JaguarPC pregled

Pogledajmo što JaguarPC može ponuditi tvrtkama ili pojedincima koji žele pouzdanu uslugu hostinga. JaguarPC je doista dobar odabir kada je u pitanju hosting, ali značajke i usluga u cjelini možda nisu prikladne svima. Zbog toga ćemo detaljno razgovarati o tome koji su prednosti i nedostaci kojih biste trebali biti svjesni prije nego što započnete članstvo.


Tvrtka je osnovana u Coloradu davne 1998. godine. Uporno su radili, nudeći različita rješenja za web hosting i na kraju su postali jedna od najvećih kompanija u industriji. JaguarPC uvijek ulaže u najmoderniji hardver i sigurnost, zbog čega je postao mnogostruki pružatelj usluga hostinga.

U posljednjih 10 godina tvrtka se mnogo proširila. Osim Colorada, sada imaju podatkovne centre u Chicagu, Houstonu, Atlanti, pa čak i u Velikoj Britaniji, na svojim poslužiteljima imaju više od 500 000 domena. Bilo je i malih pružatelja usluga hostinga koji su također postali dio JaguarPC-a, i to Devpont, Hostingzoom i Wowvps.

JaguarPC ima širok spektar planova za web hosting, osiguravajući odgovarajući skup značajki za velike i male tvrtke. Bez dodatnog divljanja, razgovarajmo o tome što JaguarPC nudi svojim klijentima uopće.

Pregled JaguarPC-a

Kao što smo već spomenuli, JaguarPC neprestano ulaže u novi hardver i poboljšava njihovu mrežu. Njihovo 100% jamstvo za produženo vrijeme nije samo mamac, oni to stvarno shvataju ozbiljno jer nije bilo isključenja struje više od 8 godina.

Učinili su to super sigurnim, s pogonskim sklopom koji ima 14 generatora, koji su uvijek spremni napraviti sigurnosnu kopiju cijele mreže. JaguarPC osigurava da se njihovi sustavi neprestano nadziru i osiguravaju kako bi svima omogućili uslugu web hostinga visoke kvalitete..

Ako odaberete jedan od namjenskih planova poslužitelja JaguarPC-a, oni će vam osigurati da svaki put kada dođe do problema s hardverom oni će zamijeniti neispravne dijelove u naredna 2 sata. S druge strane, u potpunosti se možete osloniti na njihovu korisničku podršku kad god vam treba pomoć.

Kada su u pitanju njihove cijene i specifični popisi značajki, naći ćete mnogo dodataka koji će vam dobro doći dok još uvijek plaćate razumno nisku cijenu za svaki plan. Kao dodatak, JaguarPC vam također omogućava pristup mnoštvu softvera koji mogu biti korisni za vaše web mjesto, poput alata za e-trgovinu i sustava za upravljanje sadržajem..

JaguarPC planovi i cijene

JaguarPC je držao cijene pristupačne svima, nudeći ogroman popis značajki sa svakim planom, čak i najjeftinijim koji košta samo 5 dolara. Ako ste novi u JaguarPC-u i želite se pridružiti, zajamčiti će vam besplatno postavljanje.

Dijeljeni planovi hostinga na JaguarPC-u

Kao prvo, porazgovarajmo o njima Dijeljeni planovi hostinga s cPanelom kao sučeljem za hosting. cPanel vam nudi puno aplikacija za instaliranje jednim klikom koje bi mogle biti korisne, uključujući najpopularnije CMS i platforme za upravljanje podacima. Bez obzira koji dijeljeni plan odabrali, dobit ćete SSD prostor za pohranu sa svakim od njih, što jamči veliku brzinu prijenosa.

Ako želite biti isplativiji s JaguarPC dijeljenim planovima hostinga, svakako biste trebali odabrati njihovu 36-mjesečnu ugovornu opciju. U tom slučaju dobit ćete sve značajke i izvanrednu korisničku podršku za cijenu koja je gotovo nasmijana u odnosu na uslugu koju dobivate.

