5 parasta omistettu palvelin isäntä Australia


Suuren tai merkittävää liikennettä tervetulleen verkkosivuston järjestelmänvalvojana tarvitset luotettavan ja nopean isännöintihallinnan. Iässä, jolloin suurin osa ihmisistä on vuorovaikutuksessa paljon online-alustoilla, tarvitset sivuston, joka ei laskeudu tärkeinä hetkinä. Vaikka jaettu isäntä on kohtuuhintainen useimmille verkkosivustojen omistajille, omistettu isännöinti tarjoaa eniten hallintaa ja joustavuutta. Verkkosivustollasi on oma palvelin erityisellä hosting-alustalla yhdistettynä RAM-, tallennus- ja kaistanleveysvarauksiin. Australian johtavia omistettujen palvelimien isännöintipalvelujen tarjoajia ovat:

1. WP-hosting

wphosting-parhaiten oma-palvelin-Australiassa

WP-hosting

WP-hosting käyttää tehokkaita palvelimia tuottamaan laadukkaita palveluita verkonvalvojille. Sillä on kolme pakettia, joissa on Dedicated Basic alkaen 89 dollaria / kuukausi. Suunnitelmaan kuuluu 2 CPU-ydintä, 2 Gt muistia, 40 Gt SDD-tallennustila ja rajoittamaton tiedonsiirto. Dedicated Advanced -suunnitelma alkaa 149 dollaria kuukaudessa 4 prosessorin ytimellä, 4 Gt muistilla ja 80 Gt SSD -tallennuksella.

Dedicated Extreme -paketti alkaa hinnasta 299 dollaria kuukaudessa 8 prosessorin ytimellä, 8 Gt muistilla ja 160 Gt SSD -tallennuksella. Kaikki paketit tarjoavat pääsyn Australian datakeskukseen, josta löydät tietoja mahdollisista verkon latenssi- ja suvereenisuuskysymyksistä..

WP Hosting -palvelussa on erityisiä WordPress-hosting-suunnitelmia. Startup-paketti on täydellinen aloittelijoille, kun saat 5 Gt: n SSD-muistia 19 dollarilla / kk. Liiketoimintasuunnitelma tarjoaa 10 Gt: n SSD-tallennustilaa hintaan 29 dollaria / kk, kun taas yritysluokka tarjoaa 20 Gt: n SSD-muistitilaa 49 dollaria / kuukausi. WP Hosting -yrityksen kehittäjät ja insinöörit ovat tutkineet laajasti WordPress-järjestelmiä, jotta huolenaiheesi osoitetaan tyytyväisyydellesi. Voit käyttää näitä asiantuntijoita live-chatin, puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Tämä joukkue on 100% australialainen, ja jokainen kehittäjä, jonka kanssa puhut, on paikallinen, koska aina on vaara, että käännöksessä eksyttää jotain, kun hän on vuorovaikutuksessa vieraan henkilön kanssa. WordPress-paketit sisältävät DDOS-suojauksen aina päällä, ja säännölliset virustarkistukset pitävät sivustosi uhkana. WP Hosting siirtää lisäksi jo käynnissä olevan WordPress-sivustosi hosting-palveluunsa ilman seisokkeja.

2. Unelma IT-isäntä

dreamit erikoislaitteita-server-Australiassa

Unelmoi siitä

DreamIT Host aloitti toimintansa vuonna 2014 tavoitteenaan olla Web-isäntä, joka tunnetaan poikkeuksellisesta arvostaan, korkeasta suorituskyvystään ja poikkeuksellisesta palvelustaan. Yhtiöllä on kolme edullista vaihtoehtoa. Essentials-suunnitelma alkaa 4,95 AUD / kk, josta saat 5 Gt tallennustilaa, 2 Gt muistia ja 100 enimmäistuntia tunnissa. Economy-verkkopalvelu alkaa 9,95 AUD / kuukausi 15 Gt: n tallennustilalla, 4 Gt: n muistilla ja korkeintaan 150 tunnin tunti sähköpostitse. Liiketoimintasuunnitelma alkaa 19,95 AUD / kuukausi, 50 Gt: n tallennustilalla, 6 Gt: n muistilla ja 300 enimmäistunnilla tunnissa.

Kaikissa suunnitelmissa on rajoittamaton sähköpostitili ja kaistanleveys sekä kymmenen lisäosa-verkkotunnusta. Omistettujen palvelimien virranlähteinä ovat cPanel, CloudLinux ja LiteSpeed.LiteSpeed ​​on uskomattoman nopea, minkä vuoksi alustan verkkosivustot latautuvat erittäin nopeasti. Uudet DreamIT-verkkopalvelimet toimitetaan NVMe: n kanssa, joka on 12 kertaa nopeampi kuin SSD-palvelin.

