Καλύτεροι πάροχοι απεριόριστου εύρους ζώνης VPS Hosting

best-unlimited-bandwidth-vps-hosting-2019


Σήμερα, οι άνθρωποι κάνουν πολλά πράγματα στο Διαδίκτυο, αναζητούν διασκέδαση, μαθαίνουν νέα πράγματα ή ψώνια. Αυτό το κάνουν σε όλες τις συσκευές που έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, αλλά κυρίως σε κινητά τηλέφωνα και επιτραπέζιους υπολογιστές. Τα δεδομένα ρέουν συνεχώς και όσο πιο γρήγορα ρέει, τόσο το καλύτερο. Οι άνθρωποι το μισούν όταν μια εικόνα δεν εμφανίζεται ή ένα βίντεο συνεχώς αποθηκεύεται σε προσωρινή μνήμη και συνήθως σχετίζεται με χαμηλό εύρος ζώνης.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο και να παρέχετε ποιοτικό περιεχόμενο, σίγουρα χρειάζεστε μια αξιόπιστη εταιρεία φιλοξενίας VPS με εύρος ζώνης που ικανοποιεί τους επισκέπτες σας. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναζητήσουν οι μπλόγκερ, τα διαδικτυακά καταστήματα και οι εταιρείες πριν δημιουργήσουν τον ιστότοπό τους. Δεν υπάρχει απεριόριστο εύρος ζώνης, είναι απλώς ότι ο πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν καθορίζει αρκετά το εύρος ζώνης που λαμβάνετε.

Με απεριόριστο τρόπο, σημαίνει ότι το εύρος ζώνης που παρέχουν θα ικανοποιήσει πιθανότατα τις προσδοκίες σας, επειδή δεν θα φτάσετε καν στο ανώτατο όριο. Οι διαφορές μεταξύ παρόχων φιλοξενίας VPS μπορεί να είναι σημαντικές και θα πρέπει να γνωρίζετε τις βασικές προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία του ιστότοπού σας πριν επιλέξετε.

Για να κάνουμε τα πράγματα πιο απλά για εσάς, θα σας καθοδηγήσουμε στους διάφορους τύπους VPS και τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε ένα απεριόριστο VPS. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη γνώση για να επιλέξετε έναν από τους 3 παρόχους φιλοξενίας VPS που εξετάσαμε, με εύρος ζώνης που ταιριάζει κυρίως στην επιχείρησή σας.

Πώς να επιλέξετε ένα VPS?

Όταν επιλέγετε φιλοξενία VPS για την επιχείρησή σας, είναι σημαντικό να κάνετε κάποια έρευνα. Πρώτα πρέπει να καταλάβετε τις ανάγκες σας. Αφού ξέρετε τι χρειάζεστε και πόσο είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για αυτό, μπορείτε να προχωρήσετε και να βρείτε λίγες εταιρείες που προσφέρουν αυτό που χρειάζεστε. Πριν πραγματοποιήσετε την αγορά σας, κάντε κάποια έρευνα, ρωτήστε σε φόρουμ ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαβάστε κριτικές και αναλύστε τις. Ακολουθούν μερικές πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός προγράμματος VPS και μιας εταιρείας φιλοξενίας:

Διαχειριζόμενα και μη διαχειριζόμενα προγράμματα VPS

Δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε τη διαχείριση διακομιστή ως κοινόχρηστο χρήστη φιλοξενίας, αλλά όταν πρόκειται για σχέδια φιλοξενίας VPS, είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Ένα πρόγραμμα VPS σάς παρέχει πλήρη έλεγχο, επομένως πρέπει να έχετε εμπειρία στην εκτέλεση συντηρήσεων, στην παρακολούθηση της απόδοσης και στις ενημερώσεις λογισμικού.

