15 parasta Java-palveluntarjoajaa

Paras-java-hosting-tarjoajat-2019


Tässä artikkelissa tarkastelemme Java-web-hosting-palveluita, jotka voivat tuoda sinulle eniten vastinetta hintalle. Tämä on loistava resurssi kehittäjille, jotka etsivät tehokkaita hosting-suunnitelmia, joihin he voivat täysin luottaa. Voit oppia alan suurimmista nimistä ja niiden tarjoamista ominaisuuksista, tuesta ja laitteista.

Seuraavaksi aiomme selittää, mikä Java on, miksi ihmiset sitä käyttävät, ja mielenkiintoisia faktoja. Artikkelimme toisella puoliskolla tarkastelemme 15: tä parhaat Java-palveluntarjoajat mielestämme. Esittelemme joitain kunkin palveluntarjoajan avainominaisuuksista ja palveluista, joissa he ovat erityisen hyviä. Aloitetaan ilman enempää!

Mikä on Java ja miksi sinun pitäisi käyttää sitä?

Java on yksi suosituimmista ohjelmointikieleistä. Java-pääkonsepti on, että se ei vaadi ollenkaan numeeristen koodien kirjoittamista. Voit kirjoittaa kokonaisen ohjelman vain käyttämällä komentoina englanninkielisiä sanoja. Tämä tarkoittaa myös, että käyttäjien on paljon helpompaa kirjoittaa ja lukea kieltä verrattuna muihin ohjelmointikieliin.

Koska meidän on puhuttava kielioppisääntöjen mukaisesti, Java-ohjelmoijien on myös noudatettava sääntöjä ohjelmaa kirjoitettaessa. Tätä kutsumme syntaksiksi. Tietenkin käyttäjän kirjoittama komentojoukko ei ole ohjelman lopullinen muoto. Ennen kuin se on valmis ajoon, Java on käännettävä se numeerisiksi koodeiksi, jotta kone voi käsitellä sitä.

Java-tarina

Paras-java-hosting-tarjoajatAivan ensimmäinen Java-versio syntyi vuonna 1991 toteutetun projektin tuloksena, ja sen etunimi oli Oak. James Gosling oli Sun Microsystems -ryhmän johtaja ja hänen toimistossaan oli tammepuu, mistä kieli sai nimen. Työn jatkaessaan he vaihtoivat nimensä ensin vihreäksi, sitten lopulta Javaksi. Java-ajatuksen pääideana oli kehittää menetelmä interaktiivisen television tarjoamiseksi yleisölle. Kävi kuitenkin ilmi, että kieli oli tuolloin liian edistynyt digitaalisen kaapelitelevisioteollisuuden kannalta.

Ensimmäinen Java-versio ilmestyi vuonna 1996, ja he aloittivat sen käytön Internetissä. Siitä tuli työkalu, jonka avulla ihmiset tekivät verkkosivustostaan ​​interaktiivisen lisäämällä animaatioita sivuille. Sun Microsystems jakeli Javaa vuoteen 2010 saakka, jolloin Oracle osti yrityksen. Java-julkaisun ensimmäisestä julkaisusta lähtien on julkaistu lukuisia päivityksiä, joista viimeinen on Java SE 10. Nykyään se on niin suosittu, että pohjimmiltaan et voi koskettaa tietotekniikan aihetta eikä kuulla mitään Java-ohjelmasta..

Siksi sinun pitäisi käyttää Java: ta

Sun Microsystemsissä ja myöhemmin Oraclessa he keskittyivät aina muutamiin keskeisiin periaatteisiin. He halusivat luoda jotain aloittelijaystävällistä, kannettavaa, hyvin jäsenneltyä ja turvallista. Tämän seurauksena kaikki ensimmäiset ja seuraavat Java-versiot tyydyttävät nämä pääideat ja houkuttelivat aina lisää käyttäjiä joka kerta tähän ohjelmointikieleen. Tärkeimmät syyt Java-käyttämiseen ovat seuraavat:

 • Se on luotettava – Ohjelmoijan tekemät virheet johtavat ilmeisesti virheisiin. Näitä virheitä voidaan kuitenkin vähentää parantamalla ohjelmointikieltä. Java päätti lisätä oliokeskeisen ohjelmoinnin yhtälöön, mikä johti paljon parempiin tuloksiin.
 • Huippuluokan turvallisuus – Yksi Java-kehittäjän suunnitelmista oli tehdä siitä suosittu mobiililaitteiden käyttäjien keskuudessa. Jos haluat, että Java toimii mobiililaitteissa, sinun on sallittava niiden lähettää ja vastaanottaa tietoja verkkojen kautta. Tämäntyyppiset prosessit vaativat huippuluokan tietoturvaa, jotta tietoja ei voi vuotaa. Seurauksena Java oli lopulta yksi turvallisimmista ohjelmointikieleistä maailmassa.
 • Ei riippuvainen alustasta – Voit käyttää Java-ohjelmaa millä tahansa laitteella, mukaan lukien sekä suuret että pienet laitteet, mikä tekee siitä täysin kannettavan ohjelmointikielen. Se voidaan asentaa mihin tahansa käyttöjärjestelmään; Java ei ole lainkaan riippuvainen ohjelmisto- tai laitteistoympäristöstä.
 • Aloittelijaystävällinen kieli – Java perustuu pääasiassa C ++-ohjelmointikieleen. Tietenkin, C ++ on paljon monimutkaisempi kuin Java, mutta se on silti todella tehokas. He halusivat luoda jotain, joka säilyttää ja parantaa edelleen C ++: n vahvuuksia, vaikka sitä on silti helppo käyttää.

