Πώς να φιλοξενήσετε πολλούς ιστότοπους στον λογαριασμό φιλοξενίας σας;

host-multi-sites-one-hosting-λογαριασμός


Έχετε ήδη έναν ιστότοπο, αλλά σκοπεύετε να επεκτείνετε τον τομέα εργασίας σας με έναν νέο; Ή έχετε πολλούς ιστότοπους, αλλά όλοι διαδίδονται σε διαφορετικά προγράμματα φιλοξενίας ή σε διαφορετικές εταιρείες; Τότε φτάσατε στο σωστό άρθρο. Όπως μπορείτε να πείτε από τον τίτλο, θα συζητήσουμε πώς μπορείτε να φιλοξενήσετε περισσότερους από 1 ιστότοπους στον λογαριασμό φιλοξενίας σας.

Αλλά λάβετε υπόψη ένα σημαντικό πράγμα: θα μιλήσουμε για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να φιλοξενήσετε πολλούς ιστότοπους, σε 1 ενιαίο ανοιχτό λογαριασμό. Επομένως, η ιδέα είναι ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε πολλά πακέτα φιλοξενίας για να μπορείτε να φιλοξενείτε πολλούς ιστότοπους. Για να γίνει αυτό, θα δούμε σύντομα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της φιλοξενίας πολλαπλών ιστότοπων σε έναν λογαριασμό φιλοξενίας

Ίσως να αναρωτιέστε, γιατί είναι καλό να φιλοξενείτε πολλούς ιστότοπους σε έναν μόνο λογαριασμό; Λοιπόν, υπάρχουν περισσότεροι λόγοι για τους οποίους αυτό είναι αποτελεσματικό.

Πλεονεκτήματα

Πρώτον, είναι φθηνότερο. Αυτή μπορεί να είναι η πιο σημαντική πτυχή που πολλοί άνθρωποι λαμβάνουν υπόψη. Σκεφτείτε το. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να φιλοξενήσετε 3 ιστότοπους σε 3 ξεχωριστά πακέτα φιλοξενίας. Εάν το πρόγραμμα φιλοξενίας κοστίζει 5 $ / μήνα, θα πρέπει να πληρώσετε 15 $ / μήνα για να φιλοξενήσετε συνολικά 3 ιστότοπους. Πού είναι το θετικό σε αυτό?

Αντ ‘αυτού, είναι καλύτερο αν αναζητήσετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας, που συνοδεύεται από τη δυνατότητα από την αρχή, να φιλοξενήσετε 3 ιστότοπους που το χρησιμοποιούν. Στο παράδειγμά μας, θα πληρώνετε μόνο $ 5 / μήνα και για τους 3 ιστότοπους. Αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό όταν μόλις ξεκινήσετε με έναν νέο ιστότοπο. Σε τελική ανάλυση, δεν μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα από την αρχή. Πρέπει να το αναπτύξετε σε αυτό το σημείο.

Το επόμενο όφελος που προκύπτει από τη φιλοξενία πολλών ιστότοπων σε έναν ανοιχτό λογαριασμό, είναι ότι μπορείτε να διαχειριστείτε ευκολότερα όλους τους ιστότοπούς σας. Μετά από όλα, όλα θα είναι σε ένα μέρος. Θα μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ ονομάτων τομέα εύκολα και να συνεργάζεστε με τον ιστότοπο που θέλετε σε μια συγκεκριμένη στιγμή.

Μειονεκτήματα

Τώρα, ας αναφέρουμε και ένα αρνητικό. Εάν φιλοξενείτε πολλούς ιστότοπους σε έναν μόνο λογαριασμό, οι διαθέσιμοι πόροι για τη φιλοξενία θα κατανεμηθούν μεταξύ όλων των ιστότοπών σας. Στην αρχή, όταν έχετε ιστότοπους με λιγότερους επισκέπτες, αυτό μπορεί να μην είναι πρόβλημα.

Αλλά αργότερα, καθώς όλοι οι ιστότοποί σας αυξάνονται στην κίνηση, θα χρειαστείτε περισσότερους πόρους για να μπορείτε να χειριστείτε τον αριθμό των καθημερινών επισκεπτών. Σε αυτήν την περίπτωση, εάν εξακολουθείτε να θέλετε να φιλοξενήσετε περισσότερους από 1 ιστότοπους σε έναν λογαριασμό, θα ήταν καλύτερο να εγγραφείτε σε μια υπηρεσία που σας παρέχει τουλάχιστον έναν εικονικό ιδιωτικό διακομιστή (VPS) ή έναν αποκλειστικό διακομιστή όλα για εσάς.

Πώς μπορείτε να φιλοξενήσετε πολλούς ιστότοπους σε έναν λογαριασμό?

