WPEngine εναντίον Flywheel – Ποιο είναι το Best Managed WordPress Host;

wpengine-σφόνδυλος


Είτε είστε απλώς χομπίστες ξεκινώντας με τον πρώτο ιστότοπό του, είτε επιχειρηματίας που αυξάνει το 1000ο του, η επιλογή ενός οικοδεσπότη Ιστού μπορεί να είναι μια σημαντική απόφαση. Το να βεβαιωθείτε ότι ο κεντρικός υπολογιστής που επιλέγετε έχει τη δύναμη και την υποστήριξη που χρειάζεστε για τη σωστή τιμή, καθιστά ευκολότερη τη διαδικασία.

Αλλά πώς προχωράμε στην κοσκίνισμα όλων των ορολογιών μάρκετινγκ και των ειδικών προσφορών που διασκορπίζονται στο Διαδίκτυο; Υπάρχουν νέοι κεντρικοί υπολογιστές που αναδύονται συνεχώς και υπόσχονται σχετικά με το χρόνο λειτουργίας και το υλικό του διακομιστή τους, και νέοι κεντρικοί υπολογιστές επίσης αγωνίζονται συνεχώς για την προσοχή μας.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε μια καλή, εστιασμένη ματιά σε αυτό που χρειάζεται ο ιστότοπός μας και πώς οι διάφορες υπηρεσίες φιλοξενίας στην αγορά μπορούν να ικανοποιήσουν αυτές τις ανάγκες. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γίνει αυτό είναι να εστιάσετε σε δύο συγκεκριμένες εταιρείες και να συγκρίνετε τις διάφορες δυνατότητες και τα σημεία τιμών τους για να προσδιορίσετε ποια είναι η ανώτερη επιλογή.

Σήμερα, ρίχνουμε μια ματιά σε δύο υπηρεσίες φιλοξενίας προσανατολισμένες στο WordPress. WPEngine και Flywheel. Αυτοί οι δύο οικοδεσπότες προσφέρουν εξειδικευμένη φιλοξενία σχεδιασμένη για χρήση με το WordPress. Ενώ και οι δύο αυτές τοποθεσίες έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν τις καλύτερες ταχύτητες στην αγορά με ευέλικτες δομές τιμών που έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις ανάγκες σας, υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές μεταξύ των δύο που θα μπορούσαν να λάβουν ή να σπάσουν την απόφαση φιλοξενίας σας.

Προκειμένου να ξεκινήσουμε, θα ρίξουμε μια ματιά στο WPEngine, ποιοι είναι και τι πρόκειται για.

Τι είναι το WPEngine?

Το WordPress είναι ένα ισχυρό εργαλείο για σχεδιαστές ιστοσελίδων. Τους επιτρέπει να δημιουργούν και να διαχειρίζονται εύκολα ιστότοπους που μπορούν να φιλοξενήσουν και να εξυπηρετήσουν ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου. Το WPEngine είναι ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς υπολογιστές που βασίζονται στο WordPress και είναι διαθέσιμοι στην αγορά φιλοξενίας σήμερα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της WPEngine, το 30% όλων των ιστότοπων είναι κατασκευασμένο με WordPress, και το 27% των κορυφαίων 10.000 ιστότοπων από την κίνηση τροφοδοτείται επίσης από το WordPress. Αυτό δείχνει πραγματικά πώς το WordPress μπορεί να είναι ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για μια μεγάλη ποικιλία ιστότοπων.

Τα διάφορα σχέδια του WPEngine προσφέρουν μια ποικιλία από βελτιστοποιημένες υπηρεσίες WordPress και προσφέρουν επίσης ένα επίπεδο υποστήριξης πελατών από ειδικούς. Η εύχρηστη διεπαφή και η βιβλιοθήκη προσβάσιμων γνώσεων καθιστούν τη μάθηση να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα αποτελεσματικά.

