InMotion Hosting vs BlueHost – Ποιος πάροχος φιλοξενίας είναι ο καλύτερος;

inmotion-hosting-vs-bluehost


Η βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων αλλάζει κάθε μέρα. Εμφανίζονται νέες εταιρείες προσφέροντας συναρπαστικές νέες ευκαιρίες φιλοξενίας για μεγάλους ιστότοπους, όπως αυτόν που σχεδιάζετε να δημιουργήσετε. Το κλειδί για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό είναι να μείνετε ενημερωμένοι.

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός πληροφοριών για όλους τους διαφορετικούς οικοδεσπότες και μπορεί να είναι δύσκολο να εξεταστεί, οπότε θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές εταιρείες φιλοξενίας και θα δούμε πώς συσσωρεύονται δίπλα-δίπλα. Σε αυτό το άρθρο θα συγκρίνουμε δύο από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας εκεί έξω: InMotion και BlueHost.

Ας ξεκινήσουμε με μια γρήγορη επισκόπηση του BlueHost.

BlueHost – Ηγέτης στον τομέα της φιλοξενίας

Το BlueHost ιδρύθηκε το 2003 από τον Matt Heaton και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο web hosting σήμερα. Μαζί με τις αδελφικές της εταιρείες. Hostmonster, FastDomain και iPage, φιλοξενούν συνολικά πάνω από 2 εκατομμύρια τομείς.

Υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν για το BlueHost, είναι ένα μεγάλο όνομα ψαριού σε μια ζωντανή λίμνη. Λοιπόν, πώς καταλαβαίνουμε εάν είναι σωστά για εμάς; Λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένα πράγματα που θεωρώ πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στη συνεργασία με την BlueHost.

Πλεονεκτήματα του BlueHost

Το BlueHost προσφέρει μια αξιοσέβαστη γκάμα λειτουργιών με πόρους μεγάλου ονόματος και επιλογές υποστήριξης για όλες τις ανάγκες του πελάτη τους:

 • Για 15 χρόνια, η BlueHost έχει δημιουργήσει ένα όνομα για τον εαυτό τους ως αξιόπιστη υπηρεσία φιλοξενίας. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών υπηρεσιών για τις οποίες είναι γνωστές. Το να έχεις ένα μεγάλο όνομα σημαίνει επίσης ότι υπάρχουν πολλές πληροφορίες εκεί έξω για το πώς έχει δουλέψει αυτή η εταιρεία για άλλους στο παρελθόν. Ρίξτε μια ματιά σε τι λένε οι άλλοι για το BlueHost και δείτε αν δεν μπορείτε να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα μόνοι σας.
 • Καλοί μαθησιακοί πόροι. Η ενσωμάτωση νέων χρηστών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος μιας καλής εταιρείας φιλοξενίας και το BlueHost έχει μια γραμματοσειρά εξαιρετικών πόρων εκμάθησης για να προσελκύσει νέους χρήστες στην υπηρεσία. Το BlueHost χρησιμοποιεί επίσης βιομηχανικό πρότυπο cPanel και μπορεί να σας διδάξει σημαντικές δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στον ιστότοπό σας.
 • Ειδικές προσφορές. Όπως κάθε καλή εταιρεία φιλοξενίας, το BlueHost έχει συχνές ειδικές προσφορές για εκπτώσεις στις διάφορες υπηρεσίες φιλοξενίας τους. Ελέγξτε επίσης τις αδελφικές εταιρείες τους και δείτε αν δεν μπορείτε να πάρετε μερικές καλές προσφορές.
 • Υποστήριξη πελατών. Το να βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες σας έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για μια καλή εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ειδικά όταν μόλις ξεκινήσετε, οι πόροι υποστήριξης μπορούν να δημιουργήσουν ή να καταστρέψουν την εμπειρία φιλοξενίας σας. Το BlueHost προσφέρει 24/7 τηλεφωνική υποστήριξη καθώς και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας.
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Η BlueHost προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για τις υπηρεσίες τους. Εάν ακυρώσετε την υπηρεσία φιλοξενίας σας εντός 30 ημερών, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για τις υπηρεσίες φιλοξενίας. Υπάρχει όμως μια καλή εκτύπωση, επομένως είναι καλή ιδέα να το ελέγξετε τον ιστότοπό τους.
 • Πόροι μεγάλης ονομασίας. Το να είσαι ένα από τα μεγάλα παιδιά σημαίνει ότι η BlueHost έχει αρκετούς πόρους στη διάθεσή τους για να επικεντρωθεί πραγματικά στην ικανοποίηση των πελατών. Μια καλή εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι τόσο καλή όσο οι πελάτες τους είναι ικανοποιημένοι, οπότε αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας.
 • Όπως ανέφερα προηγουμένως, η BlueHost χρησιμοποιεί το βιομηχανικό πρότυπο διεπαφή cPanel και προσφέρει μια εκτεταμένη βάση γνώσεων για νέους χρήστες. Η διεπαφή cPanel είναι ευρέως γνωστή για την ευχρηστία της και αυτοί οι παράγοντες συνδυάζονται για να κάνουν το BlueHost πολύ φιλικό προς το χρήστη. Μια πραγματικά ελκυστική ποιότητα για νεότερους προγραμματιστές ιδιοκτητών επιχειρήσεων που επιθυμούν να επεκταθούν στο διαδίκτυο.
 • Αριστη εξυπηρέτηση. Η BlueHost έχει περάσει 15 χρόνια ακονίζοντας τις δεξιότητές της για να σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Υπήρξαν κάποιες δυσκολίες, αλλά η φήμη τους ως ένας από τους κορυφαίους οικοδεσπότες Ιστού ισχύει. Οι ιστότοποι που φιλοξενούνται στο BlueHost είναι πολύ γρήγοροι και το εύρος των διαθέσιμων δυνατοτήτων είναι πολύ λογικό για το εύρος τιμών και τη δομή.

