Parhaat rajoittamattoman kaistanleveyden VPS-palveluntarjoajat

Paras-rajoittamaton kaistanleveys-VPS-hosting-2019


Nykyään ihmiset viettävät paljon aikaa Internetissä, etsivät viihdettä, oppivat uusia asioita tai tekevät ostoksia. He tekevät tämän kaikilla laitteilla, joilla on pääsy Internetiin, mutta pääasiassa matkapuhelimissa ja pöytätietokoneissa. Tiedot virtaavat jatkuvasti ja mitä nopeammin se virtaa, sitä parempi. Ihmiset vihaavat sitä, kun kuvaa ei näy tai video jatkaa puskurointia, ja se liittyy yleensä matalaan kaistanleveyteen.

Jos haluat perustaa oman verkkosivustosi ja tarjota laadukasta sisältöä, tarvitset ehdottomasti luotettavaa VPS-hosting-yritystä, jonka kaistanleveys tyydyttää vierailijat. Tämä on ensimmäinen asia, jota bloggaajien, verkkokauppojen ja yritysten tulisi etsiä ennen verkkosivuston perustamista. Ei ole olemassa rajatonta kaistanleveyttä, se on vain, että web-palveluntarjoaja ei määrittänyt aivan kuinka paljon kaistanleveyttä saat.

Rajoittamattomalla tarkoitetaan, että heidän tarjoamansa kaistanleveys vastaa todennäköisesti odotuksiasi, koska et edes saavuta ylärajaa. VPS-palveluntarjoajien väliset erot voivat olla merkittäviä, ja sinun pitäisi tietää verkkosivustosi tärkeimmät vaatimukset sujuvasti ennen kuin valitset sellaisen.

Jotta asiat olisivat sinulle yksinkertaisempia, opastamme sinut läpi erityyppiset VPS-järjestelmät ja syyt miksi sinun pitäisi valita rajaton VPS. Sitten voit käyttää tätä tietoa valitaksesi kolmesta tarkistamastamme VPS-palveluntarjoajasta kaistanleveydellä, joka sopii suurimmaksi osaksi yrityksesi tarpeisiin..

Kuinka valita VPS?

Kun valitset VPS-hosting-palvelua yrityksellesi, on tärkeää tehdä tutkimusta. Ensin sinun täytyy selvittää tarpeesi. Kun tiedät mitä tarvitset ja kuinka paljon olet valmis maksamaan siitä, voit mennä eteenpäin ja löytää muutamia yrityksiä, jotka tarjoavat tarvitsemasi. Ennen kuin teet ostoksesi, tee tutkimusta, kysy foorumeilta tai sosiaalisesta mediasta, lue arvosteluita ja analysoi niitä. Tässä on muutama näkökohta, jotka sinun tulee ottaa huomioon valittaessa VPS-suunnitelmaa ja isännöintiyritystä:

Hallitut ja hallitsemattomat VPS-suunnitelmat

Sinun ei tarvitse käsitellä palvelimen hallintaa jaetun isäntäkäyttäjänä, mutta VPS: n isännöintisuunnitelmissa se on täysin erilainen tarina. VPS-suunnitelma antaa sinulle täyden hallinnan, joten sinun on oltava kokemusta ylläpitojen suorittamisesta, suorituskyvyn seuraamisesta ja ohjelmistopäivityksistä.

Aloittelijana tai joku, joka on liian kiireinen käsittelemään palvelimen hallintaa, sinulla on vain yksi vaihtoehto. Sinun on valittava hallittu VPS-suunnitelma, jota yhä useammat tarjoajat tarjoavat tänään. Suuremmasta hinnasta saat VPS-suunnitelman ja luotettavan asiantuntijan, joka huolehtii kaikista tehtävistä. Sinun ei tarvitse enää olla ammattilainen, jos haluat päivittää VPS: ään.

Paljonko VPS maksaa??

Kummankin yrityksen maine ja heidän web-hosting-suunnitelmiensa hinnat ovat molemmat merkittävässä roolissa päätettäessä, minkä valitset VPS-isännöintiin. Hinnat voivat vaihdella suuresti riippuen eritelmistä ja ominaisuuksista, joita laaja valikoima erilaisia ​​VPS-suunnitelmia tarjoaa.

