10 parasta hosting-palvelujen tarjoajaa, jotka tarjoavat ilmaisen SSL-sertifikaatin

Paras-web-hosting-vapaa-ssl


Kun olet luonut verkkosivuston, seuraava askel on valita isäntäyritys, jossa voit julkaista sen verkossa. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle parhaat hosting-palvelujen tarjoajat, joissa voit isännöidä verkkosivustoasi ja jotka tarjoavat ilmaisen SSL: n.

Turvallisuus on erittäin tärkeää, etenkin tässä digitalisoidussa maailmassa. Suosituin ja helppokäyttöisin ominaisuus, joka mahdollistaa sivuston turvallisen selaamisen, on SSL-varmenne.

Tässä artikkelissa tarkastelemme suosituimpia isäntäyrityksiä, jotka tarjoavat ilmaisen SSL: n, ja autamme sinua ymmärtämään miksi tarvitset ja SSL-varmennetta. Mutta ensin, tässä on luettelo parhaiten arvioiduista isännöintipalveluntarjoajistamme:

10 parasta hosting-palvelua, jotka tarjoavat ilmaisen SSL: n

Tässä artikkelissa tarkastelemasi hosting-yritykset ovat seuraavat:

 1. HostGator – alkaen 2,75 dollaria / kuukausi
 2. BlueHost – alkaen 3,95 dollaria / kuukausi
 3. Liikkeessä – alkaen 3,99 dollaria / kuukausi
 4. iPage.com – alkaen 1,99 dollaria / kuukausi
 5. A2Hosting – alkaen 3,92 dollaria / kuukausi
 6. SiteGround – alkaen 3,95 dollaria / kuukausi
 7. GreenGeeks – alkaen 2,95 dollaria / kuukausi
 8. Hostinger – alkaen 0,80 dollaria / kuukausi
 9. DreamHost – alkaen 2,59 dollaria / kuukausi
 10. Cloudways – alkaen 10 dollaria / kk

Voit kuitenkin kysyä itseltäsi, mikä on SSL-varmenne ja miksi tarvitset sellaista verkkosivustosi suojaamiseen?

Arvosteluiden ylläpitämisen lisäksi tässä artikkelissa käsittelemme myös seuraavia aiheita:

 1. Mikä on SSL-varmenne?
 2. Kuinka se toimii?
 3. Kuinka paljon se maksaa?
 4. 10 parasta hosting-palvelua, jotka tarjoavat ilmaisen SSL: n.

Kun saavutamme tämän artikkelin lopun, sinulla on hyvä käsitys siitä, mikä SSL on, miten sitä käytetään ja mistä voit hankkia sellaisen vähemmän rahaa tai ilmaiseksi. Mutta aloitetaan nyt ensimmäisestä osasta:

Mikä on SSL-varmenne ja miksi sitä tarvitset?

Pohjimmiltaan SSL-varmenne on työkalu, joka tekee jokaisesta sitä käyttävästä verkkosivustosta turvallisemman ja valmiimman, jos joku yrittää kaapata sen. Mutta tarkennetaan tässä vähän.

Nykyään Google näyttää minkä tahansa verkkosivuston, joka EI käytä SSL-varmennetta, EI OLE TURVA. Et halua olla yksi niistä ihmisistä, joilla on tällainen verkkosivusto. On mahdollista, että mikään ei mene pieleen, kun sivustosi on online-tilassa. Mutta maineesi täytyy kärsiä.

Kaikki tai suurin osa vierailijoistasi tuntevat olonsa epämukavaksi käyttäessäsi verkkosivustoasi. Ja se voi johtaa muihin ongelmiin, kuten potentiaalisen liikenteen menettämiseen. Tämä ei ole jotain minkä tahansa verkkosivuston omistajan haluavan tapahtuvan.

Ja haluatko todella käyttää mahdollisuuden, ettei mitään huonoa voi tapahtua? Se on rohkea lausunto. Joten on parasta, jos verkkosivustollesi on asennettu SSL.

Mutta kuinka joku voi kertoa, onko SSL asennettu vai ei? Tämä on melko yksinkertaista. Kaikki verkkosivustot, joihin EI ole asennettu SSL: tä, näkyvät HTTP-protokollan kanssa URL-palkissa.

Jos sivustosi käyttää SSL-varmennetta, niin HTTPS protokollaa käytetään osoitepalkissa. Joten kuka tahansa voi helposti kertoa eron vain etsimällä tietyn verkkosivuston URL-osoitetta.

