5 parasta halpaa web-majoitusta aloittelijoille

Paras-halpa-hosting-aloittelijoille-2019


Jos olet vasta aloittamassa seikkailusi omalla verkkosivustollasi, sinun on opittava muutamia asioita web-hosting-toiminnasta, jotta voit valita parhaan vaihtoehdon. Verkkoisäntävalinta voi olla aikaa vievä ja vaikea päätös, koska vaihtoehtoja on niin paljon ja Web-koneita, joista voit valita, on niin paljon. Ne ovat erittäin kilpailukykyiset markkinat, ja jos et tiedä mitä etsiä, saatat päätyä verkkoisäntään, joka ei voi antaa sinulle kaikkia asioita, joita tarvitset, jotta verkkosivustosi erottuu sen luotettavuudesta, nopeudesta ja suunnittelu.

Joten kaikille aloittelijoille yritän helpottaa tätä prosessia hiukan tässä artikkelissa. Ensinnäkin puhun jaetusta isännöintisuunnitelmasta, koska se on yleensä paras valinta ihmisille, jotka ovat vasta alkamassa. Sen jälkeen kerron joitain tärkeimmistä tekijöistä, jotka sinun on otettava huomioon valittaessa web-palveluntarjoajaasi. Ja loppujen lopuksi puhun vain suosituimmista web-isännistäni aloittelijoille, jotta asiat olisivat mahdollisimman helppoja sinulle.

Ennen kuin aloitan selittää kuinka valita isännöintipalveluntarjoaja aloittelijaksi, annan sinulle luettelon web-hosting-yrityksistä, joita suosittelen aloittelijoille:

Isäntäyritys
Tarjoushinta

1paras halpa web-hosting1,99 dollaria kuukaudessa
2paras WordPress web-hosting3,95 dollaria kuukaudessa
3paras yritys web hosting3,95 dollaria kuukaudessa
4paras yritys web hosting4,99 dollaria kuukaudessa
5paras yritys web hosting3,95 dollaria kuukaudessa

Aloittelijaystävällinen hosting: Mikä on jaettu hosting?

Jaettu hosting tarkoittaa, että jaat palvelimen ja sen resurssit muiden asiakkaiden ja heidän verkkosivustojensa kanssa. Jaettu hosting on tyyppi isännöintiä, joka on suosituin ja jota erityisesti aloittelijat käyttävät. Syitä tähän on useita, mutta suurin etu, jota jaetulla isännöintisuunnitelmalla on verrattu muihin isännöintisuunnitelmiin, kuten omistettu isännöinti tai VPS-isännöinti, hinta. Jaettu hosting on halvin isännöintitapa, ja se on erittäin tärkeä aloittelijoille, koska he eivät tiedä mitä he voivat tarkalleen odottaa heidän verkkosivustonsa tuottaman liikenteen määrän suhteen.

jaettu web hosting selitetty

Tämän edun lisäksi on joitain muita etuja, joita jaettu hosting tarjoaa käyttäjille. Esimerkiksi jaettu hosting on hieno aloittelijoille, koska se on erittäin yksinkertainen ja antaa sinun oppia menemälläsi. Saat myös paljon yhden napsautuksen asennusohjelmia, joiden avulla voit rakentaa verkkosivustosi nopeimmalla ja yksinkertaisimmalla mahdollisella tavalla.

Toinen etu, joka jaetulla isännöinnillä on, on helppokäyttöisyys, erityisesti ylläpito. Tämän tekee yleensä verkkoisäntäsi, mikä antaa sinun vapaasti huolehtia muista ja todennäköisesti tärkeämmistä osista yritystäsi.

Tietysti myös jaetussa isännöintisuunnitelmassa on tiettyjä haittoja. Ensimmäinen ja ilmeisin yksi johtuu siitä, että joudut jakamaan resursseja muiden verkkosivustojen kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit joskus kohdata ongelmia tai jopa seisokkeja, jos palvelimella on liian paljon liikennettä ja et pysty käsittelemään sitä. Verkkosivustosi saattaa myös latautua hieman hitaammin joissakin tilanteissa.

