Πώς να ξεκινήσετε ένα επιτυχημένο ιστολόγιο βιβλίων;

start-book-review-blog


Σας αρέσει να κατσαρώνετε με ένα καλό βιβλίο περισσότερο από το να πηγαίνετε σε ένα πάρτι κατά τη διάρκεια ενός Σαββάτου βράδυ; Σας αρέσει η ιδέα να κερδίζετε χρήματα από την ανάγνωση βιβλίων και τη γραφή για τις εμπειρίες σας; Λοιπόν, η εκτέλεση ενός ιστολογίου βιβλίων ή ενός ιστότοπου αναθεώρησης βιβλίων μπορεί να είναι το δικό σας πράγμα.

Μπορείτε να επιλέξετε να εκτελέσετε έναν ιστότοπο κριτικών βιβλίων ως εργασία πλήρους απασχόλησης ή μπορείτε να το κάνετε για να επιτύχετε διάφορα άλλα αποτελέσματα. Μπορείτε να προωθήσετε την επιχείρηση βιβλίων σας εάν έχετε και να αυξήσετε το κοινό σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια κοινότητα γύρω από το αγαπημένο σας χόμπι και να προωθήσετε τον αγαπημένο σας συγγραφέα.

Αλλά ακόμα κι αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να διαβάσετε βιβλία και να μοιραστείτε τη γνώμη σας με άτομα, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο χρησιμοποιώντας το μάρκετινγκ συνεργατών. Η προώθηση βιβλίων που σας άρεσε να διαβάζετε είναι ο τέλειος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από αυτό που αγαπάτε. Εάν αυτό ακούγεται σαν κάτι που θέλετε να κάνετε, εδώ είναι ένας οδηγός που θα σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό. Θα μοιραστούμε επίσης μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε.

Βήμα 1: Δημιουργήστε ένα σχέδιο

“Εάν αποτύχετε να προγραμματίσετε, σκοπεύετε να αποτύχετε”

Ένα από τα βασικά πράγματα που διαχωρίζουν επιτυχημένα ιστολόγια από ανεπιτυχή αυτά είναι το σχέδιό τους. Πολλοί αρχάριοι bloggers δεν σκέφτονται καν να δημιουργήσουν ένα σχέδιο, επειδή καταναλώνονται από τις τεχνικές πτυχές της δημιουργίας ενός blog. Ωστόσο, ξεχνούν τον στόχο του ιστολογίου τους και πώς πρέπει να εκτελείται.

διαβάζω βιβλίο

Θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε τα ακόλουθα πράγματα προτού αρχίσετε να δημιουργείτε το ιστολόγιό σας:

 • Το είδος των βιβλίων στα οποία θα εστιάσετε.
 • Το κοινό-στόχο σας (σε ποια δημογραφικά στοιχεία θα εστιάσετε). Ποιος αρέσει να διαβάζει τα ίδια βιβλία?
 • Υπάρχουν είδη ιστότοπων κριτικών βιβλίων που σας αρέσουν; Εάν όχι, κάντε μια γρήγορη αναζήτηση και δείτε πώς το κάνουν οι επιτυχημένοι.
 • Πώς είναι δομημένοι οι επιτυχημένοι ιστότοποι κριτικών βιβλίων και πόσο συχνά δημοσιεύουν κριτικές.
 • Πόσο συχνά έχετε προγραμματίσει να δημοσιεύσετε νέο περιεχόμενο και πόσα βιβλία μπορείτε να διαβάσετε?
 • Πώς θα δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας και θα κερδίσετε χρήματα με αυτόν?

Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνετε για να απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις και να δημιουργήσετε ένα σχέδιο για το ιστολόγιό σας, τόσο περισσότερες ερωτήσεις θα προκύψουν. Είναι επικίνδυνο να μεταβείτε στη δημιουργία ενός ιστολογίου χωρίς τον απαραίτητο σχεδιασμό και να καθορίσετε όλες τις πιο σημαντικές πτυχές.

Βήμα 2: Επιλέξτε ένα όνομα τομέα

Θα χρειαστείτε ένα όνομα που να περιγράφει με ακρίβεια τι κάνετε και τι μπορούν να περιμένουν οι αναγνώστες σας στο ιστολόγιό σας. Εάν γράφετε για ένα συγκεκριμένο είδος ή μια κίνηση, ο καλύτερος τρόπος να το μεταφέρετε είναι μέσω του ονόματος τομέα / της επωνυμίας.

