15 parasta MySQL-tietokannan web-palveluntarjoajaa

Paras-hosting-mysql-tietokanta-2019


Miksi tarvitset MySQL-hosting-palvelua? Kuinka löytää paras?

Sivustojen omistajat, jotka ylläpitävät valtavia verkkosivustoja, luottavat yleensä tietokantoihin. Niiden avulla on paljon helpompaa käsitellä satoja tai tuhansia saatavilla olevia verkkosivusisällöjä. Tällä tavalla jokaista sivua ei tarvitse avata sisällön päivittämiseksi, ja asettelu pysyy samana. Niitä kutsutaan dynaamisiksi verkkosivustoiksi tai tietokantapohjaisiksi verkkosivustoiksi, joissa tiedot vedetään suoraan tietokannasta joka kerta, kun käyttäjä avaa verkkosivun.

Jokaiseen informaatioon pääsee yhdestä paikasta ja sinulla voi olla jopa koko joukkue työskentelevän samassa tietokannassa yhdessä. Näihin tehtäviin voit käyttää MySQL: tä, joka on tällä hetkellä yksi suosituimmista tietokannoista. Se on avoimen lähdekoodin ohjelmisto ja voit saada sen ilmaiseksi. Verkkosivustosuunnitelmat, joista aiomme puhua, tukevat alla kaikkia MySQL: ää ja tarjoavat myös tietokannan kanssa yhteensopivia sovelluksia ja komentosarjoja..

Nyt tarkastelemme ensin MySQL: tä, vain selittääksesi, miksi se on niin loistava valinta relaatiotietokantojen suhteen. Näytämme sinulle myös kaikki olennaiset tiedot, jotka sinun on tiedettävä ennen kuin valitset MySQL: tä tukevaa web-hosting-suunnitelmaa.

Siksi sinun pitäisi käyttää MySQL: tä

MySQL ei tietenkään ole ainoa vaihtoehto, jonka etsit etsiessäsi täydellistä web-hosting-suunnitelmaa. On olemassa muita suosittuja tietokantoja, kuten:

 • PostgreSQL – avoimen lähdekoodin ja olosuhteiden välinen tietokanta, joka on saatavana Linuxille ja Windowsille
 • Microsoft SQL – Microsoftin relaatiotietokanta, jonka omistusoikeus on yhdenmukainen Linuxin ja Windowsin kanssa
 • MS Access – relaatiotietokanta, jossa on graafinen käyttöliittymä, osa Microsoft Office -sarjaa. Se voi toimia vain Windows-käyttöjärjestelmässä
 • Oracle – Oracle Corporationin kehittämä monimallimalli, patentoitu tietokanta, joka voi toimia myös Windowsissa ja Linuxissa

Jos tarkastelemme näiden tietokantavaihtoehtojen välistä yhteensopivuutta, osoittautuu, että MySQL on monipuolisin. Microsoftin ja Linuxin lisäksi MySQL voi toimia myös FreeBSD: ssä, macOS: ssa ja Solarisissa. Tämä antaa tietokannalle valtavan edun, koska voit käyttää sitä melkein jokaisessa koneessa ja web-hosting-suunnitelmassa. Lisäksi se tarjoaa sinulle laajan joukon ominaisuuksia, joiden avulla voit suorittaa tehtävät tehokkaasti pitäen tietosi turvassa kaikissa vaiheissa..

MySQL on tehokas ratkaisu, kun haluat työskennellä valtavien tietojoukkojen kanssa. Sitä käyttävät laajasti suuret yritykset, joiden on hallittava tonnia sisältöä verkkosivuillaan. Vaikka tietokanta on hyvin pyöristetty, se on silti melko helppokäyttöinen, joten se on loistava valinta niille, joilla ei ole paljon kokemusta tietokantojen käsittelystä.

Jos suorituskyky on yksi tärkeimmistä tietokannan tarvitsemista näkökohdista, niin MySQL on täydellinen valinta sinulle. Se on suunniteltu tarjoamaan nopeaa käyttöä, etenkin niille, jotka pitävät verkkosivustojaan jaetulla web-hosting-suunnitelmalla. Loppujen lopuksi et halua odottaa noita latausaikoja, kun panokset ovat korkeat.

Yksi MySQL: n suurimmista asioista on, että voit käyttää siihen Apachea, PHP: tä ja monia muita kieliä. Nämä sisältyvät yleensä useimpiin paketteihin, kun valitset Linuxin web-hosting-suunnitelman. Itse asiassa yli 100 miljoonaa käyttäjää latasi MySQL: n vain siksi, että näitä komponentteja tuetaan. Periaatteessa sinulla voi olla tehokkaimpia työkaluja yhdessä paikassa.

MySQL: n tarina

Paras-mysql-web-hosting-tarjoajatMySQL tuli ulos vuonna 1996, joten se on ehdottomasti yksi vanhimmista tietokantavaihtoehtojen joukossa. Sen on luonut kolmen miehen kehittäjätiimi ja sitten yksi heistä, Michael Widenius antoi tietokannalle nimen My, joka oli myös hänen tyttärensä nimi. He loivat sen paljon yksinkertaisemmasta tietokannan hallintajärjestelmästä nimeltä mSQL (Mini SQL) ja aikoivat käyttää sitä omana työkaluna.

mSQL perustui IBM: n kehittämään ISAM-kieleen. MSQL: n koko rakenne oli aivan liian hidas ja joustamaton, joten ohjelmoijat päättivät luoda uuden, joka pystyy ratkaisemaan ongelmansa paremmin. Sitten, kun MySQL ilmestyi, se alkoi toimia yleisen julkisen lisenssin nojalla, mikä tarkoittaa, että jokainen käyttäjä pystyi vaihtamaan lähdekoodin.

