5 parasta halpaa UK-palveluntarjoajaa

Paras-halpa-uk-web-hosting-2019


Jos perustat myymälää Isossa-Britanniassa tai haluat kohdistaa Ison-Britannian yleisöihin yksinomaan .co.uk-verkkosivustosi kautta, sinun on löydettävä Ison-Britannian isännöintipalveluntarjoaja. Niille, jotka etsivät kokeiltua brittiläistä web-isäntätapahtumaa, olemme keränneet 5 parasta Ison-Britannian isännöintipalveluntarjoajaa, jotka tunnetaan luotettavista isännöintipalveluista, UK-centric infrastruktuurista ja UK-pohjaisesta tuesta.

Mutta ensiksi, miksi mennä Ison-Britannian web-isäntään, kun hinnat saattavat olla alhaisemmat ulkomaisissa isännöintipalveluntarjoajissa?

Miksi harkita Ison-Britannian isäntävalintaa?

Perinteisesti ulkomaisten web-isäntien web-hosting-hinnat ovat olleet alhaisemmat kuin Ison-Britannian isännöintipalveluntarjoajien. Silti, jos kohdeasiakkaasi ovat Iso-Britanniassa, suosittelemme, että valitset Ison-Britannian isäntä, huolimatta ulkomaisten isännöintipalveluntarjoajien halvemmista tarjouksista.

Ennen kuin tutkimme yksityiskohtia siitä, miksi sinun pitäisi valita Ison-Britannian isännöintipalveluntarjoaja, annamme sinulle luettelomme:

Isäntäyritys
Aloitushinta

1hyvä isä2,99 £ / kk
2eukhost3,33 £ / kk
3123 reg1,00 £ / kk
4sydän Internet£ 2,66 / kk
5web hosting uk com2,49 £ / kk

* Jotkut yllä olevassa taulukossa ja tällä sivulla mainitut hinnat ovat arvonlisäveron alaisia.

Tässä on joitain perusteita, joiden vuoksi meidän pitäisi harkita Ison-Britannian isäntävalintaa, jos aiot kohdistaa Ison-Britannian asiakaskunnan:

 • Palvelimen sijainti: Isossa-Britanniassa tai Euroopassa sijaitsevien palvelimien kanssa saat nopeammat yhteydet ja paremmat vastausajat. Valitse isäntä, jonka palvelimet sijaitsevat toisessa osassa maailmaa, ja käsittelet hitaampia yhteyksiä, mikä voi vaikuttaa kaikki käyttökokemukseen ja hakukoneiden sijoitukseen;
 • Palveluajat ja tuki: Vaikka 24/7 -tuki on jo vakiona, eri tukikanavilla voi olla erilaisia ​​palvelun aikoja. Nyt, jos Web-isäntäsi sijaitsee Isossa-Britanniassa tai jopa Euroopassa, et todennäköisesti kohtaa aikavyöhyke-eroja, mikä olisi tilannetta, jos valitset esimerkiksi yhdysvaltalaisen Web-isännän;
 • Sisäinen, englanninkielinen tuki: Tuen saatavuuden lisäksi sisäinen englanninkielinen tuki on myös tärkeätä käsitellessään isännöintiä koskevia kysymyksiä;
 • Lait ja asetukset: aktiivisuutesi mukaan ja erityisten toimialavaatimusten mukaan sinulla ei saa olla palvelimia muualla kuin Isossa-Britanniassa, jos harjoitat yritystä Isossa-Britanniassa (esim. uhkapelilakit);
 • Paikalliset palvelut: Sen lisäksi, että saat tukea Yhdistyneen kuningaskunnan työntekijöiltä, ​​voit suorittaa maksuja puntaina ja nauttia muista palveluista tai noudattaa Ison-Britannian isäntäteollisuudelle ominaisia ​​käytäntöjä.

Vaikka voi olla houkuttelevaa mennä halvan yhdysvaltalaisen isännöintipalveluntarjoajan puolelle, saatat menettää useita etuja, joita voit nauttia pitämällä sivustosi isäntänä Ison-Britannian isännöintipalveluntarjoajassa..

