Κριτικές StableHost

Η εταιρεία φιλοξενίας, StableHost είναι ιδιόκτητη και ιδρύθηκε το 2009. Πρόκειται σχετικά για μια νέα και μικρή εταιρεία, που απασχολεί μόνο περίπου 10 άτομα, αλλά είναι αφοσιωμένοι στην παροχή ποιοτικής κοινής και εικονικής υπηρεσίας φιλοξενίας σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Η εταιρεία χρησιμοποιεί κορυφαία ποιότητα υλικού για να εξασφαλίσει την καλύτερη απόδοση των διακομιστών τους και να παρέχει μια σταθερή εμπειρία φιλοξενίας ιστοσελίδων.


Η StableHost χρησιμοποιεί μονάδες SSD και LiteSpeed ​​PHP caching module στους διακομιστές τους, η οποία είναι 9 φορές πιο γρήγορη από τα τυπικά προγράμματα φιλοξενίας από τους ανταγωνιστές τους. Οι λογαριασμοί υποστηρίζονται με το cPanel, γεγονός που καθιστά τη διαχείριση ιστότοπων πολύ εύκολη. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ένας λογαριασμός φιλοξενίας (εξαρτάται από το πρόγραμμα που επιλέγετε) δημιουργείται εντός δέκα λεπτών από την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για προσιτή κοινή φιλοξενία μεταξύ μικρών επιχειρήσεων και ατόμων, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός παρόχων που προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν. Μπορείτε να βρείτε πολλούς πολλά υποσχόμενους ιστότοπους με κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας που, στην πραγματικότητα, παρέχουν μάλλον κακή εξυπηρέτηση. Και οι άνθρωποι το συνειδητοποιούν αυτό μόνο αφού αγόρασαν το πακέτο.

Εάν είστε ένας άπειρος webmaster – και τα περισσότερα άτομα που χρειάζονται μια κοινή υπηρεσία φιλοξενίας είναι – τότε μπορείτε εύκολα να πέσετε σε αυτήν την παγίδα. Γι ‘αυτό πρέπει να διαβάσετε κριτικές όπως αυτή. Εδώ, πρόκειται να μιλήσουμε για έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει υψηλής ποιότητας κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας για αρχάριους. Ονομάζεται StableHost, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από μια μικρή ομάδα εμπειρογνωμόνων που θέλουν να παρέχουν ισχυρές και αξιόπιστες υπηρεσίες για όλους.

Αν και το StableHost δεν συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου, σίγουρα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Επενδύουν το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματός τους πίσω στην εταιρεία, αγοράζοντας το πιο πρόσφατο υλικό και βεβαιωθείτε ότι η υποστήριξη πελατών τους είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο. Χωρίς άλλη παραλλαγή, ας δούμε τι έχει να προσφέρει αυτός ο πάροχος φιλοξενίας ιστού.

Συγκεντρωμένη κοινή φιλοξενία με το StableHost

Ρίξτε μια ματιά στα σχέδια φιλοξενίας τους, μπορείτε να το δείτε αμέσως πώς διαφέρει το StableHost από τους περισσότερους από τους άλλους παρόχους. Προσφέρουν συγκεντρωτική φιλοξενία, η οποία είναι παρόμοια με τη φιλοξενία cloud. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα τροφοδοτείται όχι μόνο από έναν διακομιστή, αλλά χρησιμοποιώντας τους πόρους πολλών διακομιστών. Είναι κοινή πρακτική μεταξύ των παρόχων να εκτελούν πολλούς ιστότοπους σε έναν μόνο διακομιστή.

Εάν συμβεί κάτι απροσδόκητο με αυτόν τον διακομιστή, όλοι αυτοί οι ιστότοποι αποσυνδέονται. Δεν μπορείτε να βρείτε ότι πολλοί πάροχοι που προσφέρουν συγκεντρωτική φιλοξενία μεταξύ των υπηρεσιών τους. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε τα προβλήματα που σχετίζονται με τον διακομιστή στο ελάχιστο. Στο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας τους, υπάρχουν και μερικές ισχυρές δυνατότητες. Ως οι πιο φθηνές κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας, ο ιστότοπος Starter σας επιτρέπει να έχετε μόνο έναν ιστότοπο.

