5 parasta halpaa majoitusta aikuisten verkkosivustoille

Paras-adult-sivusto-hosting-2019


Kuten ehkä jo tiedät, aikuisten verkkosivustorako on erittäin tyydytetty ja kilpailukykyinen kenttä, ja sinun on erotuttava muusta kilpailusta pyrkiäksesi ja menestymään. Nämä aikuisten verkkosivustot voivat houkutella ja kerätä erittäin suuria määriä liikennettä. Siksi yksi tärkeimmistä onnistuneiden aikuisten verkkosivustojen näkökohdista on isännöinti. Tässä artikkelissa tarkastellaan joitain vinkkejä ja temppuja sekä parhaita hosting-paketteja, joita on saatavana joiltakin luotettavilta hosting-palvelujen tarjoajilta..

Yhtiö
Hinta alkaen
Rahat takaisin

1hostgator-luotettava isäntä kasvaville aikuisten verkkosivustoille2,75 dollaria kuukaudessa45 päivän
2paras mahdollinen aikuisten verkkosivustojen isännöinti5 dollaria kuukaudessa30 päivän
3tmdhosting halpa aikuisten verkkosivustojen hosting2,95 dollaria kuukaudessa60 päivän
4digitalocealin budjettimajoitus aikuisten verkkosivustoille5,00 dollaria kuukaudessaIlmainen kokeilu
5verkkoratkaisut aikuisten verkkosivujen isännöinti5,69 dollaria kuukaudessa30 päivän

Tämän artikkelin pääpaino on jaetut web-hosting-suunnitelmat. Nämä jaetut hosting-suunnitelmat ovat loistava taloudellinen ja budjettivaihtoehto aloittaville verkkosivustoille, jotka haluavat rakentaa yritystään tai brändiään. Nämä suunnitelmat antavat sinulle halvan ja luotettavan isännöinnin, joka sietää jopa erittäin suuria määriä verkkoliikennettä verkkosivustollasi.

Mitä jaettua hosting tarkoittaa periaatteessa, että web-palvelin on jaettu kymmeniin, joskus jopa satoihin erilaisiin asiakkaisiin ja verkkosivustoihin. Tämän vuoksi nämä suunnitelmat voivat olla erittäin halpoja ja kohtuuhintaisia. Tämä on ehdoton täydellinen isäntävaihtoehto amatöörisivustojen luojaille, pienyritysten omistajille ja blogeille. Jos haluat aloittaa pienestä verkkosivustosta suureen yritykseen, sinun pitäisi ehdottomasti hankkia hyvä jaettu hosting-suunnitelma.

Kuinka valita Web-hosting aikuisten verkkosivustoille?

Asiakkaille on tarjolla laaja valikoima jaettuja hosting-suunnitelmia ja -paketteja. Tämä tekee päätöksen siitä, mikä suunnitelma tarkalleen valita on melko hankala. Erityisesti aloittelijat saattavat kamppailemaan niin monen eri vaihtoehdon kanssa. Mutta toivottavasti artikkelin tämä osa auttaa sinua valintaprosessissa antamalla sinulle tiedon kaikista ominaisuuksista ja vaihtoehdoista, joista sinun on kiinnitettävä huomiota, sekä siitä, kuinka aikuisten verkkosivustosi hosting-tarpeet voidaan tunnistaa oikein.

Aikuisten verkkosivustot ovat erityisen ominaisia ​​isännöintitarpeiden suhteen. Aikuisten verkkosivustojen omistajana ja ylläpitäjänä, todennäköisesti isännöit erittäin suurta määrää aikuisten videoita tai erittäin suurta määrää aikuisten kuvia verkkosivustollasi tai molempia. Siksi tarkistamme ja esittelemme vain isännöintipalveluntarjoajia, joiden on todistettu kykenevän käsittelemään suurta videon suoratoistoliikennettä ilman ongelmia tai hikkaa.

Lukuun ottamatta suoraa käyttöaste samoin kuin huipputehokkuus, toinen erittäin tärkeä näkökohta, joka sinun on otettava huomioon valittaessa isännöintipalveluntarjoajaa, on ehdottomasti asiakastuki. Tarvitsetko palveluntarjoajan, tarvitsetko apua tai onko sinulla kysyttävää verkkosivustosi määrittämisestä, tarvitsetko apua joidenkin palveluntarjoajan tarjoamien työkalujen ja ominaisuuksien käytössä vai onko sinulla hosting-palvelun ongelmia, sinulla on ammattitaitoinen asiakastuki käytettävissäsi päivällä ja yöllä ja valmis ja halukas auttamaan sinua kaikissa ongelmissa.

