Κριτικές για το Kinsta.com

Ο διαδικτυακός επιχειρηματικός κόσμος είναι ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο σύνθετων συγκρίσεων και συνόλων χαρακτηριστικών προαπόκρισης. Η επιλογή της εταιρείας που θα χρησιμοποιήσει για την υπηρεσία φιλοξενίας σας είναι το πρώτο βήμα που πολλοί κάνουν για να έχουν διαδικτυακή παρουσία.


Υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω για νέους σχεδιαστές ιστοσελίδων και έμπειρους επιχειρηματίες. Κάθε μέρα φαίνεται να εμφανίζεται ένας νέος οικοδεσπότης με εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας και μειωμένες τιμές έτοιμες να κυμαίνονται σε κάθε πελάτη που χρειάζεται να φιλοξενήσει το περιεχόμενό τους.

Προκειμένου να το σπάσει και να σας δώσει μια εστιασμένη ματιά ακριβώς τι μπορεί να κάνει κάθε οικοδεσπότης Ιστού για εσάς, θα ρίξουμε μια ματιά σήμερα στην Kinsta, μια εταιρεία φιλοξενίας εξειδικευμένη στο WordPress με ένα ευρύ φάσμα σχεδίων που σχεδιάστηκαν για να ικανοποιήσουν το δικό σας Ανάγκες φιλοξενίας WordPress.

Για να ξεκινήσουμε, θα κάνουμε μια μικρή εισαγωγή στην εταιρεία και θα σας δώσουμε μια ιδέα για το ποιοι είναι και τι αντιπροσωπεύουν.

Τι είναι η Kinsta?

Ιδρύθηκε το 2013, η Kinsta ξεκίνησε με την επιθυμία να γίνει η καλύτερη πλατφόρμα φιλοξενίας WordPress σε όλο τον κόσμο. Η ομάδα αποτελείται από βετεράνους προγραμματιστές WordPress που είναι αποφασισμένοι να φέρουν τεχνολογία αιχμής, ταχύτητα, ασφάλεια και σταθερότητα σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία.

Η εταιρεία προσφέρει μια τεράστια σειρά βελτιστοποιημένων σχεδίων WordPress. που κυμαίνονται από πακέτα εκκίνησης κατάλληλα για αρχάριους μπλόγκερ και χόμπι, μέχρι τεράστιους επιχειρηματικούς λογαριασμούς που προορίζονται για μεγάλες εταιρείες να διαχειρίζονται ταυτόχρονα περιεχόμενο.

Σε σύγκριση με άλλες εταιρείες, οι οποίες συνήθως προσφέρουν κάποια φιλοξενία WordPress, αλλά με την εστίασή τους σε άλλους τομείς ως εξειδικευμένες, η φιλοξενία WordPress τους είναι απλά ασυναγώνιστη. Έχουν εξαιρετικές κριτικές στο διαδίκτυο, καθώς και μια λίστα πελατών με μεγάλα ονόματα όπως το Tripadvisor.

Συνολικά, είναι πολύ εύκολο να αγοράσετε τη διαφημιστική εκστρατεία εδώ. Το Kinsta φαίνεται απλώς ως η καλύτερη επιλογή για φιλοξενία WordPress. Τούτου λεχθέντος, είναι πάντα καλή ιδέα να ρίξετε μια ματιά στο τι ακριβώς έχει να σας προσφέρει μια εταιρεία.

Για το σκοπό αυτό, θα ρίξουμε μια ματιά τώρα σε μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Kinsta. Υπάρχουν πολλά που έχει να προσφέρει αυτή η εταιρεία και πολλή φήμη στον ιστό σχετικά με αυτά (τόσο καλά όσο και κακά). Προκειμένου να καταλήξουμε σε αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε για να πάρουμε την απόφασή μας, θα ξεκινήσουμε με μερικά από τα πλεονεκτήματα που έχει να προσφέρει η Kinsta.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Kinsta Hosting

Στη συνέχεια θα σας δείξω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Kinsta.

