани инструменти за електронна търговия
 • Няма опция за редактиране на мобилен изглед
 • Предлага се само с закупен хостинг акаунт

Заключение – BoldGrid за вас?

Много съм доволен от BoldGrid. Бих препоръчал на този конструктор на сайтове да създаде свой собствен уебсайт или да направи уеб сайтове за вашите клиенти.

Кога трябва да обмислите използването на BoldGrid? Ако създавате уебсайтове с WordPress и се мъчите да създавате персонализирани оформления, BoldGrid е създателят на страници, който трябва да използвате. BoldGrid се предлага безплатно с всеки споделен хостинг план от InMotionHosting.

Комбинацията от WordPress, BoldGrid и InMotionHosting са сред най-добрите начини за създаване, публикуване и управление на професионални и надеждни уебсайтове. Ако искате да научите повече за InMotion, моля, прочетете нашия подробен InMotion преглед.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map