Hieno asia MySQL: ssä on, että he pitivät mSQL: n sovellusliittymää (Application Programming Interface), jonka avulla kehittäjät ympäri maailmaa voivat helposti siirtyä uuteen tietokantaan. MySQL: ää rahoittanut ja omistava yritys oli ruotsalainen nimeltään MySQL AB. Sitten vuonna 2008 Sun päätti ostaa yrityksen miljardilla dollarilla. Heillä oli se vain vuoteen 2010 saakka, jolloin Sun antoi MySQL: n Oracle Corporationille, tietokannan nykyiselle omistajalle.

MySQL hinnat ja ominaisuudet

Voit aina ladata ilmaisen MySQL-version, jota monet yritykset ja yksityishenkilöt käyttävät tietokantoihinsa. Sitä kutsutaan MySQL-yhteisöpainokseksi, joka on eniten käytetty avoimen lähdekoodin tietokanta maailmassa. Useimmat web-hosting-suunnitelmat eivät edes edellytä sinun lataamista, koska se sisältyy yleensä heidän pakettiinsa bonuksena.

Ilmainen versio riittää suurimman osan ajasta, mutta jos yritykselläsi on joitain erityistarpeita, voit myös päivittää premium-versioon. Siellä on Standard Edition 2000 dollarille, Enterprise 5000 dollarille ja Cluster Carrier Grade 10 000 dollarille. Kaikki nämä antavat sinulle laajan luettelon hyödyllisistä työkaluista ja ominaisuuksista, samalla kun saat myös korkeatasoista tukea ja ylläpitoa.

Saat kaiken mitä tarvitset tietokannan hallintaan ja kyselytehtäviin. Vaikka työskentelisitkin valtavan määrän tietoja, et voi koskaan eksyä, koska MySQL antaa sinun suorittaa erittäin tehokkaita hakuja. Siellä on myös tietojärjestelmä, joka auttaa sinua ymmärtämään tietosi rakenteen.

MySQL on täydellinen ratkaisu, jos tarvitset tietokannan uudelle sovelluksellesi. Periaatteessa sinun on vain asetettava tietokanta, luotava tili ja sitten voit jättää sen. Se on vakaa resurssi sovelluksellesi, jolla on käynnissä skripti. Sinun ei tarvitse edes tarkistaa sitä niin kauan kuin se jatkuu taustalla.

Ainoa asia, joka voi hidastaa MySQL-tietokannan käyttöä, on huono kiintolevyn valinta. Sinun tulisi aina etsiä verkkopalveluntarjoajaa, joka käyttää palvelinta SSD-kiintolevyillä. Se takaa salamanopeuden ja kiinteän tilan asemien välitön käyttö. Jos kuitenkin valitset SSD-levyihin perustuvan web-hosting-suunnitelman, tarvitset myös varmuuskopiointisuunnitelman. SSD-kiintolevyillä on todennäköisempi virheitä, jotka voivat vahingoittaa tietoja.

Vaikka suurin osa käyttäjistä käyttää komentorivikäyttöä MySQL: ssä, se ei välttämättä sovellu kaikille. Aloittelijoille, joilla ei ole kokemusta tietokantojen käytöstä, saattaa olla vaikea käsitellä. Onneksi tämä ongelma voidaan ratkaista asentamalla yksi MySQL GUI (graafinen käyttöliittymä), mikä tekee tietokannan käytöstä paljon yksinkertaisempaa.

Täydellisen MySQL-Web-isännän löytäminen

Nykyään ei ole vaikea löytää web-palveluntarjoajaa, joka tarjoaa MySQL: n paketeissaan. Suurin osa heistä tukee tätä tietokantaa ja monia muita ratkaisuja, joista voit valita. Selatessasi web-hosting-palveluita Internetissä, huomaat, että ne tarjoavat ainakin joitakin aiemmin mainitsemiemme suosittuja tietokantoja, etenkin kun kyse on jaetusta isännöintisuunnitelmasta. Ennen kuin valitset yhden, nämä ovat kaksi tärkeintä tekijää, jotka sinun tulisi ottaa huomioon: varastointi ja suorituskyky.

Suurimmalle osalle verkkosivustojen omistajia riittää yksi MySQL-tietokanta. Web-hosting-suunnitelmat toimitetaan yleensä yhden MySQL-esiintymän kanssa, mutta jos aiot aloittaa isomman projektin, saatat joutua lisäämään lisää tietokantoja. Valitse tällöin vain web-hosting-paketti, joka sisältää rajattomasti tietokantoja. Lisäksi, jos haluat yhdistää ja hallita tietokantojasi oikein, sinun on siirryttävä PHP: hen. Et voi tuskin löytää web-palveluntarjoajaa, joka ei tue tätä kieltä.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, sinun tulee varmistaa, että joko cPanel tai Plesk on asennettu. Näiden ohjauspaneelien avulla voit luoda tietokantoja ja poistaa tai hallita olemassa olevia. cPanel tarjoaa jopa MySQL-tietokannan ohjatun toiminnon, joka opastaa sinua koko tietokantojen käsittelyprosessissa. Katsotaanpa nyt 15 suositellun web-palveluntarjoajan arvosteluita!

Parhaat MySQL-verkkopalveluntarjoajat

Joten ennen kuin annat sinulle tietoja yrityksistä, joita pidämme parhaimpana MySQL-isäntänä, tässä on täydellinen luettelo niistä:

 1. HostGator – $ alkaen 2,75 dollaria / kuukausi
 2. BlueHost – alkaen 3,95 dollaria / kuukausi
 3. InMotion-hosting – alkaen 3,99 dollaria / kuukausi
 4. A2Hosting – alkaen 3,92 dollaria / kuukausi
 5. SiteGround – alkaen 3,95 dollaria / kuukausi
 6. iPage – alkaen 1,99 dollaria / kuukausi
 7. WebHostingHub – alkaen 4,99 dollaria / kuukausi
 8. Läski lehmä – alkaen 3,15 dollaria / kuukausi
 9. LiquidWeb – alkaen 59 dollaria / kk
 10. GreenGeeks – alkaen 3,95 dollaria / kuukausi
 11. Hyvä isä – alkaen 2,99 dollaria / kuukausi
 12. KonsoliFIN – alkaen 4,95 dollaria / kuukausi
 13. InterServer – alkaen 5 dollaria / kk
 14. HostPapa – alkaen 3,95 dollaria / kuukausi
 15. JustHost – alkaen 3,95 dollaria / kuukausi

Siirrytään nyt yksityiskohtiin ja katsotaan, mikä palveluntarjoaja on paras budjettiisi ja isännöintitarpeisiisi.