Μειονεκτήματα του BlueHost

Προφανώς, πρέπει να υπάρχει κάτι που το BlueHost δεν κάνει καλύτερα. Εδώ είναι μερικοί τομείς όπου ο ανταγωνισμός τείνει να ξεπεράσει λίγο μπροστά από το BlueHost:

 • Αν και η BlueHost προσφέρει εξαιρετικές ταχύτητες για το εύρος τιμών και τη δομή των χαρακτηριστικών τους, ορισμένες άλλες υπηρεσίες τείνουν να τις ξεπερνούν σε αυτήν την κατηγορία. Η BlueHost, ωστόσο, είναι πολύ ειλικρινής για τις υπηρεσίες της και παρέχει με διαφάνεια ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές όλων των διακομιστών και των δυνατοτήτων της.
 • Η BlueHost έχει μια λογική δομή τιμολόγησης που τείνει να συσσωρεύεται ευνοϊκά έναντι των ανταγωνιστών της, αλλά μερικές φορές μπορεί να υπολείπεται. Ορισμένα σχέδια και εκτεταμένες δυνατότητες είναι πιο ακριβά από ό, τι παρόμοιες παραχωρήσεις από τον ανταγωνισμό τους και φαίνεται σχεδόν σαν να πληρώνετε για την υποστήριξη και την αναγνώριση επωνυμίας, αντί για τις.
 • Περιορισμένα πακέτα αποθήκευσης. Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες εταιρείες φιλοξενίας, το BlueHost δεν προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης δεδομένων με τα πακέτα φιλοξενίας του. Αν και οι τιμές είναι πολύ λογικές, αυτό είναι ένα έντονο μειονέκτημα σε σύγκριση με κάποιους άλλους κεντρικούς υπολογιστές με απεριόριστες δυνατότητες.
 • Προβλήματα με μεγάλα ονόματα. Η κατοχή μιας αναγνωρίσιμης μάρκας μπορεί να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την εταιρεία. προσελκύει επιχειρήσεις και χτίζει εμπιστοσύνη στους πιθανούς πελάτες και επενδυτές σας. Τούτου λεχθέντος, ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένα προβλήματα που σχετίζονται με το να είσαι μεγάλη εταιρεία. Το να είσαι μεγάλο όνομα μπορεί να σε κάνει στόχο για κυβερνοεπιθέσεις, όπως έχουμε δει στο παρελθόν με το BlueHost. Αυτό μπορεί επίσης να κάνει τεράστια διαφορά στο επίπεδο ελέγχου ποιότητας και ποιότητας εξυπηρέτησης πελατών.