Ως αρχάριος ή κάποιος που είναι πολύ απασχολημένος με τη διαχείριση διακομιστή, έχετε μόνο μία επιλογή. Πρέπει να επιλέξετε ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα VPS που προσφέρουν όλο και περισσότεροι πάροχοι σήμερα. Για μεγαλύτερη τιμή, θα λάβετε το σχέδιο VPS και έναν αξιόπιστο εμπειρογνώμονα που θα αναλάβει όλες τις εργασίες. Δεν χρειάζεται πλέον να είστε επαγγελματίας αν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση σε VPS.

Πόσο κοστίζει ένα VPS?

Η φήμη κάθε εταιρείας και οι τιμές των σχεδίων φιλοξενίας ιστοσελίδων τους θα διαδραματίσουν τεράστιο ρόλο για να αποφασίσουν ποια θα επιλέξετε για φιλοξενία VPS. Ανάλογα με τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά που παρέχονται από το ευρύ φάσμα διαφορετικών σχεδίων VPS, οι τιμές μπορεί να ποικίλλουν σημαντικά.

Αλλά επειδή υπάρχει ένας τεράστιος ανταγωνισμός μεταξύ των μεγάλων ονομάτων στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων, θα σας πούμε πόσο κοστίζει κατά μέσο όρο ένα πακέτο φιλοξενίας VPS. Αν εξετάσουμε ένα σχέδιο φιλοξενίας VPS με μεσαίες προδιαγραφές υλικού και ίσως μερικά επιπλέον στοιχεία στα οποία μπορούν να βασίζονται οι περισσότεροι ιστότοποι, θα κοστίζει από 8 έως 15 $ ανά μήνα. Για αυτό το εύρος τιμών, μπορείτε συνήθως να λάβετε 20 GB χώρου στο δίσκο και 1 GB RAM.

Συμβατικά και βασισμένα σε Cloud σχέδια

Πολλοί πάροχοι προωθούν τα προγράμματα VPS που βασίζονται σε σύννεφο, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουν όλοι πώς διαφέρουν από το συμβατικό VPS. Ας διευκρινίσουμε αυτούς τους δύο διαφορετικούς τύπους δείχνοντας από πού αντλεί ο καθένας τους πόρους του και πώς λειτουργούν.

 • ΕΝΑ συμβατικό VPS είναι όταν ένας διακομιστής χωρίζεται σε μέρη – επειδή δεν χρειάζονται όλοι έναν ολόκληρο διακομιστή για τον ιστότοπό τους, θα ήταν σπατάλη πόρων. Έτσι, με την εγγραφή σε ένα συμβατικό πρόγραμμα VPS, βασικά νοικιάζετε ένα μικρότερο τμήμα ενός διακομιστή στο κέντρο δεδομένων του παρόχου. Υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί VPS σε έναν μόνο διακομιστή, ορίζοντας ένα συγκεκριμένο χώρο αποθήκευσης, εύρος ζώνης και όριο μνήμης για κάθε χρήστη.
 • ΕΝΑ VPS που βασίζεται σε σύννεφο η υπηρεσία είναι λίγο πιο περίπλοκη. Σε αυτό το σύστημα, πολλοί φυσικοί διακομιστές τεμαχίζονται σε εικονικά μέρη που συνδέονται μεταξύ τους. Κάθε λογαριασμός εκτελείται σε διακομιστή cloud που είναι συνδεδεμένος σε πολλούς φυσικούς διακομιστές και χρησιμοποιεί τους πόρους του.

Δεδομένου ότι υπάρχουν περισσότεροι διακομιστές στην εξίσωση – όχι μόνο ένας διακομιστής που περιορίζει τους πόρους – ένα VPS που βασίζεται σε σύννεφο μπορεί να παρέχει πολύ περισσότερους πόρους από έναν συμβατικό. Εάν θέλετε περισσότερους πόρους, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση αμέσως, ενώ ο ιστότοπός σας δεν θα υποστεί καθυστέρηση.

