Ofereix BlueHost accés de correu electrònic gratuït? – Per què l’heu d’utilitzar?

correu web de bluehost


BlueHost és una coneguda empresa d’allotjament que ofereix diversos servidors des del registre de dominis passant pel servei d’allotjament web fins a l’allotjament de correu electrònic. Si voleu obtenir més informació sobre l’empresa, llegiu la nostra revisió detallada de BlueHost, on trobareu estadístiques de rendiment i rendiment, experiència personal i informació més útil sobre BlueHost.

Sovint ens trobem amb la mateixa pregunta, així que volíem aclarir-ho. Ens han preguntat si BlueHost ofereix accés a correu electrònic. En resum, Sí! BlueHost ofereix accés a correu electrònic a través de la seva plataforma.

Què és Webmail i per què l’has d’utilitzar??

BlueHost ofereix una gran quantitat de funcions als seus clients, inclòs l’accés a correu electrònic. Webmail és una solució de correu electrònic basada en web, que permet a l’usuari accedir al compte de correu electrònic a través d’un navegador web.

En la majoria dels casos, la gent decideix enviar i rebre correus electrònics mitjançant un client de correu electrònic com Microsoft Outlook, Thunderbird, Opera Mail o altres. Per configurar un compte de correu electrònic amb el client de correu electrònic preferit és una tasca llarga i tediosa. Si utilitzeu diversos dispositius per treballar i voleu tenir accés al vostre correu electrònic a tots els dispositius, haureu d’instal·lar el client de correu electrònic i el correu electrònic de configuració a tots els dispositius. L’aplicació de correu electrònic només us estalvia de totes les molèsties i us permet accedir de manera immediata als vostres correus electrònics.

Amb el correu electrònic de BlueHost podreu realitzar les mateixes tasques que qualsevol client de correu electrònic. L’única diferència és que podreu llegir i escriure el correu electrònic des del vostre navegador web. També haureu de recordar la vostra adreça de correu electrònic i la vostra contrasenya per iniciar la sessió des de FireFox, Chrome, Opera o el vostre navegador favorit.

Així que si voleu tenir accés als vostres correus electrònics fora de la web, el correu electrònic és definitivament una bona solució per llegir i enviar correus electrònics de manera segura..

Clients de correu electrònic disponibles a BlueHost

Quan accediu a l’aplicació de correu electrònic de BlueHost per primera vegada, se us demanarà que escolliu un client de correu web. Podeu triar Cub rodó, Horda o SquirelMail. Podeu triar un client de correu web diferent cada vegada que inicieu la sessió al vostre compte o podeu optar per la funció d’autoadministració si ja teniu un favorit.

 • Cub rodó: és el client de correu web més popular que fan servir els clients de BlueHost i té el mateix aspecte que qualsevol altra aplicació de correu electrònic amb la diferència que s’executa al navegador web. Podeu importar i gestionar la llibreta d’adreces i també podeu organitzar carpetes. Escriure correu electrònic és senzill amb el ric compositor de text html i corrector ortogràfic. Podeu configurar respostes de correu electrònic preestablertes per estalviar encara més temps.
 • Horda: és la solució completa per gestionar correus electrònics, calendaris, notes i tasques. No obstant això, la seva característica principal és l’aplicació de col·laboració. D’aquesta manera, podeu compartir calendaris, notes i tasques amb els vostres col·legis, que segurament també han d’utilitzar Horde.
 • SquirelMail: és el client de correu electrònic més senzill que hi trobareu. A diferència de Roundcube o Horde, aquest client de correu electrònic té menys funcions. Ofereix una interfície senzilla i ofereix més opcions de personalització que altres dues.

Llegiu també: Haureu d’utilitzar Gmail per a empreses?

Com accedir al correu web de BlueHost?

accés a correu electrònic web bluehost

No cal que configureu res perquè el correu electrònic està tot en línia. Podeu accedir-hi de tres maneres diferents:

 • Opció 1: utilitzant qualsevol navegador web, aneu a bluehost.com/webmail, escriviu la vostra adreça de correu electrònic i la vostra contrasenya i feu clic a Iniciar sessió.
 • Opció 2: inicieu la sessió al vostre tauler de control a my.bluehost.com i feu clic a “Hosting” > Menú de correu electrònic. Cerqueu l’adreça de correu electrònic a la qual voleu accedir i feu clic a Mostra la safata d’entrada. Això passarà a la pàgina d’inici de sessió, on haureu d’escriure el vostre correu electrònic i la vostra contrasenya.
 • Opció 3: podeu configurar un sub-domini personalitzat per al vostre domini principal que es redirigeix ​​al client de correu web. Per fer-ho, primer haureu d’iniciar la sessió al correu electrònic mitjançant un dels mètodes esmentats anteriorment i copiar l’URL del navegador. Al tauler de control, haureu de configurar un subdomini com mymail.yourdomain.com i redirigir-lo a l’URL que acabeu de copiar. La propera vegada que tingueu accés al subdomini, us portarà directament a la pàgina d’inici de sessió per correu electrònic.