On yli 400 sovellusta, joka on suunniteltu toimimaan hyvin DreamIT: n kanssa, kuten WordPress, Magento ja Drupal. Luotettavan verkkosivuston ylläpitäminen on välttämätöntä, jotta et menetä potentiaalisia ostajia tai kävijöitä. Verkon 99,95% käyttöaikatakuu varmistaa, että verkkosivustosi on aina ajan tasalla.

Palvelimia on edelleen optimoitu toimimaan hyvin runsaasti liikennettä käyttävien verkkosivustojen kanssa, mikä on erityisen ihanteellinen sähköisen kaupan alustoille. Tukitiimin kotipaikka on Melbourne, ja he vastaavat nopeasti ja avustavat kyselyihin. Palvelinlaitteisto sijaitsee ja ylläpidetään Australiassa, mikä tarkoittaa, että Aussie-verkkosivustojen suorituskyky on korkein.

3. Virtaviivaista palvelimia

Streamline-palvelimet-omistettu Australian

Suorita palvelimet

Streamline-palvelimet käynnistettiin vuonna 2007 visiona tarjota innovatiivisia palveluita web-hosting-teollisuudelle. Yrityksen tuotteisiin kuuluvat pelit, ääni, omistetut, VPS-palvelimet, tytäryhtiömarkkinointi ja web-hosting. Omistetut palvelimet ovat saatavana web-omistajille Australiassa, Singaporessa ja Uudessa-Seelannissa.

Asiakkaita palvelee lukuisia tietokeskuksia Perthissä, Melbournessa ja Sydneyssä. Heidän palvelimet saavat Intel-virran ja hinnat vaihtelevat. Esimerkiksi Sydneyn perussuunnitelma alkaa 80 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa 8 Gt RAM-muistia, 250 Gt SSD ja 3000 Gt. Verkko on DDOS-suojattu, mikä tarkoittaa, että kaikki verkkosivustollesi tarkoitetut paketit tarkistetaan reaaliajassa uhkien varalta.

Asiantunteva henkilökunta on käytettävissä ympäri vuorokauden. Streamline Services tarjoaa lisäksi automaattisen käyttöönoton, jossa palvelimesi otetaan käyttöön automaattisesti seuraavien 15 minuutin kuluessa maksun suorittamisesta. Palvelimilla on käyttäjäystävälliset rajapinnat, jotka mahdollistavat asiakkaiden täyden hallinnan. Pystyt arvioimaan tietosi käytön ja automatisoimaan käyttöjärjestelmien asennukset.

4. Digitaalinen Tyynenmeren alue

digitalpacific erikoislaitteita-server-Australiassa

Digitaalinen Tyynenmeren alue

Digital Pacific aloitti toimintansa vuonna 2000 hiilineutraalina verkkoisäntänä Australiassa. Yhtiö keskittyy Sydneyssä sijaitsevasta toimipisteestään asiakastyytyväisyyteen ja laadukkaisiin palveluihin. Heidän arvonsa sisältävät tyydyttävien ja pitkäaikaisten suhteiden luomisen asiakkaiden kanssa, intuitiivisten hosting-tuotteiden tarjoamisen arvohintaan ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisen.

Yrityksen 15 vuoden kokemus tekee siitä poikkeuksellisen tuntevan Australian web-markkinoinnin markkinoilla. Siinä on tyhjävarmuuskopiojärjestelmä, joka tallentaa sähköpostitiedostot, verkkosivustosi ja tietokannan kolme kertaa päivässä. Yritys käyttää Dell-laitteistoa ja sen peilatut asemat lisäävät palvelinten luotettavuutta.

Yritys tarjoaa jaettua, omistautunutta ja VPS-hosting-palvelua. Omistetut suunnitelmat alkavat 99 dollarista, ja sinulla on nopea asennus ja tuki sekä uusin Dell-laitteisto. Digital Pacificin pääpalvelinkeskus on Sydneyssä. Digital Pacific on kaikin tavoin tavallinen Web-isäntä ja se tarjoaa tarpeeksi resursseja pienelle sivustolle.

WordPress-omistetun isännöinnin puute on haitta monille verkko-omistajille, jotka ylläpitävät verkkosivustojaan alustalla. Niiden seisonta- ja käyttöajat ovat myös melko vakioita, eivätkä ne olisi ihanteellisia sivustoille, joilla on paljon liikennettä. Jos olet kuitenkin ympäristöystävällinen, ymmärrät kuinka puhdas ja vihreä verkko on.