Υποστήριξη πελατών

Ας υποθέσουμε ότι έχετε βρει το πρόγραμμα φιλοξενίας VPS με τους τέλειους πόρους και δυνατότητες. Μπορεί να φαίνεται σαν μια εξαιρετική συμφωνία, αλλά υπάρχει ακόμα ένα πράγμα που δεν πρέπει να ξεχάσετε: να διασφαλίσετε ότι η εταιρεία παρέχει αξιόπιστη υποστήριξη πελατών. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα που δεν μπορείτε να διορθώσετε και δεν υπάρχει κανένας για να επικοινωνήσετε.

Πρέπει να επιλέξετε έναν πάροχο με θετικά σχόλια σχετικά με την τεχνική υποστήριξη. Πρέπει να είναι μια ομάδα επαγγελματιών που είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω πολλαπλών διαφορετικών καναλιών. Εάν ο ιστότοπός σας δεν λειτουργεί σωστά για σημαντικό χρονικό διάστημα, η επισκεψιμότητά σας ενδέχεται να αρχίσει να μειώνεται.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να χάσουν χιλιάδες δολάρια σε τέτοιες περιπτώσεις. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε έναν πάροχο φιλοξενίας και να δοκιμάσετε την τεχνική υποστήριξη τους, καθώς πολλοί από αυτούς προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων εάν οι πελάτες τους δεν είναι ικανοποιημένοι.

Γιατί να επιλέξετε Απεριόριστο εύρος ζώνης VPS

Πρώτα απ ‘όλα, τι ακριβώς είναι το εύρος ζώνης; Το εύρος ζώνης δικτύου του ιστότοπού σας είναι αυτό που καθορίζει τον όγκο των δεδομένων που μπορούν να μεταφορτωθούν και να ληφθούν στον ιστότοπό σας με την πάροδο του χρόνου. Επιλέγοντας ένα πρόγραμμα απεριόριστου εύρους ζώνης VPS, ο ιστότοπός σας θα μπορεί να χειρίζεται τεράστια κίνηση με πολλούς επισκέπτες να κατεβάζουν ταυτόχρονα τις ιστοσελίδες και τα αρχεία σας..

Εάν ο ιστότοπός σας φτάσει σε όριο εύρους ζώνης χάρη στην αύξηση της κυκλοφορίας, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν πλέον να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας περισσότερα άτομα. Δεν θα φορτωθεί και ο ιστότοπός σας μπορεί ακόμη και να διακοπεί. Από την άλλη πλευρά, είναι ακριβό να αναβαθμίζετε σε ένα πιο ισχυρό πρόγραμμα VPS κάθε φορά που αναπτύσσεται η επιχείρησή σας. Δεν κοστίζει μόνο περισσότερο από το προηγούμενο, αλλά μερικές από τις άλλες λεπτομέρειες μπορεί ακόμη και να υπερβούν τις απαιτήσεις σας.

Με αυτά τα λόγια, είναι σημαντικό να εγγραφείτε σε ένα απεριόριστο πρόγραμμα φιλοξενίας VPS για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Σε κάποιο σημείο, θα υπάρχει πάντα μια υπερχείλιση πελατών που δεν μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας λόγω των περιορισμών του εύρους ζώνης σας, με αποτέλεσμα την τεράστια μείωση των δυνητικών πελατών και εσόδων.

Περιορισμένο εύρος ζώνης μερικές φορές σημαίνει χαμηλή απόδοση, επίσης, εάν υπάρχει υψηλή κίνηση. Πρέπει να μειώσετε την ποιότητα του περιεχομένου, όπως εικόνες, στοιχεία σχεδίασης ή βίντεο στον ιστότοπό σας για να το συμπιέσετε.

Όσο λιγότερα δεδομένα χρειάζονται οι επισκέπτες σας για λήψη, τόσο πιο γρήγορα μπορεί να συμμετάσχει ο ιστότοπος και περισσότερα από αυτά ταυτόχρονα. Ωστόσο, επιλέγοντας το VPS απεριόριστου εύρους ζώνης, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για αυτό.

Καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας VPS με απεριόριστο εύρος ζώνης

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια επισκόπηση των 3 κορυφαίων παρόχων φιλοξενίας VPS που προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης.

1. BlueHost

bluehost-best-unlimited-unlimited-bandwidth-vps-hostingΤο BlueHost είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα όσον αφορά τις υπηρεσίες φιλοξενίας Linux. Τα προγράμματα Linux VPS είναι διαθέσιμα από το 2013 και απέκτησαν πολλά θετικά σχόλια όλα αυτά τα χρόνια. Στο BlueHost, μπορείτε να βρείτε πακέτα φιλοξενίας που βασίζονται μόνο στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες cloud, όπως το KVM και το OpenStack.

Δεδομένου ότι όλα τα σχέδιά τους είναι πλήρως εξοπλισμένα και προσιτά, είναι η αγαπημένη επιλογή όλων των ειδών επιχειρήσεων. Η BlueHost γνωρίζει ότι ο ιστότοπός σας πρέπει να λειτουργεί και να λειτουργεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα, οπότε δημιούργησαν τον απεριόριστο διακομιστή VPS τη στιγμή της εγγραφής σας. Βελτίωσαν τη διεπαφή διαχειριστή cPanel με χρήσιμα εργαλεία για έλεγχο WHM, διαχείριση διακομιστή και πρόσβαση στο CentOS.

Η BlueHost προσφέρει μόνο πλήρως διαχειριζόμενες υπηρεσίες VPS, πράγμα που σημαίνει ότι είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση διακομιστή. Η ομάδα τους φροντίζει τα πάντα, όπως ενημερώσεις διακομιστή, χρόνο λειτουργίας και ασφάλεια. Επιπλέον, είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε οποιαδήποτε από τις τεχνικές σας ερωτήσεις δωρεάν. Ανεξάρτητα από το πρόγραμμα φιλοξενίας που θα επιλέξετε, τα δεδομένα σας θα προστατεύονται από επιθέσεις και ανεπιθύμητα μηνύματα DDoS.

Σε περίπτωση που η επισκεψιμότητα αρχίσει να αυξάνεται στον ιστότοπό σας, μπορείτε να αναβαθμίσετε τις προδιαγραφές του προγράμματος VPS και δεν θα προκαλέσει διακοπή λειτουργίας. Το BlueHost διαθέτει μια ισχυρή ομάδα υποστήριξης πελατών που μπορεί να βοηθήσει σε όλα όσα σχετίζονται με τη διαχείριση διακομιστών και το Linux. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους ανά πάσα στιγμή μέσω email, ζωντανής συνομιλίας και τηλεφώνου.

Έχουν τρία διαθέσιμα προγράμματα VPS με εγγυημένη αποθήκευση SSD για αυξημένη ισχύ. Το τυπικό τους πακέτο κοστίζει 19,99 $ το μήνα με χώρο αποθήκευσης 30 GB, 2 GB μνήμης RAM και διεύθυνση IP. Στη συνέχεια, υπάρχει το βελτιωμένο σχέδιο που είναι το πιο συνιστώμενο σχέδιο για 29,99 $ με τις προδιαγραφές αποθήκευσης 60 GB, RAM 4 GB και δύο διευθύνσεις IP.

Το τρίτο με 59,99 $ αναβαθμίζει τους πυρήνες της CPU σας σε 4 και σας παρέχει 120 GB αποθήκευσης, 8 GB RAM και 2 διευθύνσεις IP. Με κάθε απεριόριστο πρόγραμμα VPS, έχετε έναν μόνο τομέα και την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

2. GoDaddy

godaddy-best-unlimited-bandwidth-vps-hostingΤο GoDaddy είναι πιθανώς η πιο δημοφιλής εταιρεία εκεί έξω μεταξύ των καταχωρητών ονόματος τομέα, αλλά έγινε επίσης ένα τεράστιο όνομα ως πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων. Παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, ειδικά όταν πρόκειται για πακέτα VPS. Τώρα θα σας δείξουμε γιατί το GoDaddy είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους εάν χρειάζεστε απεριόριστο εύρος ζώνης.