On kuitenkin vielä yksi syy siihen, miksi SSL voi olla tärkeä. Tämä ei liity turvallisuuteen, mutta voi silti olla tärkeätä, jos haluat verkkosivustosi menestyvän. Myös Google ja muut hakukoneet sijoittuvat korkeammalle verkkosivustoille, jotka käyttävät SSL: tä. Jos unohdat käyttää sitä, online-sijoitus ja liikenne joutuvat kärsimään.

Nyt kun tiedät, mikä SSL on ja miksi se on tärkeä kaikille verkkosivustoille, katsotaan kuinka se toimii:

Kuinka SSL toimii?

Jokaisen SSL: n painopiste on datan salaamisessa. Perusajatuksena on salata kaikki tiedot / tietojen vaihto, jonka vierailija tekee tietyn verkkosivuston kanssa. Tämä on erittäin tärkeää, etenkin jos omistat verkkosivuston, joka toimii kirjautumalla sisään arkaluontoisilla tiedoilla. Toinen tyyppi, jos verkkosivut, jotka luottavat voimakkaasti SSL: ään, ovat sähköisen kaupan verkkosivuja (verkkokaupat / markkinat).

Jotta ymmärrät tämän prosessin toiminnan, kuvittele valmis tapaus: Oletetaan, että omistat verkkokaupan, joka myy tietokoneen osia.

Tiedät miten online-ostoprosessi toimii, joten keskitymme tässä esimerkissä maksujen käsittelyyn. Tässä SSL todella astuu sisään.

Joten yksi asiakkaasi päättää ostaa hiiren. Mutta ennen kuin hän saa esineen, hänen on maksettava siitä. Tämä on tavallinen prosessi useimmissa verkkokaupoissa. Hänellä voi olla monia tapoja suorittaa maksu, mutta toistaiseksi pidämme kiinni tunnetusta luotto- / maksukorttimaksutavasta..

Jotta voidaan maksaa hiiren hinta, asiakkaan on ensin syötettävä luottokorttitietonsa lomakkeelle, joka aukeaa kassasivulla. Kun hän kirjoittaa siihen ja osuu pay-painikkeeseen, asiakas on valmis ostamaan.

Mutta miten voit varmistaa, että kukaan verkkosivustosi ja kohdepalvelimen (joka hoitaa maksun) välissä ei pääse tähän arkaluontoiseen luottokorttitietoon? Tässä SSL-varmenne astuu sisään. Käsillä oleva SSL salaa kaikki syötetyt tiedot. Tällä tavalla kukaan muut kuin sinun (myymälä) ja maksuprosessori eivät pääse käsiksi tai kaappaamaan tätä tärkeää tietoa.

Tämä prosessi on sama kaikentyyppiselle tiedonvaihdolle, myös sisäänkirjautumistiedoille. Voit kuitenkin kysyä itseltäsi, jos et omista verkkosivustoa, joka tarvitsee kirjautumistietoja tai et myy mitään, tarvitsetko silti SSL-varmenteen?

Vastaus on: Kyllä, niin teetkin! Miksi? Jotkut syyt tähän on lueteltu yllä edellisessä otsikossa, mutta näiden lisäksi kaikilla verkkosivustoilla on oltava SSL, koska jokaisella verkkosivustolla on jossain vaiheessa jonkinlainen tiedonsiirto. Näin yksinkertaisesti verkko toimii. Joten SSL: n saaminen ei vahingoita verkkosivustoasi. Se auttaa sitä kasvamaan entisestään.

Paljonko SSL maksaa??

Useimmissa tapauksissa SSL-sertifikaatin saamiseksi sinun on maksettava kuukausimaksu. Tämä voi maksaa mistä tahansa välillä 50–200 dollaria vuodessa. On versioita, jotka maksavat vielä enemmän.

Koska tässä artikkelissa puhutaan ilmaisista SSL-varmenteista, jotka toimitetaan isännöintipalvelun mukana, luetellaan kymmenen parasta parhaita hosting-yrityksiä, jotka tarjoavat ilmaisia ​​SSL-varmenteita.

Kaikilla isännöintisuunnitelmilla ei ole pääsyä ilmaiseen SSL-varmenteeseen, mutta jokaisella tämän artikkelin yrityksellä on jonkinlainen isännöinti. Joten puhumme hosting-suunnitelmista, jotka tarjoavat ilmaisen SSL: n.

Katsaus parhaisiin isänteihin, joissa on ilmainen SSL

Alla löydät yksityiskohtaisen katsauksen jokaisesta isäntäyrityksestä, joka tarjoaa ilmaisen SSL-sertifikaatin, joidenkin heidän hosting-suunnitelmiensa kanssa.