Seikka, jota verkkosivuston omistajan ei pidä unohtaa, on hakukoneoptimointi. Hyvin optimoitu verkkosivusto voi antaa verkkosivustoille sijoittua korkeammalle hakukoneille ja indeksoida nopeammin ja helpommin. Joillakin isännöintipalveluntarjoajilla on integroidut hakukoneoptimointityökalut ja -ominaisuudet. Isäntäpalveluntarjoajan hyvä suorituskyky sekä käyttöaika kaikissa tapauksissa auttavat pieniä verkkosivustoja hakukoneoptimoinnissaan.

Jos verkkosivustosi sivut latautuvat hitaasti tai eivät vastaa, liikenne kärsii ja kävijät lopettavat sivustosi. Hitaat lastausajat ovat oikeastaan ​​numero yksi syy siihen, miksi potentiaaliset verkkosivustoyritykset epäonnistuvat. Yksi parhaimmista tavoista varmistaa, että verkkosivustosi latautuu nopeasti mistä päin maailmaa tahansa, on varmistaa, että valitsemasi palveluntarjoaja käyttää CDN: n tai sisällön jakeluverkkoja. Sisällönjakeluverkko on koko joukko palvelimia ympäri maailmaa, jotka auttavat reitittämisessä ja datan siirrossa.

Jaetut hosting-suunnitelmat sopivat täydellisesti jokaiselle uudelle verkkosivuston omistajalle, joka haluaa aloittaa nopeasti, helposti ja onnistuneesti pienellä budjetilla. Takaamme sinulle, että näiden jaetun isäntäpaketin tarjoamat ominaisuudet, suunnitelmat ja vaihtoehdot ovat enemmän kuin riittävät verkkosivustosi tarpeisiin, kun aloitat verkkomatkalla. Olemme valinneet markkinoiden johtavimmat ehdottomasti parhaat jaetut palveluntarjoajat.

Jatkossa, kun verkkosivustosi kasvaa riittävän suureksi, kun alkaa nähdä erittäin suurta liikennettä verkkosivustollasi, kun isännöintibudjettisi kasvaa, on aika luultavasti harkita jaetun hosting-suunnitelman päivittämistä kalliimmaksi, mutta hienostuneemmaksi paketiksi . Joitakin esimerkkejä näistä edistyneemmistä hosting-ratkaisuista ovat VPS tai Virtual Private Server -mahdollisuus sekä Dedicated Server -mahdollisuus. Ne sisältävät myös joitain erittäin tehokkaita ja tärkeitä järjestelmänvalvojan ja paneelin työkaluja ja vaihtoehtoja, jotka voivat tarjota sinulle lisäominaisuuksia siirtääksesi aikuisten verkkosivustosi seuraavalle tasolle.

Nyt kun tiedät, mitä kannattaa valita valittaessa aikuissivustollesi jaettua hosting-suunnitelmaa, katsotaanpa joitain isännöintipalveluntarjoajia, jotka voivat tarjota sinulle aikuisten verkkosivustolle ehdottomasti parhaat jaetut hosting-ratkaisut..

HostGator

Käy isäntässä »

hostgator luotettava isäntä aikuisten verkkosivustoille

HostGator on toinen erinomainen isännöintipalveluntarjoaja, joka on otettava huomioon valittaessa aikuisen verkkosivustolle jaettuja hosting-suunnitelmia. Tämä palveluntarjoaja on toiminut ja tarjonnut isännöintipalveluita monien, monien vuosien ajan, ja sillä on hyvät kokemukset luotettavuudesta ja kohtuuhintaisuudesta. Siihen kuuluu myös paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, työkaluja ja vaihtoehtoja, joiden avulla voit luoda ja perustaa oman menestyvän aikuissivustosi.

HostGatorin jaetulle verkkosivustojen ylläpitoon on saatavana kolme erilaista pakettia. Nämä ovat Hatchling-suunnitelma, vauva-suunnitelma ja lopulta liiketoimintasuunnitelma. Hatchling-suunnitelma on halvin ja tarjoaa joitain perus-, mutta tärkeitä ominaisuuksia verkkosivustojen luomiseen ja ylläpitoon. Se on myös ylivoimaisesti halvin. Tämä suunnitelma tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden ja levytilan, mikä on erittäin tärkeää aikuisten verkkosivustoille, jotka saattavat ladata paljon videoita ja kuvasisältöä.