Μόλις έχετε μια λαμπρή ιδέα, κάντε κάποια έρευνα και βρείτε μερικά καλά ονόματα. Το όνομα που μόλις εμφανίσατε μπορεί να έχει ήδη ληφθεί, αλλά μην τα παρατάτε. Απλώς κατευθυνθείτε στο GoDaddy ή στο NameCheap και αναζητήστε τα υπάρχοντα ονόματα τομέα και δείτε τι είναι διαθέσιμο. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε τον τομέα μέσω της εταιρείας φιλοξενίας σας. Συνήθως θα λάβετε ένα δωρεάν εάν αγοράσετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας (διαβάστε το βήμα # 3 για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό).

Όσον αφορά τις επεκτάσεις του ονόματος τομέα, μπορείτε είτε να πάτε με μία από τις τρεις πρώτες επεκτάσεις: .com, net. και .org. Ωστόσο, αν πιστεύετε ότι οι μοναδικές επεκτάσεις τομέα όπως .reviews ή .club θα λειτουργούσαν καλά με τον τομέα σας, αυτές μπορεί να σας βοηθήσουν να βρείτε ένα πολύ πιο συναρπαστικό όνομα. Προσωπικά, προτείνω να πάτε για επεκτάσεις τομέα ανώτερου επιπέδου (com, net, org), αλλά αυτή είναι μόνο η γνώμη μου.

Βήμα # 3: Αποκτήστε ένα καλό πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων

bluehost-book-review-blog

Το BlueHost είναι ένα από τα καλύτερα στοιχήματά σας όταν ψάχνετε να ξεκινήσετε με ένα blog. Προσφέρει προγράμματα φιλοξενίας με μόλις 3,95 $, κάτι που θα ελαχιστοποιήσει την αρχική σας επένδυση. Το BlueHost προσφέρει ένα δωρεάν όνομα τομέα με κάθε νέο πρόγραμμα φιλοξενίας. Επομένως, εάν δεν έχετε ακόμη τομέα, ίσως θελήσετε να τον καταχωρίσετε στο BlueHost δωρεάν.

Οι υπηρεσίες τους είναι επίσης βελτιστοποιημένες για το WordPress, την πλατφόρμα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία του ιστολογίου σας. Το BlueHost είναι ένας από τους κορυφαίους προτεινόμενους ιστότοπους στο επίσημο WordPress.org. Το BlueHost είναι μια ισχυρή λύση φιλοξενίας όταν χρησιμοποιείτε το WordPress. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το BlueHost, επειδή είναι αξιόπιστα, έχουν εκπληκτική υποστήριξη πελατών και υπέροχο χρόνο λειτουργίας. Διαβάστε την εις βάθος κριτική μας στο BlueHost για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την εταιρεία.

Βήμα # 4: Εγκαταστήστε το WordPress

Το WordPress είναι η καλύτερη πλατφόρμα για τη δημιουργία ιστολογίων. Καθιστά απλό για οποιονδήποτε μη καταλαβαίνων τεχνολογίας χρήστη να ξεκινήσει τον ιστότοπό του καθώς είναι απίστευτα φιλικό προς τον χρήστη. Αφού εγγραφείτε και εγγραφείτε στο BlueHost, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το WordPress στον πίνακα ελέγχου και να το εγκαταστήσετε. Θα έχετε μόνο μερικά κλικ και θα εισαγάγετε ορισμένες σχετικές πληροφορίες. Θα χρειαστούν περίπου δέκα λεπτά για να εγκατασταθεί (ίσως λιγότερο) και θα σας υποδεχτεί το βασικό θέμα ενός ιστότοπου WordPress. Από εκεί, μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε το ιστολόγιό σας και να το κάνετε σε αυτό που το οραματίσατε να είναι.