Για να πάρετε πραγματικά μια καλή ιδέα για το τι έχει να προσφέρει το WPEngine, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Πλεονεκτήματα της WPEngine

 • Βελτιστοποίηση WordPress. Το WordPress είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να δημιουργήσει ιστότοπους με πολύ υψηλή απόδοση με πολλές δυνατότητες και δυνατότητες φιλοξενίας περιεχομένου. Προκειμένου να διατηρηθεί η απόδοση του ιστότοπού σας στο WordPress με μέγιστη απόδοση, το σύνολο των υλικών και των λειτουργιών του διακομιστή του WPEngine έχουν σχεδιαστεί για να τροφοδοτούν ακόμη και τις πιο σημαντικές εγκαταστάσεις WordPress. Οι επιλογές τους τόσο για κοινόχρηστα όσο και για προγράμματα που βασίζονται σε VPS είναι καλό να θυμάστε επίσης, καθώς αυτό προσθέτει μεγάλη ευελιξία στη δομή τιμολόγησης και την ικανότητα κλιμάκωσης του WPEngine.
 • Θέματα StudioPress. Υπάρχουν πολλά θεματικά θέματα, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων απόκρισης σε κινητά, διαθέσιμα μέσω του StudioPress. Η χρήση αυτών των θεμάτων με τον ιστότοπό σας θα σας δώσει ένα εύκολο στη χρήση λειτουργικό και αισθητικό πλεονέκτημα έναντι άλλων σχεδιαστών που πρέπει να δημιουργήσουν τα δικά τους θέματα ή να πληρώσουν επιπλέον για premium μέσω μιας άλλης υπηρεσίας. Πολλά από αυτά τα θέματα StudioPress έρχονται με ενσωματωμένες δυνατότητες SEO και ασφάλειας.
 • Αξιολογήσεις ετοιμότητας. Η WPEngine έχει μια ομάδα ειδικών στη διάθεσή τους έτοιμη να πραγματοποιήσει αξιολογήσεις στον ιστότοπό σας για να βεβαιωθεί ότι έχει σχήμα πλοίου πριν από τη ζωντανή προβολή. Αυτό μπορεί να είναι ένα τεράστιο αξιοθέατο για άτομα που μόλις ξεκινούν ή που τείνουν να κάνουν πολύ πειραματισμό με το σχεδιασμό και τις δυνατότητες του ιστότοπού τους. Οι ίδιοι οι έλεγχοι πραγματοποιούνται μέσω δοκιμής συμβατότητας κώδικα και σταδιοποίησης ιστότοπου.
 • Το WPEngine έχει πολλές δυνατότητες περιεχομένου που στοχεύουν γεωγραφικά σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο τα άτομα σε διάφορα μέρη του κόσμου αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενό σας, επιτρέποντάς σας να προσεγγίσετε εύκολα έναν καταπληκτικό αριθμό αναγνωστών με τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας.
 • Υποστήριξη πελατών. Η υποστήριξη του WPEngine έχει εξαιρετικές κριτικές πελατών και διατίθεται μέσω 24/7 τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας. Προσφέρουν επίσης μια μεγάλη βιβλιοθήκη πόρων εκμάθησης που έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύσουν νέους σχεδιαστές ιστοσελίδων και έμπειρους βετεράνους στα εσωτερικά της υπηρεσίας.
 • Παγκόσμια παρουσία. Με διακομιστές που εδρεύουν στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αφρική, το WPEngine είναι σε θέση να προσφέρει εκπληκτικές ταχύτητες και προσβασιμότητα διακομιστή, όπου κι αν βρίσκεστε. Έχοντας αυτό το είδος παγκόσμιας παρουσίας σημαίνει ότι το WPEngine θα είναι πάντα σε θέση να σας προσφέρει την καλύτερη απόδοση για την αγορά στην οποία είστε παρόντες και ενεργητικοί.
 • Ευρύ φάσμα συνεργασιών. Το WPEngine συνεργάζεται με ένα ευρύ φάσμα άλλων υπηρεσιών και ως εκ τούτου προσφέρει πολλές καινοτομίες. Οι διάφοροι συνεργάτες τους περιλαμβάνουν το Amazon Web Services, το Google Cloud και άλλους. Όλο το περιεχόμενό τους που παρέχεται μέσω συνεργασιών είναι βελτιστοποιημένο για χρήση με το WordPress και παρέχει πολλές επιπλέον δυνατότητες που πολλοί ανταγωνιστές δεν μπορούν να ταιριάξουν.