 • Najmanji dijeljeni hosting paket je Privatni hosting koja mjesečno košta 3,97 dolara. To vam daje 35 GB prostora za rad i 100 GB propusnog opsega za početak. Baze podataka e-pošte, FTP računa i MySQL prilično su ograničene, iako možete imati najviše 25 od tri kombinirane.
 • Drugi plan je Web hosting a dolazi s diskovnim prostorom od 75 GB, većom propusnom širinom od 1000 GB, a ovaj put e-pošta, FTP i MySQL ograničeni su na 100. Košta 6,97 USD mjesečno i ostvarujete neke bonuse koje ne možete dobiti s privatnim planom hostinga, kao što su siguran SSL sa certifikatom, Softaculous, stručnjak za neželjenu poštu, Cloud Flare, LiteSpeed. Osim toga, možete raditi i sa 100 parkiranih domena, a istovremeno dobivate i sigurnosne kopije.
 • Najveća je Poslovni hosting s mjesečnom cijenom od 25,94 USD. To je puno veće u odnosu na prethodna dva, ali zapravo i nije toliko veliko ako uzmete u obzir sve neograničene stvari koje dobijete s planom. Dolazi s diskovnim prostorom od 125 GB, propusni opseg iznosi 5000 GB i ovaj put su sve baze podataka, parkirane domene i računi neograničeni. Uz prethodni plan, vaše će web stranice raditi na polu-posvećenim poslužiteljima, a također je uključena i IP adresa.

Planovi za namjenske poslužitelje

To su sve zajedničke opcije web hostinga koje JaguarPC može ponuditi. Pogledajmo sada njihove Namjenski planovi poslužitelja to vam sve garantira 99,99% produžetka, tako da su oni prilično podstaknuti cijelo vrijeme i ne morate se uopće brinuti.

Možete birati između četiri plana i svi oni će vam dati 10Mbps nepromjerene propusnosti, neograničenog prometa, root pristupa i mogućnost daljinskog pokretanja sustava. Uz to, moći ćete implementirati sve vrste jezgri i raditi na web lokacijama i aplikacijama na vlastitoj platformi JaguarPC..

Cijene za ove namjenske poslužiteljske planove kreću se od 127 USD mjesečno pa sve do 267 USD mjesečno, ovisno o tome koliko želite da poslužitelj bude. Postoje četiri specifične konfiguracije za svaku s vrhunskim Intel Xeon E3 procesorima i najjača s dva Intel E5 procesora. Što je paket skuplji, to je veći i RAM-a i prostora na disku.

Hosting prodavača na JaguarPC-u

Kada je u pitanju Hosting prodavača, Korisnici JaguarPC-a također su prilično zadovoljni. U okviru četiri konkretna plana koja nude nude na raspolaganju je mnogo opcija. Planovi su dostupni za američke i američke prodavače, kao i neograničenu propusnost, adrese e-pošte, FTP i preprodani računi i baze podataka. Planovi hosting hostinga uključuju i sljedeće značajke:

 • Dopušteno je nadgledanje
 • Računi se mogu premjestiti (ograničeno na 25)
 • Potpuno besplatan Rapid SSL
 • Prilagodba poslužitelja imena
 • Litespeed web poslužitelj uključen
 • CloudLinux OS uključen
 • Dobijate račune za SSL, Master i preprodavače domena
 • Dnevne sigurnosne kopije tvrtke R1Soft
 • Graditelj web mjesta visoke performanse (RVSiteBuilder)

JaguarPC nudi svoje planove hostinga za prodavače s cPanelom, a najjeftiniji plan zvan Lite vam daje 10% popusta ako preprodajete namjenske ili VPS poslužitelje, dok najveći napredni plan dolazi s 20% popusta. Recimo da želite pretplatnu opciju za 36 mjeseci, tada Lite plan iznosi 12,96 dolara, Standardni 19,95 dolara, Pro 35,95 dolara, a Napredni plan košta 56,95 dolara, ali posljednja dva su samo za 12 mjeseci.