Toinen virhe jaetussa isännöintisuunnitelmassa on räätälöinti, koska et saa niin monta mukautusvaihtoehtoa kuin saat muiden kalliimpien isännöintisuunnitelmien kanssa. Saatat jopa kohdata joitain tietoturvaongelmia, koska et tiedä kenen kanssa jaat palvelimen, mikä tarkoittaa, että yksi naapureistasi saattaa tosiasiassa aiheuttaa uhan verkkosivustollesi.

Kuinka valita Web-hosting aloittelijoille?

Kuten jo mainitsin, joudut harkitsemaan joitain asioita, ennen kuin teet päätöksen ja siirryt yhden web-isännän kanssa. On monia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa valintoihisi, ja käsittelen joitain kaikkein perusteellisimmista, jotka kaikkien aloittelijoiden on oltava tietoisia.

Verkkotila

Kyllä, on olemassa erilaisia ​​jaettuja hosting-suunnitelmia, jotka tarjoavat useita määriä palvelintilaa verkkosivustollesi. Jos olet aloittelija, se tarkoittaa yleensä sitä, että et tarvitse teratavua tilaa tai edes paljon vähemmän, joten sinun on harkittava huolellisesti ja laskettava tarpeitasi tarpeeksi, jotta et maksa ylimääräisiä suunnitelmiasi hanki tilaa, jota et edes käytä.

Luotettavuus

Luotettavuus on erittäin tärkeä tekijä web-isännöinnissä, koska tämä termi kattaa periaatteessa kaksi tärkeintä asiaa web-isännöinnissä – nopeus ja käyttöaika. Ensinnäkin, sinun on varmistettava, että harkitsemasi Web-palveluntarjoaja on nopea, joten verkkosivustosi ei lataudu liian hitaasti. Toiseksi sinun on tarkistettava käytettävän Web-isäntän käytettävyys, koska muuten Web-sivustossasi saattaa olla seisokkeja. Nämä molemmat asiat voivat johtaa siihen, että menetät yleisösi ja asiakkaasi, mikä johtaa rahasi menetykseen, joten tee tutkimuksesi ja varmista, että näin ei tapahdu..

Tiedonsiirron rajoitukset

Tämä on toinen tärkeä asia harkita ja tietää, kuinka suuri raja tarvitaan, kun ajatellaan tietoja, joita aiot julkaista verkkosivustollasi. Voit kuitenkin aina päivittää siirtorajoja, joten sinun ei pitäisi aluksi maksaa siitä ylimääräistä. Käytä sen sijaan varovaisempaa arviota.

Asiakaspalvelu

Koska olet vasta aloittelija, sinun on varmistettava, että Web-palvelimellasi on erinomainen asiakastuki. Kun otat huomioon aloittelijan aseman, joudut todennäköisesti käyttämään asiakastukea enemmän kuin muutaman kerran ja sinun on saatava parhaat mahdolliset neuvoja ja apua, jotta voit selviytyä mahdollisista ongelmista.

suunnitelmat & Hinta

Viimeinen, mutta ei vähäisimpänä, on hinta. Jaetun isännöintisuunnitelman kustannusten ei pitäisi olla tärkein huolenaihe, mutta sitä tulisi kuitenkin harkita, varsinkin jos budjetti on tiukka. Sinun on vain varmistettava, että löydät oikean tasapainon alimman mahdollisen hinnan ja tarvitsemiesi resurssien välillä. Etsi paras mahdollinen vaihtoehto, joka kattaa kaikki vaatimuksesi, mutta jota ei samanaikaisesti koroteta.

Nyt kun tiedät, mitä asioita sinun on otettava huomioon, kun valitset tarpeitasi vastaavan parhaan web-palveluntarjoajan, voimme viedä hetken keskustellaksesi parhaista vaihtoehdoista siellä, ainakin oman kokemukseni ja mielipiteeni perusteella.

