Visió general del certificat SSL HostGator gratuït i com instal·lar-lo

certificat hostgator-free-ssl


Una vegada més, veiem un gran pas per HostGator. La companyia ha anunciat recentment que tots els seus paquets d’allotjament compartits inclouran un SSL Encrypt SSL addicional, cosa que fa que sigui un tracte encara millor per als seus clients. Va ser tan important que els propietaris de llocs web tinguessin un SSL que, de totes maneres, compraran el paquet, per què no combinar-lo amb els paquets d’allotjament web? HostGator ho va fer i va ser una idea fantàstica.

Ara comprant un pla d’allotjament compartit ja podeu solucionar dos problemes alhora. Si visiteu la secció d’allotjament web compartit al seu lloc web, podeu veure que han afegit el certificat SSL gratuït a la llista de funcions de cada paquet. Aquesta va ser una decisió sàvia, però alhora arriscada, ja que van fer més convenient que la gent pogués accedir en línia, però també va deixar una de les seves principals fonts d’ingressos..

Al cap i a la fi, cada empresa d’allotjament web és una mica diferent. Si bé HostGator proporciona certificats SSL de forma gratuïta, podeu trobar diferents extres inclosos als paquets d’altres proveïdors d’allotjament. La qüestió és proporcionar el que la gent realment necessita de forma gratuïta i HostGator va prendre la decisió correcta. Al lliurar certificats SSL gratuïts, la companyia ha canviat tant el joc que molts dels seus competidors s’han d’adaptar a ell si no volen perdre una quantitat important de clients..

Més informació sobre aquesta empresa, llegiu la nostra ressenya detallada d’HostGator aquí.

hostgator-free-ssl-shared-hosting-plans

Com de bo és xifrar exactament SSL?

lets-encrypt-hostgatorHostGator és bastant generós per donar un xifrat de SSL als seus clients de forma gratuïta. Sempre és bo obtenir alguna cosa de franc, oi? Però, quins avantatges té una SSL? Aplica els canvis següents al lloc web:

 1. Les dades que envien i reben els vostres visitants mentre pengen al vostre lloc web seran xifrades. Això els permet compartir informació sensible sense necessitat de preocupar-se de cap fuga
 2. El certificat SSL s’aplicarà a tots els subdominis

No fa gaire temps que Let’s Encrypt va decidir estendre el seu SSL a tots els subdominis sota el mateix certificat. Hi va haver una gran demanda de SSLs amb comodins, que és el paquet que conté tots els vostres subdominis coberts. Un altre dels populars és Auto SSL, un exemple per a aquests tipus de certificats SSL que no s’estenen als subdominis.

Les empreses que ofereixen SSL automàtica solen crear certificats SSL addicionals per a cada subdomini del client com a compensació. Proporcionar un SSL comodí o un SSL automàtic amb certificats addicionals és gairebé el mateix, però encara és més senzill proporcionar un SSL amb comodins de seguida..

Aquesta és la forma en què instal·leu un certificat d’encriptació de Let

Després de passar tot el procés de registre, podeu iniciar la sessió al vostre compte de cPanel a HostGator i la versió xifrada SSL estarà disponible aquí. Tot el que heu de fer és iniciar l’instal·lador i estarà a punt en un parell de minuts. Us mostrem com configurar-lo pas a pas!

Pas 1: cerqueu el xifrat del vostre cPanel

hostgator-enable-lets-encrypt-ssl

Aquest és el pas més fàcil. Després d’iniciar la sessió a la vostra interfície de cPanel, veureu un munt d’icones en diferents seccions. Ara mateix, heu de trobar la secció “Seguretat” on hi ha disponibles un bon nombre d’eines. Entre ells, hi ha la icona “Anem a xifrar” que es mostra com un cadenat brillant. Feu clic i continueu amb el pas següent.

Pas 2: activeu el certificat comodí de xifrat de qualsevol

La icona us portarà a la pàgina “Gestiona els xifrats dels certificats”. Llista tots els dominis que actualment estan disponibles al vostre compte d’allotjament. Si no teniu cap certificat SSL activat al vostre compte, es mostrarà al costat de tots els vostres dominis el botó “Obteniu comodins” / “Problema”. Aquesta opció està disponible des del gener del 2018 quan Let’s Encrypt va decidir lliurar els certificats SSC de Wildcard en lloc dels bàsics.

hostgator-lets-encrypt-issue-certificate

Feu clic al botó no només activarà el SSL al vostre domini principal, sinó també a tots els vostres subdominis. Vostè paga un certificat, però en té molts, cosa que el converteix en una ganga absoluta. Fins i tot si teniu desenes de subdominis, un certificat Wildcard cobreix tots ells amb un SSL. Per ara, feu clic al botó verd que hi ha al costat dels dominis que voleu protegir.