Η λειτουργικότητα και η υποστήριξη του WPEngine είναι μια πολύ καλή επιλογή για αρχάριους και έμπειρους σχεδιαστές ιστοσελίδων. Η παγκόσμια παρουσία τους και οι μαθησιακοί πόροι κάνουν την πλατφόρμα τους πολύ ευέλικτη και εύχρηστη. Έχουν πολλές επιλογές για άτομα που θέλουν να αυξήσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο επίσης.

Χωρίς να ρίξουμε μια ματιά στην τιμή, μπορεί να είναι δύσκολο να πάρετε μια καλή ιδέα για το πώς αυτές οι δυνατότητες συσσωρεύονται έναντι του ανταγωνισμού, αλλά μπορούμε να το ξεπεράσουμε σε μια στιγμή. Υπάρχουν σίγουρα κάποια μειονεκτήματα για να ακολουθήσουμε αυτά τα πλεονεκτήματα και είναι πάντα καλή ιδέα να ολοκληρώσουμε την έρευνά μας προτού αποφασίσουμε.

Στη συνέχεια, θα ρίξουμε μια ματιά στο πώς η WPEngine τείνει να υπολείπεται σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Μειονεκτήματα του WPEngine

 • Λιγότερο ευέλικτο από ορισμένους ανταγωνιστές. Το WPEngine προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σχεδίων ειδικά για χρήση με το WordPress. Ενώ αυτό τους καθιστά πολύ ευπροσάρμοστους και επεκτάσιμους για ιστότοπους που βασίζονται σε WordPress, η λειτουργικότητά τους δεν είναι τόσο ελκυστική για ιστότοπους που δεν θα χρησιμοποιούν την πλατφόρμα WordPress. Δεδομένου ότι και οι δύο ιστότοποι που εξετάζουμε σήμερα επικεντρώνονται στη βελτιστοποίηση του WordPress, αυτό δεν είναι τόσο λίγο, αλλά μπορεί ακόμα να είναι καλό να θυμόμαστε το μέλλον.
 • Δεδομένου ότι το WPEngine προσφέρει ένα τόσο ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, μερικές φορές μέσω συνεργασιών με άλλες υπηρεσίες, ορισμένες από τις διεπαφές και τα χαρακτηριστικά τους μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να συνηθίσουν. Ενώ το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο στη χρήση, υπάρχουν ακόμη πτυχές του που θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά.
 • Μερικοί περιορισμοί. Προκειμένου να προσφέρει τις καλύτερες ταχύτητες και χρόνο λειτουργίας στην αγορά, το WPEngine θέτει μερικούς μικρούς περιορισμούς στις διάφορες εγκαταστάσεις και προσθήκες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Αν και αυτό είναι αρκετά τυπικό και επιτρέπει στο WPEngine να προσφέρει το είδος της κορυφαίας βελτιστοποίησης WordPress για το οποίο είναι γνωστό, εξακολουθεί να είναι απογοητευτικό όταν εργάζεστε με μια τόσο ευέλικτη πλατφόρμα.

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό εδώ που θα αποθάρρυνε πραγματικά τον σωστό πελάτη. Υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να θυμάστε εάν πηγαίνετε με το WPEngine, αλλά χωρίς να ρίξετε μια ματιά σε αυτό που έχουν να προσφέρουν άλλες εταιρείες, είναι δύσκολο να πάρετε μια καλή ιδέα για το πώς συσσωρεύεται το WPEngine.