3. HostGator

hostgator-paras-mysql-isäntäHostGator on tällä hetkellä tunnetuimpia web-hosting-yrityksiä. Ne tarjoavat huippuluokan suunnitelmia jaetulle isännöinnille, omistettuja palvelimia, VPS: ää ja erityisesti jälleenmyyjämajoitusta, joka on heidän myydyin palvelunsa. Suuria ja pieniä yrityksiä, bloggaajia ja kehittäjiä käytetään laajasti heidän suunnitelmiinsa. Vuonna 2002 perustettu HostGator aloitti Linux-pohjaisten palveluiden myynnin.

Vuonna 2011 he huomasivat, että myös Windowsille on valtava kysyntä, ja alkoivat tarjota käyttöjärjestelmäpohjaisia ​​web-hosting-suunnitelmia. HostGator isännöi tällä hetkellä yli 8 miljoonaa verkkotunnusta. Yksi tärkeimmistä syistä tämän taustalla on laaja valikoima ominaisuuksia, jotka sisältyvät jokaiseen heidän suunnitelmaansa. Tällä palveluntarjoajalla on myös oma verkkosivustojen rakentaja, joka antaa sinulle pääsyn yli 4000 malliin ilmaiseksi.

HostGator tarjoaa sinulle kaikki työkalut, joiden avulla voit luoda ja ylläpitää verkkosivustojasi. Jokaisella suunnitelmalla saat MySQL: n tietokannan hallintaan, ilmaisen verkkotunnuksen, tehtävien ajoituksen ja muut hyödylliset järjestelmänvalvojan työkalut. Ei ole niin paljon palveluntarjoajia, jotka voivat tarjota sinulle todella huippuluokan Windows-hosting-suunnitelmia. Täällä HostGator voittaa suurimman osan kilpailustaan, ja toteuttaa usean vuoden kokemuksen Windows-isännöinnistä.

Jos et ole tyytyväinen hosting -suunnitelmaan, voit saada rahat takaisin 45 päivässä, mikä on keskimääräistä suurempi aikataulu. Riippumatta valitsemastasi suunnitelmasta, saat rajattomasti MySQL-tietokantoja ja myös phpMyAdmin. Jaetun suunnitelman hinnat alkavat 2,75 dollarilta kuukaudessa Hatchling-suunnitelmalla. Jos haluat VPS: n, lähtötasosuunnitelma maksaa sinulle 29,95 dollaria, kun taas halvin omistettu palvelin on 119 dollaria kuukaudessa.

2. BlueHost

bluehost-paras-mysql-isäntäBlueHost aloitti toimintansa jo vuonna 2003, ja nyt heillä on yrityksessä satoja työntekijöitä. Siitä tuli valtava nimi teollisuudessa, joka tarjoaa käyttäjille web-hosting-suunnitelmia, jotka tukeutuvat huippuluokan laitteistoihin ja ohjelmistoihin. Heidän koko web-hosting-alusta on avoimen lähdekoodin käyttö, mikä tekee siitä loistavan valinnan käyttäjille, jotka haluavat kaivaa teknisiä ominaisuuksia.

Koska suurin osa web-hosting-yritysten suurimmista nimistä, BlueHost tarjoaa myös laajan valikoiman tehokkaita web-hosting-suunnitelmia. Näitä ovat suosituimmat suunnitelmat, kuten pilvi, jaettu, VPS ja oma hosting. BlueHost antaa sinun kuitenkin valita kahdesta muusta suunnitelmasta, joista toinen on luotu WordPress-käyttäjille ja toinen WooCommerce-sivuston omistajille..

Kun kyse on tuesta, heidän ammattilaisryhmänsä on käytettävissä koko päivän, joka päivä. Voit tavoittaa heidät chatin, puhelimen, sähköpostin kautta ja heillä on myös laaja tietokanta. Jokainen hosting-paketti antaa sinulle myös ilmaisen SSL: n ja MySQL: n.

He takaavat, että voit luoda ja hallita tietokantoja MySQL: llä suoraviivaisella tavalla käyttämällä phpMyAdminia ja monia muita hyödyllisiä sovelluksia. Jos haluat saada aikaan kaksi asiaa kerralla, sinun tulisi valita BlueHost-suunnitelma, joka tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen. Koska sinun ei tarvitse löytää ja maksaa verkkotunnuksen rekisteröijälle, tämä valinta voi aina säästää aikaa ja rahaa.

Katsotaanpa nyt heidän jaetun, VPS: n ja omistettujen suunnitelmien hintoja vain osoittaaksesi sinulle, kuinka edullinen BlueHost todella on. Heillä on kolme jaettua hosting-suunnitelmaa, alkaen Basic-hinnasta 3,95 dollaria kuukaudessa, Choice Plus -suunnitelmaan 5,95 dollaria. Niiden VPS-suunnitelmien hinnat vaihtelevat 19,99 dollarista 59,99 dollariin kuukaudessa, kun taas omistetut hosting-suunnitelmat maksavat 79,99 dollarista 119,99 dollariin kuukaudessa.

3. InMotion-hosting

Logitech-paras-mysql-isäntäInMotion Hosting -palvelusta löydät useita monipuolisia hosting-suunnitelmia. Niihin sisältyy erilaisia ​​jaettuja, omistettuja, VPS-, WordPress- ja hallittuja vaihtoehtoja, jotka varmistavat, että jokainen yritys ja henkilö löytää täydellisen palvelun. MySQL on yksi niistä lisäominaisuuksista, jotka he tarjoavat kaikkien pakettiensa kanssa, ja se asettaa sinut sovellusten ja dynaamisten verkkosivustojen luomiseen.