Web-palveluntarjoajat ja Java

Vaikka Java-ohjelmaa tukee nykyään useimmat Web-palveluntarjoajat, monet heistä eivät sisälly sitä jaettuihin hosting-paketteihin. Saatat joutua hankkimaan VPS: n tai jopa omistetun palvelinsuunnitelman, ja molemmat maksavat enemmän kuin jaettu hosting-suunnitelma. Kun olet löytänyt tarpeitasi parhaiten vastaavan web-hosting-suunnitelman, pystyt asettamaan Java-pohjaisen verkkosivustosi nopeasti.

Jos web-hosting-yritys tarjoaa Java-pakettia, se tarkoittaa periaatteessa, että saat säännöllisen isännöintipalvelun, jossa on kaikki tarvittavat Java-sovellukset. Vaikka löydät palveluntarjoajan, joka tukee Javaa jaetuissa web-hosting-suunnitelmissa, on paljon parempi käyttää VPS-vaihtoehtoa. Jokainen kokenut kehittäjä voi kertoa sinulle, että Java-sovellukset vaativat yleensä paljon resursseja.

Sen sijaan, että epäröisit jaetun ja VPS-isäntän välillä, sinun pitäisi mieluummin viedä se seuraavalle tasolle ja valita joko VPS tai oma hosting. Koska puhumme erittäin suositusta ohjelmointikielestä, tehokkaille Java-isännöintisuunnitelmille on suuri kysyntä. Valinta voi viedä paljon aikaa, jos sinulla ei ole tehokkaimpia web-palveluntarjoajia tarkistettuja yhdessä paikassa.

Onneksi tarkistimme huolellisesti 15: tä parhaat Java-palveluntarjoajat täällä artikkelissamme. Jatka lukemista ja autamme sinua päättämään, mikä sopii parhaiten tarpeisiisi! Mutta ennen kuin siirrymme yksityiskohtiin, tässä on täydellinen luettelo parhaista Java-hosting-yrityksistä:

 1. InMotion-hosting – alkaen 29,19 dollaria / kuukausi
 2. BlueHost – alkaen 19,99 dollaria / kuukausi
 3. HostGator – alkaen 29,95 dollaria / kuukausi
 4. A2Hosting – alkaen 5 dollaria / kk
 5. InterServer – alkaen 6 dollaria / kuukausi
 6. iPage – alkaen 19,99 dollaria / kuukausi
 7. LiquidWeb – alkaen 59 dollaria / kuukausi
 8. SiteGround – alkaen 269 dollaria / kuukausi
 9. FatCow – alkaen 19,99 dollaria / kuukausi
 10. DreamHost – alkaen 13,75 dollaria / kuukausi
 11. Hostinger – alkaen 8,16 dollaria / kuukausi
 12. TMD-hosting – alkaen 19,97 dollaria / kuukausi
 13. Host1Plus – alkaen 15 dollaria / kk
 14. GreenGeeks – alkaen 39,95 dollaria / kuukausi
 15. FastComet – alkaen 59,95 dollaria / kuukausi

Katsotaanpa nyt kutakin Java-palveluntarjoajaa yksityiskohtaisesti:

1. InMotion-hosting

Logitech-paras-java-isäntäInMotion-hosting-palvelimella ei ole erityistä suunnitelmaa, joka on saatavana vain Java-isännöintiin, mutta voit valita yhden niiden tehokkaista VPS-isännöintisuunnitelmista. He tukevat Javaa vain kolmella käytettävissä olevalla VPS-suunnitelmalla, joten voit unohtaa heidän jaetun tai omistetun isännöintisuunnitelman. Ensinnäkin voit valita heidän VPS-1000-suunnitelman, joka maksaa vain 29,19 dollaria kuukaudessa. Sen mukana tulee 4 Gt RAM-muistia, 75 Gt tallennustilaa, 4 Tt kaistaleveä ja ilmainen SSL.

Vaikka saat Java-ohjelmiston lisäksi joitakin lisälaitteita, kuten Tomcat ja JPS, et silti voi kysyä näiltä tavaroilta teknistä tukea. He ovat kuitenkin erittäin kokenut kaikissa muissa web-hosting-palvelun osissa, ja voit ottaa heihin yhteyttä milloin tahansa. Kirjautumalla yhteen heidän VPS-suunnitelmiinsa saat myös cPanel-palvelimen hallintaa.

InMotion varmistaa, että olet täysin suojattu DDoS-hyökkäyksiltä. Korkean suorituskyvyn takaa uusin laitteisto, mukaan lukien SSD-kiintolevyt. Verkkosivustot ja sovellustiedot voivat lopulta vaurioitua tai kadota, jos ilmenee ongelmia, mutta siksi keksitään varmuuskopioita. InMotion tarjoaa ilmaisia ​​varmuuskopioita ja valokuvia, joiden avulla voit palata ajassa taaksepäin ja hakea tietosi milloin haluat.

Voit luoda valokuvia kerran päivässä, mikä on suositeltavaa ennen kuin teet muutoksia palvelimella tai verkkosivustolla. Ilmaiset varmuuskopiot ovat automaattisia ja luovat kopion tiedoista suunnilleen joka päivä. Tämä palveluntarjoaja antaa sinulle 90 päivää kokeilla yhtä heidän suunnitelmistaan, mikä on paljon aikaa päättää, haluatko palvelun vai ei.

