5 parasta hosting-liikennettä ylläpitäville verkkosivustoille

Paras-web-hosting-vilkasliikenteisiä-sivustot-2019


Jos sinulla on verkkosivusto, joka tuottaa paljon liikennettä, sinun on varmistettava, että sinulla on luotettava web-isäntä, jos haluat mielenrauhan jatkuvasti. Web-isäntäsi on kyettävä ylläpitämään runsaasti liikennettäsi ja sinun on varmistettava, että et koe seisokkeja. Suurella liikenteellä se voi maksaa sinulle paljon.

Siksi sinun ei pitäisi edes harkita jaetun isännöinnin käyttöä, jos liikenne on paljon. Ainoa valinta tulisi olla, siirrytkö VPS-suunnitelman vai omistetun palvelimen kanssa. Tässä artikkelissa käsittelen parhaita hosting-yrityksiä, joilla on hienot VPS-suunnitelmat suuren liikenteen verkkosivustoille. Ennen kuin menemme sinne, haluaisin kuitenkin keskustella yksityiskohtaisesti VPS-suunnitelmista, jotta ymmärrät miksi tarvitset VPS-hosting-palvelua.

Mikä on VPS (Virtual Private Server)?

Virtuaali yksityinen palvelin on tyyppi isännöintiä, joka on käytännössä jotain omistettujen palvelimien ja jaettujen palvelimien välillä. Se on hiukan uusi isännöintityyppi, mutta se on tulossa yhä suositummaksi, koska sillä on monia etuja ja se pystyy kattamaan joidenkin muiden isännöintityyppien parhaat ominaisuudet..

VPS: n suurin etu on se, että sinulla on yksityisyyttä kuten erillisessä palvelimessa, mikä tarkoittaa, että verkkosivustosi on ainoa palvelimella, koska et jaa käyttöjärjestelmääsi kenellekään. Tämä tarkoittaa, että sinulla on myös oma käyttöjärjestelmä, levytila ​​ja kaistanleveys, mikä on todennäköisesti tärkein asia sinulle, jos sinulla on runsaasti liikennettä käyttävä verkkosivusto.

Toinen hieno asia VPS-isännöinnissä ovat mukautusvaihtoehdot. Koska sinulla on oma käyttöjärjestelmä, sinulla on myös omat esiintymät kaikista palvelimen sovelluksista, kuten Apache, MySQL ja PHP, mutta voit myös mukauttaa mitä tahansa näistä palveluista tarpeitasi varten.

VPS-isännöinnin avulla sinulla on omat määrät RAM-muistia, jota voit käyttää milloin tahansa. Koska et jaa palvelinta muiden verkkosivustojen kanssa, olet ainoa, joka voi käyttää koko RAM-muistia. VPS-isännöinti on paljon halvempaa kuin omistettu isäntä, mutta sillä on silti monia samoja etuja. Se voi tukea suurta liikennettä ja se on turvallinen valinta, jos haluat luotettavan hosting-suunnitelman. VPS-isännöinnissä voi kuitenkin olla edelleen ongelmia. Siksi on erittäin tärkeää tehdä älykäs päätös, kun valitset isäntäsi ja teet kunnollisen tutkimuksen hosting-yrityksestä. Autan sinua tekemään tämän seuraavassa kappaleessa, jossa puhun tärkeistä asioista, jotka sinun on otettava huomioon valittaessa verkkoisäntää.

Kuinka valita isännöinti korkean liikenteen verkkosivustoille?

Nyt tiedät, että haluat VPS-isännöinnin, mutta sinun on silti päätettävä, mikä isäntä on sinulle paras. Web-hosting-maailmassa on paljon kilpailua, mikä tarkoittaa, että sinulla on paljon valintoja. Vaikka tämä on hyvä asia, se voi myös olla painajainen. Tiedän, että minulla oli paljon ongelmia, kun jouduin valitsemaan sen takia, ja asianmukaisen tutkimuksen tekeminen vei paljon aikaa. Siksi keskustelen kanssasi myös joistakin suosikkiverkkosivustostani, kun kerron sinulle, mihin on tärkeää kiinnittää huomiota, kun valitset verkkoisäntä.