Το WPEngine φαίνεται σαν μια καλή επιλογή για μικρότερους ιστότοπους και αρχάριους, καθώς προσφέρουν πράγματα όπως κοινόχρηστα σχέδια και μια βάση γνώσεων για να ξεκινήσετε. Τούτου λεχθέντος, εξακολουθούν να έχουν πολλές πιθανότητες κλιμάκωσης που μπορούμε να πάρουμε μόλις ρίξουμε μια ματιά στην τιμή.

Προς το παρόν, θα αλλάξουμε γρανάζια και θα ρίξουμε μια ματιά στο Flywheel.

Τι είναι το σφόνδυλο?

Το Flywheel προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress «χτισμένη για οποιονδήποτε δημιουργεί όμορφους ιστότοπους». Η ισχυρή πλατφόρμα WordPress τους υπόσχεται να αφαιρέσει πολλές από τις ταλαιπωρίες της φιλοξενίας, απλοποιώντας τις διαδικασίες σας. Ξεκίνησαν το 2012 με αποστολή να βελτιώσουν τη ζωή των σχεδιαστών ιστοσελίδων παντού που χρησιμοποιούν το WordPress.

Προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων σχεδιασμένων για απλοποιημένη και διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress. Έχουν επίσης κάποιες επιλογές σχεδιασμένες για μεταπωλητές ιστότοπων, κάτι που είναι μια ωραία πινελιά. Έχουν μια δέσμη δωρεάν λειτουργιών επίδειξης και σταδιοποίησης που σας επιτρέπουν να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί σωστά προτού ξεκινήσει να είναι ζωντανός, κάτι που είναι επίσης ένα άλλο ωραίο μικρό tidbit για να συνοδεύσετε ολόκληρο το πακέτο.

Δεδομένου ότι το Flywheel επικεντρώνεται περισσότερο στη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, η οποία βελτιστοποιεί πολλές από τις λειτουργίες και τις εργασίες που σχετίζονται με τη συντήρηση ενός ιστότοπου WordPress, είναι λίγο διαφορετικό από το WPEngine. Για να πάρετε μια καλή ιδέα για το πώς οι δύο εταιρείες είναι διαφορετικές, ας δούμε μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Flywheel.