1. iPage

Käy sivustolla »

ipage paras web-hosting aloittelijoilleTämä web-palveluntarjoaja on toiminut vuodesta 1998, ja tuona aikana heistä on onnistunut tulla yksi luotettavimmista ja kunnioitettavimmista web-hosting-yrityksistä maailmassa miljoonien asiakkaiden ja verkkosivustojen kanssa..

Jaetut hosting-suunnitelmat

Vaikka iPage on suuri web-hosting-palvelujen tarjoaja, he eivät todellakaan ole huippuosaamisia jaettujen hosting-suunnitelmien suhteen, koska ne tarjoavat vain yhden paketin ja tämä suunnitelma on saatavana vain Linux-asiakkaille. Jos et välitä palvelinten käyttöjärjestelmistä ja Linux on vain hieno sinulle, ja haluat saada jaetun isäntän, iPagen Essential Plan -sovelluksessa on kaikki. Heidän jaettu hosting-suunnitelma on hieno aloittelijoille ja voit saada sen niin alhaalta kuin 1,99 dollaria kuukaudessa nykyisen tarjoustarjouksen avulla. Tämän suunnitelman normaali hinta on 7,99 dollaria kuukaudessa, ja sinun on laulava sopimus vähintään yhdeksi vuodeksi.

Tämä isännöintisuunnitelma antaa sinulle rajoittamattoman tallennustilan, eikä sillä ole tiedonsiirtorajoitusta. Sen mukana tulee myös rajaton määrä sähköpostiosoitteita ja MySQL-tietokantoja. Saat myös yhden ilmaisen verkkotunnuksen koko vuodeksi ja mahdollisuuden käyttää lukemattomia teemoja ja malleja verkkosivustosi suunnitteluun haluamallasi tavalla.

Käyttöaste

Tämä verkkoisäntä on yksi parhaimmista käytettävyyden suhteen ja sillä aikaa kun olen testannut niitä, joka oli kaksi kuukautta, olen kokenut seisokkeja vain pari kertaa ja se oli vain 3–5 minuuttia joka kerta. , joten on turvallista sanoa, että iPage on luotettava verkkoisäntä aloittelijoille.

turvallisuus

iPagessa on hämmästyttäviä turvallisuusominaisuuksia, ja se voi auttaa sinua pysymään turvassa aina. Yksi näistä ominaisuuksista on SiteLock, joka tarjoaa suojan turvallisuusrikkomuksilta. Tämä tehdään skannaamalla verkkosivustoasi ja palvelinta säännöllisesti löytääksesi mahdolliset haittaohjelmaongelmat ja uhat. Tämän lisäksi saat myös palomuurin, joka estää turvallisuusvuodot ja vain siinä tapauksessa, että jotain menee pieleen, iPage tekee päivittäiset varmuuskopiot kaikista tiedoistasi, jotta voit noutaa mihin jäit, jostain valitettavasta tapahtumasta.

2. BlueHost

Käy sivustolla »

bluehost paras WordPress-hosting aloittelijoilleBlueHost on toiminut yli 20 vuotta, yritys, joka omistaa monia hosting-yrityksiä. Tämä takaa laadun ja luotettavuuden ja BlueHost sopii profiiliin täydellisesti.

Jaetut hosting-suunnitelmat

Toisin kuin luettelomme edellisessä merkinnässä, BlueHost tarjoaa useita jaettuja hosting-suunnitelmia. Nämä hosting-suunnitelmat hinnoittelu alkaa vain 3,95 dollaria kuukaudessa. Kaikki isäntäsuunnitelmat sisältävät ilmaisen verkkotunnuksen, mittaamattoman kaistanleveyden, joihinkin suunnitelmiin sisältyy rajoittamaton verkkosivustotila, useita sähköpostitilejä, mahdollisuus isännöidä useampaa kuin yhtä verkkosivustoa samalle tilille, käytännössä kaikkea mitä aloittelija tarvitsee aloittaessaan verkossa.