2. BlueHost

bluehost-paras-java-isäntäVielä yksi monipuolinen web-palveluntarjoaja, joka tarjoaa huippuluokan suunnitelmia myös yrityksille ja yksityishenkilöille. BlueHostissa voit löytää ainakin kolme vaihtoehtoa jokaiselle web-hosting-palvelun tyypille, mukaan lukien jaettu, pilvipalvelu, oma tai VPS-hosting. Niistä vain heidän VPS: nsä ja omistettu suunnitelmansa tukevat Java: ta ja JSP-pohjaisia ​​verkkosivuja.

Aloittelijoille VPS-vakiosuunnitelma 19,99 dollaria kuukaudessa saattaa olla hyvä idea. BlueHostin suosittelevin suunnitelma on toinen, parannettu VPS-suunnitelma, joka maksaa 29,99 dollaria kuukaudessa. Vaikka kaikissa kolmessa suunnitelmassa on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, sinun on varmistettava, että hosting-suunnitelma tarjoaa tarpeeksi suorituskykyä tarpeitasi varten. Jos tarvitset jotain vielä vahvempaa kuin nämä kolme, voit etsiä myös erillisen palvelimen.

Halvimmasta VPS-suunnitelmasta kalleimpaan erilliseen palvelimeen kustannukset eroavat toisistaan. Voit hankkia erillisen palvelimen vain 79,99 dollarilla kuukaudessa, kun taas Ultimate VPS -suunnitelma maksaa 59,99 dollaria. Vierailemalla BlueHost-tietokannassa ja lukemalla ohjeita, voit nopeasti asentaa Java: n kolmella yksinkertaisella vaiheella. Loppuun tulee Java-version 1.8, viimeisin avoimen lähdekoodin versio.

Heidän VPS-suunnitelmiensa avulla saat myös parannetun version cPanel-ohjauspaneelista ja joitain lisätyökaluja, jotka helpottavat VPS-hallintaa ja WHM-ohjausta. Heillä on ammattitaitoinen tukitiimi, johon voi tavoittaa milloin tahansa. Voit soittaa heille, jos joudut ongelmaan tai jos haluat apua palvelimeesi tai verkkosivustoosi liittyvissä tehtävissä. Kaiken kaikkiaan BlueHost on täysin Java-ystävällinen ja suositellaan suuresti kaikille kehittäjille tai verkkosivustojen omistajille.

3. HostGator

hostgator-paras-java-isäntäHostGator on yksi suurimmista ja mainostetuimmista yrityksistä tällä hetkellä web-hosting-alalla. Ne tarjoavat kaikenlaisia ​​web-hosting-suunnitelmia ja verkkotunnuksia samoin. Ihmiset käyttävät palvelujaan laajasti blogejen, portfoliosivustojen, verkkokauppojen ja muiden yritysten verkkosivustojen luomiseen. Ne tarjoavat tehokkaita ratkaisuja Java-isännöintiin tukemalla Tomcatia kaikissa heidän omistamissaan tai VPS-web-hosting-suunnitelmissa.

HostGatorissa on saatavana sekä Windows- että Linux-pohjaisia ​​palvelimia. Jos olet Linux-käyttäjä, voit lisätä Tomcatin cPanel-ohjauspaneeliin. Jos valitset sen sijaan Windowsin, sinulle toimitetaan Plesk-ohjauspaneeli, joka tukee myös Tomcatia. Heidän tiiminsä ei voi tarjota tukea Java-sovellusten määrittämiseen, joten kaikki on sinun vastuullasi.

He voivat kuitenkin asentaa joko Tomcatin 5.5- tai 7-version sinulle, ja voit pyytää Tomcatia myös puhelimitse tai chatin kautta. Tämä palvelu on täysin ilmainen. Jokaisella heidän VPS-suunnitelmallaan saat 2 erillistä IP-osoitetta, kun taas heidän omistamissaan palvelinasuunnitelmissa on 3-5 erillistä IPv4 IP-osoitetta. Sinulla voi olla pääkäyttäjän käyttöoikeus palvelimelle, jos haluat asentaa komentosarjoja tai sovelluksia.

Jos sinulla on ongelmia, voit ottaa yhteyttä palkittuun tukeen milloin tahansa. Heihin voidaan ottaa yhteyttä puhelimitse, lipulla tai chatin kautta. HostGatorilla on myös mukava luettelo video-oppaista, joista löydät heti ratkaisun moniin ongelmiin. Tietosi eivät voi kadota, koska ne luovat viikoittaiset automaattiset varmuuskopiot, jotka ovat aina olemassa hätätapauksissa.

4. A2-hosting

A2Hosting-paras-java-isäntäSillä ei ole väliä, haluatko verkkosivun henkilökohtaiseen käyttöön tai koko yritykselle; A2-hosting tarjoaa varmasti tarpeitasi vastaavan web-hosting-suunnitelman. Heillä ei ole vain tavanomaisia ​​omistettuja, VPS- ja jaettuja hosting-vaihtoehtoja, mutta voit myös valita useita ohjelmistokohtaisia ​​ratkaisuja. Valitse vain työhösi tarvittava ohjelmisto, ja ne näyttävät sinulle sopivat web-hosting-suunnitelmat.

