5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις BlueHost – Web Hosting & Domain Name Registration

καλύτερες εναλλακτικές λύσεις bluehost


Η BlueHost είναι αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στον κλάδο φιλοξενίας με δημοφιλή κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας και φιλοξενίας WordPress διαθέσιμα σε τιμές φιλικές προς την τσέπη. Ωστόσο, εάν είστε περίεργοι τι άλλο προσφέρει η βιομηχανία ή απλά το BlueHost δεν σας ταιριάζει, έχουμε συγκεντρώσει τις 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις BlueHost που προσφέρουν πακέτα φιλοξενίας σε τιμές.

Το BlueHost έχει από καιρό επικαλυφθεί για τα προγράμματα φιλοξενίας που έχουν βελτιστοποιηθεί στο WordPress, τόσο πολύ ώστε έχει γίνει ένας πάροχος φιλοξενίας που συνιστάται από το WordPress. Εκτός από τη φιλοξενία WordPress, το BlueHost είναι επίσης γνωστό για τη φιλοξενία cloud, την κοινή φιλοξενία, το VPS και τους αποκλειστικούς διακομιστές. Ένα ενσωματωμένο δίκτυο παράδοσης περιεχομένου, βελτιωμένο cPanel, δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας, δωρεάν ονόματα τομέα και εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων είναι μερικά μόνο από τα δωρεάν προϊόντα που περιλαμβάνονται στα πακέτα φιλοξενίας της BlueHost.

Για όσους ενδιαφέρονται για εναλλακτικές λύσεις στο BlueHost, ακολουθούμε τις 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις BlueHost:

Host Web
Τιμή προσφοράς
hostgator η καλύτερη εναλλακτική λύση για το bluehost3,95 $ / μήνα
η καλύτερη εναλλακτική λύση για το bluehost2,95 $ / μήνα
ipage η καλύτερη εναλλακτική λύση για το bluehost1,99 $ / μήνα
namecheap η καλύτερη εναλλακτική λύση για το bluehost0,82 $ / μήνα
Godaddy η καλύτερη εναλλακτική λύση για το bluehost2,99 $ / μήνα

Τώρα ας δούμε κάθε εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων με λεπτομέρειες και να δούμε γιατί μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση για το BlueHost.

HostGator

hostgator η καλύτερη εναλλακτική λύση για το bluehostΤο HostGator προσφέρει ένα ποικίλο σύνολο υπηρεσιών φιλοξενίας που περιλαμβάνουν προσιτές, all-inclusive κοινόχρηστες υπηρεσίες φιλοξενίας και premium επιλογές φιλοξενίας. Μέρος του ομίλου φιλοξενίας EIG, το HostGator δραστηριοποιείται στον κλάδο από το 2002.

Το μεγαλύτερο σημείο πώλησής τους ήταν η προσιτή κοινόχρηστη φιλοξενία, και ενώ αυτό ισχύει ακόμη, σήμερα, το HostGator έχει γίνει ένας πλήρης πάροχος φιλοξενίας που προσφέρει τα πάντα, από φιλοξενία Linux και Windows έως πακέτα φιλοξενίας για συγκεκριμένες εφαρμογές (Joomla hosting, Drupal hosting , Φιλοξενία WordPress κ.λπ.) και προηγμένα πακέτα φιλοξενίας.

Η κοινόχρηστη φιλοξενία ξεκινά από 3,95 $ / μήνα προσφέροντας δωρεάν εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας εκτός ιστότοπου, απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστους λογαριασμούς email, μη μετρημένο χώρο αποθήκευσης, εγκαταστάσεις 1 κλικ, εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, επιστροφή χρημάτων 45 ημερών και άλλα δωρεάν εργαλεία για δημιουργία και αναπτύξτε τον ιστότοπό σας.

Για όσους αναζητούν περισσότερους πόρους και ανεξαρτησία, το HostGator διαθέτει πολλά cloud, VPS και ειδικά σχέδια φιλοξενίας που έχουν σχεδιαστεί για επεκτασιμότητα που συνοδεύονται από μια πλήρη σειρά εργαλείων ανάπτυξης, ευέλικτες επιλογές λογισμικού, ισχυρό υλικό και προηγμένη λειτουργικότητα.

Εκτός από τη φιλοξενία ιστοσελίδων, το HostGator ασχολείται επίσης με τις υπηρεσίες εγγραφής τομέα.

