Πώς να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στην Αυστραλία;

διαδικτυακό κατάστημα-Αυστραλία


Η Statista προβλέπει ότι τα έσοδα από το ηλεκτρονικό εμπόριο της Αυστραλίας θα φτάσουν τα 21.224 εκατομμύρια δολάρια το 2019. Τα έσοδα αυτά προβλέπεται να παρουσιάσουν ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 6,2% στα 26,993 εκατομμύρια το 2023. Η διείσδυση των χρηστών εκτιμάται στο 80,8% το 2019 και θα φτάσει το 89,2% το 2023. Οι Αυστραλοί αγοράζουν μια σειρά προϊόντων στο διαδίκτυο, όπως υλικό και εργαλεία, μόδα, εργαλεία ψυχαγωγίας και οικιακές συσκευές. Οι διαδικτυακές δαπάνες στη χώρα κυριαρχούνται από καταναλωτές ηλικίας από 35 έως 44 ετών.

Οι περισσότεροι από τους διαδικτυακούς αγοραστές στην Αυστραλία εμπιστεύονται τους εγχώριους πωλητές, γεγονός που παρέχει ευκαιρίες για τοπικά καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι διαδικτυακές δαπάνες αντανακλούν μια αύξηση κάθε χρόνο καθιστώντας το διαδικτυακό λιανικό εμπόριο το μέλλον του εμπορίου. Τα ανατολικά κράτη της Αυστραλίας εμφανίζουν το μεγαλύτερο ποσό διαδικτυακών δαπανών. Μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει να ερευνά τις πολιτείες που προβάλλουν τις περισσότερες διαδικτυακές δαπάνες και να επικεντρώνεται σε αυτές. Οι περισσότεροι Αυστραλοί ψωνίζουν στα τηλέφωνά τους, οπότε ο ιστότοπός σας πρέπει να βελτιστοποιηθεί για κινητά.

Επιλέξτε τη σωστή πλατφόρμα

Η επιλογή μιας πλατφόρμας είναι απαραίτητη για την επιτυχία του διαδικτυακού σας καταστήματος. Δεν υπάρχει λύση που να ταιριάζει σε όλες τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς το καθένα έχει τη δική του ελκυστικότητα ανάλογα με τον προϋπολογισμό και τους στόχους σας. Ο στόχος είναι επομένως να αναζητήσετε τη λύση που ταιριάζει στην επιχείρησή σας. Μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου έχει γενικά πολλές επιχειρηματικές δυνατότητες, όπως καλάθι αγορών, σελίδα προβολής προϊόντων, πληρωμή και πύλη πληρωμών.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χρειάζεται πελάτες και η δημιουργία πελατειακής βάσης είναι δύσκολη. Μπορείτε να επιλέξετε να αξιοποιήσετε τους οπαδούς που έχετε στους ιστότοπους κοινωνικών μέσων, οπότε η πλατφόρμα που επιλέγετε πρέπει να επιτρέπει την ενσωμάτωση άλλων εφαρμογών. Αυτή η δυνατότητα είναι χρήσιμη όταν θέλετε να προσθέσετε ορισμένες λειτουργίες στον ιστότοπό σας που δεν είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα της επιλογής σας.

Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στους διαδικτυακούς ιστότοπους των ανταγωνιστών σας. Σημειώστε όλες τις λειτουργικές δυνατότητες που μπορείτε να προσθέσετε στο δικό σας κατάστημα. Αυτή η άσκηση θα σας βοηθήσει επίσης να κάνετε καταιγισμό ιδεών για μοναδικές λειτουργίες. Η λειτουργία ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να αποδειχθεί δαπανηρή. Μια μεγάλη επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να αποκομίσει τα μέγιστα οφέλη των premium χαρακτηριστικών. Μια μικρότερη εταιρεία, από την άλλη πλευρά, μπορεί να ευδοκιμήσει εξίσου με μια φθηνότερη επιλογή. Η πώληση ψηφιακών προϊόντων, για παράδειγμα, μπορεί εύκολα να γίνει μέσω απλών πλατφορμών.

