Nopein WordPress-hosting – 5 parasta web-palveluntarjoajaa

nopeimmin WordPress-hosting


On hyvä idea käyttää WordPressiä verkkosivustollesi. Se on nopea, luotettava ja avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä (CMS), jota käyttää yli 30% verkkosivustoista. Sinun ei tarvitse muuta aloittamista, kuin vain verkkotunnus ja verkkoisäntä.

Mutta hyvän web-isäntän löytäminen voi olla vaikeampaa löytää, koska Internetissä on kymmenentuhatta isäntäyritystä ja monet heistä käyttävät aggressiivista markkinointia tavoittaaksesi sinut. Ei ole varma, että löydät luotettavan web-isännöinnin napsauttamalla Google- tai Facebook-mainoksia.

Yksi tärkeimmistä isäntäominaisuuksista on palvelimen nopeus. Mitä nopeampi palvelin löydät, sitä nopeammin verkkosivustosi ladataan. Latausaika sisällön laadun vieressä on kriittisin tekijä hakukoneiden optimoinnissa. Sivuston nopeus on tärkeä myös Googlelle; se katsoo verkkosivustosi paremmaksi, jos se latautuu nopeammin. Ja parempia sijoitteluja Google-hakutulossivuilla tarkoittaa enemmän ilmaisia ​​kävijöitä hakukoneesta.

Lisäksi kävijät tarvitsevat sisältöä erittäin nopeasti ja verkkosivustollasi on vain muutama sekunti kiinni heihin. Jos sivustosi on hitaampaa, kävijät poistuvat, ja menetät heidät. Joten muutamalla sanalla: verkkosivuston nopeus on enemmän kuin tärkeää. Se on elintärkeää.

Tässä artikkelissa käsittelemme kaikkia uhkia, jotka voivat hidastaa verkkosivustosi, ja tarkastelemme muutamia luotettavia WordPress-palveluntarjoajia, joista valita.

5 parasta & Nopea WordPress-isäntä arvosteltu

Olemme analysoineet ja testanneet WordPress-palvelun parhaita palveluntarjoajia. Tässä on 5 parasta hosting-yritystä, jotka antavat WordPress-sivustollesi parhaan nopeuden ja suorituskyvyn:

Isäntäyritys
Hinta alkaen
Nopeus

1hostgator nopein WordPress-hosting2,75 dollaria kuukaudessa481 ms
2bluehostin nopein WordPress-hosting3,95 dollaria kuukaudessa449 ms
3inmotion nopein WordPress-hosting3,99 dollaria kuukaudessa476 ms
4sigeround nopein WordPress-hosting3,95 dollaria kuukaudessa534 ms
5a2hosting nopein WordPress-hosting3,92 dollaria kuukaudessa603 ms

Voit käyttää parhaita WordPress-malleja ja pyytää lahjakkaimpia ohjelmoijia tekemään sivustosi, mutta se ei ole nopea ilman hyvää isäntää. Luotettavan WordPress-web-isännän käyttö on elintärkeää, ja se voi olla hämmentävää, kun etsit parhaita markkinoilta.

Kuten jo mainitsimme, pahimmat yritykset tekevät useimmissa tapauksissa aggressiivisinta mainontaa uusien asiakkaiden saamiseksi. Älä mene lankaan, sinun tulisi myös tehdä lyhyt tutkimus ja lukea arvosteluja ennen paketin ostamista. Kohdimme luettelon parhaista WordPress-web-hosting-yrityksistä ja korosimme niitä palveluita, jotka ovat välttämättömiä hyvin toimivan verkkosivuston kannalta.

1. HostGator

hostgator-nopeimmin WordPress-hosting

HostGator

HostGator perustettiin vuonna 2002, ja sillä on tällä hetkellä yli 400 000 käyttäjää, ja se ylläpitää yli 9 000 000 verkkotunnusta.

Miksi suosittelemme HostGatoria??

 • yli 16 vuotta isännöintiyrityksessä
 • kaikissa isäntäpaketeissa on rajoittamaton kaistaleveys
 • voit lisätä rajattomasti aliverkkotunnuksia, FTP-tilejä ja sähköpostitilejä
 • 45 päivän rahat takaisin -takuu
 • 7/24 tuki

HostGator tarjoaa 3 tyyppisiä halpoja WordPress-hosting-paketteja:

 1. Hatchling Plan on yrityksen pienin paketti ja se on ihanteellinen yhdelle verkkosivustolle. Se on saatavana hintaan 2,75 dollaria / kuukausi.
 2. Baby Plan on talouspaketti, johon voit lisätä rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, hintaan 3,95 dollaria / kuukausi.
 3. Business Plan antaa sinulle enemmän ylimääräistä kuin Hatchling ja Baby Plans. Se voi palvella rajoittamatonta määrää verkkosivustoja ja tarjoaa ilmaisen yksityisen SSL: n & IP ja ilmainen erillinen IP-osoite. Se on saatavana hintaan 5,95 dollaria / kuukausi.

