Αναθεώρηση Host1Plus

Το Host1Plus είναι μια πολύ επιτυχημένη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων με έδρα τη Λιθουανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Όλα ξεκίνησαν το 2008 και η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παρόχους εκεί έξω με πολλές θετικές κριτικές πελατών. Τώρα έχουν περισσότερους από 40.000 πελάτες που χρησιμοποιούν ευτυχώς τις υπηρεσίες τους από όλο τον κόσμο.


Δεν είναι καθόλου ακριβές σε σύγκριση με πολλούς από τους άλλους παρόχους, αλλά παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Με το τεράστιο δίκτυο κέντρων δεδομένων σε όλο τον κόσμο, δεν είναι πραγματικά αμφισβητήσιμο εάν έχετε την ίδια υπηρεσία υψηλής ποιότητας στην περιοχή σας ή όχι.

Οι άνθρωποι που εργάζονται στο Host1Plus συνειδητοποίησαν ότι υπάρχουν πολλοί φτωχοί πάροχοι φιλοξενίας. Γι ‘αυτό είναι τόσο αφοσιωμένοι στην παροχή αξιόπιστης υπηρεσίας και χρήσιμων λειτουργιών. Αν και ως επί το πλείστον ειδικεύονται στη φιλοξενία Cloud και VPS για επιχειρήσεις, προσφέρουν αποκλειστικούς διακομιστές και επιλογές φιλοξενίας μεταπωλητών.

Το Host1Plus διαθέτει ένα ευρύ φάσμα σχεδίων, καθιστώντας το κατάλληλο για bloggers, μικρές επιχειρήσεις και μεγαλύτερες εταιρείες, καθώς και με εγγυημένη σταθερότητα. Έχουν τεράστιο αριθμό πιστών πελατών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους για χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει περαιτέρω την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά τους. Ας δούμε τώρα τις δυνατότητες και τις τιμές που προσφέρει το Host1Plus.

Επισκόπηση Host1Plus

Το Host1Plus έχει τα κέντρα δεδομένων του εγκατεστημένα στην Αμερική (Καλιφόρνια και Ιλλινόις), Γερμανία, Νότια Αφρική και Βραζιλία. Αυτό καθιστά τις υπηρεσίες τους αξιόπιστες όσον αφορά την ταχύτητα, επειδή τα κέντρα δεδομένων τους είναι σχεδόν απλωμένα σε όλο τον κόσμο. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε αυτές τις τοποθεσίες, μπορείτε να το κάνετε ακόμη και με το φθηνότερο πρόγραμμα.

Το υλικό που προσφέρουν είναι κορυφαίο και διαφέρει ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε. Το Host1Plus χρησιμοποιεί σκληρούς δίσκους SSD για τα προγράμματα φιλοξενίας VPS, ενώ ο αριθμός των πυρήνων CPU αυξάνεται καθώς το σχέδιο μεγαλώνει. Χρησιμοποιούν διάφορους επεξεργαστές Intel Xeon ανάλογα με τη θέση που επιλέγετε, αλλά η διαφορά είναι ασήμαντη.

Το μεγάλο πράγμα για το Host1Plus είναι ότι σας επιτρέπουν να συνδυάσετε τα σχέδιά τους εάν σας προσφέρει μια καλύτερη λύση. Από την άλλη πλευρά, εάν δεν έχετε αρχικά τόσο μεγάλο προϋπολογισμό, μπορείτε να αγοράσετε ένα φθηνότερο πακέτο και, στη συνέχεια, να το αναβαθμίσετε αργότερα.

Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, οι χρήστες έχουν πολλές επιλογές: Suse, Fedora, Ubuntu, CentOS και Debian. Είναι επίσης πολύ γενναιόδωροι με τους πίνακες ελέγχου, καθώς μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Direct Admin και cPanel ως κοινόχρηστο συνδρομητή φιλοξενίας.

Σχέδια και τιμές Host1Plus

Σχέδια Host1Plus VPS

Η κύρια ειδικότητα του Host1Plus είναι σίγουρα η φιλοξενία VPS. Είναι από τους κορυφαίους παρόχους όσον αφορά το VPS και είναι επίσης προσιτό. Έχουν 6 διαφορετικά σχέδια για φιλοξενία VPS, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής Custom όπου μπορείτε να δημιουργήσετε μια συγκεκριμένη διαμόρφωση που ταιριάζει κυρίως στις ανάγκες σας.

host1plus-vps-φιλοξενία-σχέδια

Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια συνδρομή Bronze εάν θέλετε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους. Η τιμή είναι τόσο χαμηλή όσο 5,20 $ και αυτό που παίρνετε είναι 1-Core CPU, 1GB RAM, 60 GB Hard Drive και 1TB Bandwidth. Το Host1Plus υπογράμμισε το πιο δημοφιλές τους σχέδιο, το οποίο είναι το σχέδιο Silver. Αναβαθμίζει την CPU σε 2 πυρήνες, σας δίνει 2 GB μνήμης RAM και 100 GB χώρου στο δίσκο με εύρος ζώνης 2 TB για μόνο 8,80 $ το μήνα.