Ορισμένες δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου περιλαμβάνουν Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce + WordPress, MotoCMS και Spree.

Η ανάπτυξη του WooCommerce plugin το 2011 έφερε επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι ιστότοποι WordPress μπορούσαν να πουλήσουν. Η προσθήκη σχεδιάστηκε για να συνεργάζεται ειδικά με το WordPress, κατατάσσεται ως η πιο δημοφιλής πλατφόρμα blogging στον κόσμο. Διατηρεί τις κύριες βασικές λειτουργίες των ιστότοπων του WordPress και προσθέτει την προσαρμογή, τη δυνατότητα και τη διαμόρφωση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Περίπου 2,3 εκατομμύρια ιστότοποι χρησιμοποιούν τη χρήση της προσθήκης.

Το WooCommerce είναι δωρεάν και ανοιχτού κώδικα και μπορείτε να προσθέσετε επεκτάσεις σε αυτό για να βελτιώσετε περαιτέρω τη χρηστικότητα. Ένα από αυτά τα πρόσθετα είναι η συνδρομή WooCommerce, ιδανική για επαναλαμβανόμενες πληρωμές και τη διαχείριση συνδρομών. Μια δημοφιλής έκκληση του WooCommerce είναι η ευελιξία του. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πουλήσετε οτιδήποτε όπως συνδρομές, ραντεβού, ψηφιακά είδη και φυσικά αγαθά. Η προσθήκη διαθέτει ισχυρά αναλυτικά στοιχεία και μπορείτε να ενσωματώσετε εξωτερικά αναλυτικά στοιχεία χρησιμοποιώντας επεκτάσεις. Διαθέτει περισσότερες από 100 πύλες πληρωμής που μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας.

Βρείτε μια αξιόπιστη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων

Η διαδικτυακή βιομηχανία λιανικής πωλείται από διάφορες λύσεις φιλοξενίας. Μια διαδικτυακή αγορά έχει τη δική της ταυτότητα επωνυμίας και προσφέρει ευκολία πώλησης για τρίτους πωλητές. Το Amazon και το eBay είναι εξαιρετικά παραδείγματα αυτού του σεναρίου. Οι αυτο-φιλοξενούμενες λύσεις είναι ιδανικές για άτομα με σημαντικό αριθμό πόρων και θέλουν να επενδύσουν στην επωνυμία. Η επιλογή σας από έναν πάροχο φιλοξενίας δεν θα πρέπει να καλύπτει μόνο τις τρέχουσες ανάγκες σας, αλλά θα πρέπει επίσης να εξυπηρετεί την ανάπτυξη ως κλίμακα της επιχείρησής σας. Η φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου δεν έχει δημιουργηθεί ίση και θα πρέπει να αξιολογήσετε τη μικρή εκτύπωση. Μερικοί από τους παράγοντες που πρέπει να προσέξετε είναι:

