Αναθεώρηση Netfirms.com

Το Netfirms.com είναι ένας πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που ασχολείται επίσης με την καταχώριση ονομάτων τομέα, τη δημιουργία ιστότοπων, το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά οι κύριες υπηρεσίες τους επικεντρώνονται στην προσφορά κοινής φιλοξενίας και φιλοξενίας VPS. Τα αποκλειστικά προγράμματα φιλοξενίας δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο φιλοξενίας της Netfirm, γεγονός που αποτελεί ένδειξη ότι η εταιρεία αφιερώνει τις υπηρεσίες της κυρίως σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.


Συνεχίστε να διαβάζετε την Αναθεώρηση Netfirms για ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες φιλοξενίας και τα προγράμματα φιλοξενίας που διατίθενται στο Netfirms.

Επισκόπηση Netfirms.com

Μπορεί να μην έχετε ακούσει για Netfirms στο παρελθόν, αλλά είναι παρόντες στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων από το 1998. Το 2011, η εταιρεία εξαγοράστηκε από τον Όμιλο Endurance International, με αποτέλεσμα να γίνει μέρος μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας στον κόσμο. Η Netfirms διαθέτει πάνω από 1,2 εκατομμύρια ιστότοπους σε όλο τον κόσμο, ωστόσο, οι περισσότερες από τις δραστηριότητές τους βασίζονται στις ΗΠΑ και στοχεύουν σε μια βάση πελατών των ΗΠΑ.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Η Netfirms προσφέρει μια αξιοσέβαστη γκάμα κοινόχρηστων προγραμμάτων φιλοξενίας με απεριόριστο χώρο στο δίσκο και επεκτάσιμο εύρος ζώνης. Τα προγράμματα VPS προσφέρονται από το Netfirms.com σε συνεργασία με την SPRY, μια εταιρεία φιλοξενίας που ειδικεύεται στη φιλοξενία VPS. Ας δούμε πώς διαμορφώνονται όλες αυτές οι επιλογές φιλοξενίας και πόσο μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε για αυτές.

Κοινή φιλοξενία

Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας χωρίζονται σε 3 – Plus (4,95 $ / μήνα με ετήσια χρέωση), Advantage (9,99 $ / μήνα με ετήσια χρέωση) και Επιχείρηση (14,99 $ / μήνα με ετήσια χρέωση). Ενώ το πρόγραμμα Plus ξεχωρίζει ως το πακέτο με τη χαμηλότερη τιμή – τόσο χαμηλά όσο 3,49 $ / μήνα, αν επιλέξετε την επιλογή χρέωσης 3 ετών – είναι επίσης το σχέδιο με τον μικρότερο αριθμό λειτουργιών.

Το πρόγραμμα Advantage κοστίζει 7,99 $ / μήνα με χρέωση 3 ετών και διαμορφώνεται ως εξής: απεριόριστος χώρος στο δίσκο, κλιμακούμενο μηνιαίο εύρος ζώνης, 2 δωρεάν τομείς, φιλοξενία πολλών ιστότοπων, έτοιμο για ηλεκτρονικό εμπόριο, εφαρμογές 1 κλικ, δωρεάν πίστωση Google AdWords και Bing πίστωση (100 $ το καθένα), απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, 200 βάσεις δεδομένων MySQL 5+, κοινόχρηστα πιστοποιητικά SSL, πίνακας ελέγχου μέσω διαδικτύου, email 24/7, συνομιλία & υποστήριξη χωρίς χρέωση και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Το επιχειρηματικό σχέδιο είναι το πιο ακριβό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, με κόστος 10,99 $ / μήνα με 3ετή χρέωση και σε αντίθεση με τα προγράμματα Plus και Advantage, συνοδεύεται από ειδικό πιστοποιητικό SSL, απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL 5+ και premium υποστήριξη.

Φιλοξενία VPS

Τα προγράμματα φιλοξενίας VPS χωρίζονται επίσης σε 3 προγράμματα. Το πρόγραμμα αρχικού επιπέδου κοστίζει 33 $ / μήνα και διαθέτει μνήμη RAM 512 MB, εύρος ζώνης 1000 GB, χώρο δίσκου 20 GB, 2 αποκλειστικές IP, Linux OS και πλατφόρμα OpenVZ. Το δεύτερο πακέτο Netfirms VPS κοστίζει 66 $ / μήνα και διπλασιάζει τη μνήμη RAM και το δίσκο και συνοδεύεται από εύρος ζώνης 1500 GB. Το σχέδιο VPS με τη μεγαλύτερη διάτρηση κοστίζει $ 100 / μήνα και διαθέτει μνήμη RAM 2048 MB, εύρος ζώνης 2000 GB, χώρο δίσκου 60 GB και 2 αποκλειστικές IP.

Ενώ τα προγράμματα VPS μπορούν να πληρωθούν σε μηνιαία βάση, οι κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας δεν έχουν επιλογή χρέωσης από μήνα σε μήνα, ο συντομότερος χρόνος συμβολαίου είναι 1 έτος. Οι πελάτες έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, αλλά αυτό είναι πίσω από τις πιο γενναιόδωρες εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων στον κλάδο, οι οποίες μπορεί να είναι άνω των 90 ημερών.

Η φιλοξενία του ηλεκτρονικού εμπορίου συγκαταλέγεται επίσης στις υπηρεσίες που προσφέρει η Netfirms. Τα προγράμματα ηλεκτρονικού εμπορίου ξεκινούν από 12,99 $ / μήνα βάσει ενός προγράμματος 2 ετών, και περιλαμβάνουν το Shopsite, 5 δωρεάν τομείς, απεριόριστο χώρο στο δίσκο, κλιμακούμενο εύρος ζώνης και πολλές δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών, πολλαπλές μεθόδους πληρωμής, κατηγορίες προϊόντων, αποστολή και πληρωμή διαχείριση, προσαρμόσιμα πρότυπα και διάφορα εργαλεία διατήρησης πελατών.