Εάν μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια για την εγκατάσταση του WordPress στον λογαριασμό σας BlueHost, μπορείτε πάντα να αναζητήσετε βοήθεια από την εκπληκτική υποστήριξη του BlueHost ή μπορείτε να ακολουθήσετε τον αναλυτικό οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εκκίνησης ενός ιστολογίου σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Βήμα # 5: Εγκαταστήστε τα απαραίτητα πρόσθετα

Το WordPress διαθέτει ένα εξαιρετικά βολικό σύστημα επέκτασης που καθιστά απίστευτα εύκολο για τους χρήστες να προσθέτουν νέες δυνατότητες. Παρόλο που η πλατφόρμα είναι ισχυρή από το κουτί, υπάρχουν περισσότερες από 42.000 επεκτάσεις για αυτήν. Όποια και αν είναι η δυνατότητα που χρειάζεστε, μπορείτε να την προσθέσετε με μερικά απλά κλικ μέσω του Πίνακα ελέγχου ή μεταβαίνοντας στο CodeCanyon. Για να κάνετε τα πράγματα πιο απλά για εσάς, εδώ είναι μερικά από τα πιο σημαντικά πρόσθετα που πρέπει να έχει κάθε blog.

Yoast SEO – Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας του ιστολογίου σας. Θα πρέπει να βελτιστοποιήσετε κάθε κομμάτι περιεχομένου που δημοσιεύετε στον ιστό. Το Yoast SEO το καθιστά απίστευτα εύκολο σαρώνοντας το περιεχόμενο και βοηθώντας σας να διαχειριστείτε σημαντικά πράγματα όπως ο τίτλος SEO, η λέξη-κλειδί εστίασης, η μετα-περιγραφή και πολλά άλλα.

Θα ελέγξει ακόμη και την αναγνωσιμότητα του κειμένου σας με το Flesch Readability Checker και θα του δώσει βαθμολογία. Επιπλέον, θα σαρώσει το περιεχόμενο για να εντοπίσει τυχόν προβλήματα βελτιστοποίησης που πρέπει να διορθώσετε, επιτρέποντάς σας να δημοσιεύσετε πλήρως βελτιστοποιημένες αναρτήσεις στο ιστολόγιό σας. Για αυτόν τον λόγο, το Yoast SEO είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα SEO εκεί έξω. Για να το ολοκληρώσετε, είναι ακόμη δωρεάν, με δυνατότητα αναβάθμισης για premium λειτουργίες.

Jetpack – Το Jetpack θα υπερφορτώσει το ιστολόγιό σας προσθέτοντας όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που δεν μπορεί να έχει ο πυρήνας του WordPress. Έχει τεράστια ποικιλία χαρακτηριστικών, όπως ορθογραφικό έλεγχο, φόρμες επικοινωνίας, widget και πολλά άλλα. Αυτό το πρόσθετο είναι συσκευασμένο. χωρίς αμφιβολία για αυτό και θα εξυπηρετήσει τέλεια τις περισσότερες από τις ανάγκες σας. Για να το ολοκληρώσετε, είναι επίσης δωρεάν για χρήση, οπότε τι δεν υπάρχει για να αγαπήσετε?

Google Analytics για WordPress – Θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να αναλύσετε το κοινό σας και την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά καθήκοντά σας ως webmaster. Το Google Analytics είναι το κατάλληλο μέρος για να αναλύσετε από πού προέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του κοινού σας και να καταλάβετε τα δημογραφικά στοιχεία τους. Ωστόσο, η συνεχής αλλαγή καρτελών ή η σύνδεση στο λογαριασμό σας στο Google Analytics μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό. Είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνετε εγκαθιστώντας την προσθήκη του Google Analytics.

Ακίσμετ – Ανεξάρτητα από το είδος του ιστολογίου που χρησιμοποιείτε, θα υπάρχουν πάντα ανεπιθύμητα σχόλια σε αυτό. Μπορεί να χρειαστούν ώρες της ημέρας σας για να διαγραφούν όλα αυτά τα σχόλια και κανείς δεν θέλει να το ανεχτεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Akismet θα εξαλείψει αυτόματα τα περισσότερα ανεπιθύμητα σχόλιά σας μέσω του φιλτραρίσματος τους.

BackWPup – Μόλις αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα με το ιστολόγιό σας, η απώλεια οτιδήποτε σε αυτό θα είναι πολύ πιο επικίνδυνο. Εάν δεν θέλετε να το διακινδυνεύσετε, χρησιμοποιήστε το BackWPup για να δημιουργήσετε προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείας ολόκληρου του ιστότοπού σας. Μπορείτε να αποθηκεύετε τα πάντα σε τακτική βάση, ώστε να μην είστε ευάλωτοι σε εισβολή.

