Βρείτε Web Hosting και δημιουργήστε έναν επαγγελματικό ιστότοπο φωτογράφων

δημιουργήστε έναν επαγγελματικό ιστότοπο φωτογράφων


Στις μέρες μας το σύγχρονο περιεχόμενο κειμένου Διαδικτύου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο που προσελκύει τους αναγνώστες σε έναν ιστότοπο. Τα βίντεο είναι επίσης πολύ σημαντικά, διότι σε σύγκριση με το απλό κείμενο μπορεί να μεταφέρει περισσότερες πληροφορίες και είναι πιο γρήγορος τρόπος επικοινωνίας του θέματος. Οι εικόνες είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό στοιχείο κάθε ιστότοπου, επομένως δεν μπορούμε να αποφύγουμε την ενσωμάτωσή τους στο περιεχόμενο.

Οι περισσότεροι ιστότοποι χρησιμοποιούν φωτογραφίες αποθεμάτων, άλλοι προσλαμβάνουν φωτογράφους για να τραβήξουν τις φωτογραφίες τους. Η ζήτηση για επαγγελματικές εικόνες αυξάνεται, αλλά υπάρχουν επίσης πολλοί επαγγελματίες φωτογράφοι με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό που μπορούν να παράγουν επαγγελματικές φωτογραφίες. Εάν είστε ο ίδιος φωτογράφος, πιθανώς γνωρίζετε ήδη πόσο δύσκολο είναι να οικοδομήσετε μια καλή φήμη και να αποκτήσετε ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο. Ίσως έχετε ήδη ξεκινήσει να χτίζετε το χαρτοφυλάκιό σας χρησιμοποιώντας ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως Flickr, Pinterest, Instagram Tumblr ή Facebook. Αυτοί οι ιστότοποι παρέχουν μια καλή πλατφόρμα για να ανεβάσετε, να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε την εργασία σας και να πάρετε μερικές θέσεις εργασίας. Όλα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο, αλλά εάν θέλετε πραγματικά να ξεχωρίσετε από το πλήθος, θα πρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο φωτογράφων, να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο που θα αντιπροσωπεύει εσάς και την εργασία σας, ενώ έχετε πλήρη έλεγχο των φωτογραφιών σας, σε αντίθεση με σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Στη συνέχεια θα σας διδάξω πώς να βρείτε έναν καλό πάροχο φιλοξενίας και πώς να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο φωτογράφων.

Δημιουργήστε τον ιστότοπο φωτογραφίας σας

οδηγός δημιουργίας ιστοσελίδας φωτογραφίας

Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε μια πλατφόρμα που θα σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα, να ανεβάζετε και να ενημερώνετε περιεχόμενο στον ιστότοπό σας. Μπορεί να είναι μια συλλογή φωτογραφιών ή ένα cm που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο ή ένα προσαρμοσμένο λογισμικό που έχει αναπτυχθεί ειδικά για τις ανάγκες σας. Ό, τι κι αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε πώς λειτουργεί ο ιστότοπός σας, γιατί ο στόχος είναι να είναι αυτάρκης και να προσθέσετε νέο περιεχόμενο μόνοι σας. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη δημιουργία ιστότοπων, θα πρέπει να αναζητήσετε έναν σχεδιαστή / προγραμματιστή Ιστού που μπορεί να σας βοηθήσει στην αρχή.

Εάν δεν έχετε τον προϋπολογισμό για να προσλάβετε έναν σχεδιαστή ή θέλετε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας μόνοι σας, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιλέξετε μια πλατφόρμα με μεγάλη υποστήριξη και μια ενεργή κοινότητα που μπορεί να σας βοηθήσει σε διαφορετικά δημόσια φόρουμ. Για παράδειγμα, μια πολύ καλή επιλογή για τη δημιουργία του ιστότοπου φωτογραφίας σας θα ήταν το WordPress. Αυτό είναι πολύ δημοφιλές, λογισμικό ανοιχτού κώδικα, το οποίο είναι διαθέσιμο δωρεάν και έχει δημιουργηθεί κυρίως για ιστολόγια, αλλά έχει επεκτάσεις και θέματα που θα μετατρέψουν τη βασική διεπαφή blogging σε έναν ιστότοπο επαγγελματικού χαρτοφυλακίου φωτογράφων..

Αγοράστε ένα καλό πρόγραμμα φιλοξενίας φωτογράφων

καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων φωτογραφίας

Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά ότι η φιλοξενία είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για έναν επιτυχημένο ιστότοπο. Επομένως, η επιλογή μιας καλής φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας είναι σημαντική. Αλλά ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θα χρειαστείτε κατά τη δημιουργία του χαρτοφυλακίου φωτογραφιών σας; Προφανώς θα ανεβάζετε εικόνες και πιθανώς πολλές από αυτές. Θέλετε ο ιστότοπός σας να φορτώνει γρήγορα και να εμφανίζει εικόνες γρήγορα. Αρχικά, αρκεί να αποκτήσετε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας. Εάν αποφασίσετε να δημιουργήσετε το χαρτοφυλάκιό σας χρησιμοποιώντας το WordPress, συνιστώ ανεπιφύλακτα τη χρήση φιλοξενίας BlueHost ή InMotion. Αυτές οι δύο εταιρείες προσφέρουν μεγάλη υποστήριξη για το Wrodpress και οι κοινόχρηστοι διακομιστές τους είναι αρκετά γρήγοροι για να προσφέρουν μια καλή απόδοση για τον ιστότοπό σας φωτογραφίας.