Tärkein ero Hatchling-suunnitelman ja Baby-suunnitelman välillä on verkkotunnusten lukumäärä, jotka ovat sallittuja tietyn isäntäpaketin kanssa. Hatchling-suunnitelma tarjoaa vain yhden ilmaisen verkkotunnuksen, kun taas Baby-suunnitelma tarjoaa rajattoman verkkotunnuksen. Verkkotunnukset eivät ole kalliita, mutta voit säästää rahaa pitkällä aikavälillä hankkimalla Vauva-suunnitelman ja hyödyntämällä käytettävissäsi olevia ilmaisia ​​verkkotunnuksia, jos haluat luoda useita verkkosivustoja. Liiketoimintasuunnitelma sisältää kaikki edellä mainitut ominaisuudet, mutta tarjoaa myös omistetun IP-osoitteen sekä ilmaisen yksityisen SSL: n.

HostGator-isännöintipalveluntarjoajan lisäominaisuuksia, jotka ovat saatavana kaikille kolmelle jaetulle isännöintipaketille, ovat WordPress-isäntä, MySQL-tietokannat, sähköpostin isännöinti, sähköpostin välitys ja automaattivastaajat. Siellä on myös tehokas admin cPanel -työkalu, joka sisältää suuren valikoiman tärkeitä vaihtoehtoja ja muutoksia, jotta voit hienosäätää aikuisten verkkosivustoa.

Yksi HostGator-isännöintipalveluntarjoajien vahvuuksista on myös käyttöaika ja luotettava ammattitaitoinen asiakastuki. HostGator takaa vähintään 99,99% käytettävyydestä verkkosivustollesi ja sillä on jopa 45 päivän rahat takaisin -takuu vakuutuksena isännöintipalvelunsa laadulle ja luotettavuudelle. Se tarjoaa myös ilmaisen ja nopean asennuksen verkkosivustollesi, automaattiset varmuuskopiot sekä jatkuvan asiakastuen, joka on käytettävissä päivisin ja öisin.

NetworkSolutionsin

Käy isäntässä »

verkkoratkaisut aikuisten verkkosivujen isännöinti

NetworkSolutions on melko ainutlaatuinen isännöintipalveluntarjoaja, joka tarjoaa hieman erilaiset jaetut isännöintipaketit kuin useimmat muut isännöintipalveluntarjoajat. Tämän palveluntarjoajan ainutlaatuisin piirre on, että jokaisella asiakkaalla on täydet oikeudet ammattitaitoiseen tekniseen neuvonantajaan, joka voi auttaa sinua tärkeissä verkkosivujen hallintaan liittyvissä asioissa, kuten FTP-pääsy, tiedostojen siirto ja monet muut asiat..

Aikuisten verkkosivustolle pidemmän aikavälin isännöinnin valitseminen voi todella auttaa säästää varoja pitkällä tähtäimellä. NetworkSolutions tarjoaa vuoden pitkäaikaisia ​​jaettuja isännöintipaketteja, mikä tarkoittaa, että maksat koko isännöinnin vuoden, mutta se tarkoittaa myös, että voit isännöidä naurettavan alhaisella hinnalla. Tyypillisin jaettu verkkosivustojen hosting-paketti, jota NetworkSolutions tarjoaa, on 9,96 dollaria vuodessa. Se on paljon halvempaa kuin mikään muu jaettu web-hosting-paketti, jota muut isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat.

Siellä on myös Professional Hosting -paketti sekä Professional Plus -paketti, jotka ovat kalliimpia kuin perus hosting-paketit, mutta tarjoavat erittäin tehokkaita ja hyödyllisiä työkaluja aikuisten verkkosivustoille. Vaikka jaetussa peruspaketissa on 300 Gt tallennustilaa, yksi ilmainen verkkotunnus ja ilmaiset haittaohjelmien skannaustyökalut, ammatillisissa paketeissa on rajoittamaton tallennustila ja verkkotunnukset sekä aikuisten verkkosivustojen erittäin nopeat latausajat sisällön toimituksen avulla verkot.

Jos haluat erittäin halvan jaetun hosting-vaihtoehdon, joka sisältää erittäin vaikuttavia teknisiä tietoja, NetworkSolutions on yksi markkinoiden parhaista vaihtoehdoista. Sen mukana tulee myös ammattitaitoinen ja hyödyllinen asiakastuki, joka on käytettävissäsi 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, jos sinulla on ongelmia tai ongelmia aikuisten verkkosivustollasi tai isännöintipalveluissa.