Un cop el feu clic, rebreu un missatge que us informarà que el vostre domini i subdominis estaran afectats pel comodí. Tot i això, no cobrirà els vostres dominis de complements. Assegureu-vos de llegir el missatge i, a continuació, feu clic a “Confirma” si esteu d’acord. El procés de configuració és força senzill; només necessiteu fer-hi clic fins que us permeti generar el vostre comodí al final.

El missatge “SSL instal·lat amb èxit” és on podeu finalitzar la configuració. A partir d’aleshores, l’SSL s’activa al vostre lloc i qualsevol pot veure el cadenat i la pestanya “Connexió segura” quan hi feu clic al navegador. El vostre lloc web ja funciona mitjançant HTTPS i els visitants poden compartir les seves contrasenyes i números de targeta de crèdit sense cap risc.

Pas 3: temps per canviar completament a HTTPS

Malauradament, no n’hi ha prou amb fer els dos passos anteriors. Tot i que la gent pot visitar el vostre lloc mitjançant HTTPS, l’activació del vostre SSL Wildcard no converteix totes les sol·licituds en HTTPS. Hi ha pendent fer alguna cosa perquè els enllaços de backlinks són encara un gran problema. Els enllaços enllaç que teniu al vostre lloc segueixen apuntant a la versió HTTP anterior del mateix.

Un altre problema és que probablement els vostres visitants habituals no s’adonaran que heu canviat a HTTPS. Quan decideixin visitar el vostre lloc, escriuran el mateix URL antic que abans i obrirà la versió HTTP inserta del vostre lloc web. Afortunadament, aquest petit problema es pot solucionar fàcilment. Tot el que heu de fer és assegurar-vos que totes les sol·licituds HTTP es redirigeixen automàticament al nou protocol HTTPS. D’aquesta manera, fins i tot si la gent troba o escriu una versió HTTP de la pàgina web, es redirigirà a l’instant a HTTPS..

En els passos anteriors, ja us hem mostrat on podeu trobar el connector de xifrat de Let a cPanel. Podeu utilitzar el mateix complement per configurar la redirecció automàtica. Abans que us mostrem com fer-ho, heu d’assegurar-vos que no hi ha cap regla .htaccess activa. Aquesta regla només pot complicar les coses obligant totes les peticions al vostre lloc a ser HTTP. Si aquesta regla està activa i definiu el nou HTTP > Mentrestant, regla la redirecció de HTTPS, i després acabaràs en un bucle infinit d’HTTP > HTTPS > HTTP.

Com a resultat, el trànsit mai arribarà al vostre lloc i acabarà en aquest bucle de redirecció. Per tant, si no hi ha cap regla aplicada al vostre lloc, podeu començar a redirigir el trànsit HTTP a HTTPS. Feu clic a la icona Xifreu de nou a la secció Seguretat i trieu Configuració HTTPS al menú desplegable situat al costat del vostre domini. Aquest menú desplegable només està actiu si ja heu activat el Wildcard SSL. Aleshores, apareixerà una pestanya Administrar configuració HTTPS on heu d’activar l’opció HTTPS Enforce.

El vostre lloc web també realitza sol·licituds externes i també cal que enllacin HTTPS. Per exemple, podeu tenir un full d’estil que apunti a un recurs CSS extern, però està codificat en HTTP. Podeu convertir-ho fàcilment en una sol·licitud HTTPS a la mateixa pestanya Administrar configuració HTTPS. Per sota de HTTPS Enforce, hi ha el commutador de reescriptura d’enllaços externs. Activeu aquesta opció i us garantirà que en el futur no hi haurà contingut mixt al vostre lloc web.

A partir d’aleshores, cada enllaç sortint es convertirà en HTTPS. Tingueu en compte que si hi ha contingut mixt al vostre lloc, obtindrà un estat SSL no vàlid i perdreu la confiança dels vostres visitants immediatament. En cas que vulgueu enllaçar amb un recurs, però el connector detecta que no hi ha cap manera de fer-ho mitjançant HTTPS, simplement s’evitarà el recurs. Aquesta és gairebé l’única manera de mantenir el vostre lloc web lluny d’HTTP. Si voleu un lloc segur SSL, cal que les sol·licituds siguin sol·licituds HTTPS.

Pas 4: Cerqueu tot el contingut amb enllaços HTTP

Si voleu enllaçar-vos a recursos que no tenen una URL habilitada HTTPS, tenim bones notícies per a vosaltres. Sempre podeu descarregar aquests recursos i afegir-los al contingut del vostre lloc web. Si és el vostre contingut, certament el podeu servir com a HTTPS, oi? En cas que tingueu enllaços que apuntin a aquell recurs en concret, haureu de trobar aquests enllaços i assegureu-vos que apuntin cap a la nova ubicació (el vostre propi servidor) del recurs mitjançant HTTPS.

Podeu trobar alguns temes o complements que no admetin HTTPS. També es poden allotjar al vostre lloc web, però la descàrrega d’aquest contingut necessitarà que us actualitzeu en el futur quan surti la següent versió. Cada vegada que hi hagi una nova versió, cal descarregar-la i començar a allotjar-la al vostre lloc web, substituint l’anterior que és un procés molest. Si simplement l’actualitzeu, l’URL canviarà per tornar a ser HTTP insegur, de manera que definitivament no és una bona opció.

