5 най-добри алтернативи за хостинг на InMotion – Уеб хостинг и регистрация на имена на домейни

най-добре С капацитет-хостинг-алтернативи


InMotion е един от най-добрите в бизнеса, без съмнение в това. Не само защото се хвалят със стабилна и бърза услуга, заедно с безплатна поддръжка на клиенти, но всъщност са компания, която прави всичко в името на клиента. Едно е сигурно, определено ще получите стойност на всяка стотинка, ако маркирате заедно с тях. Ще получите и множество полезни услуги безплатно, като SSD съхранение, архивиране, миграция на сайтове, приложения и други.

InMotion е дом на повече от 300 000 домейна и по уважителни причини. Техните сървъри работят много добре, като могат да се похвалят средно с 500 милисекундни времена на зареждане и средно 99,98% време на работа през цялата година. Което означава, че всеки уебсайт на техния сървър ще бъде постоянно достъпен с висока скорост. Както се рекламира на уебсайта им, InMotion е лидер в поддръжката на клиенти и те не отстъпват от това твърдение. На техните представители не са необходими повече от 2-3 минути, за да отговорят на запитване в чат на живо.

Не намерих InMotion да не достига нищо в основата на неговата услуга, поради което е разумно основният им план за споделен хостинг да струва $ 3,99 на месец. Има много по-евтини варианти, които предлагат подобни висококачествени услуги, които днес ще прегледам. Но е важно да се спомене, че никой не предлага толкова висококачествена услуга толкова постоянно, колкото прави InMotion. Те дори позволяват на новите потребители да изпробват услугите си с 90-дневна гаранция за връщане на парите. Това е доказателство за тяхната увереност във факта, че нямате причина да ги напускате.

В случай, че търсите нещо с няколко долара по-евтино или просто искате да знаете какви други опции имате, ето няколко алтернативи на InMotion, които определено мога да препоръчам. Няма да премина през всичките им услуги, само най-популярните, така че да е по-лесно да увиете главата си около това, което всяка компания може да предложи.

Уеб хост
Промо цена
hostgator най-добрата ipage алтернатива$ 3,95 / мес
bluehost най-добрата ipage алтернатива$ 3,95 / мес
ipage най-добра ipage алтернатива$ 1,99 / мес
a2hosting най-добрата ipage алтернатива$ 3,92 / мес
godaddy най-добрата ipage алтернатива$ 2,99 / мес

По-нататък ще ви представя подробно всяка уеб хостинг компания.

HostGator

Посетете домакин »

Hostgator-най-добре С капацитет-алтернативаHostGator е Moby Dick от уеб хостинг бизнеса. Ако четете това и посещавате YouTube също от време на време, ще видите точно защо. Те също са една от най-големите уеб хостинг компании на планетата, хостващи над 9 милиона имена на домейни. HostGator също си партнира с Linux и Cisco. Трудно е да попаднете на видео, което не ви кара да гледате реклама на HostGator, преди да започне. HostGator използва много ресурси, за да се рекламира и вече повече от 10 години прави това. Те не просто говорят за качествен уеб хостинг, а го доставят. След въвеждането на облачните им услуги тази компания беше един от любимите ми.

Резултатите от моя тест по план за Baby Cloud:

 • Време за изпълнение: 99,99%
 • Скорост на зареждане на страница: 520 ms

Това е изключителна оферта, с която малко други компании могат да се справят. Всъщност дори не мисля, че ще получите толкова мощна услуга срещу $ 3,95 на месец. Това, което добавя към неговата стойност, е поддръжката на клиенти на HostGator. Те не ви карат да чакате повече от 15 минути, за да отговорите, и техните представители са достатъчно осведомени. Досега те ни говореха приятелски и се видяха чрез всякакви проблеми.

Що се отнася до безплатните неща, HostGator не отстъпва. Те предлагат страхотни инструменти за сигурност, предпазват ви от DDoS атаки и ви предоставят SSL сертификат за обработка на транзакции в уебсайтове. Освен това, ако имате вече съществуващ уебсайт някъде другаде, те ще го мигрират безплатно. На всичкото отгоре, cPanel на HostGator е много удобен за потребителя, че дори и 5-годишният ви племенник би знаел как да го използва след малко. Ако не можете да решите кой план да изберете, в моето подробно ръководство обяснявам по-специално всеки план на HostGator.

Единствените проблеми с HostGator са индустриалните стандартни ценови трикове, които изискват да направите 2-годишен абонамент, за да имате рекламираните им цени. Също така имате право да правите архивиране на данните си ръчно, но ще трябва да плащате годишно допълнителни 15,95 долара, ако искате да имате „истински“ резервни копия..