Πλεονεκτήματα του σφόνδυλου

 • Υποδομή που βασίζεται σε σύννεφο. Το Flywheel διαθέτει υποδομή φιλοξενίας βάσει cloud που υποστηρίζεται από το Google Cloud. Αυτό σας δίνει πολύ ισχυρή δυνατότητα φιλοξενίας σε μια διαχειριζόμενη σουίτα, εκσυγχρονίζοντας πολλή διαδικασία, παρέχοντας παράλληλα όλη την ισχύ που χρειάζεται ο ιστότοπός σας.
 • Παγκόσμια παρουσία. Το Flywheel διαθέτει διακομιστές στην Ασία, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, διασφαλίζοντας ότι μπορούν να σας προσφέρουν γρήγορες υπηρεσίες φιλοξενίας με βάση τον τόπο στον οποίο ζείτε. Η παγκόσμια παρουσία τους δεν είναι τόσο ανεπτυγμένη όσο η WPEngine και δεν διαθέτουν τις διάφορες δυνατότητες γεωγραφικής στόχευσης που την καθιστούν πραγματικά ξεχωριστή, αλλά αυτή εξακολουθεί να είναι μια ελκυστική επιλογή.
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Όπως όλοι οι καλοί οικοδεσπότες, το Flywheel προσφέρει επιστροφή χρημάτων για τις υπηρεσίες που αγοράσατε εάν ακυρώσετε εντός 30 ημερών για ετήσια προγράμματα. Αυτό είναι επίσης ένα αρκετά τυπικό χαρακτηριστικό, αλλά είναι ωραίο εάν ενδιαφέρεστε να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο που ενέχει να δοκιμάσετε το Flywheel. Είναι πάντα καλή ιδέα να ελέγξετε και την πολιτική επιστροφής χρημάτων στον ιστότοπό τους.
 • Βάση γνώσεων. Παρόλο που δεν είναι τόσο διαφορετική μια βιβλιοθήκη γνώσεων όπως το WPEngine έχει να προσφέρει, το Flywheel έχει τακτικά άρθρα και αναρτήσεις ιστολογίου που μιλούν για διάφορες δυνατότητες και συμβουλές που σχετίζονται με την πλατφόρμα τους. Δεν συγκρίνεται αρκετά με μια πραγματική βιβλιοθήκη γνώσεων που έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζει νέους χρήστες στην πλατφόρμα, αλλά είναι ωραίο να έχουμε κάποια βιβλιογραφία σχετικά με τις λειτουργίες φιλοξενίας, ούτως ή άλλως.
 • Βερνίκι κινητήρα προσωρινής αποθήκευσης. Η φιλοξενία Flywheel τροφοδοτείται από τον διακομιστή προσωρινής μνήμης Varnish, παρέχοντας γρήγορη επιτάχυνση HTTP με βάση τη μνήμη, προσαρμοσμένη για να λειτουργεί εξαιρετικά με το WordPress. Ο βερνίκι caching engine είναι μια γνωστή και αξιόπιστη λύση προσωρινής αποθήκευσης που υπόσχεται να επιταχύνει τους ιστότοπους έως και 1000% μέσω της προσωρινής αποθήκευσης ιστοσελίδων αποτελεσματικά και αποτελεσματικά.
 • 9% χρόνος λειτουργίας. Το Flywheel εγγυάται χρόνο λειτουργίας 99,9%, κάτι που είναι καλό για ιστότοπους που είναι ευαίσθητοι σε διακοπή λειτουργίας ή γενικότερα οποιοδήποτε περιεχόμενο φιλοξενεί. Ο χρόνος είναι χρήμα. Ορισμένες κριτικές υποστηρίζουν ότι είχαν 100% χρόνο λειτουργίας μετά από 9 μήνες υπηρεσίας.
 • Επιδείξτε ιστότοπους δωρεάν και πληρώστε όταν μεταδίδονται ζωντανά. Η λειτουργία επίδειξης ιστότοπου του Flywheel σάς επιτρέπει να πραγματοποιήσετε επίδειξη στον ιστότοπό σας για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά πριν ξεκινήσει η προβολή του. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να πληρώσετε μόλις δημοσιευτεί ο ιστότοπος, επιτρέποντάς σας να επιδείξετε δωρεάν τον ιστότοπό σας. Αυτό είναι καλό για χρήστες που κάνουν πολύ πειραματισμό με το περιεχόμενό τους.
 • Κλωνοποίηση ιστότοπου. Το Flywheel σάς επιτρέπει να κλωνοποιείτε ολόκληρους ιστότοπους αντί να δημιουργείτε νέους από το μηδέν κάθε φορά που θέλετε να επεκτείνετε. Αυτή η λειτουργία έχει ένα ευρύ φάσμα χρήσεων και είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τη μεταπώληση ιστότοπων ή τους σχεδιαστές που πουλάνε τους ιστότοπούς τους μετά τον σχεδιασμό τους.
 • Δωρεάν μετανάστευση. Όπως κάθε καλός οικοδεσπότης Ιστού, το Flywheel προσφέρει δωρεάν μετεγκατάσταση στην πλατφόρμα φιλοξενίας του. Αυτό είναι υπέροχο αν έχετε έναν ιστότοπο έτοιμο να μετεγκατασταθεί από έναν κεντρικό υπολογιστή με τον οποίο δεν είστε ευχαριστημένοι, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη υπόθεση αν μόλις ξεκινήσετε. Εξακολουθεί να είναι μια καλή επιλογή για να έχετε και τα δύο.
 • Σταδιοποίηση ιστοτόπου. Το Flywheel παρέχει υπηρεσίες σταδιοποίησης ιστότοπων που έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση προβλημάτων του ιστότοπού σας και όλων των δυνατοτήτων του προτού κυκλοφορήσει. Αυτό είναι ένα ωραίο χαρακτηριστικό που ταιριάζει με τις λειτουργίες επίδειξης που αναφέρονται παραπάνω. Συνολικά, αυτές οι δυνατότητες μπορούν να κάνουν το Flywheel έναν πολύ φιλικό ιστότοπο για νέους χρήστες και άτομα που πειραματίζονται πολύ με τη σχεδίαση του ιστότοπού τους.