Για το BlueHost, μερικά από τα μειονεκτήματα μπορεί να μοιάζουν με τεράστιες κόκκινες σημαίες, αλλά συνολικά, είναι μια σταθερή εταιρεία φιλοξενίας της οποίας το ανθεκτικό μοντέλο και το ευρύ φάσμα πόρων και χαρακτηριστικών τους καθιστούν μια ελκυστική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα ιστότοπων.

Το επόμενο δρομολόγιο λοιπόν είναι να ρίξουμε μια ματιά στο InMotion.

Φιλοξενία InMotion – Σταθερότητα & Επεκτασιμότητα

Το InMotion είναι μια άλλη μεγάλη επωνυμία, συγκρίσιμη με την BlueHost. Αυξάνουν την πελατειακή τους βάση σε πάνω από 300.000 τομείς από το 2001 και ισχυρίζονται ότι έχουν την καλύτερη απόδοση από όλες τις εταιρείες φιλοξενίας.

Τούτου λεχθέντος, πολλές από αυτές τις μεγάλες εταιρείες μπορούν να μιλήσουν για τη μεγάλη συζήτηση με την αναγνώριση της επωνυμίας τους και στη συνέχεια να καταρρεύσουν υπό σοβαρό έλεγχο. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι φέρνει το InMotion στο τραπέζι πριν δούμε πώς οι δύο εταιρείες συγκρίνουν το ένα δίπλα στο άλλο.

Πλεονεκτήματα του InMotion Hosting

 • Εξυπηρέτηση πελατών. Το InMotion δίνει μεγάλη έμφαση στην υποστήριξη πελατών για το μάρκετινγκ τους. Προσφέρουν υποστήριξη από τις ΗΠΑ μέσω τηλεφώνου, email, εισιτηρίου ή ζωντανής συνομιλίας. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ασχοληθεί με την εξυπηρέτηση πελατών και γνωρίζουμε πώς μπορεί να φαίνεται ότι οι εταιρείες δεν ενδιαφέρονται. Το InMotion φαίνεται να είναι έντονα αφιερωμένο στην εξάλειψη αυτής της ιδέας, ωστόσο, και πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες αναφέρουν με χαρά άριστη εξυπηρέτηση από τους χώρους υποστήριξής τους.
 • Το InMotion διαθέτει 99,926% μέσο χρόνο λειτουργίας. Αυτό είναι στο χαμηλότερο άκρο των καλύτερων μέσων όρων, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας πολύ καλός μέσος όρος. Οι πραγματικές ώρες λειτουργίας τους έχουν μερικές φορές αποδώσει καλύτερα από αυτό, επίσης. Ένα άλλο καλό πρότυπο για να κριθεί είναι το Time to First Byte (TTFB). Δηλαδή, πόσο καιρό χρειάζεται ο διακομιστής για να ανταποκριθεί μετά από ένα αίτημα από έναν επισκέπτη. Το InMotion έχει δοκιμαστεί με έναν βασικό ιστότοπο WordPress σε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας περίπου 0,528 δευτερόλεπτα για TTFB.
 • Η InMotion προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών, η οποία είναι σημαντικά μεγαλύτερη από την εγγύηση 30 ημερών της BlueHost. Αυτό μπορεί να είναι ο παράγοντας δημιουργίας ή διακοπής για ορισμένους πελάτες, ειδικά εκείνους που θέλουν να μειώσουν την αμοιβή για ένα ολόκληρο έτος ταυτόχρονα για να εξοικονομήσουν χρήματα, χωρίς να μεγιστοποιήσουν τον παράγοντα κινδύνου τους.
 • Ειδικές προσφορές. Όπως πολλές εταιρείες του κλάδου, το InMotion διαθέτει μια σειρά από ειδικές προσφορές και δωρεάν διαθέσιμες δυνατότητες. Είναι πάντα καλή ιδέα να κάνετε κάποια έρευνα για το τι προσφέρει κάθε εταιρεία αυτή τη στιγμή, για να δείτε αν δεν μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη συμφωνία κάπου αλλού.
 • Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων. Τα αξιόπιστα αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος μιας καλής υπηρεσίας φιλοξενίας, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν πολύ να χάσουν όλα τα δεδομένα τους. Τα αντίγραφα ασφαλείας που πραγματοποιούνται από την InMotion είναι δωρεάν για ανάκτηση, κάτι που είναι ελκυστικό σε σύγκριση με ορισμένες άλλες εταιρείες που χρεώνουν για την ανάκτηση των αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων.
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους ανθρώπους που βρίσκουν τον εαυτό τους να πηδούν πολύ ή που μπορεί να βρεθούν δυσαρεστημένοι με την εταιρεία υποδοχής που έχουν επιλέξει για τον ιστότοπό τους. Το InMotion προσφέρει μια δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς ιστότοπου με μηδενικό χρόνο διακοπής λειτουργίας του ιστότοπου κατά την εκτέλεση της μεταφοράς.
 • Καλή κοινότητα υποστήριξης. Όντας ένα άλλο μεγάλο όνομα στον κλάδο, το InMotion έχει μια πιστή κοινότητα πελατών και οπαδών που αποτελούν μια ισχυρή βάση γνώσεων και υποστήριξης για όποιον θέλει να ξεκινήσει με το InMotion. Το InMotion είναι επίσης μία από τις λίγες πραγματικά ανεξάρτητες μάρκες στον κλάδο, γεγονός που τους επιτρέπει να επικεντρώνονται πραγματικά στην κοινότητα των πελατών τους και στην ικανοποίηση των πελατών τους.
 • Όπως το BlueHost, το InMotion χρησιμοποιεί το βιομηχανικό πρότυπο cPanel για τη διεπαφή του. Ο πίνακας ελέγχου είναι εύχρηστος και υπάρχουν πολλές πληροφορίες και βιβλία σχετικά με τον τρόπο αποτελεσματικής χρήσης του. Το InMotion ενσωματώνει επίσης τη διεπαφή cPanel απευθείας στον πίνακα ελέγχου σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεστε ξεχωριστούς λογαριασμούς σύνδεσης για το cPanel και τη χρέωση.
 • Διαπίστευση BBB. Σε αντίθεση με την BlueHost, η InMotion Hosting, Inc. είναι διαπιστευμένη από το Better Business Bureau από το 2003. Έχουν βαθμολογία Α +, που σημαίνει ότι σημείωσαν πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης υπηρεσιών και ικανοποίησης πελατών.