Ωστόσο, τα υπόλοιπα είναι απεριόριστα. Υπάρχουν δυνατότητες που μπορείτε να λάβετε μόνο εάν επιλέξετε το πρόγραμμα Platinum, όπως υποστήριξη VIP, φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων και επιλογή επισκευής σε περίπτωση που τα δεδομένα σας παραβιαστούν ή παραβιαστούν. Με μηνιαία τιμή 28,50 $, αυτό το πρόγραμμα έχει παρόμοιο κόστος με το μέσο πρόγραμμα VPS στην αγορά. Ακόμα, αξίζει τον κόπο γιατί έχετε τόσα πολλά επιπλέον και CPU 2 πυρήνων επίσης.

Σε τελική ανάλυση, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός μεγάλων επιχειρήσεων εκεί έξω που χρειάζονται αυτά τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας που είναι ισχυρότερα από τον μέσο όρο αντί να πηγαίνουν για VPS. Όσον αφορά το πρόσθετο λογισμικό, έχετε τον πίνακα ελέγχου MySQL, cPanel, Apache, Varnish και cPanel με κάθε σχέδιο StableHost. Εάν θέλετε και πρόσβαση SSH, μπορείτε να την προσθέσετε στο σχέδιό σας για κάποια επιπλέον χρήματα. Εκτός από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε από εκατοντάδες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες δωρεάν.

Μη διαχειριζόμενη φιλοξενία VPS με το StableHost

Εάν το ισχυρότερο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας τους δεν σας παρέχει αρκετούς πόρους, τότε το επόμενο βήμα είναι να δοκιμάσετε τα προγράμματα φιλοξενίας VPS. Είναι σίγουρα προσιτές, ειδικά αν λάβετε υπόψη την αξία που παίρνετε για την τιμή. Τα σχέδια StableHost VPS βασίζονται επίσης σε τεχνολογία συμπλέγματος και διακομιστές κορυφαίας ποιότητας που εγγυώνται υψηλή απόδοση για τον ιστότοπό σας.

Πολλές επιχειρήσεις προτιμούν τη μη διαχειριζόμενη φιλοξενία VPS και με αυτόν τον πάροχο, μπορούν να το έχουν χωρίς εγκατεστημένο πίνακα ελέγχου ή λειτουργικό σύστημα. Εάν επιλέξετε ένα από αυτά τα σχέδια, μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα θέλετε στο διακομιστή. Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα σε αυτά τα σχέδια του StableHost είναι ότι μπορείτε να λάβετε υποστήριξη Tier 3 όλο το εικοσιτετράωρο. Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης αποτελείται από ειδικούς που είναι έτοιμοι να βρουν λύσεις ακόμη και για τα πιο ασυνήθιστα ζητήματα.

Μόλις εγγραφείτε, θα μπορείτε να εστιάζετε στην εργασία σας απρόσκοπτα. Δεν θα ζητήσουν καν χρεώσεις ρύθμισης εάν χρειαστεί να εγκαταστήσετε κάτι. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά σχέδια για να διαλέξετε, σίγουρα θα βρείτε το τέλειο που δεν απαιτεί από εσάς να αντιμετωπίσετε ένα πλεόνασμα πόρων. Συνολικά, το StableHost σας δίνει περισσότερη ελευθερία από το συνηθισμένο με τα σχέδια VPS τους. Ξεχωρίζουν πραγματικά προσφέροντας μια ασυνήθιστη υπηρεσία που δεν απαιτεί να διαθέτετε συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα ή πίνακα ελέγχου.

