Καλή φιλοξενία σχεδιάζει να ξεκινήσει τον πρώτο σας ιστότοπο σήμερα

καλή φιλοξενία-σχέδια


Έχοντας μια βόμβα μιας ιδέας είναι αυτό που σας επιτρέπει να κερδίσετε στον Παγκόσμιο Ιστό. Ωστόσο, δεν θα ανατινάξει πραγματικά εάν δεν έχει τα απαραίτητα θεμέλια. Μια χαλαρή υπηρεσία φιλοξενίας μπορεί εύκολα να καταστρέψει αυτό που έχετε δημιουργήσει. Ίσως να μην είναι αρκετά γρήγορο ή ίσως αντιμετωπίζετε χρόνο διακοπής λειτουργίας. Επιπλέον, αυτό είναι ακόμη περισσότερο πρόβλημα αν η υπηρεσία φιλοξενίας λειτουργεί καλά, αλλά συναντηθείτε με μια άθλια υπηρεσία υποστήριξης πελατών. Επομένως, είναι προς το συμφέρον σας να αναζητήσετε επιπλέον προσπάθειες και να ερευνήσετε πιθανούς παρόχους φιλοξενίας και σχέδια. Καθώς το πρόγραμμα φιλοξενίας σας είναι το θεμέλιο στο οποίο δημιουργείτε τον ιστότοπό σας, είναι φυσικό να επιλέξετε από τα καλύτερα.

Επιπλέον, εάν είστε πλήρης αρχάριος, πιθανώς δεν θέλετε να περιπλέξετε τα πράγματα, ούτε θα θέλατε να είναι πολύ ακριβό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εξετάζουμε προγράμματα φιλοξενίας που είναι τα καλύτερα για όσους μόλις ξεκινούν στον διαδικτυακό κόσμο.

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε μερικά από τα πραγματικά καλά σχέδια φιλοξενίας για την έναρξη του πρώτου ιστότοπού σας. Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας το καταλάβουμε!

BlueHost

Επισκεφτείτε τον κεντρικό υπολογιστή »

bluehost-καλή-φιλοξενία-σχέδια

Το BlueHost είναι εύκολα ένας από τους πιο δημοφιλείς παρόχους φιλοξενίας μεταξύ αρχαρίων και για καλό λόγο. Τα σχέδιά τους είναι πολύ στιβαρά, παρέχουν καλές ταχύτητες φόρτωσης και έχουν αξιοπρεπή υποστήριξη πελατών. Η BlueHost έχει ό, τι χρειάζονται οι περισσότεροι χρήστες για να εκτελέσουν το διαδικτυακό τους εγχειρίδιο με τρόπο που τους βοηθά να πετύχουν. Αυτή τη στιγμή διαθέτει περισσότερους από 2 εκατομμύρια ιστότοπους στους διακομιστές τους. Επιπλέον, το BlueHost συγκαταλέγεται στις κορυφαίες προτάσεις του WordPress. Δεν είναι περίεργο που χιλιάδες μπλόγκερ, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και δημιουργικοί έρχονται στο BlueHost.

Διαβάστε την αναλυτική κριτική BlueHost

Το BlueHost λειτουργεί από το 1996 και εξυπηρετούν ισχυρές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων για όλους εκείνους που θέλουν να ξεκινήσουν μια διαδικτυακή επιχείρηση. Η εταιρεία ξεκίνησε με μόνο 2 υπαλλήλους, αλλά τώρα έχει ξεπεράσει τους 750, στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Αυξάνουν επίσης την ταχύτητα και τη σταθερότητα του διακομιστή τους κατά τους τελευταίους 6 μήνες, καθιστώντας το BlueHost ικανό να ανταγωνιστεί με τα καλύτερα της αγοράς.

Οι διακομιστές της BlueHost είχαν χρόνο φόρτωσης 1300 χιλιοστά του δευτερολέπτου, αλλά τώρα είναι 500 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Αυτό είναι διπλάσιο από τον μέσο όρο της βιομηχανίας των 1200 χιλιοστών του δευτερολέπτου, κάτι που είναι πολύ φοβερό. Επίσης, ο χρόνος λειτουργίας τους είναι πιο σταθερός από ποτέ, με σταθερό χρόνο λειτουργίας 99,99%. Αυτοί είναι οι δύο πιο σημαντικοί παράγοντες στην φιλοξενία ιστοσελίδων και το BlueHost τους ελέγχει.