Οργανώστε το χαρτοφυλάκιο φωτογραφίας σας

επαγγελματικός ιστότοπος χαρτοφυλακίου φωτογράφων

Συμμετέχοντας σε μερικές συνεδρίες φωτογραφίας, μπορείτε να καταλήξετε να έχετε χιλιάδες εικόνες. Πιθανότατα δεν θα θέλετε να ανεβάσετε όλες αυτές τις εικόνες στον ιστότοπό σας, όχι μόνο επειδή είναι πάρα πολύ περιεχόμενο, αλλά θα θελήσετε να δείξετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας στους πιθανούς πελάτες σας. Επιλέξτε τις καλύτερες φωτογραφίες 15-20, επεξεργαστείτε τις χρησιμοποιώντας ένα λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών όπως το Photoshop ή το Gimp και επισημάνετε τις. Διατηρήστε τον παράγοντα «λιγότερο είναι περισσότερο» και μην κατακλύζετε τους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Εάν δεν μπορείτε να πείσετε τους επισκέπτες σας με 20 φωτογραφίες, πιθανώς μερικές εκατοντάδες δεν θα σας βοηθήσουν να βρουν δουλειά, επομένως ανεβάστε μόνο υψηλής ποιότητας υλικό στον ιστότοπό σας.

Ως πρόταση, μην ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας σε ακατέργαστη μορφή, αλλάξτε το μέγεθός τους για τον ιστό και μειώστε το μέγεθος του αρχείου των εικόνων, αλλά διατηρήστε την καλή ποιότητα, με αυτόν τον τρόπο οι πιθανοί πελάτες σας θα μπορούν να πλοηγούνται γρήγορα στις φωτογραφίες σας.

Εάν έχετε το χρόνο για blogging, μην διστάσετε να δημιουργήσετε μια ενότητα στον ιστότοπό σας όπου μοιράζεστε την εμπειρία, τις σκέψεις σας και γράφετε για τον εαυτό σας. Αυτό θα δημιουργήσει μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ εσάς και των πελατών σας και θα συμβάλει επίσης στην αύξηση της επισκεψιμότητας από τις μηχανές αναζήτησης.

Μετατρέψτε τους επισκέπτες σε πελάτες

Ο ιστότοπός σας είναι σωστά δομημένος και οι εικόνες σας είναι στη θέση τους, προφανώς θέλετε να αποκτήσετε νέους πελάτες. Πιθανώς δεν θέλετε να λαμβάνετε ένα email ή ένα τηλεφώνημα από όλους τους επισκέπτες σας, αλλά μόνο από εκείνους που πιθανώς θα υπογράψουν τη σύμβαση. Για να αποφύγετε τη σπατάλη του πολύτιμου χρόνου σας με την αντιμετώπιση πελατών που δεν έχουν τον κατάλληλο προϋπολογισμό ή σαφή κατανόηση για το τι κάνετε, κάντε τον ιστότοπό σας αποτελεσματικό: καταστήστε σαφές ποιες υπηρεσίες προσφέρετε, ποια είναι τα τέλη σας και ποια είναι η διαδικασία του δουλειά. Παρουσιάζοντας όλες αυτές τις πληροφορίες στον ιστότοπό σας, πιθανότατα η επόμενη τηλεφωνική κλήση θα καταλήξει στο κλείσιμο μιας συμφωνίας.

Συμπέρασμα και σύσταση

Η δημιουργία ιστότοπου ή χαρτοφυλακίου φωτογραφίας δεν είναι δύσκολη. σίγουρα απαιτεί κάποιο χρόνο και ένα ορισμένο επίπεδο τεχνικών γνώσεων εάν αποφασίσετε να το φτιάξετε μόνοι σας. Η χρήση του WordPress για τον ιστότοπό σας μπορεί να μειώσει σημαντικά το χρόνο και το επίπεδο δυσκολίας της ανάπτυξης. Επιπλέον, το WordPress είναι εξαιρετικά ευέλικτο επιτρέποντάς σας να εγκαταστήσετε ένα θέμα, να το προσαρμόσετε για τις ανάγκες σας και να εξατομικεύσετε τον ιστότοπό σας χωρίς να χρειάζεται να γράψετε μια μόνο γραμμή κώδικα. Στο τέλος της ημέρας, είστε φωτογράφος και όχι προγραμματιστής και το WordPress δημιουργήθηκε για άτομα σαν εσάς. Τώρα που βρήκατε έναν καλό και απλό τρόπο για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, να πάτε και να εγγραφείτε στο Bluehost, να αγοράσετε το πρόγραμμα εκκίνησης, να καταχωρίσετε το όνομα τομέα σας δωρεάν και να ξεκινήσετε αμέσως το χαρτοφυλάκιο φωτογραφιών WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map