5 parasta WooCommerce-palveluntarjoajaa

parhaat verkkokaupan palveluntarjoajat


WooCommercea pidetään WordPressin parhaana verkkokaupan alustana, ja se on käyttänyt yli 40% verkkokaupoista, mikä tekee siitä myös suosituimman alustan verkkokaupan rakentamiseksi.

Kiitos avoimen lähdekoodin luonteen ja suuren muokattavuuden satojen ilmaisten ja maksettujen laajennusten kautta, WooCommerce antaa sekä kehittäjille että verkkokauppiaille mahdollisuuden rakentaa verkkokauppoja, jotka täyttävät kaikki tekniset, logistiset ja suunnitteluvaatimukset. WooCommerce-ytimessä on joukko hyödyllisiä ominaisuuksia esiasennetuista maksuyhdyskäytävistä ja maantieteellisen sijainnin tuesta varastonhallintaan ja CRM Työkalut.

Alusta integroituu saumattomasti WordPress, noudattamalla WordPressin edustamia skaalautuvuuden, vakauden ja turvallisuuden standardeja. Ne, jotka haluavat hyödyntää jatkuvasti kasvavaa mobiililaitteiden ostajien määrää, voivat tehdä niin, koska tämä alusta on suunniteltu varmistamaan, että tuotteesi näyttävät mobiililaitteelta yhtä hyvältä kuin asiakkaiden työpöydät..

verkkokaupan käyttötilastot koko InternetVaikka WordPress toimii hyvin jaetussa hosting-suunnitelmassa, VPS-hosting-suunnitelma sopii paremmin WooCommerce-palveluun, koska alusta vaatii enemmän resursseja kuin mitä yksinkertainen jaettu suunnitelma voi tarjota, mutta myös verkkokauppasivustojen erityisvaatimusten vuoksi. Monissa tapauksissa nämä erityisvaatimukset johtuvat tarpeesta luoda PCI (PCI) -yhteensopiva ympäristö, jossa arkaluonteiset asiakastiedot voidaan siirtää turvallisesti. Luodinkestävän turvallisuuden lisäksi sähköisen kaupankäynnin sivustojen on myös kyettävä kestämään korkeampaa kävijämäärää. Tämän vuoksi on välttämätöntä valita vakaa ja riittävän skaalautuva isännöintisuunnitelma myös tämän kysynnän tyydyttämiseksi, ja VPS-isäntä on oikea suunnitelma työlle.

Katsaus parhaisiin 5 WooCommerce-palveluntarjoajaan

Jos käynnistät WooCommerce-verkkokaupan vuonna 2018, tässä on parhaat WooCommerce-optimoidut ja VPS-palveluntarjoajat, jotka sinun tulee harkita tulevaa projektiasi varten:

Web-isäntä
Hinta alkaen

1paras verkkokaupan hosting6,95 dollaria kuukaudessa
2loistava wordpress- ja woocommerce-hosting19,99 dollaria kuukaudessa
3tehokas isäntä verkkokaupalle19,95 dollaria kuukaudessa
4edullinen woocommerce-hosting-yritys19,99 dollaria kuukaudessa
5paras vihreä verkkokaupan isännöintipalveluntarjoaja39,95 dollaria kuukaudessa

Kuinka valita paras WooCommerce-hosting?

Verkkokaupan aloittaminen on vähän monimutkaisempaa kuin yksinkertainen verkkosivusto. Verkkokauppaa rakennettaessa sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota joihinkin yksityiskohtiin, joita muissa tapauksissa sivuutit. Jos haluat löytää parhaan WooCommerce-hosting-suunnitelman, ota huomioon alla oleva tarkistusluettelo:

 • SSL-varmenne tapahtumien salaamiseksi ja tietoturvan parantamiseksi
 • Omistettu IP-osoite SSL-varmenteen asentamiseen
 • Erinomainen palvelimen suorituskyky ja käyttöaikaennätys
 • Ammattimainen online-tuki, johon voi luottaa milloin tahansa
 • PCI-yhteensopiva verkkopalvelin
 • Säännölliset palvelimen varmuuskopiot (päivittäin olisi ihanteellinen)

Alta löydät nopean yleiskatsauksen hosting-yrityksistä, joita suosittelemme pitämään WooCommerce-kauppaasi.

# 1 BlueHost – Paras WooCommerce-hosting

bluehost paras woocommerce hostingBlueHost on arvostettu hosting-palvelujen tarjoaja, joka tarjoaa laajan valikoiman isännöintipalveluita. Heidän WordPress-suuntautuneiden isännöintisuunnitelmien valinta on tunnustettu koko teollisuudessa WordPress-verkkosivustojen siirtymissuunnitelmiksi, kun taas heidän VPS- ja omistetut isännöintisuunnitelmansa tarjoavat vahvan infrastruktuurin ja käyttävät edistynyttä tekniikkaa.