Τώρα, θα συζητήσουμε πώς είναι δυνατόν να φιλοξενήσουμε περισσότερους από 1 ιστότοπους με έναν μόνο ανοιχτό λογαριασμό φιλοξενίας. Η πιο σημαντική πτυχή που πρέπει να προσέξετε είναι να επιλέξετε ένα πακέτο φιλοξενίας που σας επιτρέπει να φιλοξενείτε πολλούς ιστότοπους. Εάν δεν το κάνετε, δεν θα μπορείτε να το κάνετε αυτό. Αργότερα θα σας δώσω 3 από τις καλύτερες εταιρείες που προσφέρουν σχέδια με δυνατότητα φιλοξενίας πολλών ιστότοπων.

Αλλά τώρα, πρέπει να δούμε πώς μπορείτε να φιλοξενήσετε περισσότερους από 1 ιστότοπους σε έναν λογαριασμό. Αυτό είναι πιο εύκολο από ό, τι νομίζετε. Εάν έχετε περισσότερους από 1 ιστότοπους ή σκοπεύετε να το κάνετε, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε και πολλά ονόματα τομέα, σωστά?

Έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να προσθέσετε έναν δευτερεύοντα ιστότοπο κατά μήκος του πρώτου σας, είναι να προσθέσετε τον νέο τομέα στον λογαριασμό σας. Αυτό μπορεί να γίνει με τουλάχιστον 2 τρόπους:

 1. Εάν έχετε ήδη καταχωρήσει ένα όνομα τομέα σε κάποιον άλλο (άλλη εταιρεία φιλοξενίας), θα πρέπει να μεταφέρετε αυτόν τον τομέα στον νέο σας κεντρικό υπολογιστή. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για αυτήν τη διαδικασία ενδέχεται να διαφέρει από τη μία εταιρεία στην άλλη. Αλλά το θέμα είναι ότι μπορείτε να μεταφέρετε αυτόν τον τομέα και να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο σε αυτόν στον νέο λογαριασμό φιλοξενίας σας.
 2. Η δεύτερη μέθοδος χρησιμοποιείται αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο από το μηδέν, χωρίς ήδη υπάρχον όνομα τομέα. Η διαδικασία είναι λίγο παρόμοια, αλλά αυτή τη φορά, πρέπει να αγοράσετε ένα όνομα τομέα από την εταιρεία φιλοξενίας σας. Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δευτερεύοντα ιστότοπο χρησιμοποιώντας το όνομα τομέα που αγοράσατε. Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει πολλές φορές, για να προσθέσετε πολλούς νέους ιστότοπους.

Τώρα, όταν ο νέος τομέας προστέθηκε στον λογαριασμό φιλοξενίας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να χρησιμοποιήσετε αυτόν. Όταν βρίσκεστε εκεί, μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπο εκτός από αυτόν που έχετε ήδη.

Αλλά εάν μεταφέρετε τον τομέα σας από άλλον πάροχο φιλοξενίας, μπορείτε επίσης να μεταφέρετε ολόκληρο τον ιστότοπο (εάν τον έχετε δημιουργήσει) και να τον προσθέσετε ως δευτερεύοντα ιστότοπο στον λογαριασμό σας. Με αυτόν τον τρόπο, 2 ιστότοποι θα χρησιμοποιούν έναν μόνο λογαριασμό.

Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας για πολλούς ιστότοπους

Τώρα που γνωρίζετε πώς γίνεται, θα προχωρήσουμε και θα μιλήσουμε για τους 3 καλύτερους υποψηφίους που προσφέρουν φιλοξενία για πολλούς ιστότοπους σε έναν μοναδικό λογαριασμό. Δεν έχει σημασία ποια θα επιλέξετε στο τέλος. Οποιοδήποτε από τα 3 παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες. Για να είμαστε σαφείς, θα μιλήσουμε για την κοινή φιλοξενία και για τις 3 εταιρείες.

Φιλοξενία InMotion

inmotion-hosting-πολλαπλές ιστοσελίδεςΗ InMotion είναι μια αμερικανική εταιρεία που ιδρύθηκε πριν από πολλά χρόνια. Κέρδισαν μεγάλη δημοτικότητα όλα αυτά τα χρόνια, και αυτό είναι για έναν καλό λόγο: Το InMotion προσφέρει αποτελεσματικές υπηρεσίες φιλοξενίας σε αρκετά χαμηλές τιμές. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για υπηρεσίες όπως η φιλοξενία VPS και οι Dedicated Servers, που κοστίζουν πολύ περισσότερο με άλλους παρόχους.

Η κοινή φιλοξενία ωστόσο είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία στο InMotion. Μπορείτε να το αγοράσετε σε 3 ξεχωριστά πακέτα. Και οι 3 υποστηρίζουν τη φιλοξενία πολλών ιστότοπων σε έναν λογαριασμό:

 1. Εκκίνηση: κοστίζει μηνιαία 6,39 $ και υποστηρίζει 2 φιλοξενούμενους ιστότοπους.
 2. Ισχύς: κοστίζει 8,49 $ / μήνα, υποστηρίζοντας 6 ιστότοπους για φιλοξενία.
 3. Pro: έρχεται με μηνιαία 14,71 $ με την ευκαιρία να φιλοξενήσει απεριόριστο αριθμό ιστότοπων.