1. HostGator

hostgator vapaa-ssl-sertifikaatti

HostGator

HostGator on yhdysvaltalainen yritys, joka markkinoi pääasiassa halvan hosting-palveluna. Ja se on totta. He tarjoavat palveluitaan erittäin alhaisilla hinnoilla, ja ne ovat tässä artikkelissa alhaisimpia muiden yritysten joukossa. Mutta kysymys on: on se sen arvoista, jos se on halpaa? Voit vastata tähän heti: KYLLÄ, se on sen arvoista. Miksi? Näemme heti alla:

Aluksi HostGator, kuten muutkin tämän luettelon yritykset, tarjoaa myös jaettua majoitusta 3 erillisessä paketissa. Hyvä uutinen on, että kaikki kolme sisältävät ilmaisen SSL-sertifikaatin.

Ensimmäinen Hatchling Plan -niminen suunnitelma maksaa 2,75 dollaria / kk. Sen avulla voit ylläpitää 1 verkkosivustoa tähän hintaan. Kuten mainitsin, SSL sisältyy ilmaiseksi tähän suunnitelmaan, samoin kuin muihin kahteen suunnitelmaan. Kaistanleveyttä ei ole mitattu, jotta useat kävijät saisivat samanaikaisesti.

Baby Plan on toinen paketti. Tämä tulee kuukausittain 3,95 dollaria. Saat rajoittamattoman verkkotunnuksen isännöintiä varten sekä mittaamaton kaistanleveys ja tallennustila.

Kallein suunnitelma, liiketoimintasuunnitelma, maksaa 5,95 dollaria kuukaudessa. Jos valitset tämän, saat erityisen IP-osoitteen ja ilmaiset SEO-työkalut, joiden avulla verkkosivustosi sijoittuu korkeammalle hakutuloksissa.

Paras asia tässä suunnitelmassa on kyky päivittää positiiviseen SSL: ään. Mitä tämä tarkoittaa? Jos käytät tätä vaihtoehtoa, sivuston sinetti-logo näkyy verkkosivustosi asettelussa, ilmoittamalla kävijöillesi, että he ovat turvallisessa ympäristössä. Tätä ominaisuutta tukee myös 10 000 dollarin takuu. Koska tarvitset isäntä, jolla on ilmainen SSL, HostGator on hyvä ehdokas ottaen huomioon tämän ilmaisen ominaisuuden.

3. BlueHost

Bluehost vapaa-ssl-sertifikaatti

BlueHost

BlueHost on yksi merkittävimmistä hosting-yritysistä, joka on koskaan perustettu. On suuri mahdollisuus, että olet jo nähnyt mainoksen tai jonkinlaisen markkinointimateriaalin, joka liittyi BlueHostiin. Monet ihmiset ja organisaatiot suosittelevat niitä hosting-palvelujen tarjoajana niin pienille kuin isoillekin verkkosivustoille. Katsotaanpa mitä he tarjoavat:

Jos puhumme isännöinnistä, he saivat sinut kattamaan monin tavoin. Ne tarjoavat esimerkiksi jaettua hosting (suosituin), VPS, hosting, omistettu palvelin hosting, WordPress-hosting jne. Toistaiseksi puhumme jaetun hosting-suunnitelmat, jotka toimivat useimmille käyttäjille. Ne toimitetaan 3 erillisenä suunnitelmana. Huomaat artikkelissa, että tämä on melko yleistä.

Basic: Tämä on ensimmäinen jaettu hosting-suunnitelma, ja sen hinta on 3,95 dollaria kuukaudessa. Se tukee yhden verkkosivuston ylläpitoa. Seuraavat ominaisuudet on lisätty kaikki tähän pakettiin: 50 Gt SSD-tallennustilaa, mittaamaton kaistanleveys, normaali suorituskyky, 1 ilmainen verkkotunnus, 25 aliverkkotunnusta ja 5 varattua verkkotunnusta. Ja kyllä, myös tähän lisätään ilmainen SSL-varmenne. Itse asiassa, SSL on läsnä kaikissa kolmessa jaetussa isännöintisuunnitelmassa.

Plus: Tämä on toinen suunnitelma, joka maksaa 5,95 dollaria / kk, ja ominaisuudet päivitetään ensimmäisestä suunnitelmasta. Saat käyttöoikeuden isännöidä rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, joilla on rajoittamaton SSD-tallennustila. Pysäköityjä ja aliverkkotunnuksia on myös rajoittamaton lisätä tilillesi.

Tämä suunnitelma antaa sinulle myös jotain muuta. Saat 200 dollaria mainoshyvityksistä markkinointitarkoituksiin. Jos haluat markkinoida verkkosivustosi tehokkaammin ja nopeammin, nämä 200 dollarin hyvitykset ovat suureksi avuksi.