Varoitus: eHost, HostClear ja IdeaHost eivät enää hyväksy uusia asiakkaita!

eHost

ehost paras aikuisten verkkosivustojen ylläpitäjä

Kun kyse on taloudellisesta budjetin jaetusta isännöintipalveluntarjoajasta, eHost on yksi parhaimmista. Se on täydellinen vaihtoehto sinulle, jos haluat vähentää isännöintipalkkioita ja saada samalla luotettavan ja luotettavan isäntäpalvelun aikuisten verkkosivustollesi. EHost on vain 2,75 dollarin kuukaudessa hinta, jolla ei ole salaisia ​​maksuja ja sopimuksia. Se tarjoaa myös ilmaisen verkkotunnuksen, jota voit käyttää aikuisverkkosivustollesi niin kauan kuin käytät heidän isännöintipalveluitaan, eHost on todellakin oikea paikka isännöintipalveluntarjoaja, jos sinulla on vähän rahaa.

Yksi eHostin suurimmista eduista ja vahvuuksista on sen tarjoamat työkalut ja ominaisuudet, joiden avulla voit nopeasti ja helposti määrittää WordPress-verkkosivustot. Se sisältää erittäin käyttäjäystävällisen vedä ja pudota -sivuston rakentajan, tuhansia erilaisia ​​ainutlaatuisia malleja käytettäväksi. Nämä toiminnot, jotka on yhdistetty ohjattuun blogin asennustoimintoon, tekevät ensimmäisen aikuisverkkosivusi perustamisesta erittäin helpon tehtävän. Vedä ja pudota -sivuston rakennustyökalu on erityisen hyödyllinen ja tärkeä aloittelijoille verkkosivustojen luojaille, joilla ei ole koodaustietoa ja kokemusta.

Rahan ansaitseminen aikuisten verkkosivustolta on myös helppoa eHostin ansiosta, koska se tarjoaa joitain erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia. Sen lisäksi, että saat täyden pääsyn moniin oppaisiin, jotka opettavat sinua ja ilmoittavat sinulle verkkomarkkinoinnista, voit myös admin cPanel-palvelun avulla helposti perustaa oman verkkokaupan tai tilaamismallin aikuisverkkosivustollesi. Voit myös integroida ostoskärryt ja PayPalin aikuisten verkkosivustoosi.

Ammattitaitoinen ja luotettava asiakastuki on yksi avainasemista kaikille isännöintipalveluntarjoajille. eHost tarjoaa sinulle online-tukikeskuksen, jolla on erittäin laajat ominaisuudet, sekä 24 tunnin päivässä, 7 päivää viikossa asiakastuen saatavuus sähköpostin, tukilippujen, chatin ja puhelimen kautta. Kaikille asiakkaille on saatavana myös erittäin kouluttavia opetusohjelmia, jotka sisältävät askel askeleelta -ohjelman, joka on suunniteltu auttamaan sinua kaikissa verkkosivustojen luomiseen ja ylläpitoon liittyvissä asioissa..

IdeaHost

ideahost halpa aikuisten verkkosivustojen hosting-suunnitelma

IdeaHost-isännöintipalvelun tarjoajien tärkein nähtävyys on keskittyminen yksinkertaisuuteen ja kohtuuhintaisuuteen. Heidän yhden jaetun hosting-paketin hinta on vain 2,99 dollaria kuukaudessa, mikä tekee siitä yhden hosting-markkinoiden halvimmista vaihtoehdoista. Tämä isäntäpaketti sisältää rajoittamattoman ja mittaamattoman kaistanleveyden, rajoittamattoman tallennuskapasiteetin sekä ilmaisen käytettävän verkkotunnuksen.

Sivustosi perustaminen tyhjästä on helppoa IdeaHostin sinulle tarjoamien työkalujen ja ominaisuuksien avulla. Tehokas ja käyttäjäystävällinen vedä ja pudota -sivuston rakentaja on erityisen tärkeä, mutta on myös asennusvelhoja blogeille ja kuvagallerialle. Voit myös käyttää yhtä tuhansista saatavilla olevista ilmaisista malleista nopeuttaaksesi verkkosivustosi luomista entisestään.