kaistanleveys

Tämä on ensimmäinen asia, jota sinun on tarkasteltava, jos sinulla on verkkosivusto, jolla on paljon liikennettä, koska kaistanleveys on mitta, joka kertoo kuinka monta tavua tarjoat tietyn ajanjakson aikana. Matalan liikenteen verkkosivustoilla kaistanleveys voi olla pieni, mutta koska sinulla on paljon liikennettä käyttävä verkkosivusto, kaistanleveysvaatimusten on oltava korkeammat.

asiakkaiden arvostelut

Tee tutkimusta haluamastasi verkkopalvelusta ja tarkista heidän käyttäjäarvostelut, koska se on tärkeä indikaattori heidän tarjoamastaan ​​palvelusta. Sinun on kuitenkin oltava tietoinen siitä, että monet yritykset palkkaavat ihmisiä antamaan heille positiivista palautetta ja arvosteluita, joten sinun on ainakin luettava useampi kuin muutama heistä, jos haluat saada oikean kuvan.

Luotettavuus

Koska sinulla on verkkosivusto, jolla on paljon liikennettä, sinun on varmistettava, että Web-isäntäsi on luotettava ja että sillä on suuri käytettävyys. Sinun on tiedettävä, että mitään alle 99 prosenttia käyttöajasta ei ole harkinnan arvoinen. Kaikki seisokit, jotka koet, maksavat sinulle paljon, etenkin koska tuot paljon liikennettä.

Asiakastuki

Haluat verkkopalvelun, jolla on hyvä asiakastuki, varsinkin kun sinulla on runsaasti liikennettä tekevä verkkosivusto ja kaikki mikä menee pieleen, on ratkaistava mahdollisimman nopeasti. Siksi tarvitset ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea ja haluat erilaisia ​​vaihtoehtoja, joten etsi isäntiä, jotka tarjoavat puhelintukea, sähköpostitukia ja live-chatia verkossa.

Hinnat ja palautukset

Tietysti on aina fiksu etsiä halvempaa vaihtoehtoa, jos löydät vaihtoehdon, jossa on kaikki tarvitsemasi asiat. Ole kuitenkin varovainen, kun tarkastelet hintaa. Et halua valita epäluotettavaa verkkoisäntää vain siksi, että sillä on halvempia vaihtoehtoja VPS-suunnitelmien suhteen. Toinen etsittävä asia on palautuskäytäntö. Varmista, että Web-isäntä antaa hyvityksen, jos et ole tyytyväinen mihinkään ja haluat muuttaa Web-isäntäsi.

Parhaat vaihtoehdot suuren liikenteen verkkosivustojen isännöintiin

Olen nyt käsitellyt kaikki asiat, jotka sinun on tiedettävä, kun teet päätöksen. Liian monien vaihtoehtojen saatavuus on kuitenkin edelleen ongelma. Kilpailu web-hosting-palveluissa on valtavaa, ja se vie paljon aikaa tutkimuksen tekemiseen niin monelle yritykselle. Siksi olen valinnut 5 verkkoisäntäyritystä, jotka soveltuvat suuren liikenteen verkkosivustojen ylläpitoon. Seuraavaksi jaan kokemukseni kanssasi.

1. HostGator

Käy sivustolla »

hostgator-paras-hosting-vilkasliikenteisiä-sivustotHostGator on saavuttanut paljon pitoa ja mainetta vain muutamassa vuodessa ja on nyt yksi maailman suosituimmista verkkoisäntäkoneista. Itse asiassa he isännöivät yli 5 000 000 verkkotunnusta! He ovat saavuttaneet tällaisen menestyksen edullisten hintojen ja erinomaisen isäntäpalvelun ansiosta.

VPS-hosting

HostGatorilla on kolme VPS-suunnitelmaa, jotka voit saada:

 • Snappy 2000 – 2 Gt RAM-muistia, 12 Gt levytilaa, 1,5 TB kuukausittaisia ​​tiedonsiirtoja. Hinta alkaa 79,95 dollaria / kk, mutta voit saada sen 19,95 dollaria / kk, jos sitoudut kolmeksi vuodeksi.
 • Snappy 4000 – 4 Gt RAM-muistia, 165 Gt tallennustilaa ja 2 TB kuukausittaisia ​​tiedonsiirtoja alkaen 119,95 dollaria / kuukausi. Jos allekirjoitat kolmen vuoden suunnitelman, saat sen 29,95 dollaria kuukaudessa.
 • Snappy 8000 – 8 Gt RAM-muistia, 240 Gt levytilaa ja 3 TB kuukausittaisia ​​tiedonsiirtoja hintaan 149,95 dollaria / kuukausi. Jos menet kolmen vuoden sopimuksen, voit saada sen hintaan 39,95 dollaria / kuukausi.