Πλεονεκτήματα του Kinsta

Το Kinsta έχει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων, όπως:

 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Η Kinsta προσφέρει επιστροφή χρημάτων εάν ακυρώσετε τις υπηρεσίες φιλοξενίας τους εντός 30 ημερών. Υπάρχει πάντα μια καλή εκτύπωση για να συνοδεύσετε αυτές τις εγγυήσεις, επομένως είναι καλή ιδέα να ρίξετε μια ματιά τον ιστότοπό τους και δείτε μόνοι σας εάν παίρνετε αυτό που διαπραγματεύεστε. Η ίδια η εγγύηση είναι αρκετά τυπική όταν πρόκειται για εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά μπορεί να είναι ωραίο για τους πελάτες που θέλουν να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο τους.
 • Χωρίς ποινή υποβάθμισης ή αναβάθμισης. Η Κίνστα δεν θα σας τιμωρήσει με επιπλέον χρεώσεις για να αλλάξετε γνώμη για αυτό που θέλετε με το σχέδιό σας. Η αναβάθμιση σε υψηλότερο πρόγραμμα, καθώς και η υποβάθμιση σε μικρότερο πρόγραμμα, δεν θα επιφέρει επιπλέον χρεώσεις ή έξοδα, εκτός από την πραγματική διαφορά μεταξύ των δύο προγραμμάτων, εάν κάνετε αναβάθμιση. Αυτό είναι ωραίο γιατί πολλές εταιρείες μπορούν να συνηθίσουν να χαζεύουν με λίγα τέλη για ό, τι κάνουν οι πελάτες τους.
 • Περιλαμβάνονται 2 δωρεάν μήνες με ετήσια προγράμματα. Όταν εγγραφείτε για ένα ετήσιο πρόγραμμα και όχι ένα μηνιαίο πρόγραμμα, θα λάβετε δύο δωρεάν μήνες φιλοξενίας WordPress δωρεάν. Μαζί με τις μειωμένες τιμές που προσφέρουν με μεγαλύτερες δεσμεύσεις, αυτό είναι ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό, ειδικά για άτομα που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα ενώ εξακολουθούν να λαμβάνουν φιλοξενία WordPress υψηλής ποιότητας.
 • Χωρίς συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Η Kinsta δεν περιορίζει τα σχέδιά τους για χρονικές περιόδους. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για άτομα με ευμετάβλητα επιχειρηματικά μοντέλα, συχνές μετακινήσεις ιστοτόπων και πενιχρούς πελάτες. Γνωρίζοντας ότι μπορείτε να βγείτε από ένα συμβόλαιο με λιγότερη ταλαιπωρία είναι πάντα ένα όφελος όταν έχετε καλύτερα πράγματα να ανησυχείτε. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα άνετο παράγοντα όταν λαμβάνετε υπόψη τις ισχυρές δυνατότητες και την τεχνολογία που συνοδεύουν τη φιλοξενία WordPress του Kinsta.
 • Αναλογικές επιστροφές. Όταν λαμβάνετε επιστροφή χρημάτων από την Kinsta, αναλογούν τις επιστροφές χρημάτων, έτσι ώστε να μην ξεφορτωθείτε τις επιστροφές για υπηρεσίες που έχουν ήδη παρασχεθεί. Εάν λάβατε φιλοξενία μόνο για ένα μέρος μιας περιόδου πληρωμής, θα χρεωθείτε ή θα σας επιστραφούν μόνο σύμφωνα με το ποσό που πληρώσατε, αντί να περικόψετε σε ένα μεγαλύτερο περιστέρι πληρωμής. Και πάλι, αυτό είναι ένα καλό προνόμιο για όσους πιστεύουν ότι ενδέχεται να απαιτήσουν επιστροφή χρημάτων σε κάποιο σημείο.