Φιλοξενία InMotion

inmotionhosting η καλύτερη εναλλακτική λύση στο bluehostΤο InMotion Hosting είναι ένας ανεξάρτητος πάροχος φιλοξενίας, απόδοσης και επιχειρηματικού προσανατολισμού με κέντρα δεδομένων κατηγορίας Α, συμβατά με PCI. Το InMotion Hosting έχει ισχυρή δέσμευση για ανοιχτό κώδικα, έχει εύκολα κλιμακούμενα σχέδια φιλοξενίας και εξαιρετική υποστήριξη πελατών.

Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας στο InMotion μπορούν να βρεθούν με το όνομα Business hosting και οι τιμές ξεκινούν από 5,99 $ / μήνα. Αυτή είναι μια ελαφρώς υψηλότερη τιμή εκκίνησης από ό, τι προσφέρεται από άλλους κοινόχρηστους παρόχους φιλοξενίας, ωστόσο, τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας της InMotion ενδέχεται να απομακρύνουν τους ανταγωνιστές από τις δυνατότητες που προσφέρουν: φιλοξενία όλων των SSD, δωρεάν όνομα τομέα, δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων, πρόσβαση SSH , απεριόριστος χώρος στο δίσκο και μηνιαίες μεταφορές, δωρεάν μεταφορές ιστότοπων, δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και πίστωση διαφημίσεων, υλικό κλάσης επιχειρήσεων, cPanel και προστασία από κακόβουλα προγράμματα.

Οι προηγμένες επιλογές φιλοξενίας περιλαμβάνουν βελτιστοποίηση ηλεκτρονικού εμπορίου, δωρεάν διευθύνσεις IP, δωρεάν SSL, Αυτόματες ενημερώσεις & Corero DDoS προστασία, ξεκλειδωμένοι πυρήνες CPU και ισχυρές επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων και η εγγραφή τομέα περιλαμβάνονται επίσης στις υπηρεσίες που προσφέρει το InMotionHosting.

iPage

ipage η καλύτερη εναλλακτική λύση για το bluehostΤο iPage λειτουργεί από το 1998, αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου σε μια βιομηχανία που είναι όλο και πιο ανταγωνιστική. Το πιο διαφημιζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας τους είναι η μόνη κοινόχρηστη επιλογή φιλοξενίας τους, η οποία είναι ένα απεριόριστο πρόγραμμα γεμάτο με πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Εκτός από την κοινή φιλοξενία, οι υπηρεσίες του iPage περιλαμβάνουν επίσης διάφορα VPS, ειδικά προγράμματα φιλοξενίας και WordPress.

Το απεριόριστο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας στο iPage ξεκινά από 1,99 $ / μήνα, κάτι που είναι μεγάλο σε ένα πρόγραμμα που κοστίζει τακτικά 7,99 $ / μήνα. Ένας δωρεάν τομέας, ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης, δωρεάν εργαλεία μάρκετινγκ, μια δωρεάν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δωρεάν πρότυπα, πιστώσεις διαφημίσεων, δωρεάν εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου και πολλές άλλες δυνατότητες περιλαμβάνονται σε αυτό το σχέδιο.

Άλλα πακέτα φιλοξενίας στο iPage έρχονται με cPanel, πρόσβαση root, καθρέφτη υψηλής ταχύτητας ΣΑΝ αποθήκευση, επεκτάσιμοι πόροι, πλήρης διαχείριση διακομιστή και υποστήριξη 24 × 7.

Τα βελτιστοποιημένα προγράμματα φιλοξενίας WordPress είναι επίσης διαθέσιμα στο iPage σε δύο διαμορφώσεις, με τιμές που ξεκινούν από 3,75 $ / μήνα.

Οι υπηρεσίες του iPage εκτείνονται πέρα ​​από τη φιλοξενία ιστοσελίδων και περιλαμβάνουν υπηρεσίες μάρκετινγκ, υπηρεσίες email, εγγραφή τομέα και εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου.