Asiakaspalvelu

HostGatorilla on todella upea asiakaspalvelu ja he ovat jo saaneet muutaman palkinnon korkeasta tuesta, jota he tarjoavat asiakkailleen. Voit saada apua live-chatin ja puhelimen kautta milloin tahansa vuorokauden aikana, lomat mukaan lukien. Heillä ei ole premium-tukea korkeasti makseville asiakkaille, mutta kun otat huomioon heidän säännöllisen asiakaspalvelunsa erinomaisuuden, tämä ei todellakaan ole ongelma.

Luotettavuus

HostGator takaa käytettävyyden 99,9%, mikä on erittäin tärkeää sinulle, jos verkkosivustosi liikenne on paljon. Heillä on ylimmän tason datakeskukset, joita tukee korkein palvelinlaitteisto. HostGatorissa on myös fantastinen valvontajärjestelmä. Se on myös tärkeää, koska se antaa heidän skannata palvelimiaan ja saada tilapäivityksen milloin tahansa, mikä luo automaattisesti laukaisevan varoitusjärjestelmän, joka lähettää varoitukset teknikkoilleen, jos palvelimessa on ongelmia.

2. BlueHost

Käy sivustolla »

bluehost-halpa-hosting-vilkasliikenteisiä-sivustotTämä on web-isäntä, joka on todennäköisesti arvostetuin heistä kaikista, vaikka se on kova kilpailu. Se on yritys, joka on yksi WordPress.orgin suosituimmista vaihtoehdoista, ja heillä on viisi erilaista hosting-suunnitelmaa, joista voit valita omien tarpeidesi mukaan. Puhumme heidän tarjoamistaan ​​VPS-hosting-suunnitelmista korkean liikenteen verkkosivustollesi.

VPS-hosting

Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on se, että BlueHostilla ei ole VPS-suunnitelmia Windowsille, vain Linuxille, mikä on todella pettymys. Jos kuitenkin käytät Linuxia, sinulla on 4 vaihtoehtoa valita – Standardi, Enhanced, Premium ja Ultimate. Hinnat vaihtelevat 14,99 dollarista 59,99 dollariin ensimmäisestä kuukaudesta, mutta sitten hinnat nousevat välillä 29,99 dollarista 119,99 dollariin sen jälkeen. Nämä ovat melko tavallisia hintoja, ja heille saat 2 CPU-ydintä kahdelle ensimmäiselle suunnitelmalle ja 3 ja 4 kalliimmalle kahdelle. Saatava tallennustila on suunnitelmasta riippuen 30–120 Gt. RAM-muisti vaihtelee 2–8 Gt ja kaistanleveys on rajoittamaton kaikille isännöintisuunnitelmille. Vakio-suunnitelma antaa sinulle yhden IP-osoitteen, kun taas muut suunnitelmat antavat sinulle kaksi IP-osoitetta.

Asiakaspalvelu

Minulla on ollut hieno kokemus BlueHostin tarjoamasta asiakaspalvelusta, vaikka siellä on joitain sekalaisia ​​arvosteluja. Tarkoitan, että on olemassa sekä positiivisia että kielteisiä arvosteluja, joten luulen, että kaikki johtuu yksittäisistä tapauksista. Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että BlueHost tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea puhelimissaan, live-chatissa ja sähköpostissa.

turvallisuus

Yksi suurimmista BlueHost-eduista on heidän tietoturvansa. Saat kolme kerrosta roskapostin estämistä, mutta se ei ole ainoa asia. Tämä verkkoisäntä tarjoaa myös loistavan suojauksen postilaatikoillesi ja antaa sinulle mahdollisuuden estää pääsy sivustoosi ja mustalle listalle tiettyjä IP-osoitteita.

3. InMotion-hosting

Käy sivustolla »

Logitech-liiketoiminta-hosting-high-traffic-sivustojaInMotion on todella yksi web-hosting-maailman jättiläisistä. He ovat olleet olemassa vuodesta 2001 ja tämä kokemus merkitsee paljon, koska he tietävät kuinka käsitellä yhteisiä asioita nopeimmin.

