Γιατί χρειάζεστε αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου;

αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου


Η προστασία των δεδομένων ιστότοπου θα πρέπει να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για οποιονδήποτε κάτοχο ιστότοπου. Απόπειρες εισβολής, αποτυχίες διακομιστή, ζημιά υλικού μπορεί να επηρεάσει την καλή λειτουργία του ιστότοπού σας και μπορεί να υπονομεύσει την επιθυμία σας να διατηρηθούν τα δεδομένα του ιστότοπού σας. Οι αυτοματοποιημένες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου ή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud είναι απαραίτητες για όσους θέλουν τα δεδομένα τους να είναι ανακτήσιμα σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Η αποθήκευση δεδομένων μέσω παρωχημένης τεχνολογίας σάς αφήνει ευάλωτους σε κάθε είδους απειλές, όπως αστοχίες υλικού και λογισμικού, εισβολή, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και μη αναστρέψιμη φυσική ζημιά.

Οι αυτόματες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ιστοτόπων ή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο cloud έχουν αποδειχθεί ότι έχουν πολλά πλεονεκτήματα από τη χρήση μόνο των μη αυτόματων αντιγράφων ασφαλείας. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο, πιθανότατα γνωρίζετε τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει. Ενώ αυτές οι υπηρεσίες είναι όλο και πιο διαδεδομένες, πολλοί κάτοχοι ιστότοπων δεν έχουν ανακαλύψει ακόμη τα οφέλη της. Λοιπόν, γιατί είναι σημαντικό το αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας ιστότοπου και γιατί το χρειάζεστε?

Οφέλη των αυτοματοποιημένων αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπων

Τα αυτόματα συστήματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αποθήκευσης και ανάκτησης αρχείων εξαλείφουν σημαντικούς κινδύνους που σχετίζονται με μη αυτόματες λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εκτός σύνδεσης, όπως αντίγραφα ασφαλείας με βάση σκληρούς δίσκους. Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά οφέλη των αυτοματοποιημένων αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπων που πρέπει να λάβουν υπόψη οι κάτοχοι ιστότοπων περιλαμβάνουν:

Ευκολία

Εάν επιλέξετε υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο cloud, τα δεδομένα του ιστότοπού σας και τα δεδομένα του υπολογιστή σας αποθηκεύονται σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία που είναι αδιαπέραστη από τις ευπάθειες που ενδέχεται να απειλήσουν τα αρχεία σας εάν αποθηκεύτηκαν χρησιμοποιώντας παραδοσιακές λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Το γεγονός ότι τα αντίγραφα ασφαλείας συμβαίνουν αυτόματα σε καθημερινή συχνότητα ή σε συχνότητα που έχει επιλέξει ο χρήστης, εξαλείφει περαιτέρω κινδύνους που σχετίζονται με το να ξεχάσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, κάτι που συμβαίνει επίσης αρκετά συχνά.

Με τις υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο cloud, τα σημαντικά αρχεία και τα δεδομένα δημιουργούνται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και διατηρούνται ενημερωμένα, έτσι ώστε σε περίπτωση αποτυχίας διακομιστή, μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, απόπειρων εισβολής ή δυσλειτουργίας, τα αρχεία σας μπορούν να αποκατασταθούν αμέσως.

Βελτιωμένη ασφάλεια

Οι μη αυτόματες λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αποθήκευσης δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τις βελτιωμένες υπηρεσίες ασφαλείας για τα δεδομένα ασφαλείας που παρέχονται για τα δεδομένα σας. Δεδομένου ότι τα αντίγραφα ασφαλείας με βάση το σκληρό δίσκο μπορούν να εκθέσουν τα αρχεία σας σε μη αναστρέψιμες απώλειες δεδομένων, καταστροφή αρχείων, απρόσιτη, φυσική βλάβη και δυσλειτουργίες, οι διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι μια ανώτερη εναλλακτική λύση για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με τον παραδοσιακό τρόπο.

Οι υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Cloud παρέχουν επίσης περιττό χώρο αποθήκευσης ως ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για τα αρχεία σας. Γνωρίζοντας ότι τα αρχεία σας διατηρούνται ασφαλή σε περισσότερες από μία τοποθεσίες διακομιστή, θα έχετε την ηρεμία ότι σε περίπτωση συμβάντος που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια ή την παραβίαση των δεδομένων σας, μπορείτε εύκολα να ανακτήσετε όλα τα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας.

Άμεση ανάκτηση

Μόνο όταν αντιμετωπίζετε την ανεπανόρθωτη απώλεια των δεδομένων του ιστότοπού σας αρχίζετε να αναγνωρίζετε την αξία μιας αυτόματης υπηρεσίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Η ποιότητα μιας διαδικτυακής υπηρεσίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αποδεικνύεται επίσης από γρήγορους χρόνους ανάκτησης και αποκατάστασης δεδομένων, ώστε να μπορείτε να έχετε τα δεδομένα σας στα χέρια σας ανεξάρτητα από την περίσταση που προκάλεσε τον κίνδυνο του αποθηκευμένου υπολογιστή σας ή των αποθηκευμένων δεδομένων εξωτερικού σκληρού δίσκου.

