Плюсове и минуси на GoDaddy – все още ли GoDaddy е добър избор?

плюсове и минуси на godaddy


GoDaddy е най-известен като регистратор на домейни, но техните уеб услуги включват разнообразен набор от други онлайн услуги, включително уеб хостинг, уеб сигурност, онлайн маркетинг, DIY инструменти за изграждане на уебсайтове и професионален хостинг по имейл. Като регистриран в САЩ регистратор на домейни и уеб хостинг компания, GoDaddy има над 71 милиона имена на домейни под ръководството си и впечатляващите 17 милиона клиенти по целия свят.

Услугите за уеб хостинг, предлагани от GoDaddy, включват както базирани на Windows и Linux базирани хостинг планове чрез множество споделени хостинг, управляван хостинг на WordPress, виртуални частни сървъри и специализирани хостинг планове.

Ако се интересувате да се запишете с тях през 2018 г., прегледът на GoDaddy ще ви даде лъжичка за плюсовете и минусите на GoDaddy.

Преглед на GoDaddy

godaddy преглед плюсове и минуси

В GoDaddy няма недостиг на хостинг пакети, вариращи от достъпни споделени хостинг планове за основни сайтове или начинаещи до по-усъвършенствани планове за мощни сайтове, управлявани от експерти и фирми.

GoDaddy предлага безплатно име на домейн с всички годишни планове, 99,99% гаранция за продължаване, 24/7 поддръжка и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Продължете да четете нашия преглед на GoDaddy, за да се запознаете с хостинг плановете, хостинг функциите и поддръжката на клиентите, предлагани от GoDaddy.

GoDaddy хостинг планове

Споделени хостинг планове в GoDaddy идват или с Linux OS или Windows OS. Цените и за двата вида споделени хостинг планове започват от $ 2,99 / месец, ако се регистрирате за 3 години.

Плановете за споделен хостинг включват непроменена честотна лента, архивиране на база данни & възстановяване, cPanel, безплатно име на домейн с годишни планове, ъпгрейд на ресурсите с 1 щракване, инсталиране с 1 щракване, наблюдение на сигурността 24/7 и защита на DDoS, а някои планове разполагат с неограничен хостинг на домейн с неограничено пространство на диска.

godaddy сподели хостинг планове плюсове и минуси

Ако вашият уебсайт има компонент за електронна търговия или просто търсите план с по-високо ниво със специални ресурси, GoDaddy’s Планове за бизнес хостинг предлагат производителност на ниво сървър на достъпни цени. Тези планове са оптимизирани за електронна търговия и сайтове с голям трафик.

Цените за хостинг на бизнес започват от 19,99 долара / месец, предлагащи 1 до 4 GB памет, 60 GB до 240 GB съхранение, до 2 процесора, нерегламентирана честотна лента, неограничен хостинг на домейни и бази данни, безплатен SSL сертификат за 1 година и безплатен Microsoft Office 365 бизнес имейл.

godaddy бизнес хостинг планове плюсове и минуси

Ако търсите WordPress хостинг, GoDaddy ви покри. Можете да изберете от 7 хостинг планове на WordPress, четири от които са създадени да задоволят нуждите на професионалистите. Редовните WordPress планове започват от $ 3,99 / месец, докато WordPress Pro стартират от $ 14,99 / месец.

Редовните планове на WordPress включват предварително изградени сайтове и влачене & редактор на падащи страници, безплатни теми и шаблони, безплатни ежедневни архиви & Възстановява се с едно кликване, безплатен домейн с годишни планове, безплатно управление на WordPress (актуализации на основния софтуер и актуализации на сигурността), сканиране и премахване на зловреден софтуер, поддръжка 24/7 и обещание за 99,9% време за изпълнение.

WordPress Pro хостинг включва SSL инсталиран на всеки сайт, CDN статично кеширане на изображения, архивиране при поискване, стадиране на сайта, множество кеширащи слоеве, sFTP / SSH достъп за WP-CLI и Git и други.

godaddy wordpress хостинг плюсове и минуси

VPS планове с Linux стартират от $ 17.99 / месец, докато VPS плановете, базирани на Windows, започват от $ 27.99 / месец. Всички планове включват пълен достъп до root, немерна честотна лента, безплатни специализирани IP адреси, безплатен 1-годишен SSL сертификат, cPanel / Plesk, архивиране на файлове и DB, надстройки без предоставяне на услуги и три нива на управление: самоуправляван, управляван и напълно управляван.

godaddy vps хостинг плюсове и минуси

Специализирани сървъри с Linux стартират от $ 69,99 / месец, докато специалните пакети за Windows започват от $ 99,99 / месец. И тук има три нива на управление на сървъра, за които можете да изберете (самоуправлявани, напълно управлявани и управлявани сървъри). При тези планове се предлагат и непромерена честотна лента, cPanel / Plesk, безплатен 1-годишен SSL сертификат и безплатни специални IP адреси.