Edellä luetellut suunnitelmat soveltuvat pienille WordPress-sivustoille. Jos tarvitset kuitenkin nopeutta ja parempaa suorituskykyä, sinun tulisi valita yksi HostGatorin tarjoamista WordPress Cloud Hosting -suunnitelmista:

 • Starter Plan on hyvä valinta WordPress-sivuston isännöintiin, joissa kävijöitä on enintään 3 300 päivittäin (100 kk / kk). Suunnitelmiin sisältyy 1 Gt varmuuskopiointi sekä ilmainen SSL-varmenne.
 • Standard Plan sallii kahden WordPress-sivuston ylläpidon, yhteenlaskettu päivittäisten käyntien kokonaismäärä on noin 6500 (200 kt / kk). Sen mukana tulee 2 Gt: n varmuuskopiointi ja ilmainen SSL, aivan kuten edellinen suunnitelma.
 • Liiketoimintasuunnitelma on samanlainen kuin kaksi muuta, sillä erolla on, että mahtuu jopa 17 000 päivittäistä (500 000 kuukaudessa) kävijää 3 isännöityyn verkkosivustoon..

WordPress-pilvisuunnitelmat tarjoavat 2,5 kertaa suuremman nopeuden kuin jaetut suunnitelmat. Jos aiot siirtää verkkosivustosi toiselta isäntältä HostGatoriin, ne auttavat sinua siirtämisessä tarjoamalla Ilmainen siirto -palvelun.

2. BlueHost

Bluehost-nopeimmin WordPress-hosting

BlueHost

BlueHost on perustettu vuonna 2003, ja sillä on yli 2 miljoonaa verkkosivustoa. Yrityksen omistajat ovat suuria WordPress-faneja, ja voit löytää todellisen ammatillisen tukitiimin kysymyksiisi.

Miksi suosittelemme BlueHostia?

 • yli 15 vuoden kokemus isännöinnistä
 • supernopeat SSD-varastot klassisten kiintolevyjen sijasta
 • kaikki WordPress-paketit sisältävät ilmaisen verkkotunnuksen ja IP-osoitteen
 • ei rajaa kaistanleveyden käytölle
 • 24/7 tuki ja 30 päivän rahat takaisin -takuu

BlueHost tarjoaa seuraavat hallitut WordPress-paketit:

 1. WP Standard on ihanteellinen tarjoamaan jopa 100 miljoonaa käyntiä kuukaudessa. Se antaa sinulle 30 Gt tallennustilaa, 2 Gt muistia ja 30 Gt tallennustilaa varmuuskopioille. Paketti on saatavana hintaan 19,99 dollaria / kk.
 2. WP Enhanced voi olla hyödyllinen verkkosivustoille, jotka käyvät jopa 300 miljoonaa käyntiä kuukaudessa. Sen mukana tulee 60 Gt verkkotilaa, 60 Gt varmuuskopiointitilaa ja 4 Gt muistia. Sen lähtöhinta on 29,99 dollaria kuukaudessa.
 3. WP Premium voi palvella jopa 600 miljoonaa käyntiä kuukaudessa ja tarjoaa 120 Gt tallennustilaa, 120 Gt varmuuskopion ja 6 Gt muistia. Se on saatavana hintaan 39,99 dollaria / kuukausi.
 4. WP Ultimate sopii sinulle, jos haluat näyttää rajoittamattoman määrän näkymiä verkkosivuillasi. Suurin paketti antaa sinulle 240 verkkotallennustilaa, 240 Gt varmuuskopion ja 8 Gt muistia. Paketin hinta alkaa 49,99 dollaria / kk.

BlueHostilla on myös hallitsemattomia WordPress-hosting-suunnitelmia seuraavilla teknisillä tiedoilla:

 • Basic on hyvä ensimmäisten WordPress-sivustojen käynnistämiseen. Tämä suunnitelma mahdollistaa yhden verkkosivuston ylläpidon, mukana tulee ilmainen SSL-sertifikaatti, 50 Gt: n SSD-tallennustila ja tarjoaa todella hyvän nopeuden WordPress-verkkosivustoille. Perussuunnitelma maksaa 3,95 dollaria / kk 3 vuoden tilauksella.
 • Plus on samanlainen kuin perussuunnitelma, tosin se sallii useiden verkkotunnusten ylläpidon ja sillä on rajoittamaton SSD-tallennustila. Nopeuden ja suorituskyvyn suhteen saat samat tulokset kuin edellisessä suunnitelmassa. Baisc-suunnitelma alkaa 5,95 dollarista 3 vuoden hosting-suunnitelmalla.
 • Choice Plus on nopeuden, luotettavuuden ja suorituskyvyn suhteen samanlainen kuin Plus-suunnitelma. Suunnitelmaan sisältyy CodeGuard-perusvarmuuskopio, joka on erittäin kätevä varmuuskopioida verkkosivustosi säännöllisesti autopilotilla. Choice Plus -suunnitelma ei ole saatavana alennuksella, vain 5,95 dollaria / kk (aivan kuten Plus-suunnitelma) 3 vuoden sopimuksella.

