Αναθεώρηση LiquidWeb

Σήμερα, έχοντας έναν υπέροχο ιστότοπο σημαίνει τα πάντα. Ο ιστότοπός σας είναι το παράθυρο για τον κόσμο. Είναι ο μοναδικός πιο αποτελεσματικός τρόπος για να παρουσιάσετε τον εαυτό σας και τα προϊόντα σας στον κόσμο. Μερικοί μπορεί να λένε ότι το να έχεις μια υπέροχη παρουσίαση είναι σχεδόν εξίσου σημαντικό με το να έχεις ένα υπέροχο προϊόν.


Υπάρχουν πολλά εξίσου σημαντικά στοιχεία που πρέπει να έχει κάθε καλός ιστότοπος. Θα πρέπει να είναι φιλικό προς το χρήστη, ελκυστικό για τα μάτια, λειτουργικό και εύκολο στην πλοήγηση. Αλλά ένα πολύ σημαντικό πράγμα συχνά παραμελείται. φιλοξενία.

Λάβετε έκπτωση έως και 50% με τους κωδικούς κουπονιών LiquidWeb.

Κάθε εξαιρετικός ιστότοπος φιλοξενείται από έναν εξαιρετικό πάροχο φιλοξενίας. Πολλοί άνθρωποι δεν βλέπουν πόσο σημαντικό είναι αυτό, απλώς και μόνο επειδή οι πελάτες δεν το νοιάζουν, επειδή δεν μπορούν να το δουν.

Μπορούν όμως να δουν ότι ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας; Μπορούν να δουν ότι είναι αργό και δεν ανταποκρίνεται; Μπορούν να δουν μηνύματα σφάλματος; Τι γίνεται με τις προειδοποιήσεις ασφαλείας?

Θα παρατηρήσουν όλα αυτά. Και εμπιστευτείτε μας. οι σύγχρονοι χρήστες του Διαδικτύου δεν έχουν υπομονή. Θα βρουν απλά έναν ιστότοπο που λειτουργεί πραγματικά και λειτουργεί γρήγορα. Θα προτιμούσαν να αναζητήσουν έναν ιστότοπο που να είναι ασφαλής και να φροντίζει τα προσωπικά τους δεδομένα. Θα χάσετε επισκέπτες που είναι οι δυνητικοί πελάτες σας, και με αυτούς που φεύγουν αλλού, θα χάσετε τη φήμη και τα χρήματα.

Η ύπαρξη ενός μεγάλου παρόχου φιλοξενίας είναι ζωτικής σημασίας. Χρησιμεύει ως μια σταθερή βάση για να οικοδομήσουμε. Είναι αλήθεια, οι πελάτες δεν μπορούν να το δουν, αλλά σίγουρα μπορούν να το αισθανθούν.

Εάν ο ιστότοπός σας προσελκύει ήδη επισκεψιμότητα και εάν έχετε ξεπεράσει τον προηγούμενο πάροχο και θέλετε κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο, δοκιμάστε το Liquidweb. Αυτός ο πάροχος φιλοξενίας είναι γνωστός για το ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα και πλούσια χαρακτηριστικά.

LiquidWeb – Best Managed Hosting!

Είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας, πρακτορείο, ιδιοκτήτης μικρής ή μεγάλης επιχείρησης ή επιχείρηση και αναζητάτε αξιόπιστη λύση διαχειριζόμενης φιλοξενίας, το LiquidWeb είναι ο καλύτερος τρόπος να πάτε. Προσφέρουν μεταπωλητές, ηλεκτρονικό εμπόριο, WordPress, εφαρμογή, PCI και φιλοξενία ιστοσελίδων συμβατή με HIPAA.

Ξεκίνα τώρα! »

Επισκόπηση LiquidWeb

Η Liquidweb είναι μια ιδιωτική εταιρεία που κατέχει και διαχειρίζεται 3 ιδιωτικά κέντρα δεδομένων με πλεονάζοντα συστήματα ισχύος, ψύξης και δικτύου. Αυτό τους επιτρέπει να παρέχουν ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια ανά πάσα στιγμή.

Αυτή η εταιρεία έχει μια από τις ισχυρότερες φήμες στην επιχείρηση φιλοξενίας ιστοσελίδων. Φιλοξενεί ιστότοπους ορισμένων μεγάλων εμπορικών σημάτων, συμπεριλαμβανομένων των ESPN, MTV και FedEx. Δεν μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη πρόταση από αυτό, εάν αυτοί οι γίγαντες εμπιστεύονται τη Liquidweb, πρέπει να είναι αξιόπιστες.