 • Απόδοση – Η λύση φιλοξενίας σας πρέπει να συμβαδίζει με την κίνηση των πελατών και τις παραγγελίες στο παρόν και καθώς το κατάστημά σας μεγαλώνει. Η ταχύτητα του ιστότοπου είναι ζωτικής σημασίας. Θα ήταν ανεπιθύμητο να διακοπεί ο ιστότοπός σας εάν συνδεθούν πολλοί πελάτες. Οι πελάτες δεν είναι επίσης γνωστοί για την υπομονή τους και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ιστότοπός σας πρέπει να φορτώσει το συντομότερο δυνατό. Θα πρέπει να προσέξετε την κατανομή της CPU και τον ειδικό χώρο αποθήκευσης του σχεδίου σας.
 • Ασφάλεια – Βρίσκεστε καλύτερα με ένα σχέδιο που περιλαμβάνει πιστοποιήσεις Secure Socket Layer (SSL). Το πιο προηγμένο HTTPS προσφέρει μεγαλύτερη αεροστεγή ασφάλεια από το HTTP. Ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου απαιτεί διάφορες πληροφορίες από πελάτες, συμπεριλαμβανομένων ονομάτων, διευθύνσεων και στοιχείων πιστωτικής κάρτας. Η ασφάλεια είναι επομένως υψίστης σημασίας, ώστε οι πελάτες σας να αισθάνονται σίγουροι κατά την περιήγηση στο κατάστημά σας.
 • Αξιόπιστη βάση δεδομένων – Οι πελάτες προτιμούν να μην χάνουν χρόνο με περιήγηση σε όλες τις σελίδες σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιούν τη γραμμή αναζήτησης για να φιλτράρουν τις προτιμήσεις τους. Η βάση δεδομένων σας αποθηκεύει τις πληροφορίες του προϊόντος σας διευκολύνοντας την επιλογή των χρηστών. Ιδανικά θα γνωρίζετε τα αρχεία προϊόντων πριν επιλέξετε μια λύση, αλλά οι επιχειρήσεις τείνουν να κλιμακώνονται γρήγορα από το αναμενόμενο. Ένα κλιμακούμενο εύρος ζώνης θα ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε.
 • Uptime – Ο χρόνος λειτουργίας ενός ιστότοπου δηλώνει την περίοδο κατά την οποία λειτουργεί. Παρόλο που όλοι οι ιστότοποι απαιτούν υψηλές ώρες λειτουργίας, είναι πιο κρίσιμο για τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Οποιαδήποτε διακοπή λειτουργίας μπορεί να επηρεάσει άμεσα τις πωλήσεις ενός ιστότοπου και επίσης να επηρεάσει την ικανοποίηση των χρηστών. Ο ιδανικός πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων θα προσφέρει 24/7 παρακολούθηση για τη λειτουργία του ιστότοπού σας. Η υποστήριξη της εταιρείας θα πρέπει να είναι διαθέσιμη και προσιτή για την αντιμετώπιση των προβληματικών προβλημάτων.
 • Τιμή – Μια εκκίνηση γενικά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε προσιτά πακέτα. Η κοινή φιλοξενία είναι συνήθως η φθηνότερη προσφορά, καθώς μπορεί να κοστίσει μόλις 3 $ ανά μήνα. Τα premium χαρακτηριστικά θα σας κοστίσουν και αυτές οι λειτουργίες είναι συχνά αυτές που χρειάζονται περισσότερο ο ιστότοπός σας. Θα ήταν χρήσιμο να απομονώσετε τις πιο σημαντικές δυνατότητες για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να αξιολογήσετε τις λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων.

wphosting-woocommerce-Αυστραλία

Φιλοξενία WP

Οι περισσότεροι Αυστραλοί μπλόγκερ και διαχειριστές ιστοσελίδων προσελκύουν την ποιότητα φιλοξενίας που παρέχεται από το WP Hosting. Το WP Hosting έχει τρία πακέτα βελτιστοποιημένα για απόδοση. Τα προγράμματα Startup, Business και Corporate προσφέρουν πρόσβαση στο Australian Data Center και παρέχουν προστασία DDoS που λειτουργεί πάντα. Παρόλο που μπορείτε να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο σε αυτήν την πλατφόρμα, οι λειτουργίες του παρόχου λειτουργούν άψογα με τις πλατφόρμες WordPress. Οι προγραμματιστές και οι μηχανικοί της εταιρείας έχουν αναλάβει την ευθύνη να κατανοήσουν το WordPress ως τον πυρήνα, πράγμα που σημαίνει ότι όλες οι λειτουργίες έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τον ιστότοπό σας να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ρυθμίστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Εάν έχετε ήδη φιλοξενία, οι πιθανότητες είναι ότι έχετε επιλέξει ένα όνομα τομέα. Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας WordPress εκτός από το WooCommerce. Αυτή η διαδικασία περιγράφεται παρακάτω:

Εγκατάσταση WordPress – Το WordPress διαθέτει μια δωρεάν πλατφόρμα λογισμικού διαθέσιμη σε πιθανούς κατόχους ιστότοπων. Το WP Hosting, όπως οι περισσότεροι από τους άλλους παρόχους φιλοξενίας στην αγορά, παρέχει εγκατάσταση WordPress με ένα κλικ. Αυτή η επιλογή συνήθως υπάρχει στο πλαίσιο χρήστη του κεντρικού υπολογιστή. Το τελευταίο βήμα της διαδικασίας θα αποκαλύψει έναν κενό ιστότοπο WordPress που πηγαίνει από το όνομα τομέα σας. Αυτός ο κενός ιστότοπος μπορεί τώρα να μετατραπεί σε λειτουργικό ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ενσωμάτωση του WooCommerce Plugin- Πλοηγηθείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress με την επιλογή Plugin και μετά στην επιλογή Προσθήκη νέου. Πληκτρολογήστε WooCommerce στη γραμμή αναζήτησης και επιλέξτε την επιλογή από το WooThemes. Δώστε εντολή στην επιλογή “Εγκατάσταση τώρα” δίπλα στην προσθήκη και μετά κάντε κλικ στο “Ενεργοποίηση”. Μπορείτε να προχωρήσετε στη διαμόρφωση της προσθήκης που έχει τέσσερις βασικές σελίδες, δηλαδή κατάστημα, καλάθι, αγορά και το λογαριασμό μου. Η ρύθμιση τοπικών ρυθμίσεων είναι μία από τις κύριες ρυθμίσεις για τον ιστότοπό σας. Θα επιλέξετε την τοποθεσία σας καθώς και το νόμισμα που σκοπεύετε να επιλέξετε. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει επίσης τις μονάδες που θα χρησιμοποιηθούν ως μετρήσεις και διαστάσεις για τα προϊόντα σας.

Διαμορφώστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα χρειαστεί πολλές λειτουργίες για να λειτουργήσει βέλτιστα, όπως:

 • Αποστολή και φόρος – Ανάλογα με τα προϊόντα σας, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις δυνατότητες για φόρο αποστολής και πωλήσεων. Τα φυσικά αντικείμενα, σε αντίθεση με τα ψηφιακά προϊόντα, χρειάζονται αποστολή. Η σελίδα εγκατάστασης επιτρέπει μια βασική λύση αγορών όπου μπορείτε να εισάγετε τιμές τόσο για τοπικές όσο και για παγκόσμιες αποστολές. Μπορεί να απαιτήσετε φόρο επί των πωλήσεων ανάλογα με τη δικαιοδοσία σας και για αυτό πρέπει να συμβουλευτείτε την τοπική φορολογική αρχή ή έναν πιστοποιημένο λογιστή. Το WooCommerce παρέχει μια ενότητα φόρου που υπολογίζει τους φορολογικούς συντελεστές με βάση την τοποθεσία του καταστήματός σας.
 • Check out – Μπορείτε να διαμορφώσετε την εφαρμογή αγοράς και κουπονιού πελάτη. Το WooCommerce επιτρέπει στους διαχειριστές να δημιουργούν κουπόνια στους ιστότοπούς τους. Ο πελάτης θα δει την επιλογή στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς. Μπορείτε επίσης να δώσετε εντολή στο plugin να υπολογίσει τις εκπτώσεις κουπονιών διαδοχικά σε περίπτωση που χρησιμοποιούνται περισσότερα πολλαπλά κουπόνια για μια μοναδική αγορά. Μια άλλη επιλογή είναι το ταμείο επισκεπτών το οποίο, εάν ενεργοποιηθεί, επιτρέπει στους πελάτες να ολοκληρώσουν τις πωλήσεις, ακόμη και αν δεν έχουν δημιουργήσει λογαριασμό. Η σελίδα όρων και προϋποθέσεων είναι προαιρετική. Μπορείτε να συντάξετε τις δικές σας οδηγίες στην ενότητα περιεχομένων και θα ζητηθεί από τους πελάτες να διαβάσουν και να σημειώσουν πριν από την ολοκλήρωση της αγοράς.
 • Επιλογές πληρωμής – Το WooCommerce επιτρέπει πολλές αποδράσεις πληρωμής ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Οι προεπιλεγμένες επιλογές είναι PayPal, BACS, Cash on Delivery και Check Payments. Η λύση BACS επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του καταστήματος να διαμορφώσει την Άμεση τραπεζική μεταφορά όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία του λογαριασμού. Το PayPal είναι η πιο δημοφιλής επιλογή και απαιτεί αρκετές απαιτήσεις από τον πάροχο φιλοξενίας. Μπορείτε να επιλέξετε να έχετε δύο πύλες πληρωμής, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε χρόνο διακοπής λειτουργίας. Άλλες αποδράσεις πληρωμών περιλαμβάνουν το Amazon Pay, Square, Stripe και Authorize.net.

