5 parasta web-palveluntarjoajaa kehittäjille

Paras-hosting-kehittäjille


Kehittäjänä haluat rakentaa näyttäviä, reagoivia ja turvallisia verkkosivustoja. Koodaustaidosi ovat tärkein asia, mutta sinun on myös varmistettava, että verkkosivustosi perustuvat vahvaan pohjaan. Siksi sinun on valittava hyvä isäntä.

Jos verkkosivustosi tulee olemaan keskikokoinen tai iso, tarvitset jotain parempaa kuin jaettu hosting. Jaettu hosting on hyödyllistä kaikkein perustason verkkosivustoille tai blogeille, mutta kaikkea suurempi kuin tämä vaikuttaa vakavasti suorituskykyyn. Tarvitset enemmän virtaa. Ensisijainen vaihtoehto on omistettu palvelin, mutta useimmissa tapauksissa se ei ole vain kallista, vaan myös liian paljon, et todennäköisesti käytä kaikkea tätä tehoa. Ja koska olet todennäköisesti budjetissa, tarvitset keskitason ratkaisun, ja se on VPS-hosting.

VPS-hosting antaa sinulle molemmista maailmoista parhaan. Se on paljon tehokkaampi kuin jaettu isäntä, koska sinulla ei ole niin paljon muita käyttäjiä varastamaan yhteysasi. Mutta se on paljon halvempi kuin mikään oma palvelin. Siksi VPS-hosting on paras vaihtoehto useimmille kehittäjille.

Tässä artikkelissa selitämme, mitkä ovat hyvän VPS-hosting-suunnitelman keskeiset ominaisuudet. Sen jälkeen annamme sinulle esimerkkejä isännöintipalveluntarjoajista, jotka mielestämme ovat liiketoiminnan parhaita. Tämän artikkelin loppuun mennessä tiedät kuinka valita isäntä verkkosivustollesi.

Isäntäyritys
Tarjoushinta

1inmotionbest-hosting web-kehittäjille19,99 dollaria kuukaudessa
2bluehost paras hosting WordPressin kehittäjille19,99 dollaria kuukaudessa
3hostgator paras hosting verkkosivustojen kehittäjille29,95 dollaria kuukaudessa
4palvelinten välinen paras isäntä ohjelmoijille6,00 dollaria kuukaudessa
5greengeeksin paras isännöinti tietokoneohjelmoijille39,95 dollaria kuukaudessa

Mitä etsiä valittaessa VPS-suunnitelmaa?

Jokaisen VPS-hosting-suunnitelman on täytettävä tietyt kriteerit, joihin kuuluvat:

 • Nopeus ja luotettavuus – haluat rakentaa nopeita ja reagoivia sivustoja. Ja haluat, että heidän on oltava koko ajan. Siksi sinun on valittava isäntä, jolla on hyvä maine nopeudelle ja suuri käytettävyysennätys.
 • Hinta ja ominaisuudet – tästä on helppo päättää. Katso ensin budjettiasi. Se antaa sinulle kuvan siitä, mitä on liikaa, joten voit sulkea pois projektisuunnitelmasi, jotka ovat liian kalliita projektillesi. Mutta älä aina valitse halvinta vaihtoehtoa, ole älykkäämpi. Aina on mukavaa säästää rahaa tai käyttää jotain näkyvämpää, mutta hosting on jokaisen verkkosivuston perusta, se on erittäin tärkeää. Kalliimmat suunnitelmat antavat sinulle enemmän ominaisuuksia ja työkaluja, joten voit rakentaa paremman verkkosivuston.
 • Turvallisuus ja tuki – Turvallisten verkkosivustojen rakentaminen on välttämätöntä. Et halua, että maineesi kärsii, ja se tapahtuu, jos verkkosivustosi ei ole turvallista. Siksi tarvitset isäntä, jolla on loistava datakeskus. Haluat myös heidän olevan hyvä tukitiimi, koska et koskaan tiedä milloin tarvitset apua. Ja koska VPS-suunnitelmat tarvitsevat ylläpitoa, olisi ihanteellista, jos löydät suunnitelman, joka sisältää palvelimen ylläpidon.