Το Liquid web επέλεξε να μην έχει κοινόχρηστο web hosting. Επομένως, εάν έχετε έναν προϋπολογισμό, και μόλις ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας και εξακολουθείτε να δοκιμάζετε τα νερά, το Liquidweb πιθανώς δεν είναι κατάλληλο για εσάς. Στοχεύει σε ήδη καθιερωμένους ιστότοπους, τουλάχιστον μεσαίου μεγέθους, αλλά κατά προτίμηση premium και σε επίπεδο επιχείρησης.

Αλλά, εάν έχετε έναν αναπτυσσόμενο ιστότοπο και μια βαθύτερη τσέπη, δεν μπορείτε να πάρετε στραβά με το Liquidweb, καθώς είναι ένας από τους ηγέτες στον κλάδο.

LiquidWeb Uptime & Υποστήριξη

Όταν επιλέγετε μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων για επιχειρήσεις, ο χρόνος λειτουργίας, η ασφάλεια και η τεχνική υποστήριξη θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημά σας.

Υποστήριξη ασφαλείας upwayweb

LiquidWeb Uptime

Εκεί λάμπει το Liquidweb. προσφέρουν 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας. Σημειώστε ότι πολλοί άλλοι πάροχοι «αξιώνουν» 99. κάτι χρόνο παράλειψης. Το Liquidweb δεν σας υπόσχεται μόνο 100%, αλλά σας προσφέρει. Και αν όχι, σας προσφέρουν αποζημίωση δέκα φορές από το χρόνο διακοπής λειτουργίας σας. Έτσι, εάν ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας για 1 ώρα, θα λάβετε 10 ώρες αποζημίωσης για τον λογαριασμό σας. Αυτό σας αποδεικνύει ότι το Liquidweb παίρνει σοβαρά τη φιλοξενία και μπορείτε να περιμένετε πλήρως 0 διακοπή λειτουργίας εάν αποφασίσετε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας στους διακομιστές τους.

Το Liquidweb διαθέτει εγγύηση αρχικής απόκρισης 30 λεπτών και εγγύηση αντικατάστασης υλικού 30 λεπτών. Αυτό σημαίνει ότι εάν συμβεί οποιοδήποτε πρόβλημα ή ένα κομμάτι του υλικού σας αποτύχει, θα μπορείτε να τα φτάσετε γρήγορα και θα λύσουν τα πάντα σε χρόνο μηδέν.

Ασφάλεια και υποστήριξη LiquidWeb

Το Liquidweb προσφέρει πολλές επιλογές ασφαλείας. Αυτά περιλαμβάνουν τείχη προστασίας, SSL, VPN, σάρωση και αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, πρόληψη επιθέσεων DDOS και πολλές άλλες λειτουργίες. Επίσης, η ομάδα παρακολούθησης Sonar της Liquidweb αναζητά συνεχώς απειλές και ζητήματα και τα καταργεί αποτελεσματικά.

Επίσης, δεδομένου ότι το Liquidweb είναι μια premium επιλογή, μπορείτε να περιμένετε να αποκτήσετε μια από τις καλύτερες ομάδες υποστήριξης στον κλάδο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ονομάζεται ηρωική υποστήριξη. Βρίσκονται εσωτερικά, στα κέντρα δεδομένων τους, οπότε αν χρειαστεί, μπορούν να ελέγξουν χειροκίνητα προβλήματα.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό και κάνει το Liquidweb να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό του, καθώς πολλές άλλες εταιρείες αναθέτουν σε τρίτους τους φορείς εκμετάλλευσης τηλεφώνων και συνομιλιών τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ηρωική ομάδα υποστήριξης μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας ή του συστήματος εισιτηρίων.

Έχουν επίσης μια εξαιρετική βάση γνώσεων. Ηρωική υποστήριξη εγγυάται την απάντηση στο τηλέφωνο ή τη συνομιλία σε ένα λεπτό ή λιγότερο, και είναι στη διάθεσή σας 24/7/365. Θα σας βοηθήσουν σε όλα, και θα κάνουν πολλά πράγματα δωρεάν για τα οποία χρεώνουν οι άλλοι, συμπεριλαμβανομένης της μετεγκατάστασης ιστότοπων.

Σχέδια LiquidWeb & Τιμολόγηση

προγραμματίζει την τιμολόγηση του liquidweb

Όπως προαναφέρθηκε, το Liquidweb δεν έχει κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Αντ ‘αυτού, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διαχειριζόμενων πακέτων WordPress, VPS και αποκλειστικών διακομιστών.