Relevanssi – Το WordPress είναι καλό, αλλά δεν είναι τέλειο. Δεν διαθέτει ακόμη και μια βασική λειτουργία όπως η αναζήτηση, χωρίς την οποία ο ιστότοπος κριτικών βιβλίων δεν θα ήταν τόσο χρήσιμος. Το Relevanssi μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό και να παρέχει στους αναγνώστες σας σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης.

Βήμα # 6: Εγκαταστήστε το θέμα σας

Μόλις ενεργοποιήσετε τον ιστότοπό σας WordPress με όλα τα πρόσθετα σας, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που θα θέλουν να δουν οι αναγνώστες σας. Λάβετε υπόψη ότι οι νέοι επισκέπτες σας θα χρειαστούν λίγα δευτερόλεπτα για να αποφασίσουν εάν αξίζει να διαβάσετε το ιστολόγιό σας ή όχι και το πρώτο πράγμα που βλέπουν είναι ο σχεδιασμός του ιστότοπού σας. Πρέπει να δείξει τον μοναδικό χαρακτήρα σας και να περιγράψει κάπως το θέμα του ιστολογίου σας. Ανακαλύψτε τι συναισθήματα και ιδέες θέλετε να μεταφέρετε και δημιουργήστε τα.

Ευκολότερη είπε παρά να γίνει, σωστά; Λοιπόν, όχι ακριβώς, επειδή το WordPress έχει πολλά θέματα επαγγελματικής εμφάνισης που είναι απίστευτα απλό στην εγκατάσταση και την προσαρμογή. Η διαδικασία ενός καλού σχεδιασμού έγινε επίσης πολύ απλούστερη με το θέμα Divi. Αυτό το θέμα συνοδεύεται από ένα οπτικό εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης που μπορεί να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε το ιστολόγιο του βιβλίου σας όπως θέλετε. Έχει μια απίστευτα ολοκληρωμένη διεπαφή που σας επιτρέπει να συνδυάσετε τα μεμονωμένα στοιχεία του ιστότοπού σας χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε ούτε μια γραμμή κώδικα. Είναι ο απλούστερος τρόπος που έχω διαπιστώσει ότι οι χρήστες που δεν καταλαβαίνουν την τεχνολογία μπορούν να δημιουργήσουν και να προσαρμόσουν τον δικό τους ιστότοπο ώστε να μοιάζουν ακριβώς με τον τρόπο που θέλουν.

Ακολουθεί ένα σύντομο βίντεο για το θέμα Divi:

Εάν έχετε προϋπολογισμό, μπορείτε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν θέμα WordPress, το οποίο είναι διαθέσιμο στο Αποθήκη WordPress.org. Υπάρχουν πολλά εκπληκτικά δωρεάν θέματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το blog του βιβλίου σας, αλλά προσφέρουν λιγότερες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής από ένα premium θέμα.

Βήμα # 7: Δημιουργήστε έσοδα από τον ιστότοπό σας

Κερδίστε χρήματα με το ιστολόγιό σας δεν είναι δευτερεύουσα εργασία. Στην πραγματικότητα, πρέπει να καταλάβετε πώς θέλετε να το κάνετε πριν ξεκινήσετε να το δημιουργείτε. Υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να κάνετε όταν πρόκειται για δημιουργία εσόδων, εδώ είναι 5 από αυτές.

δημιουργία εσόδων-βιβλίο-blog

Διαφήμιση

Ένας από τους παλαιότερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα με ένα blog είναι μέσω παραδοσιακών διαφημίσεων banner. Με σταθερό αριθμό επισκεψιμότητας, μπορείτε να κερδίσετε αξιοπρεπή χρηματικά ποσά. Έχετε δύο κύριες επιλογές όσον αφορά την πληρωμή για διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών και επωνυμιών.

 • Δίκτυα διαφημίσεων – Υπάρχουν πολλά δίκτυα διαφημίσεων όπως το Google AdSense στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε και να εμφανίζονται οι διαφημίσεις τους στον ιστότοπό σας. Θα λάβετε χρήματα από αυτά για κάθε κλικ και θα εμφανίζουν τα είδη διαφημίσεων που ταιριάζουν καλύτερα στο κοινό σας. Εάν ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή, δεν έχετε υπερβολικό έλεγχο σε ποιες διαφημίσεις εμφανίζονται στον ιστότοπό σας και το Δίκτυο Διαφημίσεων θα πάρει το κόψιμο επίσης.
 • Άμεσες πωλήσεις διαφημίσεων – Όσο μεγαλύτερο κοινό έχει το ιστολόγιό σας τόσο πιο πολύτιμο γίνεται και τόσο περισσότερα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε με αυτό. Εάν είστε πρόθυμοι να νοικιάσετε χώρο στο ιστολόγιο βιβλιογραφικών κριτικών για διαφημίσεις, μπορείτε να το κάνετε και με τους δικούς σας όρους. Μπορείτε να νοικιάσετε χώρο για συγκεκριμένες εταιρείες για την τιμή που αποφασίζετε και μπορείτε επίσης να κρατήσετε όλα τα χρήματα. Είναι σίγουρα ένας καλός τρόπος για να παίξετε το παιχνίδι.