Choice Plus: BlueHostin kolmas ja viimeinen jaettu hosting -suunnitelma tulee kuukausittain 5,95 dollaria. Kyllä, se on hinta, ei ole virhettä. Saatat ajatella, että kolmannen suunnitelman tulisi maksaa enemmän kuin toisen, eikö niin? No, BlueHost-tapauksessa se ei ole totta. Tämä suunnitelma tulee samaan hintaan kuin edellinen, mutta joitain uusia lisäyksiä.

Jos tarkistat virallisen sivun, huomaat, että tämä on suositeltu suunnitelma, jota useimmat ihmiset käyttävät. Ja se on hyvästä syystä. Kaikkien aiempien suunnitelmien ominaisuuksien lisäksi saat myös 1 SpamExperts-, 1 Domain Privacy -ominaisuuden ja 1 CodeGuard Basic -sovelluksen. Mitä nämä uudet lisäykset ovat??

Tietysti SpamExperts on roskapostin torjuntatyökalu sähköpostien lähettämiseen. Verkkotunnuksen tietosuoja varmistaa, että verkkosivustoosi linkitetyt henkilökohtaiset tietosi ovat piilotettuja verkosta. Et todellakaan halua henkilökohtaisia ​​tietoja sieltä. CodeGuard on työkalu, joka huolehtii päivittäisistä automaattisista varmuuskopioista ja tallentaa ne eri versioina. Tämän avulla voit palauttaa verkkosivuston vanhaan versioon nopeasti.

BlueHostin paras ja järkevin suunnitelma on kolmas Choice Plus -niminen suunnitelma. Samasta hinnasta kuin toinen paketti saat lisävaihtoehtoja ja tehokkaan isännöinnin.

3. InMotion-hosting

Logitech-hosting-vapaa-ssl-sertifikaatti

InMotion-hosting

InMotion Hosting on yhdysvaltalainen yritys, jonka perusti ensimmäisenä vuonna 2001 kaksi ammattilaista. Siitä tuli nopeasti suosittu valinta niille, jotka tarvitsevat yksinkertaisia, mutta tehokkaita web-hosting-palveluita.

InMotion tarjoaa hienoja jaettuja hosting-palveluita, jotka on jaettu kolmeen erilliseen suunnitelmaan. Niiden hinnat ovat seuraavat:

 • Käynnistäminen: 3,99 dollaria / kuukausi. Tämä on ensimmäinen perussuunnitelma, mutta se tarjoaa hienoja ominaisuuksia uusille verkkosivustoille: ilmainen verkkotunnus, tuki kahdelle verkkosivustolle, rajoittamaton levytila, kaistanleveys ja sähköpostitilit sekä muut ominaisuudet.
 • Teho: 5,99 dollaria / kuukausi. Tämä suunnitelma tukee 6 verkkosivustoa yhdessä tilissä ja antaa sinulle kaksinkertaisen suorituskyvyn ensimmäiseen suunnitelmaan verrattuna. Loppu on samaa.
 • Pro: 13,99 dollaria / kuukausi. Korkeimman tason suunnitelma antaa sinun ylläpitää rajoittamatonta määrää verkkosivustoja yhdessä ainoassa tilissä. Siihen sisältyy myös pro-level-tuki ja 4x ensimmäisen suunnitelman suorituskyky..

Mutta ehkä ajattelet, missä on SSL-varmenne? Tämä on paras osa InMotion-hosting-palvelusta: jokainen jaettu isännöintisuunnitelma, jopa perussuunnitelma, antaa sinulle pääsyn SSL-sertifikaattiin ilmaiseksi. Sinun ei tarvitse maksaa mitään isäntäpaketin hinnan lisäksi.

Ajatuksena on, että kuukausittain 3,99 dollaria saat hienon web-isännöintipalvelun sekä ilmaisia ​​SSL-varmenteita kahdelle verkkosivustolle. Se on hyvä juttu, jonka useimmat ihmiset ottavat huomioon valitessaan InMotionia muihin isäntäyrityksiin nähden.

4. iPage

IPage vapaa-ssl-sertifikaatti

iPage.com

iPage eroaa hiukan muista luettelossa olevista yrityksistä. Sen sijaan, että hosting olisi jaettu 3 erilliseen suunnitelmaan, iPage tarjoaa yhden suunnitelman, joka sopii jokaiseen tarpeeseen. Tämä on erilainen lähestymistapa, mutta se toimii silti hyvin. Suunnitelma maksaa vain 1,99 dollaria / kk, jos maksat vähintään yhden vuoden eteenpäin.

