Преглед на BigCommerce

Решенията за електронна търговия като BigCommerce са създадени за собственици на фирми, които нямат техническото ноу-хау или нямат необходимите дизайнерски умения за изграждане на онлайн магазин от нулата. BigCommerce е платформа за електронна търговия, която предоставя изчерпателен набор от функции за създаване и управление на успешен онлайн магазин, включително уеб хостинг, красиво проектирани шаблони на витрината и инструменти за предлагане на пазара на вашия сайт и популяризиране на вашите продукти.


Защо този конструктор на онлайн магазини е толкова успешен и какви са характеристиките, които го отличават в сравнение с други популярни платформи за електронна търговия? Този преглед на BigCommerce ще се опита да отговори на тези въпроси и да ви помогне да разберете дали този производител на онлайн магазини е подходящ за вас.

Преглед на BigCommerce

BigCommerce е основана през 2009 г. и днес е едно от най-популярните решения за електронна търговия, конкуриращи се с други най-високопоставени платформи за електронна търговия като Shopify или Volusion. BigCommerce овластява над 100 000 онлайн магазина и е обработила над 8 милиарда долара транзакции. Без значение от размера на техния бизнес – малки, средни или големи магазини за електронна търговия – BigCommerce обслужва собствениците на фирми в над 150 страни.

Компанията е със седалище в Сидни, Австралия, но има офиси и в САЩ, а именно в Сан Франциско, Калифорния и Остин, Тексас.

BigCommerce пакетира някои мощни функции в своя продукт, създавайки платформа, която се фокусира върху всички аспекти на изграждането и функционирането на онлайн магазин. Той ви предоставя всички правилни инструменти за оптимизиране на вашите бизнес процеси, освобождавайки време, за да можете да се съсредоточите върху други аспекти на вашия бизнес, като например оптимизация на продукти или изграждане на връзки с клиенти..

Функции на BigCommerce

bigcommerce разполага с анализи на таблото за управление

Ако бихте изградили онлайн магазин, използвайки традиционни решения без ключ като Magento или WordPress & WooCommerce, вие ще се занимавате с всеки компонент на вашия онлайн магазин поотделно (хостинг, дизайн и т.н.). Хостваните решения като BigCommerce имат цялостен подход за изграждане на онлайн магазин, което се отразява от следните функции:

 • Управляван хостинг и многопластова сигурност (99,99% време за изпълнение, съответствие на PCI ниво 1, защита на DDoS, откриване на проникване, защитни стени, включен споделен SSL, цялата уебсайт HTTPS, включена мрежа за бързо предоставяне на съдържание, неограничена честотна лента и т.н.);
 • CMS функционалност & безплатни шаблони (7 безплатни и 70+ премиум шаблона за обличане на вашия магазин, шаблони, оптимизирани за мобилни устройства, лесен за използване интерфейс, разширена рамка за персонализиране);
 • Вграден маркетинг & SEO инструменти (интегрира се с водещи платформи за имейл маркетинг като MailChimp или HubSpot; интегрира се с сайтове за сравнение, Google Shopping и онлайн пазари като eBay или Amazon; осигурява пълен контрол за персонализиране на URL адреси, метаданни, заглавия, заглавни маркери);
 • Инструменти за преобразуване и инструменти за стимулиране на купувачите (изоставена кошничка, PayPal One Touch, качване на една страница, вградени купони и множество видове отстъпки, напълно автоматизирана интеграция на Google Trust Stores, функция за преглед на продукти, обществена & частен списък с желания, сравнение на продуктите отстрани, оферта за доставка в реално време и т.н.);
 • Интеграция на шлюза за плащане с едно щракване (PayPal, Stripe, Simplify, Amazon Pay, Apple Pay и др.);
 • Анализ на електронната търговия & докладване (информация за степента на реализация, посещения, поръчки, AOV, отчитане на пътуването на магазините, показатели за ефективност на продукта);
 • Вградена продажба на платформи за социални медии (Facebook и Pinterest);
 • Оптимизиран за продажба в световен мащаб (интеграцията с глобални доставчици на плащания като WorldPay, PayPal, 2Checkout и др. ви позволява да приемате плащане във всяка валута; международни опции за доставка и данък; многоезичен онлайн магазин);
 • Интеграция с приложения за електронна търговия (интеграция с приложения за маркетинг и конверсия, приложения за доставка, ERP пакети, CRM приложения, счетоводни приложения, приложения за изчисляване на данъци и персонализирани интеграции с мощен API);

BigCommerce ви позволява да тествате тяхната платформа с 15-дневна безплатна пробна версия, без да искате данни за кредитната ви карта. Безплатната пробна версия ще ви помогне да оцените BigCommerce и да решите кой план е подходящ за вас.