Το BlueHost τα πηγαίνει καλά στην υποστήριξη πελατών, αλλά δεν είναι το καλύτερο. Συνήθως χρειάζονται περίπου 15 έως 20 λεπτά σύμφωνα με πολλούς χρήστες και είχαμε την ίδια εμπειρία επίσης. Ο αντιπρόσωπος υποστήριξης πελατών χρειάστηκε ακριβώς 22 λεπτά για να μας απαντήσει και απάντησε με ακρίβεια σε όλες τις ερωτήσεις μας, ώστε να μπορέσουμε εύκολα να προχωρήσουμε. Λοιπόν, είναι αποτελεσματικοί, αλλά μάλλον απίστευτα απασχολημένοι με τόσους πολλούς χρήστες που θα φροντίσουν.

Παρόλο που οι υπηρεσίες της BlueHost είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπείς, το προσφέρουν σε μια εξαιρετικά ελκυστική εισαγωγική τιμή. Μπορείτε να εγγραφείτε στις υπηρεσίες της BlueHost με μόνο 3,95 $ το μήνα. Σχεδόν κανένας άλλος πάροχος φιλοξενίας δεν προσφέρει τόσο υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε τόσο χαμηλή τιμή. Αξίζει πραγματικά να δοκιμάσετε, ακόμα κι αν είναι μόνο για την περίοδο εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Τα σχέδια της BlueHost γίνονται καλύτερα μέσω διαφόρων λειτουργιών ασφαλείας και προσθηκών. Υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι που κρύβονται στον ιστό και θα χρειαστείτε κάτι σαν το CloudFlare για να αποκλείσετε τις επιθέσεις DDoS. Επιπλέον, σχεδόν όλοι προσπαθούν να κατεβάσουν εικόνες και να τις χρησιμοποιήσουν για δικό τους όφελος, και μπορείτε να τις σταματήσετε με μερικά κλικ. Επιπλέον, το HotLink θα αποκλείσει τυχόν ύποπτες και προβληματικές διευθύνσεις IP και θα ενημερώνει συνεχώς τη μαύρη λίστα τους για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής από γνωστές απειλές.

Στο τέλος της ημέρας, η BlueHost διαθέτει μια υπηρεσία με την οποία δεν μπορούν να ανταγωνιστούν πολλές εταιρείες. Βρίσκονται στην κορυφή της λίστας μας επειδή είναι εκπληκτικά φθηνά και προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσία φιλοξενίας. Εάν πιστεύετε ότι αυτή η εταιρεία μπορεί να είναι καλή για τις ανάγκες σας, ρίξτε μια ματιά στο BlueHost τώρα! Είναι χωρίς κίνδυνο, με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Φιλοξενία InMotion

Επισκεφτείτε τον κεντρικό υπολογιστή »

inmotion-hosting-good-hosting-σχέδια

Το InMotion είναι σαν ένας καλά πειθαρχημένος στρατιώτης, έτοιμος να εξυπηρετήσει τους πελάτες του με ό, τι έχει. Πολύ λίγοι πάροχοι φιλοξενίας προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί καλά και ότι είναι πλήρως ικανοποιημένοι. Όπως ίσως έχετε ήδη καταλάβει, ορισμένοι πάροχοι φιλοξενίας θέλουν απλώς να σας πουλήσουν το σχέδιό τους και να σας κρατήσουν, πληρώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο. Ευτυχώς, το InMotion είναι από τις λίγες εταιρείες που κάνουν τα πράγματα διαφορετικά.

Ρίξτε μια ματιά στο ReMw Hosting InMotion

Το InMotion αποδίδει καλύτερα στην υποστήριξη πελατών, η οποία τους έχει κερδίσει πολλά βραβεία. Διαφημίζονται ως μερικοί από τους πιο φιλικούς ανθρώπους στον πλανήτη και σίγουρα κατάφεραν να το αποδείξουν σε εμάς. Δεν μας πήρε περισσότερο από ένα λεπτό για να τους φτάσουμε και να πάρουμε μια σωστή απάντηση στην ερώτησή μας. Επιπλέον, δεν παρέλειψαν να μας παράσχουν πιο χρήσιμες πληροφορίες που θα μας βοηθούσαν να δημιουργήσουμε τον ιστότοπό μας ώστε να λειτουργεί αποτελεσματικά. Γι ‘αυτό, παρέχουμε στους πελάτες της InMotion υποστήριξη μια τεράστια αντίθεση, επειδή είναι τα άτομα με τα οποία θα θέλατε να μιλήσετε όταν ξεκινάτε έναν ιστότοπο.