Suuren liikenteen WordPress-sivustossa saatat joutua valitsemaan hallitun isännöintipalvelun, mutta pienemmille WordPres-sivustoille jaetut suunnitelmat tarjoavat sinulle riittävästi nopeutta ja suorituskykyä pitämään kävijät iloisina.

3. InMotion-hosting

Logitech-nopeimmin WordPress-hosting

InMotion-hosting

InMotion on toiminut vuodesta 2001 lähtien jaetun palvelun palveluista lähtien. Se huomasi nopeasti, että WordPress-paketeille on suuri tarve, joten he esittelivät myös räätälöityjä WordPress-hosting-tarjouksia.

Miksi suosittelemme InMotionia?

 • yli 17 vuotta liike-elämässä
 • kaikissa WordPress-paketeissa on ilmainen verkkotunnus
 • rajoittamaton kaistanleveyden käyttö
 • rajoittamaton määrä määritettyjä sähköpostitilejä
 • erittäin nopea SSD-tallennustila
 • 90 päivän rahat takaisin -takuu
 • 7/24 tuki

InMotion tarjoaa 6 WordPress-hosting-pakettia:

 1. WP-1000S on pienin paketti, joten se on ihanteellinen yhdelle verkkosivustolle, jolla on jopa 20 000 kuukausittaista kävijää. Se antaa sinulle 40 Gt tallennustilaa 4,99 dollaria / kuukausi lähtöhinta.
 2. WP-2000S voi olla 2 verkkosivuston koti, jopa 50 000 kuukausittaista kävijää. Paketti sisältää 80 Gt ja Jetpack Personal -lisenssin, jonka arvo on 39 dollaria vuodessa. Voit ostaa sen hintaan 8,99 dollaria / kk.
 3. WP-3000S on ihanteellinen korkeintaan 3 verkkosivustolle, korkeintaan 125 000 kävijää kuukaudessa. Saat 120 Gt: n verkkotallennustilan ja Jetpack Personal -lisenssin 11,99 dollarilla kuukaudessa.
 4. WP-4000S on vielä suurempi; Voit lisätä 6 verkkosivustoa tähän pakettiin ja palvella jopa 600 000 kuukausittaista kävijää. Tallennustila on 160 Gt ja ekstrat sisältävät myös ilmaisen erillisen IP: n. Jetpack Personal -sovelluksen sijasta saat Jetpack Professional -lisenssin, jonka arvo on 299 dollaria vuodessa. Paketin hinta alkaa 29,99 dollaria / kk.
 5. WP-5000S voi palvella 10 verkkosivustoa 600 000 vierailijalla kuukaudessa ja antaa sinulle 200 Gt tallennustilaa. Tämä paketti sisältää myös ilmaisen IP- ja Jetpack Professional -lisenssin. Se on saatavana hintaan 59,99 dollaria / kuukausi.
 6. WP-6000S on suurin WordPress-paketti ja voi olla 20 verkkosivuston koti, joka palvelee jopa 1 200 000 kuukausittaista kävijää. Saat myös ilmaisen IP- ja Jetpack Professional -lisenssin; paketti on saatavana hintaan 114,99 dollaria / kuukausi.

Voit määrittää WordPress-verkkosivuston InMotionin yrityksen isännöintisuunnitelmiin. Nämä suunnitelmat antavat sinulle myös todella hyvän suorituskyvyn, vaikka niitä ei hallinnoida WordPress-hosting-suunnitelmissa:

 • Launch on InMotion Hostingin tarjoama standardi web-hosting-suunnitelma, joka sisältää ilmaisen verkkotunnuksen, rajoittamattoman levytilan ja kaistanleveyden, rajoittamattomat sähköpostit, ilmaisen SSL: n ja paljon muuta. Tämä suunnitelma sallii kahden verkkosivuston ylläpidon. Se maksaa 3,99 dollaria / kuukausi 2 vuoden sopimuksella.
 • Virta on heidän seuraavan tason jaettu hosting-suunnitelma. Se eroaa merkittävästi käynnistyssuunnitelmasta, koska se sallii 6 verkkosivuston isännöinnin ja tarjoaa kaksinkertaisen suorituskyvyn. Hinta on myös korkeampi, alkaen 5,99 dollarista kuukaudessa 2 vuoden tilauksella.
 • PRO: ta mainostetaan “parhaan vastineen” -suunnitelmana. Se on samanlainen kuin virrankäyttösuunnitelma, sillä ero on 4-kertainen suorituskykyyn ja pääsyyn Pro-tason tukeen. Tämä suunnitelma on saatavana korkeammalla hinnalla, joka alkaa hinnasta 13,99 dollaria kuukaudessa yhden vuoden tilausjaksolla.

