Ανασκόπηση Pressidium.com

Το Pressidium.com προσφέρει ασφαλή, γρήγορη και αξιόπιστη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress μέσα από μια σειρά από πλήρως εξοπλισμένα σχέδια που δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις απαιτήσεις τόσο μεμονωμένων όσο και επιχειρηματικών χρηστών. Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο και άλλοι διαχειριζόμενοι πάροχοι φιλοξενίας WordPress, όπως θα δούμε σε αυτήν την κριτική του Pressidium.com, οι υποδομές φιλοξενίας και οι λειτουργίες φιλοξενίας της είναι ίδιες με αυτές που προσφέρονται από μεγάλους παρόχους φιλοξενίας.


Επισκόπηση Εταιρείας Pressidium

Το Pressidium.com μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά στη διαχειριζόμενη βιομηχανία φιλοξενίας WordPress και παρόλο που βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία κερδίζοντας έδαφος, είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες λύσεις φιλοξενίας εξειδικευμένες στο WordPress που επιλέγονται από τεχνολογικές επιχειρήσεις, μέσα μαζικής ενημέρωσης, πανεπιστήμια, ψηφιακές εταιρείες και εταιρείες Fortune 500. Σε ολόκληρο τον κόσμο, η εταιρεία διαθέτει διακομιστές σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Ιαπωνία, Νοτιοανατολική Ασία και Ωκεανία.

Με έδρα το Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, το Pressidium.com ιδρύθηκε το 2013 από μια ομάδα τεσσάρων έμπειρων μηχανικών και προγραμματιστών: Andrew Georges, John Andriopoulos, Giannis Zachariadis και Filip Slavik. Η ομάδα οραματίστηκε τη δημιουργία μιας λύσης φιλοξενίας WordPress με ασφαλή αποτυχία, κλιμάκωση και απόδοση, η οποία είναι επίσης ασφαλής και γρήγορη.

Οι προσπάθειές τους επιτεύχθηκαν με επιτυχία και το 2015 και το 2016, το Pressidium βραβεύτηκε με την κορυφαία απόδοση φιλοξενίας WordPress, ξεπερνώντας άλλους δημοφιλείς διαχειριζόμενους κεντρικούς υπολογιστές WordPress.

Σχέδια Pressidium & Τιμολόγηση

Ομοίως με άλλους διαχειριζόμενους παρόχους φιλοξενίας WordPress (π.χ. WP Engine), το Pressidium.com χρεώνει με βάση τον αριθμό των μηνιαίων επισκέψεων. Κάθε πρόγραμμα σας επιτρέπει να πληρώνετε από μήνα σε μήνα ή ετησίως. Όσοι επιλέγουν ετήσια χρέωση, δικαιούνται έκπτωση 20% (4 μήνες δωρεάν!).

Μόνο ένα από τα 5 σχέδια φιλοξενίας WordPress που διαχειρίζεται το Pressidium έχει σχεδιαστεί για αρχάριους (Micro σχέδιο), άλλα σχέδια απευθύνονται σε προχωρημένους χρήστες ή επιχειρήσεις. Ας δούμε πώς διαμορφώνεται κάθε σχέδιο και πόσο κοστίζει:

Μικρο

Το πρόγραμμα Micro είναι το αρχικό πρόγραμμα Pressidium που απευθύνεται σε αρχάριους. Σχεδιάστηκε για 10 χιλιάδες μοναδικές επισκέψεις ανά μήνα και 1 εγκατάσταση WordPress (αυτόνομη). Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 21 $ / μήνα με ετήσια χρέωση ή 24,90 $ / μήνα με χρέωση από μήνα σε μήνα.

Όσον αφορά τους πόρους και τις δυνατότητες, ακολουθεί αυτό που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα Micro: 5 GB HA SSD storage, απεριόριστο εύρος ζώνης, SSL, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους υποστήριξης για πιστοποιητικά Let’s Encrypt, PHP 7, περιβάλλον σκηνής και εισιτήριο 24/7 & Υποστήριξη ειδικών email από μηχανικούς της DevOps.

Για επιπλέον 10 $ / μήνα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το CDN που υποστηρίζεται από το Pressidium HTTP / 2 και μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον εγκαταστάσεις WordPress για 14,90 $ / κάθε επιπλέον εγκατάσταση.