Mitä saat tästä hinnasta? Melko paljon kaikkea mitä voi koskaan tarvita verkkosivuston ylläpitämiseen. Katso tarkemmat tiedot alla olevasta luettelosta:

 • Rajoittamaton levytila ​​SSD: tä käyttämällä
 • Skaalattava kaistanleveys tarpeidesi mukaan.
 • Rajoittamaton verkkotunnus, mikä tarkoittaa rajoittamatonta verkkosivustojen majoitusta.
 • Ilmainen verkkotunnus, jos maksat yhden vuoden etukäteen.
 • Ilmainen SSL-varmenne – juuri mitä tarvitset.
 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja: vedä ja pudota -työkalu, jonka avulla voit luoda verkkosivustoja muutamassa minuutissa. Sen mukana tulee malleja, jotka on optimoitu mobiilikäyttöön.
 • 1-napsauta WordPress-asennusta.
 • Verkkokaupan ominaisuudet mukana (PayPal-integraatio, ostoskori jne.)
 • Räätälöity ohjauspaneeli.
 • Oppaat, joiden avulla pääset alkuun.
 • Huippuluokan asiakastukijärjestelmä puhelimitse ja chatin kautta.
 • Myös muita vaihtoehtoja, luettelo jatkuu.

Nämä ovat tärkeimpiä ominaisuuksia, joita iPage tarjoaa sinulle yllä mainitulla hinnalla.

On syytä mainita, että iPage myy myös Comodo SSL -sertifikaatteja hintaan 35,99 dollaria / vuosi. Tavallinen hinta vaihtelee 50 dollarista 200 dollariin vuodessa.

IPagen jaettu hosting-suunnitelma on paras niille, jotka tarvitsevat palvelua pienille ja keskisuurille verkkosivustoille. Niiden tarjoamat ominaisuudet ovat hienoja tällaisille sivustoille. Mutta jos sinulla on jo iso ja suosittu verkkosivusto, jolla on satoja tuhansia kävijöitä (tai jopa enemmän), olisi parasta etsiä monimutkaisempi hosting-suunnitelma.

Ne tarjoavat myös omistettuja ja VPS-isännöintipalveluita, joilla on paljon enemmän resursseja kohtuulliseen hintaan. Turvallisuus taataan myös täällä, SSL-sertifikaatit ovat saatavana ilmaiseksi näiden suunnitelmien kanssa.

5. A2Hosting

A2Hosting vapaa-ssl-sertifikaatti

A2Hosting

A2Hosting on suosittu valinta verkkosivustojen omistajien keskuudessa. Se ei ole alan merkittävin pelaaja, mutta se on mainitsemisen arvoinen, koska sen mukana on upeat isäntäsuunnitelmat melko halpoin hinnoin. A2Hostingin päätavoite on tarjota nopea isännöintipalvelu kaikille.

Tämä yritys tarjoaa seuraavan tyyppisiä isännöintipalveluita:

 • Jaettu hosting – myös täällä suosituin versio.
 • Ylläpito WordPress-hosting – loistava lisäys. Suosittu WP-pohjaisille verkkosivustoille.
 • Jälleenmyyjä hosting – samanlainen kuin jaettu hosting, mutta mahdollisuus omien asiakkaidesi saamiseen.
 • Dedicated hosting
 • VPS-hosting

Jaetut hosting-suunnitelmat ovat eniten käytettyjä palveluita, joten puhumme tämän tyyppisestä isännöinnistä.

Jokaisessa suunnitelmassa on ilmainen SSL-varmenne, joka sisältyy pakettiin. Joten riippumatta siitä, minkä suunnitelman valitset, verkkosivustosi turvallisuus taataan.

Puhun toisesta suunnitelmasta, jonka A2Hosting tarjoaa. Tämä on heidän suosituin suunnitelmansa ja syystä. Sen nimi on Swift, ja se maksaa 4,90 dollaria / kuukausi. Kyllä, se on melko halpaa. Mutta mitä saat tästä hinnasta?

Esimerkiksi, ne antavat sinulle pääsyn rajoittamattomiin verkkosivustoihin ylläpitämiseksi yhdellä tilillä rajoittamattomasti tallennustilaa ja tiedonsiirtoa. Tätä kaikkia tukevat nykyaikaiset SSD-asemat, joiden avulla sivuston latausnopeus on nopea.

Niiden tarjoama ohjauspaneeli on perinteinen cPanel. Tämä on hyvä näkökohta, koska jos olet käyttänyt sitä aiemmin (mikä on mahdollista), sinun ei tarvitse oppia uutta ohjauspaneelia tyhjästä. Vaikka tämä on ammattilainen, harkitsee vain sitä, mitä tarvitset. Muiden yritysten kanssa räätälöity ohjauspaneeli voisi olla parempi. Joten, se todella riippuu jonkun mausta.