Niillä on esimerkiksi kolme erilaista Java-hosting-vaihtoehtoa edulliseen hintaan. Heidän osallistumispaketti maksaa 5 dollaria kuukaudessa, keskisuunnitelma on 10 dollaria kuukaudessa, kun taas voit saada Elite-suunnitelman vain 15 dollaria. Jos haluat parhaan suorituskyvyn arvolle, valitse keskisuunnitelma, joka antaa sinulle 30 Gt tallennustilaa, 2 Tt siirto ja 1 Gt RAM-muistia.

A2-hosting-palvelussa suorituskyky taataan aina, mikä tarkoittaa, että Java-pohjaiset sovelluksesi ja verkkosivustosi toimivat nopeammin kuin tuuli. Vaikka A2 Hosting onkin nykyään standardi web-palveluntarjoajille, se pyrkii myös pitämään käyttöajansa yli 99,9%. Heidän VPS-suunnitelmansa mukana on Webuzo-niminen työkalu, joka hoitaa Java-asetukset yhdellä napsautuksella.

Jos uusi Java-versio ilmestyy, saat heti sähköpostin, jossa on linkki, jonka avulla voit ottaa päivityksen käyttöön. Toinen kehittäjälle hyödyllinen asia on, että A2-hosting antaa sinulle pääkäyttäjän pääsyn heidän palvelimilleen. Tämä tarkoittaa, että voit hallita palvelimella olevia tiedostoja milloin tahansa. Ja nämä olivat vain muutamia palveluntarjoajan tarjoamista valtavista lisäominaisuuksista.

5. InterServer

interserver-paras-java-hostingInterServerillä voit valita 16 erilaisesta VPS-isännöintisuunnitelmasta riippuen käyttämäsi CPU-ytimien määrästä, tallennustilasta, RAM-muistista ja siirrosta. Nämä suunnitelmat ovat saatavana myös Linuxille ja Windowsille, ja näiden kahden hinnan välillä on huomattava ero. Esimerkiksi ensimmäinen suunnitelma Linuxille maksaa 6 dollaria kuukaudessa, kun taas Windows-järjestelmä on 10 dollaria kuukaudessa. InterServer tukee satoja ohjelmistoja, mukaan lukien Java lisätyökaluilla ja säilöillä.

InterServer-suunnitelmalla saat runsaasti ominaisuuksia, mutta jos haluat lisätä lisää, voit ostaa niitä yksitellen heidän päivitykset-osiossa. Kun olet tehnyt ostoksia siellä, valitsemasi extrat ovat aktiivisia 15 minuutin sisällä. Ne tarjoavat aloittelijaystävällisen ohjauspaneelin myös paketin mukana. Asiakastuen suhteen heillä on palkittu asiantuntijatiimi. Voit soittaa heille aina, kun kohtaat ongelman tai haluat vain neuvoja isännöintiisi tai verkkosivustoosi liittyvistä kysymyksistä.

InterServer-hallintaliittymän avulla voit hallita vapaasti valokuvia ja pyytää varmuuskopioita, jotta tietosi voivat pysyä turvassa. He ovat perustaneet tehokkaan järjestelmän, joka pitää käyttöajansa yli 99,9%, mikä tekee InterServeristä ehdottoman luotettavan palveluntarjoajan. Jos sinulla on seisokkeja, ne antavat rahat välittömästi. Javan lisäksi ne tukevat paljon muita ohjelmointikieliä, jotka voivat olla hyödyllisiä kehittäjille. Monet heistä asennetaan jo, kun olet liittynyt johonkin heidän suunnitelmistaan. Saat myös pääkäyttäjän pääsyn palvelimeen, mikä tarkoittaa, että voit lisätä asennus- ja määritysohjelmia milloin haluat.

6. iPage

IPage-paras-java-isäntäTämä on varmasti yksi parhaimmista tarjouksista, joita voit löytää Webistä, koska iPage tarjoaa paitsi kohtuuhintaisia ​​suunnitelmia, mutta ne tunnustetaan myös yhdeksi alan parhaista Java-palveluntarjoajista. Tietysti, kuten suurin osa Java-pohjaisista palveluntarjoajista, tämä tukee myös ohjelmointikieltä tehokkaalla VPS: llä ja omilla isännöintisuunnitelmilla. Lisäksi saat esiasennetut JSP-skriptit, jotta voit keskittyä työhösi mahdollisimman pian.

Tähän mennessä on olemassa paljon käyttäjän arvosteluita, jotka ylistävät iPagea yhtenä parhaimmista vaihtoehdoista Java-pohjaisille verkkosivustoille ja sovelluksille. Voit aina kokeilla heidän VPS-perussuunnitelmaansa 19,99 dollaria kuukaudessa ja nähdä kuinka heidän palvelunsa toimii sinulle. Suunnitella sitten suunnitelma, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi. Sen mukana tulee 1 ytimen suoritin, 1 Gt RAM-muistia, 40 Gt levytilaa ja 1 Tt kaistaleveä. Kaikki kolme VPS-suunnitelmaa sisältävät cPanel-ohjauspaneelin, hallitun tuen ja voit myös pyytää palvelimen juurikäyttöä milloin tahansa.

Niiden alhaiset kustannukset saattavat hämmentää sinua, mutta iPagella on hyvä maine web-hosting-suorituskyvyn suhteen. Jos tarvitset enemmän kuin heidän vahvimpia VPS-suunnitelmiaan, voit etsiä omistetun suunnitelman. Starter-suunnitelma maksaa vain 119,99 dollaria kuukaudessa 2-ytimisen suorittimen, 4 Gt RAM-muistin, 500 Gt levytilan ja 5 Tt kaistanleveyden kanssa. Sekä VPS että erilliset suunnitelmat ovat erittäin joustavia ja niissä on paljon ominaisuuksia, jotka voivat auttaa sinua kasvamaan. IPagen suunnitelmat voidaan skaalata aina, kun tuntuu siltä, ​​että verkkosivustosi tai sovelluksesi tarvitsee enemmän hevosvoimaa.