Αυτό είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη που μπορείτε να αντλήσετε μεταβαίνοντας από μη αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας εκτός σύνδεσης σε αυτοματοποιημένα ηλεκτρονικά αντίγραφα ασφαλείας.

Δυνατότητες συγχρονισμού

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα των διαδικτυακών εφεδρικών υπηρεσιών είναι η άμεσα διαθέσιμη δυνατότητα συγχρονισμού που δεν είναι διαθέσιμη με μη αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Ο συγχρονισμός μεταξύ tablet, φορητών υπολογιστών και άλλων υποστηριζόμενων συσκευών σάς διευκολύνει να έχετε πρόσβαση στην πιο πρόσφατη έκδοση των δεδομένων σας από οποιαδήποτε συσκευή.

Αυτό σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε έργα ή να επεξεργαστείτε αρχεία ακόμη και εν κινήσει. Η πρόσβαση στα αρχεία σας ανά πάσα στιγμή σας εξοικονομεί χρόνο και βελτιστοποιεί εργασίες που σχετίζονται με τη διαχείριση, την επεξεργασία και την ενημέρωση των αρχείων σας.

Προσιτό και αποδοτικό στο χρόνο

Οι λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπων που βασίζονται σε σύννεφο αποτελούν μια οικονομικά προσιτή και οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση αντί των μη αυτόματων αντιγράφων ασφαλείας. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για υλικό που είναι επιρρεπές σε σωματικές βλάβες και δυσλειτουργίες και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συντήρηση, καθώς η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πραγματοποιείται αυτόματα.

Είτε είστε μια μικρή ή μεγάλη επιχείρηση, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων του ιστότοπού σας στο cloud είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για την προστασία των αρχείων και των βάσεων δεδομένων του ιστότοπού σας.

Οι αξιόπιστοι πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν δωρεάν αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας που περιλαμβάνονται σε ορισμένα από τα πακέτα φιλοξενίας τους. Αυτές οι εταιρείες φιλοξενίας πραγματοποιούν τακτικά αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας για να βεβαιωθούν ότι σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας διακομιστή ή άλλης απρόβλεπτης περίπτωσης, τα αρχεία σας είναι ασφαλή και πλήρως ανακτήσιμα.

InMotion Hosting – Δωρεάν αυτοματοποιημένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου για την ασφαλή φύλαξη των αρχείων σας

inmotion hosting δωρεάν αυτοματοποιημένο αντίγραφο ασφαλείας ιστότοπουΤο InMotion Hosting είναι ένας κορυφαίος πάροχος φιλοξενίας που παρέχει μια ποικιλία υπηρεσιών φιλοξενίας τόσο για μεμονωμένους χρήστες όσο και για επιχειρήσεις. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη υπηρεσία CNET για 13 συνεχόμενα χρόνια και παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας σε προσιτές τιμές. Εκτός από την κορυφαία υποδομή διακομιστή, την αποθήκευση SSD, την τελευταία τεχνολογία υλικού και λογισμικού και το οπλοστάσιο των διαθέσιμων δυνατοτήτων με κάθε ένα από τα σχέδια φιλοξενίας τους, το InMotion Hosting παρέχει επίσης μια αυτόματη απομακρυσμένη υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με όλες τις κοινόχρηστες φιλοξενίες, τους διακομιστές VPS και σχέδια φιλοξενίας μεταπωλητών.

Αυτά τα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων εκτελούνται κάθε 24-36 ώρες και αντικαθιστούν τα προηγούμενα αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων με την τελευταία έκδοση. Όσοι θέλουν να έχουν πρόσβαση σε αρκετές προηγούμενες εκδόσεις του αντιγράφου ασφαλείας του ιστότοπού τους, συνιστάται να διατηρούν δικά τους αντίγραφα ασφαλείας. Ως βέλτιστη πρακτική, συνιστάται στους πελάτες να δημιουργήσουν ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπου πριν κάνουν οποιεσδήποτε αλλαγές στον ιστότοπό τους.

Το InMotion Hosting επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργούν τα δικά τους αντίγραφα ασφαλείας μέσω του ενσωματωμένου εργαλείου δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του cPanel. Επομένως, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας βάσεων δεδομένων MySQL και αρχείων ιστότοπου στο cPanel. Οι χρήστες μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες στη σελίδα του Κέντρου υποστήριξης του InMotion που περιγράφουν λεπτομερώς πώς να εκτελούν πλήρη αντίγραφα ασφαλείας του cPanel και πώς να επαναφέρουν αρχεία στο cPanel εάν χρειαστεί.

Εξοικονομήστε ακόμη περισσότερα με αυτούς τους κωδικούς κουπονιών InMotion Hosting.

συμπέρασμα

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων και των βάσεων δεδομένων του ιστότοπού σας είτε θέλετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων σας που είναι αποθηκευμένα στον φορητό σας υπολογιστή, χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας ή εξωτερικές μονάδες δίσκου για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεν θα πρέπει να είναι η μόνη σας επιλογή για ανάκτηση δεδομένων. Δεν υπάρχει λόγος να μην επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα μιας διαδικτυακής υπηρεσίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που είναι σε θέση να παρέχει καλύτερη ασφαλή φύλαξη για τα αρχεία σας με αυτόματο, αποτελεσματικό και εξοικονόμηση χρόνου..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map