BlueHost on loistava aloittelijoille, koska se sisältää lukuisia ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, joita on helppo käyttää. Tarjous 1-napsauta WordPress-asennusta, joten jos aiot rakentaa verkkosivustosi WordPressillä, verkkosivustosi määrittämiseen ei ole vaivatta. Heidän cPanel-hosting-ohjauspaneeli on erittäin intuitiivinen, helppokäyttöinen ja aloittelijaystävällinen. Joten vaikka et ole koskaan käyttänyt isännöintipalvelua aikaisemmin, on helppo tottua siihen. BlueHost tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten sivuillesi ei ole riskiä.

Asiakaspalvelu

Oman kokemukseni perusteella BlueHostista heidän asiakastuki on melko vankka. Ensimmäisen kerran kun olen soittanut heille, odotin vähän kauemmin kuin olisin toivonut. jossain noin kymmenessä minuutissa, mutta toisen kerran sain yhteyden kahden minuutin sisällä. Molemmissa tapauksissa heidän työntekijänsä olivat miellyttäviä ja avuliaita ja erittäin, erittäin ammattitaitoisia. He pystyivät vastaamaan kaikkiin kysymyksiini ja auttamaan minua kysymyksissäni, joten he saavat minulta hyvän arvosanan. Voit ottaa yhteyttä heidän asiakastukeensa sähköpostitse, puhelimitse tai live-chatin kautta. Heillä on myös tietokanta kaikille, jotka haluavat tutkia itse.

ominaisuudet

On monia tietoturvaominaisuuksia, jotka auttavat verkkosivustoasi pysymään turvassa BlueHostin kanssa. He tarjoavat SSL henkilötietojen suojaus ja jatkuva verkonvalvonta. Vaikka BlueHost ei tarjoa mitään takuita käyttöaikaan, testimme tuotti yli 99,9% käyttöaikaa 30 päivän aikana, mikä on erittäin hyvä jaetulle isännöintisuunnitelmalle. Tämä on loistava verkkopalveluntarjoaja aloittelijoille ja erittäin älykäs valinta, koska voit päivittää jaettuja suunnitelmiasi milloin tahansa, jos tarvitset lisää palvelinresursseja tai korkeampaa tietoturvaa.

3. HostGator

Käy sivustolla »

hostgator paras verkkosivujen isäntä aloittelijoilleHostGator on toinen luotettava ja luotettava hosting-yritys, joka voi auttaa aloittelijoita aloittamaan oman verkkosivustonsa. Ne ovat yksi halvimmista vaihtoehdoista web-hosting-markkinoilla, mutta se on vain yksi heidän monista eduista.

Jaetut hosting-suunnitelmat

HostGator tarjoaa useita jaettuja hosting-suunnitelmia sekä laajan valikoiman päivitysvaihtoehtoja. Heidän halvimmat isännöintisuunnitelmansa alkavat 3,95 dollaria / kuukausi. Ansiosta yhden verkkotunnuksen voi isännöidä, sisältää mittaamattoman kaistanleveyden ja erilaisten komentosarjojen, kuten WordPress, Joomla ja muiden avoimen lähdekoodin ohjelmien, yhden napsautuksen asennuksen..

Jokainen jaettu suunnitelma sisältää ilmaisen HostGator-verkkosivuston rakennuksen, jossa on yli 100 mobiiliystävällistä mallia. Ne tarjoavat myös ilmaista apua verkkosivujen siirtoon, verkkotunnuksen siirtoon sekä tietokantojen ja komentosarjojen siirtoon. Tämän lisäksi saat 100 dollaria Google Adwrods -tarjouksen ja 100 dollaria Bing Ads -hyvitystä.