7. LiquidWeb

liquidweb-paras-java-isäntäLiquidWeb on tarkoitettu kehittäjille ja yrityksille, jotka tarvitsevat tehokkaan Java-hosting-ratkaisun, joka ei välttämättä ole halpaa. Korkeampi hinta tarkoittaa myös sitä, että heidän tiiminsä on valmis auttamaan sinua kaikessa työsi helpottamiseksi. Kaikissa heidän isännöintisuunnitelmissa on saatavana laaja valikoima ominaisuuksia ja tuettuja ohjelmistoja. LiquidWeb on erittäin suositeltava niille, jotka haluavat työskennellä saumattomasti monimutkaisissa Java-pohjaisissa verkkosivustoissa.

Heillä on hyödyllinen tekninen tukitiimi, joka on valmis auttamaan sinua korjaamaan ongelmat. Voit myös ottaa heihin yhteyttä, jos et ole varma, mikä heidän web-hosting-suunnitelmista sopii parhaiten tarpeisiisi. He lisäävät verkkosivustoillesi ja sovelluksillesi uusinta laitteistoa, ja tallentavat tietosi nopeaan SSD-kiintolevyyn. Ei ole väliä, jos verkkosivustosi perustuu Java-ohjelmaan tai muuhun ohjelmointikieleen, kävijät kokevat samat nopeat latausajat.

LiquidWebin tarjoama huippuluokan suorituskyky auttaa sinua pääsemään eteenpäin kilpailustasi ja parantamaan huomattavasti SEO-sijoitustasi. Voit valita viidestä erillisestä ja VPS-isännöintisuunnitelmasta, jotka takaavat erinomaisen suorituskyvyn Java-verkkosivustoille ja -sovelluksille. Niiden avulla voit siirtyä tarvittaessa tehokkaampaan suunnitelmaan tai pyytää räätälöityä ratkaisua, joka sopii täydellisesti yritykseesi.

Pilvi-VPS-suunnitelmien hinnat alkavat 59 dollarista kuukaudessa, mikä antaa sinulle 40 Gt SSD, 2 Gt RAM-muistia, 5 Tt kaistanleveyttä ja 2-ytimen suorittimen. Jos haluat erillisen palvelimen, voit hankkia yhden niin alhaalta kuin 199 dollaria kuukaudessa Intel Xeon CPU: n 4-ytimisen prosessorin, 16 Gt RAM-muistin, 500 Gt: n SSD: n ja 5 Tt: n kaistanleveyden avulla. CPanel ja Plesk ovat tietysti mukana kaikissa suunnitelmissa.

8. SiteGround

Siteground-paras-java-isäntäSiteGround tunnetaan tällä hetkellä yhtenä monipuolisimmista web-palveluntarjoajista. Heillä on tehokkaita ratkaisuja myös yrityksille, kehittäjille ja yksityishenkilöille. Java-isännöinnin suhteen tämä on kuitenkin yksi niistä yrityksistä, jotka tarjoavat vähiten valintoja. Jos haluat, että Java sisältyy pakettiin, sinun on valittava yksi heidän omistamistaan ​​palvelinsuunnitelmista.

Kun olet kirjautunut johonkin heidän omistamistaan ​​suunnitelmista, he antavat sinulle pääkäyttäjän pääsyn ja voit asentaa Java-työkalut kokonaan. Ei ole esiasennettuja työkaluja, skriptejä tai vastaavia. Lisäksi, jos haluat heidän teknisen tukitiiminsä auttavan sinua Java-ohjelmassa, joudut maksamaan lisähinnan palvelusta. Niiden hosting-suunnitelmat maksavat enemmän kuin markkinoiden keskimääräinen Java-hosting-suunnitelma, vaikka et tarvitse heidän ylimääräisiä palveluitaan.

Onko se sen arvoista? Jos haluat luotettavan verkkopalvelupalvelun, joka tarjoaa verkkosivustollesi huippuluokan suorituskyvyn, se varmasti tekee. Ne eivät ole keskittyneet Java-isännöintiin, mutta sallivat silti asentaa kaiken mitä haluat. Tämän lisäksi saat laajan määrän ominaisuuksia. Heidän web-hosting-suunnitelmansa perustuvat uusimpaan laitteistoon.

Jos sinulla on hosting-palveluun tai verkkosivustoosi liittyviä ongelmia, voit ottaa heihin yhteyttä milloin tahansa puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta. Heidän sisäänpääsyyn tarkoitettu erillinen hinta maksaa 269 dollaria kuukaudessa ja saat Intel Xeon 4-ytimen prosessorin, 16 Gt DDR3 RAM -muistin, 480 Gt SSD ja 10 Tt kaistanleveyden..

9. FatCow

FatCow-paras-java-isäntäFatCow on suosittu kaikenlaisissa yrityksissä ja yksityishenkilöissä, mutta myös niissä, jotka haluavat luotettavan Java-isännöinnin. He eivät tarjoa erityisesti Java-sovelluksille optimoituja web-hosting-suunnitelmia, mutta se on yksi heidän VPS: ssä ja erillisissä suunnitelmissa tuetuista ohjelmointikieleistä. Itse asiassa JSP on esiasennettu palvelimelle, kun olet kirjautunut johonkin kahdesta vaihtoehdosta, joten voit nopeasti aloittaa ensimmäisen sovelluksen työskentelyn..