Το InMotion δεν πέτυχε όταν εξετάσαμε πώς λειτουργεί η αρχιτεκτονική του διακομιστή τους. Είναι σταθερό με 99,99% χρόνο λειτουργίας και προσφέρει 660 χιλιοστά του δευτερολέπτου χρόνους φόρτωσης κατά μέσο όρο. Όλα αυτά προσθέτουν έναν ιστότοπο που θα λειτουργεί αξιόπιστα και με υψηλή ταχύτητα καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

Όλα αυτά είναι υπέροχα, αλλά αυτή η εταιρεία κάνει τα πράγματα ακόμη καλύτερα βελτιώνοντας τη συμφωνία με τις πραγματικές υπηρεσίες premium. Για αρχάριους, θα λάβετε δωρεάν αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας, για τα οποία σχεδόν κάθε εταιρεία φιλοξενίας ζητά επιπλέον χρέωση. Δεύτερον, θα έχετε το premium πρόσθετο Sucuri WordPress, το οποίο θα είναι ένα από τα πιο πολύτιμα αξεσουάρ για τη λειτουργία του ιστότοπού σας. Θα σαρώσει τον ιστότοπό σας για τυχόν κινδύνους ασφαλείας και θα τους ξεφορτωθεί αμέσως. Μπορεί να μοιάζει με τις κανονικές προσφορές κάθε άλλου παρόχου φιλοξενίας, αλλά αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα πρόσθετο αξίας $ 150, οπότε αξίζει πραγματικά να συνεργαστείτε με.

Το InMotion Hosting προσφέρει όλα αυτά στην τιμή των 3,99 $ ανά μήνα. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από ό, τι ζητούν οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας. Θα μπορούσε ακόμη και να θεωρηθεί ακριβό αν είστε απλώς αρχάριος, αλλά αξίζει τον κόπο. Δεν έχουμε δει άλλους παρόχους φιλοξενίας να διατηρούν την ποιοτική εμπειρία των πελατών όπως το InMotion.

Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε την υπηρεσία τους; Μπορείτε να τα βγείτε έξω εντός της περιόδου εγγύησης επιστροφής χρημάτων 90 ημερών!

SiteGround

Επισκεφτείτε τον κεντρικό υπολογιστή »

siteground-καλή-φιλοξενία-σχέδια

Το SiteGround έχει γίνει δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, ειδικά με την ποσότητα ενέργειας που έχει επενδύσει στο μάρκετινγκ. Έχουν όμως μια σταθερή υπηρεσία φιλοξενίας για να την υποστηρίξουν, ακόμη περισσότερο, πολύ λίγες εταιρείες μπορούν να ανταγωνιστούν με αυτήν. Συνιστάται πραγματικά από τους δημιουργούς των τριών μεγάλων συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου εκεί έξω. WordPress, Drupal και Joomla !, όλοι ενθαρρύνουν τους χρήστες τους να εγγραφούν στο SiteGround. Είναι επίσης μια από τις καλύτερες επιλογές για άτομα που μόλις ξεκινούν την επιχείρησή τους στον ιστό.

Μεταβείτε στη λεπτομερή κριτική SiteGround

Το SiteGround υπήρχε από το 2004, δημιουργώντας ένα σπίτι για περισσότερα από 800.000 ονόματα τομέα και ακόμη πιο ικανοποιημένους πελάτες. Έχουν κερδίσει τη θέση τους προσφέροντας μερικές πραγματικά δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Για αρχάριους, η αρχιτεκτονική του διακομιστή τους είναι απόλυτα σταθερή και έτοιμη για κάποια σοβαρή πίεση. Με 99,97% χρόνο λειτουργίας, δεν θα αντιμετωπίσετε παύσεις στην προσβασιμότητα του ιστότοπού σας. Επιπλέον, η ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας θα είναι 700 χιλιοστά του δευτερολέπτου, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πελάτη για όλους τους χρήστες του. Είμαστε βέβαιοι ότι το SiteGround είναι αρκετά γρήγορο για να έρχεται αντιμέτωπος με τα καλύτερα από αυτά.

