SiteGround arvostelut

SiteGround on vuonna 2003 perustettu Euroopassa toimiva web-hosting-yritys; tänään isännöi palvelimillaan noin 350 tuhatta verkkosivustoa. Ne keskittyvät pääasiassa yksityisten ja pienten yritysten jaettuun isännöintiin, mutta yritys tarjoaa myös virtuaalisia palvelimia, omistettuja palvelimia ja jälleenmyyjien hosting-palveluita.


Näyttää siltä, ​​että he ovat innostuneita avoimen lähdekoodin ohjelmistoista, jotka tarjoavat Joomlalle ja WordPressille optimoidun isännöinnin sekä paljon opetusohjelmia ja ilmaisia ​​malleja. He tukevat Magentoa ja muita suosittuja verkkokauppasovelluksia niille, jotka haluavat rakentaa verkkokauppaa.

Ei ole väliä, yritätkö perustaa omaa yritystäsi vai haluatko jakaa ideoitasi maailman kanssa, on melko tärkeätä olla yhteydessä ajankohtiin, jolloin asut. Siksi nykyään kaikki ovat Internetissä, joten sinulla on oma verkkosivusto on elintärkeä.

Verkkosivustosi määrittäminen voi kuitenkin olla hieman hankalaa. Jos et ole ohjelmoija (ja suurin osa meistä ei ole), sinun on tarkoitus antaa luottamus ihmisille, jotka tietävät, kuinka se asentaa sinulle. Siksi voimme suositella SiteGroundia. Katsotaanpa tosiasioita: Ensinnäkin monet ihmiset suosittelevat SiteGroundia erilaisissa blogeissa ja foorumeilla. On hyvin tiedossa, että jos haluat tarkistaa jotain, sinun on kysyttävä ihmisiä heidän kokemuksistaan. Siksi voimme löytää monia mielipiteitä erilaisista blogeista, sivustoista ja foorumeista. Jaettu kokemus voi olla, ja suurin osa ajasta, erittäin luotettava.

Toisaalta on erittäin tärkeää nähdä, kuinka monta eri yritystä ja yritystä käyttävät etsimääsi palvelua ja kiinnostavaa yritystä. SiteGround on kerännyt yli 450 tuhatta verkkotunnusta maailmanlaajuisesti, ja sillä on tietokeskuksia kaikkialla Yhdysvalloissa. Valtiot, Eurooppa ja Aasia.

Tämä on vaikuttavampi, jos tiedät, että he ovat aloittaneet yhden työntekijän kanssa jo vuonna 2007. Nykyään he ovat yksi nuorimmista isännöinnin behemotteista, mutta he ovat energisiä ja ammattitaitoisia, mikä todistetaan numeroilla ja tosiasioilla, jotka meille annimme sinulle ensimmäiset kappaleet. Johtopäätöksenä voimme sanoa, että heidän on tehtävä jotain oikein, koska he ovat saavuttaneet korkeudet paljon nopeammin kuin monet edeltäjänsä.

Suunnitelmat, hinnoittelu, ominaisuudet ja arvo

Kun alamme puhua suunnitelmista ja hinnoittelusta, voimme enemmän kuin itsevarmasti kertoa sinulle, että SiteGround sisältää kaiken mitä tarvitset. Heillä on viisi hosting-tyyppiä, joista voit valita, riippuen tarpeistasi ja palvelutyypistä, jonka haluat saada.

Ensinnäkin voit valita, että sinulla on Jaettu hosting joka on SSD-pohjainen jaetun hosting-ratkaisu. Tai voit valita Pilvipalvelu joka on korkean suorituskyvyn pilvialusta. Omistettu palvelin isännöinti antaa sinulle parhaillaan hallitut isäntäkoneet, jotka sijaitsevat 3 alueella parhaan suorituskyvyn isäntänä. Jos ansaitset elantosi esimerkiksi asiakkaidesi verkkosivustojen kehittämisestä ja ylläpidosta, SiteGroundin Jälleenmyyjän hosting ohjelma on sinulle yksi. Ja voit valita, että luotat siihen Yritysten isännöinti joka tarjoaa premium-mittatilaustyönä ratkaisuja, jotka sopivat kaikkiin toiveisiisi ja tarpeisiisi. Kaikilla heidän isännöintityypeillä on mittatilaustyönä suunnitelmat, jotka sopivat kaikkien tarpeisiin.