Verkkosivustoille, kuten WordPress, Joomla ja monille muille, on tuki ja integrointi täysin. Siellä on myös markkinointi- ja verkkokaupan ominaisuuksia, joiden avulla voit helposti perustaa verkkokauppoja ostoskärryillä verkkosivustollesi. CPanel-hallintatyökalu sisältää myös useita erittäin hyödyllisiä markkinointi- ja hakukoneoptimointiominaisuuksia ja -vaihtoehtoja, joiden avulla aikuisten verkkosivustosi sijoittuu mahdollisimman korkealle hakukoneissa.

Ammattitaitoinen ja avulias asiakastuki on käytettävissäsi 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Voit kysyä apua tai lähettää kysymyksiä ja tiedusteluja sähköpostitse, chatissa tai jopa puhelimellasi. IdeaHostin tarjoama ohjekeskus on erittäin hyödyllinen, ja sieltä on yksityiskohtaiset informatiiviset oppaat melkein jokaisesta verkkosivustojen luomiseen liittyvästä aiheesta ja muista aiheista.

HostClear

hostclear budjetti aikuisten verkkosivustojen hosting

HostClear on toinen hieno verkkosivustojen isäntävaihtoehto halvalla 2,99 dollarilla kuukaudessa ja lukuisilla hyödyllisillä ja hyödyllisillä ominaisuuksilla ja työkaluilla, jotka voivat auttaa sinua aloittamaan aikuisten verkkosivustoilla. Tämän tietyn isännöintipalveluntarjoajan jaettu hosting-paketti antaa sinulle rajoittamattoman ja mittaamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan. Yksi hieno asia on, että saat myös rajattomasti verkkotunnuksia ja rajattomasti MySQL-tietokantoja jopa jaetun peruspalvelun yhteydessä – ominaisuudet, jotka tekevät tästä palveluntarjoajasta ainutlaatuisen ja erittäin kustannustehokkaan niille, jotka etsivät budjettimajoitusvaihtoehtoja.

HostClear-isännöintipalvelun tarjoajan infrastruktuuri on huippuluokkaa, mikä takaa huipputehokkuuden ja jatkuvan käyttöajan aikuissivustollesi. Tämä hosting-yritys käyttää maailmanluokan tekniikkaa ja sisältää uusimmat web-hosting-ohjauspaneelit sekä sisäänrakennetut työkalut, jotka mahdollistavat verkon seurannan ja liikenteen ilmoittamisen ympäri vuorokauden ympäri, kun kyse on verkkosivustojen kävijätilastoista..

Voit helposti ja nopeasti perustaa oman aikuisten verkkosivustosi tyhjästä käyttämällä suurta ilmaista vedä ja pudota -sivuston rakennustyökalua, joka tulee HostClearin jaetun hosting-paketin mukana. Saat myös henkilökohtaisen verkkotunnuksen sekä ohjatun blogin asennustoiminnon tarvittaessa. Oman aikuisten verkkosivustosi luominen on entistä helpompaa tuhansien erilaisten ainutlaatuisten verkkosivustojen mallien avulla, joita voit hyödyntää.

Lisäominaisuuksia ovat Web-sähköpostin vaihtoehdot, kuten automaattivastaajat, kyky lähettää sähköpostia edelleen automaattisesti sekä virustarkistimet ja roskapostisuodattimet. Siellä on myös markkinointiin liittyviä ominaisuuksia, kuten cPanel-verkkokauppa, PayPal-integraatio, kyky perustaa ostoskori aikuisten verkkosivustoille ja paljon muuta. Ja jos olet verkkosivumarkkinoinnin aloittelija, voit lukea joitain monista informatiivisista ja kouluttavista verkkomarkkinointioppaista, joita HostClear tarjoaa sinulle..

johtopäätös

Nyt kun olet perehtynyt jaettuun isännöintiin ja nyt kun olet oppinut tärkeimmät näkökohdat, jotka on otettava huomioon valittaessa aikuisverkkosivustolle jaettua hosting-pakettia, on aika tehdä päätös. Takaamme, että kumpi tahansa palveluntarjoaja valitset viidestä, joita tässä artikkelissa esiteltiin, et tule katumaan päätöstä.

Muista harkita huolellisesti, mitä jokaisella isännöintipalveluntarjoajalla on tarjota, verrata ominaisuuksia, työkaluja ja asiakaspalvelua isäntäpaketin hintaan, jotta saat parhaan hyödyn isännöintitalousbudjetistasi. Toivotamme kaikille onnea matkalla kohti erittäin menestyvän aikuisten verkkosivuston luomista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map