Πώς να βελτιώσετε το περιεχόμενό σας βελτιώνοντας τον εαυτό σας

βελτιώστε το περιεχόμενό σας


Για να συνεχίσετε να προχωράτε με κάθε είδους δουλειά που αναλαμβάνετε, πρέπει πρώτα να βελτιώσετε τον εαυτό σας. Η προσπάθεια αυτο-βελτίωσης είναι αυτό που θα σας κάνει πιο ικανούς, αξιόπιστους και αξίζει τα χρήματα μακροπρόθεσμα.

Ποιος είσαι αντικατοπτρίζεται με ακρίβεια σε κάθε δημοσίευση που γράφεις και σχεδόν σε κάθε πτυχή της δουλειάς σου. Εάν είστε αρκετά τυχεροί, έχετε συναδέλφους που κάνουν ό, τι μπορούν για να σας ωθήσουν προς τα εμπρός και να σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτεροι κάθε μέρα. Εάν όχι, τότε θα πρέπει να ψάξετε μερικά ή να αναλάβετε αυτήν την ευθύνη για τον εαυτό σας τώρα. Διότι τίποτα δεν σαμποτάρει την επιτυχία σας σε οποιοδήποτε πεδίο εργασίας παρά αρνητικότητα και μια ανοικοδομητική νοοτροπία. Η αρνητικότητα μπορεί να περιορίσει τις δυνατότητές σας να γίνετε πραγματικά σπουδαίο άτομο στον τομέα σας και να οδηγήσετε μια εύστοχη και ικανοποιητική επιχείρηση.

Η μετάβαση προς τα εμπρός και η απόρριψη παλιών συνηθειών δεν είναι πάντα εύκολη. Αλλά το πιο δύσκολο είναι να μην δουλεύεις συνεχώς στον εαυτό σου, είναι η απόφαση να κάνεις την αλλαγή. Το να αποφασίσετε πραγματικά να αφιερωθείτε στη συνεχή αυτο-βελτίωση είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να δώσετε στην καριέρα σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επειδή μόλις κοιτάξετε πραγματικά πώς είναι τα πράγματα, βλέπετε ότι το μόνο πραγματικό εμπόδιο που αντιμετωπίζετε είναι ο εαυτός σας.

Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να αναλύσω τις συνήθειες και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να αναπτύξετε για να οδηγήσετε μια πιο επιτυχημένη καριέρα και μια πιο υγιή ζωή. Αυτά δεν θα σας κάνουν μόνο να γίνετε ένας πολύ καλύτερος επαγγελματίας, αλλά και ένας καλύτερος άνθρωπος. Το να γίνεις καλύτερος σημαίνει ότι οι περισσότεροι τομείς της εργασίας σου και όλες οι άλλες επιλογές σου θα επηρεαστούν προς το καλύτερο. Έτσι, με αυτήν τη νοοτροπία, ας το καταλάβουμε!

Αποδεχτείτε πάντα τις προκλήσεις

δέχομαι προκλήσεις  Το να νιώθεις άνετα θα σκοτώσει τις προσπάθειές σου να πετύχεις μεγαλύτερη επιτυχία κάθε φορά. Εάν έχετε ήδη καθιερωθεί σε ένα πεδίο και κερδίζετε αρκετά χρήματα για να τα περάσετε, μην εγκατασταθείτε. Το να είσαι υπερβολικά άνετο και να μην δέχεσαι νέες προκλήσεις θα απομακρύνει αργά τη ζωή σου, μόνο για να σε αφήσει να κοιτάξεις πίσω την καριέρα σου μετά από πέντε χρόνια, συνειδητοποιώντας ότι έκανες το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά. Το γεγονός ότι δεν προχωράμε με νέες προσπάθειες και προκλήσεις οφείλεται μόνο στο φόβο. Συνδέονται με ανήσυχα συναισθήματα με μια δικαιολογία ότι «κολλάνε σε αυτό που λειτουργεί».

Το πρώτο βήμα για να γίνεις καλύτερος είναι να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου. Δεν είναι καθόλου εύκολο και κάθε δυσάρεστη εμπειρία θα σας κάνει να θέλετε να επιστρέφετε κάθε φορά. Ωστόσο, η πρόοδος θα προέλθει από μια μοναδική πεποίθηση, που είναι το γεγονός ότι «κάθε πρόκληση υπάρχει για να σας βοηθήσει να μεγαλώσετε». Μαθαίνετε μέσω δοκιμών και σφαλμάτων, οπότε κάντε το καλύτερο δυνατό για να ζήσετε αποτελεσματικά όταν σας προκαλούν.

Δείτε τις ευκαιρίες

Είναι εύκολο να δούμε μια κατάσταση για τους πολλούς περιορισμούς που επιβάλλει, αλλά αρκετά συχνά, υπάρχουν και ίσες ευκαιρίες. Αν κοιτάξετε τι δεν έχετε στη δουλειά / την επαγγελματική σας ζωή, δεν μπορείτε να εκτιμήσετε τι έχετε επιτύχει μέχρι στιγμής.

Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας για να δείτε την ευκαιρία σε όλα. Η καταγγελία δεν σας οδηγεί πουθενά και δεν υπάρχει τίποτα πιο αποστραγγιστικό από το να είστε γύρω από κάποιον που είναι συνεχώς αρνητικός για τη δουλειά που κάνει. Εάν κάνετε τη νοητική μετατόπιση από την αρνητικότητά σας στην ευγνωμοσύνη, η στάση σας είναι βέβαιο ότι θα παρατηρηθεί από εκείνους που έχουν σημασία στην περίπτωσή σας.

Μην είστε τόσο σοβαροί για αυτό

Είναι εύκολο να γίνετε άκαμπτοι και απασχολημένοι συνεχώς. Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί εύκολα να γίνει αποκλειστικά ρουτίνα και προσανατολισμένη στην εργασία, αλλά αν απολαμβάνετε τη διασκέδαση, τότε μπορεί να μην αξίζει να κάνετε πια. Εάν σταματήσετε να γελάτε και να διασκεδάζετε με αυτό τότε αρχίζετε να ενεργείτε μηχανικά και ξαφνικά αισθάνεστε ότι ζείτε τη ζωή σας κάτω από ένα σκοτεινό σύννεφο εργασιών που δεν οδηγούν σε καμία εκπλήρωση.

Η δουλειά σας δεν αφορά μόνο την εκτέλεση εργασιών, τη δημιουργία περισσότερου περιεχομένου, την απόκτηση περισσότερων χρημάτων. Αφιερώστε λίγα λεπτά για να κάνετε μια αλλαγή στη ρουτίνα σας, να την αλλάξετε λίγο, να ταξιδέψετε ή απλά να επιλέξετε να κάνετε πράγματα που είναι διασκεδαστικά.

Εργαστείτε με έναν σκοπό

δουλεύω με σκοπόΤο να δουλεύεις μόνο για χρήματα είναι ένας πολύ λεπτός σκοπός και δεν θα σε πάει πολύ μακριά. Αλλά η προσπάθεια για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σας, για να χτίσετε κάτι πραγματικά υπέροχο θα οδηγήσει σε μια πραγματικά άφθονη ζωή. Όλοι εργάζονται για να επιτύχουν κάτι. Η ευτυχία είναι ένα υποπροϊόν αυτού του επιτεύγματος.

Εάν αναλαμβάνετε συνεχώς δράση με έναν ξεκάθαρο στόχο στο μυαλό σας, δεν υπάρχει χώρος για αρνητικότητα κατάθλιψη. Προχωρώντας προς την κατεύθυνση των επιχειρηματικών σας στόχων, το να είστε πιο δημιουργικοί και καινοτόμοι, θα σας κάνουν να παρακινήσετε να συνεχίσετε την αναζήτησή σας και να φτάσετε σε πολύ μεγαλύτερους στόχους.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη δική σας στάση

Η αλλαγή εξαρτάται πάντα από την εσωτερική σας στάση, αλλά αρκετά συχνά δεν την επιλέγετε, αντιδράτε μόνο με τον τρόπο με τον οποίο έχετε ρυθμιστεί. Μπορείτε να είστε ο μεγαλύτερος σύμμαχός σας ή ο χειρότερος εχθρός σας στη δουλειά και στις επιχειρήσεις, αλλά με κάθε τρόπο έχετε μια δουλειά να κάνετε, έτσι μπορεί επίσης να είστε κάποιος που βοηθά τον εαυτό του. Η ζωή δεν θα είναι ποτέ 100% με τον τρόπο που θέλετε και κανείς δεν θα σας παραδώσει τα πράγματα σε μια ασημένια πλάκα, αλλά μπορείτε πάντα να αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε.

Ένας απλός τρόπος για να το κάνετε είναι να αλλάξετε τη γλώσσα με την οποία μιλάτε. Αυτό μπορεί να είναι το πιο δύσκολο να γίνει όταν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά, αλλά μπορείτε πάντα να το αλλάξετε.

Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου

Είτε δημιουργείτε μοναδικό περιεχόμενο είτε απλώς ζείτε την καθημερινή σας ζωή, το να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας είναι ένα από τα πιο κρίσιμα χαρακτηριστικά προσωπικότητας που μπορείτε να αναπτύξετε. Το να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου θα σε βοηθήσει να βρεις τις καταστάσεις όπου φυσικά αποδίδεις καλύτερα. Αλλά χρειάζεται κόλπα για να κοιτάξουμε στον καθρέφτη και να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό που εργάζεστε δεν είναι κάτι που πραγματικά βρίσκετε χαρά.