Verrattuna muihin yrityksiin, A2Hostingilla on toinen hieno vaihtoehto, joka sisältyy mihin tahansa suunnitelmaan, ei vain tämä: Rahoituksen takaisinmaksun takuu milloin tahansa. Se on totta, voit valita hyvityksen milloin tahansa, ei vain ensimmäisen 30 päivän aikana, kuten useimpien palvelujen kohdalla.

6. SiteGround

Siteground vapaa-ssl-sertifikaatti

SiteGround

SiteGround on isännöintiyritys, joka kasvoi suureksi viime vuosina. Kuten monet muutkin vaihtoehdot tässä luettelossa, SiteGround antaa sinun valita myös monenlaisista isännöintipalveluista: jaetut isännöinnit, VPS-isännöinti, omistettu isännöinti, jälleenmyyjien isännöinti, yritysten isännöinti ja jopa WooCommerce-isännöinti verkkokaupoissa..

SiteGroundin jaetut hosting-suunnitelmat soveltuvat parhaiten pienille ja keskisuurille verkkosivustoille. Tämä johtuu siitä, että säilytystila on rajoitettu ja sopii tietylle määrälle kuukausittain kävijöitä. Mutta jopa näin, jaetussa isännöinnissä on kaikki mitä pienempi tai keskisuuri verkkosivusto voi tarvita. Katsotaanpa miksi.

Ensinnäkin kaikissa heidän tarjoamissaan suunnitelmissa on joitain olennaisia ​​ominaisuuksia. Ne koostuvat seuraavista:

 • 24 × 7 asiakastuki
 • Mittamaton liikenne ja rajoittamaton MySQL-tietokanta
 • cPanel- ja SSH-käyttöoikeudet, jotta ne voivat työskennellä sivustollasi etäyhteyden kautta
 • Ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot
 • Ilmainen Cloudflare CDN lisää tietoturvaa
 • Ilmaiset ammatilliset sähköpostitilit
 • Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä: ilmainen SSL-varmenne kaikille SiteGroundin ylläpitämille verkkosivustoille

3 jaettua hosting-suunnitelmaa jaetaan tällä tavalla:

 1. Käynnistys: 3,95 dollaria / kuukausi – sopii noin 10 000 kuukausivierailijalle
 2. GrowBig: 5,95 dollaria / kk – tehty toimimaan 25 000 kuukausivierailijan kanssa
 3. GoGeek: 11,95 dollaria / kuukausi – tukee 100 000 kuukausittaista kävijää

Jokainen suunnitelma, riippumatta siitä, onko jaettua majoitusta vai ei, toimittaa ilmaisen sivuston rakentajan niille, jotka tarvitsevat nopean ja helpon tavan luoda verkkosivustoja. A2Hosting lupaa 99,99%: n käyttöajan kaikille suunnitelmilleen ylläpitämille sivustoille. Tämä on välttämätöntä kaikille nykyaikaisille web-hosting-palveluille.

7. GreenGeeks

greengeeks vapaa-ssl-sertifikaatti

GreenGeeks

Tämä on seitsemäs vaihtoehto kymmenen parhaan isännöintipalvelumme listassa, joka tarjoaa ilmaisen SSL: n. Ja aivan kuten aiemmat vaihtoehtomme, tämä yritys vastaa myös ilmaisen SSL: n tarpeeseen. Jokaisessa GreenGeeksin tarjoamassa hosting-suunnitelmassa on ilmainen SSL-varmenne ruudussa. Korkeamman tason suunnitelmat antavat myös käyttää Let’s Encrypt -merkkinä SSL-tunnusta.

Tämän SSL-varmenteen version tarjoaa Let’s Encrypt, ilmainen ja avoimen lähdekoodin varmentaja. Se toimii parhaiten pienemmissä henkilökohtaisissa verkkosivustoissa, joissa on vähemmän kävijöitä. Mutta sellaisille verkkosivustoille se on erittäin tehokas.

GreenGeeks tarjoaa myös perinteisiä SSL-varmenteita, joihin sisältyy myös luottamuslomakkeita ja takuita. Valintasi on sinun, kumpi sopii sinulle parhaiten. Suuremmissa verkkosivustoissa premium-SSL on parempi, koska sen tuki on 10 000 dollarin arvosta takuu. Tämä arvo voi nousta tapauksestasi riippuen.