Μειονεκτήματα του InMotion Hosting

 • Δομή τιμολόγησης. Η εύρεση της σωστής υπηρεσίας για τη σωστή τιμή είναι το όνομα του παιχνιδιού εδώ. Κανείς δεν θέλει να πληρώνει περισσότερα από όσα πρέπει να είναι για μια υπηρεσία που μπορεί να μην αξίζει καν. Το InMotion έχει πολύ χαμηλές διαφημιζόμενες τιμές για τα σχέδιά του, αλλά αυτά είναι ετήσια προγράμματα όπου θα πρέπει να αγοράσετε ολόκληρο το χρόνο ταυτόχρονα. Έχουν προσιτά σχέδια, αλλά υπάρχουν εκτεταμένοι περιορισμοί τους οποίους θα συζητήσω παρακάτω.
 • Περιορισμοί ιστότοπου. Ο αριθμός των βάσεων δεδομένων που επιτρέπονται στον ιστότοπό σας θα καθορίσει ποιες εφαρμογές μπορείτε να εκτελέσετε και πώς θα λειτουργεί γενικά ο ιστότοπός σας. Ο αριθμός των ιστότοπων που μπορείτε να έχετε σε έναν μόνο τομέα, είναι επίσης ένα σημαντικό σημείο πώλησης για πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας. Το InMotion, δυστυχώς, θέτει αυστηρούς περιορισμούς σε αυτές τις δυνατότητες, περιορίζοντας τον αριθμό των ιστότοπων και των βάσεων δεδομένων ακόμη και με τα πιο ακριβά σχέδιά τους.
 • Εστίαση στην επωνυμία. Το InMotion προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών εξειδικευμένων για μια ποικιλία διαφορετικών τύπων ιστότοπων. Αυτό μπορεί να είναι καλό αν βρείτε κάτι που ταιριάζει απόλυτα στον ιστότοπό σας, αλλά μπορεί επίσης να είναι πόνο εάν δεν γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε. Ακόμα κι αν ξέρετε τι θέλετε, η εταιρεία να επεκτείνει την εστίασή της σε τόσα πολλά μοντέλα υπηρεσιών μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε ορισμένους πελάτες που μπορούν να λάβουν πιο εξειδικευμένη προσοχή από μια πιο εστιασμένη εταιρεία.
 • Αργή επαλήθευση. Το InMotion δίνει μεγάλη προσοχή στην ασφάλειά του και απαιτεί επαλήθευση τηλεφώνου για όλους τους νέους πελάτες. Δεν υπάρχει επιλογή άμεσης πρόσβασης στον λογαριασμό σας και μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να περάσετε από τη διαδικασία επαλήθευσης της ταυτότητάς σας. Ορισμένοι πελάτες ανέφεραν ακόμη ότι απαιτείται να στείλουν μια φωτογραφία του αναγνωριστικού τους. Αν και αυτό είναι καλό για την ασφάλεια, μπορεί να αποτελέσει αποτέλεσμα για πολλούς πιθανούς πελάτες.
 • Προβλήματα με μεγάλα ονόματα. Όπως και με το BlueHost, το InMotion είναι μια γνωστή εταιρεία με μεγάλο αριθμό καθιερωμένων πελατών. Παρόλο που αυτό παρέχει ορισμένα διαφορετικά πλεονεκτήματα, μπορεί να κάνει ορισμένες πτυχές της αντιμετώπισης της εταιρείας σε έναν αδικαιολόγητο πονοκέφαλο.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά να εξετάσουμε μεταξύ των δύο εταιρειών. Και τα δύο έχουν διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και η απόδοση και η φήμη τους είναι πολύ συγκρίσιμα. Λοιπόν, πώς επιλέγουμε ποιο είναι κατάλληλο για εμάς?