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Η φιλοξενία του Kinsta WordPress διαχειρίζεται καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας του περιεχομένου της, ώστε να μην χάνετε ποτέ κανένα από τα σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν στον ιστότοπό σας. Πολλές άλλες εταιρείες φιλοξενίας WordPress παρέχουν αντίγραφα ασφαλείας λιγότερο συχνά ή μόνο με συγκεκριμένα σχέδια, αλλά η φιλοξενία Kinsta WordPress περιλαμβάνει τα αντίγραφα ασφαλείας με όλα τα σχέδιά τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια μεγάλου όγκου των δεδομένων σας.
 • Περιβάλλοντα σταδιοποίησης. Το Kinsta παρέχει στα σκηνικά περιβάλλοντα τα σχέδιά του. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε και να δοκιμάσετε τις αλλαγές στον ιστότοπό σας πριν από τη ζωντανή προβολή και βεβαιωθείτε ότι έχετε ακριβώς το είδος της διαδικτυακής παρουσίας που χρειάζεται η επιχείρησή σας. Και πάλι, πολλοί άλλοι οικοδεσπότες Ιστού παρέχουν παρόμοιες λειτουργίες σταδιοποίησης, αλλά είναι ωραίο να συμπεριληφθούν ως δωρεάν λειτουργία σε όλα τα σχέδιά τους. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από την κλίμακα της υπηρεσίας που χρησιμοποιείτε, θα λάβετε τα πλεονεκτήματα της ύπαρξης περιβάλλοντος σταδιοποίησης. Ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η Kinsta δείχνει ότι ενδιαφέρεται.
 • Βελτιστοποίηση WordPress Killer. Το Kinsta διαθέτει μερικές από τις καλύτερες φιλοξενίες WordPress εκεί έξω, με στατιστικά στοιχεία για το χρόνο λειτουργίας και το τελευταίας τεχνολογίας υλικό βελτιστοποιημένο για να φέρει ταχύτητες στην ιστοσελίδα του WordPress. Οι κριτικές και τα σχόλια των πελατών τους σχετικά με την απόδοσή τους είναι γενικά λαμπερά σε αυτήν την κατηγορία. Τείνω να πιστεύω στις μάζες όταν μου λένε ότι ένας οικοδεσπότης έχει καταπληκτική απόδοση. Μερικοί άνθρωποι φαίνεται ότι είχαν κάποια προβλήματα με μικρές διακοπές λειτουργίας, αλλά αυτά φαίνεται να αποτελούν την εξαίρεση παρά τον κανόνα.
 • Ωραίο ταμπλό. Παρόλο που η Kinsta δεν φαίνεται να χρησιμοποιεί τη βιομηχανική τυπική διεπαφή cPanel, η διεπαφή χρήστη τους είναι πολύ διαισθητική και διαθέτει όλες τις πληροφορίες και τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας. Παρόλο που δεν θα μάθετε δεξιότητες βιομηχανικού επιπέδου όταν εξοικειωθείτε με τη διεπαφή, θα παρατηρήσετε ότι τα χαρακτηριστικά και η βελτιωμένη εμφάνιση το καθιστούν μια πολύ ικανή διεπαφή, ωστόσο.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά για το Kinsta, αφού έχουν αναμφισβήτητα την πιο ισχυρή φιλοξενία WordPress εκεί έξω. Ενώ τα σχέδιά τους μπορεί να φαίνονται λίγο ακριβά σε σύγκριση με τα βασικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας που προσφέρονται από κάποιους άλλους ιστότοπους, οι τιμές είναι στην πραγματικότητα πολύ ανταγωνιστικές σε σύγκριση με άλλα cloud και ειδικά προγράμματα φιλοξενίας. Εκτός αυτού, τα ισχυρά σύνολα τεχνολογίας και χαρακτηριστικών τους αξίζουν λίγο επιπλέον, κατά τη γνώμη μας.