IMAP o POP3: quin protocol heu de triar?

L’ús del correu web és una excel·lent opció per accedir als vostres correus electrònics des de qualsevol lloc; tanmateix, també podeu desitjar tenir un client de correu electrònic a l’ordinador principal, que utilitzeu més per a la vostra feina. Si voleu configurar el vostre correu electrònic a Thunderbird o a un altre client de correu electrònic, haureu de triar un protocol.

Quan envieu un correu electrònic, el missatge es guardarà en un servidor de correu electrònic. Podeu configurar l’aplicació de correu electrònic per recuperar correu electrònic dels servidors de correu electrònic mitjançant dos protocols diferents: POP3 o IMAP. Això provoca molta confusió entre els usuaris, principalment perquè no poden decidir quin protocol utilitzar.

 • IMAP: aquesta configuració us permet accedir al vostre correu electrònic en diversos dispositius. Diversos usuaris també poden accedir al mateix compte de correu electrònic. Així, si algú llegeix, respon, reenvia, elimina o gestiona el correu electrònic, els canvis es desaran al servidor de correu electrònic i es sincronitzaran amb tots els clients de correu electrònic que estiguin connectats a aquest compte mitjançant IMAP.
 • POP3: aquesta configuració us permet accedir al vostre correu electrònic en un sol dispositiu. La majoria de clients de correu electrònic que s’instal·len amb POP3 esborraran els missatges del servidor i només s’emmagatzemaran al dispositiu on s’ha instal·lat el vostre client de correu electrònic. No heu d’utilitzar aquest protocol si voleu tenir una còpia desada al servidor de correu electrònic, on podreu accedir als vostres correus electrònics sempre que ho necessiteu.

Problemes potencials amb client de correu electrònic o correu electrònic

BlueHost és un proveïdor d’allotjament de confiança i moltes vegades funciona perfectament. No obstant això, a causa de problemes tècnics, és possible que no pugueu enviar ni rebre correu electrònic tant des del client de correu electrònic com del correu web. Això pot ser causat per diverses coses, com ara:

 • Número màxim de correu electrònic per hora: per defecte, BlueHost limita cada client a enviar un màxim de 150 missatges per hora. En una situació diària, quan s’envien correus electrònics d’empresa, aquest número no suposarà cap problema. Però si envieu un missatge de correu electrònic a la vostra llista de correu electrònic, que conté més de 150 destinataris, el sistema rebrà una notificació que sobrepassava la quantitat màxima de correus electrònics. Si teniu més de 150 subscriptors de correu electrònic, podeu dividir-lo en diverses llistes i programar els correus electrònics a diferents hores. Els remitents també poden causar problemes similars. Comproveu sempre aquests dos abans de contactar amb l’assistència. Si voleu augmentar el nombre de correus electrònics que podeu enviar per hora, heu de contactar amb l’assistència i proporcionar-los detalls per què necessiteu aquest augment límit..
 • No es pot lliurar el correu electrònic: hi pot haver diverses raons per les quals obtindreu aquest missatge d’error quan intenteu enviar un correu electrònic. Més aviat l’espai web està ple i no podeu desar el correu electrònic al servidor de correu electrònic, o l’adreça de correu electrònic que intenteu enviar no existeix. En el darrer cas, el correu electrònic es recuperarà com a no lliurat.
 • El servidor de correu electrònic està a la baixa: a causa de problemes tècnics, els correus electrònics enviats es poden posar en cola al servidor intermediari de correu electrònic de BlueHost. En aquest cas, haureu d’esperar un parell d’hores a l’enviament del correu electrònic abans d’intentar tornar-lo a enviar.

Conclusió

Com recordeu, BlueHost ofereix un servei ric en funcions quan es tracta de correus electrònics. La seva aplicació de correu web facilitarà que tothom pugui accedir i gestionar els seus correus electrònics des de qualsevol lloc de manera segura. Si busqueu un allotjament fiable que ofereixi una aplicació de correu web web fàcil d’utilitzar, BlueHost hauria d’estar al capdamunt de la vostra llista de consideracions. Si esteu preparats per comprar BlueHost, us recomano que mireu els codis de cupons disponibles BlueHost per tal d’estalviar diners en la vostra compra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map