BlueHost

Посетете домакин »

Bluehost-най-добре С капацитет-алтернативаBlueHost е страхотна звезда сред начинаещи, блогъри и потребители на WordPress като цяло. Той има голяма популярност, благодарение на ниските цени и изключителната поддръжка за WordPress. Това дава солидна причина WordPress.org да ги включи сред своите 3 хостинг препоръки. Те също така се справят доста добре в основните аспекти на хостинг услугата, предлагайки солидни времена и бързо зареждане на страниците. Техната поддръжка на клиенти обаче оставя много да се желае, тъй като средно им отнема около 40 минути, за да даде отговор на своите потребители.

BlueHost вече се е утвърдил доста добре в бизнеса с уеб хостинг и те знаят, че са отлична дестинация за много начинаещи. Първата причина за това е фактът, че почти всеки потребител на WordPress знае за тях и силната им поддръжка за системата. Втората причина е фактът, че първият им споделен хостинг план идва на $ 2,95 / месец. Ето основите на най-популярната им услуга:

Резултатите от моя тест по основния план на BlueHost:

 • Време за изпълнение: 99,98%
 • Скорост на зареждане на страница: 530 милисекунди

Безплатни неща: име на домейн, интеграция на приложения, конструктор на сайтове с влачене и пускане, добри опции за сигурност.

Що се отнася до WordPress, малко компании са оптимизирали своите системи толкова добре за него. Ето защо BlueHost предлага управляван хостинг на WordPress. Въпреки че това не е най-евтиният тип хостинг, който можете да имате, с ценови маркер между $ 19.99 / месец и $ 49.99 / месец, той отнема много тежест от раменете ви. Можете да сте спокойни, че група експерти се грижат за вашия сайт WordPress. Те гарантират, че тя е постоянно актуализирана, сигурна и може да се справи с всеки възникнал проблем. Компанията поема пълна отговорност за вашия сайт и неговата работа и всичко, което трябва да направите, е да го използвате.

Отчитайки всичко, BlueHost е невероятно евтин и предлага солидна услуга, с лесен за използване контролен панел, което го прави идеален за начинаещи. Те също имат много онлайн ресурси, от които можете да се научите, но ще трябва да изчакате малко, ако искате да се свържете с тяхната поддръжка. Освен това те не предлагат безплатна миграция на сайтове и изискват 3-годишен абонамент, за да ви позволят да имате ниските въвеждащи цени. Той не е направен от бонбони и дъги, но BlueHost е добър избор, ако искате да стартирате сайт на WordPress възможно най-ефективно..

Ipage

Посетете домакин »

Ipage-най-добре С капацитет-алтернативаiPage предлага една от най-евтините услуги за хостинг. Под това искам да кажа, че са странно евтини, предлагайки хостинг планове от 1,99 долара на месец. Компанията е собственост на Endurance International Group, която ни донесе много други хостинг компании като BlueHost, FatCow, VPSLink, JustHost, HostMonster и т.н. Те са масивна компания, която предизвиква смесени чувства у своите клиенти по целия свят. Но предлага ли iPage нещо добро освен наистина евтина услуга? Да видим.

Ето моите резултати от теста на споделения Основен план:

 • Време за изпълнение: 99,96%
 • Скорост на зареждане на страница: 884 ms

Това не е най-доброто там, но наистина е странно евтино. Не очаквах, че ще имат добро обслужване на клиенти, но iPage ме оказа грешен. Те осигуряват прилична поддръжка чрез имейл, чат на живо и телефон, като отнемат около 20 минути, за да отговорят на нашите въпроси. Но те имат смесени отзиви в това отношение, така че е най-добре да ги проверите отново, преди да купите в тяхната услуга. iPage предизвика малко положителност в мен, когато видях, че не използват ценовите трикове, които използват други компании. Въпреки че са смешно евтини, ще ви дадат ниската въвеждаща цена с само 12-месечен абонамент. Нищо по-добро от първоначалната цена, за да се доверите на дадена марка.

Заедно с тази прилична услуга за прилична цена, ще получите и подобрени възможности за сигурност. iPage си партнира с SiteLock, компания за киберсигурност. Техният софтуер помага да се предотвратят нарушения на сигурността и редовно ще сканира вашия сайт за злонамерен софтуер. Той също така ще премахне злонамерен софтуер, в зависимост от това кой iPage план използвате. Но най-голямата мярка за сигурност е създаването на редовни архиви на вашия сайт, които iPage ще правят за вас всеки ден. Повечето компании таксуват допълнително за тази услуга, но iPage ще я предоставя безплатно.

iPage също така се интегрира и играе добре с приложения на трети страни като PayPal, Google Apps и различни платформи за електронна търговия. Те също така предоставят бонус кредити за реклами в Google AdWords, Yahoo! и Бинг.