InMotion Hosting tarjoaa sinulle käyttäjäystävällisiä verkkosivustojen rakentajia, kuten WordPress, Joomla, Drupal ja B2evolution. Yhtiö jopa kehitti oman verkkosivuston rakentajan, nimeltään Premium Web Builder, ja antoi sen kaikkien käyttöön, jotka liittyivät suunnitelmiinsa. Suurille yrityksille tai ryhmille, jotka työskentelevät suurempien projektien parissa, omien suunnitelmien valitseminen InMotionissa on hieno valinta.

Omistettuihin paketteihin sisältyy cPanel palvelimien ja verkkosivustojen hallintaa varten selaimesi kautta. Mikä tekee heidän suunnitelmistaan ​​todella aloittelijaystävällisiä, on heidän MySQL-tuki. Voit luoda ja ylläpitää tietokantaa täydellisin ohjein varmistaen, että käytät ensisijaista SQL-kieltä oikealla tavalla. Tietokannassasi ei tule olemaan suorituskykyongelmia, jotka niiden SSD-tallennuslaitteet takaavat.

Yksi InMotionin päätavoitteista on tarjota huippuluokan laitteisto asiakkailleen aina. Heidän palvelunsa perustuu Samsungin SSD-levyihin ja uusimpiin Dell-palvelimiin, joten voit olla varma, että verkkosivustosi kävijät nauttivat saumattomasta selauskokemuksesta. InMotionissa heidän omistamiensa suunnitelmien hinnat vaihtelevat 105,69 dollarista aina 340,99 dollariin viiden suunnitelman kanssa.

Heillä on kolme VPS-hosting-suunnitelmaa. Alhaisin hinta on 27,99 dollaria ja korkein 64,99 dollaria. Jos haluat kokeilla niiden jaettua yritysmajoitussuunnitelmaa, voit valita kolmesta suunnitelmasta. Käynnistysohjelma on 3,99 dollaria kuukaudessa, virta 5,99 dollaria ja Pro 13,99 dollaria kuukaudessa, ja virrankäyttösuunnitelma on suosituin vaihtoehto.

4. A2-hosting

A2Hosting-paras-mysql-isäntäKun A2 Hosting perustettiin vuonna 1999, se oli aluksi itsenäinen yritys. Alun perin se nimitettiin Iniquinetiksi, ja sitten he vaihtoivat sen A2-hosting-palveluksi vuonna 2003. Monien vuosien kovan työn ansiosta heistä tuli yksi johtavista nimistä web-hosting-alalla. He saavat satoja positiivisia arvosteluja käyttäjiltä ja suosituilta tarkistajasivustoilta.

A2-hosting tarjoaa laajan valikoiman suunnitelmia. Ne tarjoavat tavallisia omistettuja VPS-järjestelmiä ja jaettuja suunnitelmia, joissa on paljon hyödyllisiä lisäosia, ilmaisia ​​ominaisuuksia ja tukea. Voit valita hallittujen ja hallitsemattomien omistettujen ja VPS-suunnitelmien välillä. Jos haluat MySQL: n sisältyvän pakettiin, olet oikeassa paikassa. A2-hosting tarjoaa runsaasti ominaisuuksia ja ohjelmistoja, jotka ovat erittäin hyödyllisiä kehittäjille.

Saat uusimman version, MySQL 5.5, phpMyAdmin ja SSH. Näiden hyödyllisten työkalujen avulla voit työskennellä tietokantojesi kanssa milloin tahansa, mistä tahansa koneesta. A2-hosting tarjoaa loistavan tilaisuuden niille, jotka haluavat työskennellä taitojensa parissa. Niiden laajan tietokannan avulla voit oppia paljon Pythonin ja Perlin käyttämisestä tietokannoissa.

A2 Hosting -palvelussa hinnat eroavat Windows- ja Linux-vaihtoehdoista, mutta aiomme puhua Linux-suunnitelmista vain antaaksemme sinulle kuvan hinnoista. Voit hankkia jaetun hosting-suunnitelman, joka alkaa hinnasta 3,91 dollaria, VPS: n 5,00 dollaria ja erillisen suunnitelman 9,31 dollaria. Nämä suunnitelmat voidaan skaalata tarpeidesi mukaan, jolloin saat enemmän ja enemmän ominaisuuksia ja etuja.

5. SiteGround

Siteground-paras-mysql-isäntäTämä on jälleen yksi iso nimi web-hosting-alalla. SiteGround on tunnettu korkeasta saatavuudestaan ​​ja tehokkaiden web-hosting-palveluiden tarjoamisesta maailmanlaajuisesti. Tämä johtuu pääasiassa sen tietokeskuksista, jotka ovat taitavasti sijoitettu Singaporeen, Amsterdamissa ja Chicagossa ja kattavat tehokkaasti valtavan määrän maita. Heidän markkinointistrategiansa on erottua joukosta ja tarjota yleisölle jotain erilaista. Kuten osoittautuu, heidän menetelmä on toistaiseksi varsin onnistunut.

SiteGroundissa voit hankkia minkä tahansa tyyppisiä web-hosting-paketteja. Useimmat käyttäjät ostivat kuitenkin jaetut tai pilvimahdollisuudet, jotka ovat tehokkaampia kuin suurin osa kilpailijoistaan ​​tarjoaa. Näiden kahden avulla saat cPanel-ohjauspaneelin ja tuen myös WordPressille ja Joomlalle. SiteGround takaa sinulle lähes sataprosenttisen käytettävyyden, koska he seuraavat jatkuvasti palvelimiaan ja kun heillä on ongelma, he voivat korjata sen heti.