Ennen kuin tarkastelemme tarkemmin niiden tarjoamia erityyppisiä hosting-suunnitelmia, meidän on mainittava, että ne tarjoavat hallittuja WordPress-hosting kaikkia. Helppoa aloittamista varten ne tarjoavat yhden napsautuksen asentajan ja ilmaisen siirron. Ne toimittavat WordPressille hallittuja automaattisia päivityksiä ja helppoa komentorivien hallintaa WP-CLI: n avulla. WordPressin supernopeudelle he tarjoavat SuperCacheria kaikissa StartUp-suunnitelman yläpuolella olevissa suunnitelmissa. Kokenemat käyttäjät voivat käyttää WP-lavastusta ja Git-integraatiota GoGeek-pilvissään ja omiin suunnitelmiinsa.

Jaettu Web-hosting

Jaettu Web-hosting on heidän “myydyin myyntinsä”, ja se on loistava valinta niille, jotka ovat uuden Internetin käyttäjiä. Tämä paketti tarjoaa kaikkien aikojen nopeimman asennuksen – uuden sivuston perustaminen vie vain kolme minuuttia, ja heille voidaan jopa kutsua sinut ohjaamaan sitä sivuston läpi..

Tämän paketin avulla voit luoda oman sivuston helposti. Heidän yksinkertaisen vetämällä ja pudottamalla -verkkosivuston rakentajan avulla sinun ei tarvitse odottaa kauan ennen kuin saat alkuperäisen ja tyylikkään verkkosivuston.

Jos puhumme käytettävyydestä, SiteGroundilla on ainutlaatuinen lähestymistapa saavuttaa yksi suurimmista mahdollisista käyttöaikaa. Bonuksena he takaavat, että saat korvauksen, jos sinulla on yli 0,1% seisokkeja vuodessa.

SiteGroundin palvelun käytön etuna on myös heidän ainutlaatuiset työkalut, jotka he ovat laatineet helpottaakseen suosituimpia sovelluksia – WordPress ja Joomla. Tämän palvelun kautta he tarjoavat automaattisen asennusohjelman helpon käynnistyksen, automaattisen päivitysohjelman erinomaisen turvallisuuden takaamiseksi, SuperCacherin nopeuden ja lavastuksen sekä Gitin geekyyttäjille..

He sanovat, että heidän käyttöliittymänsä helpottavat elämäämme, ja luotamme heihin. He ovat keksineet ainutlaatuisen käyttäjäalueen, jolla voit hallita tilisi kaikkia näkökohtia, kuten verkkotunnusta, laskutusta ja lippuja. CPanel on integroitu käyttöalueelle, ja siihen on lisätty paljon ainutlaatuisia toimintoja.

All inclusive -käyttöalueella on yhden luukun hallinta, kaunis muotoilu ja helppokäyttöiset työkalut. Parannettu cPanel on paras isäntäohjauspaneeli, joka on integroitu käyttäjän alueelle ja sisältää tonnia lisäominaisuuksia.

Katsotaanpa nyt heidän jaettujaan web-hosting-suunnitelmia. He sanovat, että heidän web-hosting on suunniteltu erinomaisen kokemuksen puolesta, johon voimme ehdottomasti olla yhtä mieltä.

 • Ensimmäinen linja heidän web hosting suunnitelmia kutsutaan Aloittaa Suunnitelma, jonka voit hankkia vain 3,95 eurolla kuukaudessa, mikä on 50% vähemmän kuin normaalilla 7,95 eurolla kuukaudessa. Tämä suunnitelma antaa sinulle avaintoiminnot, joita tarvitaan äskettäin maailmaan lisätyn sivuston majoittamiseen tai olemassa olevaan keskikokoiseen blogiin sekä yrityksen verkkosivustoon.

StartUp-suunnitelma on hyvä myös pienille verkkokaupoille, joilla ei ole hulluja tuotteita myynnissä. Tämä suunnitelma ei ole hyvä sinulle, jos houkuttelee yli 10 tuhatta ainutlaatuista käyntiä kuukaudessa.

