Как да създадете собствен уебсайт за криптовалута?

създайте уебсайт за криптовалута


Още от появата си криптовалутите са привлекли много внимание. Цифровите валути със сигурност са оказали влияние върху това как се обменят дигитални активи онлайн и те се насочват към децентрализиращ контрол, но същевременно добавят прозрачност, проверка и доверие към уравнението.

Ако обмисляте да създадете уебсайт за криптовалути, независимо дали става въпрос за уебсайт за калкулатор на криптовалути, уебсайт за продажба на оборудване за минно дело, портфейл за криптовалута или сайт за обмен или професионален блог, посветен на цифровите валути, ще ви покажем как да създадете свой собствен уебсайт за криптовалута за най-новите методи на плащане, които изненадаха финансовите пазари.

Но първо, нека да видим какви са криптовалутите:

Какво е криптовалута?

С две думи криптовалутата може да бъде определена като дигитален актив, чиято среда за обмен използва криптовалута за генериране на допълнителни единици, но и за осигуряване и проверка на транзакциите. Те са метод „peer-to-peer“ за прехвърляне на стойност, който изключва намеса на трети страни (например контролът на банката), като по този начин елиминира аспекти като престой, цензура или измама.

Някои от концепциите, с които оперират криптовалутите, включват:

 • Минен: Майнингът се отнася до процеса на генериране на нови криптовалути. Миньорите създават нови криптовалутни единици обикновено от ограничена сума и докато правят това, извършват и улесняват транзакции между адреси.
 • Леджър: Всички транзакции с криптовалута се записват в публична книга. Новите транзакции се добавят към главната книга и се подписват от миньорите за малка такса.
 • Wallet: По същество портфейлът с криптовалута е файл, който се състои от двойка частни и публични ключове. Вашият публичен ключ е вашият адрес за криптовалута (неговият фиксиран еквивалент е номерът на банковата ви сметка), докато частният ключ ви позволява да харчите пари от тази сметка. Важно е да поддържате сигурна резервна копие на портфейла си, дори ако използвате онлайн доставчик на криптовалути, защото загубата на портфейла ви, т.е. трайното му изтриване, прави невъзможност за достъп до вашите средства;
 • Blockchain: Блокчейн е технологията, която захранва криптовалути като биткойн, където блок във веригата е група транзакции, които са обезпечени и подписани от криптография. Това е запис на всички транзакции в мрежата и е достъпен за всички участници.

топ криптовалута

Въпреки че има хиляди криптовалути, в момента биткойн и Ethereum са най-популярните. Биткойн беше първата криптовалута, която излезе на повърхността през 2009 г. В момента биткойн остава най-ценната криптовалута, което се дължи и на вградения й дефицит – има ограничен брой биткойни, които трябва да бъдат направени, а лимитът е определен на 21 милиона марка bitcoin.

От друга страна, Ethereum се появи през 2015 г. За разлика от Bitcoin, Ether е с отворен тип, което означава, че доставката му е постоянна и се разширява. Освен това е платформа за приложения за блокчейн и език за програмиране, за да помогне на разработчиците да изграждат разпределени приложения.

Въпреки че и биткойнът, и Ethereum се задвижват от принципа на разпределените книги и криптография, в крайна сметка целта им е много различна: Докато Bitcoin е създаден като алтернатива на фиатните пари, Ethereum е платформа, която улеснява социалните договори и разпределените приложения.

Виждайки как тези нови валути набират място и си проправят път за нови начини за придвижване на стойността, като през цялото време се отдалечават от традиционните системи, това е интересна ниша за навлизане, независимо дали сте финансов анализатор или ентусиаст на криптовалута..

Създаване на собствен уебсайт за криптовалута

За платформата на вашия уеб сайт препоръчваме да изберете WordPress, която е система за управление на съдържанието, подходяща за създаването на почти всеки тип уебсайт, включително уебсайт, фокусиран върху криптовалути.

Като гъвкава платформа, WordPress ви позволява да добавяте различни функционалности към вашия сайт чрез приставки. Например, the Всичко в едно криптовалута WordPress плъгин функции, показващи цени и валутни курсове, криптовалута калкулатор, приемане на поръчки и плащания, приемане на дарения и т.н..

Други премиум приставки като CoinCompare показват котировки, сделки и интерактивни графики в реално време за повече от 2000 криптовалути. Този плъгин може да ви помогне да идентифицирате тенденции на монети и да сравните историческите показатели на различните криптовалути.

Освен функционалните аспекти, обработката на дизайна на вашия сайт може да бъде направена просто чрез теми, които ще определят как изглежда уебсайтът ви на посетителите. Темите с премиум обикновено съдържат готови за използване шаблони на страници, които можете да редактирате и персонализирате по ваш вкус.

Дори ако не използвате WordPress като своя платформа, но искате прост HTML уебсайт, все пак можете да използвате HTML шаблони, които могат да бъдат допълнително персонализирани и редактирани, за да отговарят на вашите нужди.

Но преди да можете да инсталирате необходимите плъгини и да персонализирате дизайна на вашия уеб сайт за криптовалута, първо трябва да имате име на домейн и уеб хостинг.

Вземете домейн & Хостинг от InMotion хостинг

Можете да закупите вашето име на домейн от известни регистратори на домейни като Namecheap или можете да регистрирате вашето име на домейн директно с вашия уеб хост, особено ако те предлагат безплатно име на домейн с техните хостинг планове.