Εάν επιλέξετε να πάτε με την Kinsta, υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα που πρέπει να γνωρίζετε προτού ξεκινήσετε να βάζετε χρήματα σε ένα σχέδιο 600 $. Εάν αποφασίσετε ότι η εξειδικευμένη φιλοξενία WordPress έχει αυτό που ψάχνετε, θα πρέπει να εξετάσετε μερικά από αυτά τα μειονεκτήματα και να δείτε αν δεν αποφασίζουν ή δεν παραβιάζουν την απόφασή σας να πάτε με την Kinsta.

Μειονεκτήματα του Kinsta

Υπάρχουν πολλά καλά πράγματα που θα αποδράσετε από τον χρόνο σας με την Kinsta, εάν αποφασίσετε να πάτε με τις υπηρεσίες τους. Τούτου λεχθέντος, καμία εταιρεία δεν είναι τέλεια, και υπάρχουν πάντα τομείς στους οποίους ένας οικοδεσπότης μπορεί να βελτιωθεί. Αν και η Kinsta τείνει να πηγαίνει καλά σε εταιρικές κριτικές και κριτικές πελατών, υπάρχουν ορισμένοι κοινοί τομείς βραχυπρόθεσμης πτώσης που πολλοί τείνουν να αναγνωρίζουν.

 • Χωρίς εγγραφή τομέα. Αν και το Kinsta προσφέρει πολύ ισχυρή φιλοξενία WordPress που τείνει να εκτοξεύει πολλούς άλλους κεντρικούς υπολογιστές από το νερό, δεν προσφέρουν τις δικές τους υπηρεσίες εγγραφής τομέα. Αυτό είναι καλό για πελάτες που έχουν συνηθίσει να ασχολούνται με την εγγραφή τομέα ξεχωριστά από τις υπηρεσίες φιλοξενίας τους.
 • Χωρίς φιλοξενία email. Και πάλι, η Kinsta δυστυχώς δεν περιλαμβάνει τη φιλοξενία υπηρεσίας email με τα σχέδιά τους. Αυτό είναι λίγο πολύ ένα πρότυπο για τους κεντρικούς υπολογιστές του WordPress, οι οποίοι θέλουν να αφιερώσουν περισσότερο από τους πόρους τους σε πράγματα που πραγματικά χρειάζονται οι ιστότοποι του WordPress. Ακόμα, μπορεί να είναι λίγο πόνο εάν θέλετε να συνοδεύεται ένα email με τον ιστότοπό σας. Εάν έχετε συνηθίσει να φιλοξενείτε τις υπηρεσίες email σας μέσω του web host σας, αυτό μπορεί να είναι λίγο μεγάλο για εσάς, αλλά είναι πιο πιθανό ότι αυτό απλά δεν θα είναι πολύ πρόβλημα.
 • Κάπως περιοριστικό. Όπως πολλές άλλες διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress, το Kinsta θέτει ορισμένους περιορισμούς στους τύπους και τον αριθμό των προσθηκών που μπορείτε να έχετε εγκαταστήσει στον ιστότοπό σας. Αυτό είναι λίγο απαραίτητο κακό, καθώς επιτρέπει στον Kinsta να ρυθμίζει τους φιλοξενούμενους ιστότοπους του WordPress με τέτοιο τρόπο ώστε να εγγυάται το είδος των ταχυτήτων και του χρόνου λειτουργίας για τον οποίο είναι γνωστοί.
 • Δομή τιμών. Μερικοί άνθρωποι που έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν κοινόχρηστα σχέδια μπορεί να είναι λίγο συγκλονισμένοι από τη δομή των τιμών που χρησιμοποιεί η Kinsta. Πρέπει να έχετε κατά νου ότι αυτές οι τιμές είναι για διακομιστές που βασίζονται σε σύννεφο και ότι οι τιμές εξακολουθούν να είναι πολύ ανταγωνιστικές σε σύγκριση με άλλες εταιρείες. Τα σετ χαρακτηριστικών και η τεχνολογία εξακολουθούν να είναι πολύ ισχυρά για όλα τα σχέδιά τους, ακόμη και παρά το σημείο τιμής τους.

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτά τα μειονεκτήματα δεν είναι τόσο άσχημα. Δεν υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα εδώ για να σηκώσετε τεράστιες κόκκινες σημαίες. Μερικές από αυτές τις ελλείψεις είναι λίγο ντροπή, αλλά συνολικά τα πλεονεκτήματα είναι αρκετά για να αντισταθμίσουν τα μειονεκτήματα.

Λοιπόν, τώρα που συγκρίναμε το καλό με το κακό όταν πρόκειται για το Kinsta, υπάρχει πραγματικά μόνο ένας ακόμη τομέας για να δούμε και αυτή είναι η τιμή. Το πραγματικό κόστος των υπηρεσιών τους και οι δυνατότητες που περιλαμβάνονται μαζί τους είναι συνήθως η στιγμή δημιουργίας ή διακοπής για πολλούς χρήστες, οπότε ας το αναφέρουμε λίγο εδώ.