InMotionin liiketoimintasuunnitelmat ovat hienoja pienten WordPress-sivustojen ylläpitämiseen, pitäen hyvän tasapainon kustannusten ja verkkosivustojen suorituskyvyn välillä.

4. SiteGround

Siteground-nopeimmin WordPress-hosting

SiteGround

SiteGround käynnistettiin vuonna 2004, ja nykyään se ylläpitää yli 1 600 000 verkkotunnusta. Sen tarina alkoi asuntolasta ja siitä tuli yksi suurimpia toimialan jäseniä.

Miksi suosittelemme SiteGroundia?

 • yli 14 vuotta isännöintiyrityksessä
 • rajoittamaton kaistanleveyden käyttö
 • rajoittamaton osa-verkkotunnuksia ja sähköpostitilejä
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • supernopeat SSD-varastot
 • yli toimialastandardin 99,99% palvelimen käytettävyyttä
 • 7/24 tuki

SiteGround tarjoaa 3 WordPress-web-hosting-pakettia:

 1. StartUp on pienin paketti ja sopii yhdelle verkkosivustolle jopa 10 000 käyntiä kohti kuukaudessa. Sen mukana tulee 10 Gt tilaa ja WordPress-huoltopaketti, jonka lähtöhinta on 3,95 dollaria kuukaudessa.
 2. GrowBig on ihanteellinen, jos haluat lisätä useamman kuin yhden verkkosivuston isäntäpakettiisi. Se tarjoaa 20 Gt: n verkkotallennustilaa ja voi palvella jopa 25 000 kuukausittaista kävijää. WordPress-palvelupakettia jatkettiin premium-ominaisuuksilla, paketti on saatavana hintaan 5,95 dollaria / kuukausi.
 3. GoGeek on suurin WordPress-paketti, joka on tarkoitettu oikeille geeksille. Se voi olla myös useiden verkkosivustojen koti, korkeintaan 100 000 käyntiä kuukaudessa. 30 Gt: n tallennustila antaa sinulle enemmän tilaa ja geeky WordPress-ominaisuudet tarkoittavat muita lisäosia aiempiin 2 WordPress -pakettiin. Se on saatavana hintaan 11,95 dollaria / kuukausi.

5. A2Hosting

A2Hosting-nopeimmin WordPress-hosting

A2Hosting

A2Hosting on perustettu vuonna 2003 ja on suuri ympäristönsuojeluratkaisujen fani. Se keskittyy vahvoihin palveluihin ja tarjoaa uusimman palvelinympäristön, jopa kehittäjille.

Miksi suosittelemme A2Hostingia?

 • yli 15 vuotta liiketoimintaa
 • rajoittamaton verkkotila
 • rajoittamaton kaistanleveyden käyttö
 • supernopeat SSD-varastot
 • milloin tahansa rahat takaisin -takuu
 • 7/24 tuki
 • jopa 20x nopeampi käyttöympäristö isommille paketeille

A2Hostingilla on 4 WordPress-web-hosting-pakettia:

 1. Lite on pienin paketti ja ihanteellinen yhdelle verkkosivustolle. Voit lisätä jopa 5 tietokantaa ja päästä sivustoosi ilmaisen SSL-palvelun kautta. Se on saatavana hintaan 3,92 dollaria / kuukausi.
 2. Swift-paketti on suunniteltu palvelemaan rajoittamatonta määrää verkkosivustoja, eikä käytettyjen tietokantojen määrälle ole mitään rajoituksia. 2 kertaa enemmän palvelinresursseja antaa enemmän voimaa, vain 4,90 dollarin lähtöhintaan.
 3. Turbo on suurin hallitsematon WordPress-paketti, ja sen mukana tulee rajattomia palvelinresursseja. A2-sivuston kiihdytin voi nopeuttaa sivustosi jopa 20 kertaa käyttämällä sivuston, muistin ja muun tyyppisiä välimuiskejä. Se on saatavana hintaan 9,31 dollaria / kuukausi.
 4. Hallittu paketti tarkoittaa hallittua WordPress-hosting-palvelua ja se on saatavana eri palveluparametreilla. Tallennustilan koko vaihtelee 10 Gt: stä rajoittamattomaan. Lisäpalveluihin sisältyy myös ilmainen Jetpack Personal -lisenssi. Tämän paketin pääelementti on täydellinen WordPress-hallinta. Alkuhinta on 12,97 dollaria / kuukausi.