Πώς συσσωρεύονται?

Η απόφαση ποια εταιρεία φιλοξενίας είναι καλύτερη μπορεί να είναι μια πρόκληση. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σημεία που πρέπει να καλυφθούν και κάθε εταιρεία προσφέρει ένα πολύ διαφορετικό φάσμα υπηρεσιών και ειδικών προσφορών. Εξαρτάται πραγματικά από αυτό που ψάχνετε, αλλά αν θέλουμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά, μπορούμε να το χωρίσουμε σε τρεις κατηγορίες: λειτουργικότητα, υποστήριξη, και τιμή.

Λειτουργικότητα

Και οι δύο ιστότοποι διαθέτουν εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία ταχύτητας και χρόνου λειτουργίας, απεριόριστο χώρο στο δίσκο, δωρεάν όνομα τομέα για ένα έτος και εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων στην υπηρεσία τους. Η εγγύηση της InMotion είναι τρεις φορές μεγαλύτερη από την BlueHosts, αν και η BlueHost διαθέτει κορυφαίο εξοπλισμό και χρόνο λειτουργίας στον κλάδο.

Συνολικά, το BlueHost φαίνεται να αποδίδει οριακά καλύτερα, αλλά η διαφορά τιμής και η δομή είναι αυτό που πραγματικά θα κάνει ή θα σπάσει αυτόν τον παράγοντα. Το BlueHost προσφέρει ένα δωρεάν εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων με πρότυπα, μαζί με το δωρεάν Cloudfare CDN και πολλές εκπτώσεις ανάλογα με το ποιος σας παραπέμπει στην υπηρεσία. Το InMotion προσφέρει επίσης μια σειρά δωρεάν επιλογών με το πρόγραμμα φιλοξενίας έκπτωσης, όπως δωρεάν εργαλεία και πρότυπα οικοδόμησης, δωρεάν μετεγκαταστάσεις, δωρεάν αποθηκευτικό χώρο SSD, &ντο.

Το απεριόριστο εύρος ζώνης ακόμη και σε σχέδια έκπτωσης για το InMotion το καθιστά ελκυστικό στο χαμηλό εύρος τιμών, αν και το BlueHost προσφέρει αναμφισβήτητα υψηλότερες επιδόσεις και δυνατότητες υποστήριξης με τα φθηνότερα σχέδιά τους.

Το InMotion αρχίζει να κινείται προς τα εμπρός όταν εξετάζετε τα πιο ακριβά σχέδια, ωστόσο, με τις αναβαθμίσεις επιδόσεων και λειτουργιών να τείνουν να ξεπερνούν το BlueHost καθώς ανεβαίνετε στην τιμή.