Με την εγγραφή σε ένα από τα σχέδιά τους, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των CentOS 6 και 7, Fedora, Windows και Ubuntu. Εφόσον δεν συμμετέχει κάθε ιδιοκτήτης ιστότοπου με τις ίδιες τεχνικές δεξιότητες, μπορείτε να διαχειριστείτε το VPS σας με 3 διαφορετικούς τρόπους:

 • Εάν είστε ειδικός στη διαχείριση διακομιστή, μπορείτε να επιλέξετε την αυτοδιαχειριζόμενη υπηρεσία που σας παρέχει πρόσβαση στη γραμμή εντολών και RDP (Πρωτόκολλο απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας)
 • Για όσους δεν είναι έμπειροι, υπάρχει η διαχειριζόμενη υπηρεσία όπου οι χρήστες μπορούν να εργάζονται σε έναν πίνακα ελέγχου διαχειριστή (είτε cPanel είτε Plesk), ενώ φροντίζουν όλη την παρακολούθηση, την ενημέρωση κώδικα και τα αντίγραφα ασφαλείας
 • Η πλήρως διαχειριζόμενη υπηρεσία τους σημαίνει ότι δεν έχετε καθόλου υποχρεώσεις, οι διαχειριστές διακομιστών στο GoDaddy θα αναλάβουν κάθε εργασία

Η GoDaddy επένδυσε πολλά σε premium εξοπλισμό, οπότε κάθε ιστότοπος στους διακομιστές του φορτώνεται με ένα μάτι. Επί του παρόντος υπάρχουν 9 κέντρα δεδομένων διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο. Η ομάδα υποστήριξης πελατών τους είναι πραγματικά χρήσιμη και είναι έτοιμη 24/7 για να λύσει τα προβλήματά σας και να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Παρέχουν κορυφαία προγράμματα απεριόριστης φιλοξενίας VPS με τιμές που κυμαίνονται από 27,99 $ ανά μήνα έως και 49,99 $. Ακόμη και το πρώτο είναι αρκετά ισχυρό με 2 GB μνήμης RAM και χώρο δίσκου 40 GB. Αυτό μπορεί να κλιμακωθεί έως μια επιβλητική μνήμη RAM 8 GB και αποθήκευση 240 GB. Παίρνετε επίσης ένα πιστοποιητικό SSL 1 έτους και 3 αποκλειστικά IP με τα σχέδια VPS τους.

3. eUKHost

eukhost-best-unlimited-bandwidth-vps-hostingΤο eUKHost άρχισε να παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων το 2001 και τώρα έχει μια τεράστια πελατειακή βάση πάνω από 40.000 webmaster και περισσότερους από 160.000 τομείς. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι από τους κορυφαίους παρόχους στον κλάδο με εξαιρετικά απεριόριστα προγράμματα VPS.

Αυτά τα σχέδια VPS είναι όλα πλήρη διαχείριση, πράγμα που σημαίνει ότι το eUKHost φροντίζει για ενημερώσεις, ρυθμίσεις παραμέτρων, λογισμικό και εγκαταστάσεις εφαρμογών και ασφάλεια στους διακομιστές. Αφού εγγραφείτε σε ένα από τα σχέδιά τους, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μιας διεπαφής Plesk ή cPanel ως πίνακα ελέγχου διαχειριστή. Μόλις λάβουν την πληρωμή σας, ο λογαριασμός σας VPS θα τεθεί σε λειτουργία τις επόμενες 3-4 ώρες κατά μέσο όρο.