Tämä suunnitelma tarjoaa ilmaisen verkkosivustojen rakentajan, cPanel- ja SSH Access -palvelun, ilmaisen asennuksen ja siirron sekä keskeytymättömän teknisen tuen, SSD-tallennustilan ja ilmaisen päivittäisen varmuuskopion. Tästä suunnitelmasta saat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, rajattomat sähköpostit ja tietokannat sekä HTTP / 2-käytössä palvelut, ilmaiset Let’s Encrypt SSL -sovellukset ja ilmainen Cloudflare CDN.

 • Toista heidän kolmesta suunnitelmastaan ​​kutsutaan GrowBig-suunnitelmaksi, joka on, kuten nimeltään, valmistettu Web-kasvuasi; voit saada sen 6,45 eurolla kuukaudessa 50%: n alennuksella tavanomaisesta 12,95 eurosta kuukaudessa.

Tämä suunnitelma sopii sinulle, jos olet edistyneempi käyttäjä ja tarvitset kehittyneempiä ominaisuuksia, jotka toimitetaan tärkeiden ominaisuuksien mukana. GrowBig sopii joko yhdelle raskaammin radatulle verkkosivustolle tai harvalle erilaiselle keskikokoiselle verkkosivustolle. Huhujen mukaan tämä suunnitelma on suositumpi ihmisten keskuudessa, jotka haluavat isännöidä kaikkia verkkosivustojaan yhdellä tilillä.

Tämän suunnitelman avulla saat premium-tukea, mikä tarkoittaa, että lippujasi pidetään prioriteettina. Saat myös huippunopeuksia, koska heidän SuperCacher tekee sivustostasi paljon nopeamman. Koska he tietävät, kuinka paljon arvostamme liiketoimintamme turvallisuuteen, tällä paketilla saat ensiluokkaista tietoturvaa, mikä tarkoittaa, että sinulla voi olla jopa 30 varmuuskopiota verkkosivustoltasi..

GrowBigilla voit käyttää rajattomasti lisädomeeneja useiden sivustojen isännöintiin. Saat premium-verkkokaupan työkaluja ja yhden vuoden Wildcard SSL -sertifikaatin ilmaiseksi.

 • Jos päätät saada heidän GoGeek suunnitelma, joka on, kuten sanotaan “muotoiltu oikeille web-geeksille”, maksat siitä vain 11,95 euroa kuukaudessa, mikä on 50% vähemmän kuin normaali 23,95 euron kuukausihinta.

Tämä suunnitelma sopii sinulle, jos haluat isännöidä verkkosivustoa, joka on suositumpi ihmisten keskuudessa ja jolla on enemmän käyntejä kuin tavallisessa keskikokoisessa verkkosivustossa. Jos haluat työskennellä verkkokaupan perustamisessa, tämä suunnitelma sopii sinulle hyvin, koska se voi pitää suurempia määriä tuotteita ja sisältää palvelimen PCI-vaatimustenmukaisuuden.

Pilvipalvelu

Jos puhumme heidän pilvimahdollisuuksistaan, voidaan sanoa, että se on täydellinen isäntäalusta, joka tarjoaa erittäin nopean palvelun, se on automaattisesti skaalautuva ja antaa sinun tehdä suunnitelmasi räätälöityäsi tarpeisiisi. Tämän tyyppisissä hosting-palveluissa on neljä erilaista suunnitelmaa: Entry, Business, Business Plus ja Enterprise plan.

Ero niiden välillä, jos emme katso vain hintaa, on niiden CPU-ytimien, muistin, SSD-tilan ja tiedonsiirron määrä.

 • Kanssa Maahantulosuunnitelma 64 eurolla kuukaudessa saat 2 suorittimen ydintä, 4 Gt muistia, 40 Gt SSD-tilaa ja 5 Tt tiedonsiirtoa.
 • Se on vähemmän kuin mitä saat Liiketoimintasuunnitelma jossa saat 96 eurolla kuukaudessa 3 suorittimen ydintä, 6 muistia, 60 Gt SSD-tilaa ja 5 Tt tiedonsiirtoa.
 • Jos valitset Liiketoiminnan plus Suunnittelet 128 euroa kuukaudessa, saat 4 suorittimen ydintä, 8 Gt muistia, 80 Gt SSD-tilaa ja 5 Tt tiedonsiirtoa.
 • Kanssa Yrityssuunnitelma joka maksaa 192 euroa kuukaudessa, saat 8 suorittimen ydintä, 10 Gt muistia, 120 Gt SSD-tilaa ja 5 Tt tiedonsiirtoa. On tärkeää sanoa, että arvonlisävero ei sisälly alkuperäiseen hintaan, jonka annoimme sinulle tässä kappaleessa.