5. SiteGround

Siteground-oma-palvelin-Australiassa

SiteGround

SiteGroundilla ei ole palvelimia Australiassa, mutta Singaporessa on datakeskuksia, jotka tarjoavat vahvan suorituskyvyn, käytettävyyden ja yhteyden. Yrityksen käyttöaika 99,99% on houkutellut tasaiseen verkkovastaavien virtaan. Se on niin varma tästä takuusta, että se lupaa korvauksen, jos heidän palvelimensa eivät täytä tätä käyttöaikaa.

Lähtösuunnitelma alkaa 269 dollaria / kuukausi 4 prosessorin ytimellä, 8 suorittimen säikeellä, 16 Gt RAM-muistilla ja 480 Gt: n SSD: llä. Power-paketti alkaa hinnasta 349 dollaria / kk päivitetyllä 32 Gt: n RAM-muistilla ja 960 Gt: n SSD: llä. Super Power -verkon isäntä on hintaan 729 dollaria / kk. Siinä on 12 suorittimen ydintä ja 64 Gt RAM-muistia.

SiteGround on optimoitu WordPressiä varten, ja asiantuntijatukitiimi auttaa sinua huolenaiheissa. Web-omistajat ymmärtävät myös, kuinka helppo on integroida WooCommerce. Yritys takaa nolla pitoajan sekä live-chatissa että puhelinvuorovaikutuksessa. Niiden hallintapaneeli on riittävän yksinkertainen, jotta jopa aloittelija voi navigoida ja käyttää.

Kuinka valita oma palvelin?

Jos etsit erinomaista omistautunutta verkkoisäntää, sinun on arvioitava useita tärkeitä näkökohtia, mukaan lukien:

Suorituskykyvaatimukset

Kuinka monta palvelinta palvelisi tarpeitasi riittävästi? Kuinka monta kävijää odotat? Voit yleensä valita ytimien ja prosessorien määrän palvelimessa. Numero riippuu käyttämistäsi sovelluksista. Toinen huomio on ytimen suorituskyky, joka on määritelty kellonopeudella (MHz). Ohjelmiston myyjä tai sovellusta hallinnoiva tiimi sopii paremmin ideaalisen prosessorin tai ytimien määrän ehdottamiseen.

Mitä enemmän ytimiä CPU: lla on ja mitä nopeammin se on, sitä enemmän RAM-vaihtoehtoja on järjestelmänvalvojan käytettävissä. Jos et ole varma RAM-muistisi vaatimuksista, valitse paketti, joka sallii lisää RAM-muistia.

Kiintolevyjen suhteen paras veto on RAID-kokoonpano, joka suojaa sivustoasi yhden kiintolevyn haavoittuvuuksilta. Järjestelmäsi toimii edelleen, kunnes asennat kiintolevyn vaihdon, vaikka sen suorituskyky heikentyisi. Suurella palvelimella on enemmän kiintolevyvaihtoehtoja. SATA-asemat tarjoavat suuren äänenvoimakkuuden, mutta suorituskyky on melko heikko. SAS toimii paremmin kuin SATA, mutta on kalliimpaa ja sen kapasiteetti on pienempi. SAS on korvattu SSD: llä, joka toimii 50–100 kertaa paremmin kuin SATA.

Sovelluksen skaalautuvuus

Sinun on pohdittava, kuinka hyvin sovelluksesi skaalautuu. Jotkin sovellukset ovat osoittautuneet vaikeaksi skaalata lukuisiin laitteisiin. Tietokannan toiminnan varmistaminen useilla palvelimilla on haastavaa, koska se on synkronoitava palvelimien yli. Se osoittautuu jopa helpommaksi siirtyä palvelimeen, jolla on enemmän RAM-muistia, tallennus- ja käsittelykapasiteettia.

Seisokkien vaikutus

Sinun tulisi arvioida palvelimen seisokkien liiketoiminnan vaikutukset. Et voi jakaa allokoituja resursseja omistettuun hosting-suunnitelmaan, mutta useimmiten kuin yhdessä palvelimessa on yksi virhevika. Jos käytät verkkokauppaalustaa, kaikki seisokit voivat osoittautua kalliiksi, koska asiakkaasi voivat hylätä sivustosi tai kehittää negatiivisen kuvan yrityksestäsi.

Verkon laatu

Useimmat palveluntarjoajat antavat sinulle valinnan valita palvelimesi sijainti. Mitä lähempänä datakeskusta on, sitä nopeampi datan toimitus. Laitteiden ja ohjelmistojen laatu määrää myös latausnopeudet.

