Πώς να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με WordPress;

πώς να δημιουργήσετε ηλεκτρονικό κατάστημα με wordpress


Το 2016, οι πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου στις Ηνωμένες Πολιτείες έφτασαν τα 396 δισεκατομμύρια δολάρια και έως το 2020, η αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου αναμένεται να αυξηθεί σε επιβλητικά 684 δισεκατομμύρια δολάρια. Σαφώς, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή από οποιαδήποτε άλλη για να υλοποιήσουμε αυτήν την ιδέα του διαδικτυακού καταστήματος που βάζατε πάντα στο πίσω καυστήρα.

Με τη σημερινή διαφοροποιημένη σειρά λύσεων και εργαλείων ηλεκτρονικού εμπορίου, η διαδικασία εκτόξευσης ενός διαδικτυακού καταστήματος έχει απλουστευθεί σε μεγάλο βαθμό, στο σημείο που ακόμη και οι χρήστες για πρώτη φορά μπορούν να το κάνουν με ελάχιστη προσπάθεια.

Δημιουργήστε το WordPress

Ανάλογα με την προσέγγισή σας για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε δύο επιλογές: να αναζητήσετε μια ολοκληρωμένη λύση πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου, όπου οι περισσότερες πτυχές τεχνικής και φιλοξενίας αντιμετωπίζονται ήδη με επαναλαμβανόμενη μηνιαία χρέωση (π.χ. Weebly ή Volusion), ή επιλέγοντας μια αυτο-φιλοξενούμενη πλατφόρμα για βελτιωμένη ευελιξία και πλήρη έλεγχο όλων των πτυχών του διαδικτυακού σας καταστήματος. Εάν δεν είστε οπαδός των μηνιαίων δεσμεύσεων και της έλλειψης πλήρους ευελιξίας, μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου που φιλοξενείται είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Ως σύστημα διαχείρισης περιεχομένου για όλες τις χρήσεις, το WordPress έχει τη δυνατότητα να τροφοδοτεί οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου και αυτό περιλαμβάνει επίσης ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το WordPress στο παρελθόν – είτε για ιστολόγιο είτε για άλλο τύπο ιστότοπου – πιθανότατα γνωρίζετε τα πολλά δυνατά σημεία του. Το WordPress είναι πανταχού παρόν στον Ιστό, ως το CMS της επιλογής πολλών ιστότοπων. Είτε τα πλεονεκτήματά του αναλύονται από την οπτική γωνία SEO, από άποψη σκοπιμότητας ή ευελιξίας, το WordPress έχει καλή τιμή σε όλες αυτές τις κατηγορίες.

Το WordPress είναι κατασκευασμένο με γνώμονα την κατανάλωση περιεχομένου (κείμενο, εικόνες, βίντεο, εικόνες κ.λπ.). Τι γίνεται όμως με το ηλεκτρονικό εμπόριο; Το WordPress έχει ό, τι χρειάζεται για να χειριστεί τη συγκεκριμένη πραγματικότητα των ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου?

Ένα κύριο χαρακτηριστικό οποιουδήποτε διαδικτυακού καταστήματος είναι το paywall που βρίσκεται ανάμεσα στα προϊόντα / τις υπηρεσίες που προσφέρονται και τους καταναλωτές. Ωστόσο, άλλες δυνατότητες όπως πύλες πληρωμής, επεξεργασία παραγγελιών, διαχείριση αποθέματος, υπολογισμός τιμής αποστολής, κατάλογοι προϊόντων, κουπόνια έκπτωσης, κριτικές προϊόντων κ.λπ. είναι επίσης δυνατότητες που μπορεί να χρειαστείτε για τη λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Τι καλάθι αγορών να επιλέξετε?

Το WordPress δεν διατίθεται με αυτά τα χαρακτηριστικά, ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε αυτές τις δυνατότητες μέσω προσθηκών. Αυτό είναι όπου τα καλάθια αγορών είναι χρήσιμα για να σας βοηθήσουν να προσθέσετε τη λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπό σας.