Въпреки че всичко това звучи доста добре, iPage също е изпълнен с негативни изненади, като първата е, че няма cPanel. Всеки хостинг доставчик има cPanel, но iPage предпочита да работи с по-малко известен софтуер, наречен vDeck. Работи, но cPanel все още е по-удобен за потребителите от vDeck. Освен това, където iPage ви позволява да спестите много пари, в крайна сметка те ще вземат повече от вас. Ще можете да се абонирате за много евтина услуга, но след като периодът ви приключи, това ще ви струва около 8 долара на месец, за да подновите плана си. Това е безумно 350% скок на цената! Така че, оказва се, че iPage е доста сложен и ще е по-добре да използвате друга алтернатива.

A2Hosting

Посетете домакин »

a2hosting-най-добре С капацитет-алтернативаA2Hosting може да не е толкова популярен като BlueHost или HostGator, но те предлагат наистина добри услуги за хостинг. Те предлагат широка гама от хостинг планове като споделен хостинг на Linux и Windows платформи, управлявани и неуправляеми VPS планове, специализирани сървъри, планове за хостинг на дистрибутори, регистрация на домейни и други онлайн решения. Най-евтиният им хостинг план е споделеният план на Lite Linux, който започва от $ 3,92 на месец. Това ви позволява да хоствате само на един уебсайт, затова препоръчвам да преминете към плана Swift още от самото начало.

Направих някои изследвания на A2Hosting и открих предимно положителни отзиви, но исках да си осигуря. Затова направих някои тестове.

Резултатите от моя тест за споделен план Swift (Linux):

 • Време за изпълнение: 99,97%
 • Скорост на зареждане на страницата: 509ms

Както времето за зареждане, така и времето за зареждане на страниците са отлични. Те също имат прилична поддръжка чрез имейл и чат на живо. Поддръжката по телефона е игра на сервитьор. Не бих се притеснявал да се опитвам да им се обадя за помощ. Просто не си струва да стоиш по телефона 20-25 минути и да чакаш някой да отговори. За по-сложни запитвания просто напишете имейл.

Техните споделени планове са торфено добри по отношение на характеристиките. Както споменахме по-рано, не бих избрал плана Lite, поради ограничаване на броя на уебсайтовете. Всеки споделен план включва неограничено съхранение на RAID-10 и неограничен трансфер. Безплатният SSL сертификат чрез Let’s Encrypt също е порт на всеки хостинг план. Безплатен CDN с CloudFlare също е включен във всички планове.

Ако искате да прехвърлите уебсайта си от InMotion към A2Hosting, те ще мигрират безплатно вашия уебсайт и cPanel акаунт..

Гаранцията за връщане на парите по всяко време също е нещо уникално в тази компания. Имайте предвид, че пълното възстановяване ще бъде извършено само в рамките на 30 дни след регистрацията.

A2Hosting е добър хостинг доставчик и чудесна алтернатива на InMotion.

GoDaddy

Посетете домакин »

GoDaddy-най-добре С капацитет-алтернативаGoDaddy е един от най-известните регистратори на домейни в света, който предлага хостинг услуги на Managed WordPress. Те осигуряват бързи, сигурни и напълно управлявани хостинг решения на WordPress, които ви спестяват много работа и пот. Можете да получите ръцете си на първия им план за $ 1,00 на месец. Те също така ще ви дадат безплатен домейн, ако се регистрирате за годишния им план. Така че си струва поне да ги проверите, въпреки че прочетох няколко грозни ревюта, заявявайки, че компанията беше много по-добра преди няколко години. Но все пак исках да го видя сам.

Ето моите резултати от тестове за споделен хостинг икономически план:

 • Време за изпълнение: 99.04%
 • Скорост на зареждане на страница: 500 ms

Продължителността на работа изглежда достатъчно надеждна, но имайте предвид, че 99,04% продължителност означава, че уебсайтът ви ще бъде в течение на поне два часа през цялата година. Вашият уебсайт ще се съхранява на споделени сървъри базирани на Linux или Windows, в зависимост от това какво изберете. Тъй като, както при всяка друга хостинг компания, сървърите, базирани на Windows, са по-скъпи.

Те също така предоставят VPS хостинг за $ 29,99 на месец и още по-добър план за $ 129. Те също така ще изминат допълнителната миля и ще осигурят управляван хостинг на WordPress. Ще имате и безплатен конструктор на уебсайтове, който можете да използвате за създаване на уебсайт от елементи за плъзгане и пускане. Обслужването на клиентите им изглежда достатъчно надеждно и отнема около 10 минути, за да отговори на запитване.

Като цяло GoDaddy изглежда ще измине допълнителната миля, за да задоволи клиентите си и да им осигури най-добрата възможна уеб хостинг услуга.

заключение

Въпреки че според мен наистина не си струва да преминавате от вече съществуващ акаунт в InMotion към друг, но всяка компания е различна. Ако трябва да отидете с нещо друго, HostGator ще бъде вашият първи, а BlueHost ще бъде вторият ви най-добър вариант за работа. Може би GoDaddy си заслужава да опитате.

Надявам се, че сте се радвали да четете нашата статия и че днес сме ви помогнали да научите нещо ново!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map