Με το απεριόριστο VPS σας, έχετε επίσης μια χρήσιμη ομάδα υποστήριξης πελατών, η οποία είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω συνομιλίας, τηλεφώνου και email. Στο eUKHost, εγγυώνται ότι θα απαντήσουν στο email σας σε 15-20 λεπτά. Σας παρέχουν πλήρη πρόσβαση διαχειριστή που σας επιτρέπει να εφαρμόσετε προσαρμοσμένες εφαρμογές στο VPS σας.

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε άμεσα το απεριόριστο πρόγραμμα VPS, μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε για 30 ημέρες και στη συνέχεια να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Το eUKHost εγγυάται 100% χρόνο λειτουργίας και ακόμη και αν παρουσιαστεί βλάβη διακομιστή, αναλαμβάνουν άμεση δράση. Ας δούμε τώρα τις τιμές και τις προδιαγραφές των απεριόριστων προγραμμάτων VPS τους.

Έχουν 4 διαφορετικά σχέδια VPS. Το πρόγραμμα Starter κοστίζει £ 12,99 ανά μήνα με 2 πυρήνες CPU, 3 GB RAM και 60 GB χώρο αποθήκευσης. Το σχέδιο με τις καλύτερες πωλήσεις είναι το Standard VPS με 4 πυρήνες CPU, μνήμη RAM 6 GB, χώρο αποθήκευσης 120 GB και δωρεάν SSL τομέα για 19,99 £ μηνιαίως. Το πιο ισχυρό σχέδιο είναι το Enterprise με 6 πυρήνες CPU, 16 GB RAM, χώρο δίσκου 480 GB και Domain Wildcard SSL για 33,99 £ ανά μήνα.

Παίρνετε 2 δωρεάν αποκλειστικά IP με κάθε πρόγραμμα. Και τα τέσσερα σχέδια βασίζονται σε υψηλής τεχνολογίας υλικό, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων επεξεργαστών Intel Xeon, μονάδων SSD και μνήμης DDR4.

συμπέρασμα

Τώρα που γνωρίζετε περισσότερα για τρεις από τους μεγαλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων VPS, θα ήταν ευκολότερο να επιλέξετε έναν που ταιριάζει κυρίως στην επιχείρησή σας. Εάν θέλετε μια πιο ισχυρή λύση, αλλά η εταιρεία σας δεν είναι έτοιμη για ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε σύννεφο ή έναν αποκλειστικό διακομιστή, τότε δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα απεριόριστο πρόγραμμα VPS.

Το VPS μοιάζει πολύ με έναν αποκλειστικό διακομιστή με την ευελιξία του, αλλά δεν απαιτεί τόσο μεγάλο προϋπολογισμό. Από την άλλη πλευρά, τα κοινά σχέδια φιλοξενίας είναι ιδανικά για αρχάριους. Αλλά καθώς η επιχείρησή σας αρχίζει να αναπτύσσεται, μπορείτε γρήγορα να φτάσετε τα ανώτατα όρια και να βρεθείτε στην ανάγκη αναβάθμισης σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας Ιστού με περισσότερους πόρους. Δεδομένου ότι ένα απεριόριστο πρόγραμμα φιλοξενίας VPS μπορεί να χειριστεί πολλή κίνηση για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για την πλειονότητα των χρηστών.

Κατά την αναζήτηση για τον τέλειο πάροχο VPS, το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι οι λειτουργίες απόδοσης. Στη συνέχεια, συνιστάται να ρίξετε μια ματιά στον σκληρό δίσκο, το εύρος ζώνης, την CPU και τη μνήμη RAM που παρέχονται τόσο από τα ειδικά σχέδια όσο και από τα σχέδια VPS, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια σύγκριση και να αποφασίσετε ποιο είναι καλύτερο για τον στόχο σας.

Επιλέγοντας ένα απεριόριστο πρόγραμμα VPS που ταιριάζει κυρίως στον ιστότοπό σας, διασφαλίζετε μια απρόσκοπτη εμπειρία περιήγησης για τους επισκέπτες σας, ενώ παράλληλα λαμβάνετε μια ισχυρή υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων σε προσιτή τιμή.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map