5 parasta Ison-Britannian isännöintipalveluntarjoajaa

Olemme valinneet luettelon vain sellaisista isännöintipalveluntarjoajista, jotka joko sijaitsevat Isossa-Britanniassa tai tarjoavat isännöintiä erikoistuneille Ison-Britannian asiakkaille.

1. GoDaddy UK

Käy sivustolla »

godaddy paras uk web-hostingGoDaddy on web-hosting-jättiläinen ja yksi suurimmista verkkotunnuksen rekisteröijistä maailmassa. Heillä on yli 17 miljoonaa asiakasta ja 6000 työntekijää ympäri maailmaa, ja he hallinnoivat yli 71 miljoonaa verkkotunnusta. Heidän palvelinpaikkansa ovat hajallaan Euroopassa, Yhdysvalloissa, Intiassa ja Aasiassa.

Huhtikuusta 2017 alkaen GoDaddy on ostanut Host Europe Groupin, joka on yksi Euroopan johtavista web-isäntäyrityksistä ja palvelee yli 1,7 miljoonaa asiakasta, ja aikoo integroida palvelunsa GoDaddy EMEA: hon. HEG ylläpitää toimipisteitä ja tietokeskuksia Isossa-Britanniassa, Saksassa, Espanjassa, Ranskassa, Romaniassa ja Bulgariassa.

GoDaddy UK: n saatavissa olevista isännöintisuunnitelmista löydät jaetut hosting-suunnitelmat alkaen 2,99 puntaa / kk, hallinnoidut WordPress-isännöinnit alkaen 2,99 puntaa / kk, VPS-isännöinti alkaen 19,99 puntaa / kk ja omistetut palvelimet alkaen 55,99 puntaa. /kuukausi. Jokaisessa kategoriassa on runsaasti isäntäsuunnitelmia, joissa on runsaasti resursseja ja jotka tarjoavat 24/7-tuen useilla tukikanavilla.

GoDaddy UK tuo markkinoille myös erinomaisia ​​ominaisuuksia isännöintisuunnitelmissaan, kuten mahdollisuuden valita Linux- ja Windows-isännöintisuunnitelmien välillä, ilmaisen verkkotunnuksen, joka sisältyy kaikkiin vuotuisiin suunnitelmiin, mahdollisuus valita palvelimen hallintotasot, ilmaiset SSL-sertifikaatit ja tiettyjen suunnitelmien mukana toimitetut erilliset IP-osoitteet, ilmainen cPanel, ilmainen CDN, joka on esiasennettu hosting-tilillesi, samoin kuin muut suojaus- ja sivuston suorituskykytyökalut.

2. eUKhost.com

Käy sivustolla »

eukhost paras uk web hostingeUKhost.com perustettiin vuonna 2001, ja se on yksi Ison-Britannian johtavista verkkoisäntäkoneista. Niiden tietokeskukset sijaitsevat Wakefieldissä, Maidenheadissa ja Nottinghamissa, ja yritys toimii Leedsissä, Iso-Britanniassa. eUKhost Oy hallinnoi yli 150 000 verkkotunnusta ja yli 35 000 asiakasta.

Heidän web-hosting-palveluihin kuuluu jaettuja cPanel-suunnitelmia Linuxin kanssa alkaen hinnasta 3,33 / kuukausi, jaettuja Windows-suunnitelmia Pleskin kanssa alkaen – 3,33 puntaa / kuukausi. Windows VPS: n isännöintisuunnitelmat alkavat £ 15.99 / kk, kun taas Linux VPS-hosting-suunnitelmat alkavat £ 12.99 / kuukausi. Näitä suunnitelmia hallitaan 24 tuntia vuorokauden ympäri, ne tarjoavat nopean SSD-tallennustilan, Intel Xeon -prosessorit, ilmaisen verkkotunnuksen, ilmaisen SSL: n, mittaamaton kaistanleveys jne..