Μεταφόρτωση προϊόντων & Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης

Για να είναι λειτουργικός ο ιστότοπός σας, θα χρειαστείτε προϊόντα στη βάση δεδομένων σας. Μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου και, στη συνέχεια, στα Προϊόντα. Η σελίδα επεξεργασίας θα περιλαμβάνει:

 • Ονομασία προϊόντος
 • Περιγραφή προϊόντος – Αυτό το πεδίο είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει όσες πληροφορίες χρειάζεστε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο κείμενο, αλλά και εικόνες, επικεφαλίδες, βίντεο και στήλες.
 • Κεντρική ενότητα δεδομένων – Αυτή η ενότητα χωρίζει τα προϊόντα σας σε κατηγορίες όπως φυσικά, εικονικά ή με δυνατότητα λήψης. Επιπλέον, λαμβάνετε καρτέλες για μια σειρά παραμέτρων για τα προϊόντα σας. Τα συνδεδεμένα προϊόντα είναι μια εξαιρετική καρτέλα για πωλήσεις όπου οι πελάτες βλέπουν τα προϊόντα που αγόρασαν άλλοι πελάτες με παρόμοια ενδιαφέροντα. Μια άλλη χρήσιμη καρτέλα είναι “Χαρακτηριστικά” όπου μπορείτε να ορίσετε εναλλακτικά χρώματα για είδη μόδας. Μπορείτε να ορίσετε τις διαστάσεις, το βάρος και το κόστος αποστολής με την καρτέλα “Αποστολή” και επίσης να διαχειριστείτε το απόθεμα με το “Απόθεμα”.
 • Σύντομη περιγραφή – Αυτή είναι η συνοπτική έκδοση της περιγραφής προϊόντος που εμφανίζεται στους πελάτες.
 • Κατηγορίες προϊόντων – Αυτή η επιλογή ομαδοποιεί παρόμοιες προσφορές και λειτουργεί όπως οι συνηθισμένες κατηγορίες WordPress.
 • Ετικέτες προϊόντων – Αυτή είναι μια επιπλέον επιλογή για την οργάνωση των προϊόντων σας.

Μόλις τα προϊόντα σας εμφανίζονται στον ιστότοπό σας, είναι καιρός να χρησιμοποιήσετε πολλές στρατηγικές βελτιστοποίησης για να αυξήσετε την προβολή του ιστότοπού σας. Το WooCommerce είναι φιλικό προς το SEO αν και δεν διαθέτει πολλές δυνατότητες SEO. Χρησιμοποιείτε πάντα περιγραφές προϊόντων που πρέπει να ψεκάζονται με σχετικές λέξεις-κλειδιά. Οι περιγραφές θα πρέπει να είναι πιο ενδιαφέρουσες. Η χρήση περιγραφών κατασκευής είναι εύκολη, αλλά οι μηχανές αναζήτησης δεν είναι πάντα ακριβείς όταν επιλέγετε ποιο κείμενο είναι το πρωτότυπο.