Другите уеб услуги на GoDaddy включват инструменти за сигурност на уебсайтове, които сканират, наблюдават и премахват злонамерен софтуер, предлагайки кратки времена за реакция, неограничено премахване на злонамерен софтуер, ускоряване на производителността на CDN и предотвратяване на злонамерен софтуер WAF. Освен че предлага уеб сигурност, GoDaddy също се стреми да отговори на маркетинговите нужди на сайтовете за електронна търговия, бизнеса и физическите лица.

godaddy специализирани сървъри плюсове и минуси

Поддръжка за клиенти на GoDaddy

godaddy подкрепят плюсове и минуси

GoDaddy има два канала за поддръжка – поддръжка по телефона и чат на живо – достъпни за тези, които се нуждаят от помощ по въпроси, свързани с техните хостинг акаунти. Докато телефонната поддръжка е достъпна 24 часа в денонощието, чатът на живо е достъпен само в работно време.

Начинаещите могат да разгледат страниците за поддръжка на GoDaddy, които предоставят стъпка по стъпка ръководства за това как да започнете с вашия хостинг план и няколко други полезни статии и ръководства.

На разположение е и форум на общността за поддръжка на GoDaddy с принос от експертен персонал и други клиенти на GoDaddy.

Професионалисти & Минуси на GoDaddy

Ако хостинг офертите на GoDaddy ви се струват привлекателни, не сте сами. GoDaddy е обичан от милиони клиенти по целия свят заради своите добре проектирани хостинг планове и надеждно обслужване. Ако мислите да заведете бизнеса си на GoDaddy през 2018 г., прочетете нашите плюсове & Проблем с преглед на GoDaddy, за да видите дали има нещо, което трябва да сте наясно, преди да предприемете крачка от присъединяването към GoDaddy.

Плюсове – Защо да изберете GoDaddy?

Това са основните причини, поради които GoDaddy може да бъде отличен избор през 2018 г .:

 • Безплатно име на домейн, предлагано с всички годишни планове;
 • Добър избор на хостинг планове, базирани на Linux и Windows;
 • cPanel / Plesk контролни панели;
 • Добри функции за сигурност (безплатни SSL сертификати, безплатни архиви, 24/7 наблюдение на сигурността, сканиране и премахване на зловреден софтуер и т.н.);
 • 99,9% гаранция за продължаване;
 • WordPress Pro пакети, предназначени за разработчици, дизайнери и други експерти в бранша;
 • 24/7 поддръжка по телефона;
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите;
 • Безплатни специализирани IP адреси;
 • Мащабиране на ресурсите с едно щракване;
 • Резервни копия с едно щракване & Възстанови.

Минуси – Какво е лошото в GoDaddy?

GoDaddy може да се похвали с множество планове за различни видове хостинг и предлага някои страхотни функции с техните планове, но те могат да изостанат в някои отношения, а именно:

 • При някои планове трябва да се регистрирате за 3 години, за да се възползвате от рекламираните намалени цени;
 • Ограничена поддръжка за чат на живо (достъпна само в работните дни в работно време);
 • Няколко продажби на касата.

Вземете до 87% OFF на уеб хостинг GoDaddy. Използвайте нашата оферта за промоция!

Заключение за GoDaddy

Ако търсите дългосрочен хостинг партньор през 2018 г., GoDaddy е абсолютно правилният избор. Техните хостинг пакети отговарят на много разнообразен сегмент от клиенти – от новаци до опитни експерти.

С присъствие в индустрията от две десетилетия, GoDaddy е едно от най-разпознаваемите имена в регистрацията на домейни и уеб хостинг и успя да намали науката за предлагане на уеб хостинг услуги, които отговарят на нуждите и бюджетите на хора и фирми, търсещи уеб хостинг през 2018г.

GoDaddy просто не е това, което търсите? Може да помислите за избора на някои от най-добрите алтернативи на GoDaddy, които препоръчваме.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map