Η υποστήριξη πελατών τους είναι επίσης κορυφαία. Είμαστε ικανοποιημένοι όταν το δοκιμάσαμε οι ίδιοι και δεν βρήκαμε παράπονα σε διάφορα φόρουμ. Χρειάστηκαν περίπου 2 λεπτά για να απαντήσουν στο πρώτο μας τηλεφώνημα και λάβαμε αμέσως μια σαφή απάντηση. Ο πράκτορας με τον οποίο μιλήσαμε ήταν σεβαστός και γνώστης. Σεβάστηκε το χρόνο μας και εξασφάλισε ότι το πρόβλημά μας λύθηκε επίσης μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, η προσφορά του SiteGround είναι σταθερή. Προσφέρουν μηνιαία τιμή 3,95 $. Με αυτό το πρόγραμμα, θα έχετε 10 GB αποθηκευτικού χώρου και αρκετό εύρος ζώνης υψηλής ταχύτητας για 10.000 μηνιαίες επισκέψεις. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στους διακομιστές τους μέσω του cPanel και σε διάφορους πολύτιμους διακομιστές. Περιλαμβάνει επίσης χρήσιμες εγκαταστάσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, σε περίπτωση που θέλετε να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Έτσι θα έχετε όλο το λογισμικό που χρειάζεστε για αυτό.

Το SiteGround αξίζει τη φήμη του και μπορούμε να το προτείνουμε ολόψυχα. Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα, ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπό τους!

Α2

Επισκεφτείτε τον κεντρικό υπολογιστή »

a2 φιλοξενία-καλή φιλοξενία-σχέδια

Το A2Hosting δεν είναι ένα υπερβολικά δημοφιλές όνομα, αλλά προσφέρει το είδος της ταχύτητας που σχεδόν κανένας άλλος πάροχος φιλοξενίας δεν προσφέρει σε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας. Είναι το ιδανικό μέρος για αρχάριους που θέλουν να κερδίσουν τον ανταγωνισμό με τρελές ταχύτητες φόρτωσης και εξαιρετική εμπειρία χρήστη. Η A2Hosting ισχυρίζεται ότι είναι 20 φορές γρηγορότερη από τον ανταγωνισμό. Μπορεί να μοιάζουν να καυχιέται, αλλά έχουν κάτι να δείξουν.

Διαβάστε την κριτική μας A2Hosting εδώ

Το A2Hosting φέρνει ταχύτητα 370 χιλιοστά του δευτερολέπτου, η οποία είναι γρήγορη. Στην πραγματικότητα 4 φορές πιο γρήγορα από τον μέσο όρο της βιομηχανίας. Έτσι, εάν θέλετε να κερδίσετε τον ανταγωνισμό τρέχοντας πιο γρήγορα από αυτούς, το A2Hosting είναι η σωστή επιλογή. Μπορείτε να εκτελέσετε έναν ιστότοπο τόσο γρήγορα όσο κάποιος άλλος με μια ειδική υπηρεσία φιλοξενίας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μερικές εκπληκτικές εμπειρίες χρηστών με αυτό. Ο χρόνος λειτουργίας τους είναι εξίσου σταθερός με 99,98% καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

Όταν εξετάζουμε την υποστήριξη πελατών, το A2Hosting έχει τα πράγματα ξανά. Η υποστήριξη πελατών είναι επίσης μεγάλη. Οι αντιπρόσωποί τους φαίνονται αρκετά αξιόπιστοι και εργάζονται αρκετά σκληρά για να κάνουν μια βουτιά στην online προσπάθειά σας. Δώσαμε στον πράκτορα υποστήριξης πελατών μια απλή εργασία και έγινε εντός μίας ώρας, παρόλο που είναι πιθανώς απίστευτα απασχολημένοι. Λάβαμε επίσης μια γρήγορη απάντηση 4 λεπτών μετά το πρώτο μας μήνυμα, οπότε ήταν μια εμπειρία πέντε αστέρων μέσα και πέρα. Είναι προσβάσιμα 24/7/365, κάτι που είναι ιδανικό για όσους ξεκινούν την πρώτη τους ιστοσελίδα.

Το μόνο πράγμα που μας απογοήτευσε ήταν οι τιμές της A2Hosting, αλλά να μην πούμε ότι είναι παράλογο. Επειδή μπορείτε να πάρετε μια σταθερή και γρήγορη υπηρεσία φιλοξενίας για 3,92 $ ανά μήνα. Ωστόσο, εάν θέλετε να πάτε όπλα με την πλήρη ταχύτητα των διακομιστών του A2Hosting για 9,31 $ το μήνα.