Yksi tärkeimmistä eroista jaetun suunnitelman ja VPS: n välillä on, että valitset oman laitteesi. Jokainen VPS-suunnitelma antaa sinulle suorittimen, RAM-muistin, SSD-tilan, ja näiden kaikkien määrä on tärkein ero suunnitelmien välillä. Haluat luonnollisesti niin paljon voimaa kuin mahdollista, mutta mukana tulee myös hintalappu, joten valitse viisaasti. Sivustoasi ei tarvitse yliarvioida, koska voit päivittää myöhemmin aina, jos valitset suunnitelmasi riittämättömäksi.

Parhaat palveluntarjoajat kehittäjille

1. InMotion-hosting

Logitech-paras-ammatti-hosting-kehittäjille

InMotion-hosting

InMotion on yhdysvaltalainen yritys, joka on toiminut isännöintiliiketoiminnassa vuodesta 2001, joten voit pitää sitä veteraanina. Kaikkien näiden vuosien ajan se tunnetaan vakaudesta, turvallisuudesta ja nopeudesta.

InMotionilla on kaksi suurta datakeskusta, ja molemmat ovat tekniikan tasoa. He sijoittavat miljoonia dollareita vuosittain tekniikkaansa, uudistamalla sen vain uusimpien komponenttien avulla suurten tuotemerkkien valmistajilta. Tämä osoittaa tuloksia; InMotion-sivustot isännöivät jopa 40% nopeammin kuin kilpailu. Se näyttää myös 99,99%: n taatun käyttöajan.

InMotionilla on monia hyödyllisiä työkaluja kehittäjille. Ne tukevat monia komentosarjoja ja kieliä: ASP, Django, Java, Perl, PHP, Python ja Ruby on Rails. Ne tukevat myös MySQL-, PostgreSQL- ja SQLite-tietokantoja. InMotionilla on myös SSH-yhteys. Niiden helppo asennusvaihtoehto sisältää useita suosittuja alustoja, kuten b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress ja SSL.

InMotionilla on myös loistava, ilmainen varmuuskopiointikäytäntö. Tämä on uskomatonta, koska monet palveluntarjoajat veloittavat tämän raskaasti. He tekevät tämän automaattisesti, enintään 10 Gt. Mutta jos haluat tehdä varmuuskopioita itse, ne toimittavat sinulle tarvittavat työkalut.

InMotion tarjoaa 6 VPS-suunnitelmaa, jotka vaihtelevat 19,99 dollarista 64,99 dollariin kuukaudessa. Kaikilla VPS-suunnitelmilla on rajoittamaton verkkotunnus, verkkosivustot ja sähköpostit. Lisäksi kaikilla on ilmainen SSD-tallennustila, joten sivustosi toimii huippunopeudella. Kaikki VPS-suunnitelmat ovat erittäin tehokkaita verrattuna jaettuun isännöintiin; nämä ovat täydellisiä kehittäjille. Jopa halvin VPS-suunnitelma on melko vahva; 4 Gt RAM-muistilla, 75 Gt: n tallennustilalla, 4 TB: n kaistaleveydellä ja 3 IP-osoitteella on käytettävissä, se voi isännöidä useimpia verkkosivustoja. Voit päivittää suunnitelmasi milloin tahansa.

InMotion-tukitiimi on yksi alan parhaista. Helppo tavoittaa ympäri vuorokauden, ne auttavat sinua nopeasti ja ammattitaitoisesti. He tarjoavat jopa ilmaisen sivuston siirron palvelimilleen.

InMotion on ainutlaatuinen palveluntarjoaja. Luottavainen laatuunsa, InMotion tarjoaa runsas 90 päivän rahat takaisin -takuun.