Kuinka nopeuttaa WordPress-verkkosivustoja

Jos olet valinnut WordPress-isännöintipalveluntarjoajasi, voimme siirtyä eteenpäin nopean verkkosivuston muihin tärkeisiin osiin.

Nopeuta WordPressiä sisällönjakeluverkoston avulla

Sisältöjakeluverkko (CDN) on tekninen ratkaisu nopeuttaa verkkosivustosi näyttämistä vierailijoille. Se käyttää yhtä fyysistä tosiasiaa; lyhyemmät matkat voidaan ottaa nopeammin.

Verkkosivustosi kasvaessa sinulla on kävijöitä ympäri maailmaa. Jotkut heistä asuvat kaukana verkkosivustopalvelimen fyysisestä sijainnista, ja palvelimelta tulevat tiedot tarvitsevat jonkin aikaa saapuakseen vierailijoiden tietokoneelle. On totta, että sähköinen tieto siirtyy nopeasti Internetissä, mutta silti se tarvitsee jonkin aikaa saavuttaakseen kohdetietokoneen.

Tämä ongelma ratkaistiin hyödyntämällä sisällönjakeluverkkoja, joissa eri palvelimet sijoitettiin eri puolille maailmaa. Jos käytät CDN: tä, palvelimesi sisältö kopioidaan jäsenpalvelimiin ympäri maailmaa, ja sivustosi tai sen staattiset osat ovat elossa monissa tapauksissa. Seuraavan kerran kun kaukainen kävijä käy verkkosivustollasi, tietoja ei tarjoa alkuperäinen palvelin, vaan lähin CDN-palvelin vierailijan sijaintiin. Esimerkiksi, jos palvelimesi on Euroopassa, se palvelee verkkosivustosi eurooppalaisille kävijöille. Jos CDN-palvelimellasi on palvelin Aasiassa, CDN-palvelin palvelee verkkosivustoasi aasialaisille vierailijoille. Ja niin edelleen.

CDN on saatavana pientä maksua vastaan, joten se kannattaa käyttää. Suurin osa WordPress-verkkopalveluntarjoajista tarjoaa sinulle myös CDN-ratkaisuja tekemällä yhteistyötä markkinoiden suurimpien verkkojen kanssa. Sinulla ei ole ylimääräisiä tehtäviä ostamalla CDN-palvelu, koska kaikki on automatisoitu. Sisältöjakeluverkon jäsenpalvelimet synkronoivat tiedot toistensa ja alkuperäisen palvelimen välillä, joten vierailijoillesi tarjotaan verkkosivustosi päivitetty versio..

Käytä vain harvoja, mutta luotettavia WordPress-laajennuksia

WordPress on yksivaiheinen jättiläinen ilman laajennuksia. Nämä koodilisäosat antavat lisäominaisuudet alkuperäiseen sisällönhallintaohjelmistoon, josta pidämme eniten. Markkinoilla on kymmenentuhatta laajennusta, joten parhaiden valitseminen voi olla hämmentävä.

Jotkut WordPress-sivuston omistajat asentavat myös kymmeniä laajennuksia sivustoihinsa, mutta sinun tulisi välttää tällaista käyttäytymistä. Monien laajennusten käyttämiseen ilman hallintaa voi olla monia haittoja:

Laajennukset voivat käyttää liian paljon resursseja

Koska laajennukset ovat koodipalasia, palvelinresursseja tarvitaan niiden käsittelemiseen ja suorittamiseen. PHP-toiminnot tulisi tulkita ja niiden HTML-lähtöä tulisi käyttää sivustolla. Et näe näitä prosesseja, mutta palvelinpaketin prosessori ja muisti suorittavat taustalla tuhansia toimintoja.

Jos käytät liian monta laajennusta, ne käyttävät enemmän prosessoria tai muistia kuin sinulla on WordPress-hosting-paketissa, ja palvelin heittää virheen. Se saattaa estää sivustosi toimimisen ja kävijät näkevät vain tyhjän valkoisen tilan tai jonkin virhesanoman.

Laajennukset voivat olla ristiriidassa keskenään

Laajennukset käyttävät samoja muisti- ja levyalueita, ja prosessit lukevat jatkuvasti näitä osia ja kirjoittavat takaisin joitain tietoja. Jos käytät liian monta laajennusta, ennemmin tai myöhemmin jotkut niistä haluavat käyttää samaa muistikappaletta tai levyosaa ja ne ovat ristiriidassa keskenään.

Tällaisissa tapauksissa ne voivat aiheuttaa palvelinvirheitä ja verkkosivuston pysähtymisen. On myös mahdollista, että et pysty palauttamaan sivustoasi ilman palveluntarjoajan teknistä tukea, ja se vie jonkin aikaa.