Pilvipalvelupaketeissa on 100% käyttöaika SLA, käyttöjärjestelmän valinta, ohjauspaneelin valinta, tarkkailusuunnitelman valinta ja etävarmuuskopiointi etävaihtoehdolla. Pilvipalvelun hinnat alkavat 38,32 puntaa kuukaudessa.

eUKHost on hallinnut omistettuja palvelimia sekä SSD-tallennuksella, 1 Gbit-portinopeudella, ilmaisella Plesk Web Pro -palvelulla, ilmaisella siirtopalvelulla, kiintolevy- tai SSD-tallennusvaihtoehdoilla, valinnaisella Fortigaten palomuurilla tunkeutumisen estämisellä, DDoS-suojauksella, viruksentorjunta- ja haittaohjelmien poistosuojauksella.

eUKhost.com on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan parhaista isännöintipalveluntarjoajista, joka vastaa sekä pienten että yritystason verkkosivustojen tarpeita.

3. 123-reg.co.uk

Käy sivustolla »

123reg paras UK web hosting123 Reg on Ison-Britannian suurin verkkotunnuksen rekisteröijä, joka väittää ylläpitävän 1 jokaisesta viidestä aktiivisesta co.uk-verkkosivustosta. Heidän verkkotunnuksen rekisteröintipalvelunsa saattavat päätökseen verkkosivustojen rakentaminen, verkkokauppa, verkkoturva ja muut online-työkalut. Heidän alustaansa isännöi yli 3 miljoonaa verkkotunnusta ja yli 17 miljoonaa verkkosivustoa.

123 Reg: n jaetun isäntäpaketin hinta alkaa 3,49 puntaa / kuukausi. Jaetussa isännöintisuunnitelmassa on korkeintaan 3 mukana olevaa verkkotunnusta, isäntä yhdestä rajoittamattomaan verkkotunnukseen, jopa 100 Gt verkkotilaa ja rajaton kaistaleveys.

WordPressille, Joomlalle ja Drupalille optimoitu isäntä alkaa 3,99 puntaa kuukaudessa. Virtuaaliset yksityiset palvelimet alkavat 9,99 puntaa kuukaudessa Windows- tai Linux-käyttöjärjestelmällä ja cPanel- tai Plesk-ohjauspaneelilla. 1 Regin virtuaaliset yksityiset palvelimet tarjoavat täydellisen järjestelmänvalvojan pääsyn, jonka avulla voit käyttää mitä tahansa sovellusta ja mukauttaa isännöintiympäristöä klassisen web-isännöinnin rajoitusten ulkopuolella..

Ensiluokkaisesti hallitut palvelimet 123 Reg: llä maksavat välillä 29,99 – kuukausi ja 119,99 – kuukausi. Nämä suunnitelmat tarjoavat rajoittamattoman sivuston isännöinnin, 100 Gt rajoittamattomaan tallennustilaan ja mittaamatonta liikennettä. Ilmainen SSL ja omistettu IP ovat mukana, ja 123 Reg: n käyttämän klusteroidun pilvitekniikan ansiosta ne voivat taata 99,99%: n käytettävyyden.

123 Reg välttää heidän palveluidensa ulkoistamista siten, että kaikki infrastruktuurista asiakastukeen perustuu Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.

4. HeartInternet

Käy sivustolla »

heartinternetin paras UK-hostingHeartInternet on Host Europe Group -yrityksen tuotemerkki, joka on Euroopan markkinoiden suurin yksityisomistuksessa oleva yritys. HeartInternet perustettiin vuonna 2014, ja se tunnetaan Ison-Britannian suurimpana hosting-jälleenmyyjänä. Yleiset verkkopalvelupalvelut, sähköpostien ylläpito, verkkotunnusten rekisteröinti ja verkkoturvallisuus ovat myös osa HeartInternetin palveluvalikoimaa.

Niiden web-isännöintipalvelut koostuvat pilvipohjaisesta Linux- ja Windows-isännöinnistä, joissa on 5 Gt rajoittamattomaan verkkotilaan, 30 Gt rajoittamattomaan kuukausittaiseen kaistanleveyteen, yhden napsautuksen WordPress-asennukset alkaen 2,99 £ / kk.

Vaativien verkkosivustojen käyttäjät voivat valita HeartInternetin Premium-hosting-suunnitelmat, jotka tarjoavat omistettuja resursseja ja palvelintason suorituskykyä. Näiden suunnitelmien kustannukset vaihtelevat välillä 29,99 puntaa / kk – 119,99 puntaa / kk. Ne tarjoavat 50 Gt SSD-levytilaa ja rajoittamatonta SSD-levytilaa, ja niiden tukena on 99,99%: n käyttöaika SLA.