2. BlueHost

bluehost-paras-VPS-suunnitelmat-web-kehittäjille

BlueHost

Jos verkkosivustollasi on jotain tekemistä WordPressin kanssa, hanki BlueHost. Se on WordPressin monien vuosien suosittelema hosting-yritys. BlueHost on turvallinen, vakaa ja nopea, joten vaikka et käytä WordPressiä, sinun tulisi silti pitää sitä palveluntarjoajana.

BlueHost -yhtiö tekee kaiken 100% talossa. Tämä varmistaa, että kaikki on hallinnassa ja tarjoaa jatkuvaa laatua. He käyttävät omia kuituyhteyksiään ja Linuxin käyttämiä räätälöityjä palvelimia. Kaikki tämä johtaa käytettävyyteen 99,99%, taattu.

Suojattujen verkkosivustojen rakentaminen on tärkeää, ja BlueHost tunnetaan turvallisuudestaan. He pitävät verkkosivustosi suojassa kaikilta nykyaikaisen Internetin uhilta, kuten roskapostilta ja DDOS-hyökkäyksiltä.

Kehittäjille BlueHost tarjoaa paljon tarjottavaa: QuickInstall (b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress ja SSL), monia tuettuja skriptejä ja kieliä (ASP, Django, Java, Perl, PHP, Python, Ruby on Rails), PHPMyAdmin ja MySQL-tietokannat.

Heillä on 4 mahtavaa VPS-suunnitelmaa, jotka vaihtelevat 19,99 dollarista kuukaudessa 59,99 dollariin kuukaudessa. Kun tarkastelet niiden hintoja, voit sanoa, että BlueHost on budjettiystävällinen. Mutta älä sekoitu heidän alhaisista hinnoistaan, BlueHost-suunnitelmilla on paljon tarjottavaa. Heidän halvin VPS-suunnitelma, nimeltään Standard, antaa sinulle 2 ydintä, 2 Gt RAM-muistia, 30 Gt SSD-muistia ja rajoittamattoman kaistanleveyden. Hienoa BlueHostissa on se, että se ylläpitää palvelimia sinulle, joten sinulla on yksi vähemmän huolestuttava asia.

BlueHost-tuki on ihmeellinen. Voit tavoittaa heidät ympäri vuorokauden sähköpostitse, puhelimitse ja chat-keskustelulla sekä laajan tietämyskannan avulla. Heidän sisäinen insinööritiiminsä vastaa kaikkiin kysymyksiisi ammattimaisesti. Myös BlueHostilla on hyvä verkkosivusto, josta löydät hyödyllisiä oppaita ja ohjevideoita.

Kiinnostaako BlueHost? Kokeile sitä, he tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun.

3. HostGator

hostgator luotettava-web-isäntä-kehittäjille

HostGator

HostGator on yksi suurimmista hosting-palveluiden tarjoajista maailmassa. Se isännöi yli 9 miljoonaa verkkotunnusta onnistuneesti. Joten jos et halua pelata ja haluat luotettavan isännän, joka on todistanut maineensa vuosien varrella, valitse HostGator.

Koska HostGator isännöi niin monia verkkotunnuksia, sen oli varmistettava, että heidän palvelimensa ovat turvallisia ja että ne toimivat koko ajan, koska heillä on maine pitääkseen yllä. Ja he tekivät vain sen. Heidän valtavaa datakeskustaan ​​valvotaan ympäri vuorokauden, ja siihen on asennettu uusimmat virranvarmistus- ja palonilmaisinjärjestelmät. Tämä varmistaa, että he pitävät taattua 99,9% käyttöaikaa, ja tarjoavat palvelimen tilan RSS-syötteen, jotta näet itse.

HostGator tukee suosittuja skriptejä ja kieliä, mukaan lukien: ASP, PHP, Python ja Ruby. Ne tarjoavat myös helpon asennuksen Drupalille, Joomlalle, Magnetoon ja WordPressille. Ne tukevat PHPMyAdmin- ja MySQL-tietokantoja, joten kaikki tärkeimmät kielet, alustat ja tietokannat ovat katettu.