Luettelo tärkeistä WordPress-laajennuksista

Sivuston kaatumisen välttämiseksi käytä vain tärkeitä laajennuksia. Tässä on luettelo tärkeistä WordPress-laajennuksista, kokemuksemme perusteella, käytä niitä, jos ne sopivat tarkoitukseen:

 • W3-välimuisti: tämä on perimmäinen WordPress-välimuistin laajennus, jota miljoonat käyttävät
 • jetpack: tilastot, hallintatyökalut ja muut varat
 • Akismet: sivustosi suojaamiseksi roskapostilta
 • Yhteydenottolomake 7: voit lisätä mukavia lomakkeita vain muutamalla napsautuksella
 • WP Smushit: tämä laajennus optimoi automaattisesti kuvasi koon ja laadun
 • Hiiva SEO: SEO-työn ohjaamiseen

Voit lisätä galleriaa, vieraskirjaa tai muita erityisiä lisäosia, mutta yllä mainitut 6 laajennusta ovat ne, jotka jokaisella WordPress-sivustolla pitäisi olla.

Käytä hyvää kevyt WordPress-teemaa

Hyvän teeman omaaminen on yhtä tärkeää kuin hyvin suorittavien laajennusten saaminen. Teema on vastuussa siitä, että vierailijoillasi on hieno ilme, joten on tärkeää valita hyvä. Mutta muotoilu ei ole ainoa havaittu asia, sen tulisi myös olla nopea ja hyvin koodattu.

Jos valitset hitaan teeman, monet kävijöistä eivät odota, kunnes verkkosivustosi latautuu. Emme myöskään voi sanoa tarpeeksi kertaa, Google rankaisee hitaita sivustoja, joten riskit ilmaisilta Google-kävijöiltä, ​​joiden teema on huono.

Olemme tarkistaneet monia WordPress-teemoja tähän mennessä, ja yksi suosikeistamme on Divi Elegantti-Teemista. Se on premium-teema, joka on varustettu kaikilla lisäominaisuuksilla ja -omaisuuksilla. Lisäksi se on herkkä ja nopea. Et voi mennä pieleen valitsemalla se.

Miksi suosittelemme Diviä?

Suosittelemme Diviä, koska se toimii luotettavasti ja on hyvä – todella hyvä. Se säästää paljon rahaa, vaivaa ja aikaa, koska sinun ei tarvitse käsitellä jatkuvasti tulevia ongelmia. Voit keskittyä sen sijaan työhösi.

Jos olet utelias, mitkä ominaisuudet lisätään Diviin, voimme tuoda esiin tärkeimmät sinulle:

Advanced Visual Builder

Voit lisätä uusia elementtejä sivustollesi napsauttamalla haluamaasi aluetta. Näet tuloksen reaaliajassa. Divi Builder on juuri saanut uuden version, joten se on nyt entistä edistyneempi. Voit helposti mukauttaa koko ulkoasua, mukaan lukien kirjasintyyppi, värit, elementtien välinen tila ja paljon muuta.

Tuonti ja vienti elementit

Kun olet tehnyt täydellisen asettelun, voit viedä sen muille sivustoillesi. Voit tuoda helposti myös muita asetteluja ja voit jopa myydä mukavan ilmeesi muille. Tietenkin on ammattisuunnittelijoita, jotka ovat jo tehneet super-asettelunsa, ja voit ostaa ja tuoda niitä vain muutamalla napsautuksella. Kehittäjät ovat jo pakataneet teemaan 20 lisäasettelua, joten voit myös valita ne ilmaiseksi.

Sisältöelementit

Aiheeseen oli pakattu 46 kappaletta sisältöelementtejä, joita voit käyttää moniin tarkoituksiin. On olemassa monia laajalti käytettyjä, kuten blogi, painike, toimintakehotus, yhteyslomake, galleria tai erilaisia ​​liukusäätimiä, mutta voit löytää myös erityisiä, kuten palkkitiskin tai haitarin. Elementtityyppi osoittaa hyvin Divin monikäyttöisen käytön, voit jopa lisätä hinnoittelutaulukon, salkun tai kauppaelementin.

Reagointikykyä

Sanomattakin on selvää, että nykyaikaisen WordPress-mallin on oltava täysin reagoiva. Vielä yksi erikoisominaisuus, joka voidaan yhdistää tähän toimintoon; kun muokkaat teemaasi ja näet muutokset reaaliajassa; näet myös reagoivan esikatselun. Plussana voit lisätä heti matkapuhelimen räätälöityihin pisteisiin mukautettuun asetteluosi, heti muokkausprosessin keskelle.