Όπως και με το WPEngine, υπάρχουν πολλά να σας αρέσουν. Η υποδομή τους που βασίζεται σε σύννεφο κάνει τη φιλοξενία τους πολύ ισχυρή σε πολύ ανταγωνιστικό σημείο τιμής το οποίο θα περάσουμε σε μια στιγμή. Προς το παρόν, πρόκειται να προχωρήσουμε και να ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς τρόπους με τους οποίους το Flywheel τείνει να υπολείπεται σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Μειονεκτήματα του Flywheel

 • Δεν υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη. Το Flywheel προσφέρει 24ωρη υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας και συστήματος εισιτηρίων, αλλά δεν έχει καμία επιλογή για τηλεφωνική υποστήριξη. Αυτό μπορεί να είναι λίγο απογοητευτικό, ειδικά για νεότερους χρήστες που ενδέχεται να χρειαστεί να χρησιμοποιούν τις λειτουργίες υποστήριξης περισσότερο από άλλους χρήστες.
 • Σχετική έλλειψη διαφάνειας υλικού. Αυτό είναι ένα είδος παράνομης καταγγελίας, αλλά δεν είναι εύκολο να πάρετε μια ιδέα για το υλικό που τροφοδοτεί την υποδομή πίσω από τις υπηρεσίες φιλοξενίας του Flywheel. Ωστόσο, δεδομένου ότι η υποδομή τροφοδοτείται από το Google cloud, είναι πολύ πιθανό ότι είναι ένα από τα καλύτερα υλικά στον κλάδο.
 • Έλλειψη κοινών, VPS και αποκλειστικών σχεδίων. Το Flywheel είναι μια υπηρεσία που βασίζεται στο cloud και δεν διαθέτει κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, προγράμματα που χρησιμοποιούν VPS ή προγράμματα που προσφέρουν αποκλειστικούς διακομιστές. Αυτό είναι καλό για ιστότοπους και επιχειρηματικά μοντέλα που βασίζονται σε υπηρεσίες που βασίζονται σε σύννεφο, αλλά μπορεί να είναι κάπως περιοριστική για ιστότοπους μικρότερης κλίμακας ή χρήστες που θέλουν να χρησιμοποιούν VPS.

Όπως και με το WPEngine, τα μειονεκτήματα δεν είναι τόσο σημαντικά και εξαρτάται πραγματικά από το είδος του ιστότοπου που θέλετε να δημιουργήσετε εάν πρόκειται να πάτε με το Flywheel ή όχι. Ωστόσο, η έλλειψη τηλεφωνικής υποστήριξης είναι αρκετά επιζήμια και χρησιμεύει για να κάνει το Flywheel λιγότερο από μια ελκυστική επιλογή για νεότερους χρήστες ή επιχειρήσεις μικρότερης κλίμακας.

Σε συνδυασμό με την έλλειψη κοινών σχεδίων, αυτό καθιστά το Flywheel πολύ περιορισμένο όσον αφορά την κλίμακα σε σύγκριση με το WPEngine. Τούτου λεχθέντος, δεν θα έχουμε πραγματικά μια καλή ιδέα για το πώς αυτοί οι δύο ιστότοποι συσσωρεύονται μέχρι να ρίξουμε μια ματιά στο πώς συγκρίνονται όλες αυτές οι λειτουργίες δίπλα-δίπλα.