Toinen hieno asia tämän palveluntarjoajan suhteen on, että sinulla voi olla rajoittamaton MySQL-tietokanta heidän hosting-pakettiensa kanssa. Ne takaavat tietokantojen korkean suorituskyvyn tallentamalla ne erillisiin kiintolevyihin. Voit työskennellä tietokantojesi kanssa helposti phpMyAdmin-sovelluksen avulla. Jos valitset jonkin kalliimmista paketeista, ne tarjoavat myös dynaamisen välimuistin, SSL: n, parannetun tuen ja PCI-vaatimustenmukaisuuden.

Voit hankkia jaetun hosting-suunnitelman SiteGround-palvelusta vain 3,95 dollarilla kuukaudessa, jos haluat. Kuitenkin, heidän bestsellerinsä on CrowBig-yhteinen suunnitelma, joka maksaa 5,95 dollaria kuukaudessa. Heidän lähtötason pilvipalvelusuunnitelma maksaa 80 dollaria kuukaudessa, kun taas voit saada Entry Server -palvelun hintaan 269 dollaria kuukaudessa, jos haluat erillisen palvelinsuunnitelman.

6. iPage

IPage-paras-mysql-isäntäTällä hetkellä yli miljoona asiakasta valitsi iPagen web-palveluntarjoajakseen. Tämä on yritys, joka on toiminut verkkosivustoilla jo vuosikymmenen ajan. Vuonna 2011 he alkoivat käyttää tuulienergiaa palvelimiensa käyttämiseen ja käyttävät tätä menetelmää vielä päivään asti. Heidän suunnitelmansa ovat kohtuuhintaisia, ja koko paketti on suunniteltu aloittelijaystävälliseksi, minkä vuoksi niin monet ihmiset valitsevat tämän palveluntarjoajan.

IPagen kohderyhmä on pääasiassa pienyritykset tai henkilöt, jotka haluavat perustaa blogin tai portfolio-sivuston helposti ja keskittyä sitten työhönsä. Koska tämän palveluntarjoajan pääidea on yksinkertaisuus, he tarjoavat vain yhden jaetun hosting-suunnitelman, joka maksaa vain 7,99 dollaria. Siihen kuuluu kuitenkin paljon hyödyllisiä ominaisuuksia. Voit esimerkiksi rekisteröidä verkkotunnuksen 3 vuodeksi, sinulla voi olla rajaton MySQL-tietokanta ja runsaasti tallennustilaa.

Heillä on oma vetämällä ja pudottamalla verkkosivustoeditori, joka antaa sinulle myös pääsyn tuhansiin malleihin. Tietysti tuetaan suosituinta CMS-järjestelmää, ja saat myös ekstrat verkkosivustollesi. Ne sisältävät työkalut blogiisi, valokuvagalleriat ja FTP-työkalut. MySQL: n lisäksi saat siitä myös Lakin välimuistion ja phpMyAdminin. Vaikka he eivät tallenna verkkosivustojen tietoja ja tietokantoja erillisillä palvelimilla, tietosi suojataan päivittäin.

Ne tarjoavat myös VPS-isännöinnin, joka alkaa 19,99 dollaria kuukaudessa, omistettu isäntä alkaen 119,99 dollaria kuukaudessa ja WordPress-hosting, jossa aloituspaketti maksaa 3,75 dollaria kuukaudessa.

7. Web-hosting-keskus

webhostinghub-paras-mysql-isäntäWeb Hosting Hub on yritys, joka on perustettu vuonna 2010 ja tarjoaa siitä lähtien erilaisia ​​palveluja. Sivustosi isännöinnin lisäksi voit vuokrata heidät myös verkkosivustosi suunnitteluun. Ne tarjoavat myös muita ratkaisuja, kuten verkkosivustojen rakentaja, lukuisia verkkokaupan työkaluja ja kaikkien suosittujen CMS-verkkojen ylläpitoa. Niistä tuli niin suosittuja, että yli 40 000 ihmistä valitsi heidät rakentamaan ja käyttämään verkkosivustojaan.

Web Hosting Hub on ihanteellinen niille, jotka haluavat jaettua hosting-palvelua, koska se on ainoa tarjoamasi suunnitelmatyyppi. VPS: n, omistettujen ja muiden suunnitelmien tarjoaa InMotion Hosting, heidän sisaryhtiönsä. Koska ne tarjoavat vain jaettua hosting-palvelua, ne keskittyvät täysin tarjoamaan markkinoiden kolme parasta jaettua hosting-suunnitelmaa. Jos haluat perustaa verkkosivuston yritykseksi tai yksilöllisiin tarkoituksiin, Web Hosting Hub antaa sinun asettaa sen nopeasti ja tehokkaasti.

Voit valita kolmesta jaetusta isännöintisuunnitelmasta: Spark-suunnitelma 4,99 dollaria kuukaudessa, Nitro 6,99 dollaria ja Dynamo-suunnitelma 8,99 dollaria kuukaudessa. Jos valitset Nitro-suunnitelman, pystyt ajamaan rajoittamatonta MySQL-tietokantaa, ali- ja pysäköityjä verkkotunnuksia, jotka kaikki ovat rajoitettuja aloitussuunnitelmassa. Toinen ja kolmas suunnitelma antaa sinulle myös alennuksen heidän web-suunnittelupalvelustaan.

Kaikki jaetut suunnitelmat antavat sinulle phpMyAdmin ylimääräisenä MySQL: lle. Jos et ole niin kokenut MySQL: ssä, voit aina luottaa heidän oppaisiinsa tietokantojen käsittelemisessä, heillä on niitä paljon.

8. FatCow

FatCow-paras-mysql-isäntäFatCow on yksi suurimmista verkkopalveluntarjoajista, joka harjoittaa liiketoimintaansa vihreän energian avulla. Ne tarjoavat vain yhden jaettua hosting-suunnitelman, nimeltään The Original FatCow Plan, joka maksaa vain 3,15 dollaria kuukaudessa ja jonka avulla voit rekisteröidä verkkotunnuksen vuodeksi. Heidän pääideanaan on välttää monimutkaisten web-hosting-suunnitelmien tarjoamista ja koota sen sijaan joitain yksinkertaisempia.