He käyttävät uusinta cPanel-versiota web-hosting-ohjauspaneelina, jota on helppo käyttää jopa aloittelijoille.

ominaisuudet

HostGator tarjoaa takuun heidän 99,9%: n käytettävyydelle sekä 45 päivän rahat takaisin -takuulle. Toinen hieno asia HostGatorissa on viikoittaiset varmuuskopiot, jotka suoritetaan kaikilla palvelimillaan. Ne suorittavat kaikki huollot itse, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Ne tarjoavat myös suuren määrän sivustonluontityökaluja, joita on helppo käyttää ja joiden avulla voit mukauttaa verkkosivustosi pienimpiin yksityiskohtiin ilman, että sinun on kirjoitettava mitään koodia.

Asiakaspalvelu

Asiakastuki on yksi suurimmista syistä valita HostGator. He ovat saavuttaneet kunniallisen maineen asiakaspalvelustaan, joka on käytettävissäsi puhelimella tai online-chatissa sekä sähköpostitse, kaikki työskentelevät ympäri vuorokauden. Heillä on myös monia opetusohjelmia, videona ja kirjoitettuna, ja valtava tietokanta, joka auttaa käyttäjiä oppimaan käyttämään web-hosting-tiliään

4. WebHostingHub

Käy sivustolla »

webhostinghub paras blogin isännöinti aloittelijoilleWebHostingHub on toiminut vuodesta 2001. Ne eivät ole suosituin Web-isäntä, mutta ne kasvavat kuitenkin nopeasti halvan isännöinnin ja monien jaettujen suunnitelmien ansiosta, jotka kattavat kaikki asiat, joita aloittelija tai pieni yritys tarvitsee.

Jaetut hosting-suunnitelmat

Kuten olen jo maininnut, tällä web-palveluntarjoajalla on 3 hosting-suunnitelmaa. Ensimmäisen hinta on 4,99 dollaria kuukaudessa, ja sen mukana tulee ilmainen verkkotunnus, rajoittamaton isännöinti ja se mahdollistaa kahden verkkosivuston isännöinnin. Jokainen suunnitelma sisältää ilmaisen SSL: n, ilmaisen SSD-tallennustilan (mikä on hieno verkkosivuston nopeuden lisäämiseen, jopa 20 kertaa nopeampi kuin tavallisen kiintolevyn tallennus), yhden napsautuksen asennusohjelma WordPressille tai jollekin muulle CMS: lle. Kullekin suunnitelmalle on saatavana automaattinen varmuuskopio ylimääräisestä 1 dollarista kuukaudessa.

Ilmaiset mainontahyvitykset ovat 75–250 dollaria valitsemastasi suunnitelmasta riippuen.

Jos päätät käyttää WordPressiä verkkosivustosi rakentamiseen, voit asentaa ilmaisen sivunmuodostustyökalun nimeltä BoldGrid WordPress-sivustoosi. BoldGrid on hyvin kehitetty sivujen rakentaja, joka auttaa sinua räätälöimään verkkosivustosi pienimmissä yksityiskohdissa.

Asiakaspalvelu

Asiakastyytyväisyys ja tekninen tuki on aina ollut WebHostingHubin painopiste. He takaavat vastaavan puheluun alle 2 minuutissa ja täyttävät lupauksensa täysin, kuten minulle on osoitettu useaan otteeseen. Ne ovat saatavana sähköpostitse, live-chatissa tai puhelimitse ja mistä tahansa valitsemastasi; sinut tervehditään ystävällisesti ja ammattimaisella tavalla.

WebHostingHubilla on myös lukemattomia yksityiskohtaisia ​​ohjeita aloittelijoille ja aloittelijoille heidän ohjekeskuksessaan. He saavat heille kaivattua apua verkkosivun tai blogin luomiseen ja ylläpitämiseen..