Omistettujen palvelimien isännöinti

Heidän Dedicated Server-koneensa sijaitsevat kolmella alueella, joista voit valita parhaan mahdollisen isännöintipalvelusi kannalta. Alueita ovat Yhdysvallat, Eurooppa ja Aasian ja Tyynenmeren alue. Kun olet valinnut sinulle parhaiten sopivan alueen, seuraava valinta on heidän 3 suunnitelmansa välillä: Tulopalvelin, Virtalähde ja Yrityspalvelin.

 • Tulopalvelin mukana tulee hinta 179 euroa kuukaudessa ilman arvonlisäveroa. Sitä saa virtansa Intel Xeon E3-1230 Suoritin, jolla on 3,20 GHz: n CPU-kellonopeus, 4 suorittimen ydintä, 8 CPU-ketjua, 8 Mt CPU-välimuisti, 4 Gt DDR3 RAM-muistia, 500 Gt SATA II -kiintolevy ja 5 Tt kaistaleveys.
 • Virtalähde ja toisaalta hinta on 258 euroa kuukaudessa. Siinä on kone, joka on rakennettu Intel Xeon E3-1270 CPU: sta, ja siinä on 3,50 GHz: n CPU-kellonopeus, 4 CPU-ydintä, 8 CPU-ketjua, 8MB CPU-välimuisti, 16 Gt DDR3-RAM-muistia, 1 Tt SATA II -kiintolevy ja 5 Tt kaistanleveys..
 • Ja viimeinen ja vuorostaan ​​paras, mutta priciest on Yrityspalvelin joka maksaa sinulle 336 kuukaudessa. Se toimii 2 Intel Xeon E5-2620 -suorittimella, 2,00 GHz: n CPU-kellonopeudella, 2 kertaa 6 CPU-ytimellä, 2 kertaa 12 CPU-langalla, 15MB CPU-välimuistilla, 16 Gt DDR3-RAM-muistilla 4 kertaa 500 Gt SATA III / RAID 10 HDD 5TB kaistanleveydellä..

Jälleenmyyjien hosting

Jos olet ohjelmoija, web-suunnittelija, kehittäjä tai vain ylläpidät asiakkaidesi verkkosivustoja, tämä hosting-tyyppi on sinulle sopiva. Ja tässä se miten se toimii.

Kun ostat lisää tilejä, saat enemmän siitä, mitä he kutsuvat krediitteinä, jotka saavat halvemman hinnan yhden vuoden isännöintijaksolla; joten yksi luotto on yhden vuoden hosting-arvoinen.

Yksi – neljä hyvitystä antaa sinulle takaisin 40 euroa luottoa kohti. Jos ostat viidestä kymmeneen opintopistettä, saat ne hintaan 36 euroa yhtä luottoa kohti. Ja paras ratkaisu, jos ostat niitä irtotavarana. Jos ostat yli yksitoista luottoa, saat ne hintaan 33 euroa luottoa kohti. Alv ei sisälly näihin hintoihin.

Tämä hosting-tyyppi tarjoaa sinulle myös erikoistarjouksen verkkotunnuksista, joiden hinta on 8 euroa vuodessa ilman arvonlisäveroa.

Yritysten isännöinti

Mutta tämä ei ole kaikkia SiteGround-sivustosta. Jos pidät itsestäsi enemmän edistynyttä käyttäjää, etkä pysty tyydyttämään tarpeitasi millään aiemmin mainitsemallamme suunnitelmalla, räätälöity Enterprise-isäntä on ehdottomasti sopiva sinulle.

Tämän suunnitelman avulla voit sovittaa palvelun tarpeisiisi erittäin tarkasti. SiteGroundin asiantuntijat ovat täällä mukauttamassa suunnitelmaa. Ensinnäkin he oppivat tuntemaan yrityksesi erityistarpeet ja sitten he hoitavat kokonaisen niihin perustuvan infrastruktuurin.

