Как да създадете онлайн магазин с WordPress?

как да създадете онлайн магазин с wordpress


През 2016 г. продажбите за електронна търговия в Съединените щати достигнаха 396 милиарда долара, а до 2020 г. пазарът на електронната търговия се очаква да нарасне до огромните 684 милиарда долара. Ясно е, че това е по-подходящ момент от всеки да реализираме идеята за онлайн магазин, която винаги сте поставяли на задната горелка.

С днешния разнообразен набор от решения и инструменти за електронна търговия, процесът на стартиране на онлайн магазин е значително опростен до момента, в който дори и първите потребители могат да се справят с него с минимални усилия.

Надграждайте върху WordPress

В зависимост от вашия подход за създаване на онлайн магазин, може да се сблъскате с избора между две възможности: да вземете решение за интегрирана платформа за електронна търговия, при което повечето технически и хостинг аспекти вече са разгледани за периодична месечна такса (напр. Weebly или Volusion), или избор на самостоятелно хоствана платформа за повишена гъвкавост и пълен контрол върху всички аспекти на вашия онлайн магазин. Ако не сте почитатели на месечните ангажименти и липсата на пълна гъвкавост, собственото домакинско решение за електронна търговия е най-добрият ви залог.

Като универсална система за управление на съдържанието WordPress има възможност да захранва всякакъв тип уебсайт и това включва и сайтове за електронна търговия..

Ако сте използвали WordPress преди – или за блог или друг тип уебсайт – вероятно сте наясно с многобройните му страни. WordPress е повсеместно разпространен в мрежата и е CMS по избор на много уебсайтове. Независимо дали неговите предимства са анализирани от SEO гледна точка, използваемост или гъвкавост, WordPress се оценява добре във всички тези категории.

WordPress е изграден с оглед на потреблението на съдържание (текст, изображения, видеоклипове, снимки и т.н.). Но какво да кажем за електронната търговия? Има ли WordPress необходимото за справяне с конкретната реалност на сайтовете за електронна търговия?

Основна характеристика на всеки онлайн магазин е платената стена, която се намира между предлаганите продукти / услуги и потребители. Но други функции като шлюзове за плащане, обработка на поръчки, управление на запасите, изчисляване на тарифата за доставка, каталози на продукти, талони за отстъпки, прегледи на продукти и др..

Каква количка да изберете?

WordPress не излиза извън кутията с тези функции, но можете да получите тези функции чрез приставки. Това е мястото, където количките за пазаруване са удобни, за да ви помогнат да добавите функционалност за електронна търговия към вашия сайт.

Като безплатен плъгин за пазаруване с отворен код, изграден изрично за WordPress, WooCommerce ще ви помогне да осигурите приходи от съществуващия си сайт на WordPress или да изградите индивидуален онлайн магазин.

Ето някои от най-големите предимства на избора на WooCommerce за създаване на онлайн магазин:

 • Страхотно за всеки размер: WooCommerce е подходящ за всеки малък или голям онлайн магазин, осигуряващ плавно изживяване при покупка, независимо от размера на вашия магазин.
 • Подходящо за мобилни устройства: С нарастващия брой на купувачите на мобилни устройства, оптимизирането на вашия онлайн магазин, за да предложи изключителен опит за пазаруване и за купувачи, ориентирани към мобилни устройства, е още една сила на WooCommerce и аспект, който със сигурност няма да остане незабелязан от търсачките.
 • Подходящ за всеки профил: WooCommerce улеснява продажбата на всеки продукт – цифров или физически. Можете да добавите калкулатор за доставка и данък благодарение на поддръжката за геолокация на WooCommerce.
 • Създаден с SEO предвид: Работейки на WordPress, WooCommerce се възползва от своите най-добри практики за SEO.
 • Възможности за плащане извън касата: Има пет вградени шлюза за плащане (директен банков превод, чек за плащане, наложен платеж, PayPal и опростяване на търговията за САЩ) и още няколко налични като разширения (Amazon Payments, Stripe, Authorize.net и др.).
 • Много основни функции и разширения: Можете да се възползвате от дълъг списък от основни функции (управление на запасите, няколко опции за плащане, опции за доставка, отстъпки и купони и др.) И разширения (Продуктови добавки за продажба на потребителски продукти, WooSubscription за продажба на абонаментни продукти и услуги, WooCommerce Bookings за планиране на онлайн срещи и др.), което ви позволява практически безкрайни възможности да персонализирате пазаруването на клиентите си.
 • Дизайн дизайн: WooCommerce е не само високофункционална, но и отлична платформа за учудване на вашите клиенти с дизайн-бонбони за очи. Независимо дали искате да интегрирате WooCommerce с тема на WordPress или избирате безплатен или премиум WooTheme, на практика няма ограничения за това, което можете да постигнете.