HostGator tunnetaan kohtuullisista hinnoistaan, ja VPS-suunnitelmat eivät eroa toisistaan. Heillä on 3 suunnitelmaa, jotka vaihtelevat 29,95 dollarista kuukaudessa 49,95 dollari kuukaudessa. Koska voit päivittää aina myöhemmin, suosittelemme aloittamista heidän halvimmasta suunnitelmastaan, Snappy. Se voi olla halpaa, mutta siinä on lyönti. 29,95 dollaria kuukaudessa saat 2 ydintä, 2 Gt RAM-muistia, 120 Gt SSD-tilaa ja 1,5 TB kaistanleveyttä.

HostGatorilla on hyvä tuki ja erinomainen verkkosivusto. Heidän korkeasti koulutettu joukkue tavoitetaan ympäri vuorokauden, ja se ratkaisee suurimman osan ongelmistasi. Ja jos haluat etsiä vastauksia itse, voit selata heidän vilkkaita foorumeitaan.

Et tule pieleen HostGatorin kanssa, se on jo jonkin aikaa, ja se on ansainnut 9 miljoonan verkkotunnuksen luottamuksen. Jos päätät kokeilla sitä, sinut suojataan 45 päivän rahat takaisin -takuulla.

4. InterServer

interserver-halpa-VPS-hosting-kehittäjille

InterServer

InterServer on ollut toiminnassa vuodesta 1999. Ja he pitivät alusta alkaen kaikkia pääjohtajia. Tämä todistaa InterServerin vahvuuden, koska se pystyy kasvamaan ja pitämään kaikki avainhenkilöt. Ja se kertoo tarinan heidän liiketoiminnan etiikasta. Nämä etiikat näkyvät myös heidän rehellisessä politiikassaan. InterServerillä et näe piilotettuja ehtoja tai pitkiä ja epäreiluja sopimuksia, joissa on poistumismaksuja. Saat vain mitä maksat.

InterServer on räätälöinyt oman tietokeskuksen alusta alkaen. He asettavat kauppasaarron työpöydän tason komponenteille ja käyttävät vain huippuluokan tekniikkaa. Tämän avulla he voivat taata 99,99% käytettävyyden.

InterServer-tukitiimi on yksi alan parhaista. He ovat korkeasti koulutettuja, ja jopa heidän avainhenkilönsä vastaa tarvittaessa puhelimeen. Voit odottaa heidän ratkaisevan ongelmat nopeasti. Ne tarjoavat sinulle myös ilmaisen siirtymän muilta isäntiltä, ​​ja heidän välittömän tarjoamisensa avulla sivustosi on heti käytettävissä.

InterServer tukee kaikkia tärkeimpiä skriptejä ja kieliä (ASP, Django, Java, Perl, PHP, Python, Ruby on rails) ja tarjoaa helpon asennuksen monille palveluille (b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress, SSL). Se tukee PHPMyAdmin- ja MySQL-tietokantoja sekä Cpanel-, Plesk- ja WHM-ohjauspaneeleja.

Heidän verkkosivustonsa VPS-osa on todella ainutlaatuinen. Löydät jopa 32 Windows / Linux VPS-suunnitelmaa, jotka vaihtelevat vain 6 dollaria kuukaudessa – 96 dollaria kuukaudessa. Tämä tarkoittaa, että voit löytää VPS-suunnitelman, joka vastaa minkä tahansa verkkosivuston tarpeita ja sopii kaikkiin budjetteihin. Suunnitelmat eroavat toisistaan; ytimien lukumäärä, RAM-muistin ja SSD-tilan määrä, kuukausittaisten tiedonsiirtojen enimmäismäärä.

Jos etsit lajiketta ja haluat mukautetun VPS-suunnitelman, InterServer on sinua varten. Kokeile jotakin heidän suunnitelmistaan ​​itse, he tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun.

