Αναθεώρηση τρισδιάστατου χαρτιού

Το 3dcart είναι ένας διαδικτυακός δημιουργός καταστημάτων και φιλοξενούμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος, ακόμη και χωρίς εμπειρία ηλεκτρονικού εμπορίου ή προγραμματισμού. Το 3dcart προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου συμβατή με PCI και μια σύνθετη σουίτα σχεδιασμού, μάρκετινγκ, αποθέματος και εργαλείων SEO, καθιστώντας την μια αξιόπιστη επιλογή για το ηλεκτρονικό εμπόριο.


Επισκόπηση 3dcart

Το 3dcart δεν είναι τόσο γνωστό στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου παρά την αρκετά μακρόχρονη παρουσία του στον κλάδο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2001 από τον Gonzalo Gil, εδρεύει στο Tamarac της Φλόριντα των ΗΠΑ, φιλοξενεί περισσότερα από 17.000 διαδικτυακά καταστήματα και έχει επεξεργαστεί 4 δισεκατομμύρια δολάρια σε διαδικτυακές συναλλαγές. Με τα χρόνια, το 3dcart έχει εξελιχθεί σε μια ισχυρή πλατφόρμα που μπορεί να χειριστεί τις ανάγκες τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων εμπόρων.

Η αναθεώρησή μας στο 3dcart θα επικεντρωθεί στις δυνατότητες που αποτελούν αυτό το λογισμικό καλαθιού αγορών, τους τύπους σχεδίων που προσφέρουν και θα αναλύσει εάν το 3dcart είναι αρκετά ισχυρός υποψήφιος για την κατασκευή ενός διαδικτυακού καταστήματος.

Χαρακτηριστικά του 3dcart

Η 3dcart ισχυρίζεται ότι είναι μια ολοκληρωμένη λύση διαδικτυακού καταστήματος και, πράγματι, το πλήθος των χαρακτηριστικών της καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών ηλεκτρονικού εμπορίου:

Χαρακτηριστικά τρισδιάστατης κάρτας

 • Επίπεδο 1 PCI hosting, το οποίο είναι το ίδιο επίπεδο που χρησιμοποιείται από τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
 • Δωρεάν δοκιμή 15 ημερών
 • 94% χρόνος λειτουργίας και 24/7 παρακολούθηση.
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας σε περίπτωση που διαγράψετε ή αντικαταστήσετε κάτι.
 • Ασφαλές καλάθι αγορών με κρυπτογράφηση SSL 256-bit.
 • Πάνω από 100 λύσεις προ-ενοποιημένων πληρωμών (χωρίς πρόσθετα τέλη συναλλαγής).
 • Ασφαλής τεχνολογία Tokenization;
 • Εγκαταλειμμένη Εξοικονόμηση Καλαθιού για ανάκτηση δυνητικά χαμένων πελατών.
 • Πολλαπλές επιλογές αποστολής: τιμές αποστολής σε πραγματικό χρόνο, ειδικές τιμές παραγγελίας, δωρεάν αποστολή, υποστήριξη αποστολής
 • Φορολογικοί συντελεστές και χρεώσεις: Ρύθμιση φόρου βάσει τοποθεσίας, κανόνες φόρου προϊόντων, κανόνες βάσει πελατών, υποστήριξη ΦΠΑ και ενσωμάτωση φορολογικής λύσης τρίτων
 • 100s ενσωματωμένων εργαλείων καλαθιού αγορών: λίστα επιθυμιών, μητρώο δώρων, εφαρμογή iPad POS, αποθηκευμένα καροτσάκια κ.λπ.
 • Αποδεκτό, έτοιμο για κινητά και φιλικό προς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ηλεκτρονικό κατάστημα.
 • 100s θεματικά βελτιστοποιημένα θέματα.
 • Ενσωματωμένα εργαλεία προσαρμογής καταστήματος: QuickView, Quick Cart, checkout μίας σελίδας, Αντικείμενα που προβλήθηκαν πρόσφατα κ.λπ.
 • Ενσωματωμένο ιστολόγιο για τη δημιουργία της επωνυμίας σας και τη βελτίωση του SEO.
 • Εργαλεία επεξεργασίας παραγγελιών, ενσωματωμένο CRM, ενσωμάτωση QuickBooks.
 • Εργαλεία διαχείρισης προϊόντων: πολλαπλές εικόνες ανά προϊόν, δυναμικό ζουμ, ενσωμάτωση βίντεο, απεριόριστες κατηγορίες, έξυπνες κατηγορίες (για “πώληση”, “δωρεάν αποστολή” παρουσίαση προϊόντων), κριτικές προϊόντων, προϊόν Q&Α, ψηφιακή πώληση προϊόντων, απογραφή προϊόντων.
 • Εργαλεία μάρκετινγκ και SEO: στοχευμένο μάρκετινγκ email, μηνύματα καμπάνιας στάγδην μέσω email, προσφορές & κουπόνια, κάρτες δώρων, παραπέμψτε έναν φίλο, πρόγραμμα επιβράβευσης βάσει σημείων, μητρώο δώρων, προηγμένα εργαλεία SEO, προηγμένα στατιστικά καταστήματος κ.λπ..