Paras jaettu hosting-suunnitelma, jota GreenGeeks tarjoaa, on nimeltään Ecosite Starter. Tämä suunnitelma maksaa 2,95 dollaria kuukaudessa. Se on ensimmäinen jaettu hosting-suunnitelma, mutta vastinetta rahoillesi. Se sisältää kaikki nämä ominaisuudet:

 • Rajoittamaton SSD-tallennustila.
 • Rajoittamaton kaistanleveys.
 • Rajoittamaton sähköpostitili.
 • Rajoittamaton verkkotunnus isännöintiin (kyllä, aloituspaketissa)
 • Ilmainen SSL-varmenne ja CDN.
 • Ilmainen sivuston rakennustyökalu.
 • Ilmainen verkkosivustojen siirto ja varmuuskopiot.
 • Rajoittamaton MySQL-tietokanta tietojen tehokkaampaan käsittelyyn.
 • cPanel ja Softaculous (ohjelmisto, jonka avulla voit asentaa helposti kaikenlaisia ​​verkkosovelluksia verkkosivustoillesi)
 • PCI-vaatimustenmukaisuus. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos aiot perustaa verkkokaupan.

8. Hostinger

hostinger vapaa-ssl-sertifikaatti

Hostinger

Tämä on eurooppalainen yritys, jonka huippuluokan ominaisuuksien hinnat ovat alhaiset. Jotakin, mikä todella erottuu Hostingeristä, on asiakastuki. He tarjoavat tavallisia sähköpostitukea lippujen kautta, sekä live chat- ja puhelintukea.

Ryhmä, joka huolehtii tästä, on paras. He vastaavat sinulle minuuteissa (pahimmassa tapauksessa) ja tietävät kaiken mitä tulee web-isännöintiin ja Hostingerin palveluihin. Useimmissa tapauksissa he voivat löytää ratkaisun tiettyyn ongelmaan muutamassa minuutissa. Jokainen asiakas on erittäin tyytyväinen tähän asiaan.

Entä alustan turvallisuus? Hostinger tarjoaa jaettua hosting-palvelua, kuten useimmat yritykset siellä. Ainoa suunnitelma (jaettu hosting-suunnitelma), joka tarjoaa ilmaisia ​​SSL-varmenteita, on kolmas, nimeltään Business. Saatat ajatella, että tämä ei ole silloin paras tarjous. Mutta sallikaa minun kertoa teille, mikä hinta on tälle suunnitelmalle: 3,95 dollaria / kuukausi. Kyllä, se on kolmas, korkein jaettu isännöintisuunnitelma, ja se on niin halpaa.

Ilmaisen SSL-sertifikaatin lisäksi saat myös seuraavat ominaisuudet:

 • Rajoittamaton levytila ​​SSD-asemilla
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Rajoittamaton MySQL-tietokanta
 • Maksuton verkkotunnus lisäyksenä
 • Ilmaiset päivittäiset automaattiset varmuuskopiot + myös viikoittaiset varmuuskopiot
 • Rajoittamaton sähköpostitili
 • Moderni käyttäjäystävällinen verkkosivujen rakentaja
 • Huippuluokan tuki 24 × 7
 • Mukautettu, helppokäyttöinen ohjauspaneeli
 • DNS-hallinta
 • Rajoittamaton varattu verkkotunnus ja 100 aliverkkotunnusta tiliä kohden
 • FTP over SSL – turvallisempi tiedostojen siirtomenetelmä
 • Yhden napsautuksen asentaja yli 100 sovelluksessa
 • Ylläpito WordPress-isännöinti
 • Ja muut ammattilaiset (en lue kaikkia niitä)

Joten Hostinger tekee erittäin hyvin, on auttaa uusia käyttäjiään ymmärtämään verkkosivujen hallinnan toimivuutta. Heillä on tietty sivusto, josta löydät kaikenlaisia ​​blogiviestejä ja oppaita (jopa videoita) siitä, kuinka voit hallita sivustoasi tehokkaammin. Esimerkiksi videot WordPressin (tai muun CMS: n) käyttämisestä verkkosivustosi kasvattamiseen ja kestävän verkkoyrityksen luomiseen.

9. DreamHost

Dreamhost vapaa-ssl-sertifikaatti

DreamHost

Tämä yritys on tunnettu WordPress-hosting-ominaisuuksistaan. Kyllä, tämän palvelun pääpaino on tarjota paras WordPress-hosting, jonka voit löytää verkosta. Katsokaa vain kaikkia palveluita, joita heillä on:

 • WordPressin jaettu hosting
 • Ylläpito WordPress-isännöinti
 • WooCommerce-hosting (perustuu edelleen WP: hen)
 • Yksinkertainen jaettu hosting
 • VPS-hosting
 • Dedicated hosting
 • Pilvipalvelu

Toistaiseksi tarkastelemme sen tarjoamia perinteisiä jaettuja hosting-ominaisuuksia. Sinulla on ilo saada selville, että molemmat jaetut hosting-suunnitelmat, jotka DreamHost tarjoaa, tarjoavat ilmaisen SSL-sertifikaatin. Paras suunnitelma on toinen jaettu rajoittamaton.