BlueHost tarjoaa 3 WooCommerce-optimoitua suunnitelmaa 6,95–12,95 dollaria kuukaudessa (promo-hinta). Starter WooCommerce -suunnitelma sisältää yhden omistetun IP: n, positiivisen SSL: n verkkokaupan suojaukselle, 100 Gt: n verkkotilaa, mittaamatonta tiedonsiirtoa, ilmaisen verkkotunnuksen nimen, 100 dollarin markkinointiluottoja. Toisaalta Pro WooCommerce -suunnitelmaan kuuluu Comodo SSL, 300 dollarin markkinointiluotot, SpamExperts-roskapostisuodatin, verkkotunnuksen yksityisyys ja SiteBackup pro, premium-verkkosivuston varmuuskopiointityökalu. Jos tämä ei riitä tai tarvitset enemmän hallintaa asetuksistasi, voit valita VPS-suunnitelman.

BlueHostin seuraavan sukupolven VPS-suunnitelmat perustuvat pilvitekniikkaan, joka tuottaa lisää virtaa, vakautta ja skaalautuvuutta verkkosivustollesi. BlueHostissa saatavilla olevat 4 VPS-suunnitelmaa ovat 19,99 dollaria / kuukausi – 59,99 dollaria / kuukausi. Voit saada VPS-suunnitelman, jossa on jopa 4 CPU-ydintä, 240 GB SAN, 8 Gt RAM-muistia, 4 TB kaistanleveyttä, 1 mukana toimialueet ja 2 IP-osoitetta. Näiden suunnitelmien lisäksi tällä palveluntarjoajalla on myös WooCommerce-optimoitu isännöintisuunnitelma, johon WordPress ja WooCommerce on jo integroitu. Suunnitelmat maksavat 11,95 dollaria / kk. Sisältää SSL-sertifikaatin ja omistetun IP: n, jotta voit nauttia paremmasta turvallisuudesta.

BlueHostin hyvin varustetut ja skaalautuvat VPS-suunnitelmat kykenevät käsittelemään saumattomasti liikenteen piikkejä ja tarjoamaan verkkokauppasivustojen vaatiman turvallisuuden..

# 2 InMotion-hosting – loistava valinta WooCommerce-palveluun

inmotion woocommerce-hostingInMotion Hosting on hyvämaineinen täyden palvelun isännöintipalvelun tarjoaja, jonka pilvillä on Linux SSD VPS -palvelinpalvelimet ylimääräistä nopeutta ja suorituskykyä varten. InMotion on yritystoiminnallisempi isännöintipalveluntarjoaja, joka pystyy luomaan isännöintisuunnitelmat, jotka ovat täydellinen tasapaino kohtuuhinnan ja vallan välillä.

Heidän 3 VPS-isännöintisuunnitelmaa on varustettu arsenaalilla ominaisuuksia, kuten ilmainen cPanel-lisenssi, CentOS LAMP-pinolla, ilmaiset SSD-asemat, tarpeettomat laiteklusterit, SSH ja juuripääsy, verkkokaupan työkalut, hallitut palvelimet, ilmaiset varmuuskopiot, lukitsemattomat CPU-ytimet, jopa 5 erillistä IP-osoitetta, ilmainen toimialue, jopa 260 Gt vikasietoinen levytila, jopa 6 TB kuukausittainen siirto ja jopa 8 Gt RAM-muistia. InMotionin VPS-suunnitelmat vaihtelevat 29,99 dollarista / kuukausi – 74,99 dollaria / kuukausi. Näitä suunnitelmia tukee myös 90 päivän rahat takaisin -takuu, joka ylittää selvästi alan standardin.

InMotion Hostingin VPS-suunnitelmat tarjoavat käytännössä ilman seisokkeja ja korkeaa suorituskykyä tarjoavan infrastruktuurin, joka on sopiva valinta mihin tahansa WooCommerce-projektiin.

# 3 HostGator – Tehokas & Skaalattava isäntä WooCommerce-palveluille

hostgator woocommerce hostingHostGator on aina ollut ylin valinta monille isäntätarpeille heidän kohtuuhintaisen isännöintipalvelunsa ansiosta. Heidän jaetut isännöintisuunnitelmansa ja WordPress-optimoidut suunnitelmat ovat joitain heidän suosituimmista suunnitelmistaan, mutta HostGatorin VPS-suunnitelmissa on myös lihasvoimaa ja hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka vastaavat WooCommerce-palvelun erityistarpeita.