5. GreenGeeks

greengeeks-laatu-hosting-web-kehittäjille

GreenGeeks

Jos sivustollasi on jotain tekemistä ympäristön tai ekologian kanssa, sinun on isännöitävä sitä GreenGeeksissä! Tämä palveluntarjoaja tarjoaa takaisin verkkoon kolme kertaa niin paljon virtaa kuin he käyttävät. Ja he laittavat sen takaisin ostamalla tuulivoimapisteitä! Joten he ovat todella vihreitä.

Mutta GreenGeeks ei välitä vain planeettamme; he välittävät myös asiakkaistaan. Niiden palvelimet ylläpitävät käyttöaikaa 99,9%, rahojen takaisinmaksu taattu. He välittävät myös turvallisuudesta. GreenGeeks tarjoaa kaikki modernit työkalut verkkosivustosi säilyttämiseksi. Näitä ovat raa’an voiman havaitseminen, Spam Assassin, SSL-suojattu palvelin, reaaliaikainen turvatarkistus ja salasanasuojaus. GreenGeeks tekee myös öisin varmuuskopioita, joten tietosi ovat erittäin turvallisia.

GreenGeeks tukee Django-, Perl-, PHP-, Python- ja Ruby on Rails-kieliä. Heillä on myös nopea asennus b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress ja SSL. Tämä säästää paljon aikaa. PHPMyAdmin ja MySQL ovat tietokannat, joita ne tukevat.

GreenGeeksillä on 4 erilaista VPS-suunnitelmaa, jotka vaihtelevat 39,95 dollarista 159,95 dollariin kuukaudessa. Ne ovat kaikki nelinytimisiä, mutta jäljellä olevat eritelmät ovat erilaisia. Suosittelemme 59,95 dollaria pakettia. Neljän ytimen lisäksi se sisältää 2 Gt RAM-muistia, 50 Gt SSD-tallennustilaa ja 1500 Gt kaistanleveyttä.

GreenGeeksillä on premium-tukitiimi. Ne ovat saatavilla ympäri vuorokauden, ja voit tavoittaa heidät puhelimitse, live-chatissa tai tietokannasta. Lisäksi, jos sivustosi isännöi jo toisella palvelimella, he tarjoavat sen siirtämisen ilmaiseksi. Ja sinun ei tarvitse huolehtia palvelimen ylläpidosta, koska he tekevät sen puolestasi. Mainitsimme jo öisin varmuuskopiot.

Ympäristöystävällisellä politiikallaan GreenGeeks on jotain erityistä. Tietokeskukset kuluttavat valtavia määriä energiaa, ja GreenGeeks tekee parhaansa vähentääkseen sitä. Sinun tulisi olla myös ympäristötietoinen, ja kutsumme sinut kokeilemaan GreenGeeks-palvelua, et tule pettymään. Olet myös riskitön, koska he tarjoavat 30 päivän rahojen palautustakuun.

johtopäätös

Web-hosting-teollisuudella on paljon tarjottavaa. Tässä artikkelissa olemme osoittaneet sinulle parhaiksi pitämämme VPS-suunnitelmat ja isännöintipalveluntarjoajat. Voit mennä isoksi ja valita HostGator, voit siirtyä vihreäksi ja valita GreenGeeks. Jos suositukset ovat sinulle tärkeitä, mene BlueHostiin. Jos monimuotoisuus ja räätälöinti on sinun asia, valitse InterServer, ja jos tarvitset pitkiä rahojen palautustakuita, siirry InMotioniin.

Mutta voit olla varma, että minkä tahansa näistä valinta on paras valinta. Ne ovat kaikki luotettavia ja niillä on suuri käytettävyys. Ne ovat turvallisia ja tarjoavat useita suojaustasoja. Ne kaikki tarjoavat huippunopeutta ja 100%: n käyttäjän tyytyväisyys taattu. Yksi asia on varma, että kaikkien suhteen laatu on kaiken muun yläpuolella.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map