Εγγραφή τομέα, φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων και άλλα

Όπως πολλοί άλλοι πάροχοι, το StableHost είναι επίσης στην επιχείρηση εγγραφής τομέα. Έκαναν τη δημιουργία τομέα ευκολότερη, βοηθώντας σας με προτάσεις καθώς προσπαθείτε να καταλάβετε το ιδανικό για την επιχείρησή σας. Στην καταχώριση τομέα, περιλαμβάνεται επίσης η προστασία WHOIS. Αυτή η λειτουργία αποκρύπτει τις πληροφορίες του τομέα σας από άλλους χρήστες, επομένως δεν μπορούν να δουν το όνομα του κατόχου.

Η προεπιλογή για τους περισσότερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι να καταστήσουν αυτές τις πληροφορίες διαθέσιμες για όλους, κάτι που σίγουρα δεν είναι αυτό που θέλουν οι περισσότεροι webmaster. Στο StableHost, η δυνατότητα προστασίας ταυτότητας είναι δωρεάν με κάθε πακέτο. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε ένα φίλτρο ανεπιθύμητων μηνυμάτων απευθείας από το ρόπαλο με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών. Εάν έχετε κουραστεί να συγκεντρώνετε αμέτρητα email στα εισερχόμενά σας, τότε αυτό το εργαλείο σίγουρα μπορεί να σας βοηθήσει.

Η ολοκληρωμένη λίστα δυνατοτήτων του StableHost

Υπάρχουν αρκετά δημοφιλή χαρακτηριστικά που μπορείτε να αποκτήσετε με την εγγραφή σε ένα από τα σχέδια του StableHost. Εάν θέλετε να ασφαλίσετε τα δεδομένα σας με αντίγραφα ασφαλείας, εξοικονομήστε χρόνο με ρυθμίσεις με ένα κλικ και απολαύστε ακόμη περισσότερα πρόσθετα με μια υπηρεσία φιλοξενίας, τότε θα πρέπει σίγουρα να επιλέξετε αυτήν την εταιρεία. Ακολουθεί μια λίστα που συνοψίζει τα οφέλη που μπορείτε να λάβετε με αυτόν τον κεντρικό υπολογιστή:

 • Περίοδος επιστροφής χρημάτων 45 ημερών – Εάν εγγραφείτε σε έναν από τους μεταπωλητές ή τα διαχειριζόμενα σχέδιά του και δεν σας αρέσει αυτό που παίρνετε, μπορείτε να ζητήσετε τα χρήματά σας πίσω σε 45 ημέρες. Αν και δεν είναι δημοφιλές στους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων να προσφέρουν επιστροφή χρημάτων για το VPS, το StableHost αποφάσισε να σας δώσει 7 ημέρες για να το δοκιμάσετε χωρίς καμία δέσμευση.
 • Δημιουργία ιστότοπου – Παρέχουν επίσης ένα πρόγραμμα δημιουργίας τοποθεσιών για χρήστες που δεν έχουν εμπειρία στο σχεδιασμό ιστοσελίδων και θέλουν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο μόνοι τους.
 • Πιστοποιητικό SSL – Εάν θέλετε να δημιουργήσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας, τότε είναι απαραίτητο ένα SSL. Οι άνθρωποι ανακουφίζονται πάντα όταν βλέπουν την πράσινη γραμμή πάνω από τον ιστότοπό σας.
 • Πρόσθετα στο Softaculous – Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό πρόγραμμα εγκατάστασης που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε χρήσιμα πρόσθετα και σας επιτρέπει να τα εφαρμόσετε στον ιστότοπό σας με ένα μόνο κλικ.
 • Τεχνική υποστήριξη κορυφαίας τεχνολογίας – Ένας μεγάλος αριθμός οδηγών και χρήσιμων βίντεο διατίθενται στη βάση γνώσεων τους. Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια ανά πάσα στιγμή.
 • Πίνακας ελέγχου φιλικός προς το χρήστη – Παίρνετε ένα cPanel, το οποίο είναι ο πιο δημοφιλής πίνακας ελέγχου στο Διαδίκτυο. Είναι εύκολο στη χρήση και γίνεται γρήγορα η δουλειά όποτε χρειάζεστε για να διαχειριστείτε το πρόγραμμα φιλοξενίας σας.
 • Απεριόριστοι λογαριασμοί email – Αυτό είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό που παρέχεται από τις περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Εκτός από απεριόριστους λογαριασμούς, έχετε επίσης αυτόματες αποκρίσεις. Εάν προσθέσετε το φίλτρο spam στην εξίσωση, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι άψογο.
 • Εγγραφή ονόματος τομέα – Δεν χρειάζεται να βρείτε έναν καταχωρητή τομέα, μπορείτε απλά να εγγραφείτε σε ένα από τα σχέδια του StableHost και να αποκτήσετε έναν τομέα στο ίδιο μέρος. Σε τελική ανάλυση, ποιος θέλει να χάσει επιπλέον χρόνο σε αυτό?
 • Δωρεάν μεταφορά – Εάν διαθέτετε ήδη ιστότοπο, ίσως θέλετε να τον μεταφέρετε στον νέο διακομιστή. Ευτυχώς, το StableHost μπορεί να το κάνει δωρεάν για εσάς. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η εταιρεία προτιμά να αποφύγει τη μεταφορά δεδομένων από κεντρικούς υπολογιστές που δεν έχουν βελτιστοποιηθεί.