Μάρκετινγκ θυγατρικών

Μέσω του μάρκετινγκ συνεργατών, μπορείτε να προωθήσετε το προϊόν ή την υπηρεσία μιας άλλης εταιρείας και να λάβετε προμήθεια όταν κάποιος το αγοράσει. Αυτή η μέθοδος δημιουργίας εσόδων είναι ένας από τους πιο κερδοφόρους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Πολλοί από τους μεγαλύτερους πωλητές βιβλίων όπως το Amazon, το IndieBound και το The Book Depository έχουν όλα προγράμματα θυγατρικών. Μπορείτε να εγγραφείτε, να επιλέξετε τα βιβλία της επιλογής σας, να τα ελέγξετε και να ξεκινήσετε να προωθείτε τους συνδέσμους θυγατρικών τους στο κείμενό σας.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να προωθήσετε μαθήματα εάν βρείτε κάποια σχετικά. Ίσως θα μπορούσατε να πουλήσετε κάποια γραπτώς

Πώληση των δικών σας προϊόντων

Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε το δικό σας προϊόν ή υπηρεσία, που είναι ο πιο κερδοφόρος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα με το ιστολόγιο βιβλίων σας. Εάν είστε αρκετά έξυπνοι, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας ηλεκτρονικά βιβλία ή προϊόντα όπως μπλουζάκια, κούπες καφέ ή οποιοδήποτε από τα χιλιάδες επώνυμα προϊόντα που θα μπορούσατε να πουλήσετε. Απλώς πρέπει να γνωρίζετε τι θα αρέσει το κοινό σας και ποια από αυτά τα πράγματα μπορείτε να παρέχετε. Ίσως θέλετε να ξεκινήσετε μια υπηρεσία όπως το TLC Book Tours, το οποίο ξεκίνησε από ένα ζευγάρι blogger.

Χορηγούμενες δημοσιεύσεις

Μόλις το ιστολόγιό σας έχει κάποια εξουσία στη θέση σας, αυτό που λέτε θα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία, θα γίνετε επιρροή. Πολλές εταιρείες αναζητούν συνεχώς επιρροές που θα μπορούσαν να τις προωθήσουν μέσω δημοσιεύσεων. Αυτές οι εταιρείες είναι διατεθειμένες να πληρώσουν καλά χρήματα για χορηγίες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ενός ιστολογίου βιβλίων, θα μπορούσατε να κάνετε χορηγίες με εκδοτικές εταιρείες.

Ίσως ένας λιγότερο γνωστός συγγραφέας δημοσιεύει ένα νέο βιβλίο και χρειάζεται λίγη προώθηση. αυτός ή αυτή θα σας πληρώσει με χαρά για το χρόνο που απαιτείται για την αναθεώρηση του βιβλίου. Μόλις το κάνετε ως αρχή, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσετε δημοσιεύσεις με χορηγία.

Ανεξάρτητη γραφή

Δεδομένου ότι θα βασίζετε το ιστολόγιό σας αποκλειστικά στη γραφή, πιθανότατα θα έχετε καλή γραφή. Μόλις αποκτήσετε κάποια εξουσία, θα σας προσφέρει την τέλεια ευκαιρία να προωθήσετε τις γραπτές σας υπηρεσίες. Το ιστολόγιό σας θα είναι ιδανικό για να επιδείξετε την εξυπνάδα σας και τις δεξιότητές σας γραφής. Με αυτό, μπορείτε εύκολα να απευθυνθείτε σε εταιρείες και να τους προσφέρετε υπηρεσίες γραφής ή να τους ζητήσετε να επικοινωνήσουν μαζί σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα μπορείτε να ζητήσετε μια τεράστια τιμή για το γράψιμό σας.