Dedicated Servers Hosting

Το Liquidweb προσφέρει μια ποικιλία αποκλειστικών λύσεων διακομιστή. Κατ ‘αρχάς, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τριών τοποθεσιών, των ΗΠΑ Central (Michigan), US West (Arizona) και EU (Amsterdam).

Κάθε διαχείριση αποκλειστικού διακομιστή Liquidweb διαχειρίζεται πλήρως. Μπορείτε να επιλέξετε τον διακομιστή σας είτε να βασίζεται σε Linux είτε σε Windows. Ανεξάρτητα από τον διακομιστή που αποφασίσετε να διαλέξετε, έχετε πολλά πρόσθετα. Αυτές περιλαμβάνουν προστασία από επιθέσεις DDOS, δωρεάν μονάδα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, δωρεάν Gigabit Uplink, δωρεάν Cloudflare CDN, δωρεάν ασφάλεια ServerSecure. Όλοι οι αποκλειστικοί διακομιστές εκτελούνται σε κύριες μονάδες SSD RAID 1. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ cPanel και Plesk.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αποκλειστικών διακομιστών με έναν ή διπλό επεξεργαστή, με βάση τις ανάγκες του ιστότοπού σας.

 • Οι διακομιστές μεμονωμένου επεξεργαστή κοστίζουν από 199 $ / μήνα έως 429 $ / μήνα. Είναι καλά για ιστότοπους και εφαρμογές υψηλής κυκλοφορίας, φιλοξενία βάσεων δεδομένων, φιλοξενία διακομιστών αρχείων και φιλοξενία μεταπωλητών.

Το φθηνότερο πρόγραμμα ενός επεξεργαστή συνεχίζεται Intel Xeon E3-1230 v5 4 Cores @ 3.4 Ghz, διαθέτει 16 GB RAM, 2x 250 GB SSD primer, 1 TB SATA backup drive και εύρος ζώνης 5 TB. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και ο φθηνότερος αποκλειστικός διακομιστής τους είναι αρκετά ισχυρός.

 • Οι διπλοί επεξεργαστές προσφέρουν περισσότερη ισχύ, αλλά κοστίζουν επίσης περισσότερο. Το φθηνότερο κοστίζει 389 $ / μήνα, ενώ το πιο ακριβό κοστίζει 859 $ / μήνα. Υπάρχει όμως ένας καλός λόγος για αυτό. Οι διακομιστές διπλού επεξεργαστή τους είναι εξαιρετικοί για τη φιλοξενία πολλών ιστότοπων, εφαρμογών υψηλής έντασης πόρων, μεγάλων βάσεων δεδομένων ή φιλοξενίας μεταπωλητών μεγάλης κλίμακας.

Ο φθηνότερος διακομιστής αποκλειστικού διπλού επεξεργαστή λειτουργεί με Intel Xeon E5-2620 v4 16 Cores @ 2.1 Ghz, έχει 32 GB RAM, 2 × 250 GB SSD κύρια μονάδα δίσκου, 1TB SATA backup και 8 TB bandwidth.

Αφιερωμένοι διακομιστές Storm

Αυτό είναι κάτι νέο. Αφιερωμένο υλικό σε συνδυασμό με ισχυρές δυνατότητες Cloud. Εάν επιλέξετε έναν Storm Dedicated Server, θα μπορείτε να παραγγείλετε τον ακριβή διακομιστή που χρειάζεστε.

Στην ιστοσελίδα του Liquidweb Storm Dedicated Servers θα εμφανιστεί ένα γράφημα. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε το ακριβές υλικό που θέλετε. αριθμός πυρήνων, ταχύτητα πυρήνα, μονάδες δίσκου που ταξινομούνται κατά τύπο και συνολικό χώρο και το μέγεθος της μνήμης RAM που απαιτείται.

Αυτό είναι πραγματικά μοναδικό, γιατί σας δίνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσαρμογή, κάτι που μπορείτε να έχετε μόνο με το Liquidweb. Το εύρος τιμών είναι επίσης τεράστιο, από 159 $ / μήνα έως και 1359 $ / μήνα.

Αλλά ακόμη και ο φθηνότερος διακομιστής Storm Dedicated διαθέτει CloudFlare CDN, βελτιωμένη ασφάλεια, προστασία από επιθέσεις DDOS και ενσωματωμένα αντίγραφα ασφαλείας.