WordPress-isännöintisuunnitelmat alkavat £ 9.49 / kk, kun taas VPS-isännöintisuunnitelmat alkavat 9,99 £ / kk perus-VPS-suunnitelmalle, jossa on HDD-tallennustila, ja 14,99 £ / kuukausi, kun perus-VPS-suunnitelmalle on SSD-tallennustila. Käytettävissä on 6 konfiguroitavaa VPS-suunnitelmaa, joiden avulla voit valita käyttöjärjestelmäsi, palvelimen hallintatason, ohjauspaneelin jne.

Omistettuja palvelimia on saatavana peruskokoonpanoissa hintaan 69–129 kuukautta. Sinulla on mahdollisuus lisätä lisää resursseja, lisätä SSL-varmenteita ja useita muita lisäosia, kuten Plesk tai cPanel.

HeartInternet on Isossa-Britanniassa keskittyvä web-isäntä, jossa asiakaspalvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden.

5. WebHosting.uk.com

Käy sivustolla »

webhostingukcom paras uk web hostingVuonna 2001 perustettu Web Hosting UK (WHUK) on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan vanhimmista ylläpitäjistä. He palvelevat yli 35 000 asiakaskuntaa ja ovat erikoistuneet pilvipalveluihin, sovellusten isännöintiin, Windows-isäntään ja Linux-isännöintiratkaisuihin.

Cloud-hosting-suunnitelmat alkavat £ 2.49 / kk, tarjoavat SSD-tallennuksen, ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin kaikilla vuosisuunnitelmilla, Plesk tai cPanel, päivittäiset ulkopuoliset varmuuskopiot ja 99,95% käyttöaikatakuun.

WordPress-pilvipalvelupaketeissa on myös SSD-tallennustila, samoin kuin useita WordPress-erityisiä laajennuksia ja teemoja. Jokaiseen pakettiin sisältyy myös päivittäisiä varmuuskopioita, edistyneitä tietoturvatyökaluja, WordPress Toolkit ja 24/7 asiantuntijatuki. Hinta alkaa vain £ 0.99 / kk.

Paitsi WordPress-optimoitua hosting-palvelua, käytettävissä on myös muu sovelluskohtainen isännöinti Magento-hosting, joka alkaa 12,99 puntaa kuukaudessa ja sisältää PCI-vaatimustenmukaisuuden, muokattavissa olevan palvelinympäristön, Plesk Onyxin tai cPanelin valinnan ja erilaisia ​​verkkoturvatyökaluja..

Linux- ja Windows VPS -palvelimissa on ilmaiset IP-osoitteet, SSD-tallennustila, rajoittamaton kaistaleveys ja hinnat alkavat 12,99 puntaa kuukaudessa. Missiokriittiset verkkosivustot voivat valita erittäin konfiguroitavien Enterprise-pilvipalvelimien hinnat alkaen 25 puntaa kuukaudessa.

Dedikoituja palvelimia on saatavana hintaan 69,99 puntaa / kk ja mahdollisuus valita SSD- ja HDD-tallennustila; Intel Xeon E3, E5 tai E5 ST CPU -mallit; Windows tai Linux OS; cPanel tai Plesk-ohjauspaneeli. Nämä suunnitelmat sisältävät 1 Gbit: n yhteydet ja useita suojaus- ja palvelinvalvontatyökaluja.

Web Hosting UK on korkealaatuinen isännöintipalvelu, joka sisältää runsaasti suunnitelmia ja ominaisuuksia vastaamaan jokaiseen isännöintitarpeeseen yksinkertaisista verkkosivustoista monimutkaisiin sovelluksiin ja yritystason verkkosivustoihin.

johtopäätös

Jos aiot isännöidä sivustoasi Ison-Britannian isäntänä, tässä artikkelissa esitetyt web-isännät sijoittuvat korkeimmalle Ison-Britannian isännöintipalveluntarjoajien joukossa. Isäntä Ison-Britannian isäntänä varmistaa paremmat vasteajat ja nopeammat yhteydet UK-asiakkaillesi, eliminoi teollisuudellesi ominaiset vaatimustenmukaisuusongelmat ja antaa sinun nauttia paikallisista palveluista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map