Kun tarvitset erillisen palvelimen?

Omistetun palvelimen edut ovat selvästi suuremmat kuin jaetun web-hosting-palvelun edut. Saatat kysyä, voisitko hyötyä omistettujen palvelimien isännöinnistä mahdollisimman paljon. Alla on johtava pääpiirteet:

 • Yrityksesi koko: Dedicated hosting toimii parhaiten keskisuurille ja suurille yrityksille. Tietoja tallennetaan ja siirretään enemmän kuin pienessä yrityksessä. Jos yrityksesi on edennyt pisteeseen, jossa saat kuuden numeron numerot, saattaa olla aika päivittää oma suunnitelma. Korkea liikenne voi laukaista palvelukatkoksia, jotka voivat olla tuhoisia tuotemerkillesi.
 • Sivun latausajat: Sinulla on noin 2 sekuntia tehdäksesi vaikutelman. Monet alustat vaativat käyttäjien huomion kiinnittämistä Internetiin, mikä on tehnyt kävijöistä kärsimättömiä ja tottuneet suuriin nopeuksiin. Jos huomaat, että sivustosi latautuu hitaasti tai viiveitä esiintyy usein, on aika harkita erillistä palvelinta. Hakukoneet myös sijoittavat nopeat sivustot suotuisasti.
 • Tietojen herkkyys: Jaetussa isännöinnissä useat sivustot jakavat palvelimen. Jos toisella verkkosivustolla on tietoturvarikkomus, on mahdollista, että uhka löytää tien käyttöjärjestelmällesi. Sivustosi tietokanta vaarantuu myöhemmin. Tämä riski on erityisen näkyvä verkkokaupoissa, joissa tiedot ovat arkaluontoisia, mukaan lukien luottokorttitiedot ja osoitteet. Tällaiset myymälät tarvitsevat päivitetyt turvaominaisuudet, jotka toimitetaan omistetun isännöinnin yhteydessä.
 • Kun olet kokenut: Sivuston menestys isännöintisuunnitelmassa riippuu täysin järjestelmänvalvojan ponnisteluista. Hallitsematon palvelin riippuu ylläpidosta web-omistajalta, ja sinun on tiedettävä enemmän palvelinjärjestelmistä kuin aloittelijasta. On kuitenkin hallittu vaihtoehto, jossa isäntäpäällikön tarjoama tiimi auttaa asennuksessa.

Dedikoidun palvelimen käytön edut

Omistettu palvelin on koko kone vain verkkosivustollesi. Tämän järjestelyn edut ovat:

Ohjaus ja mukauttaminen

Omistetulla palvelimella voit lisätä haluamiasi sovelluksia. Voit siis optimoida sivustosi toimimaan tavalla, joka toimii parhaiten kapealla. Laitteistovaatimuksista käyttöjärjestelmään ja korvaukseen saakka sinulla on täysi hallinta verkkosivustollasi. Voit päivittää tai sulkea sivustosi milloin tahansa huolehtimatta muista käyttäjistä.

Tiukempi turvallisuus

Jaettu hosting tekee sivustostasi alttiita muiden käyttäjien kyseenalaisille toimille. Tätä riskiä ei ole olemassa erillisessä isännöinnissä, koska sinulla on palvelin itsellesi. Voit asentaa useita suojaustasoja, jotka suojaavat sisältöäsi. Dedikoiduissa isännöintisuunnitelmissa on myös päivitetty tietoturvaominaisuudet jaettuun isännöintiin.

Luotettava suorituskyky

Dedicated hosting on ihanteellinen verkonvalvojille, jotka haluavat vakaan ja luotettavan suorituskyvyn. Tämän suunnitelman avulla sinulla on resursseja vain palvelimellesi. Niin kauan kuin pysyt näissä rajoissa, sivustosi toimii tehokkaasti. Voit käyttää myös ylimääräistä lisäystä-
lisäosat kuten lisäosat suorituskyvyn parantamiseksi.

johtopäätös

Verkossa on miljardeja kävijöitä, jotka kiinnittävät erityistä huomiota sisällön laatuun, latausnopeuksiin ja eri alustojen toimivuuteen. Siksi on elintärkeää, että verkkosivustot tarjoavat huippuluokan käyttökokemuksen. Dedicated hosting tarjoaa joukon etuja web-omistajille, mukaan lukien korkea suorituskyky, parempi tietoturva, hallinta, joustavuus ja avoimuus. Australialaiset verkkosivustot voivat valita palveluntarjoajien välillä, joilla on datakeskuksia kaupungeissa, kuten Melbourne, Sydney ja Perth.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map