Προσωπικός

Το Προσωπικό πρόγραμμα κοστίζει 42 $ / μήνα με ετήσια χρέωση ή 49,90 $ από μήνα σε μήνα. Αυτό το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί για έως 3 εγκαταστάσεις WordPress (αυτόνομη) και 30 χιλιάδες μοναδικές επισκέψεις ανά μήνα.

Το πακέτο έχει διπλάσιο χώρο αποθήκευσης SSD του προγράμματος Micro (10 GB), απεριόριστο εύρος ζώνης, περιλαμβάνει PHP 7, SSL, περιβάλλον σταδιοποίησης και υποστήριξη από ειδικούς. Το CDN με τροφοδοσία HTTP / 2 περιλαμβάνεται επίσης δωρεάν.

Επαγγελματίας

Το πρόγραμμα Professional περιλαμβάνει έως και 10 εγκαταστάσεις WordPress (αυτόνομη + πολλαπλή τοποθεσία), απεριόριστο εύρος ζώνης, χώρο αποθήκευσης SSD 20 GB HA και όλες τις άλλες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο Προσωπικό πρόγραμμα.

Επιχείρηση

Αυτό το σχέδιο έχει σχεδιαστεί για 500 χιλιάδες μοναδικές επισκέψεις ανά μήνα και έως και 25 εγκαταστάσεις WordPress (αυτόνομη + πολλαπλή τοποθεσία). Έρχεται με απεριόριστο εύρος ζώνης που προσφέρεται με κάθε πακέτο, 30 GB αποθήκευσης SSD HA, PHP 7 ή HHVM, CDN, SSL, περιβάλλον σταδιοποίησης και Υποστήριξη ειδικών με αποκλειστικό διαχειριστή λογαριασμού.

Η τιμή από μήνα σε μήνα του επιχειρηματικού προγράμματος είναι 299,90 $ / μήνα, ενώ το ετήσιο πρόγραμμα μειώνεται στα 250 $ / μήνα.

Business Plus

Το σχέδιο με τους περισσότερους πόρους έχει διαμορφωθεί για έως και 50 WP εγκαταστάσεις (αυτόνομη & multisite) και 1 εκατομμύριο μοναδικές μηνιαίες επισκέψεις. Αν και χρεωθείτε διπλάσια από την τιμή του επιχειρηματικού σχεδίου, λαμβάνετε μόνο 10 GB επιπλέον αποθηκευτικού χώρου HA SSD. Όλες οι άλλες δυνατότητες του επιχειρηματικού προγράμματος περιλαμβάνονται επίσης στο πρόγραμμα Business Plus.

Όσοι ανησυχούν ότι θα ξεπεράσουν τους μηνιαίους περιορισμούς των σχεδίων τους, δεν θα πρέπει να ανησυχούν, επειδή το Pressidium δεν χρεώνει για ξαφνικές αυξήσεις της κυκλοφορίας και δεν θα περιορίσει με κανέναν τρόπο τον ιστότοπό σας. Ωστόσο, εάν ο ιστότοπός σας υπερβαίνει συνεχώς τους περιορισμούς του σχεδίου σας, θα σας προτείνει αναβάθμιση.

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, το Pressidium δεν προσφέρει φιλοξενία μέσω email, υποστηρίζοντας ότι δεν θέλουν να θυσιάσουν την ποιότητα έναντι της ποσότητας στην προσπάθειά τους να προσφέρουν την καλύτερη φιλοξενία WordPress.

Το Pressidium.com παρέχει επίσης προσαρμοσμένα σχέδια για επιχειρήσεις που απαιτούν διαφανή επεκτασιμότητα, υποστήριξη DevOps πρώτης κατηγορίας και ισχυρή αρχιτεκτονική φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Χαρακτηριστικά & Αξία του Pressidium

Το Pressidium προσφέρει τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress με τα καλύτερα μέσα από μια πληθώρα λειτουργιών και εργαλείων που σχετίζονται με την ασφάλεια, την απόδοση και τη χρηστικότητα. Χωρίς να είναι εξαντλητικός, εδώ είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Pressidium έναν άξιο αντίπαλο οποιασδήποτε διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress στην αγορά:

 • Υπερσύγχρονη υποδομή: οι διακομιστές υψηλής διαθεσιμότητας με ισορροπία φόρτωσης είναι κατασκευασμένοι για επεκτασιμότητα και απόδοση και διατηρούν όλες τις προηγμένες δυνατότητες που απαιτούνται για την εκτέλεση οποιουδήποτε ιστότοπου WordPress.
 • Πλήρης διαχείριση διακομιστή, DevOps, διαχειριζόμενες αυτόματες ενημερώσεις & αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας: Το Pressidium αναλαμβάνει το βάρος της διαχείρισης του ιστότοπού σας WordPress σε κάθε επίπεδο, ώστε να μπορείτε να αφιερωθείτε πλήρως στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
 • Ιστότοποι στάσης: με ένα κλικ ενός κουμπιού μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του ιστότοπού σας, να κάνετε αλλαγές και να δοκιμάσετε λειτουργίες πριν από τη ζωντανή προβολή. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο χαρακτηριστικό για προγραμματιστές.
 • Διαχειρισμένη ασφάλεια από άκρο σε άκρο: Το Pressidium εφαρμόζει ένα σύνολο ελέγχων ασφαλείας και αμυντικών μέτρων για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας δεν θα παραβιαζόταν ποτέ.
 • Παρακολούθηση κακόβουλου λογισμικού & μετακίνηση: Η πλατφόρμα Pressidium σαρώνει προληπτικά, ανιχνεύει και αφαιρεί κακόβουλο λογισμικό και αποτρέπει κακόβουλες επιθέσεις σε επίπεδο υποδομής, χωρίς την ανάγκη των πελατών να εγκαταστήσουν προσθήκες και να καταφύγουν σε τροποποιήσεις. Η Pressidium δεσμεύεται ακόμη και να επιδιορθώσει τον ιστότοπό σας δωρεάν στην απίθανη περίπτωση που ο ιστότοπός σας έχει παραβιαστεί.
 • Τείχος προστασίας διαχειριζόμενης εφαρμογής Ιστού (WAF): Το Pressidium αναπτύσσει ένα ιδιόκτητο WAF, το οποίο επικεντρώνεται στην ασφάλεια του ιστότοπού σας στο WordPress.
 • Φιλτράρισμα κακών bots: μέρος της στοίβας ασφαλείας του Pressidium, αυτή η δυνατότητα εντοπίζει και απορρίπτει αυτόν τον τύπο κίνησης, επιτρέποντας ταυτόχρονα σε πραγματικές μηχανές αναζήτησης να ευρετηριάζουν ελεύθερα τον ιστότοπό σας
 • Πλήρως κλειδωμένο περιβάλλον: η ασφάλεια διασφαλίζεται ακόμη και ενάντια σε επιθέσεις από μέσα, το πλήρως κλειδωμένο και chroot περιβάλλον γίνεται πλήρες με περιορισμένα δικαιώματα και αποκλειστικές ομάδες εκτέλεσης PHP από διακομιστή.
 • Υπηρεσία SFTP: Απολαύστε την πρόσθετη ασφάλεια του SFTP, ενώ έχετε πρόσβαση σε όλους τους ιστότοπους του WordPress.
 • Υψηλής διαθεσιμότητας αποθηκευτικός χώρος βασισμένος σε SSD διαδικτυακής κλίμακας.
 • Πλατφόρμα προσωρινής αποθήκευσης πολλαπλών επιπέδων 5 επιπέδων: περιλαμβάνει πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας, εξισορρόπηση φορτίου και προσωρινή αποθήκευση συστημάτων.
 • Ενσωμάτωση CDN: εκτός από το πρόγραμμα Micro, όλα τα προγράμματα φιλοξενίας Pressidium συνοδεύονται από CDN.
 • Βελτιστοποίηση PHP: ο υπερφορτισμένος χρόνος επεξεργασίας Pressidium PHP βελτίωσε την απόδοση του ιστότοπου ·
 • Επιτάχυνση SSL: προσφέρει μια ασφαλή και επιταχυνόμενη εμπειρία περιήγησης SSL.
 • Προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου: διαχειριστείτε εύκολα όλους τους ιστότοπους του WordPress με την απλή διεπαφή του Pressidium που διαθέτει αναλυτικά στοιχεία χρήσης και κυκλοφορίας, αναπτύξεις σταδιακής λειτουργίας με ένα κλικ, αυτόματες και μη αυτόματες ενημερώσεις, διαχείριση προσωρινής μνήμης, διαχείριση προσθηκών, οδηγός μετεγκατάστασης, διαχείριση βάσεων δεδομένων μέσω PHPMyAdmin κ.λπ.
 • 95% διαθεσιμότητα υπηρεσιών που υποστηρίζεται από SLA: Για κάθε ώρα το Pressidium δεν πληροί την εγγυημένη διαθεσιμότητα υπηρεσιών, οι πελάτες πιστώνονται στο 5% της μηνιαίας αμοιβής τους.
 • 60-εγγύηση επιστροφής χρημάτων ημέρας
 • Δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων
 • Ειδική υποστήριξη WordPress.