Mogućnosti VPS hostinga

Ako želite investirati u VPS hosting umjesto toga, JaguarPC može vam ponuditi i četiri plana za tu opciju. Neograničene značajke o kojima smo prethodno razgovarali dostupne su i ovdje, uključujući račune e-pošte, domene, FTP, ulaznu propusnost i MySQL baze podataka.

U planovima se također podržavaju različiti operativni sustavi kao što su Fedora, Windows, Suse, Debian i CentOS. Dvije proizvoljne IP adrese, daljinski pristup administratora i dnevne sigurnosne kopije ono je što svaki korisnik dobiva uz JaguarPC-ov VPS. Ako odaberete njihov 12-mjesečni plan, evo četiri mogućnosti:

 • 5 GB RAM-a, propusnost od 10TB, 2 jezgre i 30 GB prostora uz mjesečnu naknadu od 27 USD
 • 3 GB RAM-a, 15TB propusnost, 2 jezgre i 60 GB prostora uz mjesečnu naknadu od 47 USD
 • 4 GB RAM-a, 20 TB propusnosti, 3 jezgre i 90 GB prostora uz mjesečnu naknadu od 67 USD
 • 6 GB RAM-a, 25 TB propusnosti, 4 jezgre i 120 GB prostora uz mjesečnu naknadu od 97 USD

Postavke su besplatne za sve planove. Možete odabrati između tri upravljačke ploče: WHM, Plesk i cPanel.

Neupravljani Cloud VPS hosting planovi

S JaguarPC-om možete imati Cloud VPS u Atlanti, Dallasu i New Yorku i svaki od njih ima set od osam različitih planova. Od male cijene od 4 USD, možete sve do plana od 141,6 $ ovisno o specifikacijama koje su vam potrebne.

Prvi plan je stvarno osnovni kako se očekuje: 1 jezgra, 20 GB diskovnog prostora, 512MB RAM-a i 1TB propusnosti. A ovo je snažan najskuplji Cloud VPS plan: 12 jezgara, 420 GB prostora na disku, 36 GB RAM-a i 20 TB propusnosti, i naravno svaki plan vrijedi vašeg novca, jer se uvijek trude da cijene budu dostupne svima..

Značajke hostinga JaguarPC

Jedna od najvećih stvari o JaguarPC-u je da on nudi obilje mogućnosti. Ako tražite web hosting tvrtku, vjerovatno ste provjerili i nekoliko drugih tvrtki. Postoje one značajke koje nudi svaka hosting tvrtka, a postoje i one koje su glavne karakteristike JaguarPC hostinga. Pogledajmo koje su glavne prednosti odabira JaguarPC-a.

 • Prije svega, JaguarPC Podržava i Linux i Windows što bi moglo biti korisno za one koji nisu prioritet samo jednom od njih. Njihova podrška za dva OS jednostavno pokazuje kako ne razmišljaju dvaput kada je u pitanju ulaganje u njihovu opremu.
 • Ako imate tvrtku koja opslužuje lokalne kupce, činjenica je da je JaguarPC osnovao Pet Datacentrova u SAD-u. i Jedan u Velikoj Britaniji. moglo bi vam pomoći da pružite bolje iskustvo na mreži svojim kupcima. Možete odabrati centar najbliži vašoj regiji koji će posjetiteljima web stranice jamčiti lijepu brzinu učitavanja stranice. Također, činjenica da se JaguarPC toliko proširio od 1998. godine samo dokazuje njihov uspjeh.
 • JaguarPC nudi malo toga Nema upsells i Puno slobodnjaka, čak i ako odaberete najmanje skupe planove. Uvijek dobivate besplatne dnevne sigurnosne kopije koje bi mogle biti korisne, dok možete koristiti prijenose, SSL, filtre, izradu stranica, zaštitu lozinkom i upravljati svojim DNS-om. Oni doslovno dolaze sa svim dostupnim planovima.