Ως ένα δωρεάν, ανοικτού κώδικα πρόσθετο καλαθιού αγορών που δημιουργήθηκε ρητά για το WordPress, το WooCommerce θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έσοδα από τον υπάρχοντα ιστότοπό σας στο WordPress ή να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Εδώ είναι μερικά από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της επιλογής του WooCommerce για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος:

 • Ιδανικό για οποιοδήποτε μέγεθος: Το WooCommerce είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα, παρέχοντας μια ομαλή εμπειρία αγοράς ανεξάρτητα από το μέγεθος του καταστήματός σας.
 • Φιλικό προς κινητά: Με τον αυξανόμενο αριθμό αγοραστών κινητής τηλεφωνίας, η βελτιστοποίηση του διαδικτυακού σας καταστήματος για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία αγορών για αγοραστές που προσανατολίζονται σε κινητές συσκευές είναι επίσης μια άλλη δύναμη του WooCommerce και μια πτυχή που σίγουρα δεν θα απαρατήρησε οι μηχανές αναζήτησης.
 • Κατάλληλο για οποιοδήποτε προφίλ: Το WooCommerce διευκολύνει την πώληση οποιουδήποτε προϊόντος – ψηφιακού ή φυσικού. Μπορείτε να προσθέσετε αριθμομηχανή αποστολής και φόρου χάρη στην υποστήριξη γεωγραφικής τοποθεσίας του WooCommerce.
 • Κατασκευασμένο με γνώμονα το SEO: Τρέχοντας στο WordPress, το WooCommerce επωφελείται από τις βέλτιστες πρακτικές SEO.
 • Δυνατότητες πληρωμής εκτός κουτιού: Υπάρχουν πέντε ενσωματωμένες πύλες πληρωμής (Direct Bank Transfer, Check Payment, Cash on Delivery, PayPal και Simplify Commerce for US) και πολλές ακόμη διαθέσιμες ως επεκτάσεις (Amazon Payments, Stripe, Authorize.net κ.λπ.).
 • Πολλά βασικά χαρακτηριστικά και επεκτάσεις: Μπορείτε να επωφεληθείτε από μια μεγάλη λίστα βασικών χαρακτηριστικών (διαχείριση αποθέματος, πολλές επιλογές ολοκλήρωσης αγοράς, επιλογές αποστολής, εκπτώσεις και κουπόνια κ.λπ.) και επεκτάσεις (Πρόσθετα προϊόντων για πώληση προσαρμοσμένων προϊόντων, WooSubscription για πώληση προϊόντων και υπηρεσιών συνδρομής, WooCommerce Bookings για διαδικτυακό προγραμματισμό ραντεβού, κ.λπ.), που επιτρέπει σχεδόν ατελείωτες δυνατότητες για να προσαρμόσετε την εμπειρία αγορών του πελάτη σας.
 • Σχεδιασμός αφθονίας: Το WooCommerce δεν είναι μόνο εξαιρετικά λειτουργικό, αλλά και μια εξαιρετική πλατφόρμα για να εκπλήξετε τους πελάτες σας με το σχεδιασμό των καραμελών. Είτε θέλετε να ενσωματώσετε το WooCommerce με ένα θέμα WordPress είτε επιλέγετε ένα δωρεάν ή premium WooTheme, ουσιαστικά δεν υπάρχουν όρια σε αυτό που μπορείτε να επιτύχετε.

Τι είναι η συμμόρφωση PCI; Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη συμμόρφωση με το PCI ως ιδιοκτήτης διαδικτυακού καταστήματος?

Ποιος οικοδεσπότης να επιλέξει για το WooCommerce?

Η bluehost συνιστά τη φιλοξενία woocommerce

Ως επί το πλείστον, οι ανάγκες φιλοξενίας ενός διαδικτυακού καταστήματος είναι πολύ διαφορετικές από εκείνες ενός κανονικού ιστότοπου ή ιστολογίου. Ο τύπος φιλοξενίας που επιλέγετε διαμορφώνεται από παράγοντες όπως το μέγεθος του διαδικτυακού σας καταστήματος, την κίνηση που λαμβάνει και τη φύση των πληροφοριών πελατών που χειρίζεστε.