VPS-hosting

InMotion tarjoaa kolmen tyyppisiä VPS-suunnitelmia – VPS-1000s, VPS-2000s ja VPS-3000s. VPS-1000s maksaa 29,99 dollaria kuukaudessa, siinä on 4 Gt RAM-muistia, 60 Gt tallennustilaa, 2 TB kaistanleveys ja kaksi IP-osoitetta. VPS-2000: n hinta on 49,99 dollaria kuukaudessa, antaa sinulle 6 Gt RAM-muistia, 130 Gt tallennustilaa, 3 TB kaistanleveyttä ja kaksi IP-osoitetta. VPS-3000s: n hinta on 74,99 dollaria kuukaudessa, antaa sinulle 8 Gt RAM-muistia, 200 Gt tallennustilaa, 4 TB ja kolme IP-osoitetta.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on yksi tämän web-hosting-yrityksen vahvimmista puvuista. Ne tarjoavat jatkuvaa, ympäri palvelua. Voit ottaa heihin yhteyttä puhelimitse, live-chatissa ja sähköpostitse. Heillä on erittäin ystävällinen henkilökunta, joka on sitoutunut auttamaan sinua löytämään parhaan tavan käsitellä mahdollisia kysymyksiä.

Itse asiassa he todennäköisesti pystyvät ratkaisemaan monimutkaisimmatkin ongelmat, koska heillä on myös pitkälle kehitetty tuki. Toinen hieno asia InMotionissa on heidän laaja yhteisö, joka on myös aina valmis auttamaan sinua milloin tahansa. Siellä on foorumi, josta löydät vastauksesi, samoin kuin monia oppaita ja verkkokursseja, jotka kaikki ovat saatavissa heidän virallisilta verkkosivuilta.

Luotettavuus

InMotion käyttää 99,9% käyttöaikaa ja olen testannut tämän henkilökohtaisesti viimeisen vuoden aikana suuren liikenteen verkkosivustollani. Kuten jo mainitsin, tämä on erittäin tärkeää, koska kaikki seisokit voivat aiheuttaa vakavia vahinkoja verkkosivustosi maineelle ja tuloille. InMotion tarjoaa myös murskattavan muistin ja erillisen muistin, mikä on hieno ominaisuus, joka erottaa ne useimmista muista verkkoisäntäkoneista.

4. InterServer

Käy sivustolla »

interserver-edullinen-vilkasliikenteisiä-sivusto-isäntäInterServer on toiminut web-hosting-liiketoiminnassa vuodesta 1999 lähtien ja on yksi nopeimmin kasvavista web-palvelimista, joilla on kaksi tietokeskusta, joista ne tarjoavat erinomaisen palvelun. Heillä on myös hyvä asiakastyytyväisyysaste ja hyvämaineinen liiketoimintaetiikka.

VPS-hosting

InterServerillä on hämmästyttävä järjestelmä, joka määrittää ihanteellisen VPN-suunnitelman jokaiselle asiakkaalle. He tarjoavat räätälöityjä VPS-suunnitelmia, jotka asiakkaat voivat valita itse. Tämän avulla saat kaiken mitä tarvitset monista vaihtoehdoista. Minulla on hieno kokemus InterServeristä ja rakastan sellaista skaalautuvuutta, jota he tarjoavat asiakkailleen. VPS-suunnitelmia on kahta tyyppiä – Linux-pohjainen, joka maksaa 6 dollaria / kk ja Windows-pohjainen, hintaan 10 dollari / kuukausi. Tietenkin nämä ovat hinnat perustasoille, jotka antavat sinulle 25 Gt tilaa, 1024 Mt muistia ja 1 Tt tiedonsiirtoa. Nyt asiat ovat mielenkiintoisia. Voit lisätä toisen tai enemmän (jopa 16) viipaletta VPS-isännöintisuunnitelmaan ja jokainen lisäämäsi viipale antaa sinulle uuden sarjan aiemmin mainittuja ominaisuuksia. Jokainen viipale nostaa myös maksamaasi hintaa 6 dollarilla Linuxista tai 10 dollarilla Windowsista.

Voit myös valita, maksatko VPS-suunnitelmasi kuukausittain vai vuosittain. Jos valitset vuoden mittaisen suunnitelman, saat 10% alennuksen. Tietysti saat rahat takaisin -takuun, joka kestää 30 päivää riippumatta valitsemastasi VPS-suunnitelmasta.