Какво е PCI съвместимост? Какво трябва да знаете за PCI спазването като собственик на онлайн магазин?

Какъв домакин да изберете за WooCommerce?

bluehost препоръча хоукомерс хостинг

В по-голямата си част потребностите от хостинг на онлайн магазин са много различни от тези на обикновен уебсайт или блог. Избраният от вас хостинг се оформя от фактори като размера на вашия онлайн магазин, трафика, който получава и естеството на информацията за клиентите, която обработвате.

Що се отнася до електронната търговия, трябва да прехвърлите своето мислене от традиционните планове за споделен хостинг към оптимизирани за електронната търговия решения и VPS планове. (Трябва да прочетете: Защо не трябва да използвате споделен хостинг за онлайн магазин?)

Ако управлявате голям магазин, с хиляди продукти, VPS хостинг планът ще вземе предвид специалните изисквания (висока наличност, допълнителни ресурси, по-висока сигурност, по-добра производителност, мащабируемост и др.), Който вашият магазин може да се наложи да достави най-доброто пазаруване за вашите клиенти.

Като одобрен от WordPress хостинг доставчик, BlueHost предлага на своите клиенти четири VPS хостинг плана – Standard, Enhanced, Premium и Ultimate – които са изградени от основата на облачната технология, така че можете да се наслаждавате на повече контрол, увеличена гъвкавост и повече енергия за вашия място.

В зависимост от избрания от вас план можете да получите до 4 ядра на процесора, 240 GB SAN съхранение, 8 GB RAM, 4 TB честотна лента, 1 безплатно име на домейн, 2 IP адреса и 24/7 поддръжка. Тези VPS планове се предлагат и с включен cPanel, динамични ресурси (възможност за добавяне на повече ресурси в движение), SSH достъп с разрешение за root, SSL и много други функции за наистина трансформативно хостинг изживяване.

Разходите за VPS планове в BlueHost варират между $ 19.99 / месец за VPS план за начално ниво и $ 59.99 / месец за Ultimate план.

По-малките онлайн магазини с по-нисък трафик също могат да се възползват от плановете, оптимизирани за WooCommerce, оптимизирани от BlueHost, които се предлагат с предварително инсталирана линия на WooCommerce, специална линия за поддръжка, 1 безплатно име на домейн, нерегламентирано пространство на уебсайта и честотна лента, SpamExperts, поверителност на домейна и SiteBackup Pro в някои от плановете, SSL сертификат, специализирани IP и маркетингови оферти, включени във всички планове. Плановете за оптимизиране на хостинг услуги, оптимизирани от WooCommerce, започват само от $ 11.95 / месец.

Създайте вашия уеб магазин сега!

Настройте вашия онлайн магазин WooCommerce с BlueHost и започнете да продавате още днес!

Започни сега! – 13,99 щ.д. / месец »

BlueHost не е точно това, което търсите? Вижте нашия списък с топ 5 препоръчани доставчици на хостинг услуги на WooCommerce за още алтернативи.

заключение

Ако възможността да персонализирате и да имате пълен контрол над всички аспекти на вашия онлайн магазин звучи като нещо направо от вашата алея, WooCommerce е подходящата платформа за вас. С WooCommerce, използваща предимствата на SEO и функционалността на WordPress, можете лесно да се възползвате от тези предимства, за да добавите компонент за електронна търговия към вече съществуващия си сайт на WordPress или дори да създадете онлайн магазин от нулата..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map