Heillä on ammattitaitoinen tekninen tukitiimi, joka lupaa vastata muutamassa minuutissa. Ostamalla yhden heidän suunnitelmistaan, sinulla on pääsy heidän ohjauspaneeliinsa, joka on melkein sama kuin cPanel, näyttää vain hieman erilaiselta. Se on melko aloittelijaystävällinen, mutta saattaa viedä jonkin aikaa MySQL-hallintaohjelman ja tiedostonhallinnan selvittämiseen.

FatCow on hinnoillaan ehdottomasti yksi markkinoiden edullisimmista tarjoajista. Pienyritykset ja Personals käyttävät heidän suunnitelmiaan laajasti. Kuten monilla muillakin palveluntarjoajilla, heillä on myös oma räätälöity, osoita ja napsauta -sivustojen rakentaja, joka saattaa olla hyödyllinen niille, joilla ei ole kokemusta minkäänlaista web-kehityksestä..

Jos olet kiinnostunut muista suunnitelmista, kuten VPS tai erillispalvelimet, ne tarjoavat myös ne. FatCow jakaa VPS: n ja siihen tarkoitetut palvelut kolmeen suunnitelmaan. Jokainen näistä suunnitelmista antaa sinulle rajoittamattoman MySQL-tietokannan, verkkotunnukset, aliverkkotunnukset ja FTP-tilit. VPS: n lähtötasosuunnitelma maksaa 19,99 dollaria kuukaudessa, ja sinulla voi olla erillinen käynnistyspalvelin vain 119,99 dollaria kuukaudessa.

9. LiquidWeb

liquidweb-paras-mysql-isäntäNyt LiquidWeb on web-palveluntarjoaja, josta löydät vain tehokkaimmat hosting-ratkaisut. He eivät edes tarjoa jaettua hosting-suunnitelmaa, koska he keskittyvät tarjoamaan parhaan suorituskyvyn vaativille kehittäjille. LiquidWebistä löydät poikkeuksellisia omistettuja ja VPS-hosting-suunnitelmia taatulla lähes 100-prosenttisella käyttöajalla. Voit myös valita, haluatko Linux- tai Windows-pohjaisen palvelimen.

Heidän web-hosting-suunnitelmansa eivät ole vain tehokkaita, vaan myös käyttäjäystävällisiä, ja varmista, että sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa palvelimen hallintaan. He käyttävät uusinta laitteistoa varmistaakseen jatkuvan käytettävyyden ja nopeuden verkkosivustojen omistajille. Muutaman viime vuoden aikana he onnistuivat pitämään käytettävyytensä yli 99,99%: n, mikä on melko vaikuttavaa.

Vaikka LiquidWeb-ohjelmalla tuskin pystyt kohtaamaan mitään ongelmia, heidän ammattitaitoinen tukitiiminsä on valmis aina kun tarvitset niitä. Jos sinulla on jo verkkosivusto ja haluat siirtyä LiquidWeb-hosting-suunnitelmaan, ne auttavat sinua tiedonsiirrossa ilmaiseksi. He käyttävät SSD-kiintolevyjä ja tarjoavat jopa kuormituksen tasapainottajat, jos sinulla on liikenteen piikkejä, jolloin useat palvelimet voivat käsitellä liikennettäsi.

Sekä omistautuneet että VPS-suunnitelmat tukevat MySQL: ää ja monia muita tietokantaratkaisuja. Jos haluat LiquidWeb-hallintaan tarkoitetun erillisen palvelimen, voit valita viidestä eri suunnitelmasta kolmesta sijainnista. Aloitussuunnitelma maksaa 199 dollaria kuukaudessa ja antaa sinulle laajan luettelon hyödyllisistä ominaisuuksista. Heidän pilvi-VPS-hinnat alkavat 59 dollarista kuukaudessa, kun taas halvin pilvipalvelin maksaa 169 dollaria kuukaudessa.

10. GreenGeeks

greengeeks-paras-mysql-isäntäGreenGeeks on yli kymmenen vuotta sitten perustettu web-hosting-yritys, jolla on tällä hetkellä yli 35 000 asiakasta ja joka ylläpitää yli 300 000 verkkosivustoa. Kuten nimensä viittaa, he käyttävät laitteistoa vihreällä energialla tai tarkemmin ympäristölle paremmalla tuulivoimalla.

Valitsemalla yhden heidän suunnitelmistaan ​​saat paljon ominaisuuksia, kuten ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin ja siirron, verkkosivuston rakennuksen, verkkosivuston siirron, suojatut sähköpostitilit ja paljon muuta. GreenGeeksillä on oma tukitiimi, johon pääset chatin, puhelimen ja lippujen kautta. He käyttävät palvelimiaan vain Linuxissa, mutta se on joka tapauksessa suosituin käyttöjärjestelmä web-isännöinnissä.

Myös GreenGeeksin palvelimen käyttöaika on erittäin kilpailukykyinen, koska ne pystyvät pitämään sen yli 99,9%. He eivät luoneet omaa ohjauspaneelia, kuten monet muut palveluntarjoajat. Sen sijaan saat cPanelin, joka takaa saumattoman käyttökokemuksen jokaiselle sivuston omistajalle. Jos sinulla on jo verkkosivusto, voit siirtää sen ilmaiseksi. He jopa antavat sinun lisätä ostoskorin siihen, joka tulee myös paketin mukana.

GreenGeeksissä web-hosting maksaa vain 3,95 dollaria, kun taas WordPress-hosting on myös 3,95 dollaria. Heidän suunnitelmansa ovat hyödyllisiä kehittäjille, joilla on uusin MySQL, tuki Pythonille ja Perlille, useita PHP-versioita ja FTP-tilejä. Ja tämä on vain jäävuoren huippu, koska saat paljon upeita ominaisuuksia, jotka takaavat huippuluokan suorituskyvyn, turvallisuuden ja verkkokaupan tuen. Jos et ole tyytyväinen GreenGeeksiin, voit saada rahat takaisin 30 päivän kuluessa.