Yllä mainitut pääominaisuudet osoittavat hyvin, miksi Divi on moderni teema. Koska Divi on eniten myyty esine, ohjelmoijilla on jo tarpeeksi resursseja selvittää ja koodata uusimmat ominaisuudet. Edistynyt rakentaja, reaaliaikainen näkymä muokkauksen aikana, työkalujen reagoivuus ovat jotain, mitä monet muut teemat eivät voi antaa sinulle. Ennen Divin lanseerausta vain ohjelmoijat pystyivät lisäämään tällaista omaisuutta sivustoosi suurella summalla.

Kuvien koon muuttaminen ja optimointi Webissä

Olemme jo käsitellyt, miksi sivuston nopeus on tärkeä, emmekä toista sitä. Koska kuvat ovatkin sivustosi suurimpia esineitä, on tärkeää käsitellä niitä varoen, jotta verkkosivustosi ei hidastu. Lisäämällä liian monia kuvia, joita ei ole optimoitu oikein, voit tappaa verkkosivustosi latausajan kokonaan.

Kun olet valinnut hyvän web-palveluntarjoajan, käyttänyt CDN-verkkoa, asentanut erittäin nopean teeman ja käyttää vain pakollisia laajennuksia, älä anna isojen kuvien hidastaa verkkosivustoasi.

Kun käsittelemme kuvia huolellisesti, tarkoitamme muutamia perusmittauksia, jotka voit myös tehdä helposti:

Valitse kuville sopiva ulottuvuus

Nykyaikaiset digitaalikamerat tekevät erittäin suuria kuvia, koska erikoistapauksissa, kuten julisteissa tai mainostauluissa, ostajat tarvitsevat niitä. Mutta tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi käyttää niitä sellaisenaan. Nykyaikaiset laitteet käyttävät Full HD -resoluutioleveyttä 1920 pikseliä leveyttä, joten ellet ole taiteilija, joka haluaa näyttää mestariteoksia 4K: n kokoisena, riittää, kun näet kuvasi enintään 1920 pikselillä.

Ja tämä tarkoittaa jo koko sivuston leveyttä. Jos tiedät, että verkkosivustosi osa, joka näyttää kuvia, ei tule koskaan olemaan suurempi kuin puolet leveydestä, voit yksinkertaisesti leikata Full HD -leveyden puoleen. 1000 pikselin leveät kuvat tarkoittavat paljon vähemmän dataa kuin 1920 pikselin leveät tai isommat.

Valitse kuville sopiva tyyppi

Internetissä on saatavana monia kuvatyyppejä, ja kaikilla niillä on eri tarkoitukset. Kun puhumme verkkosivuista, sinun tulisi käyttää vain .png-, .jpg- ja .gif-tiedostoja. Joissakin tapauksissa voit käyttää myös .ico-tiedostoja (esimerkiksi faviconeissa), mutta periaatteessa sinun tulisi käyttää mainittuja 3 tyyppiä.

 • JPG (.jpg) tiedostot ovat isompia ja ihanteellisia hienojen kuvien näyttämiseen upeilla väreillä ja sävyillä. Periaatteessa kaikkien sivustosi normaalien kuvien tulisi olla JPG-muotoisia.
 • PNG-tiedostot ovat suurempia, jos käytät niitä JPG: n sijasta, mutta joissakin tapauksissa ne ovat ihanteellinen valinta. Tämä tiedostotyyppi voi sisältää läpinäkyvän taustan; JPG ei ole läpinäkyvä, joten käytä PNG-muotoa aina, kun haluat käyttää läpinäkyvää taustaa. Muussa tapauksessa käytä JPG: tä.
 • GIF-tiedostot voivat sisältää liikeelementtejä, joten jos haluat näyttää animaatioita, valitse ne. Animaatio tarkoittaa suurempaa tiedostokokoa; siksi monet GIF-muodot voivat hidastaa sivustosi toimintaa. GIF-tiedostojen tyypillinen hyvä käyttö: animoituja hymiöitä, lippuja tai vastaavia pieniä, kuvakokoisia elementtejä sivustolla.

Hieman liittyvä aihe kuvatyyppiosassa on CSS. Meidän on mainittava, että monissa tapauksissa voit käyttää CSS-määritelmiä kuvien sijasta. Jos haluat näyttää suuren sinisen taustan sivustollasi, se voi olla iso kuva tai 2 riviä CSS-koodia. Jälkimmäinen olisi 1000 kertaa pienempi.

Optimoi kuvat

Kun olet leikannut kuvat täydelliseen ulottuvuuteen ja valinnut heille parhaan tiedostotyypin, sinun on myös tehtävä kuvan optimointi. Kyse on ihmisen silmien epätäydellisyydestä. Silmämme eivät näe pieniä eroja täydellisen ja vähän huonommanlaatuisen kuvan välillä. Optimointi tarkoittaa prosessia, kun alennamme kuvan laatua, kunnes tulos näyttää edelleen samalta lukijoille. Nämä optimoidut kuvat ovat paljon pienempiä tiedostoja kuin alkuperäiset kuvat.