Θα πρέπει επίσης να βελτιστοποιήσετε τους τίτλους σελίδων. Οι σελίδες κατηγορίας μπορεί να χρησιμοποιηθούν για ευρείς όρους, αλλά στοχεύουν να είναι όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένες με τις σελίδες προϊόντων. Για πρόσθετη βελτιστοποίηση, ενεργοποιήστε το breadcrumbs στον ιστότοπό σας. Αυτοί οι σύνδεσμοι εμφανίζονται στο επάνω μέρος των σελίδων προϊόντων για να βοηθήσουν τους πελάτες να πλοηγηθούν σε προηγούμενες και σελίδες προορισμού. Οι μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν ψίχουλα για να προσδιορίσουν τη δομή του ιστότοπού σας και πώς θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η καθαρή και απλή πλοήγηση προσελκύει όχι μόνο επισκέπτες αλλά και μηχανές αναζήτησης. Υπάρχουν πολλά πρόσθετα SEO που λειτουργούν άψογα με το WooCommerce.

Διαφημίστε τον ιστότοπό σας και δημιουργήστε έσοδα

Επωφεληθείτε από τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για να διαφημίσετε τον ιστότοπό σας. Αυτές οι λεωφόροι περιλαμβάνουν το Pinterest, το Instagram και το Twitter. Η επιτυχία σε οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους θα εξαρτηθεί από το τι πουλάτε. Μπορείτε να επιλέξετε να στοχεύσετε εξειδικευμένες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων που επικεντρώνονται σε ένα κοινό ενδιαφέρον. Για αποδοτικότητα, μπορείτε να προγραμματίσετε το περιεχόμενό σας με εφαρμογές. Οι περισσότεροι ιστότοποι κοινωνικών μέσων προσφέρουν προωθητικά πακέτα που ποικίλλουν με διαφορετικά εύρη προϋπολογισμού.

Η προώθηση μιας προώθησης είναι ένας από τους δημοφιλείς τρόπους για την αύξηση των πωλήσεων. Εκτός από τη διανομή κουπονιών, μπορείτε να διοργανώσετε διαγωνισμό στον ιστότοπό σας με τη βοήθεια προσθηκών. Τα δώρα ενισχύουν το ενδιαφέρον των πελατών και βελτιώνουν την προβολή της επωνυμίας. Μια άλλη τακτική πωλήσεων είναι η χρήση ενημερωτικών δελτίων που ενημερώνει τους πελάτες για κυκλοφορίες προϊόντων και ειδικές προσφορές.

Οι προσφορές πώλησης και πολλαπλής πώλησης είναι αρκετά κερδοφόρες εάν χρησιμοποιούνται σωστά. Οι δυνατότητες πολλαπλών πωλήσεων συνδυάζουν προϊόντα που χρησιμοποιούνται συνήθως από κοινού. Κατά την πώληση, προσφέρετε μεγαλύτερη ποσότητα προϊόντος σε μειωμένη τιμή.

συμπέρασμα

Το μέλλον της λιανικής είναι online. Εάν έχετε προγραμματίσει έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, τώρα είναι η ώρα να το ξεκινήσετε. Οι πελάτες προσελκύονται συνεχώς από την ευκολία των online αγορών. Οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι η έναρξη ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου είναι δύσκολη λόγω των πολλών χαρακτηριστικών που περιλαμβάνονται, όπως πολιτικές πληρωμής, αποστολής, φόρου, πληρωμών και επιστροφών. Πλατφόρμες όπως το WooCommerce και το WordPress έχουν απλοποιήσει εντυπωσιακά αυτήν τη διαδικασία.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map