11. GoDaddy

GoDaddy-paras-mysql-hostingGoDaddy on tunnettu yhtenä suurimmista verkkotunnuksen rekisteröijistä maailmassa, sillä tähän mennessä on rekisteröity yli 60 miljoonaa verkkotunnusta. Verkkotunnusten rekisteröinnin ja huutokauppapalveluiden lisäksi ne tarjoavat myös tehokkaita web-hosting-suunnitelmia. Tämä yritys perustettiin vuonna 1997 nimellä Jomax Technologies. Kahden vuoden kuluttua he vaihtoivat nykyiseen nimensä.

GoDaddy tarjoaa web-hosting-ratkaisuja sekä yksityisille että suurille yrityksille. Ne tarjoavat erilaisia ​​omistettuja, VPS: n ja yhteisiä suunnitelmia edulliseen hintaan. Tavallisen Linux-vaihtoehdon lisäksi voit hankkia myös Windows-pohjaisia ​​palvelimia. Valittavissa on lukuisia hosting-suunnitelmia riippuen siitä, minkä tyyppistä verkkosivustoa haluat käyttää, ja kuinka paljon liikennettä sinä houkuttelee.

Heillä on myös suosittu verkkosivustojen rakentaja, jota kokemattomat käyttäjät ja pienet yritykset käyttävät laajasti nopeaa ja helppoa ratkaisua. Se on vedä ja pudota -sovellus, joka antaa sinulle pääsyn yli 300 malliin. Mallit on jo täytetty sisällöllä; sinun on kopioitava vain oma sisältö oikeisiin paikkoihin ja niiden joukkoon.

Ammattimaisten järjestelmänvalvojien, huippuluokan laitteistojen ja valvontajärjestelmien yhdistelmällä he pystyvät jatkuvasti pitämään palvelimen käytettävyyden yli 99,9%. GoDaddy on palveluntarjoaja, joka välittää sisällöstäsi. He luovat säännöllisesti varmuuskopioita verkkosivustostasi, jos jotain menee pieleen. Voit saada web-hosting-suunnitelman vain 2,99 dollaria kuukaudessa. Niiden VPS-suunnitelmien hinnat alkavat 17,99 dollaria kuukaudessa, kun taas voit hankkia lähtötason omistettu palvelimen hintaan 69,99 dollaria kuukaudessa.

12. HostMonster

KonsoliFIN-paras-mysql-isäntäHostMonsterilla palvelut ja hinnat ovat melko samankaltaiset kuin BlueHostin tarjoamat. Tämä johtuu siitä, että nämä kaksi ovat sisaryrityksiä toistensa kanssa. Ne tarjoavat myös jaettuja hosting-suunnitelmia, joiden lähtöhinta on 4,95 dollaria kuukaudessa. Sen mukana tulee mittaamaton kaistaleveys, 50 Gt tallennustila ja sillä voi olla yksi verkkosivusto ja yksi verkkotunnus. Kaiken kaikkiaan HostMonster tarjoaa joitain ihmisarvoisia jaettuja hosting-suunnitelmia edulliseen hintaan.

Se on täydellinen henkilöille ja yrityksille, jotka ovat juuri alkaneet houkutella liikennettä. Suorituksen lisäksi saat lukuisia hyödyllisiä työkaluja, jotka voivat olla hyödyllisiä pienemmille verkkosivustoille. Ne sisältävät työkalut foorumeille ja blogeille, ostoskori, SSL-varmenne, CMS-skriptit ja uusin MySQL. Perus VPS-suunnitelma HostMonsterilla maksaa vain 19,99 dollaria, mikä on melko halpaa tällä hetkellä markkinoilla. Silti 30 Gt vapaata tilaa, kaksoisydinprosessoria, 2 Gt RAM-muistia ja kaistanleveyttä rajoitettuna 1 Tt kuukauteen, se on tehokas vaihtoehto hintaan.

He eivät kokeile mukautettuja ohjauspaneeleja; sen sijaan saat cPanelin, joka on aina tehokas ratkaisu. Voit hankkia erillisen palvelimen niinkin pienellä hinnalla kuin 79,99 dollaria 4-ytimisten Intel Xeon -prosessorien, 500 Gt RAID1 ja 4 Gt RAM-muistin avulla. HostMonsterilla voit päivittää suunnitelmasi aina, kun tarvitset enemmän suorituskykyä.

Jaetut tietokannat tallennetaan eri palvelimelle kuin muut tiedot ja saat myös phpMyAdmin-tiedoston MySQL: lle. Jos haluat verkkosivustosuunnitelman, joka käsittelee oikein SQL-kyselyitä, sinun tulisi ehdottomasti valita HostMonster.

13. InterServer

interserver-paras-mysql-hostingInterServeriä pidetään parhaana vaihtoehtona niille, jotka tarvitsevat kohtuuhintaisia, mutta tehokkaita WordPress-isännöintipalveluita. InterServerin halvin suunnitelma maksaa vain 5 dollaria ja saat SSL-sertifikaatin, ilmaisen siirron ja rajoittamattoman tallennustilan, siirron ja sähköpostin. Niiden avulla voit myös ylläpitää jopa 20 verkkosivustoa heidän palvelimellaan. Korkean suorituskyvyn takaa uusin laitteisto, mukaan lukien 30–240 Gt: n SSD-levyt.

InterServer pyrkii pitämään käyttöajansa mahdollisimman lähellä tätä täydellistä 100-prosenttista, ja heillä on toistaiseksi hyvin. Tällä palveluntarjoajalla sallitaan vain 100 uutta käyttäjää päivittäin. Tämä raja takaa, että palvelimet eivät hidastu odottamatta kiireisenä päivänä. Jos valitset jonkin heidän VPS-suunnitelmastaan, sinulla on paljon mukautusvaihtoehtoja. Voit valita sinulle parhaiten sopivat ohjelmistotyökalut, ohjauspaneelin, käyttöjärjestelmän ja prosessointitehon.