Το πιο δημοφιλές σχέδιο είναι το δεύτερο και το InMotion το προτείνει επίσης. Αγοράζοντας το, συμπεριλαμβάνετε στην τιμή όλες τις ακόλουθες δυνατότητες: δωρεάν τομέα για ένα ολόκληρο έτος (εάν πληρώνετε για 1 έτος εκ των προτέρων), 6 ιστότοπους, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD και εύρος ζώνης, δημιουργός ιστότοπων, εργαλεία μάρκετινγκ και λειτουργίες ασφαλείας (πιστοποιητικό SSL ) και απεριόριστους λογαριασμούς email.

Μπλε Χοστ

bluehost-multi-website-hostingΤο Bluehost είναι η δεύτερη επιλογή μας σε αυτήν τη λίστα, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι η δεύτερη θέση όσον αφορά τα πακέτα φιλοξενίας. Παίρνετε μια από τις καλύτερες υπηρεσίες για τη φιλοξενία πολλών ιστότοπων. Όπως το InMotion Hosting, το Bluehost είναι επίσης πολύ δημοφιλές για τις κοινές υπηρεσίες φιλοξενίας του.

Το πρώτο σχέδιο που προσφέρουν, υποστηρίζει μόνο 1 ιστότοπο, οπότε θα αναφέρω μόνο τα υπόλοιπα πακέτα:

 • Επιπλέον: 5,95 $ / μήνα. Φιλοξενήστε απεριόριστους ιστότοπους σε 1 λογαριασμό.
 • Choice Plus: 5,95 $ / μήνα. Υποστηρίζει επίσης απεριόριστες ιστοσελίδες.
 • Pro: 13,95 $ / μήνα. Απεριόριστοι ιστότοποι επίσης.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, τα προγράμματα Plus και Choice Plus κοστίζουν το ίδιο ποσό. Υπάρχει όμως κάποια διαφορά μεταξύ τους. Με το πρόγραμμα Choice Plus, λαμβάνετε επίσης μια δυνατότητα απορρήτου τομέα και τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου. Περιλαμβάνονται όλα τα υπόλοιπα, όπως οι δυνατότητες αποθήκευσης SSD και email. Το πιο δημοφιλές σχέδιο είναι αυτό. Αν πάτε με αυτό, δεν θα απογοητευτείτε.

Αλλά, εάν αισθάνεστε πιο άνετα με ένα σχέδιο χαμηλότερης βαθμίδας, απλώς πηγαίνετε με το απλό πακέτο Plus. Έχετε την ευκαιρία να φιλοξενήσετε απεριόριστους ιστότοπους που τον χρησιμοποιούν.

HostGator

hostgator-multi-domain-hostingΤο HostGator είναι η 3η και τελευταία επιλογή που αξίζει πραγματικά να ελέγξετε για πολλούς ιστότοπους. Έρχονται με 3 διαφορετικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, αλλά μόνο το 2ο και το 3ο σας επιτρέπουν να φιλοξενείτε πολλούς ιστότοπους. Έτσι, θα μιλήσουμε για αυτά:

 1. Πρόγραμμα μωρών: κοστίζει 3,95 $ / μήνα. Για τόσο χαμηλή τιμή, συμπεριλαμβάνετε υποστήριξη για απεριόριστους ιστότοπους, πολλές εγκαταστάσεις 1 κλικ (WordPress και άλλες), μη μετρημένο εύρος ζώνης, δωρεάν πιστοποιητικό SSL και αποθήκευση SSD για γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης ιστότοπου.
 2. Επιχειρηματικό σχέδιο: κοστίζει 5,95 $ / μήνα. Αυτό είναι το προτεινόμενο πρόγραμμα από το HostGator. Παίρνετε όλα τα προνόμια (Baby Plan), καθώς και μερικές προσθήκες: δωρεάν αναβάθμιση σε Positive SSL, δωρεάν αποκλειστική διεύθυνση IP και δωρεάν εργαλεία SEO για να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πιο γρήγορα.

Το HostGator διαθέτει επίσης μια δωρεάν πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων με εκατοντάδες δωρεάν θέματα. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο με ευκολία, χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα πρότυπα ανταποκρίνονται, επομένως θα φαίνονται καλά σε όλες τις συσκευές.

συμπέρασμα

Συνολικά, η φιλοξενία περισσότερων από 1 ιστότοπων σε έναν λογαριασμό δεν είναι τόσο περίπλοκη. Όπως μπορείτε να δείτε από ψηλά, υπάρχουν πολλά σχέδια φιλοξενίας που σας επιτρέπουν να έχετε πολλούς ιστότοπους σε έναν λογαριασμό. Τώρα, εναπόκειται σε εσάς να επιλέξετε ένα πρόγραμμα που υποστηρίζει πολλούς ιστότοπους και ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map