Tärkeitä ominaisuuksia

Tällä verkkoisäntäkoneella on erittäin vahvat palvelimet, joiden avulla he voivat taata 100%: n käyttöajan ja 99,9%: n verkon käytettävyyden.

InterServerillä on hieno ja yksinkertainen työkalu, jonka avulla voit hallita isännöintisuunnitelmaa helposti ja ilman teknistä tietämystä.

Asiakastukipalvelun suhteen tällä isännällä on todella ystävällinen henkilökunta, joka on myös erittäin ammattitaitoista ja käytettävissä ympäri vuorokauden. Voit ottaa heihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse ja live-chatissa.

5. GreenGeeks

Käy sivustolla »

greengeeks-premium-hosting-vilkasliikenteisiä-web-sivutTämä on suhteellisen uusi yritys, mutta he ovat varmasti kasvaneet paljon vuodesta 2006, kun he perustettiin. Tämä johtuu siitä, että heillä on yksi selkeä ero muihin web-hosting-yrityksiin – ne tarjoavat vihreää web-hosting-palvelua. Tämä tarkoittaa, että he ovat ympäristöystävällisiä yrityksiä, jotka pyrkivät kompensoimaan palvelimiensa hiilidioksidipäästöjä.

VPS-hosting

Tämä yritys tarjoaa 5 erilaista VPS-hosting-suunnitelmaa:

 • 39,95 dollaria / kuukausi – Tämä VPS-suunnitelma antaa sinulle 1 Gt RAM-muistia, 25 Gt tallennustilaa ja 1 Tt kaistanleveyttä.
 • 59,95 dollaria / kuukausi – Tämä VPS-suunnitelma antaa sinulle 2 Gt RAM-muistia, 50 Gt tallennustilaa ja 1,5 Tt kaistanleveyttä.
 • 79,95 dollaria / kuukausi – Tämä VPS-suunnitelma antaa sinulle 3 Gt RAM-muistia, 75 Gt tallennustilaa ja 2 Tt kaistanleveyttä.
 • 99,95 dollaria / kuukausi – Tämä VPS-suunnitelma antaa sinulle 4 Gt RAM-muistia, 100 Gt tallennustilaa ja 2,5 Tt kaistanleveyttä.
 • 159,95 dollaria / kuukausi – Tämä VPS-suunnitelma antaa sinulle 5 Gt RAM-muistia, 125 Gt tallennustilaa ja 3 TB kaistanleveyttä.

Jokaisesta käytettävissä olevasta VPS-suunnitelmasta saat myös 2 IP-osoitetta ja voit muuttaa käyttämääsi suunnitelmaa milloin tahansa. Lisäksi sinulla on 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos haluat muuttaa palveluntarjoajaasi mistä tahansa syystä.

Käyttöaste

GreenGeeks väittää tarjoavansa 99,9% palvelun käytettävyyttä, ja kokemukseni mukaan tämä on täysin totta. Heillä on tehokkaita palvelimia, joiden avulla he voivat ylläpitää niin korkeaa käyttöaikaa, mutta se tarjoaa myös mahdollisuuden tarjota kaikille asiakkaille nopeutta.

Asiakaspalvelu

GreenGeeksillä on loistava asiantuntijatiimi, joka voi auttaa sinua käsittelemään mitä tahansa asiaa. Voit ottaa yhteyttä heidän vieraanvaraiseen asiakastukeensa milloin tahansa, koska he tarjoavat ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea puhelimitse, sähköpostitse ja live-chatissa. Niiden verkkosivuilla on myös monia online-oppaita, jotka voivat auttaa sinua käsittelemään joitain ongelmia ottamatta yhteyttä tukeen.

johtopäätös

On monia web-hosting-yrityksiä, jotka pystyvät käsittelemään korkean liikenteen verkkosivustosi vaatimuksia. Sinun tulisi ehdottomasti tehdä oma tutkimus joka tapauksessa, vain varmistaaksesi, ettet unohda parempaa mahdollisuutta. Kokemukseni mukaan nämä ovat kuitenkin parhaita verkkoisäntäjä, jos etsit luotettavia ja tehokkaita VPS-suunnitelmia käsittelemään verkkosivustosi ja tuottamasi liikennettä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map