Εάν ενδιαφέρεστε για το πιο ισχυρό πρόγραμμα VPS τους, ρίξτε μια ματιά στο σχέδιο Diamond που είναι 66,40 $ και σας προσφέρει 8 πυρήνες CPU, 16 GB μνήμης RAM, 1000 GB χώρου στο δίσκο και εύρος ζώνης 12 TB. Λειτουργεί καλά για μεγαλύτερες επιχειρήσεις που χρειάζονται λίγο υψηλότερες προδιαγραφές. Φυσικά, όλα τα σχέδια υποστηρίζουν τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα Linux και προσφέρουν αντίγραφα ασφαλείας.

Σχέδια Cloud Host1Plus

Το Host1Plus προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σχεδίων Cloud για Windows και Linux χρήστες. Εάν χρειάζεστε έναν πάροχο φιλοξενίας cloud υψηλής απόδοσης και ευελιξίας, θα πρέπει να ελέγξετε τα σχέδιά τους και πιθανότατα θα βρείτε έναν που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Η αναβάθμιση και η υποβάθμιση των υπηρεσιών Cloud δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Με το Host1Plus, μπορείτε να το κάνετε σε δευτερόλεπτα και θα σας εμποδίσει να πληρώσετε περισσότερα για πόρους που δεν χρειάζεστε καν. Υπάρχουν 6 πακέτα διαθέσιμα για Linux και 4 πακέτα για χρήστες Windows.

Δεν υπάρχει ξεχωριστό “Προσαρμοσμένο σχέδιο”, αλλά μπορείτε να προσαρμόσετε αυτά τα σχέδια, καθώς και στην Περιοχή Πελατών τους, πράγμα που σημαίνει πάρα πολλή ευελιξία. Έχουν επενδύσει πολλά σε μνήμες RAM DDR4 που έχουν εφαρμόσει κώδικα διόρθωσης σφαλμάτων και φυσικά τους επεξεργαστές Intel Xeon E5.

Τα Linux Cloud Plans κυμαίνονται από 6,40 $ έως 124,80 $ μηνιαίως και υπάρχουν πολλές διαμορφώσεις για να διαλέξετε. Ξεκινώντας με τον επεξεργαστή 1 πυρήνα, τη μνήμη RAM 512MB, το σχέδιο σκληρού δίσκου 20 GB, μπορείτε να κλιμακώσετε τα πάντα έως και 8 πυρήνες CPU, μνήμη RAM 32 GB και σκληρό δίσκο 1000 GB που είναι πολύ τρελός.

Οι διαμορφώσεις των Windows είναι λίγο διαφορετικές, αλλά σίγουρα έχετε την ίδια απόδοση με το μεγαλύτερο σχέδιο. Ξεκινούν από 20,00 $ και έχετε 2 Core CPU, 4 GB RAM, 100 GB σκληρό δίσκο και αυτό είναι επίσης το πιο δημοφιλές πρόγραμμα των Windows. Μέσα από τα 4 σχέδιά τους, μπορείτε να το κλιμακώσετε έως και 8 Core CPU, 32 GB RAM και 1000 GB χώρο στο δίσκο. Έχει τις ίδιες προδιαγραφές με το πιο ακριβό πρόγραμμα Linux και κοστίζει $ 121,60 κάθε μήνα.

Σχέδια μεταπωλητών Host1Plus

Υπάρχουν 3 προγράμματα φιλοξενίας μεταπωλητών που προσφέρονται από το Host1Plus. Σας παρέχουν τους διακομιστές Cloud και το API τους και στη συνέχεια τα προσθέτετε στο σύστημα διαχείρισης πελατών και χρέωσης. Θα είστε επίσης μεταπωλητής λευκής ετικέτας, επομένως η επωνυμία σας θα είναι πάντα ορατή στους πελάτες σας.

Με όλα τα σχέδια μεταπωλητών, θα έχετε και έναν προσωπικό διευθυντή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή για πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση πωλήσεων, τα προϊόντα και άλλες ερωτήσεις. Στο κατάστημα μεταπωλητών, θα είστε αυτός που καθορίζει τις τιμές, τις εκπτώσεις και τις ειδικές πωλήσεις.