HostGator antaa sinun valita täysin hallitun tai osittain hallitun VPS-isäntän välillä, jolloin voit valita asiantuntemustasi vastaavan suunnitelman. Toisin kuin täysin hallituissa suunnitelmissa, puolijohdettuihin isännöintisuunnitelmiin ei sisälly cPanelia, mutta niihin sisältyy tuki laitteisto-, käyttöjärjestelmä- ja perusmääritysongelmiin.

Täysin hallituissa VPS-suunnitelmissa on mukana cPanel, täysi juuripääsy, CentOS Linux, huippuluokan palvelinohjelmisto, 45 päivän rahojen palautustakuu, Safe Harbor -sertifikaatti, ilmaiset ulkopuoliset varmuuskopiot, jopa 8 Gt RAM-muistia, 4 ytimen CPU , 240 Gt levytilaa ja 3TB kaistanleveyttä. Hinnat vaihtelevat 19,95 dollarista / kuukausi 39,95 dollari / kuukausi.

# 4 iPage – edullinen WooCommerce-hosting

ipage woocommerce hostingiPage on ollut verkkopalvelumarkkinoilla vuodesta 1998. Heidän sitoutuminen laatuun ja luotettavuuteen on auttanut heitä asettamaan itsensä hosting-alan johtajiin. Niiden, jotka etsivät VPS-suunnitelmia muokattavissa olevilla kokoonpanoilla ja täysin hallinnoidulla tuella, tulee huomioida iPagen VPS-suunnitelmat.

Tämän isäntäyrityksen tarjoamista kolmesta VPS-suunnitelmasta (Basic, Business ja Optimum) on pilvipohjaisen joustavuuden etuna. Mukana cPanel, laaja valikoima esiasennettuja skriptejä (esim. Ruby on Rails, Image Magick, Perl jne.) .), ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti, ilmaiset markkinointiluotot, 24/7 tuki, nopea peilattu SAN-tallennustila, resurssien välitön varustaminen jne. iPagessa voit saada jopa 4 ytimen prosessoria, 8 Gt RAM-muistia, 120 Gt tallennustilaa, ja 4 TB kaistanleveys. VPS-suunnitelmien hinnat sijaitsevat välillä 19,99 dollaria / kuukausi – 79,99 dollaria / kuukausi.

iPage varmistaa verkkoyrityksesi tarvitsema joustavuus, vaikka vaatimuksesi kasvavat tai muuttuvat ajan myötä, joten voit keskittyä menestyksekkäästi myymään tuotteitasi verkossa.

# 5 GreenGeeks – paras vihreä isännöinti WooCommerce-palveluun

greengeeks-verkkokaupan hostingWooCommerce-palveluntarjoajien luetteloon kuuluu myös GreenGeeks, joka on yhdysvaltalainen vihreän energian isännöintiyritys. Vihreällä energialähteellä toimiva hosting-yritys on ollut huomion kiinnittäjä paitsi puhtaan isännöintipalvelunsa lisäksi myös isäntäsuunnitelmiensa rikkauden vuoksi.

Heidän VPS-isännöintisuunnitelmissa on mukana SSD ja cPanel / WHM sekä muut ominaisuudet, jotka todistavat heidän palveluidensa luotettavuuden ja joustavuuden. Sellaisenaan GreenGeeks tarjoaa VPS-suunnitelmia viidessä eri kokoonpanossa jopa 125 Gt: n SSD RAID-10 -tallennuksella, 3000 Gt: n kaistanleveydellä, 4 ytimen CPU: lla, öisin varmuuskopiot, oma VPS-hallintarajapinta, mustan listan vapaa IP, ilmainen nopea toimitus, ilmainen siirtopalvelu ja vakaat käyttöaikatakuut. Hinnat VPS-suunnitelmille GreenGeeksissä vaihtelevat 39,95 dollarista kuukaudessa 159,95 dollariin kuukaudessa, joten VPS-suunnitelmat tarjoavat jokaisen budjetin ja tarpeen.

Aloitatko WooCommerce-sivuston tai muun verkkokaupan, nämä VPS-suunnitelmat tarjoavat sinulle tarvittavan infrastruktuurin ja joustavuuden vastata online-liiketoiminnan vaatimuksiin.

johtopäätös

Hyvä VPS-isäntä luo vankan perustan WooCommerce-sivustollesi, jolloin voit siirtyä keskittymään laadukkaan palvelun ja turvallisen ostoskokemuksen tarjoamiseen asiakkaillesi. Sen avulla voit myös skaalata resursseja saumattomasti ja seurata helposti uusia vaatimuksia riippumatta siitä, asettavatko ne alan standardeja vai kasvavat asiakkaat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map