Υποστήριξη

Η υποστήριξη πελατών και οι πόροι εκμάθησης που προσφέρει μια εταιρεία φιλοξενίας είναι μερικοί από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για πολλούς πελάτες. Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να χρειαστείτε ποτέ υποστήριξη πελατών, η ύπαρξη γνώσεων και εμπειρογνωμοσύνης σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε πρόβλημα είναι ένα πολύτιμο πλεονέκτημα.

Και οι δύο εταιρείες διαθέτουν εκτεταμένα κέντρα γνώσεων όπου οι νέοι χρήστες μπορούν να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τις υπηρεσίες φιλοξενίας τους και και οι δύο εταιρείες προσφέρουν υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας για τους πελάτες τους. Ενώ και οι δύο εταιρείες προσφέρουν τηλεφωνική υποστήριξη, μόνο η BlueHost προσφέρει αυτό 24/7. Από την άλλη πλευρά, το InMotion προσφέρει επίσης υποστήριξη πελατών μέσω συστήματος εισιτηρίων ή κλήσεις Skype.

Το InMotion είναι λίγο μικρότερο από το BlueHost και δείχνει στην αφοσίωσή τους στην ικανοποίηση των πελατών. Ενώ τα χαρακτηριστικά τους μπορεί να φαίνονται λίγο λείπουν συγκριτικά, η φήμη υποστήριξης πελατών είναι φανταστική. Θα δυσκολευόσασταν να βρείτε κάποιον που έχει απογοητευτεί με συνέπεια από τις επιλογές υποστήριξης πελατών της InMotion.

Τούτου λεχθέντος, η τηλεφωνική υποστήριξη 24/7 του BlueHost μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για εκείνους τους πελάτες που δεν θέλουν να περάσουν από ένα αυτοματοποιημένο σύστημα υπηρεσιών ή εισιτηρίων για να λάβουν υποστήριξη και η ομάδα ειδικών υποστήριξης του BlueHost έχει επίσης πολύ καλή φήμη για την επίλυση προβλημάτων.

Στο τέλος, αυτό θα εξαρτηθεί από την υποστήριξη που χρειάζεστε και τι είδους. Και οι δύο εταιρείες προσφέρουν πολύ αξιόπιστη υποστήριξη πελατών που θα πρέπει να είναι αρκετή για να σας κρατήσει ικανοποιημένους με τη φιλοξενία ιστοσελίδων σας.

Τιμή

Όπως μπορείτε να δείτε, και οι δύο υπηρεσίες προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών και υποστήριξης. Αυτές οι διαφορές δείχνουν ορισμένα προφανή πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για τους περισσότερους πελάτες θα είναι ο τιμή. Πόσο κοστίζει κάθε υπηρεσία και πώς συγκρίνονται οι τιμές?

 • BlueHost προσφέρει Κοινή φιλοξενία ξεκινώντας από 3,95 $ ανά μήνα, φιλοξενία VPS ξεκινώντας από 19,99 $ ανά μήνα και Dedicated server Hosting ξεκινώντας από 79,99 $ ανά μήνα. Το φάσμα των επιλογών τους φαίνεται μάλλον περιορισμένο, αλλά τα σχέδιά τους είναι πολύ ευέλικτα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά με ένα ευρύ φάσμα μοντέλων ιστότοπων.
  • Για άτομα που μόλις ξεκινούν, τα κοινόχρηστα πακέτα τους είναι ίσως το καλύτερο στοίχημά σας και ξεκινούν από 3,95 $ το μήνα (συνήθως 7,99 $) για ένα βασικό πρόγραμμα με περιορισμένο χώρο αποθήκευσης SSD, υποτομείς, αποθήκευση email και χωρίς ειδικές προσφορές ή λειτουργίες. Το πακέτο συν είναι 5,95 $ το μήνα (συνήθως 10,99 $) και προσφέρει απεριόριστους ιστότοπους, χώρο αποθήκευσης SSD, υποτομείς και χώρο αποθήκευσης email. Το πρόγραμμα συν έχει επίσης διαθέσιμες προσφορές μάρκετινγκ 200 $ Το πακέτο επιλογής συν είναι επίσης 5,95 $ ανά μήνα αυτή τη στιγμή (συνήθως 14,99 $) και προσφέρει όλες τις δυνατότητες απεριόριστες με όλα τα επιπλέον πακέτα και προσφορές.
 • Σε κίνηση προσφέρει ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα επιλογών με διαφορετικές τιμές, σχεδιασμένο να προσαρμόζεται σε ό, τι μπορεί να χρειαστεί ο ιστότοπός σας. Τα σχέδιά τους κυμαίνονται από 3,99 $ ανά μήνα για βασική φιλοξενία κοινής επιχείρησης, μέχρι τα ειδικά προγράμματα διακομιστών που ξεκινούν από 95 $ ανά μήνα
  • Η κοινόχρηστη φιλοξενία της επιχείρησής τους, η οποία είναι έκπτωση 50% αυτή τη στιγμή, διαθέτει δωρεάν χώρο αποθήκευσης SSD, εγκατάσταση με ένα κλικ με 400+ εφαρμογές και δωρεάν τομέα.
  • Έχουν εξειδικευμένη φιλοξενία WordPress ξεκινώντας από 4,99 $ ανά μήνα. Αυτά τα σχέδια έχουν σχεδιαστεί για βελτιστοποίηση για ιστότοπους που βασίζονται στο WordPress και παρέχουν εξαιρετικές ταχύτητες και αξιοπιστία. Αυτό είναι που ψάχνετε εάν θέλετε να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο WordPress.
  • Μια άλλη ενδιαφέρουσα επιλογή που έχουν είναι το πακέτο μεταπωλητών, το οποίο είναι εξειδικευμένο για όσους ενδιαφέρονται να μεταπωλήσουν τομείς. Αυτά ξεκινούν από 13,99 $ ανά μήνα και σας επιτρέπουν να φιλοξενείτε τους δικούς σας πελάτες και να μεταπωλείτε τομείς με απεριόριστους ιστότοπους.