Για να γίνετε συνεργάτης μεταπωλητή στο Host1Plus, πρέπει να συμπληρώσετε μόνο μια φόρμα εγγραφής και είστε έτοιμοι. Δεν υπάρχει τέλος εγγραφής και ο διαχειριστής θα επικοινωνήσει μαζί σας λίγο μετά την εγγραφή. Τα τρία διαθέσιμα σχέδια είναι τα εξής:

 • Προσωπικά – Έκπτωση 5% με βάση τον όγκο, το όφελος έως και 4.999 $, δωρεάν εκδηλώσεις και διαδικτυακά σεμινάρια
 • Επιχείρηση – Έκπτωση 10% με βάση τον όγκο, όφελος 5.000- $ 14.999, υποστήριξη προτεραιότητας
 • Επιχείρηση – Έκπτωση 15% με βάση τον όγκο, 15.000 $ + όφελος, κοινές καμπάνιες μάρκετινγκ και ανάπτυξη προσαρμοσμένων κλήσεων API

Χαρακτηριστικά φιλοξενίας Host1Plus

Το Host1Plus είναι ένας από τους αξιόπιστους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων με εξαιρετική υποστήριξη πελατών και ακόμη και οι τιμές δεν είναι τόσο υψηλές. Μόλις ρίξετε μια ματιά στα χαρακτηριστικά τους, θα είστε σίγουροι ότι θα δοκιμάσετε ένα από τα σχέδιά τους τουλάχιστον για έναν μήνα. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τους επιλέξετε. Ας συνοψίσουμε τις πιο αξιοσημείωτες δυνατότητες που προσφέρει το Host1Plus:

 • Άτομα που δεν είναι εξοικειωμένα με την κωδικοποίηση μπορεί να έχουν προβλήματα όταν θέλουν να δημιουργήσουν το blog τους ή το CMS μετά την εγγραφή τους σε ένα πρόγραμμα VPS. Για να αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα, το Host1Plus προσφέρει πολλά σενάρια για Εγκατάσταση με ένα κλικ για διάφορες πλατφόρμες CMS. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλώς να κάνετε κλικ στο κουμπί
 • Δεν βασίζονται όλοι στο ίδιο λειτουργικό σύστημα και τα άτομα που εργάζονται στο Host1Plus το γνωρίζουν πολύ καλά. Με τα σχέδια φιλοξενίας τους, πολλά από τα Γνωστό λειτουργικό σύστημα Linux υποστηρίζονται όπως Fedora, Debian, Ubuntu και άλλα.
 • Μπορείς Παρακολούθηση πόρων οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διακοπή λειτουργίας του ιστότοπού σας λόγω της μεγάλης χρήσης της CPU ή της μνήμης. Αυτοί οι πόροι μπορούν να παρακολουθούνται ζωντανά και θα λάβετε ακόμη και ειδοποιήσεις εάν φτάσετε στο ανώτατο όριο.
 • Η Host1Plus επένδυσε πολλά σε υλικό, παρέχοντας Σκληροί δίσκοι SSD με κάθε σχέδιο VPS. Προσφέρουν ωραία κλιμάκωση με τους πυρήνες της CPU και τη χρήση Επεξεργαστές Intel Xeon E5 που είναι πολύ δυνατά. Τα σχέδια είναι πραγματικά ευέλικτα, ώστε να μπορείτε ακόμη και να συνδυάσετε τη διαμόρφωση δύο σχεδίων, εάν είναι απαραίτητο.
 • Έχουν επίσης ένα Πρόγραμμα συνεργατών και οι πελάτες και οι υποστηρικτές τους μπορούν να επωφεληθούν από αυτό. Είναι εντελώς ανοιχτό και έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων διαφήμισης που μπορείτε να εισαγάγετε σε οποιονδήποτε ιστότοπο. Μπορείτε ακόμη και να το προτείνετε στους φίλους σας και μόλις κάποιος ξοδέψει χρήματα μέσω του συνδέσμου, θα λάβετε επίσης χρήματα στον λογαριασμό σας.
 • Το Host1Plus εγγυάται ένα 99% Uptime για τους πελάτες τους. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο ιστότοπός σας θα λειτουργεί και θα δημιουργεί έσοδα όλη την ώρα, φορτώνοντας ιστοσελίδες με υψηλή ταχύτητα. Φυσικά, ο χρόνος λειτουργίας μπορεί επίσης να παρακολουθείται ανά πάσα στιγμή.
 • Εκτός από τις συνήθεις επιλογές πιστωτικής κάρτας και PayPal, τώρα μπορείτε επίσης να πληρώσετε με

Υποστήριξη πελατών Host1Plus

Στο Host1Plus, έχετε τρεις διαφορετικές επιλογές όσον αφορά την τεχνική υποστήριξη. Φυσικά, υπάρχει η τυπική υπηρεσία υποστήριξης που συνοδεύει όλα τα σχέδιά τους και δεν απαιτεί επιπλέον έξοδα. Αυτό εξασφαλίζει συνεχή παρακολούθηση της υπηρεσίας και της απόδοσης. Η ομάδα υποστήριξης μπορεί επίσης να σας βοηθήσει με το λογισμικό σας και να προγραμματίσετε επιλογές μέσω διαβουλεύσεων.

Μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά γράφοντας ένα εισιτήριο. Το επόμενο επίπεδο υποστήριξης είναι ένα πρόγραμμα πληρωμένης υποστήριξης με πιο προηγμένες λύσεις. Η ομάδα Host1Plus θα είναι σε θέση να διαχειριστεί το cPanel και το WHM σας, να προσθέσει και να διαμορφώσει λογισμικό στον πίνακα ελέγχου σας και να ρυθμίσει το LAMP ή το OpenVPN. Εκτός από την παρακολούθηση όλων για εσάς, θα δικαιούστε ειδική υποστήριξη τεσσάρων ωρών με κάθε μηνιαία συνδρομή.

Ο τρίτος τύπος υπηρεσίας υποστήριξης στο Host1Plus είναι όταν πληρώνετε ακόμη περισσότερα για να λάβετε περισσότερες ώρες ειδικής υποστήριξης. Με αυτήν την premium υπηρεσία, θα ασχοληθούν με τις διαμορφώσεις τείχους προστασίας και δικτύου, τη διαμόρφωση GRE και διακομιστή ιστού και μπορείτε επίσης να ζητήσετε συγκεκριμένα σχέδια παρακολούθησης.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Host1Plus

Με το Host1Plus, θα έχετε σίγουρα μια σταθερή και σταθερή υπηρεσία. Παρόλο που υπόσχονται 99,5% χρόνο λειτουργίας, αυτό που πρέπει να περιμένετε είναι 100% αντ ‘αυτού – χωρίς την προγραμματισμένη συντήρηση, φυσικά. Ο σταθερός χρόνος λειτουργίας είναι απαραίτητος για επιχειρήσεις που μπορούν να χάσουν πολλά έσοδα σε σύντομο χρονικό διάστημα, εάν ο ιστότοπός τους δεν λειτουργεί.

Συνοψίζοντας, δημιουργήσαμε μια λίστα με τα πιο αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Host1Plus που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε εάν θα επιλέξετε αυτόν τον πάροχο ή όχι:

Πλεονεκτήματα

 • Μπορείτε να αναβαθμίσετε απρόσκοπτα το σχέδιό σας όποτε θέλετε
 • Έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων εάν δεν σας άρεσε η υπηρεσία τους
 • Τα σχέδια είναι ευέλικτα, μπορείτε ακόμη και να τα συγχωνεύσετε
 • Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι δωρεάν
 • Όλα τα σχέδια VPS παρέχουν σκληρούς δίσκους SSD
 • Σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε πίνακες ελέγχου ανοιχτού κώδικα που υποστηρίζουν το Ubuntu

Μειονεκτήματα

 • Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να λάβετε υποστήριξη εκτός από τις τηλεφωνικές κλήσεις
 • Λίγο χαμηλές προδιαγραφές για τα αρχάρια σχέδια

Συμπέρασμα αναθεώρησης Host1Plus

Το Host1Plus είναι ένας πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που είναι παγκοσμίως διαθέσιμος χάρη στην τεράστια επένδυσή τους σε κέντρα δεδομένων. Όπου κι αν βρίσκεστε, τα κέντρα δεδομένων τους βρίσκονται αρκετά κοντά σας και είναι έτοιμα να προσφέρουν μια εξαιρετική υπηρεσία.

Αυτός ο πάροχος έχει αρκετά φθηνά προγράμματα για αρχάριους, εάν το συγκρίνεις με πολλούς άλλους παρόχους, προσφέροντας μερικές χρήσιμες δυνατότητες. Τα κοινόχρηστα προγράμματα Cloud και VPS αξίζουν ιδιαίτερα στο Host1Plus. Οι προδιαγραφές που έχετε με κάθε πρόγραμμα για αρχάριους είναι αρκετά αδύναμες, αλλά αυτό σημαίνει μόνο ότι ήθελαν να ευνοήσουν εκείνους τους πελάτες που θέλουν μόνο έναν ιδιωτικό ιστότοπο ή έχουν μια μικρή επιχείρηση.

Συνολικά, έχετε σίγουρα την αξία των χρημάτων σας. Οι υπηρεσίες Host1Plus είναι αξιόπιστες, προσιτές και σας παρέχουν τα πιο πρόσφατα εργαλεία. Μπορείτε να βασίζεστε στην υποστήριξη πελατών τους όλη την ημέρα, κάθε μέρα. Το γεγονός ότι δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τηλεφώνου είναι λίγο μειονέκτημα, αλλά το αντισταθμίζουν, επειδή είναι χρήσιμο και αξιόπιστο στα άλλα κανάλια τους.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map