Liittyminen FatCow-isännöintisuunnitelmaan tuo mukanaan useita etuja. Saat cPanelin, jonka avulla voit helposti hallita verkkosivustoasi ja hosting-suunnitelmaa sekä pääkäyttäjän oikeutta palvelimelle. Jos verkkosivustosi vaatii enemmän voimaa, voit skaalata suorituskykyä heti. Näiden lisäksi saat runsaasti esiasennettuja skriptejä, hyödyllisiä ominaisuuksia cPanelillesi, rajattomia verkkotunnuksia, FTP-tilejä ja MySQL-tietokantoja.

Kuten tavallista, aloitat suunnitelman ilmaisella verkkotunnuksen rekisteröinnillä. Heillä on tukitiimi, joka on valmis vastaamaan kysymyksiisi ja korjaamaan ongelmasi ympäri vuorokauden ympäri, joihin käyttäjät ovat tähän mennessä melko tyytyväisiä. VPS-perussuunnitelma yhden ytimen suorittimella, 1 Gt RAM-muistia, 40 Gt tallennustilaa ja 1 Tt kaistaleveä maksaa vain 19,99 dollaria kuukaudessa.

Jos haluat mieluummin valita erillisen palvelimen, voit käyttää heidän käynnistyssuunnitelmaansa 119,99 dollaria kuukaudessa 2-ytimisen suorittimen, 4 Gt: n RAM-muistin ja 500 Gt: n tallennustilan ja 5 Tt: n kaistanleveyden avulla. Tätä suositellaan erittäin pienille, mutta nopeasti kasvaville yrityksille, jotka tarvitsevat luotettavan suunnitelman pitkäaikaiseksi. Voit kokeilla heidän palveluaan, ja jos et ole tyytyväinen, voit saada rahat takaisin ensimmäisen kuukauden aikana.

10. DreamHost

Dreamhost-paras-java-hostingSuuri joukko yrityksiä ja yksityishenkilöitä valitsee DreamHostin etsiessään korkealaatuista web-hosting-palvelua verkkosivustolleen. Heidän palvelunsa perustuu uusimpaan laitteisto- ja ohjelmistoteknologiaan, jonka ansiosta sinulla on saumaton kokemus työskentelystä Java-verkkosivustollasi. Kuten DreamHost totesi, Java on esiasennettu kaikkiin palvelimiin.

Jos kuitenkin haluat, että kaikki ominaisuudet ovat saatavana, sinun on määritettävä ne valitsemalla yksi heidän erityisestä tai VPS-suunnitelmastaan. Voit määrittää Java Servletit omistettuihin ja VPS-suunnitelmiin, kun taas JSP ja Tomcat toimivat vain omistettuihin suunnitelmiin. Jokainen DreamHost-suunnitelma tarjoaa sinulle runsaasti ominaisuuksia ja työkaluja, joiden avulla pääset verkkoon nopeasti ja tehokkaasti.

He tallentavat kaikki verkkosivusto- ja sovellustiedot SSD-kiintolevyille pitäen suorituskyvyn parhaalla mahdollisella tasolla. Valittavana on 4 erilaista VPS-suunnitelmaa. Heidän perussuunnitelma maksaa vain 13,75 dollaria kuukaudessa, mikä on varmasti yksi halvimmista VPS-suunnitelmista, joita voit löytää. Paketti sisältää 1 Gt RAM-muistia, 30 Gt tallennustilaa, rajaton kaistanleveys ja verkkotunnukset.

VPS-suunnitelmien avulla saat aloittelijaystävällisen ohjauspaneelin, RAM-muistin ja tallennustilan, jota voidaan laajentaa milloin tahansa ja yhden napsautuksen SSL. Jos tarvitset erillistä palvelinta, niiden hinnat alkavat 169 dollarista kuukaudessa. Heidän omistamiinsa suunnitelmiin sisältyy DDoS-suojaus, täysi juuripääsy, RAID 1 -tallennus, palvelimen valvonta ja paljon muuta. Koska DreamHost on erittäin luottavainen palveluihinsa, he takaavat 100% käytettävyyden. Heidän VPS-hosting-suunnitelmansa ovat valmiita käyttämään kaiken kokoisia verkkosivustoja ja sovelluksia.

11. Hostinger

hostinger-paras-java-isäntäHostinger on varmasti niiden web-hosting-palvelujen tarjoajien joukossa, jotka tarjoavat tehokkaita suunnitelmia halpoihin hintoihin. Jos haluat olla kustannustehokas, sinun tulee harkita kirjautumista johonkin heidän jaetusta tai VPS-suunnitelmasta. Muista kuitenkin, että vain heidän VPS-suunnitelmansa tukevat Java-appletteja tai JSP: tä, kun taas heidän jaetut suunnitelmansa tukevat vain JavaScriptiä. Silti sinulla on paljon vaihtoehtoja ottaen huomioon, että Hostinger tarjoaa 6 erilaista VPS-hosting-suunnitelmaa.