Όπως μπορείτε να δείτε, το 3dcart διαθέτει πολλές δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου εκτός συσκευασίας, αλλά εάν χρειάζεστε ακόμη περισσότερη λειτουργικότητα, το REST API και τα Webhooks του 3dcart σάς επιτρέπουν να αυξήσετε τη λειτουργικότητα του διαδικτυακού σας καταστήματος.

Διασύνδεση 3dcart

Ο πίνακας εργαλείων 3dcart είναι αρκετά παρόμοιος με αυτό που μπορεί να έχετε συνηθίσει εάν έχετε χρησιμοποιήσει το WordPress ή το Shopify στο παρελθόν. Παρά το γεγονός ότι περιγράφονται βίντεο και εργασίες που περιγράφονται στον πίνακα ελέγχου, ορισμένοι πελάτες ανέφεραν ότι βρίσκουν τη διεπαφή λίγο συγκεχυμένη, ειδικά όταν πρόκειται για ορισμένα χαρακτηριστικά του προγράμματος επεξεργασίας τιμών και εκπτώσεων. Άλλοι χρήστες, ωστόσο, δεν ανέφεραν προβλήματα με το να φτάσουν στην ταχύτητα με τις διαφορετικές καρτέλες και τα χαρακτηριστικά της διεπαφής.

Σχέδια τρισδιάστατων καρτών & Τιμολόγηση

Η τιμή τρισδιάστατων καρτών προγραμματίζει

Το 3dcart δεν προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα, αλλά σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την πλατφόρμα με τη δοκιμαστική περίοδο των 15 ημερών χωρίς να απαιτείται η πιστωτική σας κάρτα κατά την εγγραφή σας. Τα προγράμματα επί πληρωμή διατίθενται σε πολλά σημεία τιμών. Εκτός από το πρόγραμμα εκκίνησης, όλα τα προγράμματα περιλαμβάνουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστο αριθμό προϊόντων και χωρίς χρεώσεις συναλλαγής.

Πρόγραμμα εκκίνησης: Το πρόγραμμα εκκίνησης είναι κατάλληλο για διαδικτυακές επιχειρήσεις με ετήσιες πωλήσεις έως 10.000 $, 500 προϊόντα και 1 χρήστη προσωπικού. Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει $ 19 / μήνα.

Βασικός: Το μηνιαίο κόστος για το Βασικό πρόγραμμα είναι 29 $, το οποίο μειώνεται στα 26,10 $ / μήνα εάν επιλέξετε το ετήσιο πρόγραμμα. Αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του 3dcart και επιτρέπει σε δύο χρήστες προσωπικού.

Συν: Αυτό το πρόγραμμα πωλείται στα 79 $ / μήνα ή 71,10 $ / μήνα με ετήσια χρέωση. Είναι κατάλληλο για οικιακές επιχειρήσεις και νεοσύστατες επιχειρήσεις και επιτρέπει σε 5 χρήστες προσωπικού στην πλατφόρμα.