Mutta koska suurten nimien välillä on valtava kilpailu web-hosting-alalla, kerromme sinulle, kuinka paljon VPS-hosting-paketti maksaa keskimäärin. Jos harkitsemme VPS-hosting-suunnitelmaa, jossa on keskitasoiset laitteistotiedot ja ehkä muutama lisä, joihin useimmat sivustot voivat luottaa, se maksaa 8–15 dollaria kuukaudessa. Tästä hintaluokasta saat yleensä 20 Gt levytilaa ja 1 Gt RAM-muistia.

Perinteiset ja pilvipohjaiset suunnitelmat

Monet palveluntarjoajat mainostavat pilvipohjaisia ​​VPS-suunnitelmiaan, mutta silti kaikki eivät tiedä, miten ne eroavat tavanomaisesta VPS: stä. Selvitetään nämä kaksi eri tyyppiä osoittamalla, mistä kukin he hyödyntää resurssejaan ja miten ne toimivat.

 • perinteinen VPS on, kun palvelin on jaettu osiin – koska kaikki eivät tarvitse kokonaista palvelinta verkkosivustolleen, se olisi resurssien tuhlausta. Joten tilaamalla tavanomaisen VPS-suunnitelman, vuokraat periaatteessa pienemmän osan palvelimesta palveluntarjoajan tietokeskuksessa. Yhdessä palvelimessa on useita VPS-tilejä, jotka määrittävät kullekin käyttäjälle tietyn tallennustilan, kaistanleveyden ja muistin rajan.
 • Pilvipohjainen VPS palvelu on vähän monimutkaisempi. Tässä järjestelmässä useita fyysisiä palvelimia viipaloidaan virtuaalisiin osiin, jotka yhdistetään toisiinsa. Jokainen tili toimii pilvipalvelimella, joka on kytketty useisiin fyysisiin palvelimiin ja käyttää niiden resursseja.

Koska yhtälössä on enemmän palvelimia – ei vain yhtä resursseja rajoittavaa palvelinta – pilvipohjainen VPS voi tarjota paljon enemmän resursseja kuin perinteinen. Jos haluat lisää resursseja, voit päivittää heti, kun verkkosivustosi ei kärsi seisokkeista.

Asiakaspalvelu

Oletetaan, että olet löytänyt VPS-hosting-suunnitelman täydellisillä resursseilla ja ominaisuuksilla. Se voi tuntua erinomaiselta kaupalta, mutta on silti yksi asia, jota ei pidä unohtaa: varmistaa, että yritys tarjoaa luotettavan asiakastuen. Ei ole mitään pahempaa kuin törmäät ongelmaan, jota et voi korjata, ja kenellekään ei ole yhteyttä.

Sinun on valittava palveluntarjoaja, jolla on positiivinen palaute heidän teknisestä tuesta. Sen on oltava ammattilaisryhmä, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden ympäri useiden eri kanavien kautta. Jos verkkosivustosi ei toimi kunnolla huomattavasti, liikenne saattaa alkaa laskea.

Yritykset voivat menettää tuhansia dollareita sellaisissa tilanteissa. Voit myös kokeilla isännöintipalveluntarjoajaa ja testata heidän teknistä tukeaan, koska monet tarjoavat rahojen palautustakuun, jos heidän asiakkaansa eivät ole tyytyväisiä.

Miksi valita rajoittamaton kaistanleveys VPS

Ensinnäkin, mikä on kaistanleveys tarkalleen? Verkkosivustosi verkon kaistanleveys määrittelee tietomäärän, joka voidaan ladata ja ladata verkkosivustollesi ajan myötä. Valitsemalla rajoittamattoman kaistanleveyden VPS-suunnitelman, verkkosivustosi pystyy käsittelemään valtavia määriä liikennettä, kun suuri joukko kävijöitä lataa verkkosivusi ja tiedostosi samanaikaisesti.