Αξιόπιστη υποστήριξη πελατών όλο το ρολόι

Τα καλά νέα είναι ότι το StableHost παρέχει εξαιρετική υποστήριξη ακόμα κι αν επιλέξετε το φθηνότερο πακέτο τους. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων τους δεν είναι μόνο χρήσιμη, αλλά είναι επίσης διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο, κάθε μέρα. Η εταιρεία είναι τόσο σίγουρη για την υποστήριξή της που μπορείτε να δείτε τον αριθμό τηλεφώνου αμέσως στην αρχική τους σελίδα.

Δεν εμφανίζεται μόνο σε μεγάλες γραμματοσειρές, αλλά υπάρχει επίσης ένα πιασάρικο μήνυμα «Ελάτε σε επαφή» που ενισχύει την εμπιστοσύνη κάθε επισκέπτη. Εκτός από το τηλέφωνο, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω εισιτηρίων, email και FAQ. Για να μην αναφέρουμε ότι η εκτεταμένη βάση γνώσεων τους μπορεί να λύσει τα προβλήματά σας τις περισσότερες φορές. Όπως περιέγραψε η StableHost, η ομάδα υποστήριξης πελατών της διαθέτει μεγάλη εμπειρία και πάθος για φιλοξενία ιστοσελίδων.

Η εκτέλεση μιας τόσο αξιόπιστης υπηρεσίας είναι αρκετά εντυπωσιακή από αυτήν τη μικρή εταιρεία. Γνωρίζουν ότι οι χρήστες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα δεν μπορούν να περιμένουν πολύ. Για πολλές επιχειρήσεις, ακόμη και μία ώρα διακοπής λειτουργίας μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική απώλεια εσόδων.

Περίληψη

Συνολικά, μπορείτε να βρείτε πολλά ισχυρά σχέδια στο StableHost που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Είναι μια αξιοπρεπής επιλογή για άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν το δικό τους blog και θα το συνιστούσαμε και για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Τα σχέδιά τους παρέχουν κορυφαία απόδοση σε συνδυασμό με μεγάλο αριθμό λειτουργιών, ειδικά αν επιλέξετε ένα από τα σχέδια VPS.

Και το μεγαλύτερο πράγμα για το StableHost είναι ότι έχουν ειλικρινείς προθέσεις να επενδύσουν στην επιχείρησή τους και να βελτιώσουν τις υπηρεσίες. Δεν είναι τόσο συνηθισμένο μεταξύ των εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων να παρέχουν ταυτόχρονα το πιο πρόσφατο υλικό και κορυφαία υποστήριξη. Αυτός ο παροχέας κάνει σίγουρα τους πελάτες τους να αισθάνονται σαν να έχουν κερδίσει μόλις το τζάκποτ.

Η τελική ετυμηγορία μας είναι ότι εάν θέλετε ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας ή ένα VPS που μπορεί να κάνει την επιχείρησή σας να ξεκινήσει, πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε το StableHost και να δείτε πώς πηγαίνει.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map