Υπέρ: Οι αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να επιλέξουν το πλήρες πρόγραμμα Pro, το οποίο κοστίζει 229 $ / μήνα ή 206,10 $ / μήνα με ετήσια χρέωση και επιτρέπει σε 5 χρήστες προσωπικού.

Επιχείρηση: Οι διαδικτυακές επιχειρήσεις που πωλούν πάνω από 400.000 $ / έτος μπορούν να επιλέξουν μια εξατομικευμένη λύση επιλέγοντας το εταιρικό σχέδιο, το οποίο διαθέτει απεριόριστους χρήστες προσωπικού και άλλες απεριόριστες δυνατότητες, όπως ενημερωτικά δελτία μάρκετινγκ μέσω email, λογαριασμούς email, καθημερινές προσφορές, ομαδικές προσφορές και καμπάνιες αυτόματης απόκρισης . Το σχέδιο συνοδεύεται επίσης από τεχνικό διαχειριστή λογαριασμού και προσαρμοσμένο προγραμματισμό.

Εξυπηρέτηση πελατών στο 3dcart

Στο παρελθόν, η ομάδα υποστήριξης πελατών της 3dcart έχει δεχθεί πολλές κριτικές. Από τότε, ωστόσο, το 3dcart έχει αναδιαρθρώσει τα κανάλια υποστήριξής του βελτιώνοντας τους χρόνους απόκρισης και τη διαθεσιμότητα. Έτσι, ένας πελάτης μπορεί να ακολουθήσει οποιαδήποτε από τις ακόλουθες οδούς για να βρει ή να ζητήσει βοήθεια:

 • Τηλεφωνική υποστήριξη
 • Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας
 • Σύστημα εισιτηρίων;
 • Υποστήριξη μέσω email;
 • Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ;
 • Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια 3dcart.
 • Βάση γνώσεων.

Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7. Το 3dcart σάς επιτρέπει ακόμη και να συνδεθείτε με τρίτους σχεδιαστές και ειδικούς 3dcart εάν θέλετε βοήθεια με την κατασκευή της επωνυμίας σας ή την προσθήκη προσαρμοσμένων λύσεων στην πλατφόρμα.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα του 3dcart

Είναι το 3dcart go ή no-go για τη διαδικτυακή σας επιχείρηση; Ας δούμε σε αυτήν τη σύγκριση υπέρ και μειονεκτημάτων.

Πλεονεκτήματα

 • Μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών.
 • Φιλοξενία συμβατή με PCI.
 • Δωρεάν δοκιμή 15 ημερών
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης & αποθήκευση;
 • Χωρίς τέλη συναλλαγής.
 • 24/7 υποστήριξη.

Μειονεκτήματα

 • Δεν διαθέτει υποστήριξη σε πολλές γλώσσες.
 • Χωρίς εφαρμογή iOS ή Android.
 • Μερικά παράπονα σχετικά με ορισμένα χαρακτηριστικά που προκαλούν σύγχυση.

Συμπέρασμα κριτικής τρισδιάστατης κάρτας

Το 3dcart είναι εξοπλισμένο με τα απαραίτητα εργαλεία για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να ξεκινήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, ακόμα κι αν δεν είστε γκουρού ηλεκτρονικού εμπορίου. Εκτός από τα αυστηρά εργαλεία που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό εμπόριο, φέρνει διάφορα συμπληρωματικά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τους επισκέπτες σε πελάτες, να δημιουργήσετε αφοσίωση πελατών και να αποκτήσετε έδαφος στις μηχανές αναζήτησης.

Δυστυχώς, το 3dcart υποστηρίζει μόνο μία γλώσσα κάθε φορά και δεν υποστηρίζει γλώσσες που δεν χρησιμοποιούν το λατινικό / ρωμαϊκό αλφάβητο (π.χ. κινέζικα ή ελληνικά). Επομένως, εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε ένα πολυγλωσσικό κατάστημα ιστού, ελέγξτε το BigCommerce, το οποίο συνοδεύεται από υποστήριξη πολυγλωσσικής υποστήριξης..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map