Αν η υψηλή ταχύτητα και η αξιοπιστία είναι αυτό που ψάχνετε, υπάρχουν πολλά να αναμένετε για το A2Hosting. Είναι μια εξαιρετική αφετηρία για όποιον θέλει να ξεκινήσει την πρώτη του ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην επίσημη σελίδα του A2Hosting.

HostGator

Επισκεφτείτε τον κεντρικό υπολογιστή »

hostgator-καλή-φιλοξενία-σχέδια

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα της φιλοξενίας είναι το HostGator με έδρα το Τέξας. Έχουν γίνει σκληρά στην αγορά για 15 χρόνια κατ ‘ευθείαν και δεν φαίνεται να υποχωρούν ποτέ. Δεν μπορείτε πραγματικά να συναντήσετε ένα βίντεο στο YouTube χωρίς να δείτε μια διαφήμιση HostGator και ότι η διαφημιστική πορεία συνεχίζεται τα τελευταία 10 χρόνια.

Διαβάστε την εις βάθος κριτική HostGator

Το HostGator είναι επί του παρόντος σπίτι για περισσότερα από 9 εκατομμύρια ονόματα τομέα και είναι επίσης σε συνεργασία με Linux και Cisco. Ίσως έχετε ακούσει γι ‘αυτούς. Είναι πραγματικά γίγαντες και οι γίγαντες είναι δυνατοί και αδυσώπητοι. Οι υπηρεσίες τους είναι επίσης ισχυρές, με ισχυρό χρόνο λειτουργίας και εκπληκτικές ταχύτητες φόρτωσης. Ο ιστότοπός σας θα είναι συνδεδεμένος στο 99,99% του έτους και θα σας φέρει 800 έως 500 χιλιοστά του δευτερολέπτου χρόνο φόρτωσης. Ωστόσο, δεν θα συνιστούσαμε τη χρήση μιας κοινόχρηστης φιλοξενίας στο HostGator, επειδή υπάρχουν καλύτερες διαθέσιμες επιλογές.

Θα πρέπει να επιλέξετε την υπηρεσία φιλοξενίας cloud, η οποία είναι ταχύτερη και πιο αξιόπιστη από οτιδήποτε άλλο. Η αρχιτεκτονική Cloud Hosting βασίζεται σε ένα ολόκληρο δίκτυο υπολογιστών διακομιστών που δίνουν μια πιο συνεπή ταχύτητα και χρόνο λειτουργίας. Οι υπηρεσίες φιλοξενίας cloud του HostGator έχουν χρόνο λειτουργίας 100% και ταχύτητα φόρτωσης 500 χιλιοστών του δευτερολέπτου. Είναι ένα από τα κορυφαία πακέτα φιλοξενίας εισόδου στην αγορά αυτή τη στιγμή, καθώς κοστίζει μόνο 2,75 $ το μήνα.

Ωστόσο, το HostGator δεν είναι ένας καλός πάροχος φιλοξενίας για αρχάριους, επειδή προσφέρουν μια ισχυρή υπηρεσία, αλλά επειδή είναι επίσης φιλικοί προς το χρήστη. Το cPanel του HostGator είναι απίστευτα εύκολο να ξεκουραστείτε και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ολόκληρο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου για το cPanel. Σας επιτρέπει επίσης να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας σε χρόνο μηδέν με πολύ μικρή πίεση.

Αν ψάχνετε για μια πραγματικά ισχυρή υπηρεσία που θα σας επιτρέψει να χειριστείτε όλες τις πτυχές της λειτουργίας ενός ιστότοπου, αυτή είναι η λύση φιλοξενίας για εσάς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φιλοξενία του HostGator Cloud, ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπό τους.

συμπέρασμα

Η εκκίνηση του πρώτου ιστότοπού σας μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολη εάν δημιουργήσετε το σωστό θεμέλιο. Είναι επίσης ευκολότερο να κάνετε εάν οι λειτουργίες του διακομιστή είναι εύκολα προσβάσιμες. Λοιπόν, τι περιμένεις; Γιατί να μην επιλέξετε από τις καλύτερες επιλογές εκεί έξω.

Ελπίζω να σας άρεσε να διαβάζετε αυτό το άρθρο και ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να μάθετε κάτι νέο!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map