Jokainen suunnitelma on suunniteltu antamaan sinulle hinnan maksimiarvon. Heidän VPS-suunnitelmansa perustuvat Linux-palvelimiin ja antavat sinulle täyden SSH-juuren kuin omistettu palvelin. Jos vertaat sitä webin jaetuimpiin web-hosting-hintoihin, käy ilmi, että Hostingerillä on melkein samat hinnat, jotka heidän VPS-suunnitelmilleen on asetettu. Ensimmäinen suunnitelma maksaa vain 8,16 dollaria kuukaudessa ja mukana tulee 20 Gt SSD, 1 Gt RAM-muistia, 2,4 GHz: n suoritin ja 1 Tt kaistaleveys..

Voit skaalata sen jopa 8 Gt: n RAM-muistiin, 160 Gt: n SSD: hen, 6 Tt: n kaistanleveyteen ja 14,4 GHz: n suorittimeen, joka maksaa 65,56 dollaria kuukaudessa. Nämä ovat lyömättömiä hintoja, ja jokainen suunnitelma tarjoaa sinulle myös tonnia hyödyllisiä ominaisuuksia. Heidän tukitiiminsä on aina paikalla, kun tarvitset apua, yrittäen parhaansa, vaikka kirjaudutkin hallitsemattomaan suunnitelmaan. Kaikkea heidän infrastruktuuriinsa ja web-isännöintipalveluunsa liittyvää kysymystä voidaan kysyä 24 tuntia vuorokauden ympäri live chatin kautta. Hostinger varmistaa, että voit palauttaa tietosi tarvittaessa, jolloin voit luoda ja hallita varmuuskopioita cPanelin kautta.

12. TMD-hosting

tmdhosting-paras-java-hostingTMD Hosting -sivustolta löydät muutama vaihtoehto kaikentyyppisille web-hosting-ratkaisuille edulliseen hintaan. Jos haluat luotettavan Java-palveluntarjoajan, et voi mennä pieleen tämän kanssa. Sinun on vain valittava suunnitelma, joka tarjoaa tarpeeksi resursseja verkkosivustollesi, ja voit aloittaa työskentelyn Java: n kanssa. TMD-isännöintisuunnitelmat, joista hyötyvät enimmäkseen Java-käyttäjät, ovat heidän VPS-hosting-ratkaisunsa.

Jos valitset VPS-suunnitelman, saat Tomcat-virtuaalimajoituksen, joka toimii SSD-kiintolevyillä. Lisäksi tiedot tallennetaan erilliseen ympäristöön heidän palvelimillaan, mikä varmistaa, että verkkosivustosi toimii salamannopeudella. Voit valita viidestä erilaisesta VPS-suunnitelmasta haluamasi suorituskyvyn mukaan. Verkkosivustosi kasvaessa saatat alkaa käyttää resursseja liikaa. Tämä ongelma voidaan helposti korjata, koska niiden avulla voit siirtyä seuraavaan suunnitelmaan milloin tahansa.

Jokaisella VPS-suunnitelmalla saat verkkotunnuksen ilmaiseksi. TMD Hosting on erikoistunut täysin hallittuihin VPS-suunnitelmiin, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia päivityksistä tai muista paketin sisältämistä teknisistä asioista. Kuten monet kilpailijoista, tämä palveluntarjoaja antaa sinulle myös cPanel-ohjauspaneelin heti, kun kirjaudut sisään. Tietoturvallisuuden osalta voit joko asettaa varmuuskopiot itse tai pyytää heidän tukitiimiään tekemään niin.

TDM Hosting -palvelussa saat jopa 19,97 dollaria VPS: tä kuukaudessa 40 Gt: n SSD: llä, 3TB: n kaistanleveydellä, 2-ytimäisellä prosessorilla, 2 Gt: n DDR4-muistilla ja paljon hyödyllisiä ominaisuuksia.

13. Host1Plus

host1plus-paras-java-isäntäVaikka Host1Plus-ohjelmaa ei pidetä yhtenä suurimmista nimistä web-hosting-alalla, sillä on todella voimakkaita suunnitelmia tarjota. Kun aloitat heidän palveluiden käyttämisen, huomaat kuinka paljon he keskittyvät tarjoamaan monipuolisia ja luotettavia web-hosting-palveluita. Ekstrat tarjoavat myös kohtuuhintaisia ​​Java-hosting-palveluita VPS-suunnitelmiensa kanssa.

Jos haluat luotettavan Java-isännöinnin samalla kun säästät rahaa, sinun tulee ehdottomasti valita yksi heidän suunnitelmistaan ​​pitkällä aikavälillä. Voit saada pienen alennuksen, vaikka valitset VPS-suunnitelman yli 3 kuukaudeksi. Jos päätät pysyä heidän palvelussaan 24 kuukautta, voit saada korkeimman alennuksen 20%. Heidän VPS-paketinsa alkavat Amber-suunnitelmalla, joka maksaa vain 15,00 dollaria kuukaudessa.

Mukana on 2-ytinen CPU, 2 Gt RAM-muistia ja 40 Gt levytilaa ja 1 Tt kaistanleveys. Heidän VPS-suunnitelmansa voidaan skaalata kultasuunnitelmaan, joka maksaa 66,00 dollaria kuukaudessa, tai voit myös luoda oman, mukautetun web-hosting-suunnitelman. Jokaisella yrityksellä on erilaisia ​​tarpeita, sinun on vain napsautettava Chat Now -vaihtoehtoa ja koottava uusi suunnitelmasi henkilöstön kanssa.