Όπως μπορούμε να δούμε, τα εύρη τιμών και για τις δύο υπηρεσίες είναι πολύ διαφορετικά. Το InMotion έχει μια πολύ πιο ευέλικτη δομή, με εξειδικευμένα σχέδια για WordPress ή μεταπώληση τομέα. Η BlueHost, από την άλλη πλευρά, προσφέρει απαράμιλλη απόδοση και τεράστιο ποσό πόρων για να χρησιμοποιούν οι πελάτες τους προς όφελός τους. Τα σχέδια της BlueHost είναι επίσης φθηνότερα.

Στο τέλος, εξαρτάται από τον τύπο του ιστότοπου που θέλετε να δημιουργήσετε. Οι άνθρωποι που μόλις ξεκινούν θα προτιμήσουν το BlueHost για την απλότητά του, ενώ πιο εξειδικευμένοι πελάτες πιθανότατα θα επιλέξουν το InMotion λόγω της ευελιξίας και των επιλογών του.

Η ετυμηγορία: InMotion ή BlueHost?

Και οι δύο υπηρεσίες φιλοξενίας έχουν δεκαετίες αξιόπιστης εξυπηρέτησης κάτω από τη ζώνη τους, και καμία από αυτές δεν είχε τεράστια προβλήματα στην επιχείρησή τους. Το BlueHost είναι ένα μεγαλύτερο όνομα και παρόλο που αυτό μπορεί μερικές φορές να σημαίνει αδιάφορη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση πελατών, το BlueHost πραγματικά ανεβαίνει στην πλάκα όταν πρόκειται για την υποστήριξη της πελατειακής του βάσης.

Η απόδοση, επίσης, ταιριάζει αρκετά ομοιόμορφα, με το InMotion να γίνεται πραγματικά πιο ελκυστική επιλογή αν ψάχνετε για ένα εξειδικευμένο σχέδιο. Οι πελάτες που βλέπουν αυτές τις δύο εταιρείες πιθανότατα θα καταλήξουν να είναι ικανοποιημένοι ανεξάρτητα από το τι κάνουν, αλλά είναι πάντα καλή ιδέα να λαμβάνετε μια ενημερωμένη απόφαση και όχι μια βιαστική.

Τούτου λεχθέντος, θα κάνει τη διαφορά να σκεφτείτε σκληρά για τον τύπο του ιστότοπου που θέλετε να σχεδιάσετε και πώς περιμένετε να λειτουργήσουν προς όφελός σας οι διάφορες δυνατότητες και των δύο υπηρεσιών. Η πρότασή μου είναι να εξετάσω και τις δύο εταιρείες ανεξάρτητα, ίσως ακόμη και να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο και να δείτε αν δεν μπορείτε να βρείτε κάτι που σας ταιριάζει.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map