Когато имате нужда от VPS за вашия уеб сайт за малък бизнес?

vps хостинг за уеб сайтове за малък бизнес


Изграждането на уебсайт за вашия малък бизнес може да бъде предизвикателство. Особено, ако тепърва започвате и все още нямате хостинг план. Винаги е трудно да решите кой хостинг доставчик да изберете и кой хостинг план имате нужда. В тази статия ще обясня кои са основните разлики между споделените и VPS плановете и ще ви кажа кога и кога ви е необходим виртуален сървър за бизнес уебсайт.

Безплатен хостинг за бизнес уебсайтове?

Ако искате да започнете онлайн бизнес, можете да създадете уебсайт, използвайки безплатен уеб хост в началото, докато тествате различни скриптове, системи за управление на съдържанието (CMS), теми, шаблони, плъгини, разширения, модули, езици за програмиране и други свързани с Интернет неща. Въпреки това никога не трябва да използвате безплатен хостинг за производство. Те са ненадеждни и ще имате повече проблеми, отколкото можете да се възползвате.

Бизнес-споделен HDD хост

След като тествате как работи безплатният хостинг, можете да закупите споделен уеб хост на HDD Enterprise, където всъщност стартирате вашия бизнес уеб сайт и създавате дизайна и функциите, използвани от потенциалните ви клиенти. Споделеният уеб хост на твърдия диск обикновено ви предлага достатъчно дисково пространство и честотна лента, домейн за добавки, POP3 / IMAP имейл акаунти, бази данни и поддомейни с цена от няколко долара месечно.

Споделен бизнес-домакин на SDD

Ако вашият уебсайт започне да има все повече и повече посетители и клиенти и ако вашият уеб хост актуализира хостинг пакетите си до SSD от HDD, определено трябва да надстроите също така до хост пакет SSD Premium / Business, където получавате около 30 GB SSD пространство за съхранение, без измерване месечна честотна лента, добавени домейни, имейл акаунти, бази данни, поддомейни и дори безплатно име на домейн с различни разширения като .eu, .com, .org и така нататък. Този пакет обикновено има ежедневно архивиране с R1Soft, SpamExpert Filter и специализиран IP, включващ разходите на $ 8 месечно.

Бизнес VPS HDD хост

Вашият малък бизнес се увеличава все повече и повече, така че следващото ви надграждане е VPS HDD хост, който струва от 6 до 50 долара, в зависимост от ресурсите, от които се нуждаете. Първият VPS HDD хостинг пакет ви предлага 1 GB RAM Burst, 512 MB гарантирана RAM памет, 1 процесор ядро ​​при 2.1 GHZ, 25 HDD пространство за съхранение, 1 специализиран IP, неизмерима месечна честотна лента, табло, контролен панел Webuzo междувременно последният ви предлага 8 GM RAM Burst, 4 GB RAM Гарантирана, 8 CPU ядро ​​при 2.1 GHZ, 150 HDD пространство за съхранение, 2 специализирани IP адреси, неизмерна месечна честотна лента, табло и безплатен контролен панел Webuzo. При VPS пакетите получавате и виртуализация на OpenVZ, пълен достъп до root, гарантирано ъпдейт 99,99% и незабавно активиране.

Бизнес VPS SSD домакин

Най- VPS SSD хостинг пакетите са първокласни VPS пакети, които са посветени на малък, но добре направен бизнес с много трафик и клиенти, предлагащи 300% повече скорост и мощност с разходи, започващи от $ 8 до $ 70 месечно. Пакетите са еднакви с хоста на VPS HDD (твърд диск), но всички те имат SSD (Solid State Drive). Освен това можете да закупите лиценз за cPanel, професионално архивиране на R1Soft, допълнителен специализиран IP, професионална техническа поддръжка и услуга за мониторинг на вашия VPS.

Облачен VPS хост

Крайните VPS хостинг пакети са облачният, който ви помага да продължите повече по отношение на ресурсите, така че огромните шипове не са проблем, нито DDoS атаки, нито други подобни проблеми. Обикновено плащате само това, което използвате по отношение на хост VPS хост.

Когато имате нужда от VPS?

Определено трябва да разберете, че споделен хост е споделен с други потребители също като вас, междувременно VPS (виртуален частен сървър) е само ваш и можете да използвате неговите ресурси, както желаете.

Освен това имате по-добра сигурност с VPS хоста, защото можете да зададете свой собствен софтуер и опции за сигурност, междувременно хостинг компанията поставя своите.

С VPS хост получавате повече честотна лента, така че можете да получите повече посетители и те не са разочаровани от бавното зареждане на уебсайта. Ако уебсайтът ви расте с все по-голяма популярност и продажбите на уебсайта ви растат с всеки месец, сигурно имате нужда от VPS хостинг, който да управлява целия трафик, който идва.

Прочетете също: Предимства на виртуалните частни сървъри

Виртуален частен сървър е физически сървър, разделен на множество виртуални сървъри, всеки със собствено количество RAM и процесор, много популярен за сайта на малкия бизнес.

Обикновено виртуалните частни сървъри са идеални за магазини за електронна търговия, форумни общности, разрастващи се приложения, онлайн радиостанции, малки социални мрежи и т.н..

# 1 InMotion / Най-добър бизнес хостинг

InMotion хостинг предлага широк спектър от бизнес хостинг планове от споделени до VPS до специализирани сървъри. Enterprise VPS планира да започне от $ 29.99 / месец 

Разгледайте! »

VPS предлага също мащабируемост, евтини разходи в сравнение със специализиран сървър и спестява вашето време.

Когато купувате виртуален частен сървър, първо трябва да направите проучване, за да намерите правилната уеб хостинг компания, която има подходящи сървъри, центрове за данни, софтуер, интернет връзка, поддръжка и бизнес разходи. Всичко това помага да се подобри скоростта на вашия уебсайт, времето за зареждане, честотната лента, съхранението, мащабируемостта, достъпа, технологията и поддръжката. За да научите още повече, можете да потърсите подробни статистически данни за хардуера на сървъра, местоположението на сървърите и центровете за данни, ако те използват SSD вместо HDD или поне SSH и ако имат мрежа за доставка на съдържание (CDN) , Не забравяйте да видите дали хостовете използват LAMP STACK (Linux като операционна система, Apache като уеб сървър, MySQL като база данни, PHP като приложение), а също така трябва да потърсите какво искате да използвате на вашия VPS като ОС, уеб сървъри, бази данни и езици за програмиране.

Домакинът на VPS може да ви помогне във вашата уеб поща, пощенски сървъри и имейли, като не бъдете блокирани, забранени или включени в черен списък и имате възможност да изпращате имейл маса, ако имате нужда. VPS поддържа различни имейл протоколи като POP (Пощенски протокол) и IMAP (Протокол за достъп до интернет съобщения).

Не забравяйте, че можете да инсталирате свой собствен антивирусен и софтуер за откриване на зловреден софтуер на вашия VPS, за да се противопоставите на хакери и допълнителни злонамерени атаки.

В крайна сметка трябва да изберете решение за VPS за вашия малък бизнес сайт или HDD, или SDD, или такъв, базиран в облак, защото трябва да поддържате приходите и трафика си оптимизирани и също така трябва да започнете да се увеличавате още повече и да преминете към следващата стъпка закупуване на специален сървър за уебсайт за голям бизнес!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map