Et voi kuitenkaan koskaan mennä pieleen heidän pronssisuunnitelmansa kanssa, joka on heidän suosituin suunnitelmansa tällä hetkellä. Se tarjoaa 2-ytimen suorittimen, 4 Gt RAM-muistia, 60 Gt levytilaa ja 1 Tt kaistanleveyttä. Tämä riittää yleensä yrityksille ja voit aina skaalata sitä, jos haluat. Host1Plus antaa sinun seurata käyttämiäsi resursseja ja saada hälytyksiä, jos olet ylittämässä rajoja.

14. GreenGeeks

greengeeks-paras-java-isäntäGreenGeeks on web-hosting-yritys, joka käyttää kaikkia verkkosivustoja ja sovelluksia tuulivoimalla. Jos haluat vahvan hosting-suunnitelman Java-pohjaiselle verkkosivustollesi ja samalla suojata ympäristöä, sinun tulee ehdottomasti tarkistaa, mitä heillä on tarjota. Vihreä energia ei ole vain hienoa heidän markkinoinnilleen, mutta sama idea voi myös lisätä liikennettäsi.

Niiden 30 päivän rahat takaisin -takuun ansiosta sinulla on paljon aikaa selvittää, ovatko heidän palvelut riittävän hyviä sinulle vai ei. VPS: n ja omistettujen palvelinasuunnitelmien suhteen sinulla on lukuisia vaihtoehtoja. Valittavana on 5 erilaista VPS-suunnitelmaa, alkaen 1 Gt: n RAM-suunnitelmasta, joka maksaa 39,95 dollaria. Tämä sisältää 25 Gt: n SSD-tallennustilan, 1 Tt kaistanleveyden ja 4 ytimen CPU: n.

Jos valitset GreenGeeks VPS -suunnitelman, saat suositun cPanel-ohjauspaneelin, jossa on WHM, öiset varmuuskopiot ja ilmainen siirto, jos sinulla jo on verkkosivusto. Niiden nopea tarjoaminen takaa, että kun olet kirjautunut heidän suunnitelmaansa, se on valmis ja käynnissä minuutissa. Jos haluat erillisen palvelimen, voit valita 4 suunnitelmasta.

Entry Server -palvelun hinta on vain 169 dollaria kuukaudessa Intel Atom 330, 2 Gt DDR3, 500 Gt SATA, 10 Tt siirto ja 5 IP-osoitetta. Jos et ole varma, mikä omistettu palvelin sopii parhaiten tarpeisiisi, voit aina ottaa yhteyttä asiantuntijoihin puhelimitse tai keskustella ja pyytää ehdotusta. Jos sinun on päivitettävä joko oma palvelin tai VPS, voit tehdä sen milloin tahansa.

15. FastComet

fastcomet-paras-java-hostingFastCometilla on hyvä maine yhtenä luotettavimmasta ja aloittelijaystävällisimmästä web-palveluntarjoajasta. Se on valmis tarjoamaan huippuluokan suorituskyvyn Java-pohjaisille verkkosivustoillesi ja sovelluksillesi. Itse asiassa he pyrkivät paranemaan joka vuosi, ja käyttäjän arvostelut puhuvat puolestaan. Tällä hetkellä heillä on yli 10 000 tyytyväistä asiakasta 70 maassa. Ne eivät ole vain loistavia verkkosivustojen tehostamisessa, mutta voit myös rekisteröidä verkkotunnuksia heidän sivustollaan.

FastCometissa voit valita kahdesta varmuuskopiovaihtoehdosta. He voivat joko luoda varmuuskopioita viikoittain tai päivittäin tietosi turvaamiseksi. Palveluntarjoajan ja monien käyttäjien palautteiden mukaan he yllättävät palvelimensa käytettävyyden yli 99,99%: n, mikä on melko vaikuttavaa, jos vertaat sitä muihin palveluntarjoajiin. Tämä on ehdottomasti upea kaikille, jotka haluavat perustaa yrityssivuston jollain suunnitelmistansa.

FastComet tarjoaa myös cPanelin, parhaan työkalun verkkotunnusten, isännöinnin ja tilien hallintaan. Voit vain ladata puhelinsovelluksen ja hallita web-hosting-palveluitasi mistä tahansa. Heillä on vahva asiakastukitiimi, joka on valmis vastaamaan nopeasti milloin tahansa. Voit ottaa heihin yhteyttä live-chatin, puhelimen, lippujärjestelmän ja sähköpostin kautta.

Heidän halvin pilvinen VPS-suunnitelma maksaa 59,95 dollaria kuukaudessa ja sisältää 2,50 GHz: n suorittimen, 2 Gt: n RAM-muistin, 50 Gt: n SSD: n ja 2TB: n kaistanleveyden. Sitten, jos resurssit alkavat loppua, voit päivittää 3 lisätasolla. Jos haluat sen sijaan erillisen palvelimen, voit kokeilla heidän ensimmäistä suunnitelmaansa, joka maksaa 139 dollaria kuukaudessa. Se sisältää 4 ytimen Intel Xeon -prosessorin, 8 Gt RAM-muistia, 160 Gt SSD ja 5TB kaistanleveyttä. Tietenkin nämä sisältävät paketissa myös cPanelin.

johtopäätös

Toivon todella, että näistä suosituimmat Java-hosting-yritykset pystyit löytämään ainakin yhden, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi. Jos sinulla on kokemusta joistakin näistä yrityksistä, jotka on lueteltu tällä sivulla, tai muista Java-palveluntarjoajista, ja haluat jakaa ajatuksesi, jätä kommentti alle.

Jätä kommentti myös alla, jos sinulla on vielä kysyttävää näistä palveluntarjoajista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map