Jos verkkosivustosi joutuu kaistanleveysrajaan liikennekärjen ansiosta, se tarkoittaa, että kukaan muu henkilö ei voi käydä sivustossasi tällä hetkellä. Se ei lataudu ja verkkosivustosi voi jopa kaatua. Toisaalta on kallista päivittää tehokkaampaan VPS-suunnitelmaan aina, kun yrityksesi kasvaa. Se ei vain maksa enemmän kuin edellinen, mutta jotkut muut ominaisuudet saattavat jopa ylittää vaatimuksesi.

Tästä huolimatta on välttämätöntä tilata rajaton VPS-hosting-suunnitelma kasvaville yrityksille. Jossain vaiheessa tulee aina ylivuoto asiakkaita, jotka eivät voi käydä verkkosivustollasi kaistanleveysrajoitteidesi vuoksi, mikä johtaa potentiaalisten asiakkaiden ja tulojen huomattavaan laskuun.

Rajoitettu kaistanleveys tarkoittaa joskus myös heikkoa suorituskykyä, jos liikennettä on paljon. Sinun on heikitettävä verkkosivustosi sisällön, kuten kuvien, sisustuselementtien tai videoiden, laatua, jotta sitä voidaan pakata.

Mitä vähemmän tietoja kävijöiden on ladattava, sitä nopeampi verkkosivusto ja enemmän heistä voi liittyä samanaikaisesti. Valitsemalla rajoittamattoman kaistanleveyden VPS-vaihtoehdon ei kuitenkaan ole syytä huolehtia siitä.

Parhaat VPS-palveluntarjoajat rajoittamattomalla kaistanleveydellä

Alta löydät yleiskatsauksen 3 suosituimmasta VPS-palveluntarjoajasta, jotka tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden.

1. BlueHost

bluehost-paras-rajoittamaton kaistanleveys-VPS-hostingBlueHost on yksi suurimmista nimistä, kun kyse on Linux-isännöintipalveluista. Heidän Linux VPS -suunnitelmansa ovat olleet saatavilla vuodesta 2013, ja he ovat saaneet paljon positiivista palautetta vuosien varrella. BlueHostista löydät vain isäntäpaketteja, jotka perustuvat uusimpaan pilvitekniikkaan, kuten KVM ja OpenStack.

Koska kaikki heidän suunnitelmansa ovat monipuolisia ja edullisia, he ovat suosikki valinta kaikenlaisille yrityksille. BlueHost tietää, että verkkosivustosi on oltava käynnissä ja käynnissä mahdollisimman nopeasti, joten he määrittivät rajoittamattoman VPS-palvelimen tilaamasihetkellä. He paransivat cPanel-järjestelmänvalvojan käyttöliittymää hyödyllisillä työkaluilla WHM-hallintaan, palvelinten hallintaan ja CentOS-pääsyyn.

BlueHost tarjoaa vain täysin hallittuja VPS-palveluita, mikä tarkoittaa, että ne vastaavat palvelinten hallinnasta. Heidän tiiminsä huolehtii kaikesta, kuten palvelinpäivityksistä, käytettävyydestä ja tietoturvasta. Lisäksi he ovat valmiita vastaamaan kaikkiin teknisiin kysymyksiisi ilmaiseksi. Riippumatta siitä, minkä isännöintisuunnitelman valitset, tietosi suojataan DDoS-hyökkäyksiltä ja roskapostilta.

Jos liikenne alkaa kasvaa verkkosivustollasi, voit päivittää VPS-suunnitelmasi tiedot, eikä se aiheuta seisokkeja. BlueHostilla on tehokas asiakastukitiimi, joka voi auttaa kaikessa, joka liittyy palvelinten hallintaan ja Linuxiin. Voit ottaa heihin yhteyttä milloin tahansa sähköpostin, live chatin ja puhelimen kautta.

