Αναθεώρηση BoldGrid

Αυτές τις μέρες δεν χρειάζεται να είστε σχεδιαστής ιστού ή προγραμματιστής για να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο. Υπάρχουν πολλά εργαλεία και λογισμικό που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε έναν υπέροχο ιστότοπο χωρίς την ανάγκη σύνταξης μιας γραμμής κώδικα. Σε αυτό το άρθρο θα επανεξετάσω το BoldGrid, ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης WordPress.


Χάρη στο InMotion Hosting, είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το BoldGrid. Στη συνέχεια θα μοιραστώ την εμπειρία μου με τον δημιουργό ιστότοπων και θα σας πω τι μου αρέσει και δεν μου αρέσει για το BoldGrid. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτήν την κριτική BoldGrid. Θα σας δώσω επίσης μερικές συμβουλές!

Τι είναι καλό για το BoldGrid?

Κατασκευασμένο για WordPress: ως προγραμματιστής, τις περισσότερες φορές επιλέγω το WordPress για να δημιουργήσω έναν ιστότοπο για τον εαυτό μου ή για πελάτες. Το BoldGrid είναι μια εξαιρετική επέκταση στο WordPress που θα κάνει τη δουλειά μου πολύ πιο εύκολη και ταχύτερη δημιουργώντας προσαρμοσμένες διατάξεις και σελίδες.

Γρήγορη εκκίνηση του ιστότοπού σας: επιλέξτε ένα σχέδιο και μια δομή από την ενότητα “Έμπνευση” του BoldGrid και αναπτύξτε το στον ιστότοπό σας. Αυτή η δυνατότητα θα εγκαταστήσει το θέμα και θα συμπληρώσει τον ιστότοπό σας με προσαρμοσμένες σελίδες και διατάξεις.

Εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας: Το BoldGrid διαφημίζει ένα νέο κουμπί τον τυπικό επεξεργαστή WordPress WYSIWYG, που σας επιτρέπει να προσθέσετε προσαρμοσμένα πλέγματα σε σελίδες ή δημοσιεύσεις. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διάταξη πολλών στηλών με κουμπιά, μπλοκ κειμένου, πλαίσια και εικόνες. Η λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης επιτρέπει τη μετακίνηση σε αυτά τα πλαίσια, επομένως οι παραλλαγές για τις διατάξεις είναι βασικά απεριόριστες.

Easy Form Builder: χρειάζεστε μια προσαρμοσμένη φόρμα για τον ιστότοπό σας; Επιλέξτε από τις προκατασκευασμένες φόρμες, επεξεργαστείτε και προσαρμόστε τις ή δημιουργήστε μια νέα από το μηδέν. Η λειτουργία δημιουργίας φορμών τροφοδοτείται από το NinjaForms.

Εικόνες στο Fly: Η αναζήτηση σύνδεσης BoldGrid είναι ένα API που σας επιτρέπει να εισάγετε γρήγορα φωτογραφίες premium ή δωρεάν φωτογραφίες από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Δεν χρειάζεστε κανένα εργαλείο επεξεργασίας, απλώς επιλέξτε την εικόνα που θέλετε να προσθέσετε στον ιστότοπό σας, επιλέξτε το επιθυμητό μέγεθος και το σύστημα θα κατεβάσει αυτόματα και θα περικόψει την εικόνα για εσάς.

Μεγάλη συμβατότητα: εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα θέματα που είναι διαθέσιμα με το BoldGrid, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις επιλογές σας, δωρεάν ή premium. Επίσης, εάν θέλετε να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας με άλλες προσθήκες τρίτων, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για προβλήματα ασυμβατότητας. Το BoldGrid είναι συμβατό με βασικά κάθε plugin και θέμα WordPress.

Εύκολο να ξεκινήσετε με: Το BoldGrid έχει βελτιωθεί πολύ τους τελευταίους μήνες. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι εξαιρετικά εύκολο και διασκεδαστικό στη χρήση, και το ξεκίνημα είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο. Μπορείτε να ζητήσετε εγκατάσταση BoldGrid κατά την ολοκλήρωση της αγοράς στο InMotion Hosting ή μπορείτε να το κατεβάσετε για το InMotion Hosting AMP (Panel Manager λογαριασμού) και να το εγκαταστήσετε στον υπάρχοντα ιστότοπό σας στο WordPress. Κάθε εγκατάσταση BoldGrid απαιτεί το κλειδί Connect για την επικύρωση της άδειας.

Τι είναι κακό για το BoldGrid?

Δεν μπορώ να το αποκτήσω ξεχωριστά: Παρόλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BoldGrid, ακόμη και αν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το InMotion Hosting, δυστυχώς δεν μπορείτε να πάρετε το χέρι σας, μόνο αν αγοράσετε πρώτα έναν λογαριασμό φιλοξενίας. Δεν υπάρχει δοκιμαστική έκδοση, επομένως δεν μπορείτε να τη δοκιμάσετε πριν αγοράσετε. Ωστόσο, το InMotion προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών, οπότε αν αγοράσατε το πρόγραμμα φιλοξενίας σας μόνο για να χρησιμοποιήσετε το BoldGrid, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εάν δεν είστε ικανοποιημένοι.

Προσωπικά, θα συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε το BoldGrid για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress για τον εαυτό σας ή για τους πελάτες σας. Ας ρίξουμε μια ματιά πώς να εγκαταστήσετε και πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το υπέροχο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, αλλά πρώτα παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε τι αφορά το BoldGrid.

Πώς να εγκαταστήσετε το BoldGrid?

