A2Hosting Review Australija

Australija je smještena u posebnom području Zemlje što znači relativno veliku udaljenost od ostalih kontinenata. To je problem kada je u pitanju povezivanje daljina i najvjerojatnije je to glavni razlog zašto je između zemlje i drugih dijelova svijeta dostupno samo nekoliko podataka o podmornici..


U doba satelita i mobilnog interneta trebali biste se zapitati zašto su podmornički kabeli toliko važni:

 • no već imamo satelite, podaci između kontinenata šalju se na podmorničkim kablovima
 • podaci se kreću mnogo brže na kablovima nego na satelitima (TBs / second vs. GBs / second)
 • kablovi su sigurni u dubokom oceanu i nemaju utjecaja na okoliš
 • manje kašnjenje podataka kabela znači i brže prosljeđivanje podataka

podmornica kabeli-Australija

Izvor: submarinecablemap.com

Očito bi bilo logično položiti što više kablova za podmornice između Australije i drugih kontinenata, ali postoji razlog zašto velike tvrtke dosad nisu učinile isto. Građevinski radovi na novom podatkovnom kablu mogu koštati stotine milijuna dolara, pa je novac osnovni razlog zašto nema više podatkovnih kabela.

Ako živite u Australiji ili imate tvrtku i želite ciljati samo na domaće tržište, australski davatelji web hostinga mogu biti dobar izbor. Ali ako želite doći do međunarodnih kupaca, slaba podatkovna veza između posjetitelja i australskog poslužitelja može uzrokovati sporo prikazivanje web stranice ili čak neispravnost. Vrijedno je promatrati tržište i odabrati alternativno web hosting rješenje izvan Australije.

Preporučujemo A2Hosting. Tvrtka ima podatkovne centre na 4 lokacije, u Michiganu (SAD), Arizoni (SAD), Amsterdamu (Europa) i Singapuru. Budući da je azijski podatkovni centar nedaleko od Australije, može se koristiti za opsluživanje vaših međunarodnih i domaćih kupaca.

Zašto kupci Australije odabiru A2Hosting?

A2Hosting ima mnogo sjajnih značajki i usluga i to su uglavnom zbog čega ga možemo preporučiti za vas.

 • Neograničen prostor na disku: Čak i ako odaberete najjeftiniji paket dijeljenja hostinga, bit će vam neograničeno za pohranu. Neograničeno korištenje znači ponašanje koje je slično ponašanju drugih korisnika.
 • Neograničena propusnost: Ne postoji ograničenje u upotrebi propusne širine dok ne upotrebljavate značajno mnogo širine pojasa od prosječnih korisnika. To znači da ne možete pružiti uslugu streaminga, upravljanje velikim galerijama slika, premještanje audio ili video datoteka bez kompresije itd. Takve zadatke mogu poslužiti VPS ili paket namjenskog poslužitelja hostinga.
 • SSD pogoni: A2Hosting koristi moderne pogone SSD-a umjesto staromodnih HDD-ova. To znači mnogo brže posluživanje podataka bez naknade.
 • 99,9% produžetka: To znači maksimalno 1 minutu stanke 26 sekundi dnevno. Prema podacima dostupnim na Internetu, produženje rada servera je još bolje i kreće se oko 99,98% (znači maksimalno 17,3 sekunde zastoja dnevno).
 • Linux i Windows hosting: Većina pružatelja web hosting usluga prodaje Linux hosting pakete; dolaze s cPanelom i idealni su za pokretanje PHP-ovih aplikacija poput WordPress-a i gotovo svih modernih sustava upravljanja sadržajem. Ali kad je riječ o korištenju Microsoftovih tehnologija poput baza podataka ASP, .NET ili Microsoft SQL, Windows poslužitelji su bolji. A2Hosting nudi i Windows poslužiteljske pakete.
 • 24/7 podrška: Podrška je dostupna 7/24 putem telefona, e-pošte ili putem sustava ulaznica. Tvrtka ima različite brojeve telefona za različite zemlje, 17 brojeva mogu nazvati kupci, mnogi od njih su besplatni.
 • 30-dnevna garancija povrata novca: Ako niste zadovoljni sa svojim hosting planom, možete zatražiti povrat novca u roku od 30 dana. Slično većini hosting kompanija, dodatne usluge poput naknade za postavljanje, registracije domena, SSL certifikat se ne mogu vratiti.
 • Besplatno Cloudflare CDN: Možete besplatno koristiti mrežu za dostavu sadržaja Clodflare-a. To znači da će se vaši podaci lakše posluživati, a web stranica će se brže prikazivati.
 • Besplatna zaštita od virusa: Podaci i vaše web stranice zaštićeni su besplatnom zaštitom od virusa tvrtke.
 • Zeleni web hosting: A2Hosting je dobio ime po Ann Arbor, zelenom gradu s preko 50 000 stabala. Tvrtka je sa sjedištem tamo i posvećena je korištenju zelene energije za svoje poslovanje. A2Hosting je u partnerstvu s Carbonfund.org 2007. godine nadoknadio utjecaj ugljika na tvrtku. Da bi se postigao ovaj cilj, A2Hosting sadi 3 stabla za svaki prodani hosting paket.
 • Instalacija rješenja jednim klikom: Svestran popis najčešćih sustava za dostavu sadržaja, forumskih motora ili drugih dijelova softvera može se instalirati samo jednim klikom. Ovo štedi vaše vrijeme i ne morate se brinuti da li želite željene korisnike baze podataka, baze podataka ili druge administrativne korake!
 • Do 20 puta brži poslužitelji: Veći dijeljeni hosting i ostali hosting paketi dobili su A2 Optimized Site Accelerator što može učiniti vašu web stranicu do 20 puta brže. Paket akceleratora sadrži mjerenje memorije, baze podataka i predmemorije web mjesta, što brže može izvoditi PHP skripte, djelotvornije obavljati upite u bazu podataka i brže prikazivati ​​web mjesto.
 • Okoliš za razvojne programere: A2Hosting pruža programerima ažurirano okruženje poslužitelja, gdje su dostupne sve glavne skripte i usluge. Možete pronaći PHP 5.x i 7.x, MySQL 5.6, PostgreSQL 9.6, Python i Perl, Apache web server, Node.JS, FTP i SFTP, SSH i SSL.
 • Poboljšana sigurnost: Besplatna usluga zaštite HackScan traje iza hosting paketa, tako da su napadači uhvaćeni prije nego što dođu do vaše web lokacije. Dostupne su i druge vrste sigurnosnih mjerenja, uključujući firewall i DDoS zaštitu.