Tämä maksaa 7,95 dollaria / kuukausi. Se on vähän kalliimpaa kuin muut yritykset tarjoavat, mutta se on hintansa arvoinen. Esimerkiksi, tililläsi on rajoittamaton määrä verkkosivustoja isännöintiä varten. Tämä suunnitelma antaa sinulle myös yhden ilmaisen verkkotunnuksen, joka sisältyy hintaan.

Tallennusta käsitellään SSD-asemilla, joita on rajoittamaton tuetun liikenteen ohella. WordPress on esiasennettu tarvittaessa. Tämä suunnitelma maksetaan myös vuosittain ja kuukausittain. Tällä tavalla voit halutessasi maksaa kuukauden palvelun kokeilemisesta, ja jos et pidä siitä, he antavat sinulle 97 päivän rahat takaisin -takuun..

Kaiken kaikkiaan kaikki mitä tarvitset, sisältyy tähän jaettuun hosting-suunnitelmaan.

10. Pilvet

cloudways vapaa-ssl-sertifikaatti

Cloudways

Cloudways on hosting-yritys, joka toimii hyvin myös pienille ja isoille verkkosivustoille. Heillä on valtava valikoima isäntäpaketteja, mutta keskitymme tässä yleiskatsauksessa suosituimpiin.

Koska puhumme yksittäisten henkilöiden isännöinnistä, käsittelen Cloudwaysin kaksi ensimmäistä suunnitelmaa: DO1GB ja DO2GB.

Ensimmäinen suunnitelma maksaa 10 dollaria kuukaudessa ja saat kaikki seuraavat ominaisuudet: 25 Gt SSD-muistia, 1 Tt kaistanleveyttä, tilinhallinnan kojetaulu, CDN, 24 × 7 -tuki ja 1 Gt RAM-muistia. Aloitussivustolle tämä on enemmän kuin tarpeeksi.

Toinen suunnitelma on 22 dollaria kuukaudessa. Resursseja päivitetään ensimmäiseen suunnitelmaan verrattuna. Saat 2 Gt RAM-muistia, 2 TB kaistaleveyttä, 50 Gt tallennustilaa ja muut ominaisuudet ensimmäisestä paketista.

Tärkein kysymys on kuitenkin: tarjoaako Cloudways ilmaisia ​​SSL-varmenteita? Lyhyt vastaus on kyllä, se on. Se käyttää Let’s Encrypt ilmaista SSL: ää jokaisessa isännöintisuunnitelmassa, mikä tarkoittaa, että mitä tahansa varmennetta on täysin ilmainen käyttää.

Olemme käyneet läpi kaikki luettelossamme olevat hosting-yritykset. Kuten näette, ne kaikki antavat sinulle ilmaisen SSL-varmenteen.

johtopäätös

Katsotaanpa nopeasti, mistä puhumme:

 1. Tiedät mitä SSL-varmenne on ja miksi on tärkeää, että se on asennettu verkkosivustollesi riippumatta sivuston tyypistä.
 2. Sen jälkeen voit oppia, kuinka SSL toimii millä tahansa verkkosivustolla. Ymmärtääksesi sitä helpommin, annoin sinulle pienen esimerkin, jossa verkkokauppa hyödyntää SSL-varmennetta.
 3. Seuraava osa oli puhua kaikista 10 parhaasta hosting-palvelusta, jotka antavat sinulle pääsyn ilmaiseen SSL-varmenteeseen.

Seuraava askel on sinun. Jotta päättäisit, mikä hosting-yritys sopii sinulle parhaiten, sinun on pohdittava tiettyjä tarpeita, joita verkkosivustollasi on. Esimerkiksi pienempi sivusto voi käyttää yksinkertaisempaa hosting-suunnitelmaa, jossa on vähemmän ominaisuuksia. Mutta monimutkaisempi verkkosivusto, jolla on paljon kuukausittain kävijöitä, tarvitsee korkeamman tason suunnitelman ja enemmän resursseja.

Jotain muuta, jota on ajateltava, on verkkosivustosi tavoite. Jos tiedät tämän, saat paremman tilanteen löytää paras hosting-palvelu, joka toimitetaan ilmaisen SSL-varmenteen mukana.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map