Una millor idea és evitar els temes i plugins basats en HTTP. De totes maneres, en teniu disponibles al mercat.

Si utilitzeu el vostre lloc web a WordPress, no haureu de passar pel pas 3 i al pas 4. Només cal instal·lar el programa Plugin SSL realment senzill i activa-la. Aquest complement realitzarà tota la redirecció i la reescriptura d’URL.

Fins i tot, necessiteu el suport de xifrat?

El fet que obtingueu un xifratge amb HostGator de paquets d’allotjament compartits de forma gratuïta no significa que no el pugueu aplicar a cap altre paquet d’allotjament. De fet, el proveïdor ni tan sols necessita suportar Encriptem i encara podreu instal·lar-lo.

Tanmateix, no estem dient que sigui fàcil instal·lar-lo sense suport. És bastant complicat i heu de fer una mica de recerca per familiaritzar-vos amb la part tècnica abans de fer-ho. A més, tot i que és complicat, però completament factible, no és una cosa que suggeriríem. Quan obtinguis un certificat Xifrat de forma gratuïta, només serà vàlid durant 90 dies. Si l’instal·leu manualment, haureu de renovar-lo manualment mitjançant el mateix procés complicat.

La raó per la qual haureu de triar un paquet que realment admet el xifrat de Let és perquè es renovarà automàticament cada vegada que caduca. Un cop l’activeu a través del vostre cPanel, ja no cal que us preocupeu. Ningú garanteix que recordareu el certificat SSL quan passin els 90 dies i s’acabin de renovar a temps. És més que suficient oblidar-ho una vegada, ja que es pot acabar en algunes situacions bastant desagradables com a resultat.

Si no voleu que es filtrin dades sensibles del vostre lloc, aneu endavant i cerqueu un proveïdor d’allotjament web que admet certificats SSL..

Consulteu els millors cupons HostGator aquí!

Ja necessiteu comprar un certificat SSL?

Llavors, per què compraríeu un certificat SSL si el podeu obtenir de forma gratuïta? Resulta que, en la majoria dels casos, és millor tenir un SSL gratuït. Tant si obteniu SSL automàtic com Xifren, al final no fa gaire diferència. Moltes empreses d’allotjament web guanyaven grans diners només amb la venda de certificats SSL.

Però ara, com que cada vegada més gent descobreix que hi ha paquets amb SSL gratuïta, aquestes empreses han de canviar els seus plans. Un SSL en si pot costar fàcilment més que un pla d’allotjament compartit. Això pot sorprendre una mica, però hi ha un parell de casos en els que en realitat us recomanem que pagueu per un SSL. Aquests són els següents:

 1. Un certificat SSL ja és una bona manera d’aconseguir la confiança dels vostres clients, però si veuen que l’heu comprat per separat, estaran encara més convençuts. Una bona manera de fer que els clients potencials es quedin
 2. Podeu protegir-vos del frau assegurant-vos una assegurança de garantia

Sempre és una mica més tranquil·litzador si hi ha aquesta barra SSL verda a l’esquerra de l’URL. Hi ha moltes empreses conegudes que es prenen molt seriosament la barra verda. Per exemple, consulta el lloc web de PayPal. A més del cadenat verd, la barra verda també mostra el nom de l’empresa escrit en text verd. Podeu obtenir el mateix tipus de SSL per al vostre lloc web si obteniu un certificat de validació estesa (EV).

Un cop els visitants vegin escrit el seu nom de l’empresa en verd, no tindran cap mena de dubte sobre la vostra credibilitat. També hi ha molts llocs web amb noms de domini similars a Internet. Si teniu un certificat EV, com a mínim, la gent pot estar segura que no hagin escrit malament el domini per accident. Tot i això, encara heu d’anar amb compte perquè un certificat EV és alguna cosa que fins i tot els estafadors poden comprar si volen.

No totes les filials HostGator ofereixen SSL gratuïtes

HostGator és una enorme marca que es divideix en moltes empreses més petites. Gràcies a aquestes filials, els serveis d’HostGator estan disponibles a tot el món. El problema és que l’empresa encara no proporciona SSL gratuïta en alguns dels països on estan disponibles els seus serveis. Per exemple, podeu obtenir els mateixos paquets antics d’HostGator si resideu a l’Índia. Encara pot trigar algun temps a fer que les seves filials passin als nous paquets i proporcionin Encriptem SSL de forma gratuïta..

Cada vegada que HostGator canvia alguna cosa en els seus paquets, triga un temps fins que cada filial faci els passos necessaris i apliqui els mateixos canvis. Però malgrat això, podem concloure que els certificats SSL gratuïts estaven disponibles per a tothom. Si voleu un SSL bàsic, només cal que us registreu a un pla d’allotjament web i us el donaran de seguida.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map