Στη συνέχεια, θα εξετάσουμε και τις δύο αυτές εταιρείες σε τρεις κατηγορίες: λειτουργικότητα, υποστήριξη, και τιμή.

Σύγκριση λειτουργικότητας

Ενώ το Flywheel έχει προφανώς τη δύναμη των υπηρεσιών cloud της Google στη διάθεσή του, το WPEngine έχει παγκόσμια παρουσία που ξεπερνά το Flywheel και μια βάση γνώσεων για την προσαρμογή των νέων χρηστών στην υπηρεσία τους. Είναι επίσης σημαντικό να έχετε υπόψη σας ότι το Flywheel δεν προσφέρει κοινόχρηστα, VPS ή ειδικά σχέδια.

Αυτό θα γίνει ευκολότερο να κρίνουμε όταν ρίξουμε μια ματιά στην τιμή, αλλά φαίνεται ότι το WPEngine πιθανότατα ξεπερνά το Flywheel όσον αφορά τη λειτουργικότητα και τις επιλογές μικρότερης κλίμακας. Το Flywheel εξακολουθεί να διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων εργαλείων και επιλογών και παραμένει μια ισχυρή επιλογή για τους σχεδιαστές ιστοσελίδων που ξέρουν τι κάνουν..

Στο τέλος, εξαρτάται από το τι χρειάζεται ο ιστότοπός σας. Στη συνέχεια, θα ρίξουμε μια ματιά στην υποστήριξη.

Σύγκριση υποστήριξης

Η WPEngine έχει πολύ καλές κριτικές πελατών, μιλώντας για την υποστήριξη πελατών της. Προσφέρουν επίσης την υποστήριξή τους μέσω ζωντανής συνομιλίας 24/7 και μέσω τηλεφώνου. Υπάρχουν πάντα μερικές κριτικές στο διαδίκτυο που δείχνουν κάποια δυσαρέσκεια με την εξυπηρέτηση πελατών, αλλά το WPEngine έχει ένα πολύ καλό ιστορικό.

Ο ελέφαντας στο δωμάτιο εδώ είναι ότι το Flywheel δεν προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη. Αυτό μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό για νεότερους χρήστες ή χρήστες που έχουν συνηθίσει να επικοινωνούν απευθείας μέσω τηλεφώνου, γενικά. Ο προφανής νικητής όσον αφορά την υποστήριξη σε αυτήν τη σύγκριση είναι το WPEngine, λόγω της έλλειψης τηλεφωνικής υποστήριξης του Flywheel και της σχετικά καλής φήμης της WPEngine για την υποστήριξη πελατών.

Πριν πάρουμε την τελική μας απόφαση, θα ρίξουμε μια ματιά στην τιμή.

Σύγκριση τιμών

Αυτός είναι ο παράγοντας make-or-break για πολλούς χρήστες. Δεν έχει νόημα να πληρώνετε τις καλύτερες υπηρεσίες εκεί έξω εάν δεν ταιριάζουν με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό του ιστότοπού σας. Και οι δύο εταιρείες έχουν πολύ διαφορετικά σχέδια πληρωμής και διαθέσιμες επιλογές με βάση τις λειτουργίες που θα χρειαστείτε.