Όσον αφορά το ηλεκτρονικό εμπόριο, πρέπει να αλλάξετε τη σκέψη σας από τα παραδοσιακά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας σε βελτιστοποιημένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και σχέδια VPS. (Πρέπει να διαβάσετε: Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε κοινόχρηστη φιλοξενία για ηλεκτρονικό κατάστημα;)

Εάν εκτελείτε ένα μεγάλο κατάστημα, με χιλιάδες προϊόντα, ένα πρόγραμμα φιλοξενίας VPS θα λαμβάνει υπόψη τις ειδικές απαιτήσεις (υψηλή διαθεσιμότητα, επιπλέον πόροι, υψηλότερη ασφάλεια, καλύτερη απόδοση, επεκτασιμότητα κ.λπ.) το κατάστημά σας μπορεί να χρειαστεί να παραδώσει το καλύτερη εμπειρία αγορών για τους πελάτες σας.

Ως πάροχος φιλοξενίας που υποστηρίζεται από το WordPress, το BlueHost προσφέρει στους πελάτες του τέσσερα προγράμματα φιλοξενίας VPS – Standard, Enhanced, Premium και Ultimate – που είναι κατασκευασμένα από την αρχή στην τεχνολογία cloud, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο έλεγχο, αυξημένη ευελιξία και περισσότερη ισχύ για το δικό σας ιστοσελίδα.

Ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε, μπορείτε να αποκτήσετε έως και 4 πυρήνες CPU, αποθήκευση SAN 240 GB, μνήμη RAM 8 GB, εύρος ζώνης 4 TB, 1 δωρεάν όνομα τομέα, 2 διευθύνσεις IP και υποστήριξη 24/7. Αυτά τα σχέδια VPS έρχονται επίσης με το cPanel, δυναμικούς πόρους (δυνατότητα προσθήκης περισσότερων πόρων εν κινήσει), πρόσβαση SSH με δικαιώματα root, SSL και πολλές άλλες δυνατότητες για μια πραγματικά μεταμορφωτική εμπειρία φιλοξενίας.

Το κόστος για προγράμματα VPS στο BlueHost κυμαίνεται μεταξύ 19,99 $ / μήνα για το πρόγραμμα VPS αρχικού επιπέδου και 59,99 $ / μήνα για το πρόγραμμα Ultimate.

Μικρότερα διαδικτυακά καταστήματα με χαμηλότερη επισκεψιμότητα μπορεί επίσης να επωφεληθούν από τα βελτιστοποιημένα σχέδια του BlueHost WooCommerce που συνοδεύονται από προεγκατεστημένη, αποκλειστική γραμμή υποστήριξης WooCommerce, 1 δωρεάν όνομα τομέα, χώρο και εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, SpamExperts, Domain Privacy και SiteBackup Pro σε ορισμένα από τα σχέδια, Πιστοποιητικό SSL, ειδικές προσφορές IP και μάρκετινγκ που περιλαμβάνονται σε όλα τα σχέδια. Τα βελτιστοποιημένα προγράμματα φιλοξενίας WooCommerce ξεκινούν από μόλις 11,95 $ / μήνα.

Δημιουργήστε το Web Store σας τώρα!

Ρυθμίστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα WooCommerce με το BlueHost και ξεκινήστε να πωλείτε σήμερα!

Ξεκίνα τώρα! – 13,99 $ / μήνα »

Το BlueHost δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε; Ανατρέξτε στη λίστα των κορυφαίων 5 προτεινόμενων παρόχων φιλοξενίας WooCommerce για περισσότερες εναλλακτικές λύσεις.

συμπέρασμα

Εάν η δυνατότητα προσαρμογής και πλήρους ελέγχου σε όλες τις πτυχές του διαδικτυακού σας καταστήματος μοιάζει με κάτι στο δρομάκι σας, το WooCommerce είναι η σωστή πλατφόρμα για εσάς. Με το WooCommerce να αξιοποιεί το πλεονέκτημα και τη λειτουργικότητα του WordPress στο WordPress, μπορείτε εύκολα να αξιοποιήσετε αυτά τα οφέλη για να προσθέσετε ένα στοιχείο ηλεκτρονικού εμπορίου στον ήδη υπάρχοντα ιστότοπό σας στο WordPress ή ακόμη και να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από το μηδέν.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map