Heillä on saatavana kolme VPS-suunnitelmaa, joissa on taattu SSD-tallennustila tehon lisäämiseksi. Heidän vakiosuunnitelma maksaa 19,99 dollaria kuukaudessa 30 Gt: n tallennustilalla, 2 Gt: n RAM-muistilla ja IP-osoitteella. Sitten on Enhanced-suunnitelma, joka on suositeltavin suunnitelma hintaan 29,99 dollaria. Tiedot ovat 60 Gt tallennustilaa, 4 Gt RAM-muistia ja kaksi IP-osoitetta..

Kolmas, jonka hinta on 59,99 dollaria, päivittää CPU-ytimet 4: een ja antaa sinulle 120 Gt tallennustilaa, 8 Gt RAM-muistia ja 2 IP-osoitetta. Jokaisella rajoittamattomalla VPS-suunnitelmalla saat yhden verkkotunnuksen ja heidän 30 päivän rahojen palautustakuun.

2. GoDaddy

GoDaddy-paras-rajoittamaton kaistanleveys-VPS-hostingGoDaddy on luultavasti suosituin yritys siellä verkkotunnusten rekisteröijien keskuudessa, mutta siitä tuli myös valtava nimi web-palveluntarjoajana. Ne tarjoavat korkealaatuisia web-hosting-palveluita, etenkin kun kyse on VPS-paketeista. Nyt näytämme sinulle miksi GoDaddy on yksi suurimmista tarjoajista, jos tarvitset rajoittamatonta kaistanleveyttä.

Tilaamalla yhden heidän suunnitelmistaan, voit käyttää paljon käyttöjärjestelmiä kuten CentOS 6 ja 7, Fedora, Windows ja Ubuntu. Koska kaikki verkkosivustojen omistajat eivät liity samoihin teknisiin taitoihin, voit hallita VPS-järjestelmääsi kolmella eri tavalla:

 • Jos olet asiantuntija palvelinten hallinnassa, voit valita heidän itsehallitsemansa palvelun, joka antaa sinulle komentorivin ja RDP-käytön (Remote Desktop Protocol)
 • Niille, jotka eivät ole niin kokenut, on hallittu palvelu, jossa käyttäjät voivat työskennellä järjestelmänvalvojan ohjauspaneelissa (joko cPanel tai Plesk) huolehtien samalla kaikesta seurannasta, korjaamisesta ja varmuuskopioinnista
 • Heidän täysin hallittu palvelu tarkoittaa, että sinulla ei ole lainkaan velvollisuuksia, GoDaddy-palvelimen järjestelmänvalvojat huolehtivat kaikista tehtävistä

GoDaddy on investoinut paljon premium-laitteistoon, joten palvelimiensa jokainen verkkosivusto latautuu silmänräpäyksessä. Tällä hetkellä kaikkialla maailmassa on saatavana 9 tietokeskusta. Heidän asiakastukitiiminsä on todella hyödyllistä ja he ovat valmiita ratkaisemaan ongelmasi ympäri vuorokauden ympäri ja vastaamaan kysymyksiin.

Ne tarjoavat huippuluokan rajattoman VPS-hosting-suunnitelman, jonka hinnat vaihtelevat 27,99 dollarista kuukaudessa aina 49,99 dollariin. Jopa ensimmäinen on melko voimakas 2 Gt: n RAM-muistilla ja 40 Gt: n levytilalla. Tämä voidaan skaalata mahtavaan 8 Gt: n RAM-muistiin ja 240 Gt: n tallennustilaan. Saat myös yhden vuoden SSL-sertifikaatin ja 3 erillistä IP: tä heidän VPS-suunnitelmansa kanssa.

3. eUKHost

eukhost-paras-rajoittamaton kaistanleveys-VPS-hostingeUKHost aloitti verkkopalvelupalvelujen tarjoamisen jo vuonna 2001, ja nyt sillä on valtava asiakaskunta, yli 40 000 verkkovastaavaa ja yli 160 000 verkkotunnusta. Isossa-Britanniassa he ovat alan parhaita tarjoajia, joilla on erinomainen rajaton VPS-suunnitelma.