 • WPEngine oγια τα προγράμματα «εκκίνησης» από 35 $ το μήνα, τα σχέδια «ανάπτυξης» από 115 $ το μήνα, τα σχέδια «κλίμακας» από 290 $ το μήνα και προσαρμοσμένα σχέδια για άτομα που χρειάζονται ακόμη μεγαλύτερη κλίμακα και αξιοπιστία.
  • Οι τιμές μπορεί να φαίνονται λίγο απότομες σε σύγκριση με τις Bluehost, αλλά η λειτουργικότητα είναι πολύ πιο ευέλικτη. Το πρόγραμμα «εκκίνησης» σας προσφέρει 25.000 επισκέψεις, 10 GB αποθηκευτικού χώρου, 50 GB σε μηνιαίο εύρος ζώνης και 1 ιστότοπο. Ρίχνει επίσης στο Genesis Framework, StudioPress Θέματα και επιλογές υποστήριξης που ανέφερα προηγουμένως.
  • Το σχέδιο «ανάπτυξης» αντιστοιχεί σε 100.000 επισκέψεις, χώρο αποθήκευσης 20 GB, εύρος ζώνης 200 GB μηνιαίως και 5 ιστότοπους.
  • Το σχέδιο “κλίμακας” είναι ένα επιβλητικό 290 $ ανά μήνα και περιλαμβάνει 400.000 επισκέψεις, 30 GB αποθήκευσης, 400 GB εύρους ζώνης και 15 ιστότοπους.
  • Έχουν επίσης ένα «προσαρμοσμένο» σχέδιο για άτομα που χρειάζονται πολύ πιο ισχυρούς ιστότοπους. Αυτό αυξάνει τις επισκέψεις στα εκατομμύρια, τον αποθηκευτικό χώρο στην περιοχή 1 TB, το εύρος ζώνης άνω των 400 GB ανά μήνα και έως και 25 ιστότοπους.
 • Τροχός κανονίζων την ταχύτητα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σχεδίων για ένα ευρύ φάσμα κλιμάκων. Τα φθηνότερα πακέτα τους ξεκινούν από 14 $ το μήνα και το πιο ακριβό ξεκινούν από 229 $ το μήνα. Έχουν επίσης επιλογές για προσαρμοσμένα σχέδια, εάν χρειάζεστε περισσότερη ισχύ από ό, τι μπορούν να προσφέρουν τα προσυσκευασμένα σχέδιά τους.
  • Το Tiny πακέτο σας παρέχει 1 εγκατάσταση WordPress, 5.000 μηνιαίες επισκέψεις, 5 GB χώρου στο δίσκο και 250 GB εύρους ζώνης. Το Προσωπικό σχέδιο αυξάνει έως και 25.000 μηνιαίες επισκέψεις, 10 GB χώρου στο δίσκο και 500 GB εύρους ζώνης. Το πρόγραμμα Professional κοστίζει 69 $ ανά μήνα και άνω και προσφέρει 100.000 μηνιαίες επισκέψεις, 20 GB χώρου στο δίσκο και εύρος ζώνης 1 TB.
  • Για σχέδια με λίγο περισσότερη ισχύ, έχουν το σχέδιο Freelance. Ξεκινώντας από 92 $ το μήνα, το οποίο περιλαμβάνει 10 εγκαταστάσεις, 150.000 επισκέψεις, χώρο 40 GB και εύρος ζώνης 4 TB. Το πρόγραμμα της εταιρείας αυξάνει έως και 30 εγκαταστάσεις, 600.000 επισκέψεις, 120 GB χώρου και 8 TB εύρους ζώνης, για 229 $ ανά μήνα.
  • Τα προσαρμοσμένα σχέδια προσφέρουν 30+ εγκαταστάσεις, εκατομμύρια μηνιαίες επισκέψεις, προσαρμοσμένο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης και όλες τις άλλες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στα άλλα σχέδιά τους.

Τα σημεία τιμών εδώ είναι πολύ συγκρίσιμα και και οι δύο ιστότοποι προσφέρουν ένα ισχυρό και ποικίλο σύνολο δυνατοτήτων ικανών να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ενός ευρέος φάσματος ιστότοπων. Συνολικά, το WPEngine παραμένει πρωτοπόρος για μικρότερους ιστότοπους, παρά το υψηλότερο σημείο τιμών σε μικρότερες κλίμακες. Αυτό οφείλεται στη βάση υποστήριξης και γνώσεων που διατίθεται μέσω του WPEngine, το οποίο δεν παρέχει το Flywheel.

Όπως πάντα, αν έχετε κάποιες δικές σας σκέψεις και αισθάνεστε ότι υπάρχει κάτι που μας έχει χάσει, ενημερώστε μας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map