A2Hosting rangiramo na # 2 mjestu na našoj listi najboljih WordPress domaćina u Australiji.

Hosting paketi A2Hosting

Usluga web hostinga za početnu razinu A2Hosting naziva se zajednički hosting kao dostupna i za Linux i Windows operativne sustave. Postoje 3 paketa za oba, a njihov je popis značajki gotovo isti.

Iako nema razlike između resursa poslužitelja, Windows i Linux nude različita hosting okruženja. Linux paketi dolaze s cPanelom i idealni su za pokretanje PHP, Python ili Perl dijelova koda, koristeći MySQL ili PostgreSQL baze podataka, web poslužitelje poput Apache i uobičajene usluge poput Node.JS.

Suprotno tome, paketi sa sustavom Windows idealni su za Windows povezane usluge, uključujući ASP ili .NET, Microsoft SQL baze podataka i okvire MVC ili Silverlight. cPanel nije dostupan za ovaj operativni sustav, pa ćete umjesto toga dobiti Plesk.

Osim ovih posebnosti povezanih s operativnim sustavom, obje verzije imaju iste pakete:

 • Lite: Prikladan je za jednu web lokaciju i na njega možete dodati do 5 baza podataka. Počinje od 3,92 USD mjesečno za Linux i 4,90 USD mjesečno za Windows. Redovne cijene su 7,99 USD mjesečno i 9,99 USD mjesečno.
 • Brz: Ovaj paket vam daje 2 puta više resursa poslužitelja i na njega možete dodati neograničen broj baza podataka. Počinje od 4,90 USD mjesečno za Linux i 5,88 dolara mjesečno za Windows. Redovne cijene su 9,99 USD mjesečno i 11,99 USD mjesečno.
 • turbina: Ovaj paket nudi vam iste značajke kao Swift, ali sadrži i A2 web akcelerator, čineći vaše web mjesto do 20 puta brže. Počinje od 9,31 USD mjesečno i 10,78 USD mjesečno. Redovne cijene su 18,99 USD mjesečno i 21,99 USD mjesečno.

Hosting prodavača usluga A2Hosting dostupna je i na oba operativna sustava, a glavni detalji ponude također su isti. Najmanji paket naziva se Bronza i nudi vam 30 GB prostora za pohranu, 400 GB podataka, 40 korisničkih računa i besplatni eNom Reseller račun.

Inačica za Linux dolazi s WHM upravljačkom pločom i počinje od 13,19 USD mjesečno, dok je njena redovna cijena 19,99 USD mjesečno. Verzija sustava Windows koristi upravljačku ploču Plesk, a kreće se od 14,51 USD mjesečno, redovita cijena iznosi 21,99 USD mjesečno.

Postoje svestrane ponude za VPS paketi na A2Hostingu i možete kupiti Neupravljani VPS Hosting, Upravljani VPS Hosting s Linuxom i Upravljani VPS Hosting sa sustavom Windows. Korijenski pristup može se naručiti i za oba paketa operativnog sustava.

Paketi Unmanaged VPS hosting dolaze bez operativnog sustava, tako da slobodno koristite vlastite ideje. Najmanji paket ima 20 GB memorije, 1 CPU jezgru, 2 TB propusnosti i 0,5 GB memorije. Počinje od 5 USD mjesečno.

Čvršći VPS paketi s upravljanjem pružaju više resursa za poslužitelj. Najmanji paket nudi 4 GB memorije, 75 GB prostora za pohranu, 2 TB propusnosti i 4 virtualna CPU-a. Počinje od 32,99 USD mjesečno za Linux i 36,29 USD mjesečno za Windows. Redovne cijene su 49,99 USD mjesečno i 54,99 USD mjesečno.

Namjenski poslužitelj hosting paketi su dostupni i na A2Hostingu, kako u upravljanoj tako i neupravljanoj verziji. Paketi bez upravljanja su jeftiniji; najmanji paket dostupan je od 99,59 USD mjesečno. Sadrži 8 GB RAM-a, 2 puta 500 GB prostora za pohranu, 10 TB prijenosa i 2 jezgre Intel 3,1 GHz CPU-a.

Manji upravljani paket namjenskog poslužitelja počinje sa 141,09 USD mjesečno. Pruža vam iste resurse poslužitelja kao i upravljana verzija, ali također sadrži besplatan SSL i besplatnu licencu cPanel..

Zaključak

Australija-hosting

Je li A2Hosting dobar za Australce? Odgovor je DA. Njegov najbliži podatkovni centar u Singapuru može opsluživati ​​vaše australske i međunarodne kupce. Svestrani asortiman proizvoda može poslužiti vaše web stranice od samog starta i moći se nositi s velikim prometom.

Cijene su jasne i nema skrivenih troškova. Odabirom A2Hosting imat ćete pouzdan i dobro uspješan hosting za vaše poslovanje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map