Ενώ το BoldGrid δεν είναι διαθέσιμο στο αποθετήριο WordPress, η εγκατάσταση αυτού του plugin είναι λίγο διαφορετική. Θα σας δείξω βήμα προς βήμα τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης του BoldGrid στον ιστότοπό σας. Υπάρχουν δύο επιλογές που μπορείτε να ρυθμίσετε το BoldGrid στον ιστότοπό σας:

1. Μπορείτε να ζητήσετε μια αυτόματη εγκατάσταση BoldGrid όταν τραγουδάτε μέχρι τη φιλοξενία InMotion

αυτόματο πρόγραμμα εγκατάστασης boldgrid

2. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το InMotion AMP (στην ενότητα Install BoldGrid) και να χρησιμοποιήσετε το Connect Key για επικύρωση.

κατεβάστε το πλήκτρο σύνδεσης δωρεάν χρήσης boldgrid

Η πρώτη μέθοδος είναι ιδανική για όσους μόλις ξεκινούν έναν νέο ιστότοπο WordPress, ενώ η δεύτερη μπορεί να είναι χρήσιμη αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το BoldGrid σε έναν υπάρχοντα ιστότοπο WordPress. Επιλέξτε τη μέθοδο που είναι καλύτερη για εσάς.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το BoldGrid?

 • επειδή δεν μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το πρόσθετο έως ότου λάβετε ένα σχέδιο φιλοξενίας από τον επίσημο κεντρικό υπολογιστή BoldGrid (InMotion), θα σας δώσω μερικές συμβουλές και παραδείγματα στιγμιότυπων οθόνης σχετικά με τον τρόπο χρήσης του. απλώς για να πάρετε μια ιδέα για το πώς λειτουργεί.

Δημιουργία πολλαπλών τοποθεσιών με BoldGrid

Αφού αποκτήσετε έναν λογαριασμό φιλοξενίας από το InMotion και αποκτήσετε πρόσβαση στο BoldGrid, μπορείτε να τον εγκαταστήσετε σε όσους ιστότοπους WordPress θέλετε. Δεν υπάρχει όριο σε πόσους ιστότοπους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BoldGrid. Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη, ενεργοποιήστε την εισάγοντας το μοναδικό κλειδί API Connect και ξεκινήστε να δημιουργείτε τις διατάξεις που θέλετε.

Είναι το BoldGrid καλύτερο από τους άλλους?

Σε αυτό το στάδιο (έκδοση beta) είναι πολύ δύσκολο να συγκρίνουμε το BoldGrid με τους άλλους δημοφιλείς κατασκευαστές ιστότοπων, αλλά επειδή είμαι μεγάλος θαυμαστής του WordPress, θα προτιμούσα να φτιάξω τους ιστότοπούς μου χρησιμοποιώντας το BoldGrid από το να χρησιμοποιήσω το Wix ή το Squarespace. Όχι μόνο επειδή μπορώ να επεκτείνω τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μου WordPress ανά πάσα στιγμή, αλλά μπορώ επίσης να το μεταφέρω σε άλλο web host εάν το θέλω. Με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων, πρέπει να μείνετε στην ίδια εταιρεία για πάντα.

Ακολουθεί μια μορφή στιγμιότυπου οθόνης BoldGrid.com που δείχνει πώς συγκρίνονται με άλλους δημιουργούς ιστότοπων:

σύγκριση boldgrid

Πλεονεκτήματα BoldGrid & Μειονεκτήματα

Δεν υπάρχει τέλειο λογισμικό εκεί έξω. Το BoldGrid έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Είναι καθήκον σας να αποφασίσετε εάν το BoldGrid είναι κάτι που χρειάζεστε.

Πλεονεκτήματα

 • Συμβατό με οποιαδήποτε εγκατάσταση WordPress
 • Έχετε πλήρη ιδιοκτησία του ιστότοπού σας
 • Μεταφέρεται σε νέο πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων
 • Είναι ευαίσθητο & φιλικό προς κινητά
 • Δημιουργήστε έναν ιστότοπο γρήγορα και εύκολα
 • Έτοιμο για χρήση προκατασκευασμένων θεμάτων και διατάξεων
 • Έμπνευση με συγκεντρωμένο περιεχόμενο
 • Επιλογή ρύθμισης ενός ιστότοπου σταδιοποίησης
 • Δημιουργία και επεξεργασία απεριόριστων σελίδων
 • Συμβατό με οποιοδήποτε θέμα WordPress
 • Ενσωματωμένη τεράστια βιβλιοθήκη εικόνων με λειτουργία περικοπής

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν ενσωματωμένα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Δεν υπάρχει επιλογή επεξεργασίας προβολής για κινητά
 • Διατίθεται μόνο με αγορασμένο λογαριασμό φιλοξενίας

Συμπέρασμα – Είναι το BoldGrid για εσάς?

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το BoldGrid. Θα συνιστούσα σε αυτόν τον δημιουργό ιστότοπων να δημιουργήσει τον δικό σας ιστότοπο ή να δημιουργήσει ιστότοπους για τους πελάτες σας.

Πότε πρέπει να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το BoldGrid; Εάν δημιουργείτε ιστότοπους με το WordPress και προσπαθείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες διατάξεις, το BoldGrid είναι το εργαλείο δημιουργίας σελίδων που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Το BoldGrid διατίθεται δωρεάν με κάθε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας από το InMotionHosting.

Ο συνδυασμός του WordPress, BoldGrid και InMotionHosting είναι από τους καλύτερους τρόπους δημιουργίας, δημοσίευσης και διαχείρισης επαγγελματικών και αξιόπιστων ιστότοπων. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το InMotion, διαβάστε τη λεπτομερή αναθεώρηση του InMotion.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map