Βήμα # 8: Οδήγηση επισκεψιμότητας στο ιστολόγιό σας

Η δημιουργία ενός καλά σχεδιασμένου ιστολογίου και η συμπλήρωσή του με κριτικές υψηλής ποιότητας είναι μόνο το πρώτο βήμα. Θα πρέπει να ξοδέψετε και ίσο χρονικό διάστημα, αν όχι περισσότερο στο μάρκετινγκ κάθε μιας από τις αναρτήσεις σας. Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, θα έχετε διάφορες επιλογές, αλλά σίγουρα θα πρέπει να διαλέξετε μερικές εάν θέλετε ο ιστότοπος αναθεώρησης βιβλίων να είναι επιτυχής. Αυτά είναι τα ακόλουθα:

 • SEO – Το γεγονός ότι θα πρέπει πάντα να εργάζεστε στο SEO σας είναι δεδομένο γεγονός. Έχετε όλα τα εργαλεία, τις πληροφορίες και τους πόρους για να το κάνετε, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να κάνετε πολλή δουλειά ως blogger. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι αυτό που προσφέρει οργανική επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας δωρεάν, αν το κάνετε καλά. Ωστόσο, παρόλο που είναι μια εξαιρετική μακροπρόθεσμη λύση για την επίτευξη σταθερού όγκου επισκεψιμότητας, θα εμφανιστεί προφανώς κάποια διακύμανση. Επιπλέον, δεν είναι ο μόνος καλός τρόπος για να κερδίσετε επισκεψιμότητα για τον ιστότοπό σας.
 • Μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων – Θα πρέπει επίσης να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια για να αναδείξετε τις αναρτήσεις σας σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Twitter και το Pinterest. Αυτές είναι εξαιρετικές πηγές οργανικής επισκεψιμότητας και μπορείτε επίσης να τις χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε τις αναρτήσεις σας σε περίπτωση που έχετε επίσης προϋπολογισμό μάρκετινγκ, κάτι που με φέρνει στο δεύτερο σημείο.
 • ΔΕΗ και πληρωμένες προσφορές – Ένας από τους γρηγορότερους τρόπους για να επιτύχετε μεγάλο όγκο επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας είναι μέσω πληρωμένων διαφημίσεων. Μπορείτε να βρείτε πολλά εξειδικευμένα δίκτυα διαφημίσεων που θα κατευθύνουν συγκεκριμένη ποιότητα, υψηλή μετατροπή στο ιστολόγιό σας. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη χρήση της ΔΕΗ, επειδή έχει μια καμπύλη μάθησης. Χρειάζεται κάποια εμπειρία για να αξιοποιήσετε στο έπακρο, αλλά μπορεί να είναι μια πολύτιμη πηγή επισκεψιμότητας για το ιστολόγιό σας. Για παράδειγμα, οι πληρωμένες διαφημίσεις του Facebook είναι πολύ στοχευμένες και σας επιτρέπουν να προσεγγίσετε τα συγκεκριμένα δημογραφικά στοιχεία που θέλετε να προσεγγίσετε. Ενώ η ΔΕΗ είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να επιτύχετε κυκλοφορία, αυτό μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή σας, επειδή απαιτεί τεράστιο προϋπολογισμό και μπορεί να μην αξίζει να το χρησιμοποιήσετε.

συμπέρασμα

Εκεί το έχετε, τη μαγική συνταγή να ξεκινήσετε τη δική σας ιστοσελίδα αναθεώρησης βιβλίων. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αγαπούν την ανάγνωση και τη γραφή και θα ήθελαν να μετατρέψουν αυτό το χόμπι σε κερδοφόρα δουλειά. Μπορείτε ακόμη και να κερδίσετε μια σταθερή διαβίωση από αυτό, οπότε αν αυτό είναι που θέλετε να κάνετε, σας συνιστώ να κάνετε λίγο περισσότερη έρευνα ή να ξεκινήσετε αμέσως με το ιστολόγιό σας. Η ζωή δεν περιμένει κανέναν, οπότε καλύτερα να απασχοληθείτε!

Εάν είστε έτοιμοι, κάντε κλικ εδώ και ρυθμίστε το ιστολόγιό σας σήμερα!

Εάν έχετε ερωτήσεις ή προτάσεις, χρησιμοποιήστε την παρακάτω ενότητα σχολίων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map