Планове за BigCommerce & Ценообразуване

BigCommerce ви предлага избор на 4 вида планове, разделени на две групи въз основа на това дали сте нов бизнес или бързоразвиваща се и утвърдена марка: Standard, Plus, Pro и Enterprise.

bigcommerce планира ценообразуване

Стандартният план е проектиран за до $ 50 000 продажби годишно и струва $ 29,95 на месец. Планът Plus, струващ $ 79,95 на месец, е най-популярният план на BigCommerce, подходящ за фирми с годишни продажби до $ 150 000. Бързо разрастващата се и утвърдена категория на марката е представена от Pro план, струващ $ 249,95 на месец, който е предназначен за предприятия с годишни продажби до $ 400 000. Предприемаческият план е върховно решение за продажба в облачна електронна търговия, което може да бъде пригодено за вашия бизнес. Ако решите да плащате ежегодно, получавате 10% отстъпка при всички планове.

Всички планове включват неограничени продукти, съхранение на файлове и честотна лента, както и неограничени акаунти на персонала. За разлика от повечето други производители на електронна търговия, BigCommerce не начислява такси за транзакции, които в противен случай биха се включили в печалбите ви.

Обслужване на клиенти на BigCommerce

Поддръжката на клиенти е друг силен костюм на BigCommerce. Техният вътрешен екип за поддръжка е на разположение 24 часа в денонощието в чат на живо, имейл и телефонна поддръжка, базирана в САЩ. Отговорите се отговарят за по-малко от 2 минути, а 90% от въпросите се решават при първото повикване. BigCommerce също има екип на Premium Services, който се фокусира върху подпомагането на бизнеса ви да се развива.

BigCommerce се инвестира в това да помогне на своите клиенти да се възползват максимално от BigCommerce, като предлага набор от видео уроци и задълбочена база от знания. Те дори създадоха университет BigCommerce, който включва поредица от безплатни уроци, които ви учат как да изградите своя онлайн магазин, да задвижвате клиентите си до вашия магазин и как да изградите лоялност към марката.

онлайн поддръжка на клиенти на общността на bigcommerce

Форумът на общността на BigCommerce също може да ви помогне с всякакви проблеми, с които може да се затруднявате, и освен да получавате отговори от екипа за поддръжка на BigCommerce, други потребители на BigCommerce и собственици на бизнес също могат да звънят, предлагайки безценни съвети как да се справите с определени проблеми, които може да имате.

Професионалисти & Минуси на BigCommerce

BigCommerce е най-високата платформа за електронна търговия, която оптимизира изграждането и поддръжката на онлайн магазин. Нейните инструменти за електронна търговия набират голям удар, но нека да видим дали има някакви минуси за използването на BigCommerce:

Професионалисти

 • Арсенал от готови за употреба инструменти за електронна търговия;
 • App Store, за да добавите разширени функции и функционалност към вашия магазин;
 • Без такси за транзакции;
 • Планове за фирми от всякакъв размер;
 • Използване и интеграция на социални медии с цяла гама от други пазари;
 • Лесен за използване интерфейс;
 • Страхотна поддръжка на клиенти;
 • Лесна миграция от други платформи.

Против

 • Ограничен брой безплатни шаблони;
 • Налагане на годишни лимити за продажби;
 • Проблем с блокирането на доставчика, ако решите да преминете от хоствано решение за електронна търговия към самостоятелно хоствано (дизайнът и функционалността на вашия сайт са вградени в платформата на BigCommerce).

Заключение за преглед на BigCommerce

BigCommerce е чудесно приспособление за всеки, който се нуждае от напълно функциониращ онлайн магазин с функции, които работят нестандартно, без да изискват техническо ноу-хау. BigCommerce прави SEO и маркетингът лесен, което ви позволява да се възползвате от канали за социални медии и други пазари. BigCommerce е подходящ за фирми от всякакъв размер, независимо от вида или броя продадени продукти.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map