NameCheap

namecheap η καλύτερη εναλλακτική λύση για το bluehostΠιο γνωστό ως ΜΠΟΡΩ διαπιστευμένος καταχωρητής τομέα, NameCheap προσφέρει τόσο υπηρεσίες εγγραφής τομέα όσο και υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων του NameCheap περιλαμβάνουν διάφορα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας ξεκινώντας από 9,88 $ / έτος, προγράμματα μεταπωλητών που ξεκινούν από 14,06 $ / μήνα, προγράμματα φιλοξενίας VPS από 16,95 $ / μήνα και αποκλειστικούς διακομιστές που ξεκινούν από $ 58,88 / μήνα.

Ένα δωρεάν όνομα τομέα .website περιλαμβάνεται σε κάθε πακέτο φιλοξενίας και τα σχέδια συνοδεύονται από το cPanel ως στάνταρ. Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν SSD επιταχυνόμενο χώρο στο δίσκο, 100% χρόνο λειτουργίας SLA, υποστήριξη πελατών 24 × 7, ασφάλεια υλικού και λογισμικού, τρεις τύπους διαχείρισης διακομιστή: πλήρως διαχειριζόμενοι, αυτοδιαχειριζόμενοι και διαχειριζόμενοι κ.λπ..

Οι αποκλειστικοί διακομιστές διατίθενται σε διαμορφώσεις μεμονωμένου επεξεργαστή, πολλαπλών πυρήνων (Intel Xeon E3) και διαμορφώσεων πολλαπλών πυρήνων, πολλαπλών πυρήνων (Intel Xeon E5).

Το NameCheap μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση για το BlueHost για πελάτες που αναζητούν πιο αποκλειστικές επιλογές διακομιστή από αυτές που προσφέρονται από το BlueHost, ή έχουν κατοχυρώσει το όνομα τομέα τους στο NameCheap και θέλουν να φιλοξενήσουν τον ιστότοπό τους στον ίδιο πάροχο.

Πάμε μπαμπά

Godaddy η καλύτερη εναλλακτική λύση για το bluehostΗ λίστα με τις 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις BlueHost ολοκληρώνεται με το GoDaddy, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως καταχωρητής τομέα. Το GoDaddy είναι ένας κορυφαίος καταχωρητής τομέα με 17 εκατομμύρια πελάτες και 71 εκατομμύρια τομείς υπό διαχείριση. Το GoDaddy είναι επίσης γνωστό ως πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων, του οποίου οι υπηρεσίες φιλοξενίας περιλαμβάνουν κοινόχρηστη φιλοξενία, VPS, διαχείριση WordPress και αποκλειστικούς διακομιστές.

Το GoDaddy κάνει καλή δουλειά εξηγώντας τη διαφορά μεταξύ των διαφόρων τύπων φιλοξενίας που προσφέρει, επισημαίνοντας το επίπεδο δεξιοτήτων που απαιτείται και τους τύπους ιστότοπων που προτείνουν τα πακέτα τους.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, η προσφορά τους συγκρίνεται με τις άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, επομένως, οι κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας ξεκινούν από 3,95 $ / μήνα, η διαχειριζόμενη επιλογή WordPress ξεκινά από 3,99 $ / μήνα, τα προγράμματα φιλοξενίας VPS κοστίζουν τόσο χαμηλά όσο 16,99 $ / μήνα, ενώ οι αποκλειστικοί διακομιστές ξεκινούν από 69,99 $ / μήνα.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το GoDaddy δεν απογοητεύει, προσφέροντας πολλούς πόρους και ευθυγράμμιση λειτουργιών όπως δωρεάν όνομα τομέα, cPanel με προγράμματα φιλοξενίας Linux, εγκαταστάσεις 1 κλικ, παρακολούθηση ασφάλειας 24/7 και προστασία DDoS, πόρος 1 κλικ κλιμάκωση, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βάσης δεδομένων & επαναφορά, δωρεάν πιστοποιητικά SSL, δωρεάν κατάργηση κακόβουλου λογισμικού, δωρεάν αποκλειστικές IP, διαχειριζόμενες υπηρεσίες, πλήρη πρόσβαση root και άλλα.

Τύλιξε

Είτε θέλετε να πραγματοποιήσετε μετεγκατάσταση από το BlueHost είτε εγκαινιάζετε τον πρώτο σας ιστότοπο και αναζητάτε έναν αξιόπιστο οικοδεσπότη ιστού, οι 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις BlueHost συγκεντρώνουν τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας που προσφέρουν προσιτά προγράμματα φιλοξενίας σε όλο το φάσμα φιλοξενίας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map