JaguarPC korisnička podrška

Uz veliku količinu korisnih videozapisa i baze znanja, JaguarPC se pobrinuo da korisnici imaju priliku sami riješiti osnovne probleme. Oni također pružaju odgovarajuće smjernice koje su im potrebne za besprijekoran doživljaj web hostinga.

Pored toga, bilo kakva pitanja vezana za web hosting mogu se postaviti na forumu zajednice gdje se ljudi međusobno pomažu u više različitih tema ako se zaglave. Također možete dobiti svoju dnevnu dozu znanja o web hostingu čitajući njihov blog na kojem JaguarPC ekipa dijeli mnoštvo informativnih članaka.

Njihovi timovi za podršku mogu se kontaktirati putem četiri različita kanala, uključujući chat uživo, telefon, e-poštu ili njihov sustav ulaznica. Svaki centar podataka ima svoj tim i oni su vam stalno dostupni ako imate problema s JaguarPC hostingom.

Žele biti dostupne svugdje, pa ih zato možete pronaći i na najpopularnijim platformama društvenih medija. JaguarPC ima snažnu prisutnost na Google Plusu, Twitteru, Facebooku i LinkedInu.

Za i protiv JaguarPC-a

JaguarPC jamči da je 100% produženo vrijeme i njihova je usluga doista neprestano poboljšana. Međutim, uvijek se mogu dogoditi neočekivane stvari. Dakle, u slučaju da server nije u funkciji, JaguarPC vraća svojim korisnicima cijenu radnog vremena stanke x10. Sve u svemu, njihov glavni prioritet je zadovoljiti korisnike u njihovoj usluzi i u tome su prilično dobri.

Ako vam se nisu svidjeli njihovi planovi, možete vratiti novac u roku od 45 dana. Nadalje, oni su zaista korisni kada je u pitanju migracija web stranice i omogućuju vam trenutno postavljanje. Da biste održavali web mjesto koje stalno radi i u potpunosti optimizira, potrebna vam je sjajna korisnička podrška i JaguarPC je u tome posebno dobar. Ali o tome ćemo malo više razgovarati kasnije.

Sažmemo najočitije prednosti i nedostatke s kojima biste se mogli suočiti ako odaberete JaguarPC na kratkom popisu:

prozodija

 • Vrhunski hardver poslužitelja
 • Mnogo različitih planova i pristupačnih cijena
 • JaguarPC ekipa učinkovito koristi društvene medije i korisničke forume za pružanje pomoći
 • Njihova korisnička podrška nikad vas ne iznevjeri

kontra

 • Podrška na temelju ulaznica i chat uživo možda će trebati poboljšanja
 • Malo je korisnika koji su se žalili na preopterećene poslužitelje
 • Oni promoviraju svoje vrijeme rada u nešto različitim postocima na različitim web stranicama

Zaključak pregleda JaguarPC-a

Još jednom, definitivno jedna od najboljih ponuda ako pogledate njihov produžetak. Odabirom JaguarPC-a ono što ćete dobiti je prijateljsko i pouzdano web hosting iskustvo na koje možete računati. Ima mnogo mogućnosti, tako da u slučaju da vam se čini da vaš web hosting plan treba nadogradnju, sljedeći plan nije tako velik za skok.

Ako to usporedite s drugim web hosting kompanijama strane, naravno da ćete naći neke razlike. One se mogu razlikovati u brzini učitavanja stranica, cijenama, korisničkoj podršci ili nečem sličnom, ali na kraju dana želite pouzdane i nesmetane planove za web hosting koji zadovoljavaju vaša očekivanja i uklapaju se u vaš proračun.

JaguarPC uvijek nudi puno dodatnih mogućnosti i širok raspon planova za web hosting koji su sjajni za pojedince i sve vrste poduzeća. Obećavaju puno, ali mogu i to poduprijeti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map