Jos valitset InterServerin, odottamattomia poistumismaksuja tai minkäänlaista pitkäaikaista sopimusta ei tule. Lisäksi saat rahat takaisin 30 päivässä, jos et ole tyytyväinen heidän palveluunsa. Pystyt hallitsemaan tietokantojasi saumattomasti uusimman MySQL: n ja phpMyAdminin avulla.

Tuen suhteen voit ottaa heihin yhteyttä kaikin tavoin, milloin haluat. InterServer-tuki on saatavana puhelimitse, chatissa, sähköpostitse, samalla kun voit käyttää myös heidän laajaa tietämystä ja foorumia. Heidän VPS-suunnitelmansa ovat niin skaalautuvat, että voit valita 16 eri variaatiosta, joiden lähtöhinta on vain 10,00 dollaria kuukaudessa Windowsille ja 6,00 dollaria kuukaudessa Linuxille.

14. HostPapa

Hostpapa-paras-mysql-isäntäHostPapa on suoraan Kanadasta perustettu web-hosting-palvelujen tarjoaja, joka perustettiin vuonna 2006. Niiden kohderyhmä on pienyritykset, koska ne ilmoittavat sen verkkosivustollaan ja myös mainostensa kautta. He käyttävät vihreää energiaa laitteidensa virran tuottamiseen, mikä on tällä hetkellä erittäin suosittu hosting-yritysten keskuudessa. Verrattuna muihin vihreiden hosting-palvelujen tarjoajiin heidän hinnat ovat melko alhaiset.

Vaikka HostPapa ei tarjoa omistettuja palvelimia, niiden jaetut ja VPS-suunnitelmat ovat melko tehokkaita. Valitsemastasi suunnitelmasta riippumatta saat myös verkkosivujen rakentajan. Voit kuitenkin päivittää verkkosivustojen rakentajan entistä paremmaksi vaihtamalla kalliimpaan suunnitelmaan. cPanel- ja FTP-tilit ovat myös mukana jokaisessa paketissa. Heidän halvin jaettu hosting-suunnitelma maksaa 3,95 dollaria ja antaa sinulle kaksi verkkosivustoa.

Jos tarvitset VPS: ää, voit valita viidestä erilaisesta suunnitelmasta tarpeidesi mukaan. Heidän ensimmäinen VPS-suunnitelmansa maksaa vain 19,99 dollaria kuukaudessa ja saat 4-ytimen prosessorin, 1,5 Gt RAM-muistin, 50 Gt tallennustilaa ja 1 Tt siirron. Näiden suunnitelmien avulla voit hankkia sekä Linux- että Windows-pohjaisia ​​palvelimia. Tietokantojen osalta saat MySQL 5: n ja niiden avulla voit hallita rajatonta tietokantaa.

Heidän suunnitelmiinsa kuuluu tehokas hallintatyökalu phpMyAdmin, jonka avulla voit helposti käsitellä yleisimmät MySQL-tehtävät. Jos olet aloittelija kehittäjä tai verkkovastaava, HostPapa on täydellinen valinta sinulle. Suunnitelmiensa mukaan jokainen verkkosivuston tehokkaaseen perustamiseen ja ylläpitämiseen tarvittava työkalu on oikeudenmukainen.

15. JustHost

justhost-paras-mysql-hostingJustHost-palvelusta löydät erinomaisia ​​hosting-suunnitelmia pienille yrityksille ja aloittelijoille. Vaikka luotettavien jaettujen hosting-suunnitelmien tarjoaminen on selvästi heidän päätavoite, heillä on myös joitain kunnollisia VPS- ja omistettu palvelinsuunnitelmia. Voit hankkia jaetun hosting-suunnitelman vain 3,95 dollaria kuukaudessa, joka antaa sinulle verkkotunnuksen, verkkosivuston, 50 Gt tilaa ja joitain muita perusominaisuuksia.

Niiden hosting-suunnitelmien avulla saat ilmaisia ​​sivustojen rakentajia malleilla ja mahdollisuuden asentaa laaja valikoima hyödyllisiä ohjelmistoja yhdellä napsautuksella. Heidän ohjelmistopaketistaan ​​löydät työkaluja myös blogointiin, foorumeihin ja verkkokauppaan. Ne tarjoavat runsas aloituspaketin tietokantoille, joissa on uusin MySQL, jolloin sinulla voi olla 20 tietokantaa. Jos kuitenkin päivität tehokkaampaan suunnitelmaan, siitä tulee rajoittamaton.

Voit luoda ja hallita tietokantoja phpMyAdminilla. Onneksi JustHost ei tallenna tietokantoja ja muita tietojasi samalle palvelimelle. Tämä on hieno käytäntö, josta tuli suosittu web-palveluntarjoajien keskuudessa ja jolla varmistetaan asiakkaiden vakaus.

Voit valita neljästä VPS-suunnitelmasta, joiden hinnat vaihtelevat 19,99 dollarista kuukaudessa 59,99 dollariin kuukaudessa. Ensimmäisellä saat kaksoisydinsuorittimen, 2 Gt RAM-muistia, 30 Gt: n tallennustilan, 1 Tt: n kaistanleveyden ja ilmaisen verkkotunnuksen. Ne tarjoavat myös kolme erillistä palvelintasuunnitelmaa, joita voit hallita cPanelilla. Ensimmäinen maksaa 79,99 dollaria kuukaudessa ja voit skaalata sen tehokkaimpaan suunnitelmaan, joka maksaa 119,99 dollaria kuukaudessa.

johtopäätös

Varmasti on myös muita hyviä isännöintipalveluntarjoajia, jotka tarjoavat MySQL-tietokannan isännöintiä, eikä niitä ole lueteltu tässä artikkelissa. Jos valitset jonkin sivulla luetelluista yrityksistä, et voi mennä pieleen MySQL-tietokantojen ylläpidossa ja hallinnassa.

Jos sinulla on kysyttävää näistä hosting-yrityksistä tai sinulla on ehdotuksia tästä artikkelista, kerro siitä meille alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map