Uptime ja Performance

WebHostingHub takaa 99,9%: n käytettävyyden ja heti alle kahdessa kuukaudessa, kun olen testannut heidät, he eivät ole koskaan olleet alhaalla. Paitsi, että ne tarjoavat myös 90 päivän rahat takaisin -takuun. Haittapuoli on, että tämä hosting-yritys tarjoaa vain jaettuja hosting-suunnitelmia, mikä ei ole hieno uutinen kaikille niille, jotka tarvitsevat laajentaa hosting-suunnitelmiaan. Aloittelijalle se on kuitenkin loistava paikka aloittaa.

5. JustHost

Käy sivustolla »

justhost paras halpa hosting aloittelijoilleJustHost on tunnettu yritys, joka tarjoaa verkkopalvelupalveluita vuodesta 2008. Ne ovat yksi maailman tunnetuimmista verkkopalveluntarjoajista edullisten hintojen ja lukuisten lisäominaisuuksien ansiosta, joiden avulla voit rikastuttaa verkkosivustoasi.

Jaetut hosting-suunnitelmat

JustHostissa on saatavana kolme erilaista Linux-pohjaista jaettua hosting-suunnitelmaa. Ensimmäisen, Starter-suunnitelman, hinta on 5,99 dollaria kuukaudessa, ja se tarjoaa sinulle 100 sähköpostia, rajoittamattoman tiedonsiirron, 100 Gt tallennustilaa ja ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi. Tämän kaiken avulla saat myös verkkosivuston varmuuskopion. Toisen suunnitelman nimi on Plus ja se maksaa 9,99 dollaria / kuukausi. Tämä suunnitelma tarjoaa kaiken, mitä Startti tekee, rajoittamattomalla määrällä sähköpostia, verkkotunnuksia ja rajoittamattoman tallennustilan. JustHostin viimeinen suunnitelma on Business Pro -suunnitelma, jonka hinta on 19,99 dollaria kuukaudessa ja jonka mukana tulee yhden vuoden sopimus. Tällä suunnitelmalla on samat ominaisuudet kuin Plus-suunnitelmalla ja ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti ikuisesti sekä ilmainen SSL-varmenne.

turvallisuus

Tällä verkkoisäntäkoneella on useita turvaominaisuuksia, jotka voivat auttaa suojaamaan verkkosivustosi useilta uhkilta. Kaikille suunnitelmille on olemassa varmuuskopiointisuunnitelma, kun taas Business Pro -suunnitelma tarjoaa myös yksittäisten kansioiden ja tiedostojen varmuuskopioinnin. On myös mahdollisuus ostaa SSL-varmenteita, joiden avulla voit suorittaa suojattuja tapahtumia. Toinen asia, jonka voit ostaa, on SiteLock, joka tarjoaa haittaohjelmien skannauksen ja mahdollisten uhkien poistamisen.

Asiakaspalvelu

JustHost on yksi luotettavimmista asiakastukipalveluista, joita voit löytää web-hosting-maailmasta. He ovat ystävällisiä, ammattitaitoisia ja asiantuntevia. Olen soittanut heidän asiakastukeensa kolme kertaa eikä koskaan odottanut yli kolme minuuttia (itse asiassa vain kerran he jättävät minut odottamaan hiukan yli kaksi minuuttia). Heidän 24/7 -puhelinlinjansa lisäksi voit ottaa heihin yhteyttä myös heidän live-web-chatin kautta.

johtopäätös

On monia asioita, jotka sinun on mietittävä huolellisesti, kun aloitat omalla verkkosivustollasi ja etsit web-hosting-aloittelijoille. Toivon, että artikkelisi on auttanut sinua ymmärtämään joitain tärkeimmistä tekijöistä ja ominaisuuksista, joita sinun tulisi etsiä web-hosting-palvelujen tarjoajalta, ja että aloittelijoille tarkoitettujen parhaiden Web-palvelimien luettelo on ainakin jossain määrin auttanut sinua sijoittamaan vähemmän aikaa ja pyrkimys löytää täydellinen verkkoisäntä tarpeitasi varten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map