Ne takaavat sinulle erittäin luotettavan arkkitehtuurin; he hallitsevat isännöintiinfrastruktuuriasi ja antavat sinun kehittää yritystäsi viemättä tarpeetonta aikaa yrittää selvittää, mitä tehdä verkkosivustollesi. Jos kuitenkin haluat käyttää mukautettua kehitystyönkulkua, he auttavat sinua integroimaan sinun ratkaisusi.

Asiakaspalvelu

Jos tarkastelemme tarkemmin heidän asiakastukea, tulemme siihen johtopäätökseen, että he tekivät todella mahtavaa työtä. Ne tarjoavat asiakaspalvelun ympäri vuorokauden, ja erilaiset tapoja tehdä valituksia lisää vain lisäarvoa heidän palveluunsa.

Voit jättää lipun koko päivän ja yön, ja saat ensimmäisen vastauksen 10 minuutissa. Voit käyttää myös live-chattia, josta saat välitöntä vastausta, tai jos olet perinteisempi, voit soittaa heille puhelimitse.

Heillä on liikaa kaikkia vuoroja, joten aina tulee joku hakemaan puhelin tai keskustelemaan verkossa, joten sinun ei tarvitse odottaa muutamaa minuuttia apua. He myös arvioivat säännöllisesti kunkin työntekijän nopeuden ja koko ryhmän suorituskyvyn, joten saat laadukasta palvelua säännöllisesti.

SiteGround on sisäinen seuranta ja kuorman tasapainotus. Tämä tarkoittaa, että he investoivat paljon teknistä ja inhimillistä voimaa tehdäkseen tuestaan ​​yhtä tehokkaan ja nopean kuin koskaan.

SiteGround-verkkosivustolta löydät oppaita ja yksityiskohtaisen tietokannan, jotka ovat suosituimpia online-apuvälineitä. He tarjoavat myös webinaarisarjan, jossa he jakavat tietoa päivän kuumimmista aiheista. Ja voit löytää heidän luomansa ohjatun asennustoiminnon, joka toivottaa tervetulleeksi kaikki käyttäjäalueen uudet tulokkaat ja tarjoaa ohjeita isäntätilin asetusten ensimmäisissä vaiheissa..

Plussat & Miinukset SiteGround

SiteGround on hyvä valinta web-hosting-palveluihin, jotka perustuvat jatkuvaan suorituskykyyn ja innovaatioihin sekä jatkuviin päivityksiin hosting-alustaansa. SiteGroundin hallitut isännöintiominaisuudet soveltuvat hyvin WordPressin, Joomlan ja Drupalin verkkosivustoille.

Jos puhumme siitä, mikä SiteGroundilla on hyvää, mainitsemme varmasti ilmaisen verkkotunnuksen, jonka saat, ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot ja palautukset sekä ilmaisen Let’s Encrypt SSL: n. Hyvä asia on, että ne tarjoavat ilmaisen Cloudflare CDN-, cPanel-käyttöliittymän sekä todella nopean käyttöajan ja jaetun isännöinnin, joka hyödyntää Linux-säilöjä.

Suuri isännöintityyppisten suunnitelmien lukumäärä sopii varmasti tarpeisiisi ja jos ei Enterprise-tyypillä, voit mukauttaa suunnitelmasi SiteGroundin henkilökohtaisten tilivastaavien avulla.

Ainoa huono osa SiteGround-tarjouksesta on, että saat verkkotilaa rajoitetusti 10–30 Gt.

johtopäätös

SiteGround on yksi nopeimmin kasvavista verkkosivustojen isäntäyrityksistä, ja tästä syystä. Ensinnäkin heidän tuotteillaan on hyvä palkka-laatusuhde. Tämä tarkoittaa, että saat parasta palvelua yli kohtuullisen hinnan. Heillä on myös joukko suunnitelmia ja hosting-tyyppejä, joista valita. Hyvä asiakastuki on myös toinen asia, joka lisää heidän arvoaan, samoin kuin hinnasuunnitelmat vastaamaan kaikkien tarpeita. SiteGround on täydellinen valinta sinulle, etsitkö jaettua, omistautunutta, yritystoimintaa, pilvipalvelua tai aiot olla heidän jälleenmyyjäsi. Sinun ei tarvitse enää epäröida, vaan vain liittyä Internet-yhteisöön – tiedät nyt, mitä valita.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map