Είναι ένας δύσκολος δρόμος για να συμφωνήσετε με αυτό, αλλά θα σας κάνει πολύ καλύτερους και πολύ πιο ευτυχισμένους. Έχετε δύο επιλογές. Είτε συνεχίστε να πείσετε τον εαυτό σας ότι εργάζεστε για κάτι που τελικά δεν σας αρέσει ή για να κάνετε μια ειλικρινή προσπάθεια για αλλαγή.

Διαβάστε και Εξερευνήστε περισσότερα

Η δημιουργία εκπληκτικού περιεχομένου, η καλή δουλειά και η μοναδική συνολική προέλευση προέρχεται από όλες τις παρορμήσεις που έχετε συγκεντρώσει με την πάροδο του χρόνου. Σήμερα, έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε περιεχόμενο που μπορείτε να καταναλώσετε και να συνεχίσετε ταξίδια και διάφορες εκδηλώσεις δεν ήταν ποτέ πιο βολική. Λοιπόν, εκμεταλλευτείτε τις πολλές ευκαιρίες για να επεκτείνετε τον εαυτό σας και να γίνετε κάτι νέο.

Φτιάξτε το θάρρος να ξεκινήσετε κάτι νέο

Η μετάβαση από αυτό που έχετε κάνει μέχρι τώρα και η εκκίνηση κάτι εντελώς διαφορετικού απαιτεί το μεγαλύτερο θάρρος και προσπάθεια. Βγαίνετε ξαφνικά έξω από τη ζώνη άνεσής σας και σε κάτι εντελώς διαφορετικό που ίσως να μην είστε καλός στην αρχή. Αλλά λάβετε υπόψη ότι αξίζει τον κόπο.

Βοηθήστε τους άλλους στην πορεία

Εάν προχωρήσετε στην επαγγελματική σας ζωή, όπως ακριβώς αφορά εσάς, θα παλέψετε και θα αισθανθείτε λιγότερο ικανοποιημένοι μόλις επιτύχετε έναν στόχο. Το να είσαι εγωκεντρικό μπορεί να μοιάζει με έναν αποτελεσματικό τρόπο για να κάνεις πράγματα, αλλά στην πραγματικότητα σου αδειάζει την ευτυχία. Ολόκληρο το σημείο της ύπαρξης μιας εταιρείας και της παροχής μιας υπηρεσίας είναι να βοηθήσουμε κάποιον άλλο να επιτύχει τους στόχους του.

Η υποστήριξη άλλων κατά τη διάρκεια της πορείας, η προσπάθεια να επιτύχουν και να επιτύχουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, είναι ο δρόμος για μια αυξημένη αίσθηση ικανοποίησης.

Υιοθετήστε θετικούς ανθρώπους και εξαλείψτε τους αρνητικούς

Μείνε θετικόςΥπάρχει μια κοινή φράση που λέει, “εάν έχετε 4 χαμένους φίλους, θα πρέπει να είστε ο 5ος”. Αυτό ισχύει για σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής. Πιθανότατα έχετε τουλάχιστον μερικά αρνητικά άτομα με τα οποία παρέατε σε εβδομαδιαία βάση. Ίσως ήταν φίλος σας από την παιδική σας ηλικία, αλλά αν ο τύπος καπνίζει ζιζάνιο και παίζει βιντεοπαιχνίδια όλη την ημέρα, μπορείτε να τον αγαπήσετε τόσο πολύ.

Αντ ‘αυτού, αναζητήστε άτομα που είναι καλύτερα από εσάς από κάποια άποψη. Αναζητήστε τους νικητές από τους οποίους μπορείτε να μάθετε και που κοιτάζουν για να σας ωθήσουν προς τα εμπρός αντί να σας κάνουν να λυπηθείτε για τον εαυτό σας.

Φτιάξτε αυτο-πειθαρχία

Τίποτα δεν θα σας κρατήσει περισσότερο σε καλό δρόμο και θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τον εαυτό σας από την αυτοπειθαρχία. Οτιδήποτε αξίζει να επιτευχθεί απαιτεί πολύ αυτοπειθαρχία και επιμονή. Κρατώντας τον εαυτό σας επικεντρωμένο σε έναν μακροπρόθεσμο στόχο και να μην αφήσετε τίποτα ή οποιονδήποτε άλλον να σας παρακολουθήσει. Εργαστείτε για να είστε επίμονοι και να παρακολουθείτε τα έργα που ξεκινάτε. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο προσανατολισμένοι στη λεπτομέρεια και να κάνετε το καλύτερο της δουλειάς σας κάθε φορά.

συμπέρασμα

Εκεί είναι. Ένας σταθερός οδηγός για να γίνει καλύτερος σε κάθε καριέρα που ακολουθείτε και να είστε πολύ πιο ικανός άνθρωπος γενικά. Από εδώ και πέρα ​​εξαρτάται από εσάς να κάνετε το καλύτερο, γι ‘αυτό βγείτε και κάντε το!

Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο σάς βοήθησε να μάθετε κάτι νέο σήμερα και ότι θα σας ξαναδούμε σύντομα στο επόμενο!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map