Voit optimoida kuvat yksi kerrallaan, mutta on työkaluja, jotka voivat tehdä sen sinun sijaan, irtotavarana. Esimerkiksi, TinyJPG on online-työkalu JPG- tai PNG-kuvien optimoimiseksi. Voit lisätä siihen jopa 20 kuvaa muutamalla napsautuksella.

Mainitsimme jo WP Smushit Tämän artikkelin pakko-osien alla olevan laajennuksen alla, se voi optimoida kuvasi automaattisesti WordPress-sivustolla.

Jos olet onnistuneesti käyttänyt yllä mainittuja 3 kuvankäsittelyvaihetta, voit olla varma, että kuvat eivät hidasta verkkosivustosi. Siirrymme välimuistiin!

Käytä välimuistiin tallennettua WordPress-laajennusta

Verkkosivustosi kehittyessä saat yhä enemmän liikennettä ja joudut käyttämään enemmän palvelinresursseja. Koska uudempien ja uudempien resurssien lisääminen isäntäpakettiisi maksaa rahaa, välimuistin avulla tulisi vähentää palvelimen kuormitusta. Tällä tavalla voit palvella vierailijoita paremmin, eikä sinun pitäisi joutua maksamaan enemmän isännöinnistä.

Välimuistin laajennuksia on markkinoilla, mutta W3 Total Cache on yksi WordPressin parhaista. Se tarjoaa edistyneitä mukautusvaihtoehtoja ja nopeuttaa sivustosi nopeutta:

Sivun välimuisti

Kun verkkosivustosi näkyy, monet elementit luodaan dynaamisesti. Tämä vaatii jonkin aikaa ja palvelinresursseja. W3 Total Cache luo staattisen version sivustostasi ja palvelee sitä kävijöillesi. Se tarvitsee vähemmän resursseja ja kun jotain vaihdetaan sivustossasi, W3 Total Cache päivittää staattisen version muutoksilla.

Pienennetty

W3 Total Cache voi pienentää CSS-, HTML- ja JavaScript-tiedostosi. Se poistaa valkoiset tilat ja kaikki tarpeettomat elementit koodista, jolloin ne voidaan ladata nopeammin.

Tietokannan välimuisti

Laajennus voi myös tallentaa välimuistiin tietokantakyselyt, joten sivustosi käyttää vähemmän tietokantatoimintoja.

Kaikkia kolmea mainittua menetelmää voidaan hyödyntää verkkosivustollasi; Sivun välimuisti on kuitenkin se, mitä useimmat sivustot käyttävät. Koodien pienentämistä ja tietokantavälimuistia on noudatettava huolellisesti ja muista aina luoda tiedostoista ja tietokannoista varmuuskopiot ennen niiden tekemistä.

Lataa W3-välimuisti

Estä ei-toivotut vierailijat

Joskus tapahtuu, että yleisösi asuu vain muutamissa maissa tai ainakin et halua hyväksyä vierailuja muualta maailmasta. On myös mahdollista, että verkkosivustosi on jatkuvan hyökkäyksen kohteena ja hyökkäysten lähde voidaan jäljittää tarkkoihin maihin tai IP-alueisiin.

Jos haluat estää ei-toivotut vierailijat tallentamaan palvelinresursseja tai estämään sivustosi tappavia hyökkäyksiä, sinun on käytettävä jotakin estomenetelmää. Siihen on erilaisia ​​ratkaisuja, esimerkiksi .htaccess-tiedoston muokkaaminen voi olla hyvä idea. Se tarvitsee kuitenkin palvelinosaamista ja sitä tulee hoitaa varovasti, jotta se ei estä myöskään kohderyhmääsi.

Koska käytät WordPressiä, voit käyttää laajennusta ban-listan laatimiseen. Yksi tämän tehtävän parhaista hyödykkeistä on WP-Ban. Sen avulla voit estää käyttäjiä IP-osoitteen perusteella tai estää kokonaisia ​​IP-alueita, maita tai huolitsijoita.

Lataa WP Ban

johtopäätös

Jos saavuit Yhteenveto-osaan, tiedät jo jo olemassa monia asioita, jotka voivat hidastaa verkkosivustosi toimintaa. Katsimme kaikki mahdolliset uhat ja annoimme sinulle ratkaisuja niiden välttämiseksi. Käytä yllä mainittuja elementtejä, tekniikoita ja tuotteita ja verkkosivustosi on aina terveellistä ja palvelee kävijöitäsi nopeasti!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map