Τιμή Kinsta

Εάν έχετε συνηθίσει να μοιράζεστε προγράμματα φιλοξενίας, όπως αυτά που προσφέρονται από το BlueHost ή το Hostinger, μπορεί να απογοητευτείτε από τους πόντους τιμών που προσφέρει η Kinster. Δεδομένου ότι τα σχέδιά τους προσφέρουν ισχυρή φιλοξενία WordPress με βάση το cloud, οι τιμές τους είναι λίγο υψηλότερες.

Παρόλο που αυτές οι τιμές μπορεί να είναι λίγο υψηλότερες από αυτές που έχετε συνηθίσει εάν προέρχεστε από ένα βασικό κοινόχρηστο πρόγραμμα, αξίζουν σίγουρα τις επιπλέον δυνατότητες και τη λειτουργικότητα που συνοδεύουν τη φιλοξενία του Kinster στο WordPress. Οι τιμές είναι στην πραγματικότητα αρκετά λογικές σε σύγκριση με άλλους οικοδεσπότες παρόμοιας ποιότητας.

 • Τα προγράμματα φιλοξενίας της Kinster στο WordPress κυμαίνονται από περίπου $ 30 το μήνα έως και 900 $ το μήνα για τα επιχειρηματικά τους σχέδια.
 • Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την ομάδα πωλήσεών τους για να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο που έχει σχεδιαστεί μόνο για εσάς, σε περίπτωση που χρειάζεστε ακόμη περισσότερη ισχύ σε σύγκριση με τα πακέτα υψηλών προδιαγραφών τους.
 • Το πρόγραμμα εκκίνησης τους, με 30 $ ανά μήνα, περιλαμβάνει 1 εγκατάσταση WordPress, 20.000 επισκέψεις, 5 GB χώρου και δωρεάν SSL και CDN. Αυτό είναι ένα αρκετά τυπικό σύνολο χαρακτηριστικών για ένα βασικό πρόγραμμα WordPress.
 • Το πρόγραμμα Pro αυξάνει έως και 2 Εγκαταστάσεις WordPress, 40.000 επισκέψεις και 10 GB χώρου για 60 $ ανά μήνα. Τα σχέδια συνεχίζουν να αυξάνονται έτσι, και οι ίδιες οι τιμές είναι λίγο πιο απότομες από αυτές που θα περίμενε κανείς από άλλη υπηρεσία. Απλώς θυμηθείτε ότι πληρώνετε για την επιπλέον ποιότητα.
 • Τα επιχειρηματικά τους σχέδια αποφοιτούν με τον ίδιο τρόπο. από 100 έως $ 400 ανά μήνα και από 5 έως 40 εγκαταστάσεις WordPress, 100.000-600.000 επισκέψεις και 15-40 GB χώρου.
 • Τα πιο ακριβά επιχειρηματικά τους σχέδια κοστίζουν είτε 600 $ είτε 900 $ το μήνα, και περιλαμβάνουν έως και 80 εγκαταστάσεις WordPress, 1.500.000 επισκέψεις και 120 GB χώρου.

Αυτές οι επιλογές προγράμματος είναι πολύ επεκτάσιμες, με ισχυρά σύνολα δυνατοτήτων και τεχνολογία που συνοδεύουν τις εγγυήσεις και τις ειδικές προσφορές τους. Πάντα να ελέγχετε αν δεν προσφέρουν ειδικά πακέτα ή εκπτώσεις, καθώς εταιρείες όπως αυτές έχουν συχνά προωθήσεις και τέτοια ώστε να κυμαίνονται σε νέους πελάτες.

Η ετυμηγορία

Συνολικά, το Kinsta ξεπερνά κατά πολύ την πλειονότητα των άλλων ιστότοπων φιλοξενίας WordPress. Έχουν μια καθιερωμένη φήμη και λαμπερές κριτικές πελατών στο διαδίκτυο. Ο κατάλογος των μεγάλων πελατών τους μιλάει από μόνος του, δηλώνοντας την ποιότητα και τη φροντίδα με την οποία η Kinsta φέρνει τις υπηρεσίες φιλοξενίας τους στο τραπέζι.

Αν έχετε σχόλια ή πράγματα που χάσαμε, μη διστάσετε να μας ενημερώσετε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map