Фирмите за уеб хостинг често предоставят услуги за регистрация на домейни в допълнение към уеб хостинг. Но уеб хостове като InMotion хостинг ще предлагат безплатна регистрация на домейни с бизнес споделен хостинг, хостинг на WordPress и VPS планове. Ако вече сте закупили домейн другаде, ще получите кредит за домейн, който може да бъде използван по-късно.

Стартирайте своя уебсайт за крипто с хостинг InMotion

InMotion хостингът е популярен за целия си SSD хостинг, който предлага много по-добра производителност и надеждност в сравнение с механичните твърди дискове. Безплатни резервни копия, защита от злонамерен софтуер, защита от спам, 90-дневна гаранция за връщане на парите, безплатни трансфери на уебсайтове, безплатен създател на уебсайтове и денонощна поддръжка са само някои от другите страхотни функции, предлагани от InMotion.

Започни сега “

Типът на уебсайта за криптовалута, който планирате да стартирате, ще определи типа хостинг, който трябва да изберете. Ако това е личен блог за цифровите валути, можете да започнете с споделен хостинг план и да надстроите до други планове, ако вашите изисквания се променят по пътя. Ако сайтът е гладен за ресурси, може да ви е необходим повече от обикновен споделен хостинг план от първа стъпка.

Споделените хостинг пакети на InMotion започват от $ 3,49 / месец. Всеки споделен план разполага с неограничено пространство за съхранение, неограничена честотна лента, безплатни акаунти за електронна поща и безплатен кредит за реклама, който ще се използва в рекламни платформи за търсачки като Google AdWords, Bing или Yahoo.

инмоция бизнес хостинг криптовалута

Ако изграждате уебсайта си за цифрова валута с WordPress, можете също да изберете хостинг план, прецизно настроен за WordPress, започващ от $ 6,99 / месец.

Управляваната хостинг платформа на WordPress на InMotion осигурява разширено кеширане на сървъри, безплатни автоматични резервни копия, защита от хак и злонамерен софтуер, автоматични актуализации и кръпки за сигурност, които се превръщат в превъзходна производителност и сигурност за вашия уебсайт.

В WP-2000 и по-високи планове можете също да получите премиум абонамент за стотици премиум приставки и теми, включително SEO плъгин, който може да ви помогне да управлявате по-добре класирането на търсачките си и плъгин за етапи за сайтове, което ви позволява да тествате промени и актуализации на вашия сайт, преди той да излезе на живо.

В по-голямата си част споделен хостинг план или управляван хостинг план на WordPress ще бъдат достатъчни, ако не искате да стартирате различни персонализирани приложения или приложения, изискващи големи ресурси. Ако това е така и искате да инсталирате персонализиран софтуер, препоръчваме да изберете VPS план, който предлага повече ресурси и root достъп до вашия сървър.

В InMotion самоуправляващите се VPS планове започват от $ 19,99 / месец, докато управляваните VPS планове започват от $ 27,99 / месец. Само управляваните VPS опции се предлагат с cPanel и WHM, безплатно управление на сървъра, актуализации и защитни кръпки. Тези планове също са оптимизирани за електронна търговия, включват безплатни специализирани IP адреси и безплатен SSL, активиран в cPanel.

Когато проблемите с домейна и хостинга са извън пътя, можете да се съсредоточите върху това уебсайтът ви за криптовалути да изглежда добре и това може бързо да се постигне чрез шаблони или теми на WordPress, което ни превежда към следващата стъпка в изграждането на вашия уебсайт:

Изберете шаблон за уебсайт

Независимо дали изграждате сайта си с WordPress или създавате уебсайт HTML5, безплатни теми и шаблони са достъпни и за двете. Ако обаче искате да имате достъп до актуализации и кръпки за сигурност, тогава силно ви съветваме да преминете с опция за премиум.

Можете да намерите премиум теми и шаблони, специално проектирани за криптовалути в платформи като Themeforest. Шаблонът HashCoin е HTML шаблон, създаден за уебсайтове за калкулатори на биткойн, уебсайт за оборудване за добив на биткойн или други уебсайтове с цифрова валута. Това е напълно базиран на Bootstrap 3 шаблон и включва 100+ HTML страници (множество опции за начална страница, оформление на блогове, персонализирани типове публикации, 404 страници и т.н.).

тема за hashcoin html wordpress

HashCoin идва с Visual Page Builder, който ви позволява да създавате страниците си с предварително дефинирани строителни блокове, CSS3 анимационна библиотека, която ви позволява да анимирате всеки елемент, паралелни секции за елегантен и модерен визуален ефект и различни PHP джаджи (MailChimp форма за абонамент, контакт Форма, Twitter джаджа и т.н.).

HashCoin също има версия на WordPress, Coinster, която е отзивчива тема за обмен на криптовалути за WordPress. Темата идва с плъзгане и пускане на Unyson Page Builder, поддръжка на WooCommerce, формуляр за контакт 7 и други популярни интеграции на плъгини..

заключение

С по-новите и по-въздействащи криптовалути, които се появяват всеки ден, цифровите валути са гореща ниша за следващия онлайн проект. Ако искате да се потопите дълбоко в криптовалутата и да създадете блог за Bitcoin или Ethereum, или обмисляте уебсайт за обмен на криптовалута, добър уеб хост и шеметен шаблон на уебсайт може да скочи да стартира вашия уебсайт, посветен на крипто пространството.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map