Αυτές οι δυνατότητες αποδεικνύουν ότι το Pressidium είναι περισσότερο από έτοιμο να αναλάβει την πλήρη διαχείριση των ιστοτόπων σας στο WordPress, καλύπτοντας όλες τις πτυχές της ασφάλειας, της διαθεσιμότητας, των αντιγράφων ασφαλείας και της απόδοσης ταχύτητας. Όλες αυτές οι δυνατότητες φιλοξενίας διατίθενται σε τιμές συγκρίσιμες με άλλες διαχειριζόμενες υπηρεσίες WordPress, οπότε δεν χρειάζεται να σκάβετε βαθιά στις τσέπες σας για να επωφεληθείτε από μια υποδομή φιλοξενίας premium.

Υποστήριξη πελατών Pressidium

Βοήθεια και υποστήριξη είναι διαθέσιμη μέσω διαφόρων καναλιών, συμπεριλαμβανομένης μιας βάσης γνώσεων με δυνατότητα αναζήτησης λέξεων-κλειδιών, η οποία είναι πλήρως τεκμηριωμένη και οι καταχωρίσεις κατανέμονται σε διαφορετικές κατηγορίες (π.χ. αντίγραφα ασφαλείας, μετεγκαταστάσεις, προσωρινή μνήμη, WordPress, αντιμετώπιση προβλημάτων κ.λπ.).

Εάν το κανάλι αυτοβοήθειας δεν σας βοηθήσει να βρείτε λύση στα προβλήματά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το Pressidium μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected], υποβάλλοντας ένα εισιτήριο υποστήριξης ή επικοινωνώντας μαζί τους μέσω τηλεφωνικής υποστήριξης.

Η ομάδα υποστήριξης του Pressidium προσφέρει ειδική υποστήριξη WordPress χάρη στους εξειδικευμένους τεχνικούς μηχανικούς που ηγούνται της ομάδας υποστήριξης. Οι συνδρομητές Business και Business Plus θα έχουν επίσης έναν αποκλειστικό διαχειριστή λογαριασμού.

Εκτός από αυτά, το Pressidium χρησιμοποιεί επίσης μια σειρά προληπτικών μέτρων ασφάλειας και παρακολούθησης που λειτουργούν όλο το 24ωρο για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας στο WordPress λειτουργεί ομαλά και οι απειλές ασφαλείας.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα του Pressidium.com

Πρέπει το Pressidium να είναι το κορυφαίο της λίστας σας όταν αναζητάτε διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress; Ας δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα:

Πλεονεκτήματα

 • Αξιόπιστος & γρήγοροι διακομιστές
 • 99,95% εγγύηση χρόνου λειτουργίας που υποστηρίζεται από SLA.
 • Μεγάλες προηγμένες δυνατότητες WP.
 • Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας CDN, SSL και ιστότοπου.
 • Ισχυρό οπλοστάσιο ασφαλείας
 • Δωρεάν μεταφορά ιστότοπου
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
 • Καθαρός και κομψός πίνακας ελέγχου.

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς φιλοξενία email.
 • Το σύστημα τιμολόγησης βάσει επισκέψεων ενδέχεται να μην είναι αρεστό σε όλους.
 • Δεν είναι φιλικό προς τους αρχάριους.

Η υποδομή εταιρικού επιπέδου του Pressidium.com ήταν κατάλληλη για το WordPress. Η πληθώρα προηγμένων δυνατοτήτων και η υψηλή επεκτασιμότητα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επαγγελματιών, των μικρών και των μεγάλων επιχειρήσεων.

Συμπέρασμα αξιολόγησης Pressidium.com

Η φιλοξενία που προσφέρει το Pressidium ξεχωρίζει λόγω της ευελιξίας της. Όσοι αναζητούν μια επεκτάσιμη, αποτελεσματική και ασφαλή λύση φιλοξενίας για τους ιστότοπούς τους στο WordPress, θα βρουν μια εξαιρετική υπηρεσία που γνωρίζει καλά τα πλεονεκτήματα της φιλοξενίας WordPress και προσφέρει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες για μια επιτυχημένη διαχείριση του WordPress. Η γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, η άψογη τεχνική υποστήριξη και η εγγύηση χρόνου λειτουργίας SLA είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map