Φιλοξενία Cloud VPS

Εάν θεωρείτε ότι η ειδική ισχύς του διακομιστή ή η τιμολόγηση είναι υπερβολικά, τότε πιθανώς η φιλοξενία VPS είναι για εσάς. Η διαχείριση όλων των υγρών web VPS είναι πλήρως. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνουν όλη τη βαριά ανύψωση για εσάς και, στη συνέχεια, η μόνη ανησυχία που θα έχετε είναι η λειτουργία της επιχείρησής σας.

Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά προγράμματα Linux και Windows VPS. Τα σχέδια VPS κυμαίνονται από 59 $ / μήνα έως 219 $ / μήνα. Όλα τα προγράμματα διαθέτουν μεταφορά 5 TB, δωρεάν τείχος προστασίας Storm, παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, διαθεσιμότητα Cpanel / Plesk κ.λπ..

Η κύρια διαφορά είναι στο υλικό? αριθμός πυρήνων, ποσότητα μνήμης RAM και αποθήκευση. Το φθηνότερο πακέτο έχει 2 πυρήνες, 40 GB SSD, 2 GB RAM. Εάν διαπιστώσετε ότι κανένα από τα προκατασκευασμένα σχέδιά του δεν ταιριάζει στις ανάγκες σας, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο. Αυτά έχουν έως και 20 πυρήνες, 1,6 TB SSD, 256 GB RAM, οπότε ακόμη και ο μεγαλύτερος ιστότοπος θα καλυφθεί.

Διαχείριση φιλοξενίας WordPress

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: Η Liquidweb διαχειρίστηκε λύσεις WordPress. Υπάρχουν τρεις επιλογές από $ 189 / mo- 289 $ / μήνα. Μπορούν να φιλοξενήσουν διαφορετικό αριθμό ιστότοπων (10-20-40), έχουν διαφορετικό χώρο αποθήκευσης (100-150-300 GB) και όλοι έχουν εύρος ζώνης 5 TB.

Το Liquidweb προσφέρει εγκατάσταση με ένα κλικ και συνοδεύεται από ένα προεγκατεστημένο CMS, οπότε δεν θα σπαταλήσετε χρόνο σε βαρετές και μεγάλες εγκαταστάσεις.

Το Liquidweb διασφαλίζει ότι το περιεχόμενο και ο ιστότοπός σας παραμένουν ασφαλή. Έχουν οθόνη προ-αναβάθμισης PHP, παρακολούθηση μετά την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, οθόνη αναβάθμισης προ-προσθήκης και οθόνη κακόβουλου λογισμικού. Εξασφαλίζουν επίσης ότι ο ιστότοπός σας παραμένει εξαιρετικά γρήγορος και το κάνουν με συμπίεση εικόνας, προσωρινή αποθήκευση σε ολόκληρο τον ιστότοπο και καθυστερημένη φόρτωση εικόνας και χρησιμοποιώντας PHP 7.

Και αν διαχειρίζεστε πολλούς ιστότοπους ταυτόχρονα, δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε. Το Liquidweb συνεργάζεται με το iThemes, ώστε να μπορείτε να ενημερώσετε έως και 100 ιστότοπους ταυτόχρονα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του LiquidWeb

Πλεονεκτήματα:

 • Ποιότητα και αξιοπιστία
 • Εξαιρετικές προδιαγραφές
 • Εξαιρετική εσωτερική υποστήριξη
 • Ποικιλία σε ειδικό τμήμα cloud και VPS

Μειονεκτήματα:

 • Premium τιμές
 • Προνομιακό πελάτη, χωρίς κοινόχρηστη φιλοξενία

Συμπέρασμα αναθεώρησης LiquidWeb

Εάν έχετε έναν μεγάλο ιστότοπο, τόσο σε μέγεθος όσο και σε κίνηση που προσελκύει, και εάν συνεχίζει να μεγαλώνει, θα πρέπει να επιλέξετε το Liquidweb, χωρίς δισταγμό. Για πολλά χρόνια, η Liquidweb διατηρεί γενναία την εξαιρετική της φήμη και συνεχίζει να είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα για το πώς να ακολουθήσετε τη σωστή προσέγγιση στην φιλοξενία ιστοσελίδων.

Το Liquidweb είναι ελίτ φιλοξενίας ιστοσελίδων. Σίγουρα δεν είναι φθηνά, αλλά να είστε σίγουροι, με το Liquidweb, η ποιότητα έρχεται πριν από οτιδήποτε άλλο.

Εάν πιστεύετε ότι ο ιστότοπός σας είναι αρκετά μεγάλος για αυτόν, προχωρήστε, δοκιμάστε τη Liquidweb, δεν θα σας απογοητεύσει και έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map