Kaikki nämä VPS-suunnitelmat ovat täysin hallittuja, mikä tarkoittaa, että eUKHost huolehtii päivityksistä, määrityksistä, ohjelmistojen ja sovellusten asennuksista sekä palvelimien turvallisuudesta. Kun olet tilannut jonkin heidän suunnitelmistaan, voit valita Plesk- tai cPanel-käyttöliittymän järjestelmänvalvojan ohjauspaneeliksi. Kun he ovat vastaanottaneet maksusi, VPS-tilisi on käytössä ja keskimäärin seuraavien 3-4 tunnin aikana.

Rajoittamattomalla VPS: llä saat myös hyödyllisen asiakastukitiimin, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden chatin, puhelimen ja sähköpostin välityksellä. EUKHost-palvelussa he takaavat vastauksen sähköpostiisi 15-20 minuutissa. Ne myöntävät sinulle täydet järjestelmänvalvojan oikeudet, joiden avulla voit käyttää mukautettuja sovelluksia VPS: ään.

Niiden rajatonta VPS-suunnitelmaa ei tarvitse ostaa heti, voit myös kokeilla sitä 30 päivän ajan ja kysyä sitten rahaa takaisin. eUKHost takaa 100% käytettävyyden ja jopa palvelinvian sattuessa he ryhtyvät välittömiin toimiin. Katsotaan nyt heidän rajattoman VPS-suunnitelmansa hinnat ja tekniset tiedot.

Heillä on 4 erilaista VPS-suunnitelmaa. Starter-suunnitelma maksaa 12,99 puntaa kuukaudessa 2 suorittimen ytimellä, 3 Gt RAM-muistilla ja 60 Gt tallennustilalla. Heidän myydyin suunnitelmansa on VPS-standardiohjelma, jossa on 4 suorittimen ydintä, 6 Gt RAM-muistia, 120 Gt tallennustilaa ja ilmainen verkkotunnuksen SSL 19,99 puntaa kuukaudessa. Tehokkain suunnitelma on Enterprise, jossa on 6 CPU-ydintä, 16 Gt RAM-muistia, 480 Gt levytilaa ja Domain Wildcard SSL 33,99 puntaa kuukaudessa.

Saat 2 ilmaista erillistä IP: tä jokaisen suunnitelman mukana. Kaikki neljä suunnitelmaa perustuvat huippuluokan laitteisiin, mukaan lukien uusimmat Intel Xeon -prosessorit, SSD-asemat ja DDR4-muisti.

johtopäätös

Nyt kun tiedät enemmän kolmesta suurimmasta VPS-verkkopalveluntarjoajasta, pitäisi olla helpompaa valita sellainen, joka sopii parhaiten yrityksesi tarpeisiin. Jos haluat tehokkaamman ratkaisun, mutta yrityksesi ei ole valmis pilvipohjaiseen suunnitelmaan tai erilliseen palvelimeen, et voi mennä pieleen rajoittamattoman VPS-suunnitelman kanssa.

VPS on joustavuudeltaan hyvin samanlainen kuin oma palvelin, mutta se ei vaadi niin suurta budjettia. Toisaalta jaetut hosting-suunnitelmat ovat hienoja aloittelijoille. Mutta kun yrityksesi alkaa kasvaa, voit nopeasti saavuttaa ylärajat ja löytää itsesi tarpeen päivittää web-hosting-suunnitelmaan, jolla on enemmän resursseja. Koska rajaton VPS-hosting-suunnitelma pystyy käsittelemään paljon liikennettä pitkään, se on useimpien käyttäjien suosituin valinta.

Etsiessäsi täydellistä VPS-palveluntarjoajaa, sinun tulee ensin tarkastella suorituskykyominaisuuksia. Sitten on suositeltavaa tarkastella kiintolevyä, kaistanleveyttä, CPU: ta ja RAM-muistia, jotka ovat sekä omistettujen että VPS-suunnitelmien tarjoamia, jotta voit tehdä vertailun ja päättää, kumpi on tavoitteesi kannalta parempi..

Valitsemalla rajoittamattoman VPS-suunnitelman, joka sopii pääosin verkkosivustoosi, varmistat saumattoman selailukokemuksen vierailijoillesi samalla, kun saat tehokkaan web-hosting-palvelun kohtuulliseen hintaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map