Χαρακτηριστικά φιλοξενίας

Αν και τα σχέδια VPS συγκαταλέγονται μεταξύ των υπηρεσιών φιλοξενίας που προσφέρονται από την Netfirms, προσφέρονται μέσω συνεργασίας με την SPRY, μια εταιρεία φιλοξενίας VPS. Φαίνεται ότι αυτός είναι ένας τρόπος για τα Netfirms να διατηρούν πελάτες που ξεπερνούν τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους ή έναν τρόπο να μην απομακρύνουν τους κοινόχρηστους πελάτες φιλοξενίας που αναζητούν έναν οικοδεσπότη Ιστού με επιλογές αναβάθμισης. Είναι σαφές, ωστόσο, ότι η Netfirms είναι πρώτα απ ‘όλα ένας κοινός πάροχος φιλοξενίας. Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των κοινών προγραμμάτων φιλοξενίας τους:

 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο και επεκτάσιμο εύρος ζώνης.
 • Έως 5 δωρεάν ονόματα τομέα.
 • Προσωπικά και επιχειρηματικά έτοιμα για χρήση πρότυπα ιστότοπου.
 • Προσφέρεται υποστήριξη μέσω email, συνομιλίας και τηλεφώνου όλο το 24ωρο.
 • Δωρεάν πιστώσεις μάρκετινγκ (Google, Bing, yellowpages).
 • Απεριόριστη φιλοξενία email, φιλτράρισμα spam και σάρωση ιών.
 • Πλήρης διαχείριση DNS;
 • Υποστήριξη Python, PHP 4 / PHP 5, Perl, MySQL.
 • Υποστήριξη WordPress, WordPress multisite, Drupal, Joomla.
 • Χαρακτηριστικά του ηλεκτρονικού εμπορίου osCommerce και Shopsite.
 • Λειτουργίες φόρουμ (bbPress, phpBB), δυνατότητες συλλογής φωτογραφιών.
 • Λειτουργίες ασφαλείας (προστασία με κωδικό πρόσβασης, .htaccess, κοινόχρηστα και αποκλειστικά πιστοποιητικά SSL, ασφαλής πρόσβαση FTP).
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Πίνακας ελέγχου που βασίζεται στον Ιστό.

Δυστυχώς, η Netfirms δεν προσφέρει τον βιομηχανικό πρότυπο πίνακα ελέγχου cPanel και αντ ‘αυτού προσφέρει τον λιγότερο δημοφιλή πίνακα ελέγχου vDeck, τον ίδιο που προσφέρεται από το iPower hosting. Ο σχεδιασμός του ιστότοπου Netfirms είναι επίσης αρκετά ξεπερασμένος από τα σημερινά πρότυπα.

Υποστήριξη πελατών

Παρόλο που υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί κανείς να προσεγγίσει την υποστήριξη πελατών στο Netfirms – email, chat, τηλέφωνο χωρίς χρέωση – υπάρχουν πολλά παράπονα για την ποιότητά του. Διατίθεται επίσης βάση γνώσεων με βάση τις λέξεις-κλειδιά και οδηγοί χρήστη, αν και δεν συντηρούνται πολύ καλά.

Τα παράπονα για τα Netfirms δεν περιορίζονται στην υποστήριξη πελατών, αλλά τα προβλήματα με την ακύρωση της αυτόματης ανανέωσης και των ωρών λειτουργίας περιλαμβάνονται επίσης στη λίστα καταγγελιών που σχετίζονται με το Netfirms.com. Ο ιστότοπός τους δεν διαθέτει εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας, κάτι που είναι μεγάλο μείον λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλοί άλλοι πάροχοι φιλοξενίας στον ίδιο βραχίονα τιμών παρέχουν εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας με υποστήριξη SLA.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα των Netfirms

Όσον αφορά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Netfirms.com, εδώ πιστεύουμε:

Πλεονεκτήματα

 • Έως 5 δωρεάν τομείς
 • Δωρεάν online μάρκετινγκ
 • Δωρεάν ιστότοποι έτοιμοι για μετάβαση
 • Βελτιστοποιημένη φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Αποκλειστικό πιστοποιητικό SSL με επιχειρηματικό σχέδιο

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς επιλογή χρέωσης από μήνα σε μήνα (μόνο εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών)
 • Δεν υπάρχουν ειδικές επιλογές φιλοξενίας
 • Τα προγράμματα VPS προσφέρονται μέσω φιλοξενίας τρίτων
 • Παλιός ιστότοπος
 • Χωρίς cPanel
 • Δεν υπάρχουν εγγυήσεις λειτουργίας
 • Τρομερή υποστήριξη πελατών

Συμπέρασμα αναθεώρησης Netfirms.com

Τα προβλήματα κλειδώματος του προμηθευτή της Netfirms.com, η έλλειψη εγγυήσεων χρόνου λειτουργίας και η χαμηλή περίοδος εγγύησης επιστροφής χρημάτων τα τοποθετούν πίσω από πολλούς κεντρικούς υπολογιστές εντός του ίδιου ορίου τιμών. Με βάση τους μακροχρόνιους λογαριασμούς πελατών και τις υπάρχουσες κριτικές πελατών, οι υπηρεσίες του Netfirms.com φαίνεται να έχουν υποβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια. Συνολικά, υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι θετικών κριτικών και θετικών αναφορών σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρονται, ειδικά από πελάτες που βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό.

Αν ψάχνετε για μια αξιόπιστη φιλοξενία, σκεφτείτε το InMotion, το οποίο είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας επιχειρήσεων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map